4
aug
Seneste opdatering: 5/8-08 kl. 2138
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Statsminister Anders Fogh Rasmussen må tage initiativet til et opgør med den politiserende EF-domstol, der undergraver dansk udlændingelovgivning. EU har brug for det opgør. EF-domstolen har ikke nøjedes med at forsvare det vigtige princip om arbejdskraftens frie bevægelighed. Denne domstol, der ikke står til ansvar for nogen, og hvis afgørelser ikke kan efterprøves ved andre retsinstanser, har defineret princippet på en måde, der overhovedet ikke nødvendiggøres af udviklingen i det indre marked. Der er ikke blot tale om en dynamisk tilpasning fra domstolens side til udviklingen i det europæiske samarbejde. Der er tale om grov politisering, og hvis denne sag, der i grunden vedrører meget få mennesker, kan føre til, at EU-landene omsider tager sig sammen til det nødvendige opgør med de 27 virkelighedsfjerne og regerelystne dommere, vil EU kun blive styrket, ikke mindst i den folkelige bevidsthed. Claes Kastholm i Berlingske Tidende    DF, annoncekampagne, den siges at have  været i aviserne igår, søndag,  GoV : GO DENMARK!!EF domstolen

Alpha-hanner og fornuftens  fjender

af Ayaan Hirsi Ali, 4 august 2008 

(foto © Snaphanen)

Thinkers of the Enlightenment, a set of new intellectual attitudes that remade Western culture in the 17th and 18th centuries, set out to understand the world and themselves through reason rather than religion. Their ideas led to massive advances in science, economics and commerce, the arts and human liberty, which underpin our present prosperity and social freedoms. Since the September 11, 2001, attacks, Islam has often been seen as the chief threat to the Enlightenment’s legacy. But is there also something internal to Western intellectual history that leaves us vulnerable to the enemies of reason?

The West has cultivated an ethos of individualism, reason and tolerance, and an elaborate system in which every actor, from the individual to the nation-state, seeks to resolve conflict through words. The entire system is built on the idea of self-interest. This ethos rejects fanaticism. The alpha male, in our societies, is pacified and groomed to study hard, find a good job, and plan prudently for retirement. “While we in America are drugging our alpha boys with Ritalin,” writes Lee Harris, author of The Suicide Of Reason, “the Muslims are doing everything in their power to encourage their alpha boys to be tough, aggressive and ruthless.” – By dulling its people’s instincts to stand up in defence of their own society and its values, the West is committing itself to slow suicide.
AEI:  Defend the Individual and So the West .  Hirsi Alis pointer understreges næsten samtidigt i dagens mail. Opdragelse til kapitulation:

Boys in pink sandals and girls breaking wind with their armpits – two new Swedish publishers of children’s literature are causing a stir with books deliberately designed to propagate the country’s social values.Kids’ books become ideological battleground in Sweden

Måske skal de  bløde, lyserøde  drenge til, for ikke at skabe yderligere fast, socialpædagogisk arbejde og kursusvirksomhed ?  “De ’problematiske’ tosprogede drenge“,    “Interkulturel pædagogik” – husk, “problematisk” skal i citationstegn.

Ny rekordnivå för Sverigedemokraterna, erhåller 5,5 procent i opinionsundersökning

Svenske  medier  er indtil videre kemisk renset for  denne historie. Jeg tror underrapporteringen for SD er langt  større end  for DF, så det  er umuligt at spå om valgresultatet i 2010. Det kan blive syv eller  femten procent, ingen aner det.  SD Kuriren

Kommuntoppman har gått med i Sd 

Gävle Torsten Ahlén, topptjänsteman i Gävle kommun och före detta vänsterpartist, har gått med i Sverigedemokraterna. – Jag sympatiserar med politiken. Olika kulturer klarar inte av att leva sida vid sida, säger han.
Torsten Ahlén berättar att han gick med i partiet efter valet 2006 och nu stödjer Sverigedeokraterna ekonomiskt genom att betala medlemsavgift. Han brukar även vara med på partimöten och hjälpa till att dela ut flygblad.Sverigedemokraternas politik mot ”massinvandring och mångkultur” är det som tilltalar Torsten Ahlén mest. Han tycker att de människor som invandrar till Sverige ska acceptera den svenska kulturen.
– Snart har vi ingen egen enande kultur utan bara en mosaik av subkulturer. Då riskerar vi att få ett nytt Balkan, Libanon eller Rwanda, säger han. Arbetarbladet med en saftig afsløring

