17
jun
Seneste opdatering: 20/6-08 kl. 1905
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Sent og længe efter at det lykkedes den at gøre “humanisme” til et skældsord. Derudover tager vi hovedsageligt integrerbare – dvs. ikke-muslimske – kvoteflygtninge. Bemærk også, at en “humanistisk vinkel” er helt underforstået som rettet mod lande i den tredje verden, ikke mod os selv. Afvejninger i forhold til belastning af de offentlige budgetter, kriminalitet, terrorisme og manglende sammenhængskraft bliver end ikke nævnt. Ingen vestlige lande kan aftage alle taberne i den tredje verdens fallitboer – alle vil uundgåeligt blive tvunget til at afvise mange – men “humanisme” betyder altid, at man er villig til at tage flere end andre. Selvgodhed, med andre ord, og pligt til at begå kollektivt selvmord (Steen/LFPC).

De seneste år er der sket et markant skift i indvandringen til Danmark. Vi smækker nu døren i for nogle og siger i langt højere grad velkommen til de grupper af mennesker, som vi selv kan profitere af, vurderer forsker.

I slutningen af 60erne var det gæstearbejdere fra især Tyrkiet og Jugoslavien. I 80erne og 90erne var det flygtninge fra bl.a. Sri Lanka og Somalia. Og i dag er det i høj grad vores europæiske naboer – især fra de nye EU-lande – der banker på Danmarks dør. De kommer hertil på jobkort, på green-cards, på EU-opholdsbeviser eller via den såkaldte Øst-aftale. De kommer hertil for at arbejde og studere – og det er den tendens, der over de senere år har ført til, at Danmark nu oplever den største indvandring nogensinde. Og en indvandring, der adskiller sig fra den, landet ellers har oplevet i de sidste årtier.

For det første overskygger de mange tusinde opholdstilladelser til arbejde og uddannelse nu klart andelen af familiesammenføringer og asylmodtagere. For det andet er det i dag overvejende borgere fra Europa og andre vestlige lande, der kommer til Danmark, mens andelen af indvandrere fra ikke-vestlige lande er dalet. [..]

»Vi ser mindre på hvilke problemer, der er ude i verden, men på hvilke problemer, vi har i Danmark. Den humanistiske vinkel er lagt væk« . Berlingske

Apropos afstemningen idag

om FRA-loven om vidtgående elektronisk totalovervågning af svenskerne, så har der været kratige IT-angreb på Riksdagens hjemmeside. Loven er muligvis ulovlig iflg. EU-regler.

“Det här är en hemskt påhitt. Det visar också med mycket stor tydlighet att Sverige inte är ett fritt land, att Sverige inte bryr sig om folkviljan, att Sverige därmed inte heller är en demokrati. Sverige är, som jag sa i mitt förra inlägg ett märkligt land, ett paradoxernas land, ett brist-på-civilkurage-land, ett kollektivland, ett nästan Stasi-land, ett partipiskeland.” Wager

Langsom kvælning ved ‘hate speech’-lovgivning

Det ultimative rædselsscenarie er måske det ikke usandsynlige, at de oprindelige vesterlændinge om få årtier udsættes for et uhørt demografisk pres af en voksende muslimsk befolkningsgruppe – vold, voldtægter og etnisk udrensning – og samtidig ved drakonisk hate speech-lovgivning forhindres i overhovedet at tale om det, eller blot citere Koranen og hadith for hate speech vendt mod os. For langt ude? Jeg håber det, men to præster i Australien blev faktisk for et par år siden dømt netop for at have citeret muslimske skrifter; Mark Steyn er i øjeblikket stillet for en såkaldt menneskerettighedsdomstol i Canada for lignende krænkelser. Min egen udokumenterede fornemmelse er dog, at når/hvis volden mod os eskalerer, kan ikke nok så meget totalitær lovgivning pålagt af EU eller andre holde låget på gryden. Så kommer den ketchupeffekt jeg tit nævner. Men før det sker, kan det nok ikke udelukkes, at de elektroniske medier en dag lukker og slukker for sådan nogle som os, så vi i nattens mulm og mørke må ud og hænge gammeldags løbesedler op med lige så gammeldags, men velprøvet tapetklister (LFPC).

