30
aug
Seneste opdatering: 31/8-08 kl. 1804
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

 Programmet sendes i morgen. Er formentlig online i overmorgen:

The Times: Women preachers at moderate mosque ‘urge faithful to kill gays’

Women preachers are urging followers at one of Britain’s most influential mosques to kill homosexuals and view all non-Muslims as “vile”, according to a television documentary. The London Central Mosque and Islamic Cultural Centre, known as the Regent’s Park Mosque, is one of the most respected centres for moderate Islam in western Europe.

Multiculturalism and Islamification in Britain  (min. 51:24, meget seværdig)

 P 1 til Carsten Juste: “Føler du dig medansvarlig for Dansk Folkepartis succes?”

P1 Agenda , Tidsånder: Jyllands Postens forhenværende chefredaktør  Carsten Juste – hør online

Vi kunne  komme i tanke  om en del  andre  årsager til succesen, men egentlig troede  vi at det først var om ti år, København skulle  blive lige så ulidelig og farlig at bo i som Stockholm. Det har Bertel Haarder lovet os,  Til den tid vil caffe  latte-segmentet  være forduftet, boligpriserne  i  dele af byen vil styrtdykke, “de kreative” vil udvikle en forkærlighed for Lolland og Sønderjylland ude omkring  Vadehavet, det Danmark de  har skabt, kan de nøjes  med at besøge  online.  Kort sagt : Margrethe Vestagers børn vil trænge til at komme  på landet. Et  tænkeligt  alternativ vil være   gated communities, som i Malmø. At tænke sig Bondam og Simon Emil vogtet af gitter  og automatvåben – vi  har set hvordan  det fungererede i Manilla og Kuala Lumpur for  30 år siden. Den tryghed det afføder, er opblandet med andre følelser.  “Elitens” egentlige ønskedrøm er Danmark som et 2. verdensland – uden deres  egen deltagelse, så klart.

Det er ellers ikke mere end et par dage siden at det glade budskab lød at indvandrerkriminaliteten var faldende, og at det kun var trafikforseelserne i denne gruppe der gav anledning til stigning. Man må altså med andre ord holde tungen lige i munden og være skeptisk over for utroværdigt spin – der er et massivt ønske om at sælge multikulturen som en succeshistorie i den politiske og kulturelle mainstream (Steen/LFPC).

»Indvandrerkriminaliteten er det største og altoverskyggende problem i den danske hovedstad,« siger politichef Hanne Bech Hansen. Ud af i alt 85 unge under 18 år, som i første halvår af 2008 blev fremstillet i Dommervagten i København for forbrydelser, der kan give fra halvandet års fængsel og opefter, havde de 67 pct. en udenlandsk baggrund mod 56 pct. i 2007. En ny analyse af volden i København i 2007 viser, at også her er indvandrerne stærkt overrepræsenterede. Mens 54 pct. af gerningsmændene havde dansk herkomst, havde 46 pct. en udenlandsk. Der er tale om en stor overrepræsentation, idet personer med udenlandsk baggrund udgør omkring 20 pct. af befolkningen i København.Voldsofrene var for 75 pct.s vedkommende danskere, mens 25 pct. havde udenlandsk baggrund. Alarm over indvandrer-kriminalitet,    Anders Fogh Rasmussen må endnu engang sende en tak til Pia Kjærsgaard. Via hendes fremgang vokser VKO-forspringet.     (Norsk karrikaturtegning)

Frøken Sveriges  fornemmelse  for dadler

På måndagen inleds – troligen – den muslimska fastemånaden ramadan. På måndagskvällen kommer många muslimer i Sverige att sitta uppkopplade mot internet eller framför teven med hemlandets kanal på för att få beskedet att nymånen har siktats. I Sverige följer de flesta det besked som kommer från Stockholms moské. Där samlas imamerna för att tillsammans ta in information om nymånen. [..]

