2
okt
Seneste opdatering: 2/10-08 kl. 2049
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

(Pamela Geller, en ret så flamboyant blogger , jeg selv har haft den ære at være på pubcrawl med. Jeg afslog et interview :-)) Her er så lidt mere for You Tube at fjerne. Vi kan iøvrigt stille i udsigt, at Wilders USA tale, America as the last man standing, kommer til at foreligge på dansk inden alt for længe.)

“Allahu Akhbar-brænd alt ned” – fransk politi beskudt

idet “følsomme kvarter” de la Monnaie i Romans-sur-Isère, ikke langt fra Grenoble. Main stream medier er sporadiske- og det er under danske mediers  sigtelinje:

A French police officer was shot and wounded during clashes with youths that broke out after a teenager was killed in a car crash while fleeing the police, the authorities said Tuesday.The police used tear gas and rubber-coated pellets to push back about 50 people during clashes late Monday and early Tuesday.In an effort to prevent a second night of violence, about 300 riot police officers and gendarmes took up positions around the center of Romans-sur-Isère, 60 miles east of Lyon in the Rhone Valley.Some officers were brought in from neighboring regions. French Police Clash With Youths og Channel Four

visse franske aviser og blogs går mere i detaljer, man er henvist til sit skolefranske idag:

Romans sur Isère : les délinquants (et leurs familles) veulent tout brûler !

Les proches de la famille ressortent furieuses de leur rencontre à huis-clos avec l’équipe municipale. Une jeune femme s’adresse aux dizaines de jeunes, survoltés : “Il voulait qu’on vous calme. Moi, je vous dis : brûlez tout”. – Des acclamations accueillent ces déclarations et les jeunes se dispersent, par petits groupes, en promettant une nuit de feu aux forces de l’ordre. Une poignée d’entre eux partent en criant : “Allah Akbar, Allah Akbar ! ” Le Poste, FR og Fdesouche

Går den så går den: Enhedslistens skamløse hykleri

[…] Enhedslisten i Århus har været udsat for flere hærværksepisoder begået af den højreekstreme gruppering, White Pride.

Nu er også en af partiets kandidater blevet overfaldet. Det drejer sig om gymnasieeleven Sarah Victoria Bruun, der stiller op i Århus Syd-kredsen. […]

»Indtil nu har det det været hærværk, hvilket er irriterende og dyrt, og så har det gået ud over folk, der har været aktivt involveret i det antiracistiske arbejde. Men overfalder man altså en person, der kun har gjort sig ‘skyldig’ i at være folketingskandidat for Enhedslisten,« mener [Enhedslistens folketingsmedlem Per] Clausen Folketingskandidat overfaldet

Jeg kunne vælge at forbigå denne historie, fordi dette utvivlsomt vil blive læst som apologi for White Pride og lign. Men omvendt vil det være helt uacceptabelt at undlade at påpege det hykleri som udgår fra Enhedslisten og ekstremistiske grupperinger i dets omegn, bare fordi man ‘er bange for’ at blive tillagt holdninger man ikke har. Så denne disclaimer er bare en pænt formuleret fuckfinger til hyklerne på venstrefløjen, som får alt for meget logrende goodwill fra mikrofonholdende ‘journalister’. Problemstillingen kan opsummeres yderst kompakt: Folk i det miljø som vi under en kam kan siges at tilhøre, tager som en selvfølge afstand fra overfald på modpartens politikere. Vi stormer og chikanerer ikke modpartens sammenkomster. White Pride og lign. er ikke vores forlængede arm. Hvorimod: Enhedslisten har mildest talt ikke vandtætte skodder mellem dem selv og voldelige, såkaldt ‘antifascistiske’, tæskehold. Deres ungdomsorganisation SUF benytter sig selv af voldstrusler på deres plakater:

[…]- Det er et stort problem, at Enhedslisten kobles sammen med en plakat, hvor folk optræder hætteklædte og med køller. Mig bekendt eksisterer AFA slet ikke i Århus, så jeg må afvise, at vi har et samarbejde med dem, siger Keld Hvalsø Nedergaard, som mener, at ekstremisme på begge fløje skal bekæmpes.

