14
aug
Seneste opdatering: 9/6-10 kl. 1556
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“Vogt jer, vi ånder jer i nakken”: “Racister og anti-muslimer vogt jer vi ånder jer i nakken” skriver  et åbenbart Radikalt  partimedlem anonymt i  cyberspaces skraldespand. Det er ganske interessant, at den Radikale “Shansen” , på sin blog benytter sig af den samme trusselskultur, som trives så godt på de yderste politiske fløje. Et  verbalt modstykke til de anstændige tegnere, man kan studere i Geoffrey Cains “Ondskabens Ikon“. Hvad der er mest rendesten, er ikke let  at afgøre.  Om bloggeren Kim Møller  skriver  hun f.eks., idet hun inddrager  hans børn og hans  ex-kone:

“Kim Møller 36 år. Er flygtet fra forældreansvaret til tre børn! M…., V..W…. og A…. Børnene, – har Kim Møller overladt til, – den efterladte enlige mor, der må hjælpes af samfundet, for at kunne forsørge børnene, – give dem et hjem, den daglige kærlighed, omsorg samt en tryg opvækst og uddannelse.  Kim Møller syntes nemlig – Det er meget sjovere at spille Pool-Billiard og hygge sig med nørderne. Denne – “præmie samfundshelt” – har gjort sig fortjent til at få Urius Oregon prisen, der tildeles et rigtigt dumt svin. Kim Møller er troende kristen – og tilbeder derfor en gud – og en religion, der stammer fra mellemøsten” . “Det er ikke synd for Kim – Det er synd for moderen og børnene, at de har en far der består af så ringe et menneskemateriale, at han ikke er voksen nok til at varetage sin families interesser.”

Det er  Hetitten Urias, der elaboreres fantasifuldt på. Intet passer, bortset fra  navnene på hans  børn. For  eksempel har Kim Møller  ikke  været medlem af Folkekirken siden  1990. Det er kort  sagt løgn fra ende til anden, ligesom parodifabrikationen om Kim Møller  og Dansk Front.  Kim Møller  var rød-grøn som ung.  På sin blog er  hun nået op på at true  og bagvaske  en ti-femten navngivne  personer på få uger. Mon Margrethe Vestager og  Jørgen Poulsen føler at de i Shansen har en god ambassadør for den Radikale sag ?   Fra Facebookprofil: (tirsdag denne uge):

Shansen: “Jørgen Poulsen er blevet medlem af Det Radikale Venstre og jeg ser frem til at få lov til at hilse på ham til årsmødet”

Mon ikke kvinden, der har mere  end én skrue løs,  har nogle behjertede  mennesker i sin nærhed, der kan forhindre hende  i at rode sig ud i noget, hun ikke kan overskue ? Se det hele på Uriasposten: Urius Oregon alias SHansen og besøg eventuelt anstændigheden selv: Shansens blog for et mere anstændigt Danmark og Urius Oregon Urius Oregon anti-muslimers fjende nr.1 .    Et par eksempler  på anstændighedens ikonografi:

Svensk ligestilling

er til salg  for lavestbydende og stikker ikke dybere end anvendelsen af en tændstik som bundgarnspæl:

Ett nytt boende för asylsökande ungdomar öppnar i Härke på måndag.  Det ska ta emot sju killar mellan 14 och 18 år från Somalia, Palestina, Ryssland, Afghanistan och Irak.Än så länge har Östersunds kommun inte tagit emot några asylsökande tjejer. Anledningen är att det ställer andra krav på mottagandet.  Nytt asylboende – men inte för flickor

Socialdemokrater vill förbjuda Sverigedemokraterna

Jeg gengiver  lige denne  sammenfatning af FN forbundets rapport. Jeg læste Gabelic´artikel i Aftonbladet. Der  nævner  han klogeligt ikke  SD med  ét  ord. Ret vidtgående, det her. Et  Vlaams  Belang  i Sverige ?

