28
jul
Seneste opdatering: 29/7-08 kl. 1806
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Pressens eventyrfortællere beskriver det således. En ven af ofrene har en mindre  friseret og børnevenlig version:

“Nattens händelse var inte bara ett hatbrott mot homosexuella, utan även ett hatbrott mot svenskar. Det är ett utmärkt exempel på det hat och oprovocerade våld mot både svenskar och homosexuella, som utomeuropeisk invandring är ekvivalent med.

Självklart har ingen av de stora tidningarna eller nyhetskällorna avslöjat att det handlade om tre araber som utförde handlingen mot två svenskar, och inte heller hur dessa araber förnedrade de två männen och deras nationalitet, t.o.m. en lång stund efter att en av dem låg knivhuggen på marken. Detta trots att dessa tidningar mycket väl har delgivits alla dessa detaljer.

Under knivmisshandeln säger araberna bl.a. till offren att “alla svenskar är bögar”, medan de sticker kniven i den ena av dem, helt oprovocerat.”

Hatbrottet i Tantolunden – Ett tips har kommit in – læs det hele på Robsten blog. Samme  gamle  historie: svensk offentlighed og opinion beskytter ikke, som de  skryder med  hver dag, bøsser, kvinder, homoseksuelle, jøder og voldsofre af enhver art (sandsynlig flere hundredetusinde svenskere  hvert år, hvordan tallet fremkommer, se i kommentar nedenfor) – de beskytter voldsforbrydere, mordere og racister af værste skuffe. Intet under at de  er bredt forhadte. Bemærk, selvom de arabiske racister ikke er  fanget endnu, har pressen ikke  skyggen af et signalement. Det viser dens  dilemmma – og  hvilken side den vælger.

En islamisk (konspirations) tænker

Khaled er verdens rigeste, muslimske TV prædikant. Han tjener  2.5 mio. dollars om året og så kan han ikke regne. Prospect Magazine  har ham på listen over  “verdens ´mest indflydelsestige  intellektuelle”. Om det siger  mest om Prospect eller om intellektuelle, skal jeg lade være  usagt. Gå ikke  glip af video klippet  af den store tænker.

Egyptian Islamic Preacher ‘Amr Khaled: Within 20 Years, Muslims Will Be Majority in Europe; Muslims in Europe Should Be “Ambassadors for Islam”.

“The goal of the enemies of Islam is to drive the 20-30 million Muslims out of Europe, or to provoke them in a way that would lead to their banishment. If the Muslims remain in Europe, this will be dangerous, so they must leave.”

Interviewer: “So you are making a very important claim – that there are intentional and premeditated provocations in order to drive the Muslims out of their current home – Europe.”

Khaled: “Yes…………….   MEMRI

Uffe, Tyrkiets goodwill-ambassadør i Danmark: Nu med forblommede trusler

Hvad det helt præcist er der får Uffe Ellemann-Jensen til at tikke har jeg opgivet at finde ud af. Jeg må bare konstatere, at uanset motivationen, så bryder jeg mig absolut ikke om resultatet. Her kaster manden-der-aldrig-blev-statsminister alle tøjler overbord, og 1) kæder tyrkisk, kemalistisk begrænsning af tørklæderne i det offentlige sammen med modstanden her i Danmark, 2) på trods af landets, og Atatürks, viden om hvad tørklædet indebærer, insisterer på at det blot er “beklædning”, 3) bruger argumentation af typen ‘tu-quoque’, det-kan-du-selv-være, en afledningsmanøvre der forsøger at sende ‘fundamentalisme’-aben over på militæret, og 4), så får Uffe også lige luftet sit koleriske temperament med en dårligt indpakket trussel: Tyrkiet må hellere komme med i EU …. eller også …. Pyha! Hvem sagde at politik var kedeligt? I hvert fald ikke når det bedrives af en af fortidens mænd med en uforklarlig trang til at hjælpe tvivlsomme regimer og kulturer.

