13
mar
Seneste opdatering: 13/3-05 kl. 1646
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Yderligere tilbagegang for den rĂžd-grĂžnne koalition. Men pĂ„ indvandringspoltikkens omrĂ„de, betyder det nĂŠppe det store. Og Roland Huntford skrev allerede i 1972: “Socialdemokraternes langvarige hegemoni, har berĂžvet de borgerlige endda deres eget sprog, for ikke at sige tankeverden”. Efter yderligere 33 Ă„r – med et korte afbrĂŠk – er det selvsagt ikke blevet bedre. Skal man kun nĂŠvne Ă©t problem for svensk politisk liv -sĂ„ er det SAP dominansen.- Det samme med aviserne – der er liberale, socialdemokratiske og borgerlige, men det er ikke nemt at se forskel pĂ„ dem.For en dansker virker de socialdemokratiske allesamen.
Kan vĂŠre forskellen kommer i takt med at Folkehemmet og konsensus-samfundet eroderer. (se en liste over Sverige statsministre gennem tiderne her:http://members01.chello.se/dier/ )
Socialdemokraterna rasar i opinionen.
Efter debatten om skatterna tappar partiet fem procentenheter. Samtidigt fÄr moderaterna sitt största stöd pÄ sex Är och gapet mellan blocken vidgas.Socialdemokraterna rÄkar ut för ett jÀtteras i dagens vÀljarbarometer. I SvD/Sifos partsympatiundersökning för mars fÄr socialdemokraterna bara 33 procent. NedgÄngen med fem procentenheter jÀmfört med februarimÀtningen Àr statistiskt sÀkerstÀlld. Det Àr den lÀgsta noteringen för statsminister Göran Perssons parti sedan hösten 2000. I oktober 2000 nÄdde partiet 32,3.
http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_9327483.asp


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.