25
jul
Seneste opdatering: 15/10-09 kl. 1608
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Når en tredjedel er ‘radikaliserede’, giver  ordet så længere mening?

Spørgsmålet er selvfølgelig retorisk, for så længe denne verdens Bonnichsen’er og Seidenfaden’er ikke udpeger en ikke-radikal mainstreamskole af islam, vil jeg fortsætte med at betragte ordet radikalisering som en undvigemanøvre, væk fra den skræmmende erkendelse af at islam i sin natur er os fjendtligt stillet. En moderat muslim er en muslim der tager afslappet på dogmatikken, ikke en der henholder sig til en moderat, ikke-supremacistisk skole. En sådan findes ikke. En ny meningsmåling foretaget blandt muslimske studerende i Storbritannien burde give anledning til et eller to spørgsmål af slagsen ‘hvor er vi på vej hen? Skulle vi ikke gribe forebyggende ind allerede nu?’, men indgriben vil der helt sikkert ikke blive tale om, ikke på denne side af ragnarok. Og husk så en vigtig pointe: Disse tal må være minimumstal, for hvor man godt kunne forestille sig flere af de adspurgte muslimer praktisere taqiyya og kitman her og skjule deres virkelige hensigter og sympatier, er det modsatte næppe tilfældet – hvis man er moderat, vil man ikke have nogen grund til at hævde det modsatte.

A third of Muslim students in Britain believe killing someone in the name of religion is justified, a new poll claims. The survey found that extreme Islamist ideology has a profound influence on a significant minority of Muslims on campuses across the country.

The findings will concern police chiefs, the security services and ministers, who are struggling with radicalisation among Muslim communities. The YouGov poll was conducted for the Right-wing think tank, the Centre for Social Cohesion, at 12 universities, including Imperial College and Kings College London. It also found:

* 40 per cent support the introduction of sharia into British law for Muslims

* a third back the notion of a worldwide Islamic caliphate (state) based on sharia law

* 40 per feel it is unacceptable for Muslim men and women to mix freely

* 24 per cent do not think men and women are equal in the eyes of Allah

* a quarter have little or no respect for homosexuals.

Although 53 per cent said that killing in the name of religion was never justified, compared with 94 per cent of non-Muslims, 32 per cent said that it was. Of these, 4 per cent said killing could be justified to “promote or preserve” religion, while 28 per cent said it was acceptable if that religion were under attack. […] Killing for religion is justified, say third of Muslim students , Abstract fra rapporten, 10 sider pdf

Hvordan mon reaktionen ville have været, hvis en tredjedel adspurgte kristne havde sagt at det var i orden at slå ihjel i religionens navn? (LFPC)

“Hvis det ligner en rockkoncert, så er det en rockkoncert”

Med  fare  for at gøre Mette Fugl, Ulla Therkelsen, Krause Kjær og 1.3 mia. svenske journalister kede af det,  får “statsmand Obama” parentesen på Snaphanen lov at leve  et par sekunder til (og det er  ikke fordi vi har noget specielt imod Obama, som vi ikke har imod andre,  men  fordi vi ikke  følger  valgkampe  på halvandet år. Det har man betalte folk til.)  Men nu handler dette også om europæiske journalisters følelsesfulde amokløb:

Obama in Berlin sure looked like a rock concert, although most of the media didn’t mention why: It was a rock concert. That is, before Obama took the stage, two popular German acts performed free for the incredible (shrinking) crowd.

“Obama Addresses 200,000 in Berlin” — thus ran the AP headline the day after Barack Obama’s much-hyped speech in front of Berlin’s Siegessäule or “Victory Column.” This 200,000 figure has quickly become the standard estimate of the crowd for Obama’s speech in both the American and the German media: so standard indeed that it is for the most part not even treated as an estimate.  The estimates given by German public television ZDF actually during the event, however, were as little as one-tenth of that number
200,000 . . . or 20,000? Obama’s Crowd in Berlin og Diana West

“Ekstreme lande”

de slår hårdt de håndbolde, når de rammer hovedet. Jeg har selv prøvet det, men mit er  ret solidt:

»Politiets Efterretningstjeneste har allerede sagt, at vi er i kategori med Israel og USA sikkerhedsmæssigt. Vi skal placeres i den olympiske by, hvor der ikke er arabiske lande og alt sådan noget. Det kan man jo ikke undgå at tænke over. Og jeg må sige, som dansker er jeg chokeret over, at vi overhovedet har lyst til at være i bås med lande, der er så ekstreme. Det må jeg sige. Det gør mig rigtig ked af det. Ikke bare på grund af min deltagelse i OL, men som dansk statsborger,« siger Kasper Hvidt. Danskere blandt terroristers topmål ved OL

Jyllands-Posten famler i mørket, og kan kun få øje på onde Dansk Folkeparti

Jeg har et noget blandet forhold til Jyllands-Posten. Et af mediehistoriens lyseste øjeblikke, dengang for knapt tre år siden,  kunne også have været startskuddet på en afdækning af rimeligt vigtige spørgsmål som f. eks. ‘hvor er Danmark og Europa på vej hen, set i lyset af den demografiske udvikling?’ og ‘hvordan kan begivenheder i Danmark relateret til islams tilstedeværelse, forstås i lyset af denne ideologi/religions historie?’. Den daglige dækning af netop ghettoproblemerne er imidlertid karakteriseret af den samme måbende uvidenhed og mangel på perspektivering som kendetegner den øvrige mainstream-vandgrøds-presse. Netop historien om de muslimske vagter i Gellerup Kirke råber på perspektivering, men journalisten, som jeg håber blot er en skoledreng i erhvervspraktik i agurketiden, kommer slet ikke i gang med de større linjer, endsige hvad dette varsler om fremtiden. I stedet er udgangspunktet bare en konstatering af tingenes tilstand, der kan slås hen som ‘sociale problemer’; at se denne situation som en gentagelse af et mønster kendt fra de sidste 1300 år bliver end ikke undersøgt. Og så er der jo altid den allernemmeste vinkling, Dansk Folkepartis indskrænkethed og ondskab: “Dansk Folkeparti er fortørnet – især over at vagterne er muslimske”. JP har tabt stafetten for længe siden, og den går nu på omgang i diverse blogmedier. (Det var Uriasposten der fandt historien i kirkebladet Udfordringen den 8 juli.)

For at undgå chikane og hærværk bevogtes gudstjenesterne i Gellerup Kirke. Dansk Folkeparti er fortørnet – især over at vagterne er muslimske. […] Vagterne skal virke forebyggende. De har respekt og et godt netværk i lokalområdet, og på den måde undgås mange konflikter. […]

Sognepræst Niels Hviid afviser straks enhver snak om, at den kristne kirke betaler beskyttelsespenge til muslimer.  »Det har ingen rod i virkeligheden. Her er tale om sociale problemer. Ikke om en religiøs konflikt,« siger han. […]

En anden gang blev en kvindelig præst overfaldet, efter at hun havde overnattet i kirkens underetage med en gruppe konfirmander. […]

»Når menighedens biler har været udsat for hærværk, så er det ikke fordi, det er kristne folks biler. De biler, der holder oppe mellem blokkene, bliver der også øvet hærværk på. Det er fuldstændigt tilfældigt, hvem der bliver ramt af hærværk.« […]

»60 pct. er arbejdsløse, mange har posttraumatisk stress, folk har ikke overskud, mange føler sig udenfor, og der er ikke ret mange relevante fritidstilbud.« Når man placerer en kirke i sådanne omgivelser, må man finde sig i lidt af hvert – hærværk, indbrud, fulderikker – mener præsten. […] [min fremhævelse, LFPC] Vagter beskytter Gellerup Kirke og Uwe Max Jensen: Folkekirken betaler for muslimske vagter

Hvis nu journalisten havde været vaks ved havelågen kunne han have stillet dette helt oplagte spørgsmål til de gode, anstændige mennesker han talte med: Den gruppe mennesker der for nylig blev fordrevet fra Gellerup havde en ganske bestemt identitet der knyttede dem sammen – de var grønlændere. Alligevel hører vi her, hist-op-og-fald-her-ned, at volden, indbruddene og hærværket rammer i flæng, og at disse ting skyldes krigstraumer, dårlige beskæftigelsestilbud, og Hassans skæve ben. Hvad er nu det? Er der ikke en underlig uoverensstemmelse her? Men journalisten var ikke vaks ved havelågen. Han sov (LFPC).

