20
okt
Seneste opdatering: 20/10-08 kl. 1511
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!

støt initiativet. http://www.durban2.dk/ . Bemærkelsesværdigt nok ser man ingen diskussion af dette i de andre nordiske lande, andet end på enkelte ledende blogs, især Norges Document.no. En svensk nyhedssøgning viser én (!) artikel, et interview med Frederik Stjernfeldt. Danmark skylder ikke mindst Naser Khader, Michael Jalving, Bent Blüdnikow, Kasper Støvring, Asger Aamund, Lars Hedegaard og Kai Sørlander, at emnet er blevet højprofileret i debatten. Sæt pres på politikerne med din underskrift, mens de forhandler oplægget til konferencen.

Mediehåndtering eller – manipulation: Ingen røg uden brand

Endnu en børnehave i Gellerup har været udsat for brand. I går hed det:

[…] »Det ser da umiddelbart mærkeligt ud, at der er brand i Mudderkliren en uge efter, at der blev sat ild i børnehaven Viben, men med det arnested for branden, som vi har fundet, tyder intet på, at branden er påsat,« siger vagtchefen på Århus Politigård. […] Ny institutionsbrand i Gellerup [JP, ikke længere online]

“Tyder intet på” er selvfølgelig ikke det samme som en afvisning af pyromani, men forbeholdet viser sig da også at have været forhastet, og har utvivlsomt været et eksempel på strategien med at prøve at tale konflikter ned:

Østjyllands Politi har anholdt fire drenge for den brand, der i går aftes hærgede en børneinstitution i Gellerupparken i Århus. […] Det er ikke meget mere end en uge siden, at børnehaven Viben i Gellerup gik op i røg ved en påsat brand. Fire drenge anholdt for brand (dette er samme artikel der i omarbejdet form citeres fra nedenfor)

Men stadig forsøges en vægtning efter den velkendte strategi vi har set utallige eksempler på her på det seneste – der er ingen sammenhæng:

Alligevel mener Østjyllands Politi ikke, at de to brænde har nogen sammenhæng.

“Ikke … nogen sammenhæng” er tilpas uklart til at det kunne være sandt: Måske har der ikke været aftalt spil mellem brandstifterne i de to tilfælde. Men siger eller implicerer man derved fra politiets side at det nøjagtig lige så godt kunne være begået af tilfældigt forbipasserende, danskere, vietnamesere, grønlændere …? Hvis man nu lavede en opgørelse over disse tilfælde af brand og hærværk, og der viste sig en tydelig korrelation mellem etnicitet/religion og gerningsmændene, ville man så stadig sige “ingen sammenhæng” hvis brandstifterne ikke kendte hinanden eller havde aftalt ugerningen? Strategien er tydeligvis at trække afvisninger så langt som de lader sig strække. Og bemærk så lige, at denne problematisering foregår i et netmedium, og ikke af de involverede journalister.

Update: Så er den første apologi indløbet:

[…] Thomas Rodin Jensen, der er leder af flere institutioner i Gellerup er ærgerlig over branden. “Det er trist hver gang, der sker sådan noget. Det er forfærdeligt, hvis de her drenge har startet branden. Så håber jeg, de får den hjælp, de har brug for senere,” siger han. […] Drenge erkender medskyld

Er det da ikke fantastisk? I den vestlige verden er spontan vrede nu bandlyst når det drejer sig om de ædle vildes handlinger. I dens sted er opstået denne automatreaktion, så upassende følelser kanaliseres over i offertænkning. Se også Svenske blondiner kaldes ludere – stakkels indvandrere på Uriasposten. Det burde være så oplagt: En kultur der ingen skrupler har i forhold til at føle vrede og udøve aggression fortrænger i længden den kultur der i stedet undskylder og undskylder. Men neej … neej … sådan noget siger pæne mennesker ikke (LFPC).

Nye toner i det amerikanske forsvar: OK at sætte de rigtige ord på problemet

Fortæl det til H. J. Bonnichsen … nåh nej, han er jo afgået. Fortæl det til Anja Dalgaard-Nielsen hos PET. Men måske går kommandovejen via britiske MI5, før man tør kaste sig ud i at kigge på hvordan jihadister legitimerer sig selv, og hvordan de mener at finde belæg i f. eks. Koranvers som 9:111, 9:29 og 9:5, og i talløse vers og hadith der beskriver rollemodellen Muhammeds ord og gerninger:

A U.S. military “Red Team” charged with challenging conventional thinking says that words like “jihad” and “Islamist” are needed in discussing 21st-century terrorism and that federal agencies that avoid the words soft-pedaled the link between religious extremism and violent acts.

