26
sep
Seneste opdatering: 28/9-08 kl. 1346
66 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Hvordan Omar Bakri´s datter er gået hen og blevet så forholdsvis dekorativ, er en gåde. Måske faderskabet kan betvivles…….Bakri: “With in 20 years Britain will have a muslim majority” siger han. Trods alt, mon dog ? Så skal Yasmin og andre obsternasige tøser i al fald på en lille genopdragelsesrejse.

In what can easily be called the most ironic news of the week, radical cleric ’s daughter has admitted she is a pole dancer. Miss Fostok, who lives in Catford, South London, said: “I don’t get on with my dad. I don’t agree with his views – I just get on with my life and that is it.”

She has dyed her hair blonde, changed her name from Youssra to Yasmin, and lives alone with her 3-year old son – the product of an arranged marriage with a Turkish man. She told British newspaper the Sun: “I don’t normally do topless work but I’m willing to go topless if the venue is right.” Her profession stands in stark contrast with the views and image of her father. He is a radical cleric, who was forced to leave Britain because he preached radical views, trying to influence young Muslims to join the Jihad and / or overthrow the democratic government in Britain in order to install Shari’a as the law of the land.

He was asked about his daughter’s profession by the Telegraph. “If this is true I am deeply shocked,” he said. “She was brought up properly in the Muslim faith but she is free to make her own choices in life. But I am still shocked.” (…) Telegraph og Daily Mail

Henryk Broder i DR- Deadline

se ham online her fra 22:30 – eller online bagefter.

Hurra, vi kapitulerer. Vi skal af med fløjlshandskerne og tale islamisterne midt imod, mener den tyske forfatter og journalist Henryk Broder. I bogen “Hurra, vi kapitulerer”, retter han en skarp kritik imod det europæiske politiske establishment for at ignorere truslen fra den radikale gren af islam. Interview med forfatteren, der ser stort på den politiske korrekthed og giver parnasset kamp til stregen.

Livsstilsbloggen jp.dk: Fasteoplevelsen må medieres af dansker

Det er ingen overdrivelse når jeg siger at alt for mange af historierne på jp.dk udløser mærkbar kvalme hos mig. Fru Fogh har “Danmarks bedste stritmås” som en særligt slem en. Smør på i weekenden. Sådan vil din kvinde have dig. Aviser har selvfølgelig alle dage haft livsstils- og petitstof, men jp.dk er blevet synligt neddummet i de sidste par år. Der er den obligatoriske daglige skrækhistorie om noget der er skadeligt for helbredet, og der er de samme irriterende arkivbilleder der illustrerer bestemte historier. Hvad skal man sige om den lyse idé en eller anden i redaktionen har haft med at lade en journalist prøve ramadanen på egen krop? Journalistisk er det sikkert helt oplagt. Hvad er det for noget med denne her ramadan? Kan vi gøre det mere forståeligt for vore læsere? Men idéen afslører også en helt åbenlys kløft som man alligevel nok ikke har haft øje for: At afstanden mellem ‘dem’ og ‘os’ er for stor til at vi bare kan lytte til muslimers egne ord om hvordan noget så banalt som faste opleves. Never the twain shall meet (LFPC).

JP Århus’ medarbejder overholder ramadanen i en uge og dermed fasten. Han har lige mødt muren og bekymrer sig desuden om sin ånde.

Så sidder jeg i køkkenet igen. På den helt forkerte tid af døgnet. Selv om ramadan handler om meget mere end mad, så må jeg endnu en gang tage afsæt her.

Jeg har lige mødt muren. Denne gang stod den solidt plantet i den portion pasta og kødsovs, jeg købte onsdag aften, så jeg var fri for at kokkerere. […] Jacob Haslund Rasmussen: Nu kan fasten mærkes

»I er så godt som uddøde«

Supremacisme: “Hør her, albinoer med mangel på pigment.. I er så godt som UDDØDE”

Supremacisme, overherrementalitet, er mere end et smart ord vi strør om os i blogosfæren. Det ligger på rygmarven hos et ukendt antal mennesker vi har lukket ind i vores land, givet husly, overførselsindkomster, en uddannelse og et velfungerende sundhedsvæsen. Jeg går ud fra at vore modparter i debatten vil sige at en udmelding som denne afspejler fortvivlelse over ‘tonen’ herhjemme. Dette er selvfølgelig nonsens, og lignende eksempler kan findes i overtal i europæiske lande der ellers bliver fremhævet som Danmarks modstykker. Overherrementaliteten udspringer af islams selvopfattelse som de rette ejere af Allahs verden. Skellet mellem muslimer og vantro er helt fundamentalt, og skeptikere henvises til ved selvsyn at læse Koranen og hadith. Fordi skellet er så bestemmende, gennemtrænger det kulturen, også for de mindre religiøst funderede. Dette er et pespektiv vi ikke bliver gjort opmærksom på i forbindelse med ledende empatifolks bedyringer af at ballade i danske ghettoer ikke skyldes religion. (Hat tip: Grød i kommentar herunder) (LFPC).

Hvor til grin er i kartjufler ? Hvad er det i plejer at sige? ‘Den der ler sidst, ler bedst’?
Og må da indrømme, at jeg lér på forskud.. for danmark er så godt som færdig .. Det bar et spørgsmål om til .. vent og se .. højst 20 år, så vi langt flere end jer – og det danske flag bliver udskiftet (: .. Mærk jer mine ord.. for sådan bliver det 110 %..

Se hvor stærke vi allerede er – og vi bliver kun endnu stærkere ..Alle jeres bimbou’s kan ikke holde sig fra vores fyre .. hvor meget de end vil .. Shaitan ordner jer, når den tid kommer.. Og i kommer til at fortryde .. …Og typisk jer kartoffel vikinger at gemme jer bag en skærm … helt ærlig .. hvor let er det ikke lige at spille smart på den måde? Har i ondt i røven over jeres billige piger spreder benene, bare de kan dufte en udlænding :):).. Se sandheden i øjnene – rød-bumsede, blege grise..Hør her, albinoer med mangel på pigment.. I er så godt som UDDØDE .. – Held og lykke .. (Sarah Yildiz i kommentar til Hodja: Allah på bøssebar)

»Er Vollsmose fremtiden, tyder det på, at fremtiden bliver førmoderne«

Selv havde jeg boet flere år i den fynske hovedstad, før jeg bevægede mig ud i den betongrå forstad. Én ting er sikker: Er man af den overbevisning, at historien kun bevæger sig én vej, mod et stadig mere moderne og menneskevenligt samfund, kan et nærstudium af Vollsmose få en på andre tanker. Bydelen står som et monument over fejlslagen social ingeniørkunst tilsat årtiers fejlslagen indvandringspolitik. Cocktailen har en stærkt afsvalende virkning på enhver kulturoptimist: Tildækkede kvinder, stenkast mod politi- og brandfolk, skolebørn, der tæsker skolebørn, der siger uartigheder om en vis M-mand fra Mellemøsten, og endelig en folkekirke, der på ydmyg dhimmivis skubber evangeliet i baggrunden og underdanigt indynder sig hos den stedlige majoritetsreligion, islam. Er Vollsmose fremtiden, tyder det på, at fremtiden bliver førmoderne.Er du overrasket over denne udvikling og føler, at den er kommet som et lyn fra en klar himmel, er det dig, der har sovet. Eller også er det offentligheden, der har forsømt at bringe de dystre advarsler om denne udvikling til torvs. For advarsler har der været.Dem kunne man f.eks. have læst for hele fem år siden i bogen “I krigens hus. Islams kolonisering af Vesten“. Katrine Winkel Holm: Udflugt til virkeligheden

Karin Olsson: »Det ruttna Danmark«

(“Det rådne Danmark”) Vi vader i eksperter som i due-skidt på Rådhuspladsen. Indtil 1991 havde vi “Kremlologer”. En enkelt forudså Sovjets undergang, men han var for dygtig, der var ingen der tog ham alvorligt. Nu om stunder burde vi have et RUC speciale i “Swedologi”, nærmere indrettet på svensk journalistik. Det er ikke et fag, men en psykologisk tilstand og derfor uhyre interessant at forske i. Læg mærke til, at svenske politikere lader os være i fred, mens skribenter bliver sendt i byen med de mere tvivlsomme ´wild punches´. Politikerne ved godt, det ikke lønner sig at harpe på et land, de fleste menige svenskere ser op til som et forebillede, økonomisk, socialt og fremmedpolitisk. Vores glæder her på bloggen, er få og små, men svensk journalistik er én af dem. Der er foruden karriere, psykologi på færde her i dagens “bask-Danmark-artikel”. Den når næsten op på 2001 niveau: “Någonting är ruttent i staten Danmark“. Her taler vi æstetik. I Malmø i søndags var jeg inde på et toilet i Turning Torso, der var så rent, man kunne slikke gulvet uden at få en bi-smag eller en baktusse. Men man kan ikke ha´det danske griseri, at alle og enhver kan skrive sin mening, er noget snavs. Vi må ha et verbalt Reinheitsgebot, det må luges ud og steriliseres som på et tysk hotel. Bordellet må “utrymmas”, som P.O.Enquist skrev i sin hyldest til Pol Pots dødelige rengøringsneurose. EU må sørge for det, når Sverige nu ikke længere har en hær at sende ud i det godes ærinde. Hvorfor de ikke har den, er en anden snak. Jeg siger i korthed: Det er fordi verden i virkeligheden er god, det er bare endnu ikke lykkedes svenske amatørpolitikere at overbevise den om det.