[…] Deres brøde er, at de har tilladt tyrkiske kvinder at bære slør på offentlige steder, herunder universiteter.For nogle år siden ville det for os have lydt som en vittighed. Men efter at vi har oplevet, hvordan spørgsmålet om kvinders hovedbeklædning kan få selv koldsindige danske politikere til at gå i selvsving, kan intet længere overraske… Og i Tyrkiet er det blodig alvor. Det kan det også blive for os andre, hvis Tyrkiet glider tilbage til en eller anden form for militærstyre.

Tyrkiets forfatning bygger på streng sekularisme, så streng, at det nærmer sig fundamentalisme. Religiøse symboler blev forbudt, dengang Kemal Atatürk gennemførte moderniseringen af Tyrkiet i 20′erne og 30′erne. Også tørklæder. […]

Erdogan og hans støtter er ikke “islamister” – men de har fundet, at det var lige strengt nok at opretholde den strenge lov mod tørklæder i det offentlige rum i en befolkning, hvor presset for frihed til at klæde sig som man har lyst, er vokset i takt med den almindelige frigørelse med de demokratiske reformer, AKP har gennemført. […]

Det er ikke til EU’s fordel at skubbe Tyrkiet fra sig. Ikke blot svækker det EU at løbe fra gamle og utvetydige løfter om medlemskab, hvis forudsætningerne er til stede. […] … med alt hvad det indebærer af risiko for vold – og det kan styrke de mere rabiate islamiste kræfter. […] Uffe: Tyrkiet – tørklæder og storpolitik

En lille detalje jeg vil skrive mig bag øret – hvorfor skriver Ellemann “islamister” i anførselstegn? Hvilken interesse har han i at nedtone det politiske aspekt af islam, ved retorisk at holde ordet ud mellem to fingre? Man undres (LFPC).

 

Søren Pind om EF-domstolen og den frie bevægelighed

I en interessant analyse fastslår Ralf Pittelkow, at danske politikere aldrig er blevet spurgt i forhold til de sager, der nu ved EF-domstolen er ved at underminere den danske udlændingepolitik. Han anfører, at forholdet er politisk – at domstolen dømmer politisk, også kaldet aktivistisk. At domstolen fører en aktivistisk afsigelsespolitik, der skal fremme integrationen, og i virkeligheden den gamle Rom-traktats passus om en stadig snævrere sammenslutning (union) af de europæiske lande.

Det er et kompliceret stykket jura, vi er inde i her. Jurister, angiveligt med speciale i EU-retten, har ikke været sene til at dømme den danske lovgivning ude, og har fastslået, at der kun er en vej, og det er at følge afgørelserne. Hvad da også enkelte politikere har været ude og melde de ville. Her forudgriber man altså allerede, at de danske regler er i strid med eu-retten.

Spørgsmålet er imidlertid, om det nu er så klart… For ja, vel er afstemningen i 1986 om det indre marked en af de vigtigste milepæle i vores tilslutning til EU. Og som liberal er det en af de vigtigste ting at glæde sig over ved EU idag. Men enhver der kan huske, hvad der blev forelagt dengang vil også vide, at der ikke var skyggen af spørgsmål om dansk suverænitet i forhold til tredjeverdensborgere – d.v.s. f.eks. spgm om eu-borgeres ægtefæller fra andre lande, eller hvilke betingelser disse kunne komme til Danmark på. Beslutningen dengang gjaldt borgerne i EF – ikke alle mulige andre.

Der må uvilkårligt opstå et sammenstød, hvis det er sådan, at fordi et EU-land har truffet beslutning om en særdeles lempelig udlændingepolitik, så rammer det alle øvrige lande i EU. Den kompetence er i hvert fald ikke i bredeste forstand på noget tidspunkt afgivet, hverken af de danske politikere, eller måske mere væsentligt af det danske folk i skikkelse af en § 20-afstemning jf. grundlovens krav herom. § 20 afstemningen handler om, at afgives der suverænitet fra danske myndigheder til f.eks. EU, ja så skal det forelægges det danske folk til folkeafstemning, dog kan 5/6 af folketinget selv afgive denne suverænitet.

