16
sep
Seneste opdatering: 18/9-08 kl. 1141
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

..citeres en “senior” hollandsk politiker for i videoen her nedenfor. Efter netop at have set Jon Bang Carlsens på flere måde udmærkede film (Goldberg:Purity Beats Everything) på DR 2 i aftes, må jeg beklage at jeg – ligesom CBS, Nidra Poller og Melanie Phillips – drager noget andre konklusioner af Auschwitz og nutiden, end den politisk enfoldige Carlsen, hvis overvejelser og selvbebrejdelser er fra verden af i forgårs. Han udvikler sine tanker her på Goldberg Video – streaming eller download. (Goldberg er et ret nyt, jødisk tidsskrift). CBN News Newswatch, april 2008: “Anti-Semitism on the Rise in Europe”:

“The EU says Muslims are responsible for half of all attacks on Jews in Europe. In France, Muslims outnumber Jews 10 to 1. Nidra Poller, an American writer and commentator in Paris, says the government and media are afraid of the Muslims.” (se også Uriasposten: “Jon Bang Carlsen – fra Auschwitz til Dansk Folkeparti”)

Terrorfinansiering “made in Denmark”

A new report indicates that some of the money sent annually out of the country goes to militant groups such as Al-QaedaIndividuals and organisations in Denmark are sending money abroad to fund terror groups, according to a new report from the Danish intelligence service’s Centre for Terror Analysis.

The report states that foreigners living in Denmark send an estimated 10 billion kroner to their native countries each year. And while most of that money is used toward perfectly legal activities, some goes to militant groups and terror organisations, including Al-Qaeda.

‘On many occasions, individuals with limited reported income have been apprehended on their way out of Denmark with large sums of cash,’ states the report.Terror funded by money from Denmark

Ole Sohn: »Den sociale indsats må styrkes«

…..”og så er det bare et spørgsmål om at få fjernet den narko og de våben” (TV 2 Lorry, 19:30). Sådan! Hvad skulle man gøre uden Ole Sohn, til at løse de problemer han selv og hans parti (er) har skabt? Jeg forstår godt, han så lidt brødbetynget ud på TV, selvom hans skyldfølelse måske ikke er trængt helt op til overbevidstheden. 17 skyderier på en måned. For mig at se, ligner han en mand, der først skyder én ned, for så selv at doktorere på ham. –

Det vi ser nu – skyderier fra scooter – er klassisk “insurgency-taktik”. Man kan ikke dæmme op for det. Og det er i vores ringe mening, en lille bitte forsmag på en fremtid, som Sohn og co. har beredt deres efterkommere. Grundforskningen i den fremtid, foregår hovedsageligt i England, men også i enklaver i Sverige, Holland og Belgien. Hold øje med dem.

På Nørrebro er folk ikke beroliget over Sohn, Mikkelsen og Hanne Bech- Empati-Betjent. Baghdad Brian udtaler: “Det er helt uacceptabelt, at der ikke er tryghed i gaderne.” Måske, men slet langtfra uforudsigeligt. Som forudsagt i “Visionsudvalgets prognoser for fremtidens politi” i 2005, vil unge indvandreres kriminalitet stige med 15-20 % det næste årti. Hvad vil Ole Sohn gøre for at forhindre det ? – Det private initiativ har taget over i bydelen. En ny branche boomer: Vagtshop.dk.. Butikken sælger nu 8000 veste om måneden, mod tidligere 50. SE også: Nomos blog : Klanernes kamp og 19-årig svensk greps i Köpenhamn

Don’t mention the war – en føljeton uden afslutning

[Formand for Nørrebro Handelsforening] Johnny Beyer slår fast, at han ikke ønsker at genere politiet, men han efterlyser, at politiet bruger flere ressourcer på at lægge en jernring omkring de grupper af unge og rockere, der hærger Nørrebro. Samtidig synes han, at politiet nedtoner skudepisoderne ved ikke at kalde situationen for en krig. Politiet overhørte advarsel om optøjer

Der findes næppe noget andet samfundsproblem med så dramatisk en kontrast mellem farlighedsgraden på den ene side, og graden af manglende viden og ulyst til at delagtiggøre befolkningen i hvad man ved, på den anden. Vi ved ikke, eller har kun utilstrækkelige oplysninger om bl. a.: Hvor mange muslimer er der i Danmark? Hvor stor en andel udgør de i fængslerne? Hvor stor aktiv og passiv forståelse er der i ghettoerne for ‘terror’/jihad og uromagere i almindelighed? Bliver der sagt de samme ting i danske moskeer som vi har kunnet se i britisk tv? Hvor stor en rolle spiller penge fra rige olielande for moskeer og koranskoler? Hvor meget koster specifikt muslimske indvandrere kontra andre grupper i overførselsindkomster? Hvor meget belaster de sundhedsvæsenet i forhold til andre grupper? Hvor mange med flygtningestatus rejser hjem på ferie til oprindelseslandet? Hvorfor opholder banderne på Nørrebro sig stadig i Danmark?