Alla fyra har levt hela sina liv i Sverige även om de har sina rötter i olika länder. De tycker att det blir mer och mer ramadankänsla i Sverige. Näringslivet uppmärksammar numera muslimerna som en kundgrupp. Det är extrapris på dadlar i affärerna och telebolagen bombarderar dem med erbjudanden. De tycker att det känns bra. Däremot saknar de uppmärksamhet från kommuner och stadsdelsnämnder där majoriteten av invånarna är muslimer. “Ramadankänslan växer i Sverige”

Poltikere og kultur – tåkrummende

Også danske journalister ville  gøre vores  politikere en tjeneste, ved ikke  at udstille deres  rædselsfulde smag i musik og litteratur i spørgeklummer  hver  sommer. Det er nogenlunde  lige så slemt, som at høre Sveriges  statsminister  synge “We don´t need no education”.  Selv Roger Waters  ser  pinligt  berørt  ud.   At Pink Floyd døde i 1968 med Syd Barrets sindsygdom, kan man ikke  forvente at den tonedøve  statsminster  har den ringeste  idé om.  At få  ministre som Havel og Malraux, kan vi kigge i vejviseren efter. Selv vores  kulturminstre er overvejende ret nøjsomme  kulturelt.   Reinfeldt needs  no education

Den kulturradikale Berlinger kløjs i højre/venstre

Nej, det er heller ikke nemt nu om dage, og slet ikke for en Berlinger-journalist der heller ikke kan stave til ‘højttaler’. Men skal vi lige tage den en gang til: Den gammelsocialdemokratiske/nationalkonservative, men 100% demokratiske hybrid Dansk Folkeparti er defineret til at være ‘den yderste højrefløj’. Det samme gælder folk som os, eller enkelte klartseende Berlinger-journalister der henviser til hvordan islams tankeverden ser ud i egen forståelse – dette er “dæmoniserende”. Og “højreekstremt”. Mener journalisten med “den yderste danske højrefløj” disse folk og debattører, eller mener han ølmavede hooligantyper osv.? Jeg aner det ikke. Jeg aner det virkelig ikke. Ser De, det er nu om dage slet ikke nødvendigt at definere “højreorienteret” – det er blevet til et stempel der letter én fra byrden med at argumentere. Imens heiler Hizbollah, Mein Kampf sælger som varmt brød i muslimske storbyer, jødiske gravsteder i Europa udsættes for hærværk af gæt-selv-hvem, sortklædte autonome gadekorps hærger i byerne, og Hamid El Mousti fotograferes storsmilende sammen med terroristen Arafat – men han er en god socialdemokrat.

Mit lille råd: Bliv ved med at afvige fra denne konsensus, selv om det kan have visse omkostninger her og nu. Vanviddet må få en ende en dag, omend det nok først bliver når virkeligheden ikke længere kan fortrænges i al dens gru (LFPC)

Hizb ut-Tahrirs medlemmer i Danmark havde inviteret til den årlige konference, med titlen, »De Islamiske Løsningsmodeller i Khilafah-staten«. Ud af højtalerne buldrede udpluk fra dvd’erne med lyden af brølende menneskemasser og insisterende præsters eller agitatores bombastiske tale om muslimers maginalisering. Kompromisløsheden og intolerancen lignede noget fra den yderste danske højrefløj. Bare omvendt. […] En kontrastfyldt dag på Nørrebro


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Janne

Posted: 31 august 2008 - 08:19 - Svar

“P 1 til Carsten Juste: “Føler du dig medansvarlig for Dansk Folkepartis succes?””

Det er nu ikke Carsten Juste man bør stille det spørgsmål. Spørgsmålet burde stilles til venstrefløjen.

Til venstrefløjen – særligt SF og S, men også Det Radikale Venstre: “Føler I jer medansvarlige for Dansk Folkepartis succes?”

Vi er sikkert efterhånden en del der ikke mere føler os hjemme på den fløj, særligt når det handler om indvandrer- og integrationspolitik.

RasmusE

Posted: 31 august 2008 - 13:04 - Svar

Højtaler kan staves på to måder.

Casper | Borgerlig bums

Posted: 31 august 2008 - 14:33 - Svar

“Føler du dig medansvarlig for Dansk Folkepartis succes?”

