5
sep
Seneste opdatering: 6/9-08 kl. 0035
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ostindiefararen Götheborg ved afgangen fra Helsingborg i onsdags på sidste etape  af sin Baltikum tur. I 2005 var den helt i Shanghai og Hong Kong. Afsejlede med kanonafskydning mod hjemmehavnen Gøteborg. Den pt. mest synlige del af de svenske  stridsstyrker. (foto ©  Kirsten Damgaard, klik.)

Forbehold  I

Sidste dans med Fogh

Eksperterne er enige om, at Birthe Rønn Hornbechs kurs i udlændingepolitikken er uholdbar. Det mener den Radikale udlændingeordfører Morten Østergaard også. Vi må have klarlagt, hvordan de gældende regler for dansk udlændingepolitik er, siger han. Men endnu mere påtrængende må det dog være at få afgjort, hvem der fastlægger reglerne, for der er åbenbart flere konkurrerende regelsæt. Og her er eksperterne – denne gang juristerne i Integrationsministeriet – ikke i tvivl: De bestemmes af EF-Domstolen, og hvis vi ikke afvikler hele den udlændingepolitik, der har været gældende siden 2002, vil EU føre sag mod Danmark.

Hvis det nu var en almindelig borger, der blev bedt om at betale for en vare, han ikke havde købt, eller opfylde en forpligtelse, han ikke havde indgået, ellers ville han få en sag på halsen, var der jo næppe andet at gøre end at tage sagen. Men regeringen, der hele tiden har hævdet, at den ikke har overdraget udlændingepolitikken til EU, foretrækker at bøje sig for vinkelskriverne i Luxembourg. Så vil den hellere demissionere eller udskrive valg – for selv ikke landets rundtossede ledelse har vel forestillet sig, at Dansk Folkeparti vil begå selvmord ved at demontere hele partiets eksistensgrundlag?  Lars Hedegaard, Groft Sagt,5.9. 

 Forbehold II

af  Michael Pihl,  lektor og formand for DF i Sorø

I Danmark havde vi folkestyre. Folketinget bestemte. Troede vi. Men det gjorde Folketinget bare ikke. I Danmark havde vi et forbehold over for unionsborgerskab samt retslige og indre anliggender, som skulle sikre os en selvstændig udlændingepolitik. Troede vi. Men det passer ikke. EF-domstolen har undergravet dansk udlændingepolitik, og regeringen og dens embedsmænd har ikke villet forhindre det. Regeringen har accepteret ikke at aktivere det danske retsforbehold over for EU-systemets underminering af dansk udlændingepolitik. Regeringen har uden diskussion accepteret, at noget, der handlede om udlændingepolitik, blev omdefineret til et indre markedsspørgsmål for at omgå det danske retsforbehold. Der er tale om demokratisk svigt og vælgerbedrag i stor stil.

 Nogle siger, at det er vore politikeres egen skyld, fordi de laver for brede og upræcise EU-beslutninger, som gør det muligt for EU-systemets ikke-folkevalgte magthavere at forfølge deres egen dagsorden. Interessen har særlig været rettet mod et EU-direktiv fra 2004, som skulle være formuleret så upræcist, at EF-domstolen nu kan beslutte, at indvandrere og efterkommere uden videre kan få familiesammenføring til Danmark efter et par ugers proforma arbejde som avisbud eller kioskarbejder i Sverige .

 Det forekommer mig, at et afgørende spørgsmål ikke har været rejst i hele denne sag: Hvor loyalt har regering og embedsværk i virkeligheden administreret de 4 forbehold? Læser man Intergrationsministerens Grundnotat fra september 2003 vdr. det famøse direktiv 2004/38 om »unionsborgere og deres familiemedlemmers ret til at færdes og opholde sig frit på medlemsstaternes område«, kan man læse i ministerens indledning at: »Direktivforslaget er ikke omfattet af det danske forbehold over for samarbejdet i søjle 1 vdr. retlige og indre anliggender.« Det skrev altså integrationsminister Bertel Haarder i 2003, selvom indholdet af direktivet helt klart drejede sig om udlændingepolitik. Men fordi EU-systemet altså selv af taktiske grunde omdefinerer udlændingepolitik i direktivet til et indre markedsspørgsmål, der ikke aktiverer det danske forbehold, så har regeringen og embedsværket valgt kritikløst at følge EU-systemets egne definitioner. Man kan også sige, at regeringen frivilligt har solgt dansk udlændingepolitk til EU.

