6
sep
Seneste opdatering: 7/9-07 kl. 1516
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!
Del...

Library_PressDisplay_com___Newspapers_From_Around_the_World_07_09_2007_00_38_34.jpg

 Londons borgmester  sagde det samme  får år tilbage. Nu siger  PET det. Jeg stoler  mere  på  PET end  vores  justitsminister, der i DR 2 debatten ikke mente  det var helt så slemt. Jo, det  bliver  ikke rart, og der vil blive  ledt efter syndebukke, men de vil dukke sig  eller  være  forsvundne.

I dag taler de ansatte i PET ikke længere om, hvis terrorangrebet rammer København, men hvornår det sker. Præcis lige som efterretningstjenesterne gjorde i Storbritannien, indtil selvmordsbomberne i juli 2005 ramte dobbeltdækkerbussen og undergrundsbanerne i London og dræbte 52 mennesker. I det hele taget er det værd at interessere sig for de britiske begivenheder og ikke mindst forbindelserne til Pakistan, hvis man vil forstå baggrunden for den aktuelle terrorsag i Danmark.”  (Pol.)

Fra  JP: Flere  miljøer parate til at begå terror: 

Der er flere årsager til, at man radikaliseres – og der er flere miljøer, hvor der er en risiko for, at personer er parate til at bruge vold mod demokratiet. PET deler miljøerne op i fem hovedgrupper.
1. Personer som ikke er kommet til Danmark via familiesammenføring eller har opnået asyl, og som typisk kommer fra Nordafrika eller Mellemøsten. De sympatiserer med terrorbevægelser, der er involveret i konflikter i hjemlandene, og flere af dem har opholdt sig i træningslejre i Afghanistan, Tjetjenien og Bosnien. Disse personer er mistænkt for via deres erfaringer og forbindelser at udøve ideologisk påvirkning eller skaffe udstyr og penge i forbindelse med forberedelse til terror. De fungerer desuden som forbindelsesled, der sørger for kontakt, transport og logistik for personer, der ønsker at deltage i hellig krig i eksempelvis Irak.
2. Dårligt integrerede anden- og tredjegenerationsindvandrere, der føler sig dæmoniseret og afvist af det omgivende samfund. Denne gruppe har ofte været i kontakt med politiet og sociale myndigheder undervejs i opvæksten. Mange har aldrig fået en uddannelse, men er fortsat småkriminelle, ligesom nogle er involveret i alvorlig kriminalitet. PET undersøger især, om fundamentalister “fisker” i dette miljø, så der kan rekrutteres kriminelle, der kan skaffe våben, sprængstoffer og falske papirer.
3. “The Invisibles”. Almindelige unge med udenlandsk baggrund, der fremstår som velintegrerede, men som især tiltrækkes af militant islamisme. Det er netop disse typer, der har været involveret i både den såkaldte Glostrup-sag og den aktuelle terrorsag. I begge sager har der dog været tale om, at de velintegrerede unge med job og uddannelser på et tidspunkt er blevet stærkt radikaliseret og har vist det til omverdenen.
4. Konvertitterne – etniske danskere, der på et tidspunkt konverterer til islam. Den radikale gruppe af konvertitter er dog ifølge PET ganske lille i forhold til de ca. 2.000 danskere, der er konverteret. Faren ved de radikale konvertitter er, at de kan operere mere frit end islamister med udenlandsk baggrund.
5. De såkaldte ideologer, som er personer karakteriseret ved at være veluddannede og veltalende og hvis mål er indførelsen af det såkaldte kalifat – en islamisk stat. Her er personer, der åbenlyst argumenterer for, at islam ikke er foreneligt med et demokrati. Denne gruppe er især farlig, fordi den kan påvirke de dårligt integrerede unge.

Terrorens europæiske væksthus

 Blandingen af magelig bevægelsesfrihed og døsig overvågning fra myndighedernes side i mere end to årtier har forvandlet Europa til et af tidens foretrukne hjemsteder, når terrorister skal opbygge netværk, planlægge angreb og endda også udføre angreb.
Listen over terrororganisationer er lang, og næsten hver gang et netværk optrævles, ser nye navne dagens lys. De mest kendte gruppers terrornetværk i Europa er Osama bin Ladens al-Qaeda, de palæstinensiske bevægelser Islamisk Jihad og Hamas samt den shia-muslimske og Iran-støttede Hizbollah-organisation. Sidstnævnte anses for at være særdeles godt forankret i Sverige. Hizbolnetværk i Sverige har ofte fået iranske afhoppere eller immigranter, der har problemer med det iranske præstestyre, til bevidst at fravælge Sverige som mål for deres emigration. Simpelthen fordi de anser den iranske efterretning og Hizbollah for at være alt for magtfulde og aktive i Sverige. KrD
 

Fredrik ber om nåd 
Efter beskjutningen av polishuset i Södertälje begav sig Fredrik Reinfeldt dit, och ad hade han att säga: jo, att “ursvenskt är bara barbariet”. Inte ett ord som ens antydde kritik mot detta angrepp på en svensk myndighet.Nu har tecknare på Nerikes Allehanda hotats till livet, och tvingats gå under jorden. Från Sveriges muslimska förbund hörs inte ett ord av avståndstagande, tvärtom: man eldar på med en anmälan för “hets mot folkgrupp”.Vad gör Fredrik Reinfeldt, i detta läge? Rätt gissat:………….. Jan Milld

“Højdepunktet af uforskammethed”
I morgon ska statsminister Fredrik Reinfeldt möta ambassadörer från muslimska länder i samtal om publicering av Muhammedteckningar i Sverige, rapporterar ekot i Reinfeldt anordnar möte om rondellhund. Enligt uppgifter kommer ambassadörerna att kräva att svenska lagar ändras och anpassas till muslimska krav. – Det är höjden av oförskämdhet att ställa krav på oss, när människor förtrycks i deras egna hemländer. I muslimska länder förföljs kristna och judar. I Saudiarabien bestraffas innehav av bibel med fängelse. Är det att visa större tolerans mot reglioner?
Sannerligen inte. Dessa ambassadörer borde sopa rent framför egna dörrar, istället för att spela kränkta av svensk yttrandefrihet. Det är tur att massmedier kommer att vara med på mötet, så att inte utrikesdepartementets ryggradslösa “beklagande” av svensk grundlag riskerar att upprepas. Erixon.com 

Cherbourg outcry over British-bound migrants
 160 migrants a night are attempting to jump on British-bound lorries in Cherbourg, it has emerged.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.