At prøve at løse den igangværende konflikt med ubesvarede spørgsmål som disse, og med en politiledelse der åbent erkender at prøve at tale eller tie konflikten væk, i stedet for at oplyse danskerne, har næppe store chancer for succes. Man er simpelthen på helt forkert spor som udgangspunkt (LFPC).

England nu tættere befolket end Holland

The number of people living in England has overtaken the population density of Holland, which has traditionally been the most densely-populated major nation on the continent. The count, which has been attributed to higher levels of immigration, shows England now has 395 people per square kilometre. Latest figures from Holland show that its population density was 395 a square kilometre in 2002 and 393 in 2005. It is estimated that English population density will rise to 464 people for every square kilometre by 2031. The population density in England is already almost double the level in Germany and quadruple that in France. England is most crowded country in Europe


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Limewoody

Posted: 16 september 2008 - 20:29 - Svar

Men faktum er jo, at indvandrere og flygtninge er med til at berige den danske kultur, og ikke, som nogle mener, dominere den og sætter sig på den.
Ritt Bjerregaard (Socialdemokratiet), Jyllands-Posten 27/10 1991

Den islamiske verden er blevet en mangfoldig del af vores hverdag med spændende butikker og smilende folk. Uden denne påvirkning ville Danmark være farveløs.
Jytte Hilden (Socialdemokratiet), Århus Stiftstidende 26/3 1996.

Janne

Posted: 16 september 2008 - 21:26 - Svar

Ole Sohn lyder lidt lige som englændere der efter at have oplevet bombesprængning i London nu har indført sharialove.

I København har de indført flere og flere halal regler i offentligt regi. Men det er åbenbart ikke nok. Så send flere penge…

Janne

Posted: 17 september 2008 - 09:26 - Svar

Jon Bang Carlsen har desværre samme idiosynkrasier som Jacob Holdt. Snæversyn og inkonsekvens er det indtryk deres produktioner lader en tilbage med.

CBN indslaget om det stigende jødehad i Europa er tankevækkende.

Gøder dele af venstrefløjen faktisk jorden for mere jødehad i Europa?

Fint at der nu mere direkte fokuseres på det spørgsmål.

Hvilke konsekvenser har det f.eks. nu og ikke mindst på sigt at SF anbefaler boykot af hele landet Israel? Hvilket signal sender det til helt unge SF vælgere og til indvandrere? Et parti, der ellers bryster sig af at være dialogsøgende, boykotter Israel.

Limewoody

Posted: 17 september 2008 - 13:26 - Svar

Jødehadet er indlejret i venstrefløjens ideologi. Selv go´e gamle Karl Marx – led af (selv)hadet.

Johansen

Posted: 18 september 2008 - 09:15 - Svar

Den stigende antisemitisme i Europa er fortvivlende.
Venstrefløjen har fået en kedelig alliacepartner i de rettro. “Mein Kampf” er en bestseller i Mellemøsten, hvilket passer som hånd i handske med jødehadet i koranen.

JensH

Posted: 18 september 2008 - 09:46 - Svar

Det er helt utroligt hvad venstrefløjen kan slippe afsted med når det drejer sig om hadsk anti-semitiske retorik når de bare pakker det ind i betegnelsen ‘anti-zionisme’.

Ikke at jeg synes der er noget galt med zionisme, tværtimod, men i medierne synes det at det at være imod zionisme at være en fuldgyldig og stueren grund til, at man udgyde selv de værste fordomme om jøder. Og det gælder ikke bare de Danske medier, men er desværre et Europæisk fænomen.

JensH

Posted: 18 september 2008 - 11:14 - Svar

@Johansen

Bare lige for at opdatere dig mht. til jeres landsmøde i Herning i weekenden. Politisk vold er åbenbart blevet så stuerent på venstrefløjen, at de kan sidde på Information.dk og fortælle åbenlyst om hvor de vil slå til næste gang. En debattør ved navn Markus Lund skriver som kommentar til en artikel om DF og Danskheden:

“DF skal sgu ikke komme og tro at de kan komme til Herning og holde deres racistiske landmøde i fred. På lørdag og søndag går det løs…”

http://www.information.dk/166045#comments

Bare for at advare dig og andre om at der kan altså blive ballade derovre.