“We must reject the notion that Islam and Arabic stand apart as bodies of knowledge that cannot be critiqued or discussed as elements of understanding our enemies in this conflict,” said the internal report, a copy of which was obtained by The Washington Times. […]

“The fact is our enemies cite the source of Islam as the foundation for their global jihad,” the report said. “We are left with the responsibility of portraying our enemies in an honest and accurate fashion.” […]

A January 2008 memorandum from the Department of Homeland Security’s Office for Civil Rights and Civil Liberties stated that unidentified American Muslims recommended that the U.S. government avoid using the terms “jihadist,” “Islamic terrorist,” “Islamist” or “holy warrior,” asserting that would create a “negative climate” and spawn acts of harassment and discrimination. Military report says terms ‘jihad,’ ‘Islamist’ needed

»Islam højagter kvinder«

kan man ikke så underligt høre muslimske mænd sige, der sjovt nok også synes at det er en fordel for kvinderne, at manden tillades at have fire koner. (Se den ubetalelige “Why can a man have 4 wives in Islam?”.Fyren optrådte med Seidenfaden, Bæk Simonsen, Anders Gadegaard og Kamal Qureshi på Islamofobikonferencen i København i 2006.) Men også nogle af islams nyttige, kvindelige idioter og ambulerende Stockholms-syndromer, f.eks. Enhedslistens Asmaa, reproducerer propagandaen. Hvordan ser det ud i praksis, når mænd opfører sig som psykotiske 13- årige, med det islamiske samfunds fulde bifald ?

Sexuella trakasserier ökar i Egypten, enligt en ny undersökning. Enligt kvinnorättsorganisationen som gjort undersökningen har 98 procent av utländska kvinnliga besökare och 83 procent av egyptiska kvinnor blivit utsatta för någon form av sexuella trakasserier.

Det utbredda problemet med sexuella trakasserier i Egypten står återigen i fokus efter en ny undersökning av den Kairo-baserade kvinnorättsorganisationen Egyptian center for womens rights (ECWR). Enligt enkäten är sexuella trakasserier på uppgång och gruppen liknar problemet vid en ”social cancer”.

Att man bär slöja eller är konservativt klädd har ingen motverkande effekt. Alla kvinnor ingår i målgruppen, menar organisationen som nu kräver en lagstiftning för att skydda . Men kanske det mest upprörande av allt är att mer än 50 procent av männen som deltog i enkäten tyckte att kvinnan bar skuld för trakasserierna och menade att det var hon som ’började det hela’. Största delen av de rapporterade trakasserierna ägde rum på gatan och på allmänna transportmedel. Ledaren för ECWR Nihad Abu El-Qoumsan beskrev i en artikel publicerad på BBC hur tom beslöjade kvinnor som blivit offer för trakasserier skyllde på sig själva.

Ægyptens sociale cancer, Egypt’s sexual harassment ‘cancer’ . Herfra går der en lige linje til de importerede, farverige skikke: Svenske blondiner kaldes ludere – stakkels indvandrere, der selvfølgelig gør sig særligt pinagtigt bemærket i det åndelige matriarkat, Sverige. I Oxford har nogle af religionens højagtede kvindelige gidsler netop afholdt en demonstration:”We are practising Muslim women and we believe women should not lead the prayer.”

Muslimske piger får abort uden forældres viden

De fleste unge piger under 18 år, som søger om grønt lys til abort uden forældrenes viden, er muslimer.Langt de fleste af abortsamrådenes ansøgninger er fra piger med muslimsk baggrund. De er bange for at blive udstødt af familien og sendt til deres hjemland på opdragelsesophold. De frygter for deres helbred og liv, siger Abort-ankenævnets formand, Torben Hviid. En mindre gruppe, der søger om tilladelsen, er katolske piger med udenlandsk baggrund, og så er der en gruppe danske piger, der frygter forældrenes reaktion – de får typisk afslag, påpeger Torben Hviid. KrD

Give me your tired, your poor, your huddled … ballet dancers
Hvad sund fornuft, social friktion, massive udgifter, kriminalitet og en kronisk og øgende terrortrussel ikke har kunnet afstedkomme, kan en recession måske fremme i England. Vil vi se det samme i Sverige eller er længslen efter national forsvinding i Riksdagen for stærk ? Normalt er det på psykiatriske hospitaler, man møder den higen efter at være borte og få det hele overstået. Det fascinerende ved Sverige er, at det får én til at genoverveje, hvad der overhovedet er normalitet blandt vores nærmest beslægtede. Jeg kimser ikke af at blive stemt til eftertanke. Denne blog skal nødigt være en propagandapamflet, som Politiken så gerne vil have det til. Britain Rethinks Its Immigration Policy

Bloggen – det virtuelle svar på en lokumsvæg

Satanisten som hr. Suresen – han kan ikke li´dagens vægaviser.