Det er fascinerende at se en svensk journalist, hvis land efter ethvert nordisk parameter er røven af 4. division, skrive sådan her :” Små danskarna, små danskarna, så lustiga att se.” Psykologien er muslimsk: ” Alt ved mig er en fiasko, men vi taler ikke i øjenhøjde, jeg er dig overlegen fordi…..jeg er mig og du er vantro og vi er enige om at se bort fra alle realiteter.” Svensk journalistik kalder på det 21. århundredes Sigmund Freud. Vi andre tænker, Karin må da være tilfreds med at smadre sit eget land, men nej. Det er langtfra tilfredsstillende. Der er ikke noget sjov ved at begå kollektivt selvmord, hvis man er alene om det. Og Danmark overholder ikke aftalen. Selv dansk venstrefløj har forrådt selvmordspagten. Vistnok. Vi har det sort på hvidt fra stemmeafgivning – kvinder er i gennemsnit mere nationalt suicidale end mænd. Kvinder tåler alt, tror alt, håber alt og udholder alt, det er deres attraktion og styrke og deres svaghed. Derfor er det gået Sverige så ilde, eftersom landet er et åndeligt matriarkat, for nu at sige det kort. (Blogging er kortform.) Det var blandt andet derfor jeg elskede at være der, og af og til syntes, jeg kendte Sverige bedre end Danmark, fordi det er nemmere at betragte noget andet, der er fortroligt, end sig selv.

Jeg har aldrig hørt om Karin Olsson før, at dømme efter foto er hun ikke helt føn-tørret bag ørerne. Det er ikke så svært at blive svensk journalist nu om dage, det er straks mere kompliceret at være det. Svenskerne slipper dog ikke så let for Karin. Hun er betalt over den anseelige socialhjælp, der går under navnet “pressstödet”, et særligt beskyttet propagandaredskab, der muliggør for aviserne, at være ligeglade med deres læsere. Danske aviser er som bekendt nødt til at kalkulere med læserne. Om ti år mener hun noget helt andet, ligesom danske socialdemokrater og folkesocialister nu for tiden øver sig på med et vist held. Hun får penge for det, ganske mange. Det gør vi desværre ikke, men hendes skriveri gør sig godt under et samfundsvidenskabeligt mikroskop. Med danske øjne er det en interessant rejse tilbage til halvfemsernes (nitti-tallet) terminologi. Det er nemlig ikke Danmark der “er neurotisk besat af islam”, men svensk journalistik der er uforløst besat af det “ulydige, uregerlige danske folkestyre”. Der er et problem, men er det dansk eller svensk ? Svensk elite prøver at ignorere os – det går godt nok – og forstå os, det går straks værre. Det er et gammelt trick at fokusere på noget udenrigs, når man har indenrigs-problemer. Hvorfor kan de ikke bare være ligeglade ? Med et influx på små 100.000 underprivilligerede raketforskere om året, der er flygtet fra “våld och förtryck”, er det udelukket. Det er en del af forklaringen på at en artikel som denne kan skrives. Den kalder mest på ens medfølelse og overbærenhed, i al fald for os der holder af Sverige. Landet er efter mit bedste skøn en terminalpatient, også selvom jeg ikke selv kommer til at overvære bisættelsen. Dødsårsag: Godhed, hæderlighed, kæft, trit og retning tilsat ren stupiditet. Sverige er en drøm, et spejlkabinet. Lige så flygtig og uvirkelig. Jeg tror, det er derfor, de laver så gode film om selvmord og depression. De svenskere, der ikke abonnerer på den løsning, er på vej til at bosætte sig permanent i bla. Danmark. De danskere der bor i Sverige, har andre obskure grunde.

“Danmark har fått smisk av EU. Och som danskarna larmar och gör sig till över detta. Man trodde ju att man hade vant sig vid den råa tonen om invandrare i det offentliga samtalet i Danmark. Det hade man inte.När jag läser landets kanske anständigaste morgontidning, Berlingske Tidende, slås jag återigen av den bruna tonen hos de “røde og hvide”. Bakgrunden till den senaste danska invandrardebatten är att EU ger landet bakläxa för dess hårda specialregler för att förhindra familjer att återförenas i landet.”

Reglerna, som bland annat innehåller krav på en viss inkomst och ålder, har tvingat en mängd “kärleksflyktingar” att i stället bosätta sig i Skåne och pendla över sundet till släktingar och arbete. Men i den så kallade Metock-domen från i somras slog EU fast att det strider mot unionens regelverk.

Reaktionerna har varit smått besinningslösa. “Udlaendinge”, som invandrarna fortfarande kallas i vårt grannland, ska ju som namnet antyder – hållas ute.

Starka röster i bland annat regeringens stödparti Dansk folkeparti har rest krav på att landet i protest ska lämna EU. I månader har striden om hanteringen av prejudikatet varit en av de hetaste politiska frågorna.

I helgen lyckades Dansk folkeparti, som krävt att Danmark ska trotsa domen, och regeringspartiet Venstre nå en uppgörelse. Med nöd och näppe lyckades Venstre få Pia Kjaersgaards invandrarfientliga gäng att acceptera EU-rätten om fri rörlighet. Som kompensation fick Dansk folkeparti en smörgåstårta med mycket majonnäs: statsminister Anders Fogh Rasmussen deklarerar stolt att de har kommit överens om en rejäl uppstramning av invandringspolitiken, i samma storleksordning som de omfattande förändringarna 2002.

Avtalet innebär bland annat:

– Tuffare villkor för att bli medborgare i Danmark.

– Lättare att utvisa invandrare.

– Svårare att få komma till Danmark för att studera.

[…]

EU-kommissionen gläder sig åt att landet accepterat spelreglerna. Men det ruttna i staten Danmark består.

När jag fortsätter min läsning av Berlingske Tidende slås jag av den besatthet av “invandrarfrågan” som fortfarande genomsyrar nästan varje fiber av samhällsdebatten. Fem redaktionella sidor ägnas åt EU-domens konsekvenser. [..]

Danskens neurotiska relation till muslimen, eller “muhammedanen” som Kjearsgaard envisas med att säga, framstår som det mest centrala i Danmarks självmedvetande. Må denne muslim befinna sig på Nørrebro eller i Pakistan.

Små danskarna, små danskarna, så lustiga att se.

Men så lyfter jag blicken. Sverigedemokraterna har en god chans att komma in i riksdagen nästa val. Danmark förändrades snabbt efter att Dansk folkeparti 2001 fick inflytande över rikspolitiken. Det finns ingen anledning att tro att Sverige är immun mot en liknande utveckling. Expressen

All he is saying is give genocide a chance

Der var engang for længe siden hvor jeg beundrede John Lennon for hans ‘fredsaktivisme’. Jeg syntes det var modigt at han brugte sin berømmelse i godhedens sag, i stedet for bare at jagte blondinebimboer. Hvad var det nu denne aktivisme bestod i? Jo, det var noget med ‘plant et agern for fred’. Det var store plakater betalt af ham med ordene “war is over if you want it”. Og så selvfølgelig Give Peace a Chance. – sangen som postulerer at det blot er et spørgsmål om god vilje (og derved forlener sangeren med godheden på sin side). Siden kom kynismen til, og begreber som ‘selvgodhed’, der formentlig dengang kun eksisterede i kredse som var helt fremmede for ungdomsoprøret, gav gradvist et andet perspektiv på den forvirrede og sværmeriske John Lennon. Først blev jeg fortrolig med selvgodheden i den aktuelle debat; så begyndte jeg at kunne se at den gik som en rød tråd tilbage til tresserne. Man bliver ældre og mere desillusioneret – dette hed det sig altid at det ville ske. Den der ikke er venstreorienteret som ung har intet hjerte, den der ikke er konservativ som ældre har ingen hjerne. Udviklingsforløbet passer imidlertid desværre ikke længere. Positioner man før ville have kaldt venstreorienterede rækker nu helt ind i de Konservative. Og tresserikoner som Yoko Ono og Paul McCartney er – ligesom den velkendte danske ‘kulturelite’ – ikke kommet et skridt videre. Det handler om at vise ens gode intentioner her og nu, og så skide på de brutale realiteter i jordhøjde (LFPC).

Foran 40.000 israelere på Tel Avivs Yakon Park-stadion gjorde Paul McCartney i aftes “Giv Peace A Chance” til sin.

“I sang det her i aften. I ønsker det,” konstaterede en oplagt Paul McCartney, da han havde fået 40.000 israelere til at synge med på “Give Peace A Chance”, der ellers er noget nær John Lennons signatur-hymne. […] McCartney: Giv freden en chance


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Robin_Shadowes

Posted: 26 september 2008 - 02:34 - Svar

Danmark ÄR ett föredöme. Det är bara en liten klick halalhippies och pk-iter som tycker såhär. Tyvärr är det dom som syns och hörs mest. För att vara ärlig så hatar jag dom mer och mer för var dag som går.

Anna Lyttiger

Posted: 26 september 2008 - 03:02 - Svar

Eksakt. Det er ikke de mennesker, som selvfølgelig er strømmet hertil ved udsigt til en bedre levestandard, som man bør bebrejde (hvem vil ikke gerne have ordnede forhold, en god bolig og svinekoteletter etc. hver aften?) men dem, som ukritisk har delt statsborgerskaber ud i grams, og i det hele taget åbnet Vesten på vid gab for ideologien islam.