LFPC

Posted: 18 september 2008 - 11:36 - Svar

Markus Lund er en debil klaphat. Han skrev nogle kommentarer på Uriasposten for nogle uger siden som afslørede en primitiv gorilla uden evner eller viden. Han har fundet sin egen lille måde at legitimere almindelig bølleoptræden så det ligner kamp i det godes tjeneste. Kejser Markus Lund, lovgivende, dømmende og udøvende magt i én.

JensH

Posted: 18 september 2008 - 11:49 - Svar

@LFPC

Det vil med andre ord sige en latterlig lille mandsling, som sidder og spiller ‘sej’ på nettet uden have det i noget??

LFPC

Posted: 18 september 2008 - 12:01 - Svar

Jeg er ikke så sikker på at han er så harmløs, desværre. Han er i hvert fald tæt involveret i ekstreme grupperinger. På Urias var der et citat hvor han forsvarede AFA-vold, dette trak han lidt tilbage forleden, og erklærede storsindet at han nok ville nøjes med at blokere et møde han ikke brød sig om. Prøv at søge ham der, han har været omtalt nogle gange.

LFPC

Posted: 18 september 2008 - 12:09 - Svar

Hvad gjorde vi dog før Google?

“22. apr 12:40 af Markus Lund, SUF/AFA
@Til_Jette
Hvis man ser nærmere på det, så har Kim Møller (ejer af Uriasposten) selv udtrykt sympati over for nazister og deres sag. Han er overhovedet ikke en pålidelig kilde, men er selv højreekstremist, dog prøver han at dække over det ved at kalde sig ‘nationalkonservativ’. Fascisme er en skadelig ideologi, og det kan kun bekæmpes på samme måde som den udtrykker sig selv: nemlig ved vold. Ved at ‘tie den ihjel’, vokser den sig kun større og større dag for dag i det skjulte. Læs Redox-bogen ‘Postboks 38’ (http://redox.dk/postboks38.pdf), hvis I er i tvivl om hvordan den yderste højrefløj opererer”.

Enhedslisten arrangerer fest med voldsorganisation

Hvem er så “fascister”? Ja, der er du helt prisgivet Kejser Markus Lund. Vær vis på at dine egne benægtelser kun bekræfter ham i hans enerådige dom. Lovgivende-dømmende-udøvende magt samlet i én.

LFPC

Posted: 18 september 2008 - 12:31 - Svar

Kejser Markus Lund: Mine uforgribelige pubertetsanalyser af alt mellem himmel og jord:

[Samfundanalyse hentet fra Blekingegadebanden:]

“Folk er bange for hærværk og optøjer, ja, men hvis man er ægte revolutionær så kan man ikke afskrive aggressive og militante kampformer, omend disse kan forekomme ikke-voldelige. Men sandheden er at ‘ekstremisterne’ har opfanget ‘sandheden’ og har indset, at det midterorienterede kapitalistiske samfund næppe kan skabe et godt liv for de millioner af mennesker verden over der hver dag dør af sult, og derfor søger de at trække samfundet i en ‘faretruende’ rød retning i håb om at udligne klasseforskellene, men så er det jo at ‘midtergruppen’ af vælgere (som du åbenlyst bekender dig til) bliver bange, for de ønsker netop ikke en samfundsomvæltning, endsige drastiske forandringer ad reformvej”.

[Jeg – Markus, staten, og min fascinerende navle:]

“Rent ideologisk er jeg libertærsocialist (anarko-kommunist), hvilket vil sige jeg går ind for kommunisme som samfundssystem (“alle yder efter evner og nyder efter behov”), samtidig med at jeg IKKE anerkender nogens ret til at bestemme over andre (ultraliberalisme?), hvorfor staten fuldstændig må afskaffes efter overgangsfasen og alle beslutninger i lokalområderne først og fremmest tages decentralt og nationalt med repræsentanter fra lokalrområderne der videreformidler folkets flertalsholdning ved demokratisk afstemning”.

Ungdomshusets ekstremisme er (endnu) værre end du tror

Vær advaret, Kejser Markus bruger mange, mange ord på at udbrede sig, så husk lige at ‘you only live once’. Vores tid her på jorden er kostbar, og når Kejseren jo i sidste ende alligevel argumenterer med et knojern er ord jo lidt overflødige. Han er overalt på Google, men min kvalmegrænse er nu nået. En utiltalende blanding af gak-gak-analyser om afskaffelse af stater og grænser, voldslegitimering, og ikke så lidt selvhøjtidelig narcissisme. ‘En flødebolle med knojern’ opsummerer ham vist meget godt.

JensH

Posted: 18 september 2008 - 13:15 - Svar

@LFPC

En lidt uhyggelig fanatiker denne Markus Lund. Ingen tvivl om hvis side han vil stå på når/hvis de herboende jihadister for alvor udløser en væbnet kamp her i landet.