Enhedslistens kommunikationsmedarbejder på Christiansborg, Mikkel Skov Petersen, erkender dog, at partiet har samarbejdet med festarrangørerne.

– Men aftalen var, at vi kun støtter den del, der er ikke-voldelig, siger Mikkel Skov Petersen.

Keld Hvalsø Nedergaard understreger, at Enhedslisten aldrig har fået forelagt plakaten, og at der ikke er blevet givet tilladelse til at bruge partiets logo.

– Det er en rigtig træls sag, for højrefløjen prøver hele tiden at stille dette her op som en kamp mellem to yderligtgående miljøer, og det er det ikke. Vi tager fuldstændig afstand fra vold, og derfor er plakaten uheldig for os, siger han Enhedslisten flirter med vold

“Fuldstændig afstand fra vold”? Tager man så også afstand fra sin egen ungdomsorganisation? Og i øvrigt, hvem afgør om folk er “racister” eller “fascister”? Det er de færreste der vil vedkende sig dette prædikat, så voldsudøvelsen må være koblet sammen med en påtaget ret til at optræde også som dømmende myndighed

Update: Uriasposten oplyser at den overfaldne er medlem af SUF, og har udtrykt flg. uforgribelige syn på den demokratiske proces kontra vold d. 30.8.2007:

Som jeg skrev i mit indlæg, var der flere grunde til at jeg meldte mig ud af SFU til fordel for SUF. Bl.a. pga. EU, udlicitering og ikke mindst spørgsmålet om to-bens strategien vs revolutionær praksis, hvor jeg i dag klart hælder til sidstnævnte metode…

Kammeratlige hilsner

Sarah Bruun – SUF og EL Århus

Stadig ikke noget der retfærdiggør eller formilder vold mod ‘politikere’, men tilføjer yderligere perspektiv til hykleriet hos Enhedslisten – for ikke at tale om manipulationen med virkeligheden – og vores bovlamme mainstreammedier. Man skulle tilføje et borgerligt ‘du skulle skamme dig, skulle du, og se så at blive voksen’ (den eneste vold der er påkrævet her ville være en endefuld fra Bruun Sr. og i seng uden dessert), men den grimme sandhed er jo nok at ELs dagsorden ingen chancer har uden brug af vold, eller ved association med voldsparate grupper i samfundet (LFPC).

Det radikale værn mod ubekvem virkelighed: Nazikortet

I stort set alle samfundsforhold ville man som den største selvfølge sige at viden var et gode. Ligefrem at argumentere for uvidenheden på et område der fylder mere og mere i medierne og i gadebilledet lyder absurd – undtagen altså på lige ét bestemt område. Her er viden farlig, og her gør en anstændig radikal hvad radikale gør når de hører ordet Dansk Folkeparti: Han trækker nazikortet frem (LFPC).

Dansk Folkeparti kræver, at Danmarks Statistik skal fremskrive statistikken på en ny måde, så det mere præcist bliver fastslået, hvem der har, hvad partiet opfatter som en ægte dansk oprindelse, og ikke generationer tilbage har andet blod i årerne. […]

Kravet om den nye statistik undskyldes med behovet for at bekæmpe kriminalitet. Den type statistikker og bestemmelser af, hvilken del af en befolkning, der har den rette oprindelse, kendes fra tidligere tider – dengang kaldte man det racerenhed. […] Johannes Lebech, medlem af Europa-Parlamentet (R): Rigtige danskere?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Robin_Shadowes

Posted: 2 oktober 2008 - 06:02 - Svar

Hoppas här finns nån som kan översätta. Detta har dessutom tigts ihjäl av svenska medier men det förvånar väl ingen. Samtiden är i sanning deprimerande så jag passar på att, visserligen lite OffT, en sketch omsvensk/dansk språkförbistring.

http://www.youtube.com/watch?v=hMlC_0086lA

Janne

Posted: 2 oktober 2008 - 08:23 - Svar

Det er det samme der sker i Frankrig – og i andre lande – igen og igen. En bestemt gruppe angriber et lands politikorps. Accepterer ikke den offentlige instans der er der for at håndhæve landets love og orden.

Hvornår er balladen ‘bare’ udtryk for ungdommelig utilfredshed og hvornår er der talt om egentlig borgerkrig?