Ja. og det er jo ingen hemmelighed, hvem disse personer er. A propos Morten Uhrskov. Jeg slugte bogen i to mundfulde.

Peter Buch

Posted: 26 september 2008 - 08:14 - Svar

Som overskriften er i en aktuel artikel via Aftonbladet link: “Svindlerne er snart ude.”
Artiklen slutter: “En alarmklokke burde ringe.”.

At der er en del svenskere løs i alle former, og de ikke kun skal følges til færgen mere, kan man kun beklage.

Janne

Posted: 26 september 2008 - 08:45 - Svar

Det er vel også mere bekvemt for Karin Olsson at skælde ud på Danmark, end at tage fat om problemet med de mange voldtægter af kvinder, der forekommer i Sverige.

Poul Pot

Posted: 26 september 2008 - 09:34 - Svar

Yoko Ono og John Lennon har imidlertid ret (selvom der selvfølgelig også er noget utopisk i udsagnet):

“War is over if you want it”.

grød

Posted: 26 september 2008 - 09:44 - Svar

Fra JP:

Politiet: Det var en bombe

Offentliggjort 26.09.08 kl. 09:30

Der lå en potentielt dødbringende bombe i den kasse, som blev efterladt på gaden i Københavns Sydvestkvarter torsdag, oplyser politiet.

En borger fandt i går bomben i en kasse på hjørnet af H.V. Rolstedsvej og Tranehavevej.

58 beboere i de omkringsliggende opgange blev evakueret, mens bomben blev uskadeliggjort og kørt til undersøgelse.

Derudover afspærrede politiet et større område omkring kassen.

(Artikel opdateres)

http://jp.dk/indland/krimi/article1469129.ece

svenne

Posted: 26 september 2008 - 09:45 - Svar

Jag vill passa på och be om ursäkt för våra svenska idioter till journalister som yttrar sig i tid och otid. Vi är många svenskar som HATAR dessa rabiata multikultiförespråkare. Förhoppningsvis börjar deras tid rinna ut. Sverigedemokraterna mot riksdagen !

Danmark rädda detta arma folk (Svenskarna)

grød

Posted: 26 september 2008 - 10:00 - Svar

Svenske Karin Olsson i Expressen er slem. Karin Olsson holder dog en anelse på formerne. Her er en anden, der giver sit had til Danmark og danskerne fuld udblæsning. Man ved ikke om, man skal grine eller græde konfronteret med den slags.

Fra Hodja:

“Hvor til grin er i kartjufler ?

Hvad er det i plejer at sige? ‘Den der ler sidst, ler bedst’?
Og må da indrømme, at jeg lér på forskud.. for danmark er så godt som færdig .. Det bar et spørgsmål om til .. vent og se .. højst 20 år, så vi langt flere end jer – og det danske flag bliver udskiftet (: .. Mærk jer mine ord.. for sådan bliver det 110 %..

Se hvor stærke vi allerede er – og vi bliver kun endnu stærkere ..

Alle jeres bimbou’s kan ikke holde sig fra vores fyre .. hvor meget de end vil ..

Shaitan ordner jer, når den tid kommer.. Og i kommer til at fortryde ..

Og typisk jer kartoffel vikinger at gemme jer bag en skærm … helt ærlig .. hvor let er det ikke lige at spille smart på den måde?

Har i ondt i røven over jeres billige piger spreder benene, bare de kan dufte en udlænding :):).. Se sandheden i øjnene – rød-bumsede, blege grise..

Hør her, albinoer med mangel på pigment.. I er så godt som UDDØDE .. – Held og lykke ..”

http://hodja.wordpress.com/2007/12/04/allah-pa-b%c3%b8ssebar/#comment- 156339

LFPC

Posted: 26 september 2008 - 10:11 - Svar

Utopisk, netop. Utopi = ikke-sted. De forholdt sig netop ikke til verden som den er. I virkelighedens verden skulle man forholde sig til den ubehagelige kendsgerning at der netop findes grupper af mennesker der ikke “want it”, som ønsker konflikten med jøderne med henblik på at udrydde dem – dette er jo åbent fremlagte intentioner.

Misforstå mig ikke, det er i sig selv positivt at Macca bryder tabuiseringen af Israel, og man må tage hatten af for det mod dette indebærer, men når han så samtidig stadfæster hippieromantikken og berøringsangsten i forhold til den kendsgerning at der findes ondskab i verden, der findes mennesker der ikke ønsker at “war is over”, så gør han efter min mening mere skade end gavn.

Love is not all you need. Happiness is a warm gun.

Janne

Posted: 26 september 2008 - 11:42 - Svar

Grød

Jeg har kigget på den hjemmeside du linker til og hold da helt op, man tror at det er løgn den måde der tales om danskere på. Men lidt underholdende er det altså, når vi danskere bliver kaldt for kartofler. Det fortæller faktisk en del om vores madkultur og om at vores madkultur ikke er i høj kurs i nogle muslimske kredse. Vi er bestemt heller ikke i høj kurs.

Apropos at vi af en del muslimer bliver kaldt for kartofler, så vil jeg lige minde om at vi til jul skal have glædeligt gensyn med the kartoffel woman i The Julekalender. Jeg glæder mig som et lille barn til at gense den julekalender. :o)

Janne

Posted: 26 september 2008 - 11:59 - Svar

Der burde faktisk laves en artikel om hvad nogle meget religiøse personer kalder danskere.

Man kunne bruge de mildt sagt ikke særligt tolerante kommentarer der findes på bl.a. den blog, der linkes til. Desværre er det heller ikke det eneste sted hvor danskere nedgøres bl.a. på grund hudfarve og det de spiser og drikker. Kvindesynet og synet på homoseksualitet i kommentarerne på ovennævnte hjemmeside er mildt sagt heller ikke for kønt.

JensH

Posted: 26 september 2008 - 12:06 - Svar

LFPC

“der findes mennesker der ikke ønsker at “war is over”, så gør han efter min mening mere skade end gavn”

Jeg kan naturligvis godt følge din tankegang, men alligevel er jeg ikke helt enig. “Give peace a chance” eller ej, så tror jeg trods alt de fleste Israelere må se det som lidt af ‘fjer i hatten’, at selveste ikonet Macca (one of ‘The fab four) giver koncert i Tel Aviv. Du skal tænke på, at Israel dagligt bliver dæmoniseret og tilsvinet, og det ikke bare i den Arabiske verden, men snarre over hele verden. Og med Paul McCartneys optræden oplever landet trods alt en vis positiv omtale, ja det koncerten kunne måske for en kort stund give Israelerne en følelse af de lever i et ‘normalt’ land, som har ‘normale’ relationer med omverdenen.

At Macca’s patetiske afsyngning af ‘Give peace a chance’ så ikke rykker en tøddel på den dødlige trussel der mod selve statens eksistens er så en anden sag. MNen mon ikke bare Macca prøvede at dække sig ind i forhold til den meget højtråbende anti-Israel-lobby der findes i hans hjemland. Hvis han virkelig selv tror på at eks. Hamas får tårere i øjnene, og pludselig ønsker ‘fredelig sameksistens’, så er Macca virkelig et naivt gammelt blomsterbarn.

Skjoldungen

Posted: 26 september 2008 - 12:09 - Svar

Den omtalte dames kommentar hører faktisk til i den behøvlede ende, nærmest som en slags “kulturberigernes diplo-speak”. Den mere oprigtige udtryksform kan man finde Her.

Christian

Posted: 26 september 2008 - 12:20 - Svar

“Den der ikke er venstreorienteret som ung har intet hjerte…”

Sikke noget forbasket sludder!

LFPC

Posted: 26 september 2008 - 12:52 - Svar

JensH –

Jeg siger jo også dette i min kommentar fra kl. 11:01, men jeg mener stadig at intet mindre end the truth, the whole truth … er godt nok. Dét vi presser på for, det der bør være vores dagsorden, efter min mening, må være at få virkeligheden sat i centrum. Israel eksisterer næppe om 50-100 år, og hvis man skal gøre sig bare et lille håb om at vende udviklingen, også her i Europa, må det allerførste da være at forholde sig til virkeligheden og droppe selvbedraget.

Jeg er stadig stor, stor fan af både Lennon og McCartney som sangskrivere, men popstjerner og politik fører sjældent til noget godt. Man kunne passende citere John her:

“Living is easy with eyes closed / misunderstanding all you see”.

“All I want is the truth / just gimme some truth”.

JensH

Posted: 26 september 2008 - 13:19 - Svar

@LFPC

Hmmm, jeg tror vi anskuer selve det at Macca optræder i Israel, og hans -indrømmet- patetiske afsyngning af ‘Giv peace a chance’ fra to forskellige ‘niveauer’. Det forekommer mig, at du anlægger et overordnet strategisk syn på sagen, hvor det er selve islams fremmarch der er hovedsagen i din stillingtagen. Jeg anser det hele ud fra et mere taktisk synspunkt, hvor selve det faktum at Macca spiller i Israel er en ‘propaganda’-gevinst for landet, som en moral-booster til Israelerne generelt. Jeg er selvfølgelig helt klar over, at denne koncert ikke spiller nogen rolle i den overordnede kamp mod islams stadig mere aggressive fremfærd over stort set hele verden, (USA, Europa, Asien, Rusland, Kina, Thailand, Indien ect).