Tværtimod har vi i Danmark netop med retsforbehold, og afvisningen af unionsborgerskabet, gået med både livrem og seler i disse sager…

Essensen af al denne jurasnak er meget enkel: Har vi nogensinde taget stilling til, at vi på denne måde skulle underlægges fremmed jurisdiktion i vor udlændingepolitik? Svaret er enkelt: Nej. Aldrig. Der er ikke engang tale om den vildførelse, mange beskylder danske politikere for i denne sammenhæng. For sandheden er, at heller ikke vi nogensinde har ment eller troet eller vidst, at disse regler skulle eller kunne være omfattet af EU’s kompetencer.

Højesteret har i forbindelse med den såkaldte Maastricht-sag slået fast, at den ikke vil blande sig i EF-domstolens afgørelse – dog med det væsentlige forbehold, at den naturligvis vil tilse, om Danmark rent faktisk har afgivet den pågældende kompetence til EU. For mig er det ganske klart, at denne kompetence aldrig bevidst er afgivet. Hverken politisk. Eller af folket. Spørgsmålet bliver derfor, om man kan afgive sådanne kompetencer ubevidst? Jeg mangler i hvert fald nogen, der træder frem og siger, at dette har man gjort, helt velvidende hvad det ville medføre. Det burde nogen journalister måske lede lidt efter… For nu at sige det pænt. Jeg prøver med andre ord at sige, at der udmærket kan være tale om, at EF-domstolen optræder i strid med den danske grundlov. Og det kan selv den ikke være ligeglad med… I givet fald er det i hvert fald ikke noget, der binder danske domstole. Og slet ikke de ansvarlige danske myndigheder, herunder ministre…

Derfor er det her en ganske alvorlig sag. Der er virkelig tale om et sammenstød mellem vore grundlovsregler og EF-domstolens selv-udvidende kompetencer. At domstolen virkede sådan har vi ganske vist vidst. Men alle har vi vel også troet, at når det netop kom dertil, ville der også fra domstolens side måtte indtræffe en vis tilbageholdenhed, når det kom til spørgsmål, nogle borgere i et medlemsland med rette kunne sige aldrig havde været forelagt dem, skønt deres egne forfatninger krævede det. I stedet lader det nu til, at domstolen går efter en make or break-situation. Det er næppe klogt for dem, der vil det europæiske samarbejde det vel… Søren Pind.dk    (Snaphanens kursiveringer)

 Denne  er lige  indløbet. Nu er der vist lagt  rigeligt i kakkeloven til efterårssæsonen. Stilhed før stormen, det er nu:

 EU bremser test i danskhed
Endnu en bid af den stramme danske udlændingelov bliver gennemhullet af EU-reglerne, som forhindrer omstridt danskhedsprøve. Regeringens stort anlagte aftale om, at familiesammenførte fra 2009 skal bestå en indvandringsprøve falder nu til jorden på grund af EU-reglerne.

Hele udlændingeloven problematisk
»Hvis man bruger EU-reglerne, kan man slippe for indvandringsprøven. Hele den stramme danske udlændingelov bliver skudt ned og gennemhullet af EU-retten«, siger adjunkt ved Syddansk Universitet, Peter Starup.

Flere eksperter siger nu, at EU sætter så godt som hele udlændingeloven ud af spillet.

»Der er så lidt tilbage af de danske udlændingeregler, at det efterhånden er ved at være ligegyldigt«, siger professor Hjalte Rasmussen. Politiken

 

 

 

 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


JanChris

Posted: 28 juli 2008 - 23:21 - Svar

M.h.t. Uffe Ellemann-Jensen, så spurgte jeg ham for nogle måneder siden direkte om hans motiver. Her følger mit spørgsmål og hans svar, der kom få minutter senere:
(…) “Bortset fra det, Uffe Ellemann-Jensen, vil jeg benytte min ytringsfrihed til at stille dig et spørgsmål, jeg længe har ønsket at få besvaret: Har du økonomiske interesser i mellemøstlige lande eller virksomheder, der handler med/har hjemme i regionen?”

UEJ: “Jeg har ingen personlige økonomiske interesser – men naturligvis de samme interesser som alle andre danskere, hvis velfærd er afhængig af, at Danmark kan handle frit med alle verdens lande.”