“The largest racist organisation in Sweden is the political party the Sweden Democrats. The party was established by persons previously active in the Nazi movement and who now do what they can to shed past associations and appear mainstream.”    Se Falkblick

Fjordman: EUs og Europarådets massive forræderi mod de europæiske befolkninger

For blot få uger siden ville ordvalg som ‘forræderi’ og ‘statskup’ brugt i forbindelse med EU have været betydeligt mere yderliggående end i dag. Dette kunne være det gode ved sagen om EF-domstolen: At denne afgørelse, som i sig selv ikke ændrer på de demografiske tendenser, i stedet vil få flere til at vågne op og dufte kaffen. Ordet ‘kup’ blev faktisk brugt af Morten Messerschmidt i JP for et par uger siden, så hvis mainstream bliver mere illusionsløs kan det kun være godt. Måske skulle fokus også for vores vedkommende i langt højere grad være på forræderiet fra disse institutioner, end på dets konsekvens i form af islamiseringen af Europa.

Bemærk frækheden i Europarådets resolution. Central styring af indholdet af skolebøger og af massemedierne hører hjemme i et totalitært samfund, ikke i et demokrati. Hvis dette glider igennem uantastet, kan det kun være fordi forståelsen af begrebet frihed bliver eroderet i disse år, som det i øvrigt også afspejles i voxpop-interviews om ytringsfrihedens berettigelse (LFPC).

I recently wrote an essay regarding how the Council of Europe, in close cooperation with the European Union, the Organization of the Islamic Conference (OIC), the Arab League and other Islamic organizations, are working to combat “Islamophobia” in Europe by all means necessary. Now the French blog Galliawatch takes a look at the CoE as well. This should be considered required reading for all those numerous people who still stubbornly dismiss Eurabia as a “conspiracy theory.” The CoE and the EU are implementing policies aimed to rewrite school textbooks throughout the European continent in order to provide a positive and non-threatening view of Islam. They are thus indoctrinating our children to accept Islam.

They are doing this behind our backs, without consulting us, and they can do so because the EU is constructed as a top-down organization where all crucial decisions are taken behind closed doors and imposed on the general public by an unelected oligarchy, who may or may not be bought and paid for by our enemies. Yes, this is a massive betrayal, but we should remember that it is a betrayal that they can commit because we gave them the tools to do so, or at least didn’t object strongly enough when they took these tools, maybe because we didn’t understand the full significance of them. The only way to stop this and prevent similar betrayals from occurring in the future is to take away these tools from the hostile Eurabian oligarchy, which requires dissolving both the EU and the CoE.

Resolution 1605 of the Council of Europe

Council of Europe member states should continue to be vigilant in their work to prevent and combat the phenomenon of Islamophobia.

9. In light of the above, the Assembly calls on the member states of the Council of Europe to:

9.1. act strongly against discrimination in all areas;

9.2. condemn and combat Islamophobia;

9.7.6. encouraging the participation of people with an immigrant background in political parties, trade unions and non-governmental organisations;

9.7.7. taking all the necessary measures to eliminate the inequality of opportunity faced by immigrants, including unemployment and inadequate education;

9.7.8. removing unnecessary legal or administrative obstacles to the construction of a sufficient number of appropriate places of worship for the practice of Islam;

9.7.9. ensuring that school textbooks do not portray Islam as a hostile or threatening religion;

11.6. encourage young European Muslims to become imams;

11.8. encourage the promotion of fair coverage of Muslim reality and views in the media and ensure that the voice of moderate Muslims is also reported;

11.9. develop ethical guidelines to combat Islamophobia in the media and in favour of cultural tolerance and understanding, in co-operation with appropriate media organisations;

Fjordman: The Council of Europe Fights “Islamophobia”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Anna Lyttiger

Posted: 14 august 2008 - 20:33 - Svar

Hun er rablende vanvittig. Hun sidestiller Jonny Hansen med Kim, mig, Åse Clausen-Bjerg etc etc. Hun aner med andre ord ikke, hvad hun foretager sig.