Alt ved det gængse i UK: “Political correctness gone mad”

SNAFU – Situation Normal, All Fucked Up i Storbritannien. Avishistorier der indeholder udsagn som “political correctness gone mad” er en genre i sig selv. Det er et lille pusterum hvor læserne kan reflektere over hvor langt ude Old Blighty efterhånden er kommet. Således vederkvæget kan man fortsætte sin daglige dont i post-landet der er plastret til med overvågningskameraer, MI5 er med på en lytter, skolepiger arresteres for ‘racisme’ og myndighederne står på hovedet for at servicere det nye herrefolk så de ikke udsættes for krænkelser. En “political correctness gone mad”-historie er nemlig også en bekræftelse af tingenes uforanderlige tilstand. Storbritannien er på en kurs mod noget endnu ukendt, og lader sig ikke styre væk fra vanviddet af nogen regering (LFPC).

Humberside Police has been criticised for taking officers off frontline duties in a crime-ridden neighbourhood to send them on sex-change training.

The move is in response to one of their colleagues undergoing treatment to change from a 42-year-old married man into a woman called Lauren.

But senior officers have said it constitutes “political correctness gone mad” to have staff on anti-discrimination training when they could be out on the beat.

A total of 510 staff – including 344 police officers – working for Humberside Police in North East Lincolnshire received a letter from the chief superintendent saying they had to attend the half-day training course to help PC Lauren’s transition.

The training is likely to cost thousands of pounds but could help to protect the force from a potentially embarrassing lawsuit if PC Lauren were to experience discrimination. […]  Police send 344 officers on sex-change training


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Daniel Eriksson

Posted: 4 august 2008 - 22:28 - Svar

Kanske har jag skrivit om detta förut, men enligt denna beräkning underskattades sd kraftigt i förra valet. Då skulle man räkna upp sd:s siffror med drygt 50 %:

http://robsten.blogspot.com/2007/10/sd-kommer-in-i-riksdagen-2010.html

Samma tendens finns i Holland, där de Wilders parti nästan dubblade de sista opinionsmätningarna:

http://en.wikipedia.org/wiki/Dutch_general_election%2C_2006#Opinion_po lls

Även i Österrike, fast i något mindre grad (FPÖ underskattades):

http://en.wikipedia.org/wiki/Austrian_legislative_election%2C_2006

Österrike och Danmark är mindre politiskt korrekta länder än Sverige och Holland. Slutsats: effekten finns överallt men är starkare ju starkare den politiska korrektheten är.

steen

Posted: 4 august 2008 - 23:21 - Svar

“effekten finns överallt men är starkare ju starkare den politiska korrektheten är”

– ja, det er også min tanke. Dertil kommer, at mange i 2006 prioriterede at komme af med Persson i rigsvalget og stemte SD kommunalt. Næste gang stemmer de ikke på Alliancen.

Emeritus

Posted: 5 august 2008 - 12:22 - Svar

‘Hvem bestemmer i Danmark?’
Når det gælder den del af udenrigspolitikken som vedrører EU og indvandringen siden 2001, bestemmer forligskredsen. Man kan i dagens avis læse, at den består af regeringspartierne + S, R og SF! – DF er ikke og vil ikke være medlem af den klub. Det forklarer, hvorfor de såkaldte stramme danske regler ingen afgørende indflydelse har haft på tilstrømningen af udlændinge fra ikke-vestlige lande i disse år. Om to år vil indvandrertallet fra ikke-vestlige lande være lig med eller større end i 2001, fordi 24-årsreglen indhentes af alle dem, som nu år for år bliver 24 år. Der er med andre ord intet gjort politisk, som virker. Klubbens aftaler er vigtigere.