Men du skriver, at “Israel eksisterer næppe om 50-100 år”. Jeg ved ikke om du kan huske hvad den fhv. Forsvarschef, general Jesper Hillingsøe, udtalte midt under israels krig mod Hizbollah i sommeren 2006. Han udtalte, at “hvis Israel falder, så falder Europa som den næste”. Underforstået, at hvis det lykkedes den muslimnske verden at udrydde Israel, så vil det også lykkedes dem at udrydde Europa som et vestligt kontinent. Jeg ville ønske, at der flere af disse militære ‘top-dogs’ der ville udtale sig offentligt om den fare Europa står overfor. Men foreløbig er det mig bekendt desværre kun Sir Richard Danatt og Hillingsøe.

Thomas Bolding Hansen

Posted: 26 september 2008 - 14:04 - Svar

Hvis Israel bliver udryddet, desværre en mulighed en dag, så bliver det svært at skjule hvad islam drejer sig om, det vil blive krig, men ikke på deres betingelser som det er nu.

De har forsøgt at tage Europa flere gange, de kommer til at fejle igen.

Mette

Posted: 26 september 2008 - 14:45 - Svar

“Dødsårsag: Godhed, hæderlighed, kæft, trit og retning tilsat ren stupiditet. Sverige er en drøm, et spejlkabinet. Lige så flygtig og uvirkelig.”

Ak, hvor sandt.

Jeg er en af dem, der holder af Sverige. Det var fra første dag “hjemme” på Lidingö, eller Lillingø, som ungen sagde, og som vi andre også begyndte at sige af bare kærlighed til stedet, hvor vi havde det så godt. Biblioteket, skolen, forældresamarbejdet, en sommerkvæld på Nesset i Pernilla-stole efter saunaen med udsigt til skærgården, masser af sport, skøjter, ski, tennis, svømning, fægtning, ishockey m.fl., den nyttige lille butik, hvor man kunne købe brugt sportsudstyr til børn for ingenting, god behandling af børn alle steder, udflugt til Skokloster, Finland, Dalarne, Glasriget, Pippis hus, gotlandsk idyl, ølandsk, Anders Zorns museum, Moderna Museet i Stockholm, Gamla Stan og kanelbullar og påtår på Stortorget. Jämtland, en elg gik gennem ruden på bilen foran.

Et land med noget storslået over sig forsvinder nu som en udbrændt kornmark.

Til stupiditet vil jeg føje HOVMOD. Moralsk hovmod erkendes sjældent som sådant.

Desværre går Norge i storebrors fodspor, og der er hovmodet mange steder lige så brændende intenst og har som i Sverige direkte nytteværdi for karriererne. Hovmod og egoisme, altså.

steen

Posted: 26 september 2008 - 14:56 - Svar

@Mette: Ja, hovmod.

Jeg kunne ikkke få det hele med. Men der er jo interessant: http://www.expressen.se/ledare/karinolsson/1.1311478/karin-olsson-det- ruttna-danmark

Old habits die hard. Især blandt “intellektuelle”, der er kendt for at have den skrøbeligste forbindelse med virkeligheden og være mest fikseret på egne interesser. – Vi er ikke “anti-intellektuelle”, tværtimod, som det hed sig om VK , DF og -“smagsdommerne”. Slet ikke. Vi kritiserer bare de intellektuelle, vi har, samtidigt med at vi fremhæver andre.

LFPC

Posted: 26 september 2008 - 15:09 - Svar

Omfatter ‘hetz mod folkegrupper’ ikke danskere? Hmm, det kunne være sjovt at anlægge sådan en sag.

Vivi Andersen

Posted: 26 september 2008 - 15:16 - Svar

De kommer til at fejle igen, skriver Thomas B.H.

Det er præcist hvad de lægger op til bl.a. gennem deres annektering af Durban1 og Durban2.

Men det er kun 2 konferencer, som de har sat sig på via deres highjacking af UNs afdeling for Menneskerettigheder.

De har gang i forsøg på at presse både Europa og USA til at rette ind efter deres opfattelser af hvad der er Haram at omtale i forbindelse med Islam/muslimer.

Det skal udformes i at visse ord og ordsammenstillinger bliver kriminaliseret.

Samtidig lobbyér de via de ganske mange organisationer som de har fået etableret i Vesten.

Og deres Stealth Jihad går vist også ganske glimrende – da der bla. er anselige summer af Petrodollars involveret.

Hele det Sharia-økonomiske område, som er etableret i Vesten, er underbelyst.

Og det er en del af Stealth Jihad som virker uden offentlighedens viden fordi dagspressen ikke beskæftiger sig med den.

Vesten bliver angrebet på ganske mange fronter.

Og egentlig er det vel kun de mest højtråbende og de handlingsmæssige tydeligste vi få sat fokus på.

De allerfarligste hører vi meget lidt til.

I WA er der en anmeldelse af Tariq Ramadans nyeste bog.

Og journalisten, der skrev anmeldelsen ,bed heldigvis ikke på Ramadans forsøg på, ved at glacerer Islam med sukkerstads, at få Islam til at glide lettere ned hos Kuffar.

At de vil fejle igen kan der vist ikke være tvivl om.

For de betragter, hovmodige som de er, ikke-muslimerne som undermennesker og har ingen som helst respekt for noget som helst i og fra den ikke-islamiske verden.

De fatter ikke, at eget hovmod forleder til en falsk opfattelse af modstanderen .

Samtidig udøver den hovmodige ikke gerne selvkritik og revision af egne tanker og handlinger.

Det nærmesten den islamiske verden fornylig er kommet noget sådant har været, at The Muslim Brotherhood har besluttet sig for at ændre taktik i forbindelse med udtalelser og handlemåder overfor den Vestlige verden.

Den skal fremover stå på gloser som samarbejde, fællesskab osv., og handlemåderne gå på at man er mindre aggressiv i sine fremlæggelser af de tekster man præsenterer for den Vestlige offentlighed .

Kitman igen, taqiyya igen og de kalkulere ikke med, at Kuffar er klar over dette, men bider på !

Janne

Posted: 26 september 2008 - 15:20 - Svar

Jeg ser ikke mere Sverige som godhedens land. Jeg ser det som et land med mange politikere med voldsom intolerance overfor egen kultur. Fint repræsenteret ved f.eks. socialdemokraternes over hovmodige Mona Sahlin.

PS

Og ellers kan jeg kun nikke genkendende til dejlige oplevelser i Sverige som dem Mette beskriver. Naturen og store dele af den oprindelige befolkning skal ikke klandres for politikeres og kulturpersonligheders massive mobning af det svenske.

JensH

Posted: 26 september 2008 - 15:39 - Svar

@Janne

“socialdemokraternes over hovmodige Mona Sahlin.”

Nu tvinger du mig jo næsten til at repetere den gamle klassiske Mona Sahlin udtalelse, hvor hun i en ‘Svensk’ moske iført tørklæde giver det kulturelle selvhad fuld turbo:

“Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga (fjollede) saker”

Du kan læse flere af de klassiske Mona Muslim citater her:

http://sv.wikiquote.org/wiki/Mona_Sahlin

Mette

Posted: 26 september 2008 - 15:51 - Svar

Janne og Steen.

Hvor længe tror I, at det varer, før Anders Zorns svulmende kvinder lægges på bålet, Pippi kommer i burka og Emil sendes på koranskole?

Og det selvgode ribs kalder os neurotiske!

Da kan jeg sagtens påvise en umiskendelig neurotisk understrøm i den små Karins skriblerier. Det er uhyre nemt, når man ved, hvad man skal se efter. Old habits die hard, som Steen skrev, og jeg kan slet ikke lade være, men der er jo ikke grund til at optræde lige så ubehøvlet, som dette statsunderstøttede “elite” ekko.

Vores tone er endda “brun”, ser jeg. Den har jeg hørt nogen hundrede gange i Norge og kan hilse og sige, at jeg er immun. Helt og aldeles.

Men det er da altid noget, at Sverigesdemokraterne ikke er blevet aflivet, hvad man så end kan sige om dem. De må nødvendigvis blive stride, hvis de skal klare sig mod en så skruppelløs overmagt.

Apropos Moderna Museet, kikkede jeg lige efter, hvad det billede hedder, som jeg købte en reproduktion af for mange, mange år siden, og som siden har været det første, jeg har set hver morgen.
Det er til at blive helt religiøs af. Det hedder “Cry for Freedom”.
Det har jeg ikke tidligere vidst, men det er jo mit nøgleord. Så fra nu af vil jeg glæde mig endnu mere over det.

Så Tack, Snälla!

Mette

Posted: 26 september 2008 - 15:52 - Svar

Billedet blev malet af Karel Appel.

Janne

Posted: 26 september 2008 - 15:53 - Svar

LFPC

Som kommentar til din nyeste artikel om kartoffel snak og det voksende problem med at nogle stærkt religiøse personer kalder andre for vantro, så må det have en vis betydning at der i koranen hele 347 gange står at ikke-troende eller anderledes-troende er vantro. Og at såkaldte vantro skal straffes på de forfærdeligste måder.

Det problem gjorde en iransk kunstner os alle opmærksomme på, på en udstilling i Århus for ikke så længe siden.

Gad vide hvad der var sket med kristendommen hvis jesus 347 gange havde kaldt mennesker som han er uenige med for vantro og havde sagt at de skulle straffes på bestialsk måde. Havde kristendommen så fået lov til at fylde så meget i Danmark?

steen

Posted: 26 september 2008 - 15:58 - Svar

@Mette: Ligesom du kan høre Uhrskov i videoen, er jeg heller ikke begejstret for at spå.