Men du har helt misforstået min holdning til den sag (Muhammed-tegningerne): Når jeg lige fra begyndelsen har vendt mig imod karikaturerne, er det fordi de repræsenterer en hån, vendt mod andre menneskers religiøse følelser – og det er i strid med den opdragelse, jeg har fået. Det handler altså om hensyntagen – og ikke om frygt eller økonomiske interesser. Er det så vanskeligt at forstå?”

steen

Posted: 28 juli 2008 - 23:40 - Svar

“de samme interesser som alle andre danskere, hvis velfærd er afhængig af, at Danmark kan handle frit med alle verdens lande.”

1.6 % af vores udenrigshandel ? Hovedsageligt Tyrkiet og lidt Egypten. Det er vist en værre Uffe-udflugt.

steen

Posted: 29 juli 2008 - 01:12 - Svar

Voldsofre i Sverige , første halvår 2008:

2.756 anmeldte voldtægter

42 .043 anmeldte tilælde af “grov misshandel”

I begge kategorier er mainstreamkilder og politi enige om et mørketal på ca. faktor 10, selvom det i sagens natur er svært at vide.

Ergo:

Totalt for 2008 peger henimod : 84.000 “grov misshandel” 2008 og 5512 anmeldte voldtægter = 89.000 anmeldte ialt. x 10 = , altså muligvis op til 890.000 tilfælde af voldelige overgreb om året.

der til kommer 105 mord i første halvår 2008, hvor indvandrerandelen i den danske statistik er ca. 40 %

Fra Norge og Danmark ved vi at det etniske overvægt er massiv, så den etniske andel kan være op imod 400.000- 500.000 ofre for tilvandret vold. Et uhørt overgreb på et folk og derfor en statshemmelighed. Som jeg ser det, har Sverige ikke en kinamands chance for at undgå at alle disse enkelte menneskeskæbner samler sig i en stortragedie en dag. Ingen aner selvfølgelig hvornår eller hvordan, men det vil blive stadig sværere at holde låget på trykkogeren.

Og jeg er ked af at sige det: ligesom jeg 13 måneder inden Anna Lindh mordet, udtrykte frygt for et politisk mord i Sverige, så har vi langtfra set det sidste politikermord derovre.

http://www.bra.se/extra/pod/?action=pod_show&module_instance=21&id=481 &statsType=P1&statsCounty=La&Year=2008&Quarter=2&type=3

Ivørigt huske jeg mange af denne slags udprægede racistiske overfald på svenskere. Særligt spøger en gruppevoldtægt på en tretten årig pige ved Ystad for 5-6 ¨år siden i mit hovede. Da de havde gjort sig færdig med hende, stak de hende 10-15 gange i maven med en skruetrækker. – Det er ikke en forbrydelse – det er en krigshandling. Hun må være nær de 20 idag. – Eller den unge mand, der ventede ved et busstoppested i Malmø for 6 år siden – en hurtig kniv i maven – død, borte – ikke engang et røveri. Eller, eller, eller………………………og ingen er interesseret i at huske dem.

JensH

Posted: 29 juli 2008 - 09:14 - Svar

@Steen

Med de tal er det utroligt at Sverigesdemokraterne ligger og roder på 3-4 % i målingerne. Eller også er Svenskerne som folk bare et helt ufatteligt autoritetstro??

Janne

Posted: 29 juli 2008 - 09:55 - Svar

Uffe Ellemann Jensen fremstår ret ynkelig efterhånden. Fordi han er blevet opdraget på en bestemt måde, så må vi andre ikke være religionskritiske. Hvor har jeg efterhånden tabt meget for den dybt reaktionære tørklædemand.

Kritik og opgør med gamle og dybt reaktionære og stive dogmer er godt, når bare det ikke lige går udover Uffe Ellemanns egne gamle rigide kæpheste.

Janne

Posted: 29 juli 2008 - 10:10 - Svar

Jeg vil næsten sige at svenske og danske aviser kan være med til at forhindre opklaring af overfald og vold og voldtægter, hvis aviserne ikke giver avislæsere en ordentlig beskrivelse af gerningsmand/mænd.