Man er tvært imod godt i gang med et uhyggeligt ‘altruistisk’ eksperiment, der synes at gå ud på at udskifte en tusindårig, velfungerende, højtuddanet, arbejdsom befolkning. Det gør man med en broget sammensætning af etniciteter, hvor ingen af disse værdifulde og velkendte protestantiske, samfundsopbyggelige egenskaber er indarbejdet, men hvor der til gengæld i deres stammeområder er lang tradition for krig, grutning af korn, omskæring, stening, rituelle mord i den nærmeste familie, steder hvorfra samfundsstrukturen bliver desto mere kaotisk og usammenhængende, desto flere muslimer en krigsherre kan samle omkring sig.

Det er klart, at mange meget gerne vil flygte langt væk fra de forhold, som de har tradition for at vedligeholde og kender alt for godt. Det gør de så, rykker teltpælene op og flytter, men de kan ikke undvære noget og tager så alligevel efter moden overvejelse det hele med sig i bagagen. Derfor siger folkedybet herhjemme om flytninger, at nissen flytter med.

Man kan sige, at forligspartierne på den måde sammen med EU inviterer disse stakler og forfulgte til at komme berige os med samme kaos og opløsning, som de kan på fingrene hjemmefra. Hvad vi ikke vil vide af, samler de i Ghettoerne som på en måde fungerer som vor tids klostre for dem. Her bevares og overleveres ældgammel kultur og den dyrkes i større eller mindre hemmelighed, til de vantro er i mindretal.
For os andre er det nemt at tage lommeregneren, hvis man vil finde ud af, hvornår det sker. Det er derimod sværere at gennemskue politikernes masterplan. Hvilket tusindårsrige drømmer de mon om?
Senest på det tidspunkt, hvor vi er i mindretal, vil vi have hjulpet etniciteterne med at opbygge et solidt folkeligt og islamisk grundlag for pakistanske eller sudanesiske politiske tilstande samt et svagt til ikke-eksisterende grundlag for vor egen livsform.
Endnu få årtier senere vil vi takket være vort forsvundne politiske lederskab synke tilbage og ligne en hvilken som helst ressourcefattig muslimsk stat.

DF har intet gjort i sommerferien eller siden 2001, hvor de har været støtteparti, men de har heller ikke fået forligspartiernes dødsdrift på samvittigheden. Birte Rønn Hornbech synes for egen regning, at hendes landsmænd rigtig godt af, hvad der er sket.

Med dagens avis i hånden kan vi lære, at den megen kæften op i sommerferien ikke berører indvandringens kerneproblem – den specielle tilstrømning, men at alle de piruetter, vi har set – også fra SF, er et indforstået maskebal afholdt for at skjule for dig og mig og resten af befolkningen, hvad der i virkeligheden foregår bag ryggen på os, og hvad man ikke er villig til af hensyn til indgåede brede ‘forlig’.
Med venlig hilsen
Emeritus.

Emeritus

Posted: 5 august 2008 - 12:35 - Svar

Der har indsneget sig en meningsforstyrrende slåfejl i min kommentar. Fjerdesidste linje første bogstav er et ‘S’. Det skulle have været et ‘D’. Læs altså i stedet – ‘DF’.
Med venlig hilsen
Emeritus.

Janne

Posted: 5 august 2008 - 12:53 - Svar

Man får mere og mere det indtryk at kampen for øget multikultur i Danmark og EU er ønsket om og kamp for implementering af mere intolerance overfor og had til vestlige frihedsværdier, demokrati og ligestilling.

I forsøget på at skabe multikultur i DK og i EU er der i hvert fald nu gjort plads til barbari og en hastigt voksende mistænkeliggørelse af vores eget samfunds normer, værdier og karakteristika.

Emeritus

Posted: 5 august 2008 - 14:47 - Svar

Til Janne.
Birte Rønn Hornbech er fuld af bragesnak. Jeg lader hende tage ordet – oh lyt. Det lykkes hende at blande hver for sig interessante begreber sammen i sit interwiev med Information, hvori hun blandt andet påstår, at danskerne nu er til eksamen i frihed på grund af 500.000 indvandrere, der efter hendes mening har krav på den samme frihed til at være sig, som vi selv har til at være os.

“Og hvordan synes du, at det går med det?” spørger avisen.

“Jeg er ikke tilfreds. Det er jeg ikke. Jeg synes jo netop at det handler om at møde dem, der kommer hertil, med samme tillid og frihed, som alle dem, der har været her i tusind år. Hvis ikke, vi kan gøre dette, så er friheden jo netop ikke noget værd. Vi skal ikke være lige som indvandrerne – men de skal heller ikke være lige som os. Vi er nødt til at sige som Grundtvig: Frihed for Loke såvel som for Thor,” siger Birthe Rønn Hornbech.