Jeg gjorde det én gang. Og jeg bryder mig ikke om at få ret. 10 mdr. inden LIndh mordet, og dengang var jeg endda relativt naiv. Jeg havde lige mødt min første PC og havde knapt kigget ind under medieradaren endnu. efter 35 års bekendtskab.

Det är mitt största hopp för Sverige att den massiva invandringen kommer på den demokratiska dagordningen inom kort. Annars kommer Sverige att radikaliseras allt mera och de nu regerande politikerna kommer att lyckas med att fullständigt förstöra en annars så fin demokrati. Och då kanske det sker ytterligare ett mord på en svensk statsminister?

http://www.bgf.nu/ins/danskt.html

Jeg sad og skrev det “in the middle of nowhere” i Småland og var så dum, jeg troede jeg kunne skrive i en svensk avis, lige så naturligt som jeg kunne skrive i en dansk. Det var da, Jan Milld blev et lys i det svenske mediemørke. Og et stykke tid inden denne blog kom i luften.
Når Sverige nu omkommer som nationalstat, – og den spådom er ikke ret “far-fetched”, hvad enhver der følger lidt med må vide, – er det fordi det aldrig havde modet til at tage fokestyret alvorligt. Der er en “politisk adel” med en iboende mistillid til folket. Et folk der “förvisså” ikke fejler noget. Jeg kender dem gennem mange år. Man finder ikke hæderligere mennesker, de har alt at give og alt at tabe.- Det er en græsk tragedie, som Uhrskov også nævner.

grød

Posted: 26 september 2008 - 17:23 - Svar

@Janne

Ja, der er vel tale om rendyrket (islamisk) racisme, da danskerne rammes på deres hudfarve.

Mette

Posted: 26 september 2008 - 17:27 - Svar

Jeg har endnu ikke haft tid at se videoen, men jeg har netop fået Uhrskovs bog og glæder mig til at læse den. Den må ligge i kø efter flere andre, der tager godt fat om nældens rod.

Ja, det var jo et glimrende læserbrev, sagtmodigt, bedrøvet og hæderligt refererende, et modigt initiativ. I dag får du nok hverken et læserbrev i et svensk blad eller i Politiken, og hvor ved vi meget mere om islam, end vi gjorde dengang og var henvist til Torkild Hansens “Det lykkelige Arabien”, “1001 nat” etc.

Hverken du eller jeg er jo politiske eksperter, men alligevel kan vi se det, som højtlønnede spindoktorer og eksperter åbenbart ikke vil se, og det gælder mange andre af os såkaldte almindelige mennesker.

Jeg giver mig normalt heller ikke af med at spå, men da jeg var barn troede min mor, at jeg havde evnen, og begge mine mænd har troet det. Jeg har altid afvist det, for sandheden er, at jeg blot lægger mærke til en masse små ting og husker dem, og en dag fletter de sig ind i hinanden som et puslespil og bliver til et billede af noget, som jeg ikke havde en anelse om i forvejen. Man skal naturligvis også have så meget sund fornuft, at man fortolker billedet korrekt og ikke løber sin vej fra dets budskab.

Jeg har flere gang fortalt en sandfærdig historie om, hvordan jeg var på kursus på Aarhus universitet, hvor en idéhistoriker og jungiansk klinisk psykolog udbredte sig om en ny tese for samfundsudviklingen og brugte en weekend på at beskrive den med mange ord og grafer. En helhjertet SF’er.

Da kurset var godt på vej til at være slut, sagde jeg, at der var noget galt med tesen, for jeg kunne ikke se andet, end at den skulle have en anden konklusion, og at en katastrofe i så fald måtte være lige op over, hvis graferne holdt stik.

“Bøddel” skreg den ellers så ligevægtige og elskværdige psykolog, hvis kurser jeg havde fulgt jævnligt i tyve år. Hun blev vist ulykkelig over sin egen reaktion, og jeg havde det elendigt og kørte lige hjem og gik i seng som Maud. Førhen havde vi altid været gode venner, og jeg nærede stor tillid til hendes viden.

Nu kommer pointen. Det var den 9. september 2001, og den 11. september henad tre om eftermiddagen tikkede en mail ind til mig fra min gode ven i hjertet af kommissionen i Bruxelles: Tredie Verdenskrig kan være på vej.

De næste par måneder var jeg rystet i mit inderste og skrev en million debatindlæg op til valget, og de blev læst af mange. Det mest rystende var de små skikkelser, der hvirvlede gennem luften. Journalisten, der kommenterede på tv, spurgte undrende, hvad det var, der faldt ud af vinduerne. Han magtede ikke at se.

Det er mennesker, sagde jeg ud i luften i pejsestuen, og min mand tav af forfærdelse og ønskede heller ikke at se. Vi havde begge ikke så længe i forvejen været i WTC, og jeg havde haft det elendigt deroppe. Folk kan ikke foretstille sig, hvor langt der var ned, hvis de ikke har været der.

Fra altanerne sang muslimerne i Vollsmose smædesange om jøder, der blev danset sejrsdans, og biler kørte i korteger med hornet i bund gennem danske gader med palæstinensiske flag ud af vinduerne. Ingen muslimer forsøgte at dæmpe deres overvældende fryd over barbariet.

grød

Posted: 26 september 2008 - 17:34 - Svar

Alene det at Paul McCartney optræder i Israel på trods af det pres, han har mødt, må vel betegnes som en sejr for den lille nation nu om dage.

Madonna var i øvrigt i Israel for et par år siden, mens fodboldspilleren (kristne) Ronaldo har været på besøg hos palæstinenserne.

grød

Posted: 26 september 2008 - 17:39 - Svar

@Vivi Andersen

“At de (islamisterne) vil fejle igen kan der vist ikke være tvivl om.”

Det kan vi da håbe. Men hvad sker der den dag, de overtager Rusland og landets atomvåben som en konsekvens af Ruslands demografiske udvikling?

grød

Posted: 26 september 2008 - 17:43 - Svar

@Mette

Anders Zorn overlever næppe længe.

Zorns livsglade skildringer af flotte damer ved skovsøer har ingen fremtid i et islamisk domineret samfund.

Janne

Posted: 26 september 2008 - 17:46 - Svar

M.h.t. Paul McCartney så vil det at han nu har sunget i Israel for mig komme til at præge alle Beatles numre. Jeg vil tænke på det med glæde hver gang jeg sætter en Beatles cd i spillemaskinen.

Paul McCartney har sunget i Israel samtidig med at f.eks. SF her i Danmark anbefaler at vi skal boykotte Israel. Så enøjet er McCartney heldigvis ikke.

Janne

Posted: 26 september 2008 - 17:49 - Svar

Grød (hvorfor filan hedder du grød?!!)

Museer har heller ingen fremtid i Sverigistan med mindre de kun viser moderne abstrakt nonfigurativ kunst. D.v.s. at venstrefløjens kunst ikoner kan hænge på museerne, men ikke de gamle klassiske af slagsen. Venstrefløjen har sørget godt for sine egne.

grød

Posted: 26 september 2008 - 17:52 - Svar

@Janne

“Gad vide hvad der var sket med kristendommen hvis jesus 347 gange havde kaldt mennesker som han er uenige med for vantro og havde sagt at de skulle straffes på bestialsk måde.”

Her er Jesus jo helt anderledes. Han fremhæver netop den anderledes troende (samaritaneren) for at have udført en god gerning. Der synes ikke at være meget af den slags – hvis noget overhovedet? – i koranen.

grød

Posted: 26 september 2008 - 17:57 - Svar

@Janne

Jeg synes, at grød er et dejligt dansk ord!

grød

Posted: 26 september 2008 - 18:02 - Svar

Allah vide hvad “Shaitan”, som der refereres til i den hadefulde postering, hentyder til?

Nogen bud?

grød

Posted: 26 september 2008 - 18:19 - Svar

Den frådende kommentator hos Hodja har endnu en postering:

“OG PRØV AT HØR, FUCKHOVEDER TIL KARTOFLER .. LAD VÆRE MED AT UDTALE JER OM TING I IKKE VED EN SKID OM.. lÆSTE LIGE, OM OG OM IGEN AT I SÆTTER LIGEHEDSTEGN MELLEM MUSLIMER OG KVINDEUNDERTRYKKELSE .. HVAD FUCK SNAKKER I OM.. DER ER FORSKEL PÅ KVINDEUNDERTRYKKELSE – OG BESKYTTELSE .. DET DA MEGET BEDRE END DIN DATTER, SOM BLEV ÅBNET DA HUN VAR 13 – OG HAR VÆRET SAMMEN MED DE 15 – 20 STYKKER SIDEN.. – SELVOM HUN KUN LIGE ER FYLDT 14 :D.. HUN HAR ALLEREDE DRUKKET SIN HJERNE UD – OG SNIFFET LIGHTERGAS.. PLUS HUN SKÆRER I SIG SELV, FORDI HUN IKKE KAN KLARE MOSTEN.. HENDES NEDERDEL ER SÅ KORT, AT MAN KAN SE DET HELE NÅR HUN BØJER SIG. HUN TAGER SOL HVER DAG – OG HAR BOLLET MED DIN MANDS CHEF ..

UFF .. FUCKING ALKOHOLIKER-JUNKIER.. HAR VIRKELIG ONDT AF JER.. NYD NU DEN SIDSTE TID I DET DER INDTIL VIDERE STADIGVÆK HEDDER DANMARK.. INDEN DET FOR SENT ..