Regeringen har administreret imod meningen med de fire forbehold fra 1993. Og bedraget vælgerne. Hvorfor har ingen – heller ikke i pressen – gransket i, hvordan udlændingepolitik kan blive omdefineret til et indre markedsanliggende? Fogh står nu med håret i EU-postkassen.   (Weekendavisen, 5 september, 2008, ikke online)

Forbehold  III

af en lidt anderledes prekært:

Det stekta fläsket blev för mycket för den muslimske mannen. Han hotade kvinnan som lagade maten i det gemensamma köket i asyl- lägenheten.
Migrationsverkets lösning på den typen av kulturkrockar är att ge muslimerna egna grytor.
Muslimska grytor ska lösa kulturkrock


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Buch

Posted: 5 september 2008 - 19:05 - Svar

Ja, det er jo ikke kun regeringen og dens embedsmænd hvis handlinger har promoveret EU-ret over dansk praksis, men ydermere det uden for regeringen værende flertal i folketinget, der ikke har været til stede for at fastholde forbeholdenes oplagte intenderede definition af hvad Danmark selv styrer.
Mindretalsregeringen Fogh er således ikke ene om forbeholdenes udhuling.
Alt for mange ser ud til at have svigtet, som jeg ser det.

Emeritus

Posted: 5 september 2008 - 21:15 - Svar

Michael Pihls betragtninger er jo selvindlysende forudsætninger for snakken på denne blog og baggrunden for vor mistillid. Man behøver hverken at være lektor eller fra Dansk Folkeparti for at forstå det. Ladeporten, vi taler om, er en på langt sigt fuldkommen uhåndterbar tilstrømning af hovedsageligt muslimske indvandrere på mellem 60.000 og 70.000 individer årligt (2007), hvoraf de fleste er familie, som ikke har tænkt sig at stå til rådighed for arbejdsmarkedet, men som vil forsørges.

Se på ghettoerne. Oprindeligt ordentlige kvarterer. Nu er de fovandlede til håbløst mellemøstligt slum. og det bliver meget værre og vil brede sig. Politiet er spændt til bristepunktet på grund af kriminaliteten. Hvor er ressourcerne, the manpower, som skal vende udviklingen. Den er der ikke, for vi bliver færre, mens de bliver flere. Det vil aldrig lykkes. Erhvervslivet kan ikke få arbejdskraft nok. Kan man nu forstå det?

Som svar stiller staten et surt sammensparet velfærdssystem til rådighed for et meget stort antal familiemedlemmer kan blive sammenført til hver eneste aktive udenlandske arbejder af muslimsk herkomst. Familien har aldrig deltaget i opsparingen og vil aldrig komme til det. Fremtiden formes derfor udelukkende i mellemøstligt billede. Tag jer nogle køreture med linje 5 på forskellige tidspunkter af dagen og oplev. Hvis du er kvinde, skal du nok for en sikkerheds skyld tage en mand med. Ellers risikerer du at blive kostet lidt rundt med. Hvis du vil have realistisk knald på – lad ham blive hjemme hele dagen. Velset vil du ikke være.

Nationen, som den var er i realiteten demonteret både politisk og juridisk, fordi de folkevalgte vil det sådan.

Med venlig hilsen
Emeritus.

CICERO, CICERO, CICERO.

Emeritus

Posted: 5 september 2008 - 21:39 - Svar

Michael Pihls betragtninger er nærmest selvindlysende forudsætninger for snakken på denne blog og baggrunden for vor mistillid. Man behøver hverken at være lektor eller fra Dansk Folkeparti for at forstå det. Ladeporten, vi taler om, er en på langt sigt fuldkommen uhåndterbar tilstrømning af hovedsageligt muslimske indvandrere på mellem 60.000 og 70.000 individer årligt (2007), hvoraf de fleste er familie, som ikke har tænkt sig at stå til rådighed for arbejdsmarkedet, men som vil forsørges.

Se på ghettoerne. Oprindeligt ordentlige kvarterer. Nu er de fovandlede til håbløst mellemøstligt slum. og det bliver meget værre og vil brede sig. Politiet er spændt til bristepunktet på grund af kriminaliteten. Hvor er ressourcerne, the manpower, som skal vende udviklingen. Den er der ikke, for vi bliver færre, mens de bliver flere. Det vil aldrig lykkes. Erhvervslivet kan ikke få arbejdskraft nok. Kan man nu forstå det?

Som svar stiller staten et surt sammensparet velfærdssystem til rådighed for et meget stort antal familiemedlemmer kan blive sammenført til hver eneste aktive udenlandske arbejder af muslimsk herkomst. Familien har aldrig deltaget i opsparingen og vil aldrig komme til det. Fremtiden formes derfor udelukkende i mellemøstligt billede. Tag jer nogle køreture med linje 5 på forskellige tidspunkter af dagen og oplev. Hvis du er kvinde, skal du nok for en sikkerheds skyld tage en mand med. Ellers risikerer du at blive kostet lidt rundt med. Hvis du vil have realistisk knald på – lad ham blive hjemme hele dagen. Velset vil du ikke være, men du kan blive klogere af det.