Tja, visse folk forudsætter altid i diskussioner at man automatisk er imod DF. Hvis man så ikke deler den fælles fjende, bliver de vrede eller underlige. Jeg har svært ved at finde ud af på hvilket tidspunkt i samtalen man skal opklare misforståelsen, for hvis de aldrig spørger, så er det jo svært at flette ind. Hvis man bare siger: “Jamen jeg synes DF er helt fine”, så vil det blive opfattet som om man er den provokerende part. Selv om det jo var omvendt.

I går talte jeg med en antropolog ved en fest (vist radikal, men jeg rubricerer ikke folk efter partifarve). Han arbejder for en sygdomsbekæmpende organisation, og han sagde nogle ting om at det var problematisk at opdele afrikanske mænd og danske mænd i en statistik om f.eks. HIV. Thi så kunne man gavne Pia Kjærsgaards dagsorden. I det hele taget mente han at man skulle overveje det grundigt, før man udsendte information om den slags, for der var både fordele og ulemper.

Hans pointe var dunkel, men jeg prøvede at fiske mig frem til hvad han egentlig mente. Det var noget med at pressen og almindelige mennesker ikke kan kapere sådanne statistikker, for hvis nu de hører at f.eks. 0,1 % af danske mænd har HIV, men 1% af afrikanske mænd, så vil offentligheden straks tro at alle afrikanske mænd har HIV. Eller sådan noget.

Jeg sagde at jeg aldrig havde hørt Pia K. udtale sig om det emne, og DF går vel i øvrigt ind for at hjælpe og behandle syge i Danmark, uanset etnisk farve.

Det er yderst nedslående at sådanne tanker råder i en statsfinansieret organisation, der bl.a. har til formål at udsende information om folkets sundhedstilstand. Sådan en organisation skal ikke arbejde ud fra en tanke om at “al information er farlig, og sandheder skal omgås med forsigtighed”. Efter min mening skal de sprede så megen viden som muligt. Hvordan skulle politikere og andre aktører kunne lave en politik for bekæmpelse af bl.a. HIV, hvis man ikke må tale om risikogrupper?

Det er heldigvis ikke alle de akademikere som universitetet spytter ud der tænker som ham. Men der er mange af dem.

JensH

Posted: 31 august 2008 - 14:42 - Svar

Københavns socialdemokratiske integrationsborgmester, Jakob Hougaard, erkender nu at indvandrerkriminaliteten ligner Mafia-tilstande:

http://politiken.dk/indland/article560561.ece

Og den arme borgmester kan tilsyneladende ikke gøre andet end at synge med på den gamle (falske) vise om at “satse ressourcerne intensivt i særligt belastede områder”. Prøv iøvrigt at bemærk Politkens flittige brug af den totalt latterlige betegnelse “ny-dansker”.

Men nu er ikke-vestlige indvandreres overrepræsentation i kriminalstastikkerne jo ike just en nyhed. Og at den ikke kan forklares med socio-økonomiske forhold er heller ikke nogen nyhed. Det påviste Rigsstatistikker Jan Plovsing allerede i en kronik i Berlingske Tidende i december 2004:

http://www.berlingske.dk/article/20041212/dineord/112120313/

Aliligevel fortsætter politikere og integrationsindustrien med at kræve nye millarder af skatteyder-kroner til alle disse nyttesløse ‘integrations-projekter’.

LFPC

Posted: 31 august 2008 - 16:17 - Svar

“Højtaler kan staves på to måder”.

Minsandten. Der lærte jeg noget nyt. Sikkert en udvidelse af retskrivningen forårsaget af at så mange har stavet det forkert. Tak for det.

Og tro mod din debatform har du heller ikke denne gang forholdt dig til substansen. Detaljefnidder. Raapil light. Er der slet ikke noget du “tror” eller “mener” som det vil være berigende for os at blive indviet i?

steen

Posted: 31 august 2008 - 16:23 - Svar

@ stavemåde nr. 2 er indført fordi for mange ikke kunne stave til det jvf “mayonnaise” – “forpligtiget” med meget mere. En dag skal vi også omdøbe Oehlenschläger, hvem F….kan stave til det ? “De sidste skal blive de første” – det synes skolelærerne også.