Hun griber efter min mening fat et himmelråbende forkert sted i posen. FRIHEDEN angår styreformen – at tillade sine borgere retten til at tænke, tro og tale frit. Blandt mennesker drejer det sig nok så meget om naboskab, tolerance-intolerance, modus vivendi og laissez faire og sådan noget, men det drejer sig også om TÆRSKLER for disse ting. Igen har politikerne og myndighederne ansvaret for, at vigtige tærskler ikke overskrides. Det inviterer hun gudhjælpemig til, at man springer op og falder ned på, fordi hun dybest set er et enestående indskrænket og snævert reflekterende menneske, der her kun har blik for, at psykopaten, Loke skam har krav på den samme frihed som os andre. Før vi foretager en egentlig analyse af hendes tankegang, kan enhver umiddelbart se, at hun er helt ude i hampen. Jo friere et samfund desto vigtigere bliver dets tærskler naturligvis, og at de ikke overskrides til skade for friheden. Jeg gider slet ikke gå dybere ned i det, for hun er urimeligt dum.
Med venlig hilsen
Emeritus.

LFPC

Posted: 5 august 2008 - 15:04 - Svar

Og igen lander aben på vores skuldre, det er os det påligger at tilpasse os de andre. Men egentlig gider jeg slet ikke denne diskussion med modparterne. Læg mærke til hvordan vores modstandere kun har to tilgange, enten trusler, tvang, folkeopdragelse eller stækkelse af ytringsfriheden på den ene side, og på den anden (og især her i Danmark) drejer det sig om hændervriden og appeller til kollektiv besindelse.

BRH og hele denne fløj burde træde et skridt tilbage og reflektere over den iøjnefaldende håbløshed i disse monomane appeller, og spørge sig selv – hvad gør vi så? Når man må konstatere, at der altid vil være party poopers og subversive elementer som os, er det så ikke på tide at lægge appellerne til side og finde på noget andet? Og hvad andet kunne dette være end drakoniske, antidemokratiske tiltag? Det multikulturelle Tusindårsrige kan kun skabes ved at holde sådan nogle som os nede med en jernhånd. Det burde give apologeterne stof til eftertanke.

Emeritus

Posted: 5 august 2008 - 16:20 - Svar

Til LFPC.: ‘Og igen lander aben…’
BRAVO!
Hvis vi nemlig lader være at analysere BRH’s bragesnak for at finde spor af intelligens i den, men i stedet kravler ind i hendes hovede, kan det være, at vi mærker, at hun aldrig har brudt sig om beslutningen i 1983, som hun advarede imod. Nu kan vi pludselig føle, at hovedproblemet for hende er, at hun er meget dårlig til at lyve, men at hun gør sit bedste. Derfor vrøvler hun.
Nu – i 2008 kan HUN oven i købet iagttage, at det er gået, netop som hun frygtede, og at det bliver stedse farligere. Men hun er fedtet godt og grundigt ind i misèren. Hvor er vejen tilbage? Tvunget af politisk nødvendighed eller drevet af indre fejghed prøver hun derfor sammen med venstrefløjen med alle slørede overtalelsesmidler at placere ansvaret for de politiske beslutninger og aben på vore skuldre, os, der har været her i 1000 år og ikke vidste noget og ikke bad om det. Vi SKAL synes, at politikerne gjorde det rigtige i medmenneskelighedens dyrebare navn, som vi da aldrig har været uenige med dem i. Vel?
Det er derfor, vi har rigtig godt af det, for vi har haft det for let, og nu skal vi bestå prøven, for vi er til berettiget eksamen i mellemfolkelig forbrødring, os, der har pralet sådan! På med aben.
En kapitalbrøler vendt på hovedet.

Men nogle af os husker stadig Margrete Auken og alle de andre, der ikke kan løbe fra, at hun røbede sig, da hun sammen med Schlüter og de andre frygtede, hvad hun kaldte den skingre reaktion, og at de derfor i politisk stilhed og i fællesskab begik den største politiske dumhed, siden vi slap af med Det tredie Rige og USSR – måske den største dumhed i historisk tid. Det vil vise sig på et senere tidspunkt.