Hvem “propaganderer?”

På söndagen fick kunder på Ica Maxi på flygstaden i Halmstad propaganda från Sverigedemokraterna. Vid entrén delade två män ut en tidning med nidteckningar av muslimer och olika artiklar om invandrare som hot
SR:  Sverigedemokraterna delar ut propaganda utanför ICA

Dér røg den dommerkarriere…………….

I en dom i Jönköpings tingsrätt dras paralleller mellan ett mordförsök på en kvinna och gärningsmannens kvinnosyn som enligt tingsrätten präglats av arabisk kultur och att mannen är muslim. Hos Diskrimineringsombudsmannen, DO, höjer man på ögonbrynen över tingsrättens formulering och flera lokala muslimska föreningar är kritiska.
Jag känner mig väldigt kränkt, självklart och vi inom islam och muslimer representerar mycket annat som är mycket bättre. Det här gör att vi smutskastas alla muslimer. Det väcker nya fördomar, säger Masoomabai Takisdotter Virani, ordförande i församlingen Shiamuslim Jönköping.     Domstol pekar ut dömd mans religion – virkelige øre-perle  at høre Masoomabai Takisdotter Virani klynke på SR´s terapisofa.

Plausibelt plot?  Godt nok til “Kanal Klog”

“En ekstremistisk kristen gruppe gennemfører en række angreb på Storbritanniens muslimer. Gruppen ledes af prædikanten Steven Paynton, der har rekrutteret et netværk af dræbere, der skal fremprovokere en hellig krig mellem kristne og muslimer. Det må for enhver pris forhindres, så Adam går undercover som kristen fundamentalist for at optrevle gruppen, inden den kan nå at slå til igen.”

DR 2  om BBC serien “Spooks” der kører netop nu. Den lyder simpelhen for dum og usandsynlig til at spilde ét sekund på. Englands  indenrigsminister Jacqui Smith sagde 14 april i år:

“Security forces are investigating THIRTY deadly terror plots which threaten mayhem across Britain. We now face a threat level that is severe. It’s actually growing. There are 2,000 individuals who are being monitored. There are 200 networks involved and 30 active plots.”

Englands troende  kristne er vikelig kommet op på terror-lakridserne, ikke sandt ? Virkelig fiktiv fiktion.  Melanie Phillips  beskriver BBC/DR 2 – farcen ganske godt:

“It is really quite obscene that the BBC repeatedly portrays the victims of mass murder – Americans, Israelis – as its perpetrators and its actual perpetrators as victims. The BBC is doing the work of the enemies of civilisation for them. In a less degraded political environment this would be raised in Parliament and the BBC called sharply to account for such infernal propaganda. ……… Truly terrifying.”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Janne

Posted: 25 juli 2008 - 20:59 - Svar

“DR 2 om BBC serien der kører netop nu”

Men kan DR2 eller DR1 finde tid til eller mulighed for at lave nyhedsindslag om de grønlændere der nu er jaget ud af Gellerup? Tilsyneladende ikke.

Hvorfor mon DR1 og DR2 laver den prioritering?

falkeøje

Posted: 25 juli 2008 - 21:24 - Svar

Det skulle da glæde alle, at engelske kristne nu åbner for en borgerkrig mod alle muslimer.
Gid, at den må brede sig og gøre Europa frit igen.

falkeøje

Janne

Posted: 25 juli 2008 - 21:46 - Svar

falkeøje

Jeg vil ikke have nogen krig. Men hvordan kan DR da mene at jeg/vi skal have ondt af de irakiske tolke, når DR tilsyneladende ingen empati har for grønlænderne, der nu er jaget ud af Gellerup?

falkeøje

Posted: 25 juli 2008 - 22:00 - Svar

Uden en borgerkrig bliver vi aldrig et frit og uafhængigt folk igen.