FOR SNART I KUMMER TJIL AT LEVE AF SHAWARMA OG HUMMUUUUSS – LAAAK OOOORDENLIIIIG PERKER STIIIIIL ..

HYG JER GRISE .. DIN STORESØSTER LIGGER I SIIIIIIDE 9 AAAAHHAH.. OG DIN LILLESØSTER FIK TAGET SIN MØDOM AF MIN FÆTTER, SOM SKRÅTTEDE HENDE BAGEFTER, EFTERFULGT AT EN ALVORLIG GRØNHAKKER I HENDES FJÆS..

AAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHA..”

http://hodja.wordpress.com/2007/12/04/allah-pa-b%C3%B8ssebar/

Der synes at være et mønster. Den kvindelige kommentator hos Hodja har set sig ret ond på vores madvaner. I særdeleshed kartoflen (som er en del af den kulinariske kulturarv i Europa, og som har reddet mange europæere fra sultedøden). Men ifølge kommentatoren skal vi i en nær fremtid påtvinges muslimske madvarer, og det har hun jo nok ret i, da danske børnehavebørn og skolebørn i stor udstrækning bliver tvunget til at spise halalmad. En udvikling, der er eskaleret igennem de seneste 10 år.

Og så har hun et udpræget problem med vores frie seksualitet især de danske kvinders frie seksuelle udfoldelse som problematiseres. Måske kan denne problematisering tolkes som et udtryk for kommentatorens egen seksuelle frustration? Hun ønsker sig et put, men tør ikke bryde den sociale kontrakt med sit islamiske bagland. Derfor hælder hun al sin galde og opsparede seksuelle energi ud over sine danske medsøstre. Egentligt et lidt trist fænomen at iagttage.

Desuden har hun jo et selvfølgeligt problem med de danske alkoholvaner, som beskrives som en form for narkomani. Hun overser dermed det ganske uskyldige nydelsesaspekt ved alkoholindtagelse. Jeg bliver helt tørstig af at lægge øren til hendes had.

Og så er hun sidst men ikke mindst meget optaget af, at muslimske mænd (hendes fætter) undertvinger danske kvinder. En lidt sygelig seksuel fantasi, hvor hun muligvis udlever nogle tabuiserede områder af sin egen seksualitet.

Denne kvinde har det ikke godt (hun er måske i fare for at blive tvangsgift med en fjern fætter?).

Janne

Posted: 26 september 2008 - 18:52 - Svar

Grød

Fint at du laver en lille mini kulturanalyse af de religiøse kommentarer fra den hjemmeside der hedder Hodja. Jeg mener også at vi skal tage dem – de intolerante røster fra kommentarlisten – alvorligt for de giver et meget godt billede af hvad der for dem er idealet og hvad de ikke kan tolerere i vores samfund eller hos os.

Hvilket kvindesyn de har, hvilket syn de har på homoseksuelle, hvilket syn de har på vores madkultur, på danskere, på seksualitet, på ludere. Det ses at danskere sammenlignes med nazister, og at vores børn skal hjernevaskes, at vi kommer i helvede, at det menes at vi tilhører svine og abe stammen, at vi er fucking jøder og vantro, at vi er analfabeter, at vores folkestyre er noget der forstyrrer muslimer (det lyder som noget der også bliver sagt helt ude på den yderste venstrefløj), at vi er danske hvide svin og så er der en der vil “knebbe” vores land og vores familie og så er der direkte trusler på livet.

Der er noget at tage fat på for en antropolog (en vestligt orienteret antropolog vel at mærke) eller en kulturanalytiker. Hvad er det for et samfund der ønskes hos de vrede mennesker og hvad er det de vil af med i vores kultur?

Derfor skrev jeg også at der burde laves en artikel om emnet.

steen

Posted: 26 september 2008 - 19:54 - Svar

Jeg synes, at grød er et dejligt dansk ord!

Da jeg sejledede til søs med ØK, fik vi hver morgen kl 06 en skål havregrød (på mælk (pulver), ikke vand) – med en smeltet smørklat og godt med sukker på. Den morgenmad, kan man arbejde længe på i 35 graders fugtig varme – med nul airconditioning.

Peter Buch

Posted: 26 september 2008 - 20:50 - Svar

Var der nogle der havde lavet materialet sat op til A4 side eller folder-format med linkene til Snaphanen, Uriasposten, Hodja, Monokultur, Anna L. med flere, eventuelt med udenlandske link nævnt også og hvor finder jeg det til udprintning og kopiering i flere eksemplarer?

Er der plads udover links til udsnit af indlæg eller kommentar(-er) kan det vist give yderligere interesse for at se videre.

grød

Posted: 26 september 2008 - 21:07 - Svar

@Janne

Jeg mener også, at vi skal tage kommentarerne alvorligt. Der er måske tale om en frustreret ung kvinde, men læser man kommentarsporet hos Hodja igennem, kan man se, at hun udgør en tendens. Hun eksemplificerer, hvad der kun kan betegnes som en gennemgående svinsk holdning til Danmark og danskerne – det land og det folk, der understøtter hendes ophold her i landet.

Hvis danskere udtalte sig tilsvarende om udlændinge, som udlændingene gør det om danskere hos Hodja, ville det straks blive problematiseret, og man ville være i overhængende fare for at blive meldt til politiet af Rune Larsen og Tøger Seidenfaden og de andre godhedsapostle.

LFPC

Posted: 26 september 2008 - 21:38 - Svar

“Allah vide hvad “Shaitan”, som der refereres til i den hadefulde postering, hentyder til?”

Shaitan er den muslimske Satan. Hvis jeg har forstået det ret, nærmere den gammeltestamentelige Satan end den nytestamentelige ditto. Shaitan spiller vist derfor også en mindre rolle i islam end i kristendommen. Islam har jo heller ikke nogen arvesynd, vi fødes (host, host) alle som muslimer, og vejen mod frelsen er bl. a. overholdelse af Allahs bud og leveregler – alt er dog prædestineret, selv de vantro er gjort blinde for islams sandhed af Allah selv.

LFPC

Posted: 26 september 2008 - 21:46 - Svar

Jeg har ikke fulgt denne “Sarah Yildiz” på Hodja, men virker det ikke lidt usandsynligt at en muslima ville udtrykke sig så bramfrit? I givet fald må hun være nærmere de hårdtslående muslimapigebander der jo også findes, end et ‘telt’. Dvs. hun giver udtryk for den velkendte storskrydende supremacisme i islam, uden nødvendigvis at være en rettroende, indpakket kludekone.

Robin_Shadowes

Posted: 27 september 2008 - 01:09 - Svar

Sarah Yildiz verkar ha stora psykiska problem så som hon går på. Såvitt jag kan se har islam inte mycket mer än aggresivitet, gott självförtroende och en förmåga att pressa ut ungar på löpande band. Tror dock inte detta räcker för att erövra en hel planet. Om jag som Sarah ska försöka mig på att spå framtiden, så tror jag deras försök att assimilera västvärlden och föra krig mot oss snarare kommer visa sig vara ytterligt kontraproduktivt. Fortsätter denna våldsamma utveckling kommer snarare stora delar av mellan-östern vara rykande bombkratrar om 20 år. I europa kommer det sannolikt spillas mycket blod på båda sidor men dom utkämpar en kamp dom inte kan vinna. Islam står för stagnation medan väst står för utveckling. Med bara aggresion kan dom säkert vinna enskilda slag men knappast vinna hela kriget.

Men skulle dom lyckas så kommer säkert mycket av vårt kulturarv gå till spillo, antingen för att det är haram eller för att dom föraktar det i vilket fall som helst. För er del kommer det innebära förbud mot öl och fläskesteg, inte bara det förstås men det krävs ju inte så mycket fantasi för att räkna ut detta.

Vad Macca och Lennon beträffar så var dom barn av sin tid, tveklöst politiskt naiva men icke desto mindre gjorde dom fantastisk musik som jag fortfarande tycker om att lyssna på.
I samband med fatwan mot Macca för Israel-koncerten såg jag en del roliga (morsomme)varianter på Beatles-låtar. Kan bara komma ihåg ett par på rak arm, “Lucy In The Sky With C-4” och “I Want To Cut Off Your Hand”.

grød

Posted: 27 september 2008 - 01:24 - Svar

“Jeg har ikke fulgt denne “Sarah Yildiz” på Hodja, men virker det ikke lidt usandsynligt at en muslima ville udtrykke sig så bramfrit?”

Det er svært at sige. Jeg tror ikke, at man skriver sådan, hvis man er dansk; retorikken er meget udansk, og den er frygtelig selvhævdende, brovtende og fikseret på det seksuelle.

Johansen

Posted: 27 september 2008 - 10:39 - Svar

Katrine Winkel Holm er ufattelig klarsynet og kalder tingene ved deres rette navn. Det har jeg stor respekt for. Fortsæt endelig den gode stil – det er der hårdt brug for.
Et stort tab at tante Berlingeren fravælger Lars Hedegaard.
Jeg mener at have læst et sted, at Asmaa skal til at skrive på Berlingeren? Er det rigtigt, så er det regulær afvikling!

Mht. Omar Bakri så er han en forskruet islamistisk mørkemand. Det er hjernevasket salafistsnak som strømmer ud af munden på ham.
Man tænker unægtelig nogle gange, at det må være en dårlig joke, når det udtaler sig sådan. Det er det desværre ikke. De er overbeviste udi formørkelsen og underkastelsen for vranglæren, der går under navnet islam.