Når aviser og TV-medier ikke giver et signalement (hvis det haves)af forbrydere, så hjælpes forbrydere og ikke ofre.

I feminismens højborg Sverige har bøsser og kvinder det bestemt ikke let efterhånden. Flere voldtægter og flere overfald og i Malmø har jeg set børnetøj med hijabs på udstillet som højeste mode. Dyrt trendy tøj. Jeg så også en butik, en cafe, med et billede af en chador klædt kvinde udenpå. Chador og burka er måske svenskernes svar til de mange kvinder der overfaldes. Måske også til homoseksuelle?

Og nu vil man ovenikøbet slække på kravene til optagelse på politiskolerne i Sverige.

Janne

Posted: 29 juli 2008 - 10:16 - Svar

Det er da tankevækkende at aviser ikke vil give signalement af overfaldsmænd på bøsser og kvinder og TV-medier i Danmark vil ikke beskæftige sig med det faktum at grønlændere er jaget ud af Gellerup. Det er helt utroligt at man i Sverige vil finde sig i så mange voldtægter af kvinder og i så mange skolebrande og i så meget vold.

Hvad foregår der egentlig?

Pleje af den nye verdensorden: multikultur?

Det er kvinder, bøsser og skoleelever der ofres i den proces.

Johansen

Posted: 29 juli 2008 - 18:17 - Svar

Janne

Den nye Sverigeorden er åbenbart islamisk kultur frem i front. Væk med svensk kultur og ind med flere islamiske værdier.
Man leder fuldstændig folket bag lyset ved ikke at informere om, hvem de kriminelle er.

Sverige er under afvikling som troværdigt demokrati. Jeg kan udmærket forstå hvis de har politikerle hinsidan.
Hvorfor er man dog så selvhadske i Sverige?
De er i gang med at udskifte den svenske befolkning med en befolkning fra muslimske diktaturer, som medbringer en (volds)kultur og religion, der underminerer vestlige grundværdier. Det ender ikke godt!

Johansen

Posted: 29 juli 2008 - 18:19 - Svar

Politikerle = politikerlede

JensH

Posted: 29 juli 2008 - 18:53 - Svar

@Johansen

“Hvorfor er man dog så selvhadske i Sverige?”

Det er heller ikke mit indtryk at de almindelige Svensker lider af kulturelt selvhad. På ingen måde. Derimod lider den Svenske elite af et abnormt stort kulturelt selvhad. Et eksempel er Mona Sahlin som i 2001 som integrationsminister mødte op i en ‘Svensk’ moske iført islamisk tørklæde og udtalte:

“Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga (fjollede) saker.”

Mona Sahlin står ifølge meningsmålingerne til at blive Sveriges næste statsminister, og det siger vel en hel del om den politiske kultur som hersker i Sverige. Svenskerne affinder sig tilsyneladende med, at eliten “ved bedst”, og det retter man så ind efter.

steen

Posted: 29 juli 2008 - 19:04 - Svar

Svenskerne har i grove træk to politiske retninger: De “borgerlige” er a- historiske liberalister. (typen De Radikale og visse unge Venstre og Konservative i DK)

“De gode” er venstreutopistiske, autoritære efterkommere af Rousseau, typen Enhedslisten/Jakob Holdt.
Sverige er blevet lig moral i de 250 års fred, de har haft. Hvorvidt de overhovedet er i stand til at forsvare sig selv, vil fremtiden vise. Evnen kan være gået tabt, i så fald vil landet gå tabt. Man vil se blandingen “moralsk supermagt-Balkan” opstå. Det ses allerede.
Derfor går der – trods vore mange ligheder – en tilsyneladende uoverstigelig åndelig Berlin-mur ned gennem Øresund. Nogle ser den ikke, men enhver med lidt kendskab til begge sider, iagttager den hele tiden.

Janne

Posted: 29 juli 2008 - 20:01 - Svar

JensH

“Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga (fjollede) saker.”

Dette fortalte jeg til en svensk bekendt, som aldrig havde hørt om at Sahlin skulle have sagt som citeret. Min bekendt blev naturligvis godt gal i skralden over Sahlins nedladende kommentar om svenskere og svensk kultur.