Nogen der ved noget om det?

Måske nogen med historisk indsigt.

Pk

Posted: 2 oktober 2008 - 08:54 - Svar

Hvad har vi? Samtidsforskning er ikke videnbaseret, men
angstbaseret.

Peter Buch

Posted: 2 oktober 2008 - 09:00 - Svar

http://www.danielpipes.org/blog/2006/11/the-751-no-go-zones-of-france. html
Hr. Pipes opdaterede liste fra marts i år over No-Go areas i Frankrig.

Janne

Posted: 2 oktober 2008 - 09:17 - Svar

Samtidig med at der gås til den i Frankrigs gader, så bliver mange folkeskoleelever hjemme fra skole i Danmark. Der er mange måder at afvise vores kultur og skoleverden på.

Det forarger at så mange danske folkeskoleledere er så slappe og eftergivende overfor religiøse forbud og påbud i skoleregi. Den danske folkeskole er ikke dansk og nutidig i de områder hvor det accepteres at skolelever sulter og tørster i en måned og i de områder hvor elever ikke holdes i skole på hverdage. Det er ikke fornuft og sundhedspolitik og lærdom der driver værket på en del folkeskoler efterhånden. Det er tværtimod usunde, splittende og urimelige religiøse dogmer.

Den danske folkeskole ædes op indefra fordi der er skoleledere der ikke tør at sige fra over for urimelige religiøse krav. Intet under at den danske folkeskoles værdi fortsat falder i kurs og mister anseelse. Folkeskoler er i den grad med til at skabe parallelsamfund og apartheidkultur i Danmark.

http://jp.dk/indland/aar/article1474252.ece

Janne

Posted: 2 oktober 2008 - 09:31 - Svar

PK

Det synes jeg at du har ret i. Vi har set det med bl.a. forskning i religion – særligt islam – at viden – den hele virkelighed – ikke er det vigtigste, men derimod smukkesering og at fremme et enkelt (og bekvemt og æstetisk) syn på religion og religionsdyrkelse. De forskere, politikere og journalister der formaster sig til at vise grimme, udemokratiske og barbariske sider af religion og religiøs praksis bliver behandlet som f.eks. Geert Wilders og Trykkefrihedsselskabet.

Janne

Posted: 2 oktober 2008 - 09:40 - Svar

PK

Man kan også kalde samtidsforskning for glasurbaseret forskning, når det handler om nogle former for religion.

Hvordan se hvad der reelt sker i vores samtid igennem et lag af glasur?

Janne

Posted: 2 oktober 2008 - 09:59 - Svar

Sprogligt parallelsamfund i Danmark skal forhindre ekstremisme:

“Skolebørnene kan udvikle sig til ekstremister, hvis ikke folkeskolen formår at vise, at den værdsætter indvandreres sprog og kultur, mener Anders Bondo Christensen, der er formand for Danmarks Lærerforening.”

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/299450:Danmark–Modersmaal-ska l-hindre-ekstremisme

Kræfter i Folkeskolen er som jeg ser det i stor stil med til at skabe parallelsamfund og apartheidkultur – adskillelses politik – i Danmark.

Der er masser af sprog i verden som vi kan værdsætte uden at den danske folkeskole skal undervise i sprogene. Der er mange kulturer som vi kan værdsætte uden at den danske folkeskole skal undervise i kulturerne.

Bondo gøder jorden for mere forkastelseskultur i Danmark og han er med til at skabe fremmedgørelse. Bondo laver med sine holdninger Danmarks Lærerforening om til en Udansk Lærerforening.

