25
jun
Seneste opdatering: 25/6-07 kl. 0512
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“En fordobling af aborttallet pĂ„ kun 10 Ă„r” skriver DN – det er jo noget der vil noget. “VĂ€sentligt vetande saknas” siger Kristina Gemzell, professor pĂ„ Karolinska institutet “Aborterna bland unga kvinnor skjuter i höjden. Sedan 1995 har tonĂ„rsaborterna ökat med 50 procent. Forskare skyller pĂ„ förĂ€ndrade attityder till sex och preventivmedel, samt en försĂ€mrad skolundervisning.” SĂ„ giver avisen sig ud i en lang gang lyrik, der meget godt illustrerer hvorfor den er nordens mest kedelige beskĂŠftigelsesprojekt for ellers uanbringelige eventyrfortĂŠllere. Sportsredaktionen mĂ„ske lige undtaget.
VĂŠsentlig viden haves:
Den danske Sundhedsstyrelse: Indvandrerkvinders aborttal er det dobbelte af indfÞdtes. Som bekendt er det myldret det ind med tredjeverdens-kvinder i Sverige pÄ de ti Är.
Her blev man lidt klogere i en fart. Og sÄ forlader vi DN. Vi ses mÄske igen om et par mÄneder. Antagelig ikke.

MÄ Henryk Broder ikke fÄ en fatwa?
nu han indstilles til den fine Ludwig Börne pris i Tyskland ? Broder har iĂžvrigt ikke noget imod at KĂžln fĂ„r en stormoskĂ© – han vil bare for hver tysk moskĂ© krĂŠve en kirke i et muslimsk land. Helt rimeligt, synes jeg. Der er bare den hage ved det, at det er muslimer der koloniserer os, ikke omvendt.
En moské for en kirke

“Godt spĂžrgsmĂ„l”
som heller ikke jeg kan besvare:
“DET ER ikke til at afgĂžre, om det er, fordi man er ubegavet, at man bliver medlem af Det Radikale Venstre, eller om man bliver ubegavet af at vĂŠre det?”
Hans Hauge

Tjoh, mon ikke?
Anwar Ibrahim: EU ‘no’ to Turkey will be perceived as ‘no’ to Islam
Former Deputy Prime Minister of Malaysia Anwar Ibrahim, an inspirational figure for many Muslims in Southeast Asia, said a possible rejection of Turkey’s bid to join the EU will be perceived by Muslims all over the world as a “no” to Islam.
Zaman

Det begynder i det smÄ
“brĂ„k” hedder det pĂ„ svensk, ikke “etniske stridiheder”, hvad det er. stort set hver weekend:
Brukte kniver og slagvÄpen
Åtte menn ble sĂ„ret, og fire av dem ble knivstukket i lĂžrdagens gjengoppgjĂžr pĂ„ Åkra.
Politiet frykter nye voldsepisoder.

TÀppas Fogelberg vs Peter WahlbÀck om invandringspolitik
ak ja, Fogelberg er SRÂŽs alibi for en fri debat. En lille, speciel perversitet for os andre, de dage der er rigeligt med humĂžr at give af……..Rigtige personligheder, Lennart Hyland og Lasse Lasse Holmkvist fĂ„r vi jo alligevel aldrig igen. Man mĂ„ lade sig nĂžje: (nyd kommentarerne pĂ„ You Tube!)


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.