At Sahlin tilsyneladende har kønsdiskriminerende drømme skal hun ikke lade gå ud over os andre og slet ikke gøre det til politik, for hvad er det man gør med kvinder i moske-kulturen? De parkeres i et lokale for sig. I et andet rum end der hvor imamen forkynder/indoktrinerer og hersker. Kvinder er ikke engang værdige til at være i samme rum som forkynderen/lederen. Og kvindelige imamer findes ikke i nordiske moskeer hvis overhovedet.

Sahlin er socialdemokrat. Socialdemokrat.

JensH

Posted: 29 juli 2008 - 20:22 - Svar

@Janne

Det glæder mig der i det mindste er en Svensker (din bekendte) som er blevet godt gal i skralden over denne usmaglige Sahlin-opvisning af nedladenhed overfor Svenskerne og Svensk kultur.

Men Sahlins berygtede udtalelse fra 2001 er langtfra den værste. Hendes efterfølger på posten som integrationsminister var socialdemokraten Jens Orback, og han kom i 2005 med følgende udtalelse:

“Vi måste vara öppna och generösa mot muslimer och islam, för när vi blir i minoritet kommer de att göra likadant tillbaka mot oss”

Det er jo en ren tilståelsesag. Den Svenske elite er i fuld gang med at forære landet bort til indvandrede muslimer. Prøv til sammenligning at husk tilbage på det rama-skrig der lød da udviklingsminister Abita Bay Bundegård i 2000 udtalte at Danmark skulle åbne sine grænser fuldstændig for fattigdomsindvandring, og hvordan daværende statsminister Poul Nyrup fik travlt med at dementere sin radikale ministers tåbelige udtalelse. Jens Orbacks vanvittige udtalelse vakte ikke noget rama-skrig hinsidan.

Men iøvrigt, for at vende tilbage til Mona Sahlin, så er alle hendes ‘perler’ blevet samlet på denne Sahlin-citater-side:

http://sv.wikiquote.org/wiki/Mona_Sahlin

Prøv lige at nyd denne her:

“Men det har inget med etnicitet att göra. Vem är förresten svensk och vem är invandrare?”

Janne

Posted: 29 juli 2008 - 21:02 - Svar

Mona Sahlin citaterne skulle have været med i bogen “Et delt folk”.

Johansen

Posted: 30 juli 2008 - 00:31 - Svar

JensH

Jeg kiggede lidt på linket og bed bl. a. mærke i denne udtalelse:

Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.

Det vil sige, at hun ønsker forskelsbehandling mellem muslimer og ikke-muslimer. Muslimer skal have fortrinsret til jobbet, såfremt der er få indvandrere på arbejdspladsen.
Hvad så med mennesker fra den jødiske eller budistiske religion, skal de mon også have fortrinsret eller er det kun muslimer? Jeg tror, at jeg kender svaret.

Elendige dhimmificerede socialdemokrater!

steen

Posted: 30 juli 2008 - 01:19 - Svar

Det er perler på en snor:

“Jag hatar allt genuint typiskt svenskt.”

Källa: Expressen, 26 juli 2002.

************************

christian18 säger: Vad tycker du om Damarks invandringspolitik?

Mona Sahlin säger: Den är farlig och feg.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article63736.ab

at sammenligne hende med Ritt Bjerregaard, ville være en fornærmelse mod Ritt. Hun har i det mindste en uddannelse og et par brikker at flytte med.

JensH

Posted: 30 juli 2008 - 09:07 - Svar

@Steen

“Hun har i det mindste en uddannelse og et par brikker at flytte med.”

Nu skal vi jo ikke være alt for hårde ved Mona Sahlin, som trods alt helt klart er blevet sat på en post hun ikke kan klare rent intellektuelt, og som hun trods alty kun fik ‘på afbud’. Mona kan faktisk også engang imellem levere nogle virkelig ‘dybe’ analyser:

“Arbetslösheten drabbar tydligast och hårdast de som blir utan jobb.”

Jeg er faktisk tilbøjlig til at give hende ret i den ‘analyse’ 🙂

JensH

Posted: 30 juli 2008 - 09:15 - Svar

@Johansen

“Hvad så med mennesker fra den jødiske eller budistiske religion, skal de mon også have fortrinsret eller er det kun muslimer?