HelgeD-H

Posted: 2 oktober 2008 - 10:03 - Svar

@Janne m.fl.
-Siger titlen : Edarat al-wahash dig/jer noget ?
Du spørger til om Balladen i Frankrig (Les Beurs)
– og i andre lande encore – igen og igen.
Om hvornår balladen ‘bare’ er udtryk for ungdommelig utilfredshed,
og hvornår det er egentlig borgerkrig ? (Dar al-Harb).
Jeg vil sige grænsen mellem de to tilstande er flydende – som en gråzone. Det er på partisanvis – assymmetrisk krigsførelse.
Jeg har fået tilsendt 1½ side om dette fra en afsender med hjertet
på rette sted, som respons på et offentliggjort læserbrev.
Kender i til Al Qaeda ideolog Sheik Abu-Bakar Naji’s nye bog :
“Governance in the wilderness” (Edarat al-wahash) ?
Jeg har skrevet om det på Uriasposten.
Og henviser til :
30.sep.2008 @20:48 #37 , egentlig til Vivi Andersen.
På indlægget : terrorforsker til islamister om demokrati :
“Hvis i ikke kan lide det så skrid” .
Jeg håber nogen kan bruge det jeg har skrevet.
Er man velkommen til at spørge dig/panelet om faktuelle ting ?
Hvor langt tilbage ser du/i på tidligere kommentarer – regnes
kommentarer fra før i forgårs for passé ?
Iøvrigt er det 36-årsdagen for folkeafstemningen til om Danmark
skulle blive medlem af Fællesmarkedet – en sorgens dag for mine
forældre, da valgresultatet forelå.
Næsten ingen kunne forestille sig et fremtidsscenarie som det vi har i dag.

Janne

Posted: 2 oktober 2008 - 10:07 - Svar

Man kan også – hvis Bondos holdning vinder indpas i flere folkeskolekredse – kalde Danmarks Lærerforening for en Ulands Lærerforening.

En forening til ulandes (sprog og skikke) fremme i den danske folkeskole og samtidig afvikling af danske kulturelle og sproglige samt dannelsesmæssige standarder.

Er den danske folkeskole ved at blive lavet om til ét stort socialpædagogisk ulandsprojekt, kan man lidt provokerende spørge?

Janne

Posted: 2 oktober 2008 - 10:35 - Svar

Ekstremisterne må klappe i deres hænder over hvor underdanig den danske lærerforening er. Tru og foreningens for’mand’ makker straks underdanigt ret. Jo flere trusler, jo mere viger de danske kulturelle dannelsesinstitutioner. Jo mere dansk kultur må vige.

Ekstremister ser at det virker at true i Danmark. Det er også det signal Bondo & Co.’s forening sender til utilpassede elever i folkeskolen. Lav ballade og i får jeres vilje. Jo flere Bondo’er m/k i folkeskolen, jo mere eftergivenhed overfor ekstremisme.

Hvordan er det gået til at den danske folkeskole og lærerforening er blevet sådan en flok skræmte Bondo’er m/k? For mig at se er det Bondo & Co. der med deres underdanighed lader ekstremister køre med klatten i den danske folkeskole.

Får ballademagerne med tiden deres vilje i Frankrig? Har de også Bondo’er der så kujonagtigt giver efter for ekstremisme?

HelgeD-H

Jeg vil kigge efter den artikel som du henviser til.

Skål

Posted: 2 oktober 2008 - 10:53 - Svar

@Janne

I Gellerup kaldes politifolk med anden etnisk baggrund end dansk “forrædere”, og en politielev har fået sin bil sprængt i luften med en hjemmelavet bombe. Så man ønsker angiveligt at sætte retsstaten ud af funktion. Det er der desværre mange eksempler på for øjeblikket.

Janne

Posted: 2 oktober 2008 - 11:25 - Svar

De Konservative kalder fraværet i danske folkeskoler for religiøst pjæk og det er da netop det, det er.

Religiøst pjæk.

Der er efterhånden meget der tillades og undskyldes i Danmark, hvis det bare er religiøst funderet. Religionssnobberi og smisken er oppe i tiden. Men hvad med børnenes lærdom og mulighed for at klare sig siden hvis de ikke får lov til at passe skolen?

http://www.berlingske.dk/article/20081002/danmark/810020334/

Få så alt det religionsfims ud af folkeskolen.

Janne

Posted: 2 oktober 2008 - 11:28 - Svar

Skål

Det er en gennem kedelig udvikling (afvikling).

M16

Posted: 2 oktober 2008 - 13:47 - Svar

På den grønne plakat er det Bruce Lee der er afbilledet, har rødfacisterne fået lov til det af Lee familie.

At sammenkæde et stort og fantastisk menneske som Bruce Lee, med samfundets bund, er en svine streg overfor Lee eftermæle.