1983! – skammens år. Værdifraværets år.

Med venlig hilsen
Emeritus.

Janne

Posted: 5 august 2008 - 19:36 - Svar

Emeritus

Ak ja, flere gange har det vist sig, at de – både politikere og kulturpersonligheder – der betragter sig som rummelige faktisk ender med at lukke intolerante traditioner, kultur, religion og personer ind i Danmark. De viser sig i sidste ende som grumme og kyniske, fordi de ikke vil være med til at tænke over konsekvenserne af det de gør. Konsekvenserne af deres idealisme – konsekvenser som vi andre må betale for.

Emeritus

Posted: 5 august 2008 - 23:54 - Svar

Til Janne.
Rummelige? Det er jeg ikke sikker på, er det rette ord at bruge om den slags mennesker. Du er vist for elskværdig. Man er vel ikke rummelig, bare fordi man pukker på, at andre skal være rummelige. Det er alt for let at have de uangribelige meninger, så længe man ikke behøver at være et personligt offer for dem. Tænk på en anden af Snaphanens tråde, hvor Margethe Vestager fanges på det gale ben.
Hun er slet ikke den værste, til gengæld et skoleeksempel! Hun har helhjertet været med til at skabe en helt umulig folkeskolesituation. Selv vil hun med næb og kløer forhindre, at hendes børn rammes af hendes radikale drømme.
Læg hellere mærke til, i hvilket område meningsdannerne bor, hvor deres børn går i skole, hvem de omgås, hvad de tjener, og hvad de kan tillade sig privat. Og kæd så det sammen med, hvad de ‘mener’ offentligt. Som du ved – ikke alle består den prøve.
De er opportunister privat, men idealister offentligt – og helst på vor bekostning, som du skriver.

Med venlig hilsen
Emeritus

LFPC

Posted: 6 august 2008 - 00:44 - Svar

Det er dog stadig gådefuldt, hvordan man kan have denne viden om tingenes tilstand, og så handle stik imod ens egne børns fremtid. Jeg vil aldrig kunne fatte det. Måske er de radikale ligesom Frau Fritzl, der formentlig på én gang både vidste og ikke vidste at der foregik mørke ting nede i kælderens dyb.

Vivi Andersen

Posted: 6 august 2008 - 01:14 - Svar

Emeritus mfl.

Jeg er ganske enig.

Der er dog noget forunderligt ved os Danskere nemlig, at vi stemmer gang efter gang på de samme politikere.

Selv når disse har vist sig at være både skadevoldende og dobbelt moralske.

Hvordan kan det f.eks. gå til at et parti, som det Radikale Venstre, fortsat eksisterer ?

Dette har i hele dets levetid være oikofobisk og alligevel er der Danskere som stemmer på partiet.

At SF eksisterer er på en måde mere begribeligt, men det er det Radikale venstres eksistens ikke for mig.

Desværre tror jeg ikke ret meget på vi kan stoppe den proces der forlængst er indledt, gennem EU, angående det der kaldes islamiseringen af Europas lande.

Konsekvenserne af EF-domstolens seneste domsafgørelse vil jeg godt vædde om vores kære statsminister har været klar over hele tiden.

Lige som han hele tiden har været klar over, at det ikke alene drejer sig om EU-landenes befolkningers (arbejskraftens) frie bevægelighed, men i praksis også drejer sig om, at også vores kommende Partnerlandes befolkninger fra 2010 får samme rettigheder, som EU-medlemslandenes befolkninger, nemlig at kunne rejse på kryds og tværs i EU-landene for at tage arbejde.

Jeg ved ikke om jeg har opfattet det rigtig, men det er DE konsekvenser jeg mener, der sluppet ud af mørket.

Korriger mig endelig, idet det politiske område har været almindelig skyet hos mig indtil for nylig og der er meget jeg skal have indhentet og lært.