Når det er sagt, er jeg da lidt smigret over at fjolset anser mig for at være i klasse med Kim. 😀

steen

Posted: 14 august 2008 - 20:44 - Svar

Det kan man sige. Indtil fornylig havde jeg ikke hørt om hende, for jeg deltager ikke i netskænderier. Men det jeg har set de seneste dage, går over stregen og bør stoppes. – Men tillykke da, Lyttiger, man skal ikke forsømme nogen lejlighed til at lade sig smigre.

Regulation7

Posted: 14 august 2008 - 20:48 - Svar

Urius Oregon/Margrethe Monika S Hansen (og Lady in Red, og hvad de ellers kalder sig) forsøger sig også med karakterangreb på Balders kone. Jeg må indrømme, at jeg aldrig har set noget lignende, og jeg har set meget som bloglæser!

Hendes udlevering af Møllers børn slægter sig med overgreb… Det er mildest talt perverteret at misbruge børn på den måde. Føj. Det bekræfter mine værste fordomme om Det Radikale Venstres medlemmer.

LFPC

Posted: 14 august 2008 - 21:02 - Svar

Det Radikale Venstre vil trods alt nok ikke bryde sig om at blive associeret med trusler og tilsvining som her. Umiddelbart ville jeg mere forbinde hende med Minoritetspartiet. Samme fuldstændigt hysterisk skingre og hadefulde retorik. Sagen her kan også minde lidt om Safia Aoudes karriere hos de Konservative. De havde tilsyneladende ikke lavet det mindste baggrundscheck på hende, men var sikkert bare benovede over at kunne optage en kvindelig muslimsk præmiegris, en advokat no less. Som så lavede psykotiske angreb på Hedegaard og Brix, og plejede forbindelser til Muammar Ghadaffi. Man kunne gætte at uhyret her er blevet optaget hos de Radikale ene og alene ved at bruge de rigtige plusord som ‘anstændighed’.

Anna Lyttiger

Posted: 14 august 2008 - 21:04 - Svar

@ steen: Den kommentar ved jeg ikke rigtig hvordan jeg skal forholde mig til – hehe 😀

whodares

Posted: 14 august 2008 - 22:42 - Svar

Jeg håber så sandelig at Kim mfl (jer med lidt tyngde, velovervejethed og kølige overblik, ergo ikke min type LOL)sørger for at få denne historie spredt så meget som muligt kort sagt så massivt at medierne ikke kan komme udenom den.

For hvis dette radikale medlem af “den pæne tone” slipper afsted med dette svineri ja så er der noget helt galt her i dette samfund.

Kim gør intet andet end at vidreformidle virkeligheden, stille velfortjente og velargumenterede spørgsmål ved mediernes ageren ved netop at vise tydelige eksempler på politiseringen, men det er vel det der falder de Radikale kujoner for brystet, nu har de ikke mere patent på “sandheden”

Giv &%#%&/ hvad hun fortjener !

Hvor kvalmende især at medbringe familierelationer der ingen relevans (og rigtighed) har, da især de stakkels børns navne, vi ved jo efterhånden hvordan venstrefløjen og deres nye venner ter sig med sådanne oplysninger (de har i alle fald tit vist det)

Det bedste til Kim,familien, samt alle de modige bloggere der tør stå imod slige svinerier !

nimu

Posted: 14 august 2008 - 22:43 - Svar

Der er da forhåbentlig ikke nogen partier, selv det såkaldte “minoritetspartiet” der vil byde en så afsporet person velkommen.
Her fristes man til at sige at der er noget alvorligt galt med blogsfæren.
Men nej: her er vist nærmere noget for distriktspsykiatriens opsøgende teams!

nimu

Posted: 14 august 2008 - 22:46 - Svar

Jo, jeg glemte helt:
Kim, lad dig ikke gå på af dette svineri.