Janne

Posted: 2 oktober 2008 - 17:24 - Svar

Apropos den udbredte religiøse pjæk i danske folkeskoler, så hørte jeg netop at værten i DR2 Deadline kl 17.00 rubricerer danske børn som hvide og blege og resten altså som noget andet.

Det er en mærkelig måde at diskutere pjæk på, at dele børn op i hvide, blege og det modsatte. Hvis den kvindelige vært på DR2 dog bare kunne holde sig til det der blev diskuteret, nemlig at nogle børn pjækker fra folkeskolen under ramadanen. Vi kan kalde det for ramadanpjæk. At også andre pjækker gør ikke pjækkeriet i folkeskolen under ramadan mindre.

Jeg håber at Snaphanen eller Uriasposten viser klippet hvor debat om pjæk ender i hvide og mørke børn.

DR2 har hudfarver på hjernen. DR skulle stikke piben ind og øve sig på at koncentrere sig om debatemnet i stedet for hudfarver. DR virker desperat.

Robin_Shadowes

Posted: 2 oktober 2008 - 20:10 - Svar

Här i Sverige brinner skolor i stort dagligen. Att bygga upp allt detta igen kostar stora pengar. Snart måste det svenska skolväsendet helt enkelt braka samman. Det är inte möjligt att detta kan fortgå hur länge som helst. Vad hoppas egentligen muslimerna uppnå med detta beteende? Att dom fega svenskarna skall tröttna och flytta utomlands och därmed påskynda islamiseringsprocessen?

Vivi Andersen

Posted: 2 oktober 2008 - 20:39 - Svar

Helge D-H

Jeg fik aldrig takket dig for linket til artiklen skrevet af Amir Taheri i New York Post om, ” Al Qaeda´s plan B”.

Den er virkelig glimrende og den beskriver hvad det er der foregår bl.a. her i landet, som i andre af Europas lande, lige her og nu.

Planen er skrevet af en af Al Qaeda topdogs og ummaen i Europa har taget den til sig.

Hvem ved, måske under anbefalinger af selveste Det Muslimske Broderskab ?

For Broderskabet bruger bl.a. dele af ummaen til at udøve det beskidte arbejde – mens organisationens topdogs tager sig af den pæne arbejde ala Tariq Ramadan – og dens mange paraplyorganisationer arbejder på hver deres måde under forskellige betegnelser og med forskellige formålsparagraffer som Kuffar helst skal finde acceptable ( nødhjælp osv.).

Bl.a. afbrændingerne vi oplever i Europa er skam ikke sådan helt tilfældige såkaldte drengestreger, og som nogen mener,forårsaget af kedsomhed!

Men vi lære vel efterhånden at kigge om bag det der foregår, at sætte det i relation til den igangværende Jihad.

Det kræver at vi stopper med de hurtige, overfladiske forklaringer.

Dernæst at vi begynder at VILLE forstå at der foregår en Jihad mod Europa samt, hvad Jihad går ud på og hvordan den udføres i nutiden.

Janne

Posted: 2 oktober 2008 - 21:07 - Svar

Robin

Jo mere svenske værdier og institutioner og folkhemmet nedgøres, bl.a. af politikere og kulturpersonligheder, jo større risiko vil der vel også være for at institutioner der repræsenterer Sverige og svenske værdier bliver nedbrændt? F.eks. skoler.

Limewoody

Posted: 2 oktober 2008 - 21:39 - Svar

“Følsomme områder” i La Frawnce – beretningen om forudseelig udvikling…..

ATLAS DES ZONES URBAINES SENSIBLES

Décret n°96-1156 du 26/12/1996

http://i.ville.gouv.fr/divbib/doc/chercherZUS.htm

http://www.danielpipes.org/blog/2006/11/the-751-no-go-zones-of-france. html

Bjovulf

Posted: 3 oktober 2008 - 02:27 - Svar

OT.

