21
sep
Seneste opdatering: 1/1-09 kl. 1211
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Søndag d. 20 september. Fotos © Snaphanen, klik . f. helbillede


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


ln

Posted: 21 september 2008 - 18:22 - Svar

– Förlåt, får en en usel kafir ställa en enkel fråga? – Längtar damerna till paradiset, ty sådan reglemetsenlig klädsel på 55e breddgraden medför ofelbart en förtidig död.
– Får jag be om en hälsning till Mohammed, alla tiders påstått störste gentleman och hedersknyffel?
– – – – –
I en omfattande studie har Michal Melamed, docent vid Albert Einsteins College of medicine, undersökt dödsfall bland drygt 13 000 personer. Hon fann att de som har brist på D-vitamin löpte 26 procent högre risk att dö under tiden som studien pågick, än dem som hade mest D-vitamin i blodet. Personer som löper risk att få brist på D-vitamin och rekommenderas tillskott är framför allt äldre som sällan kommer ut, barn upp till två års ålder och vegetarianer och veganer som inte äter fisk. Samt förstås profeten Mohammeds (VHFITS) tillbedjare.
[VHFITS: vare han förbannad intill tidens slut]

Arild Ejsing

Posted: 21 september 2008 - 18:41 - Svar

Are you sure it’s Malmø?

Fritz

Posted: 21 september 2008 - 18:43 - Svar

Billederne taler vist for sig selv, socialisterne/kommunisterne har vundet, og vi og vores nationer har tabt.

Janne

Posted: 21 september 2008 - 19:28 - Svar

De mennesker der vises på billederne fra Malmø har jeg ikke noget imod. Jeg kender flere indvandrere der glæder sig over den tryghed og frihed og bedre økonomi de har fået i Danmark og andre vestlige lande. De er mere end tilfredse med vestlige, demokratiske værdier og frihedsrettigheder og ligestilling.

Det der er bekymrende, er, at det viser sig, at jo flere tørklæder, hijab og burkaer og moskeer vi ser i Vesten – jo mere sharia og halal og manglende ligestilling følger der med og jo mere køns- og generel apartheid følger der også med – altså også i Sverige og i Danmark – både i privat og offentlig regi.

Sharia svækker i høj grad kvinders retsstilling – både indvandrerkvinders og vestliges – men også vestlige mænds retsstilling. Og halal ordningen i offentlig regi skaber unødvendig splid, ulighed og intolerance overfor vestlige traditioner og skikke. Sharia skaber retspluralisme og det kan jeg på ingen måde acceptere. Alle bør være lige for loven. Alt andet ansporer til ufred, parallelsamfund, fremmedgørelse og konflikter.

Islamiseringen og den stigende religiøse kvindeundertrykkelse og sexisme bør stoppes og det bør sharia i allerhøjeste grad også i vores kulturkreds.

Vi ser at i ghettoer i Danmark og i Sverige og i flere andre europæiske lande i øvrigt er der problemer med tilliden, accepten og den gode vilje over for vores sekulære og verdslige samfund – også derfor bør islamiseringen stoppes.

Jeg kan ikke på nogen måde støtte op om religiøs undertrykkelse af hverken mennesker eller samfund.

De indvandrere og flygtninge der ikke kan acceptere ligestilling og vores verdslige samfund, bør forlade vestlige lande igen.

Johansen

Posted: 21 september 2008 - 20:56 - Svar

Jeg bliver uendelig trist, når jeg ser moskéer med dertilhørende råbetårne og kvinder i undertrykkende religiøse uniformer specielt i vestlige demokratier.
Tilsløringen af kvinder er et intolerant islamisk dogme, som begrænser kvinders råderum og lægger bånd på deres kroppe.
Det må jeg tage al mulig afstand fra.
Jeg væmmes over denne åbenlyse undertrykkelse af kvindekønnet, som man skilter med på deres hoveder og kroppe.

Robin_Shadowes

Posted: 21 september 2008 - 21:03 - Svar

Den enda bild som egentligen röjer att det är Malmö är deras stolta “minaret”, Turning Torso. I allt övrigt skulle bilderna lika gärna kunna vara tagna i Kairo, Ankara eller Teheran.