Emeritus

Posted: 6 august 2008 - 11:05 - Svar

Til Vivi Andersen.
Det, jeg taler imod, er ikke afsky for fremmede, det er ikke modvilje mod indvandring eller arbejdskraftens frie bevægelighed. Meget få i dette land er så uoplyste og intolerante, at de er imod den slags.
Det er stik modsat Tøger Seidenfadens og Morten Østergårds erklærede opfattelse, der går ud på, at det danske folk er intolerant, fremmedfjendsk og selvtilstrækkeligt, mens de herrer i egen selvopfattelse er fulde af kærlighed og forståelse for de stakkels vilde, som virkelig trænger til en sødmælkskur og et bedre sted at være.

Etablissementet vil ikke vide af, at danskere er veluddannede og selvstændige i tankegang, at de kan gennemføre de samme rationaler som de selv kan og med samme eller højere kvalitet, når kendsgerningerne bliver lagt på bordet. Schweiz er et godt eksempel på denne form for direkte demokrati, som man kan læse om i den avis, jeg holder for tiden. (Stemmeretten for kvinder ufortalt).

Hvorfor tager etablissementet afstand fra det folk, som de skylder alt? – Den agenda, de forfølger, tåler ikke dagens lys. Derfor! og fordi folk uden for deres kreds har en evne til at tænke selv. Derfor er det gået så godt i Danmark hidtil.

Hvad taler Anders Fogh Rasmussen om, tirsdag d. 5. august 2008?

Han siger, at den stramme danske udlændingepolitik ligger fast og at vi skal følge EU’s spilleregler.
Rent kontradiktorisk sludder. Metoc-dommen af 25. juli 2008 (familiesammenføringsproblematikken) berører kun en flig af den danske udlændingepolitik, siger statsministeren. Det kan han have ret i, men hvilken flig?

Man skal altid lytte til etablissementet og stole på tallene. I fodbold er det vigtigste, at man holder øje med boldens bevægelser og ikke lader sig forvirre af den mands ben, som har fat i bolden.

AFR kan også have ret i, at den stramme danske udlændingepolitik har ligget fast siden 2001. Fast på hvad? – på ikke at ændre størrelsen af den specielle tilstrømning. Det må være aftalestof! Er denne tilstrømning stor eller lille? I regeringsperioden (2001 – 07) drejer den specielle indvandring sig om 117.576 personer – på syv år! Det svarer til et gennemsnit på 16.796 pr. år. I 1995 sprang tallet i vejret og har ligget nogenlunde på niveau siden -96. Hvad mener du selv om den politiske indsats? – Vi taler selvfølgelig kun om kerneproblemet, den specielle indvandring, som stammer fra ikke-vestlige lande. Indtil sløret løftes, må vi gå stærkt ud fra, at denne tilstrømning er muslimsk. Ifølge Birte Rønn Hornbech er tallet for den specielle indvandring idag ca. 500.000! Deres børn født her i landet, kan absolut ikke være talt med.

Lad os se på AFR’s flig. Den må dreje sig om, hvorvidt der kommer endnu flere, end de kalkulerede, der hidtil er strømmet ind. Er 500 ekstra for mange, eller 1000. Eller er smertegrænsen 16.796 om året – en fordobling – er det for mange for AFR?
Jeg kan ikke danne din mening, men jeg kan pege på, hvad vore ledere siger, og de tal, som af og til siver ud af sprækker hist og her.

Med venlig hilsen
Emeritus.

Emeritus

Posted: 6 august 2008 - 12:20 - Svar

Til FLPC. ‘Det er dog stadig gådefuldt…’
Ja, det er både gådefuldt og til det grædefærdige forfærdeligt og håbløst, for det har altid været sådan.
Med venlig hilsen
Emeritus.

Emeritus

Posted: 6 august 2008 - 13:20 - Svar

Til FLPC II.
Jeg har måske ikke tænkt nok, men hvis jeg skal forsøge at forklare det gådefulde, må gåden være skjult og drevet af behovet for at udleve drømme om noget altomfattende. Noget, der er større, end alt andet. Lykkelandet. Tusindårsriget. Troen på Utopia. Jeg har hørt tilsvarende drømme udtrykt under II. Verdenskrig. Efter II. Verdenskrig. Hvem rendte rundt og troede på Sovjetunionen, Hvem rendte rundt og viftede med Maos lille røde, de samme. Rollemodellerne, Hvad har de nu gang i. Dybest set det samme om og om igen. Utopia – følg mig. Til helvede med naboen for Utopia.
Med venlig hilsen
Emeritus.

Leave a Comment