Linket nedenfor er måske en del af baggrunden for den vedblivende
sletning af Pat Condells video om “Saudi Britain” – min egen udgave er fx. således også lige blevet slettet, og jeg har
oveni fået en straf i form af en 6 måneders prøveperiode, hvor min YT-konto uden videre kan blive nedlagt – SNØFT 😉
( godt man har flere konti 😉 )

Måske er det på snart på tide, at vi starter en boykot af YouTube
verden rundt ? – hvis det altså er deres mening, at den form for muslimsk styret censur af helt lovlige udsagn og kritik af bindegale islamister skal til at være den nye standard.

mvh.

http://www.jihadwatch.org/archives/022936.php

“Kuwait Human Rights Society demands that YouTube erase “anti-Islam” material

That is, material that reports accurately about Islamic teachings and Muslims acting upon those teachings. “Uttering profanities against Prophet Muhammad (PBUH) is the worst form of human rights violation in the world.” Worse than murder. Worse than slavery. Worse than torture. Worse than genocide.

Free speech death watch update: “‘YouTube’ must erase anti-Islam material: KHRS,” from Arab Times (no date), with thanks to Twostellas:

KUWAIT CITY : Kuwait Human Rights Society (KHRS) Chairman Dr Adel Al-Damkhi has asked the government to put pressure on the officials of ‘YouTube’ — a video sharing website — to delete all derogatory statements about Islam and Muslims from the site, reports Al-Seyassah.
Urging the authorities to take the necessary legal action in case the website fails to erase the statements, Al-Damkhi stressed “uttering profanities against Prophet Muhammad (PBUH) is the worst form of human rights violation in the world. Attacks on the values and tenets of Islam are extremely dangerous and unacceptable.”

Al-Damkhi pointed out the United Nations Human Rights Council (UNHRC) strongly condemns attacks on the holy prophets and religions. He confirmed KHRS recognizes the importance of freedom of conducting scientific research, exchange of information, and significance of the latest technologies and media on human lives, but it is against how ‘YouTube’ depicts Islam. He said this is an outright violation of the human rights of millions of Muslims all over the world.”

steen

Posted: 3 oktober 2008 - 03:00 - Svar

@Bjowulf: Jeg så den – der er ingen tvivl om at der ydes enorm pression på firmaer som Google- You Tube – og sikkert også trusler, flere end der kommer til vores kendskab. Derfor er det så centralt hvad GoV skrev forleden:

We are still waiting for the day when big media realize they have a responsibility to stand up for freedom of expression.

http://gatesofvienna.blogspot.com/2008/10/pat-condell-censored-by-yout ube.html#readfurther

det kan blive en censurepedemi, der rammer hvemsomhelst, hvis ikke den fri verden står fast ved, at der ikke er noget at diskutere dér.

Bjovulf

Posted: 3 oktober 2008 - 09:25 - Svar

Ja, det ser sådan ud – jeg har stdig ikke forstået hvorfor ? –
altså YouTube’s begrundelse – jeg fik den samme som Pat.

Er det mon ulovligt at linke til petitions / underskriftinsamlinger ?

Fra den muntre afdeling – det er svært at holde
masken, når man ser sådan noget som dette:

http://politiken.dk/udland/article575652.ece

Sgu ikke lige nogle prostiturede, jeg kunne få lyst til
at rende efter – her kan man sgu da virkelig tale om at
“købe katten i sækken” 🙂

HelgeD-H

Posted: 3 oktober 2008 - 10:27 - Svar

@Bjovulf
Shahada på YouTube. Islamforherligelse vil de muslimske kræfter
godt bevare på YouTube.com -det er en dyd for muslimerne.
Søgeord: Hamas Bunny, Shahada med talrige eksempler på f.eks.
Jøder konverterer, japansk kvinde konverterer i Japan, Amerikanere
konverterer-ca.20.000 om året i U.S. ,4000 tyskere konverterer en bloc. Læg mærke til comments – Broder/Søster du er blevet en af vore. Hvilken triumf for araberne at censurere og fortrænge vestlig kultur og retten til at hævde at 2 plus 2 er 4.
Særligt fordi de muslimske masser helst skal være uoplyste,
Og ikke tænke selv, og end ikke overveje at forlade islam.
I dag – fredag skal muslimerne høre fredagsbønnen. En mesterlig
massesuggestion, ligesom Hitler-talerne i 1930’erne.

Leave a Comment