falkeøje

Antifascisten

Posted: 25 juli 2008 - 22:09 - Svar

SIAD demonstrerer til fordel for grønlænderne i Gellerup mod de racistiske islamister:

“Demonstrationen vil blive afholdt på Århus Rådhusplads d. 23. august kl. 12.00-14.00.
Vi har først idag fået mundtligt tilsagn fra politiet om at demonstrationen er godkendt. Vi vil hurtgst muligt offentliggøre program.”

http://www.siad.dk/

Antifascisten

Posted: 25 juli 2008 - 22:16 - Svar

Der er meget lort på DR, og jeg anser ikke scenariet for troværdigt. Kristne vil sandsynligvis først forsvarer sig som en sidste udvej, når det gælder selve overlevelsen. Se reaktionen i Gellerup Kirke, hvor man accepterer at være underlagt muslimsk beskyttelse og oven i købet ser denne beskyttelsespagt som en sejr for multikulturen og integrationen.

Janne

Posted: 25 juli 2008 - 22:31 - Svar

Antifascisten

Det er mærkeligt at det kun er SIAD der laver en sådan demo og at det åbenbart kun er dem der reagerer. Jeg forstår det bare ikke.

LFPC

Posted: 26 juli 2008 - 02:02 - Svar

“Jeg forstår det bare ikke”.

Forklaringen har nok at gøre med at dem der kan finde på at gå i demonstrationstog er et andet segment, som ikke på samme måde kan fremvise deres rene hænder ved at støtte grønlænderne. Så kommer de pludselig til at skulle tage stilling til ‘farlige’ konflikter mellem forskellige offergrupper – sæt, man nu blev taget for at være ikke-stueren ved at demonstrere for grønlænderne, og derved implicit imod offerkæleæggegruppen # 1. Der er sikkert mange der tænker som os, men som nærer instinktiv modvilje mod disse hersens patosfyldte fakkeltog og kransenedlægninger. Nogle af os har måske også en modvilje mod denne aktionsform, fordi vi i en dunkel fortid har deltaget i nogle af slagsen.

Personligt tror jeg at man på forhånd skal droppe tanken om at overtage venstrefløjens aktionsformer på lige dette punkt. Der er ikke et mobilisérbart potentiale hos os, og man risikerer tværtimod at dækningen – hvis der kommer nogen dækning – udelukkende handler om den lille håndfuld tosser der mødte op. Jeg er ikke glad for at sige noget negativt her om SIAD som trods alt går ud og gør noget, i modsætning til undertegnede, men lige netop de har altså et alt for blakket ry og tvivlsomme ting i bagagen, beklager.

Hvis vi endelig skal tale om at inspireres af venstrefløjens aktionsformer, tror jeg meget mere på iøjnefaldende stunts à la Greenpeace, f. eks. burkaindpakning af statuer, eller den hængte Muhammed der pludselig dukkede op langs danske veje.

Skjoldungen

Posted: 26 juli 2008 - 09:11 - Svar

Jyllands-Posten er i frit fald. Efter Carsten Justes afgang er den nu en læse-let-udgave af Samarbejds-Politiken. Det er jo også samme ejerlaug. “Uheldet” med Muhammed-tegningerne gav den 15 minutters berømmelse, men det er nu helt overstået. Af og til kommer der dog stadig et lille efter-ræb om ytringsfrihed, hvordan det så skal forenes med bladets lallende EU-lefleri? – Forsiderne domineres af gigantiske fotos af ligegyldige duller, finker og kendisser, halvdelen af 1. sektion er sport, lederne en ørkenvandring af floskler og banaliteter, resten er reklamer. Endnu optages enkelte, kritiske læserbreve, men det skal den ny nullitet af en chefredaktør nok snart få sat en stopper for. Så vidt jeg ved er Flemming Rose fyret og en enste tilbageværende, der stadig kan skrive, er Niels Lillelund. – Behøver jeg at sige, at mit abonnement ikke bliver fornyet?

morlille

Posted: 26 juli 2008 - 10:10 - Svar

“krigstraumer”?
Jeg mindes ikke, der blev talt om kriminalitet pga “krigstraumer” som må formodes at have hærget befolkningerne i Europa under og efter 2.verdenskrig. Man kan få mistanke om at “krigstraumer” henhører i samme diagnosegruppe som “kronisk træthedssyndrom”!