Vandrøret

Posted: 21 september 2008 - 21:28 - Svar

Off topic

Lars Hedegaard er angiveligt blevet udfaset fra Berlingske Tidende og stopper derfor som skribent på avisen primo december.

Højrebladet Komet

Posted: 21 september 2008 - 22:50 - Svar

De små pigebørn ser nu søde ud, som de sidder der uden slør. Endnu frie og uden bekymringer. Lad os håbe, at de ikke ender deres dage som altanpiger.

Vivi Andersen

Posted: 21 september 2008 - 23:19 - Svar

Vandrøret.

Det kan ikke undre at Lars Hedegaard bliver”udfaset”.

Han tilhører jo gruppen af danskere som aldrig bliver så stuerene, at de GODE mennesker, dem med det rene menneskesyn, vil kunne ud holde at skulle være i, eller omtales som tilhørende, samme selskab, forening, arbejdsplads osv. med dem.

Efterhånden oprører noget sådant mig præcist, som når islams krigere sender trusler ud i æteren eller terrorbomber et eller andet sted.

Det er så forudsigeligt at det er trættende.

Ondskaben trives i bedste velgående og den har mange ansigter og udtryksformer.

Om det er den skæggede salafist eller en pæn mand i en betydende stilling der hver deres måde bevidst udøver ondskabsfuldheder mod andre mennesker – ondskab er det, udført af ondskabsfulde mennesker.

Den enes ondskab risikere man at dø fysisk af – den andens risikere man at “dø” f.eks. karrieremæssigt, eller på andre måder, af.

steen

Posted: 22 september 2008 - 09:45 - Svar

@Fritz – det er der jo flere delte meninger om:

»Vi kan lære meget af Malmö, især ikke at fokusere så meget på antallet af indvandrere« (borgmester Lars Engberg).

»Det var skønt at se en moské midt i IKEA-land« (Klaus Bondam).

“Opførelsen af en moské i København først er kommet på tale de seneste par år, opførte Malmøs muslimer allerede i 1983 Islamic Center, Skandinavens første moské. Nu mener politikerne, at det er på tide, at København også får en moské.»Det er da ikke rimeligt, at de 50.000 muslimer, der bor i København, ikke har en moské« Bo Asmus Kjeldgaard (SF)

http://dansk-svensk.blogspot.com/2005/08/en-replik-til-borgerreprsenta tionen.html

Iøbrigt er der kilder der siger , at Malmø har flere muslimer end Marseilles, og ikke som Daniel Pipes skriver her – lige mange

http://www.danielpipes.org/blog/2007/11/muslim-populations-in-european -cities.html

Kenneth Johnsen

Posted: 23 september 2008 - 16:35 - Svar

jeg syntes det er fantastisk at se at vestlig kultur og østlig kultur er begyndt at fusionere lige så roligt. Dejlig billeder forresten 🙂 Med hensyn til tørklæde debaten, så syntes jeg det er en så ligegyldig diskussion, som jeg heldigvis ser en kommende ende på i at 2. generations indvandrerne bliver mere og mere vestlig påvirket og ser at Koranen, siger at du ikke SKAL gå med slør, men at du, som kvinde bør, for at citere:” at tildække dine værdiheder” 1. generation kommer helt sikkeret fra undertrykkende lande der har gjort det der stod i koranen om til du SKAL, men ligesom i biblen ( & koranen for den sags skyld) hvor der står:”du bør ikke svine dit kød til” (rygning, tatoovering etc) så er det et spørgsmål om hvor troende er du? og hvad syntes du er vigtigt? Jeg kender f.eks flere 2. generations muslimske piger der bevidst ikke går med slør, fordi det ikke det der er vigtigt for dem i Islam. Så jeg kan se lys for enden af tunnellen. Men igen. der er INTET undertrykkende i sløret, undertrykkelsen finder du hos de mennesker, der bevidst bruger koranens ord til at undertrykke.

Kirsten Madsen

Posted: 28 september 2008 - 17:30 - Svar

Er der andet at sige end farvel Sverige – og så sørge over Sveriges fejhed og dumhed.

Leave a Comment