18
aug
Seneste opdatering: 19/8-08 kl. 0242
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Muhammed-krise Kurt Westergaard ville ønske, at han kunne deltage i en retssag om sin Muhammed-tegning i Jordan. Han har allerede kontaktet landet for at høre, om han kan få gris i fængslet og læse bøger i cellen. (foto © Snaphanen, klik )

 »Har I gris?«
Jordan Times overså glimtet i øjet i Kurt Westergaards udsagn. Ligesom mange muslimer også har svært ved at skimte noget glimt i Westergaards tegning af en dystert udseende Muhammed med en bombe påtrykt islams trosbekendelse.

»Jeg har spurgt, om jeg ligesom herhjemme kan få en celle med fjernsyn og adgang til bibliotek, hvis jeg tager derned. Jeg holder jo meget af at læse. Og så har jeg spurgt, om jeg kan få serveret svinekoteletter to gange om ugen. Det spiser man jo normalt her i Danmark, så de kan vel tage lidt hensyn til en gammel mand som mig,« siger den forhadte tegner.Tegnerens udsagn om koteletter i fængslet møder heller ikke megen latter hos Zakarya Sheikh, da Nyhedsavisen ringer til ham. Sheikh er redaktør for en jordansk, islamisk ugeavis, og han er talsmand for den gruppe, der har anmeldt Westergaard for »blasfemi« og for »at sprede religiøs og sekterisk splittelse«.

»Jeg vil ikke kommentere på så dum en udtalelse. Jeg vil bruge alle mine ressourcer på, at han bliver retsforfulgt. Han skal bag tremmer, og han skal have den hårdest mulige straf inden for lovens rammer,« siger Zakarya Sheikh redaktør for en jordansk, islamisk ugeavis,  talsmand for den gruppe, der har anmeldt Westergaard for »blasfemi«.
. Muhammed-tegner vil have svin i fængslet ,  I want  chops for dinner

Kvindeliv mellem statsfeminister og patriarker

– Det handlar om att de inte har fritid. Det handlar om att de blir kontrollerade i skolan. De handlar om att de inte får använda tv, dator, telefon hemma utan att någon ser efter dem. De får se på tv tillsammans med någon annan eller att en bror kontrollerar då efteråt vad hon har gjort på datorn. Hedervåld ofta bakom omhändertagande  (“dator” = computer)

Det “antifascistiske” blændværk

 

Et såkaldt “antifascistisk” initiativ fra den alleryderste venstrefløj har set dagens lys. Vi har bragt disse billeder før. Når vi vælger at gøre det igen, er det for at være et korrektiv til mediernes forventede ukritiske kolportering af initiativtagernes selvopfattelse som “antifascister”. Vi på blogs som Hodja, Snaphanen og Uriasposten er erfaringsmæssigt omfattet af det glossokratiske prædikat “fascister”, til trods for at vi ikke er voldelige, i modsætning til stormtropperne i Antifascistisk Aktion og hvad de kalder sig. Vi foranstalter ikke overfald på politiske modstanderes møder. Vores modtræk er udstilling af den såkaldte “antifascismes” grimme virkelighed. Her på Snaphanen behøver vi ikke fabrikere dårlig grafik med ekskrementer o. lign. Velkendte kræfter på den yderste venstrefløj associerer sig selv med heilende Hizbollah (LFPC).

Et antifascistisk kulturforum er ved at blive en realitet. Det erklærede formål er at ‘imødegå regeringens og højrekræfternes stadig mere rabiate politik, hvis hovedindhold er racisme, fremmedhad og undergravning af de sidste demokratiske institutioner’. […]

Indtil videre er det planlagt, at initiativet skal udgive et tidsskrift med klare holdninger omkring kulturkampen. Planen er, at det første nummer udkommer til november, hvor der er planlagt et større kulturarrangement i anledning af 75-året for Rigsdagsbranden og nazisternes magtovertagelse i Tyskland […] Antifascister danner kulturforum

(Foto: Snaphanen)

(Frank Aaen, Enhedslisten i selskab med Hizbollah. Foto: Angantyrs hjørne)Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Robin_Shadowes

Posted: 18 august 2008 - 20:50 - Svar

Det har blivit allt tydligare under senare år att här i skandinavien kan man likställa antifascistisk med antidemokratisk. Vänsterflygelns förakt för yttrandefrihet visar allt oftare sitt fula tryne.

nimu

Posted: 18 august 2008 - 20:53 - Svar

Ja, det er fandeme også noget svineri at sådan en gammel gris har ønsker om særlig kost i fængslet. Den er jo lige til Hodjas grisesti!

Iøvrigt er der smukt og fredeligt i Jordan.Hvis man, forstås, er på fri fod.

Jutta Starke

Posted: 18 august 2008 - 21:29 - Svar

“Den nye Antifascisme vil da ikke sige: Jeg er Fascisme. Den vil sige: Jeg er Antifascisme.”
Ignazio Silone (1900-1978), italiensk forfatter

Den 19/20 September skal der afholdes et “Anti-Islamiserings-Kongress” i Köln/Tyskland med flere politiske Partier fra EU.
Flere venstre og saakaldt Antifascistiske venstre bevaegelser har opkaldt til vold og mere imod. De oever med deres bagdele med sitin. Paa samme tid trainerer Islam-kritikere med deres hjerne.
http://tiny.cc/FiUwc

LFPC

Posted: 18 august 2008 - 22:13 - Svar

Jutta –

Tak! Det var vist dette citat jeg prøvede at finde tidligere i dag. Winston Churchill har vist også sagt noget tilsvarende, men jeg har kun kunnet finde to henvisninger, og de har, bizart nok, oprindelse i det fascistiske/fascistoide British National Party:

“Fascism, when it comes back, it will be known as Anti-Fascism” (Winston Churchill, 1947)

Mærkeligt at dette citat, hvis det er korrekt, ikke kan findes flere steder. Lige så bizart er det, at man er nødt til at præcisere at det er Winston Churchill man søger på – ellers får man mange hits der relaterer til über-loonien Ward Churchill, der blev fyret fra sit universitet fordi han havde omtalt ofrene for 9/11 som “little Eichmanns”.