HelgeD-H

Posted: 27 september 2008 - 11:35 - Svar

@Mette, september 26 2008 Kl.10:57pm
Ja bestemt, flere samtidige handlingsforløb går forrygende hurtigt
den forkerte vej til ugunst for danskerne.
Kender du også til den frustation ikke at få sit læserbrev igennem
til en landsdækkende avis medens en aktuel sag man synes er vigtig
verserer ?
Du skriver om : ” at andre har lagt store planer bag vor ryg ” .
Tænker du, ligesom jeg også, på følgende hjemmeside :
http://ec.europa.eu/comm/external_relations/euromed/conf/naples
/index.htm  , med andre ord EuroMediterranean aftalen ?
Begrebet kan man direkte Google søge.
Man kunne med rette spørge flere her på siden snaphanen.dk
om omtale af Euromediterranean aftalen er TABU for de landsdækkende
dagblade ?
Jeg har oplevet, ikke at have fået offentliggjort et par læserbreve
vel fordi jeg både direkte og indirekte havde skrevet om Mediterranean aftalen, og om europas nye adel, de priviligerede
EUtoplederes forestillinger om Euro-Islam og Eurabia.
Mediterranien aftalen har højst lov til at være en offentlig hemmelighed. Medierne er pålagt at hemmeligholde rækkevidden og
omfanget af EuroMediterranien aftalen indtil det er for sent.
Er der nogen af jer som har lignende erfaringer ?
Det er efter min mening det Metock-dommen baner vejen for.
JyllandsPosten skriver pr. 27.sep. at, Irland har opdaget et stort
antal fup-ægteskaber og kræver EU-indgreb.
Irland måtte rette ind efter Metock-dommen, Danmark kommer til at
opleve det samme. Metock-dommen varsler gode tider for muslimen,
og dårlige tider for dansken. Dating på muslima.com for muslimer,
og konvertitter er bestemt til at den udkårne hentes til vesten.
Tak for at læse hvordan du oplevede d.11.sep.2001. Det var en gribende skildring – Det var uhyggeligt surrealistisk.

Johansen

Posted: 27 september 2008 - 11:44 - Svar

Beklager, det er på Ekstra Bladet den missionerende Asmaa er begyndt at skrive:

http://www.uriasposten.net/?p=6174

Forøvrigt synes jeg det er godt, at Bakris datter ikke slægter ham på hverken af udseende eller af væremåde/ideologisk opfattelse.
Det synes næsten umuligt, at han kan være hendes biologiske ophav. Der må have været noget andet “inde over” 🙂

Janne

Posted: 27 september 2008 - 12:23 - Svar

Artiklen om den ramadan fastende danskmand viser meget godt hvor meget selvcentrering og hvor stor mangel på generøsitet og hvor meget emsighed samt selvudstilling der er forbundet med den form for faste. Og ikke nok med at nogle af dem der faster kan nøjes med at gøre det selv, nej, andre skal også følge samme ugenerøse,usunde og navlepillende adfærd for ellers kommer det religiøse politi med den moraliserende krabask.

Mette

Posted: 27 september 2008 - 14:34 - Svar

HelgeD-H

Ork ja, jeg kender til overflod problemerne med den offentlige hemmelighedsfuldhed omkring Barcelonaadftalerne og Euromed. Jeg har skrevet mange debatindlæg om dette emne på Internettet. Men jeg har også skrevet om det til til politikere, til en redaktør og sendt læserbreve. Resultatet er hver gang: Nix, No, Nada! Andre har samme erfaringer, og du er altså en af dem. Jeg er ellers tæt på at score 100 pct. i optagelse af læserbreve med andet indhold.

Dette kan ikke være tilfældigt.

Der må foreligge en eller anden underhåndsaftale om, at det emne skal danskerne ikke præsenteres for. Om det så skyldes, at det er – eller rettere sagt var – en del af de våben, der blev hvæsset for at få åbnet ladeporten på vid gab. Eller det er fordi redaktørerne og bestyrelserne og politikerne mener, at vi er børn, som ikke skal blandes os i de voksnes arbejde, ved jeg ikke.

Men jeg finder det forkasteligt.

Hvad Bruxelles angår, handler man efter den sædvanlige recept. Det skal sandelig ikke hedde sig, at man ikke oplyser grundigt. Og så lægger man store mængder oplysninger ud på nettet i en form i svært tilgængelig form, som det kræver mere end almindelig udholdenhed at sætte sig ind i, og man kan aldrig være sikker på, om ens fortolkning er korrekt, og hvordan den spiller sammen med andre EU-love, domme og direktiver.

Jeg er enig i, at Metock-dommen virker som en universalnøgle, og jeg kan ikke se, at der er flere forhindringer for, at enhver, der ønsker at bosætte sig i Danmark og blive underholdt af danskerne (med samt sin familie) nu har fået en blanco check, som der er garanti for, at de kan indløse, omend med en smule forsinkelse – dog ikke nævneværdig i forhold til den pekuniære gevinst.

Om disse millioner af mennesker, der venter i EU-kulisser i Afrika og Mellemøsten, vil kunne gavne det danske samfund, spiller åbenbart ikke nogen rolle i det forfærdelige drama, der udspilles for næsen af os.

Jeg fatter simpelten ikke, at det sker, men som jeg før har erfaret med danske myndigheders svigten: jo større bedraget er, jo nemmere er det at slippe afsted med det.

Emeritus

Posted: 27 september 2008 - 16:02 - Svar

HelgeD-H

Jeg har prøvet dit link. Tom side – 404 – not found!!

Med venlig hilsen
Emeritus

Ernst W. Jensen

Posted: 27 september 2008 - 16:20 - Svar

Vi må nok erkende, at svenskerne har lettere ved at tilpasse sig totalitære ideologier, under WW2 havde man tilsyneladende også Guantanamo-lignende fangelejre, for at tilgodese tyske behov. Kors i røven sikke et broderfolk og de kalder sig anstændige:

http://politiken.dk/kultur/article573699.ece

Vivi Andersen

Posted: 27 september 2008 - 17:11 - Svar

GRØD

Du spørger om hvad nu hvis muslimerne overtage Rusland og dets atomare systemer.

Jeg aner det ikke. Men det ville undre mig om de russiske ledere ikke holder et vågent øje med den muslimske andel af befolkningen.

Og viser der sig tendenser i retning af dem du nævner, så er jeg da ikke så sikker på at russerne ikke vil slå ganske hårdt ned på muslimerne.

I modsætning til Vesten lider russerne ikke af behovet for at demonstrere pænhed til døden.

HELGE D-H

ALLE der gennem de sidste mange år har forsøgt at få læserbreve m.m. om EuroMed og EU´s fIRE FUNDAMENTALE FRIHEDSSØJLER optaget i dagspressen er blevet afvist !

Så tanken om der eksisterer “aftaler” mellem dagspressen, den skrevne som den audio-visuelle, og EU om ikke at omtale nævnte EU projekter er vist ikke helt hen i vejret.

Jeg vil mener, at disse aftaler er kommet i stand samtidig med at pressen har været underlagt EUs genopdragelse.

Den er bl.a. gået ud på at, visse ord og ordsammensætninger er blevet gjort forbudte at bruge.

Man er ganske vist ikke færdig med at finde ud af hvilke ord der skal falde ind under forbuddet, men man har fra EUs side for længst færdiggjort, og vedtaget strafferammen for brud på disse regler og love og den er, at man risikere fra 1- 3 års fængsel.

I forbindelse med kriminaliseringen brugen af bestemte ord og vendinger arbejder man på linie med UN.

Og i øjeblikket arbejder man på at udvidde betydningen af antisemitisme.

Hensigten er at denne ikke blot skal omfatte Jøder og Jødedommen, men også araberne/muslimerne og Islam.

Begrundelsen er, at begge folkeslag er semitter.

Vi kan så diskutere hvilke konsekvenser der får for os, at bestemte ord og vendinger kriminaliseres.

For indtil nu lader det til, at de der får ørerne i maskinen primært er Europas oprindelige befolkninger.

Som det fremgår af tråden kan muslimer fortsætte med at tale og skrive hvad de vil om ikke-muslimerne.

Skulle kriminaliseringen af bestemte ord og vendinger være konsekvent skulle EU jo tage fat på Koranen som, med sandheden i behold, kan udlægges som en manual for udøvelsen af had, vold og drab på ikke-muslimer.

En manual for muslimer og hvordan de skal forholde sig overfor, samt behandle ikke-muslimerne og deres områder og lande .

Det sker imidlertid ikke.

Vivi Andersen

Posted: 27 september 2008 - 17:28 - Svar

Ernest W. Jensen

Tak for linket.

Og av for søren, den er grim den historie.

Men som du også er inde på så har svenskerne måske lettere, end de de øvrige Skanidnaivkse lande, ved at tilpasse sig autoritære systemer.

Selvom jeg synes at nutiden viser at samtlige Europæere er gode til at tilpasse sig !

Var vi ikke det havde der forlængst været et åbent oprør mod EUs omkalfatring af de europæiske lande, hvor hovedingrediensen er indførelsen af Islam ( Hitler sidde i sin himmel og glædes !) ved hjælp af indvandringen fra de arabisk/islamiske lande.

Mette

Posted: 27 september 2008 - 17:36 - Svar

Nuvel. Jyllands-Posten har faktisk fornylig ifm. en vis begejstring for Sarkozy’s middelhavunion nævnt i forbifarten, at der ikke rigtig var nogen udvikling i Barcelonprocessen. Så man ved altså noget om, hvad der foregår.

