12
sep
Seneste opdatering: 12/9-08 kl. 2304
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Sydafrika ligger noget udenfor vores område, men det gør bladtegninger ikke. Landet er gået  op i en spids over “den hvide, racistiske bladtegner”:


 “If ANC president Jacob Zuma sues cartoonist Jonathan Shapiro for his latest cartoon, it will bring the number of defamation cases Zuma has filed against media organisations to 14 since the beginning of his rape trial in 2006.” Forhistorien er her.  En engelsk ven skriver til os som supplement (tak!) :

“I don’t know if you understand the reason for the shower thing sticking out of his head is, that several years back he was accused of raping a woman at a hotel . He was accused of rape and eventually brought to court. Several of his followers lied to get him off. The woman he raped had HIV. When asked how he had protected himself, he said that he had had a shower that protected him from the disease. The man is a racist against the whites in South Africa. The cartoon is stronger than you may think as it is an indictment against the whole post apathied regime and the concept of a “rainbow nation.”

 Struck Down by Twenty “Youths”

Södertälje  historien er kommet  ud på engelsk med  baggrund.  Nu også igen online  på den lokale  avis LT, der  nok har skullet luge  ud i kommentarerne.

“Vi  vill inte ha ett uppdelat samhälle”

Hvem vil det ? Det er  ivørigt  sket  forlængst.  Om 15 år er 30 % – 3 millioner – svenskere  indvandrere og efterkommere fra  siden cirka 1975*. Hvem skal så integrere sig med  hvem, hvis der er  noget tilbage at integrere sig i, hvad jeg tvivler  stærkt  på ? Åkesson har helt ret i, at det er  naivt  at tro at arbejde  og integration er det  samme. Han har al god  grund til at være endnu mere  bekymret, end  han virker.

Alliansens integrationspolitik, som utgår från att utanförskapet helt är kopplat till arbete, håller inte. Människor slutar inte att följa tidigare kulturella mönster och segregera sig bara för att de har ett arbete. Som ett exempel vill jag ta upp Gnosjö, som målas upp som bäst i Sverige på integration. I Gnosjö är arbetslösheten bland invandrare extremt låg men samtidigt tycks utanförskapet bestå. Där består invandringen till stor del av människor från Vietnam som kommit till Sverige för att arbeta. I Gnosjö som är ett litet samhälle med stark social kontroll finns unika möjligheter till en lyckad integration genom hårda krav på nyanlända, arbetsmotiverade invandrare och god entreprenörsanda. I det statliga NUTEK:s rapport Integration, mångfald, tillväxt sägs det bland annat att Gnosjö är en tydligt segregerad kommun när det gäller invandrares position på arbetsmarknaden, boende och del i olika nätverk. Gnosjö visar att inte ens med de allra bästa förutsättningar kan man få till en fungerande integration med nuvarande invandringspolitik.Vi sverigedemokrater vill inte ha ett uppdelat samhälle där invandrare och svenskar lever för sig själva i egna samhällen. Vi vill ha ett samhälle som bygger på gemenskap

Jimmie Åkesson: “Alliansens integrationspolitik håller inte”  (* Hvor mange der vil være  i Danmark, lader til at være en hemmelighed: Giv os de rigtige tal )

ÆUG´s krænkelser

Vi stämmer danska staten för att ha skymfat och kränkt danska medborgare. Det klara beskedet kommer från föreningen Ægteskab uden grænser, ÆUG. – Uppemot hundra par, de flesta i Skåne, har sagt att de står bakom stämningen, säger Bolette Kornum, föreningens ordförande.
Kränkta medborgare stämmer danska staten.

Hvis EU og Bolette Kornum får deres  vilje, bliver der antagelig valg i Danmark, og det er der vist ikke  andre end Villy Søvndal  (og momentant måske Lene Espersen), der kan have interessere i. Det kan han nok regne ud uden at spørge nogen fokusgruppe.  Integrationskonsulent i Hillerød Korum er en ægte  ildsjæl, for  hun har både sluppet  Sverige  og  sin egyptiske mand. 

Hun hverken bor i Sverige eller er gift med en udlænding. Alligevel har Bolette Kornum været frontkvinde i medierne de seneste uger i en kærlighedskamp for de danskere, der lever i Sverige med deres udenlandske ægtefæller. Hun ville trække sig som formand for den danske interesseorganisation Ægteskab Uden Grænser, da hun i 2006 blev skilt fra sin egyptiske mand gennem syv år og vendte fra Sverige hjem til Danmark.  Krd

 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1
Deltag i debatten...

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Emeritus Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Emeritus
Guest
Emeritus

‘(* Hvor mange der vil være i Danmark, lader til at være en hemmelighed: Giv os de rigtige tal )” Nu er det ikke min opgave at reklamere, men jeg vil gøre en undtagelse. Jeg havde for kort tid siden en meningsudveksling på den meget kvalitetsbevidste blog, Monokultur om antallet af muslimer i dette land. Til alt held lykkedes det at provokere to piger med forstand på de tal, Danmarks Statistik gemmer af vejen, for jeg brugte JP’s tal som min reference, en brug, som de anså for ren uvidenhed. De var af gode grunde hverken til at hugge eller… Read more »