Antifascisten

Posted: 26 juli 2008 - 10:15 - Svar

@Skjoldungen

Flemming Rose er ikke fyret (endnu!). Han er på orlov. Angiveligt for at skrive en bog om Muhammed-tegningerne og ytringsfrihed.

Bananen

Posted: 26 juli 2008 - 10:21 - Svar

Janne

Posted: 26 juli 2008 - 11:41 - Svar

“For at undgå chikane og hærværk bevogtes gudstjenesterne i Gellerup Kirke.”

Først hærværk og derpå ansættelse. Hvad hvis der kommer mere hærværk rundt omkring, bliver der så ansat flere med ‘lokalkendskab’.

Hvad hvis der kommer hærværk mod brandstationer, mod politistationer, mod rådhuse, mod skoler, børnehaver, klubber, sygehuse, plejehjem, skattekontorer, uddannelsessteder etc., skal der så også ansættes personer med ‘lokalkendskab’?

Hvor langt har diverse politikere og andre i offentligt regi tænkt sig at gå i den retning?

Janne

Posted: 26 juli 2008 - 12:00 - Svar

Lone Dybkjær (R) er nu meget synlig i debatten om udenlandske prostituerede i Danmark der risikerer at blive sendt hjem til bagmænd i hjemlandet. R og Dybkjær var også meget synlige hvad angår de afviste asylansøgeres mulighed for at få bolig og arbejde og ligeledes meget engagerede i forhold til afviste asylansøgeres børns vilkår i asylcentre i Danmark. Men har man set samme eller bare en lille interesse for de grønlændere der nu er jaget ud af Gellerup (og hvor bolisselskabet intet har gjort for at hjælpe grønlænderne med at kunne blive boende), når det gælder Det Radikale Venstre? Næh…

Hvorfor denne selektive medfølelse? Hvorfor denne prioritering?

Er grønlændere en forkert minoritet. For dansk måske? Eller er de bare ikke halal nok?

andreas

Posted: 26 juli 2008 - 13:00 - Svar

Det, der gjorde Jyllands Posten landsdækkende og til den største avis og en god forretning, var at man heri kunne læse alt det, man ikke kunne få at vide i de andre forkrampede og korrekte dagblade.

Nu er Jyllands Posten faktisk ikke til at kende fra Politiken eller Berlingske Tidende. Tror dens ledelse virkeligt, at det, at blive et mauinstream medie, er vejen til at rette op på økonomien? Så er de godt nok meget dumme.

Jeg vil alvorligt overveje at sige mit abonnement op, og få mine nyheder eksclusivt fra nettet. 1600 kr i kvartalet (for Jyllands Posten hverdag) er stadigvæk mange penge for en folkepensionist. Men jeg tror virkelig at er kommet dertil, at jeg kan undvære Jyllands Posten .

Hvis Juste kom tilbage, så måske . Men det gør han jo ikke.

Bananen

Posted: 26 juli 2008 - 13:22 - Svar

@Janne

Gellerup Bibliotek har også ansat en (muslimsk) vagt. Se eventuelt Uriaspostens postering fra Gellerup. Desuden forsøgte Nordgårdsskolen i Gellerup sig i en periode med en imam. Fædregruppen har også været i kommunal aktivering for at holde orden i Århus Sporvejes busser.

Osv. osv.

Vi kan ikke leve af at klippe hinanden. Men der synes næsten at være en profession, hvor en del muslimer lever af at beskytte etniske danskere mod overgreb fra andre muslimers side!

Janne

Posted: 26 juli 2008 - 13:52 - Svar

Bananen

På pladen “Rabalderstræde forever” har Gasolin (som jeg er vokset op med og derfor slet ikke kan undvære) et nummer om at den hvide mand skal holde sig væk fra Grønland.

I sangen som hedder “Kap farvel til Ümanarssuaq” hedder det bl.a.: “Det er den hvide mand, send ham hjem. Han vil stjæle dit land, send ham hjem.”