[…] And hate speech laws, already in effect in Canada and elsewhere, are closing in on the possibility of talking about the jihad threat at all — not because to do so is in any real sense “hate speech,” but because these same false moderates have skillfully and relentlessly portrayed any and all realistic analysis of the jihad ideology and theology as “hate speech.” Ignorant and indifferent Americans are being carried along on the ride: “Hate speech? Why, of course that should be outlawed! Now: what’s happening with that McCain dirty word rumor, and what Miley Cyrus’s dad say about her photoshoot?”

Seeing all this happening over the last few years, I have grown accustomed — if not resigned — to seeing the ground for getting the truth out diminishing. Those who speak the truth about these issues are already “racists” (what race is Islam again?) and “Islamophobes.” Maybe fairly soon it will even be illegal to quote the teachings of the Qur’an and Sunnah on jihad warfare against and the subjugation of unbelievers, unless one is doing so approvingly inside a mosque. […] Robert Spencer: The Myth of Moderate Islam

“Må den bedste fobi vinde”

Så kom hele programmet online, alle fem dele – fremragende interessant. Kig ind i det Kafka´ske spejlkabinet med Steyn. (de andre afsnit her)

Mark Steyn on The Michael Coren Show – Part 1

“Det officielle hykleri fremmer (kriminal) litteraturen”

Bo Bjørnvig rammer “huvudet på spiken” i sin WA artikel om krimiforfatteren Jens Lapidus. Jeg holder mig til Simenon, selvom det siges at det er i den nye krimi-litteratur at det virkelig sner litterært. Man skulle tro svenskerne havde krimi nok i dagligdagen…………

HVORFOR skriver svenskerne krimier,der er en tak bedre end de danske? For nu at sige det pænt. Svaret kunne udover en større talentmasse være, at Sverige er mere kriminelt, hvilket Liza Marklund kom for skade at sige under et arrangement i den svenske ambassade for nogen tid siden. Hun fastslog, at det på mange områder stod værre til i hendes hjemland end i USA. Hvad ambassadefolkene i en efterfølgende skrivelse meddelte ikke passede – Liza Marklund havde ikke læst statistikkerne ordentligt.

Årsagen kan også være, at der i vort broderland er større forskel på det officielle og det faktiske billede af situationen end her i landet. At man derovre blandt andet forskønner en indvandrersituation, som ifølge krimierne er helt anderledes eksplosiv, end det billede medierne giver. Mens vi omvendt her i landet måske overdriver problemerne med indvandrerne, og at det i realiteten ikke går så skidt med integrationen.

Ifølge Jens Lapidus, svensk krimis nye vidunderbarn, står det grelt til – og han må jo vide det som »forsvarsadvokat i et af Sveriges førende advokatfirmaer, der repræsenterer nogle af de tungeste kriminelle i Sverige. Det giver ham en unik indsigt i en verden, som de fleste mennesker lukker øjnene for,« som der står på klapteksten.

Faktum er, er Lapidus giver et både rystende og mærkeligt nok sympativækkende billede af de unge indvandreres kamp for at komme frem i verden. For selv om der officielt ikke er racisme i Sverige, så er de åbenbart ikke udsat for andet. Ikke at de bliver totalt lukket ude, de kan få en uddannelse og et job, og de kan også som barn lege med nogle af de indfødte, men rigtigt accepteret bliver de aldrig af »svensson’erne«, som de indfødte kaldes.

Lapidus danser på æggeskaller for at sige tingene, som de er uden at blive direkte racistisk. […] Men det retter de svenske krimiforfattere så op på. Man kunne måske ligefrem sige, at det officielle hykleri fremmer litteraturen. Af Bo Bjørnvig Weekendavisen 13.juni 2008

»Cash«. Jens Lapidus, Sveriges mest velklædte mand, er også svensk krimi’s nye vidunderbarn, der sælger over 400.000 i sit hjemland og udkommer i 19 lande.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Robert W.