Mark Twain sagde: “Jeg har haft mange problemer, men ingen af dem blev til noget”.

Fortsat godt mod og god vind.

whodares

Posted: 14 august 2008 - 22:47 - Svar

Og den eneste grund til jeg satte (rigtighed) er selvfølig at jeg ikke kender til andet end det jeg har hørt her.
Det stoler jeg da ubetinget på er sandt, men som sagt jeg aner det jo ikke .

Men hun er gået langt langt over stregen især hvis man skal forestille sig at være en slags politikker.

steen

Posted: 14 august 2008 - 23:30 - Svar

Svært tilfælde af nutcase:

Jeg takker mange gange …

“Morgenavisen Jyllands-Posten står på ytringsfrihedens side. Vi vil derfor gerne invitere dig til at tegne Muhammed, som du ser ham.”

Tro mig Kim – Jeg har virkelig gjort mig umage!

Anna Lyttiger

Posted: 14 august 2008 - 23:57 - Svar

Du får sgu aldrig job hos Reuter Media, Steen 🙂 LOL

Ernst W. Jensen

Posted: 15 august 2008 - 00:03 - Svar

Man burde lave en lille fiks pjece om denne sympatiske Shansen, uddelingen kunne evt. foregå ved det næste Radigale landsmøde!

steen

Posted: 15 august 2008 - 00:08 - Svar

Jeg kan forstå, at Nyhedsavisen smed hende ud som blogger – så med lidt held har de en historie på hende i næste uge – og så må hun søge sig et andet sted hen end R. Denne person er givetvis ikke helt rask, og det er selvfølgelig synd for hende. Men der er en streg, selv ikke syge mennesker skal træde over.

@ Anna Lyttiger: jeg har det såmænd så godt hvor jeg er. Men lønnen er dårlig 🙁

Anna Lyttiger

Posted: 15 august 2008 - 01:17 - Svar

@steen: Nååååh. Nu skal mor nok trøste. 🙂

Ernst W. Jensen

Posted: 15 august 2008 - 01:24 - Svar

Hmm – det er godt nok nogle enorme pluskinder psykopaten render rundt med, hun må være nem at genkende på gaden!

Ernst W. Jensen

Posted: 15 august 2008 - 01:48 - Svar

Forresten et nydeligt billede af “Profeten”, iført en turban af lort!

Ernst W. Jensen

Posted: 15 august 2008 - 01:50 - Svar

“Profeten” sidder i lort til op over begge ører!

li

Posted: 15 august 2008 - 02:06 - Svar

Ja, der kan man bare se, hvad selvgod/fed Radigal ekstremisme fører til!!!

Janne

Posted: 15 august 2008 - 08:15 - Svar

“11.6. encourage young European Muslims to become imams;”

Jeg skal love for at der missioneres i EU regi.

Emeritus

Posted: 15 august 2008 - 18:19 - Svar

Til alle.
Shansen er en advarsel til alle, der modigt eller tankeløst røber deres identitet her i blogosfæren og dermed udfordrer en UKENDT, hvis hensigter og grænser ingen kan forudse rækkevidden af. Jeg har advaret før og gør det igen: lad være. Brug pseudonym. Det er derfor, anononymiteten tilbydes.

Friheden til at tænke, tro og tale er blandt andet sikret gennem anonymitet og hemmelige afstemninger. Vendepunktet i udlændingepolitiken blev udelukkende sikret gennem – hemmelig afstemning,
for det rager ikke nogen, hvem det er,
som siger eller vælger det,
som ikke må siges eller vælges.

Desværre har det ikke været nogen velbevaret hemmelighed, hvem redaktøren af Uriasposten er, derfor vil hans post konstant være en uriaspost – en skæbne, han deler med Snaphanen. Hverken Snaphanen eller Uriasposten er velsete af enhver, og nogle personer er altså både vinde og skæve og bulede i låget.