Santor

Posted: 19 august 2008 - 00:58 - Svar

@ LFPC

Jeg er også stødt på citatet og kunne heller ikke finde en troværdig kilde, men det gør for så vidt ikke udsagnet mindre rigtigt 😉

David

Posted: 19 august 2008 - 01:18 - Svar

Skall det inte vara:

“Den nye Fascisme vil da ikke sige: Jeg er Fascisme. Den vil sige: Jeg er Antifascisme.”

steen

Posted: 19 august 2008 - 02:23 - Svar

Det er i hvert fald godt sagt, selvom det ikke skulle være Churchill.

Faldt lige over et foto jeg fik sendt i foråret. En ungsdomhusdemo, jeg husker ikke hvilken:

Photo Sharing and File Hosting at Badongo.com

Janne

Posted: 19 august 2008 - 06:58 - Svar

“– Det handlar om att de inte har fritid. Det handlar om att de blir kontrollerade i skolan. De handlar om att de inte får använda tv, dator, telefon hemma utan att någon ser efter dem. De får se på tv tillsammans med någon annan eller att en bror kontrollerar då efteråt vad hon har gjort på datorn.”

Det er paradoksalt nok betonfeminister og store dele af venstrefløjen, der giver religiøse patriarker vind i sejlene fordi vi alle skal respekterer deres patriarkalske kultur og dogmer. De bruger islamiske dogmer (ved at acceptere dem og indføre dem i det offentlige rum i europæiske lande) til at tryne kvinders frihedsrettigheder bl.a. ved at kræve at kvinder skal have tørklæde på så snart de ikke er hjemme. Venstrefløjen bruger også islamiske dogmer og fordomme til at tryne ytringsfriheden og i øvrigt europæisk og særlig nordisk og amerikansk kultur.

Janne

Posted: 19 august 2008 - 07:03 - Svar

Jeg mener ikke at det kan krænke nogen at bede om at få gris på gaflen. Kurt Westergaard er ikke tilhænger af en religion der ikke spiser gris, så selvfølgelig skal han kunne få gris på gaflen også i arabiske lande.

Emeritus

Posted: 19 august 2008 - 10:42 - Svar

Til Janne.
Nej, vel -hvad skulle gris på gaflen et par gange om ugen
til Westergaard dog kunne skade
i en Jordansk fængselscelle, så længe
muslimer får lov at spise halal i Danmark?
Og hvad skulle flere kirker kunne skade i Jordan, så længe
vi tillader muslimske moskeer og bederum i Danmark,
hvad med at bytte bibel for koran?
eller kalot for tørklæde?
hvordan kan
vantro skade tro?
Homo – hetero?
og hvad skulle et velforsynet bibliotek kunne skade i Jordan, så længe
muslimer kan nøjes med at berige
sig selv
på vor bekostning
med islamiske kulturcentre i Danmark.

Hvad vil de dog her de muslimer,
hvor vi
æder gris, lever af gris, producerer gris, slagter gris, forarbejder gris, har gris på hylderne, reklamerer med gris, ELSKER gris og eksporterer gris
Til den store guldmedalje.

Post script:
Dette var hverken løgn eller forbandet digt, men –
en slags knækket prosa.

Med venlig hilsen
Emeritus.

Janne

Posted: 20 august 2008 - 10:21 - Svar

Emeritus

Vi skal selvfølgelig have europæiske traditioner og skikke indført i arabiske lande, når de nu får deres indført i europæiske lande. Ellers er der ikke tale om kulturudveksling og multikultur over hele linien. Hvis vi ikke får indført vores kultur og skikke i arabiske lande, så støtter vi netop intolerance over for vores særpræg og traditioner og kultur.
Det skal naturligvis gå begge veje. Så ikke nogen ramadanfest og halal mad i offentlige institutioner i Danmark, før vi får indført fastelavn, halloween, påskefest og juletræer, grisekød, alkohol og bøsseparader i arabiske lande. Ellers er der ikke tale om reel dialog og kulturudveksling.

Janne

Posted: 20 august 2008 - 10:36 - Svar

Se hvad der angiveligt sker for kristne og deres kultur i Egypten nu:

“During the 1990s, Egypt witnessed a wave of anti-Christian and anti-Western violence led by Islamist groups such as Gamaa Al Islamiya and Islamic Jihad which reaped a toll of some 1,300 people — many of them Coptic Christians — mostly in the southern part of the country. There have been more recent anti-Christian attacks: in June 2008, a monastery in Abu Fana was attacked and burned…”

http://www.aina.org/news/20080819130252.htm

Det kan vi ikke bare trække på skulderen af. Vi må støtte op om at de skal have lov til at leve med deres kultur og holdninger i arabiske lande. Indvandrere i Danmark bør også støtte op om kristnes kultur (om mangfoldighed og tolerance) i arabiske lande.

Leave a Comment