19
jun
Seneste opdatering: 19/6-05 kl. 1622
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Integrationen” skrider planmĂ€ssigt frĂ€m – indsĂ€ndare JP/Århus
Jeg vil ikke vĂŠre jaget vildt
Af Else-Marie Bak, Emmasvej 13, 1. Brabrand
Else-Marie Bak, mor til kronikÞren Hans Peter Bak, skildrer, hvordan forholdene er, nÄr hun fÊrdes i sit eget kvarter.
UNDSKYLD, JEG ER dansker. Jeg er oven i kĂžbet kvinde. Undskyld, jeg ved godt, det ikke var pĂŠnt af mig at befinde mig (lovligt) pĂ„ det fortov, som den mandlige arabiske bilist ville krydse (ulovligt) – ja, han blev endda sĂ„ forskrĂŠkket, at han kom til at rĂ„be »Led mĂžgluder« til mig. Han mente det nok slet ikke, sĂ„ undskyld…
…og undskyld, at jeg bad en mand fra Afrika om at lade vĂŠre med at sidde at lege med sin lighter i bussen sĂ„dan her: tĂŠnd-sluk, tĂŠnd-sluk ca. 500 gange. Det manglede da bare, at han ikke skulle have lov til at lege – det bliver man da aldrig for gammel til, og Ă„ben ild er da flot, sĂ„ pyt med at det var helt op til nakkestĂžtten pĂ„ sĂŠdet foran, hvor der sad en ung pige med laaaangt hĂ„r.
Og undskyld, at jeg nÊvnede det for chauffÞren, sÄ lighterlegeren blev smidt ud. Han mente sig da ogsÄ i sin gode ret til at hÊvde, at jeg bÄde skulle skydes, maltrakteres med kniv og voldtages.
Jo, det har han da lov til at sige, for vi har jo ytringsfrihed her i landet, ikke? Og for ham var jeg jo bare en kvinde, sÄ undskyld, undskyld, fordi jeg er sÄdan et kristent svin.
Undskyld, det har jeg fÄet at vide mere end én gang, sÄ det mÄ jo passe, undskyld.
Den seneste, der gjorde mig opmĂŠrksom pĂ„ det, var en tildĂŠkket afrikansk kvinde, der ville vĂŠre sĂ„ sikker pĂ„, at jeg forstod, hvad hun sagde, at hun stak sin langemand helt tĂŠt op til mit ansigt og sagde (undskyld): »Fuck dig«… og hun gentog det maaaaange gange sĂ„dan her: kristne svin – svin – svin – svin – svin o.s.v. og »Fuck dig – fuck – fuck«.
Undskyld, og gentagelse er bestemt udmĂŠrket, hvis man vil vĂŠre helt sikker pĂ„, at budskabet er forstĂ„et. Undskyld, hun kunne jo heller ikke vide, om jeg er imbecil …. sĂ„ undskyld.
Undskyld, hvis sprogskolerne underviser i en sÄdan tiltaleform, er det da heller ikke nemt.
SĂ„ fĂ„r man jo den opfattelse, at sĂ„dan tiltaler man danskerne… med luder, svin, fuck og mere til, sĂ„ undskyld…
Og undskyld – min sĂžn skulle da heller ikke bare sĂ„dan komme cyklende i Gellerupparken og derved passere en gruppe arabiske mĂŠnd med den der store sorte hund i lĂŠnke. TĂŠnk, de blev sĂ„ bestyrtede, at hunden blev sluppet lĂžs med en kommando, og den spĂŠnede halsende efter min sĂžn. Ja, undskyld, men den stakkels hund blev forfĂŠrdelig stakĂ„ndet. Og undskyld, at min sĂžn ikke lod sig indfange – han er forhenvĂŠrende cykelrytter med licens. Den stakkels hund var jo nok sulten… undskyld.
Racisme er at true pÄ kÞn, race og religion.
Jeg vil ikke finde mig i at min familie skal vĂŠre jaget vildt for indvandrere.
Jeg vil ikke finde mig i at blive tilrÄbt som mÞgluder af mandlige indvandrere.
Jeg vil ikke finde mig i at blive hÄnet som kristent svin af indvandrere.
http://www.jp.dk/aar/artikel:aid=3114272/
Dansk Folkeparti stÄr til en fremgang pÄ fire mandater og dermed 28 pladser i folketingssalen.
De Konservative mister et mandat og ryger ned pÄ 17, mens Enhedslisten ogsÄ stÄr til at vinke farvel til en plads i Folketinget og nÞjes med 5. De Radikale stÄr uÊndret i meningsmÄlingen.
/ritzau/
http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3114846/


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.