Jeg har med stor glæde noteret mig, at Sarkozy er imod Tyrkiets optagelse i EU, og at Angela Merkel støtter ham. Til gengæld har Sarkozy planer om et tilbud om en løsere tilknytning til EU for de 70 mio eller flere tyrkere, men det er de fornærmede over at skulle nøjes med.

Erdogan var jo forleden fremme med kritik af EU, fordi han mener, at forhandlingerne om Tyrkiets optagelse går alt for langsomt. EU svarede surt, at det gør det også med Tyrkiets demokratisering. Man bryder sig ikke om militærets rolle som stabiliserende faktor i Tyrkiet. Vi andre er vel nærmest lettede over, at militæret spiller denne store rolle, og sådan er det hele vejen igennem uden folkelig opbakning og uden tillid til, at politikerne har styr på noget som helst endsige handler klogt.

Mon dog ikke, at nogen i hvert fald indtil traktatballaden er fiflet på plads.

Peter Buch

Posted: 27 september 2008 - 18:44 - Svar

Mette, Vivi Andersen og Helge D-H og andre

Når så få læser blogge hvor eksempelvis EURO-MED omtales bliver det lettere at undgå dets omtale i andre – også større – medier, er min konklusion.

At få flere til at læse oplysninger, der har betydning for alle, der ikke står på Gravens Rand kunne derfor være fornuftigt.

Er der nogen der har lavet reklame-spots med links til til oplysende blogge og sat dem i store medier endnu?

Har nogen links-sider eller folder-PDF-materiale klar med links på en server andre kan downloade som jeg nævner tidligere?

Janne

Posted: 27 september 2008 - 21:09 - Svar

OT

Danmark får igen verbale smæk af FN. Hvem gider efterhånden lytte til FN? Et FN i demokratisk opløsning.

M.h.t. kvoteflygtninge, så mener jeg at vi kan hjælpe mange flere i deres hjemlande eller lande der minder om deres kultur end hvis de rejser til Danmark.

Lad os hjælpe flere – der hvor de kommer fra eller i nærliggende lande.

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2008/09/27/195104.htm

FN mener jeg ikke skal have mandat til at kritisere et demokratisk land som Danmark, når FN selv består af så mange udemokratiske regimer.

En anden ting er at vi skal varetage vores frihedsrettigheder og vores velfærd samt demokrati og det gør vi ikke ved at blive ved med at importere mennesker som evt. har udemokratiske og teokratiske værdier.

HelgeD-H

Posted: 27 september 2008 - 23:27 - Svar

@Emeritus, september 27 2008 Kl.4:02 pm

Giv ikke op ! Prøv igen og igen på andre måder, indtil du finder noget brugbart. Tænk som en journalist som jagter et scoop.
Det er meget vigtigt, siden andre også skal kæmpe for at få
(detaljerede) oplysninger om EuroMediterranean aftalen.
Jeg beklager dybt at have skiftet linje i teksten, så omtalte
link ikke er skrevet i én streng.
Har du husket at tilføje ? : /index.htm
Prøv at skrive hele linket ind manuelt.
Eller også Google søg begrebet : Mediterranean aftalen
og finder på mellemsiden :
balder.org/avisartikler/Barcelona-Declaration-Euro-Mediterranean-
English.php
http://www.uriasposten.net/INDEX:PHP?p=4374
blog.andersfogh.dk/2007/10/15/eu-topmoede i lissabon/
avisen.dk/blogs/2008/02/04/archive.aspx
http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?pgID=1563
http://www.siad.dk/download/Barcelona-erklaringen.pdf
Husk at tage sikkerhedskopi af ovenstående sider, de kan udgå.
Fra år 640 til år 750 blev landene syd for Middelhavet arabiseret.
Hvem ved hvornår landene nord for Middelhavet regnes for indtaget?
Om det bliver til år 2031 A.D. = 1453 A.H.
Videresend gerne oplysningerne med f.eks. Flyers, eller kædemails.
Så politikerne ved vi ved…..
Med venlig hilsen Helge

Johansen

Posted: 28 september 2008 - 00:37 - Svar

Kloge ord fra Henryk Broder i gårsdagens Deadline. Jeg vil glæde mig til at læse hans nye bog. Endvidere vil jeg se frem til at høre hans synspunkter til mødet i Trykkefrihedsselskabet ultimo oktober.
Jeg er kun uenig med ham i én ting, og det er, at jeg ikke ønsker at se opførelse af moskéer ved siden af kirkerne i Europa. Jeg er fuldstændig modstander af opførelse af moskéer, som med Erdogans ord er islams kasserner, kuplerne er hjelme og minaretterne er bajonetter. Moskéer er et vartegn på islamisering.

Der er rigeligt med moskéer i den islamiske verden – dem må muslimerne holde sig til. Der skal ikke opføres flere på europæisk jord, hvis det stod til mig.

Vivi Andersen

Posted: 28 september 2008 - 00:58 - Svar

Peter Buch

OM det er forsøgt !

Prøv at spørg Dansk Kultur og hvordan det gik med deres folder !

Det undre mig en smule du ikke husker affæren med Postvæsenet der visse steder på Sjælland nægtede at omdele folderen og det derefter endte med den overhovedet ikke blev omdelt nogen steder i landet!

Denne folder omhandlede EuroMed-projektet og de evt. konsekvenser dette vil få også for Danmark.

Folderen kan erhverves ved henvendelse til http://www.danskkultur.dk/

Vivi Andersen

Posted: 28 september 2008 - 01:02 - Svar

Glemte at skrive hvad folderen hedder

“Fri muslimsk indvandring til Europa. Hemmeligholdte EU-aftaler med 10 asiatiske og nordafrikanske lande.”

Peter Buch

Posted: 28 september 2008 - 08:04 - Svar

Vivi Andersen

Jo, den sag husker jeg. Den har jeg.
Det er ikke lige det jeg søger.

Hvad efterspørges er skabelonen liggende på en server med mulighed for at sætte materialet op til forskelligt format man selv kan udfylde med linkene fra de man ønsker skal være, med taget ud fra de mange potentielle adresser/URL-er, disse links er samlet på eller søgbare fra skabelonen.

Lå der også på denne server oplysninger om hvor flest kommende læsere findes og om anbefalede steder for gratis og betalt plads i cyberspace ville det forhåbentlig være nemmere for interesserede at sprede nødvendigt nyt.

Et udvalg til indsætning i skabelonen af eksempler af tekst fra indlæg/oplæg og kommentarer fra bloggene kan også findes på serveren.

Balder har de fleste links samlet jeg har kendskab til disse elller en del eller få af disse kan derpå indsættes i skabelonen til en start.

Janne

Posted: 28 september 2008 - 09:39 - Svar

Apropos den religiøse faste – og børns helbred:

“Han siger, at det især er alvorligt, fordi fasten forbyder både mad og drikke. Det betyder, at hjerne og muskler kommer til at mangle kulhydrater samtidig med, at man bliver dehydreret. Det er særligt problematisk for børn og unge i voksealderen. Fasten er først obligatorisk, når børnene kommer i puberteten, men på dette tidspunkt vokser børnene meget og har brug for rigelig søvn, mad og drikke.

»Børn, der skal have optimale vækstbetingelser, skal have regelmæssige måltider og væske. De tidspunkter, de må spise på om sommeren, er jo dér, hvor teenagere burde sove.”

http://www.berlingske.dk/article/20080928/danmark/80927017/

Forhåbentlig kan saglighed og fornuft få danske folkeskoler til at tage afstand fra at børn og unge faster.

AN

Posted: 28 september 2008 - 09:44 - Svar

@Grød, vedr. den “charmerende” kommentar fra en muslima ovenfor.

Det kan være, at vi skal til at vænne os til at lære begrebet *Hysteri* at kende igen.

For hundrede år siden var den lægelige diagnose hysteri vist noget, som forekom hyppigt hos borgerskabets damer, som led af alvorlige seksuelle problemer. I vore dage var diagnosen ellers så godt som forsvundet, måske efter at vi siden 1960-erne havde fundet en friere måde at leve på. Ak ja, det var dengang…

De konstant indpakkede og overvågede kludekoner må være temmelig udsat for til sidst at blive overvældet af denne antikke lidelse.

Om Hysteri:
http://www.leksikon.org/art.php?n=1152

Geeert

Posted: 28 september 2008 - 14:17 - Svar

@AN

Ja, hysteri kan meget vel være kommet tilbage. Hånd i hånd med det religiøse hysteri.

Omar Bakris datter Youssra Fostok er en dejlig korrektion til den åndsformørkede fader. Der er altså et lillebitte håb. Ikke alle bøjer sig i støvet for de islamistiske mørkemænd og deres dødekult.

Ekstra Bladet har også en artikel om Youssra/Yasmin Fostok:

“Han (Omar Bakri) er selvsagt ikke begejstret for datterens karrierevalg.
– Jeg er dybt chokeret, siger han.
Mens Omar Bakri Mohammed fordømmer den vestlige livsstil, elsker Yasmin Fostok at feste, og hun optræder også topløs på billeder, og en tidligere elsker beskriver hende ifølge The Sun som ‘grænsesøgende i sengen’.
– Jeg er ikke enig i hans (faderens) synspunkter, og jeg vil bare leve mit eget liv, siger Yasmin Fostok.”

Godt gået, Yasmin.

Leave a Comment