LFPC

Posted: 31 august 2008 - 16:26 - Svar

“Majonæse” står stadig i retskrivningsordbogen – også nyt for mig. Det er ikke længe siden der var en der fortalte mig at det var udgået.

LFPC

Posted: 31 august 2008 - 16:29 - Svar

“Nietzsche” er endnu værre. Måske det vanskeligste ord af dem alle? Det mest fejlstavede ord på engelsk må være “definitely”.

steen

Posted: 31 august 2008 - 16:31 - Svar

….og “Caraibien” – allle stavede “Caribien” – så det hedder det nu.For ikke at tale om “spontaneitet” – der vist nok også nu hedder “spontanitet” for nemheds skyld.
Men vi har allle vores lakuner: jeg må HVER gang slå “parallel” op, for ikke at blamere mig. Hvis noget ødelægger troværdigheden, er det ikke at kunne stave. Jeg tror 20 % af befolkningen er ramt af det problem.

Vivi Andersen

Posted: 31 august 2008 - 17:18 - Svar

Steen

Tag det roligt – det betyder jo ikke man er analfabet, fordi man ikke lige på en studs kan huske hvordan f.eks. et ord staves.

Det er en næsten daglig oplevelse at skulle konferere med hhv. retskrivnings-, Dansk fremmed- og synonymo-ordbogen.

Det er en del af fornøjelsen ved at skrive.

Og jeg mener det!

steen

Posted: 31 august 2008 - 17:24 - Svar

@ Vivi: du har ikke lige linket ? Jeg tror Dansk Sprognævn har lagt en vældig god retskrivningsordbog m.m. online.

Iøvrigt har jeg megen glæde af denne: http://www.etymonline.com/

Det er en god vane, jeg har arvet fra Villy Sørensen: Ordene i deres oprindelse og grundbetydning, fortæller os noget om, hvad det er vi vil sige. De er med andre ord tit klogere end vi. Derfor er det god “læring” at studere etymologien.

Johansen

Posted: 31 august 2008 - 17:56 - Svar

Jeg indsendte et debatindlæg i sidste uge til en avis, som dog ikke er blevet bragt endnu. Bagefter opdagede jeg, at jeg fejlagtigt havde stavet boykot sådan her boycot. Sådan kan det vel ikke staves? Måske er det derfor de ikke har bragt det endnu eller også er det for islamkritisk til en mainstream avis?

Apropos massiv den kvindeundertrykkelse i islam

Jeg læste et par hårrejsende artikler i min avis i denne weekend om, hvorledes kvinder i Afganistan bliver straffet, såfremt de bliver udsat for voldtægt.
En højt placeret regional sikkerhedsofficer, Ghulam Ali forklarer, at han støtter den lov, der dømmer ofre for voldtægt: “Uanset om det sker ved tvang eller ej, er det en forbrydelse i Afghanistan, for sådan er islams regler”:

http://www.information.dk/164548

Kvinder behandles værre end dyr og det retfærdiggøres i islam. Kvinderne er prisgivet i denne kvindefjendske ideologi.

En kvinde i fængslet kommer med denne appel:
“Vil du ikke nok tage vores ord et eller andet sted hen, hvor der findes venlige mennesker, som vil hjælpe os?”
Jo, vi er mange i Vesten, der ved hvilket ækelt system I lever under. Vi håber, at vores indsats i Afghanistan vil komme jer til gavn. For I fortjener at komme ud af den trældom, som islam har indfanget jer i!

Janne

Posted: 31 august 2008 - 18:19 - Svar

JensH

“Aliligevel fortsætter politikere og integrationsindustrien med at kræve nye millarder af skatteyder-kroner til alle disse nyttesløse ‘integrations-projekter’.”

Ballademagerne stemmer så at sige med fødderne. Der er penge og dyre projekter at hente hvis man er utilbens. Ikke sandt?