Hvem synger om grønlændernes vilkår i Gellerup i dag?

Skjoldungen

Posted: 26 juli 2008 - 16:31 - Svar

Jeg er bange for at JP-journalisten ikke blot er en skoledreng i erhvervspraktik i agurketiden, men en fast ansat, frisk udklækket bladlus fra journalist-madrassa’en i Aarhuus. Læs blot følgende fra dagens JP:

Generalmajor Poul Kiærskou, chef for Hærens Operative Kommando,forklarer, at bomben ikke nødvendigvis har sprunget hul i den kampvogn, som den dræbte soldat var i

Vi kan forsøge at minimere risikoen ved at ændre vores operationsmønster, så det bliver mere forudsigeligt, hvor og hvornår vi kører…

Så var journalistikken på det hedengangne “Hudibras” trods alt rangklasser bedre. De kunne da i det mindste skrive dansk.

LFPC

Posted: 26 juli 2008 - 16:59 - Svar

Klassikeren over dem alle må være den nylige “sprogrygtere”. Også JP.

Johansen

Posted: 26 juli 2008 - 17:29 - Svar

Ansættelse af muslimske sikkerhedsvagter ved en dansk folkekirke er langt ude på et skråplan. Hvad bliver mon det næste, som muslimske sikkerhedsvagter skal beskytte?
Man kan i al stilfærdighed stille sig selv spørgsmålet: “Hvorfor er der pludselig behov for muslimske sikkerhedsvagter ved en kristen kirke og ikke omvendt behov for kristne sikkerhedsvagter ved et muslimsk bedehus/moské?”. Hvem er bærere af en enorm voldskultur?

Hatten af for SIAD, at de mobiliserer en demonstration mod den islamiske racisme rettet mod grønlændere i Gellerup.
Det er paradoksalt og meget sigende, at andre grupper som går under navne som anti-racister eller anti-fascister har forholdt sig larmende tavse. De kan måske ej heller lide grønlændere?

Jeg er af den opfattelse, at det er bedre at lave en fredelig demonstration mod den islamiske racisme end at hænge Muhammeddukker op tilfældige steder i Danmark. Jeg tror desværre, at mange danskere vil opfatte det sidste som plat og over stregen. Og der er behov for en øget afstandtagen og opgør med den islamiske racisme og islamiseringen af Danmark generelt.

OT
Jeg havde ventet på et modsvar fra Morten Messerschmidt efter den svinske leder forleden af David Rehling i Information.
Modsvaret kom i dag, og der er mange henvisninger til “Gensyn med ondskabens ikon” om dehumaniseringen og heksejagten på Pia Kjærsgaard bl. a. i Information. Rehling er i dag af Messerschmidt blevet udstillet og afsløret som en gigantisk hykler.
Desværre kan jeg kun linke til Rehlings leder og desværre ikke til Messerschmidts indlæg, så det må findes ved at købe avisen:

http://www.information.dk/162545

JanChris

Posted: 26 juli 2008 - 22:57 - Svar

Det er fuldstændig rigtigt, at Jyllands-Posten er i forfald. Allerede for et par år siden skar de i den politiske dækning, og for nylig gentog de succesen én gang til. Indblik om søndagen plejer desuden at være ugens højdepunkt, nu kan sektionen læses på få minutter.
Ud over Niels Lillelund har Jyllands-Posten dog også én anden journalist, der er værd at læse: Anders Raahauge.

Janne

Posted: 27 juli 2008 - 09:16 - Svar

“Og jeg må sige, som dansker er jeg chokeret over, at vi overhovedet har lyst til at være i bås med lande, der er så ekstreme. Det må jeg sige.”

Jeg må sige at jeg ikke var klar over at der på det danske håndboldhold var spillere med så ekstreme holdninger. Hvorfor tager han i det hele taget til Kina som vi jo har set ikke har behandlet tibetanere særlig pænt? Men det er måske ikke ekstremt i håndboldspillerens øjne.

Og Iran, Sudan, dele af Afrika og Syrien etc. nævnes ikke som ekstreme, men USA og Israel gør. Det lyder helt SF’sk. Boykot Israel (siger SF) men ikke de islamiske teokratier der mishandler egen befolkning og er kvindeundertrykkende i ekstrem grad.