Men jeg ved ikke om du kan huske, at vi her tidligere har talt om venstrefløjens islam-apologeter og så deres holdning til Sharia. Du nævnte i den debat, at det gængse argument blandt disse venstrefløjsere idag er “at sharia er meget andet end stening, og er i virkeligheden ikke så slem som man gør den til”, (efter hukommelsen). Nu har jeg idag siddet og kigget lidt på debat-trådene på Information.dk, og i forbindelse med en artikel om shariadomstolenes indførelse i England fandt jeg denne kommetar fra en debatør som kalder sig “Clara / Oscar”:

“Altså der er jo ikke noget nyt i private voldgifter, det har vi også herhjemme. Hvis to parter vil afgøre en sag indbyrdes, kan de bruge retssystemet eller de kan bruge en anden instans, hvis de er enige om det, så længe de ikke overtræder loven.
Der er for såvidt heller ikke noget odiøst i at give sine sønner mere end døtrene i arv, der er som bekendt en tvangsarv, men derudover er man jo frit stillet, og Danmark har faktisk lige øget mulighederne for at forskelsbehandle børn – så vidt jeg ved var det ikke på muslimsk initiativ.
Der var også en historie i et-eller-andet medie forleden om en ny type muslimske ægteskabskontrakter i England, som stiller ægtefællerne helt lige og som garanterer retten til skilsmisse. Der er altså også tegn på bevægelse i de muslimske kredse.
Alt det er værd at have i baghovedet, før panikken bliver total.”

De sædvanlige relativeringer og bagataliseringer som hver gang islam viser sin rædselsfulde og dybt reaktionære natur frem. Den slags ‘argumentation’ kan vi ligeså godt indstille os på at komme til høre meget mere til, NÅR (ikke HVIS) kravet om sharia-domstole for alvor kommer på dagsordenen herhjemme. Foreløbig er det kun Stenings-Petersen der på DR’s P1 får lov at rejse kravet engang imellem, (og hvor mange hører på den kanal).

Jeg vil også godt vædde 12 flasker god Fransk rødvin på, at de Danske medier vil storme til Storbritannien og fortælle deres måbende seere, at i England er sharia-domstolene en virkelig sucess.

Det skal nok komme nu hvor disse barbariske domstole er indført i Storbritannien.

Johansen

Posted: 18 september 2008 - 15:36 - Svar

JensH

Tak for din replik om modstanderne af DFs landsmøde i den kommende weekend.
Mærkeligt at man uretmæssigt skal anklages for at være racist, når man nu overhovedet ikke er det. Men hvad andet kan man forvente fra den kant end modbydelige beskyldninger og trusler om vold?

I morgen drager jeg mod Herning i håbet om et godt og udbytterigt årsmøde. Jeg kan oplyse dig om, at der jævnligt har været SFuere uden for indgangen, som er kommet med tilråb, når man gik til DFs årsmøde. Heldigvis kunne det modsatte aldrig finde sted, altså at Dansk Folkepartis ungdom stod og buede uden for SFs landsmøde.

Personligt finder jeg det usmageligt og bryder mig ikke om at blive buet af, fordi man er medlem af et demokratisk sindet politisk parti, som har forsvaret af de vestlige grundværdier øverst på programmet.

JensH

Posted: 18 september 2008 - 15:48 - Svar

@Johansen

“Personligt finder jeg det usmageligt og bryder mig ikke om at blive buet af, fordi man er medlem af et demokratisk sindet politisk parti”

Jeg er helt enig, og kan godt forstå du ikke bryder dig om at blive svinet til af gadens parlament. Men vi må jo bare erkende, at uanset hvor ofte venstrefløjen påstår de er 100 % demokrater, så ‘titter’ deres hæslige totalitære tendenser altså temmelig ofte frem. De har det åbenbart bare svært med at respektere at andre mener noget andet end dem selv.

Men jeg vil selvfølgelig ønske dig et godt landsråd i den kommende weekend, og håbe at venstrefløjens usmagelige udskejelser ikke ødelægger alt for meget for dig. Du burde ihvertfald ikke give dem den fornøjelse/sejr, at de får lov at ødelægge landstrådet for dig.

Ps. Da jeg formoder der vil være en aftenfest i løbet af weekenden, så vil jeg da også håbe for dig, at DF-mændene er til at få op på dansegulvet 🙂

Johansen

Posted: 18 september 2008 - 20:19 - Svar

JensH

Tak for det.
Venstresnoede galninge skal ingenlunde ødelægge et godt årsmøde i DF regi.

Og jo, der er naturligvis festivitas på tapetet lørdag aften med dertil hørende underholdning. Det er sædvanligvis et brag af en fest.

Om DFerne generelt har taget danseskoene med må tiden vise. Mine er i hvert fald puttet i rejsetasken 🙂

Leave a Comment