26
jun
Seneste opdatering: 26/6-05 kl. 2120
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

ja det er en slem plet pĂ„ den mĂ„ngkulturella ideologi, at sĂ„ mange af de inviterede svarer igen med voldtĂŠgt (26.000 inkl. mĂžrketal), grov misshandel (66.000), mord og rĂžverier,overfald pĂ„ homoseksuelle, narkotiaforbrydelser, HĂŠderlige BRÅ og fejge aviser, gĂžr havd de kan for at skjule det, men der er grĂŠnser for hvor lĂŠnge man kan sminke en sandhed.
Det er fra danske og norske undersĂžgelser man kender indvandreandelen (f.eks. 70-80 % i voldtĂŠgtssager – IKKE fra svenske. BRÅ pĂ„stĂ„r i fulde alvor at andelen er 40 %, dvs det halve af i Danmark. BRÅ er en fornĂŠrmelse mod befolkningens intelligens.Og sĂ„ tjener de endda pĂŠnt pĂ„ at lyve den lige op i ansigtet.
Lelle Penn
Lelle Penn Ă€r sedan flera Ă„r en vĂ€lkĂ€nd figur i SD-Kurirens nĂ€tupplaga. Han har chockat vĂ„ra politiska motstĂ„ndare vid flertalet tillfĂ€llen. Lelle Penn lĂ„g till exempel bakom avslöjandet av den fruktansvĂ€rda gruppvĂ„ldtĂ€kten i Rissne 2000 dĂ„ svenska massmedier försökte tysta ned och dölja vilka som lĂ„g bakom. Sverigedemokraterna avslöjade – genom Lelle Penn – vilka som lĂ„g bakom och tvingade de svenska medierna att lyfta fram hĂ€ndelsen inför hela svenska folket.
Vi lĂ„ter hĂ€r Lelle Penn kommentera den brottslighet i Sverige som svenska makthavare, tillsammans med de etablerade massmedierna, gör allt i mĂ„ngkulturalismens namn för att dölja – nĂ€mligen invandrarbrottsligheten.
Arkiv 2003-2004
» Äldre Lelle Penn-artiklar
http://www.sdkuriren.se/arkiv_lellepenn/index.php
BRÅ®s sminkekasse (folkemunde: Brottsförnekande RĂ„det)
http://www.bra.se/
Lögnen
fortalt af tidligere medarbejdere:
“Men det Ă€r inte bara svenska journalister som Ă€rinstĂ€llsamma och hycklande. BRÅ – Brottsförebyggande RĂ„det (som motsvarar vĂ„rt Det Kriminalpreventive RĂ„d och i Sverige i folkmun kallat: Brottsförnekande RĂ„det) – kamuflerar och sminkar statistik sĂ„ att det Ă€r svĂ„rt att komma fram till en riktig bild av den samhĂ€lleliga verkligheten.I en serie artiklar i Aftonbladet 2002 klagar forskare pĂ„ BRÅ över att RĂ„det utövar regeringsbestĂ€llt arbete. »Det Ă€r en katastrof överallt pĂ„ BRÅ«, uttalade psykiatriprofessor Sten Levander. »BRÅ:s uppgift Ă€r att fabricera forskning som justitieministern tycker om«. Den ocksĂ„ i Danmark kĂ€nde professorn och romanförfattaren Leif G. W. Persson arbetar pĂ„ BRÅ, och sĂ€ger: »Vi bedriver inte fri forskning, utan vinklar rapporterna sĂ„ att de passar regeringen«.Det kan bĂ„de förvĂ„na och inte förvĂ„na att det fifflas med vĂ„ldtĂ€ktsstatistiken i Sverige. Om sanningen om Ă€mnet kom fram, skulle folk nĂ€mligen bli utomordentligt upprörda – “skitförbannade”.
http://dansk-svensk.blogspot.com/2004_06_01_dansk-svensk_archive.html
Da SkÄne blev svenskt
för dansklÀsande kan jeg rekommandera et nÀt abbonemang pÄ Weekendavisen. Av copyright grundar kan jeg tyvÀr inte lÀgga alt av interesse hÀr:
http://www.weekendavisen.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20050624/IDEER/506220302/-1/ideer
Da SkÄne blev svensk
Forsvenskning?
Der var mange gÞngehÞvdinge, og de kÊmpede pÄ begge fronter. NÄr man tolker alt fra 1600-tallet som dansk-svenske modsÊtninger, er det udtryk for vore dages nationalitetstÊnkning.HANNE SANDERSDocent i historie, leder af Centrum för Danmarksstudier i Lund
ENGANG var SkĂ„ne dansk. Det stĂ„r sikkert klart for mange danskere nu i Øresundsbroens tid. SkĂ„ningerne er stolte over den danske fortid, og nogle kalder sig endda for halvdanskere. Det er smigrende! Og det passer i en tid, hvor det danske fĂ„r sĂ„ stor opmĂŠrksomhed i den kulturelle og politiske debat i Danmark. Øresundsbroen har ikke kun fĂžrt Danmark og Sverige nĂŠrmere hinanden, den har nĂŠsten gjort Danmark stĂžrre……………..
Farligt at vara bög
den politiske kameleon lever PK versionen. Ham og TÞger er ikke til at seklne fra hinanden, men de har jo ogsÄ samme arbejdsgiver, bestyrelsen i Politikens hus. Der er ingen bÞsse der ikke ved prÊcis hvem de skal passe pÄ. Ingen jÞde heller.
Farligt at vĂŠre bĂžsse
Gadevolden rammer hÄrdt: BÄde Johan og Nicolai er blevet overfaldet, fordi de er bÞsser
http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=299289
Sover Engell og Seidenfaden godt om natten ?
de er jo heldigvis for dem, hverken kvinder, bĂžsser eller jĂžder eller tilhĂžrer nogen af de svage som deres inviterede arabere foragter, voltager og myrder.Og hvisSeidenfaden, med svensk mor og hus i SkĂ„ne, prĂŠtenderer uvidenhed om den ĂždelĂŠggelse og tragedie masseindvandringen har forĂ„rsaget i Sverige, har han et for en chefredaktĂžr, meget alvorligt trovĂŠrdighedsproblem. det er let nok at lege “humanist” i en dansk TV debat, hvor problemerne endu er overskuelige. Men lad os hĂžre TĂžger om Sverige. Hvis han da ved noget. Ellers er der danske journalister han kan spĂžrge.
23 juni, 2005
MORDERE FANGET.
To sĂ„kaldte 2.g’ere pĂ„ 15 og 16 Ă„r, sidder idag arresteret for at have kastet sten efter invalidepensionister der drak Ăžl i den lokale bumsepark i Valby tirsdag eftermiddag, hvorefter den ene dĂžde af sine kvĂŠstelser.
http://www.minut.tk/
posted by minut at
6:05 PM r:


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.