Nationen, som den var, er i realiteten demonteret både politisk og juridisk, fordi de folkevalgte vil det sådan.

Med venlig hilsen
Emeritus.

CICERO, CICERO, CICERO.

Emeritus

Posted: 5 september 2008 - 21:48 - Svar

Din hjemmeside opførte sig mærkeligt på min skærm. Pludselig optrådte i posten også Lars Hedegaard.
Til gengæld forsvandt min kommentar. Den gen-uploadede jeg. Så forsvandt Lars igen fra posten. Til gengæld har du to næsten identiske kommentarer fra mig plus denne. Fjern den dublet, du bryder dig mindst om – eller lev med dem.

Med venlig hilsen
Emeritus.

EH

Posted: 6 september 2008 - 00:21 - Svar

Som bekendt deltager fru Fogh jo i udsendelsen `Vild med dans´.
Hr. Fogh har valgt en lidt anden genre:`Den sidste vilde dans´.
Det kan naturligvis dreje sig om en kalkuleret risiko for at måtte udskrive valg i utide, men sandsynligheden for at regeringen tror at den kan `narre´, true eller overtale DF til at makke ret op til finanslovsforhandlingerne er formentlig nærmere sandheden. Hvis det sidste er tilfældet, er der noget som tyder på at presset på statsministeren er ved at fordreje hans virkelighedsopfattelse. Jeg er enig med Lars Hedegård og til dels med Ralf Pittelkow i deres opfattelse af situationen. Pittelkow har ret i at det er en forbandet sag for DF, selv om de måske vil høste nogle stemmer på at stå fast. Hans tro på at det alligevel nok skal gå, deler jeg derimod ikke. Hedegårds klarsyn er efter min mening nok lidt skarpere. DF kunne ikke drømme om at begå harakiri og udtømme deres hjerteblod for at redde en svigefuld samarbejdspartner. Kontrakten er brudt og sagen må gå sin gang med vælgerne som dommere. Bemærkningen `shit happens´må siges at være velanbragt her. Tanken om at Danmark må forlade EU bør iøvrigt tages seriøst op.

steen

Posted: 6 september 2008 - 01:20 - Svar

@Emeritus: Hvilken browser bruger du ? Firefox kan vise siden rigtigt, men der kan vises fejl i Explorer. Prøv et at eksperimentér med Avant og Google nye, så du kan veksle.

http://www.google.com/chrome

http://www.download.dk/index.asp?Kat=browsere&subkat=browsere&prog=920 1&program=Avant%20Browser

Emeritus

Posted: 6 september 2008 - 10:21 - Svar

Til Steen.
Tak. Sker det igen, gør jeg brug af dine links, som jeg opbevarer.
Jeg havde været på langfart med den gode Kina-farer ‘Götheborg’ i 24 minutter. Netop hjemvendt gik der ged i tingene.

Til EH.
Som Hedegaard og du, mener jeg, at DF ikke kan holde til lappegrejet fra VK. Kun entydige meldinger tæller. Mange års forførelseskunst er nu til betaling ved kasse 1.

Kampen for de danske værdier føres for tiden voldeligt af White Pride og AK 81, som det meget rigtigt antydes i pressen – og mod hvem? Ganske praktisk mod det muslimske narkomiljø. Med ondt skal ondt fordrives. Det kommer der imidlertid ingen Flamme eller Citron ud af. Politiet bør nok alligevel klappe i hænderne, for narkohajerne bekriger og udmatter hinanden, hvilket er en gevinst, mens PET kan koncentrere sig om åndelige vejledere og deres disciple.

Det er imidlertid kun begyndelsen, vi ser. Fortsætter den politiske forførelseskunst in absurdum, bliver det meget værre, end det er nu, for så ender det med, at STATEN ikke længere har nogen RIGSSIKKERHED at sikre, men i stedet af sikkerhedshensyn bliver nødt til at nedkæmpe sin befolkning for at beskytte sig selv og visionen om EU.

Med venlig hilsen
Emeritus

Janne

Posted: 6 september 2008 - 11:07 - Svar

Emeritus

Der er ligesom to standarder. En der gælder danske rockere og en der gælder for indvandrerbander. Læg mærke til hvordan flere politikere og politiet taler om rockere og så hvordan de taler om indvandrerbander. Der er forskel. Som om at kriminelle bander, så længe de ikke er danske i traditionel forstand, kan få lidt længere snor og forståelse og så følger der flere integrationspenge med i kølvandet på dem, når de laver problemer i gaderne og ellers. Det gør der så vidt jeg ved ikke i forhold til utilpassede og kriminelle rockere.