Posted: 18 juni 2008 - 08:05 - Svar

Greetings from Vancouver, BC, Canada and my apologies for not knowing a single word of Danish! Correct me if I’m wrong, but I get the sense that you are also as concerned as I am about the threat from Militant Islam?

Please know that not all of us Canadians are just sitting back while our freedom gets eroded by Know-It-All Politically Correct government bureaucrats.

I must visit Denmark one day to see which of our two once great countries is further along down the path to a very bleak future.

Skjoldungen

Posted: 18 juni 2008 - 08:32 - Svar

Inden vi går over til tapetklister er der faktisk en del muligheder.

Matti från Finland

Posted: 18 juni 2008 - 09:11 - Svar

Svenska författarna oerhört bra ? Ena örat in , ena örat ut.

Janne

Posted: 18 juni 2008 - 09:16 - Svar

“Mens vi omvendt her i landet måske overdriver problemerne med indvandrerne, og at det i realiteten ikke går så skidt med integrationen.”

Hvilke indvandrere? Tyskere, englændere, svensker, polakker etc.?

LFPC

Posted: 18 juni 2008 - 10:15 - Svar

Hi Robert, we’re pleased to have visitors from abroad, even though our language may be somewhat of an obstacle. You are correct that militant Islam, as well as plain vanilla stealth jihad and everyday concessions and changing demographics, are our main concerns here, as these problems are now in a more advanced stage here in Europe than they are on the American continent, due to decades of unbridled immigration and blinkered admission of extremists. At the very least, what happens here should serve as a warning to Canada and the US to change their ways before it is too late.

Denmark is often claimed to have the most liberal and open debate on Islam in the world today. At the present we don’t worry about kangaroo courts or draconian measures against so called hate speech. However, just across the strait of Øresund is Sweden, which like Canada is officially multicultural. Here there is virtually no debate on issues that affect the everyday life of citizens far more than they do here.

If you’re not familiar with Gates of Vienna and Jihad Watch, I would strongly recommend looking them up. Gates of Vienna is notable in having probably the most extensive coverage of all things Danish and European in general for a blog located in the US. Both are well worth checking out.

Janne

Posted: 18 juni 2008 - 18:30 - Svar

“De seneste år er der sket et markant skift i indvandringen til Danmark. Vi smækker nu døren i for nogle og siger i langt højere grad velkommen til de grupper af mennesker, som vi selv kan profitere af, vurderer forsker.”

Ja og før hen smækkede vi døren i for andre. Der vil altid være nogen der får afslag, for vi har ikke plads til de mange millioner fattige i verden.

I stedet for at flytte fattige til Danmark, bør vi hjælpe dem i deres hjemlande (der får vi meget mere for de samme penge) og hjælpe dem med at føde færre børn. Det er det ekstremt store børnefødselstal der er det store problem. Det er faktisk uetisk og inhumant at vi ikke hjælper dem med at begrænse børnefødselstallet. Det er også himmelråbende inhumant at få så mange børn, når man ikke kan brødføde dem.

Janne

Posted: 18 juni 2008 - 18:33 - Svar

I will also say hi til Robert W.

I’am glad to read your apinion. :o)

steen

Posted: 18 juni 2008 - 20:22 - Svar

Janne – canadieren har en blog

http://pelalusa.blogspot.com/search?q=mark+steyn

LFPC

Posted: 18 juni 2008 - 21:41 - Svar

“Det er det ekstremt store børnefødselstal der er det store problem”.

Et særligt problem med de indvandrede grupper er, at høj fertilitet opmuntres i jihadiske kredse, som et led i ‘demografisk erobring’ af os. Dette er ikke konspirationsteori, der er adskillige dokumenterede udtalelser i denne retning, f. eks. Mullah Krekar i Norge der sagde at muslimerne ville erobre Europa fordi de formerede sig som moskitoer. Et af anklagepunkterne mod Mark Steyn er forresten at han citerede Krekar for dette – når kuffar citerer, er det pludselig ‘hate speech’.

Anders

Posted: 23 juni 2008 - 02:54 - Svar

Hold da kæft han er veltalende, ham Mark Steyn. Mange tak for det indlæg.

Leave a Comment