Mette

Posted: 31 august 2008 - 18:53 - Svar

Mange år i norsk ægteskab og debat samt bopæl i Sverige har taget sin told rent stavemæssigt. I perioder har det været kritisk. I går lykkedes det mig også at begå nogle ordentlig brølere, men det var nu hastværk, og tredje gang stavede jeg fremmedordet rigtigt.

Jeg bliver helt glad, når andre også skriver forkert inden for rimelighedens grænser og mener at kunne se, når det skyldes farten. Men man bør selvfølgelig forsøge at holde sig så nogenlunde til retsskrivningen. Man skal såmænd ikke så langt tilbage, førend der ikke fandtes retsskrivning, og folk stavede deres navne forskelligt til forskellige tider. Dostojevskij er det navn, jeg har set stavet på flest måder.

Tak for henvisningen til etymologi, som jeg ofte morer mig med. . Noget af den skolelærdom, jeg har været mest glad for, er den lille latinprøve, som jeg i starten bøvlede meget med.

For historikere er det en fælde, at ord ændrer betydning, uden at man altid er klar over det, når man sidder med de gamle tekster. Et af de mange ord, der helt har ændret betydning er “vidtløftig”, der i dag betyder noget i retning af tvivlsom, men indtil lidt hen i 1900-tallet betød “omfattende”, “vidt udbredt” etc.

Johansen

Posted: 31 august 2008 - 21:10 - Svar

Jeg har lige set den linkede video “Multikulturalisme og islamisering af Storbrittanien”.
Mit hjerte hamrer stadig helt arytmisk. Føj hvor er det slemt derovre. Det virker som om, at det monokulturelle Storbrittanien slet ikke står til at redde. Det er jo en ren tragedie, som er foregået over ganske få årtier.

En ting må vi love os selv. Modstand mod masseindvandring og INGEN moskébyggerier i Danmark. Vi har ifølge grundloven religionsfrihed men ikke religionslighed. Der står ikke noget om, at man har lov til at bygge store gudshuse, såfremt det ikke drejer sig om kristendommen.
Må det borgerlige Danmark bevare den politiske magt fremover og må DF forhåbentligt vokse til mindst dobbelt størrelse. DF er det eneste parti, som aktvit kæmper imod islamiseringen af Danmark.

http://www.danskfolkeparti.dk/NEJ_til_Stormosk%C3%A9en.asp

http://www.danskfolkeparti.dk/DF_Sharia-forkyndere_skal_ud_af_Europa_. asp

JensH

Posted: 1 september 2008 - 08:49 - Svar

@Johansen

“at det monokulturelle Storbrittanien slet ikke står til at redde.”

Såvidt jeg har forstået så eksisterer det monokulturelle England skam stadig. Det er bare henvist til at eksisterere udenfor de Engelske byer. Jeg har op til flere steder læst og hørt, at ‘the countryside’ stadig minder meget om ‘good ol’ England’, og her skulle der være god mulighed for at opleve ‘den traditionelle Engelske livsstil’. Derimod er de store og mellemstore Engelske byer ved at synke totalt ned i multurkulturalismens mørke hul. Her skulle der være fuld skrue på islamiseringen af hele kvarterer.

Skotland, Wales og Ulster ved jeg ikke så meget om.

RasmusE

Posted: 2 september 2008 - 12:57 - Svar

Jeg synes ikke det er vigtigt, om der staves forkert eller ej. Men når man gør det til et kritikpunkt, at afsender har problemer med skriftlig dansk, så falder det hele lidt til jorden, når det kritiserede så rent faktisk er stavet korrekt.

Snaphanen vil gerne agere overlærer, det er sådan set også fint nok, men så kræver det bare, at man på sin side holder sig fri fra at begå fejl.

Jeg synes i øvrigt også at journalisten på berlingske kunne have været mere præcis. Er kritisk over for DF, men jeg synes nok tonen er en del skrappere i det halv-fascistiske Hizb-uth-Tahrir.

Leave a Comment