Sikke en ubegavet og ignorant håndboldspiller. Vist meget godt han ikke skal leve af at åbne munden. Selvmål!

Vivi Andersen

Posted: 27 juli 2008 - 14:22 - Svar

Janne

Jeg troede først jeg læste forkert, da jeg læste hvad den håndboldspiller havde sagt om ekstreme lande !

Hvis han tegner en god del af Danskerne, så kan jeg egentlig godt forstå vores apati overfor bl.a. Islam og dens Rettroendes ageren i Vesten.

Hans udsagn betyder jo, at han ikke har sat sat ind i hvad det er der foregår derude i den store verden, som herhjemme i den mindre del af denne.

Det er sørgeligt !

Janne

Posted: 27 juli 2008 - 16:06 - Svar

Vivi Andersen

Barokt og skeløjet fokus Hvidt har i hvert fald. Det er hverken USA eller Israel der truer danske holdboldspillere i Kina og så alligevel er det netop de lande der udpeges som ekstreme. Hvad er så de lande der faktisk truer det danske håndboldhold med terror? Ekstremt ekstreme eller hvad?

Mette

Posted: 27 juli 2008 - 16:50 - Svar

Andreas. Hvorfor betaler du kr. 1.600 for JP? Husker du rigtigt?

Jeg har netop checket, hvad jeg skal betale her efter den første, og det er kr. 1080,66 for hele ugen og udbringning i Østjylland, et landdistrikt hvor de fleste holder andre aviser.

Jeg synes også, at Raahauge og Lillelund er højdepunkterne, men jeg vil nu ikke være så kritisk, som I er ang. artiklen om Gellerup kirke. Det er en ganske almindelig genre af de relativt korte refererende.

De mere dybdeborende artikler tilhører en anden kategori. Faktisk glædede jeg mig over artiklen, fordi den henviste til, at det var omtale hos bloggerne, der havde fået DF til at reagere. Det var da et skulderklap, som varmer.

Men jeg er enig i, at JP er tynd i øjeblikket, jeg har aldrig oplevet tilsvarende, og jeg har læst avisen i mange år. Måske har de ændret deres ferierutiner.

Johansen

Posted: 27 juli 2008 - 20:05 - Svar

Pinligt og forvrængende at vores landsholdsmålmand udpeger Israel og USA som ekstreme.

Det er måske Israel og USA der truer Danmark med bål og brand?
Nej Casper Hvidt, det er islamofascistiske idioter i en lang række islamiske diktaturer, herunder flere stater, der praktiserer massiv kvindeundertrykkelse og barbariske afstraffelsesmetoder.

Det er en OM´er, Hvidt!

Henrik

Posted: 28 juli 2008 - 14:57 - Svar

Ansættelsen af de muslimske vagter giver mindelser om “jizya” (jeg er usikker på stavemåden). Jizya var en strafskat, som kristne og jøder måtte betale i lande med muslimsk flertal. Til gengæld blev disse vantro så tålt af det muslimske flertal (de var dog bogens folk). Det er utroligt at præsten i Gellerup ikke kan se paralellen fra dengang til i dag.

Jeg er desuden forundret over, at de grønlandske folketingsmedlemmer er aldeles tavse i denne sag. Når de føler, at danskerne er urimelige, kommer de ellers hurtigt ud af startblokken…

g.Johnsen

Posted: 29 september 2008 - 12:22 - Svar

“Jyllands-Posten famler i mørkret” -“kunne også have været startskuddet på en afdækning af rimeligt vigtige spørgsmål som f.eks. hvor er Danmark og Europa på vej hen…”
Der har været andre – godt nok mindre lyse – øjeblikke med mulighed for at fortælle, hvad man ellers har fortiet:

f.ex. det højskolekursurs på Europahøjskolen på Kalø 2007 om “Demokrati,Tak” som JyllandsPosten var med til at arrangere og som var ledet af to journalister fra avisen. Det viste sig hurtigt at visse spørgsmål var uvelkomne og blev underlødigt afvist.

Leave a Comment