Selvfølgelig gælder multikultiernes omsorg kun yndlings-minoriteten. Set med venstrefløjens øjne er jøder i virkeligheden mossad-agenter, og dermed med til at undertrykke Palæstinenserne, og sidstnævnte er i venstrefløjens univers et af de helt store ofre i denne verden. Budistister har det for det første med at klare sig selv, og ikke blive klienter i velfærdsstaten. Dertil kommer, at Budististerne gennem deres historie også har haft deres ‘kontroverser med ‘fredens religion’, hvilket anno 2008 gør dem suspekte set med venstrefløjens øjne.

bondlurken

Posted: 30 juli 2008 - 15:26 - Svar

Att Mona Muslim säger som hon gör kan man ju förstå eftersom hon inte vet vad hon gör. Men än värre är det när statministern kväder:

“Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.”

Jag frågar, hur kan man leda ett land och ett folk man avskyr så mycket? Man tar sig för pannan och ibland vill jag vråla ut över vidderna ”Svenskar vakna upp och se vad som händer med vårt land, se hur förrädarna bit för bit bjuder in aggressiva stammar, som härstammar långt från vår fäderne jord, att ockupera vårt land.” Jag vet det är meningslöst att i sorgmod låta sina känslor uttrycka sig på det viset, men det lättar i alla fall på trycket.

Andra exempel från nyhetsflödet de senaste dagarna:

I Storbritannien leder en biskop ”Judas” den anglikanska kyrkan. Denne biskop vill nu tillåta sharia lagar råda i landet, eftersom han anser att det är oundvikligt. Denne Dr Rowan Williams vill faktiskt införliva islam i den anglikanska kyrkan. Jag trodde i min enfald att var man präst eller biskop för ett visst trossamfund då skulle man framgå som ett gott exempel och stadfästa sin tro enligt denna lära. Nu är det tydligen helt i sin ordning att en muslim leder den anglikanska kyrkan. Jag väntar med spänning på den förste svenske muslimske ärkebiskopen.

Hur mycket mer behövs för att få den enfaldiga fårflocken, vi svenskar har förvandlats till, att vakna ur sitt idisslande dvala liknande tillstånd. Blir det först när muslimerna tagit över vårt land och börjar skära halsen av misshagliga individer, stena kvinnor som blivit våldtagna och annat som detta, enligt våra makthavare, upplysta traditionsrika folk sysslar med?

JensH

Posted: 30 juli 2008 - 15:55 - Svar

@bondlurken

Rart at høre fra en fornuftig Svensker. Du skriver: “enligt våra makthavare, upplysta traditionsrika folk sysslar med”. Ja, du har ret i at den Svenske elite er meget betaget af den ‘ædle og eksotiske vilde’, hvorimod de tilsyneladende ikke bryder ret meget om Svenskere.

Men hvis det er nogen trøst, så findes der faktisk et land hvor tingene åbenbart er meget værre end i Sverige. Du kan ved selvsyn se det i denne CBN udsendelse her:

http://www.youtube.com/watch?v=uylTqU_2Frc

Bananen

Posted: 1 august 2008 - 00:10 - Svar

Uffe Ellemann er et trist tilfælde. Han burde trække sig endegyldigt tilbage.

Bananen

Posted: 1 august 2008 - 00:12 - Svar

Uffe Ellemann er et trist tilfælde. Han burde trække sig endegyldigt tilbage, men det gør han ikke. I stedet vælter han rundt som et groggy vrag.

kriminalreportern

Posted: 12 august 2008 - 13:02 - Svar

De tre häktade personerna:

Stockholms Tingsrätt, avdelning 2, mål B 10568-08.

Alem Mohammad, Norsborg
http://www.inkomstupplysning.se/s/911208-1998/1

Siyabent Sabahattin Gülen, Norsborg
http://www.inkomstupplysning.se/s/920207-2493/1

Zahed Rezai, Skärholmen
http://www.inkomstupplysning.se/s/920510-1414/1

Leave a Comment