1
jan
Seneste opdatering: 2/1-08 kl. 1129
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Selv år  uden (danske) Muhammedkriser har deres kardinalpunkter. Da Daniel Pipes kom til København i marts, gjorde  jeg det jeg skulle have  gjort for længe  siden:  anskaffede mig et videokamera der straks kom i anvendelse og siden kom med  til alt  hvad  jeg på forhånd  skønnede ville  være  af tilstrækkelig interesse. Og som jeg måtte publicere. Det  gør det også nemmere  at rekapitulere året 2007 end det var med  året 2006: jeg ser simpelthen  videoerne  igennem. De er i rækkefølge: Ungdomshuset morgenen det blev  ryddet, 1 marts,  Daniel Pipes, 10 marts, Flemming Rose og Hege Storhaug 27 marts,  Kasper Støvring, 24 maj, Lars  Vilks m.fl  I og  II, 3 oktober,  Robert Spencer, 18 oktober og Pia Kjærsgaard og Farshad Kholghi 5 november. – Jeg ved der snart kommer  nye seværdige  videoer snart i 2008. Endelig  var der rejser til Skåne, Århus, Sønderjylland og Holland-Belgien, et dansk valg i november og  sidst men ikke mindst,  Baron Bodissy møder Fjordman i  Danmark i april. 

Endelig vil jeg gerne repostere årets snapshot – og jeg mener virelig snap-shot, for jeg var ligeså overrasket som alle andre og havde cirka tre skunder til at flytte fingeren fra videokamera over til aftrækkeren på stillkamera og fyre løs. Seidenfaden havde travlt  den aften. “Når skidt kommer til ære” som blev  overskriften i Jyllands Posten, stod ikke i manuskriptet  og var ikke en del af den ellers  veltilrettelagte  happening. Men det var Seidenfaden uden filter. Jeg kunne have  repliceret med  overskriften: Når ærværdighed  reducerer sig til skidt……….men man kan også synke for dybt. 

vilks_2__oktb_2007_010.jpg


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Leave a Comment