9
sep
Seneste opdatering: 10/9-08 kl. 1817
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Her kom det så, det TV-program jeg skrev om forleden (“Sverige – et land uden ledere”). Desværre er jeg løbet tør for billedsprog til at beskrive den slags trætte newspeak. Gode forslag modtages med tak!

Jimmy Åkesson er  sandelig en mand  på en Uriaspost. Men han ligner den rigtige, desværre 20 år  for sent. Se midt i denne  video hvordan hans  vilkår er, når han optræder  offentligt. Eller hvordan TV behandler  ham her  efter det gennemprøvede  to mod  én princip.

Durban II-møde i København 4 oktober

FN vil gøre menneskerettighederne til staternes og gudernes ret til at undertrykke mennesket. I den anledning indbyder Trykkefrihedsselskabet til møde lørdag den 4. oktober kl. 14-17 på Vartov i Købehavn

FNs første store “antiracistiske” konference i Durban i 2001 endte som en antisemitisk propagandaforestill ing vendt mod Israel og Vesten. USAs udenrigsminister Colin Powel udvandrede i protest, og det ungarsk-fødte jødiske medlem af den amerikanske kongres Tom Lantos, der selv var Holocaust-overlever , betegnede konferencen som “den mest sygelige og skamløse udstilling af jødehad, som jeg har oplevet siden nazitiden”. Kom og hør

Forfatteren Mikael Jalving, Filmmanden Mogens Rukov, Erhvervsmanden Asger Aamund , Litteraturredaktør på Weekendavisen Klaus Wivel

Tid: Lørdag den 4. oktober, 2008, kl. 14-17 Sted: Vartov, Farvergade 27, København – se videre på Trykkefrihedsselskabet

Hverdagslivets bombesprængninger

Det kan måske ligne overdramatisering når jeg tolker udtalelser fra vagthavende politifolk som det modsatte, altså som forsøg på at lægge glasur over virkeligheden. Men hvad er denne historie i sin mest koncentrerede form? En kvinde der har påtalt nogle “knægtes” (journalistens eufemisme for uromagere i et etnisk kvarter) opførsel bliver udsat for bombesprængning af sin bil. Hvis der ikke har været anden baggrund end denne påtale, er en underspilning af forløbet i bedste fald udtryk for at det normale er skredet ikke så lidt i Danmark, ligesom frøen i den opvarmede gryde der gradvist accepterer mere og mere ubehag. Og bemærk også, hvordan konflikten mellem rockere og indvandrerkriminelle nu er etableret som en slags negativ reference – konflikten finder faktisk slet ikke sted, og intet som helst har noget som helst at gøre med den. I den aktuelle historie får den manglende sammenhæng med denne ikke-eksisterende konflikt “hærværket” (i sig selv et ordvalg der nedtoner større perspektiver) til at tage sig mere betydningsløst ud. Men bundlinjen er altså, at Danmark er nået derhen hvor påtaler kan medføre uproportional respons i form af bombesprængninger, og ingen kunne drømme om at se det som en begyndende krise der kræver drastiske indgreb allerede nu, før situationen eskalerer ud af kontrol (LFPC).

[…] En bil blev totalt ødelagt, da en krysantemumbombe i aftes ved 22-tiden eksploderede på en parkeringsplads på Musvågevej nær Frydenlundskolen i Århus V. Bomben var placeret under bilen, der tilhørte en kvinde fra lokalområdet.

Ifølge Århus Politi kan sprængningen have noget at gøre med, at den 39-årige bilejer forud for hændelsen havde påtalt over for nogle knægte i området, at de skulle opføre sig ordentligt.

“Vi mener i hvert fald ikke, at bombesprængningen har noget som helst med opgør mellem rockere og indvandrere at gøre,” lyder det fra den vagthavende ved Århus Politi.

“Men man kan ikke bare kalde det for drengestreger. Der er tale om meget groft hærværk,” tilføjer han.

 Bil sprængt i luften nær skole i Århus.  I Sverige, hvor man jo er lidt foran, er dynamit og håndgranater “the  weapon of  choice”. Se også: Jægerborggade:»Fuck jer, hvide ludere«.

“Æresdrab i Amerika”

absolut seværdig og temmelig rystende dokumentar om nylige tilfælde. Bemærk især til prof. Phyllis Chesler. Video min . 40:00, kan også downloades.

Hvor mange linjer er en gruppevoldtægt værd ?

En 27-årig kvinna våldtogs av flera män i Kallhäll i Järfälla nordväst om Stockholm sent på måndagskvällen. Kvinnan var på väg hem när minst tre gärningsmän överföll henne på en gångväg. Efteråt kunde hon ta sig hem och slå larm. Polisen kunde lokalisera brottsplatsen och en teknisk undersökning har gjorts, enligt stationsbefälet vid Norrortspolisen.

Det rigtige svar er fire (4). Landsdækkende TT bruger tre linjer, SvD bruger seks. Men der er også over 500 af dem i Sverige om året. Journalisterne kunne blive deprimerede og enkelte andre kunne måske blive oprørte. Överfölls och våldtogs av flera män

»It is easier to destroy than create«

Lene Espersen eller Bent Betjent ? Much ado i Deadline og udmærket, især hvis det kunne resultere i et ægte konservativt parti. (De svenske vinkel: Fyra kvinnor är partiledare ). Brug tiden bedre på et helt frisk interview med Roger Scruton:

Q: You have described conservatism as ‘loving the world for what it is.’ What do you mean by that?