Det er naturligvis helt utilstedeligt og nederdrægtigt, hvad SHansen har tilladt sig, men andre er værre.

Med venlig hilsen
Emeritus.

steen

Posted: 15 august 2008 - 18:31 - Svar

@Emeritus : Hodja er inde på det. Jeg har skrevet i samtlige landsdækkende formiddagsblade under eget navn, så det er modstræbende at jeg påtager mig anonymitet. På den anden sige giver det for hvert år der går større frihed.

Her på bloggen arbejder vi under dæknavne. Akkurat som flertallet af ikke-politisk korrekte bloggere. Og af gode grunde. Det er en forholdsregel, som bloggere på den ekstreme venstrefløj ikke behøver at bekymre sig om, da de endnu har til gode at se døds- og voldstrusler rettet mod sig. Sådanne er imidlertid hyppigt forekommende hos mange bloggere, der har den dristighed at opponere mod De Anstændige™ og deres velsignelse af den voldsforherligende islamofascisme – også kendt som Fredens Religion™. – I tvivl? – Se blot nogle få eksempler på “tonen” her.

http://hodja.wordpress.com/2008/08/15/stikker-og-medlem-af-det-radigal e-venstre

EH

Posted: 16 august 2008 - 00:28 - Svar

Ja, afvigende er hun naturligvis. Misbrugsproblematik, psykopati eller en anden form for personlighedsforstyrrelse er nogle af mulighederne. I følge lærebøgerne er der en rimelig chance for at det værste, hvad angår de to sidstnævnte tilstande, klinger noget af med alderen. Men garanti kan ikke gives. Hvad angår et eventuelt misbrug giver udfaldet sig selv. Men skal vi ikke prøve at tage det fra den lidt positive side. Disse personer har det med at styre mod selvdestruktion.

Henrik Ræder Clausen

Posted: 16 august 2008 - 10:44 - Svar

Nederdrægtigt, ja. Ondskabsfuldt, usagligt svinsk. Det er desværre acceptabel tone fra den ekstreme venstrefløj. Det er flot, at Kim kan holde den saglige skrue i vandet under den form for ildelugtende ‘beskydning’.

Og flot, at han står frem med navn, og altid har gjort det. Det er en barsk affære, men at folk står frem i den offentlige debat med navn og ansigt, som menneske, er et godt eksempel for andre, og godt for den demokratiske kultur.

Personligt tror jeg ikke, anonymitet ville hjælpe en tøddel. Det ville bare accelerere svineriet.

Bananen

Posted: 16 august 2008 - 13:47 - Svar

Den er gal med hovedet. Men jeg er bange for, at hun nyder opmærksomheden. Hun føler sig velsagtens betydningsfuld.

Emeritus

Posted: 16 august 2008 - 15:49 - Svar

Til HRC.

Ja, anonymitet virker begge veje, det har du ret i, og så kan man sige, at vi er lige vidt.

Men anonymitet sikrer derudover, at det bliver ved ord, og at de rabiate ikke bryder igennem til den familie, som bestemt har krav på privatlivets fred, som man også selv har.

Så længe du er anonym, får du heller ikke den ‘demokratiske brosten’ i nakken.

Til bananen. Ja, hun nyder andres ophidselse – hun tænder på den. Hun er omdrejningspunktet i det skidt, hun hvirveler op. Der er sikkert seksuel pirring forbundet med hendes exceptionelle adfærd.

Med venlig hilsen
Emeritus.

Peter Bjørn Perlsø

Posted: 17 august 2008 - 12:57 - Svar

Denne skæve eksistens er ikke en sag for politiet. Det er en sag for distriktspsykiatiren. At sådan en person er frit gående på gaden og fremfører så grov bagvaskelse af KM (o.a.) er et tegn på en ubehandlet psykiatrisk tilstand, og er bedrøveligt.

Leave a Comment