Der har så vidt jeg ved aldrig været tale om at rockere skulle integreres i vores samfund, at vi skulle i dialog med dem og vise forståelse for deres kultur og at de fik penge for at blive det. Som det ses med f.eks. indvandrerbander. Den forskel bryder jeg mig ikke om. Det tangerer diskrimination af kriminelle danskere. Også kriminelle skal være lige for loven. Ingen særbehandling dér heller.

Emeritus

Posted: 6 september 2008 - 11:09 - Svar

Årsagen til, at jeg udtaler mig så skråsikkert, ligger i tallene og det utålelige.

Der er efterhånden mange tegn på, at det knager. Her endnu et:

Det er åbenbart gået op for Danmarks Statistik, at der er andre, end dem selv, som har adgang til de oplysninger, som de selv benytter sig af ved udarbejdelsen af politisk korrekt udført statistik. En kedelig affære for et ‘objektivt’ institut.
Disse andre kan retouchere det korrekte billede, så helt andre tal dukker op. Den omstridte nedjustering fra 347.250 til 330.700 indvandrede holder DS fast i, men supplerer nu overraskende med antal fødte børn og når derved op på 520.200 fra ikke vestlige lande. En halv million i 2040. Hertil skal lægges et endnu større tal indvandret fra vestlige lande. Vi runder mindst en million muslimske indvandrere i 2040. Heraf betragter nogle sig som danskere, men hvor mange fuldgyldigt?

Med venlig hilsen
Emeritus

Janne

Posted: 6 september 2008 - 11:12 - Svar

M.h.t. at nogle svenske rettroende ikke vil dele gryde med svenskere der spiser svinekød, så mener jeg at det er endnu et udtryk for religiøs intolerance overfor andres madtraditioner. De behandler andre som om de spiser skidt.

Janne

Posted: 6 september 2008 - 11:18 - Svar

Migrationsværket i Sverige støtter med deres tiltag desværre religiøs intolerance og apartheid. Migrationsværket gøder i den bedste mening jorden for øget religiøs intolerance. Som det også sker her i Danmark når traditionel dansk spise fjernes fra skolemadordninger og der indføres intolerant kønsapartheid i svømmehaller og i klubber.

Emeritus

Posted: 6 september 2008 - 11:43 - Svar

Til Janne
Vi er ikke uenige, men der er 1.3 mia. muslimer i hele Verden, tænk på det, tænk politisk, det gør Christiansborg – hvis ikke man skulle tage hensyn, så ved jeg virkelig ikke….?

Berøringsangsten er falsk, som så meget andet. Danskere er i bund og grund et sympatisk folk. De har mødt for mange ‘fremmede’ til ikke at vide, at muslimer er lige så forskellige som alle andre.

Det er Islam og den politiske forførelseskunst omkring indvandringen blandet med erhvervspolitiske hensyn, der ender med at blive en højeksplosiv cocktail.

Med venlig hilsen
Emeritus

Vivi Andersen

Posted: 6 september 2008 - 21:38 - Svar

Emeritus

Dette tal som DS nu kommer med holder med garanti heller ikke vand.

For de muslimer, der enten er fødte her i landet eller har fået dansk statsborgerskab, regnes ikke ind under indvandrer benævnelsen.

De regnes med som danskere, hvilket vil sige, at vi sagtens kan være i nærheden af et antal muslimer på omkring 1/5 del af det samlede befolkningsantal.

Naturligvis smidsker man for indvandrebanderne.

Bl.a. fordi de er endnu mere uregerelige end andre bander.

De er kolde og totalt ligeglade med Kuffar.

Så er der det med Fogh-regeringen. Ryger den af pinden hvad får vi så andet end en Venstredrejet, der blot accellerere afviklingen af nationen Danmark ?

Måske det er at foretrække frem for dette sejpineri som foregår.

Det er trist at måtte erkende, men jeg kan ikke få øje på nogen som helst anden løsning end et åbent oprør mod den infame omkalfatring af vores land og befolkning som er i sving.

Jeg bliver rasende hver enestegang jeg høre eller læser hvad de forskellige apologeter har at fortælle .

Det er som om de ikke vil erkende, at de selv medvirker til at save den gren over de selv sidder på.

Hvordan får vi sat diskussioner igang om hvorvidt vi skal fortsætte med at deltage som medlemmer EU eller om det bedste ikke ville være at få os hevet ud af systemet ?

Leave a Comment