Conservatism involves, as you say, loving the world as it is – not all of it, but that which we can receive as a gift from the dead. It means recognizing that it is easier to destroy than create. It involves an attitude of friendship towards the community, rather than a desire to remake it in obedience to some all-encompassing goal.

Q: What distinguishes conservatism from classical liberalism?

The problem with classical liberalism is that it never pauses to examine what is involved in ‘not harming others’. Do I leave others unharmed when I destroy my capacity for personal relationships, through drug-taking, promiscuity, or porn addiction? Do I leave them unharmed when I stupefy myself with pop music? I have nothing against individualism, so long as it is recognized that the individual is created by a community and by the moral constraints that prevail in it. The individual is not the foundation of society but its most important by-product. Clariion Review: An Interview with Roger Scruton

Dagens citat

Alla politiska partier i Sverige har varit överens om att vi ska ha en mycket liberal asyl- och migrationslagstiftning. Där skiljer vi oss från i stort sett alla andra medlemsstater i Europa . Effekten blir då att dom andra ser oss som lite tokiga extremister. Lars Danielsson, tidl. statssekreterare.

 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10
Deltag i debatten...

avatar
10 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
LFPCChristianusJensHJanneKyrios Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
LFPC
Guest

“Hvis det nu havde været en kvinde i sexistisk religiøs uniform der var blevet voldtaget, ville der så have stået mere om det i aviserne?” Dette er formentlig aldrig sket nogetsteds i Europa. Jeg kan huske at Lars Hedegaard ved en lejlighed sagde at han havde forsøgt at finde eksempler på indpakkede muslimaer der var blevet voldtaget, men ikke havde kunnet finde nogen. Jeg kan huske en sag om en muslimsk kvinde i Storbritannien der blev voldtaget af sine brødre inden de æresdræbte hende. Familiehenrettelser og etniske vendettaer er et kapitel for sig. Skulle det ske at en indpakket muslimsk… Read more »

Christianus
Guest

ak ja, jægersborggade raseres af unge muslimske banditter. politikens selvtilfredse dhimmi-journalist stiller irriteret en gruppe unge danskere, der bor i gaden, et par spørgsmål: “for mig lyder det lidt sært, at I er glade for, at der er kriminelle i jeres gade, som handler med hash? det var jo også derfor, de er et mål for indvandrergrupperne?” kan det være rigtigt? danskerne i jægersborggade er “glade for…kriminelle”? at pusherne udelukkende “er et mål” fordi de er kriminelle? det første udsagn tvivler jeg nu stærkt på. det andet udsagn er lurvet og løgnagtigt. de danske pushere er ikke mål fordi de… Read more »

Janne
Guest
Janne

Johansen

Hvis det nu havde været en kvinde i sexistisk religiøs uniform der var blevet voldtaget, ville der så have stået mere om det i aviserne? Det tror jeg.

JensH
Guest
JensH

@Steen “Gode forslag modtages med tak!” Nu fik jeg set Agenda-debatten, og jeg er målløs og har ingen forslag. Det var som en dans på stedet. Men nu hvor de Svenske Sosser er så uvillige til at stille krav til indvandrene -endsige bremse tilstrømningen af nye social-klienter til Folkhemmat- så er de jo nødt til at stille endnu større krav til de etniske Svenskere. De massive udgifter til alle de nye kulturberigere skal jo trods alt finansieres, ikke sandt. Så nu foreslår Sosserne at alle “personer” skal arbejde tre år mere: http://svt.se/svttext/web/pages/117.html Det skulle give 300 mia kroner ekstra til… Read more »

Johansen
Guest
Johansen

Janne

Nej det kan ikke have været en kvinde i islamisk uniform. De er som bekendt buret inde efter mørkets frembrud.
Er kvinder blevet lovløse i Sverige, såfremt de færdes på egen hånd efter mørkets frembrud?

Væmmeligt og helt igennem frastødende med disse massevoldtægter, hvor flere mænd holder kvinden, medens hun voldtages på skift. Føj nogle uslinge.
Det er som hyæner, der jager deres byttedyr i flok.

Janne
Guest
Janne

“En 27-årig kvinna våldtogs av flera män i Kallhäll i Järfälla nordväst om Stockholm sent på måndagskvällen.”

Var det en kvinde i hijab eller burka der blev voldtaget?

Kyrios
Guest
Kyrios

Agenda.

Skulle man ikke ligesom Åkesson glæde sig over, at der nu ser ud til at komme en lille sprække i muren? Bedre sent end aldrig.

En lille personlig betragtning om mit eget skizofrene for hold til Sverige, og især de svenske kvinder: Veronika Palm er jo skøn at se på og lytte til, men hvilke forfærdelige synspunkter hun har!

Antiislamist
Guest
Antiislamist

Gode forslag modtages med tak!

“Assylrätten är(s) självklar och tvingande.”

= MANISK OMHÄNDERTAGANDEVÄLVILJA.

falkeøje
Guest
falkeøje

A propos Durban mødet, var det så ikke en ide, at den frie Verden stiller det krav til alle religiøse, der vil underlægge os alle for deres fødder, at de fremlægger uafviselige videnskabelige beviser for deres Guders eksistens.

falkeøje

Johansen
Guest
Johansen

Næsten helt morsomt at se, hvorledes politikerne fra de moderate og socialdemokraterne har travlt med at lægge afstand til de “onde” sverigedemokraterne. Man må forstå, at der er en klar skillelinje mellem dem, de “gode” og så de “onde”, som vil begrænse masseindvandringen.
Det er en mærkelig konsensus, at masseindvandring hilses velkommen. Det er jo selvdestruktivt så det basker.

Er man god når man ødelægger sit eget land og sine efterkommeres livsvilkår?