At stemme eller ikke stemme

En udenlandssvensker illustrerer i en nøddeskal svensk indvandringskritiks problem og hvorfor stemmeprocenten er stadigt dalende ( 96.4 % i 1976, 81 % i 2006). Det er fortiden og historien, der styrer det. Hun ser helt klart, at landet driver mod opløsning, men tøver alligevel med at stemme for at forhindre det. Et folkestyre i fuld narkose på katastrofekurs. Selv intelligentsiaen, der indser det, og ikke har nogen karriere at miste ved at skrive det, er apatisk:

The established parties, on the other hand, I consider to be even more acutely dangerous, paving the way for fascism…..Once right wingers feel confident enough to retaliate, we will have Weimar-like conditions.”

To vote or not to vote

As a Swedish citizen living abroad, I´m still in possession of my constitutional right to vote in the parliamentary election. In 2006, when I last had the chance to exercise this democratic right, I chose not to do so. The reasons? There were two. First, I did not feel that there was a single candidate worthy of my confidence. Second, it is no longer possible to cast a protest vote in the form of a blank vote, such ballots now ending up in one big pile with ballots that are invalid for formal reasons. That´s discontent disguised as incompetence, as far as I´m concerned, and with some regret, I decided that absention was the answer.

My unwillingness to pick a candidate was mainly a result of the more or less official consensus reached by all established Swedish parties not to seriously discuss or question the country´s financially and demographically irresponsible immigration policy. I will not vote for a politician who is either too daft to realise that s/he is allowing a nation to fall apart, which is likely to result in civil war, or too ambitious to care.

The only party advocating efficient restrictions on immigration were the Sweden democrats (SD), whose roots can be found in the movement BSS (“Bevara Sverige Svenskt” or “Preserve Sweden Swedish”). I still remember their graffiti from the time when I first learned to read; the letters B, S and S were written on top of one another, and behind each letter sometimes came the remaining part of the word. It was exciting to decipher, and no less so where someone had replaced the last S with a B for “Blandat” or “Mixed”. Imagine my pride when I figured it out! Those three letters were, however, mostly accompanied by a bewildering, fourth sign, whose meaning I had not yet learnt in school for the simple reason that it is not part of the alphabet. It was only later that I learnt what the swastika represents.

Under no circumstances will I vote for a candidate with that background, and it makes no difference that the Sweden democrats claim to have banned all Nazi elements and refer to themselves as national conservatives. In my eyes, they will always be tainted. The established parties, on the other hand, I consider to be even more acutely dangerous, paving the way for fascism.

This week, leftish elements went berserk in Malmö at a public SD meeting. The police failed to protect the democratic rights of the organizers. Once right wingers feel confident enough to retaliate, we will have Weimar-like conditions.

I had a dilemma in 2006, and the same moral predicament is likely to haunt me again in 2010. Not being able to choose is hardly an excuse for dodging your responsibilities, after all… Absention is fundamentally wrong in a democratic context, and I´m at a loss. To vote or not to vote


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

WordPress kommentarer (41)


Johansen

Posted: 20 oktober 2008 - 08:52 - Svar

Jeg må give de egyptiske kvinder ret.
Af de 7 islamiske lande, som jeg har rejst i, tager Egypten helt klart førstepladsen når det kommer til tilråb på gaden, piften og i det hele taget “afklædning med øjnene”. Og så konstante spørgsmål om, om man nu er gift med den mand, som man er i følgeskab med.
Man vænner sig til at sige, at man er gift, endskønt det blot kan være en mand, som man har mødt i en kibbutz og draget til Egypten med.

Hvis nogen tror, at det hjælper specielt meget, at man er i følgeskab med en vestlig mand, så kan man godt tro om igen. Der er absolut intet smigrende i tilråbene, som altid er grænseoverskridende og af seksuel karakter.
Det må være et helvede at leve i for egyptiske kvinder. Vi andre kan jo heldigvis vende tilbage til mere normale tilstande, når rejseeventyret er slut.

Johansen

Posted: 20 oktober 2008 - 09:02 - Svar

Jeg har skrevet under på Boykot Durban 2. I begyndelsen kunne man se de andre medunderskrivere, men det er ej muligt længere.
Gad vide hvad forklaringen er på dette?

Mette

Posted: 20 oktober 2008 - 09:07 - Svar

Min avis har haft masser af debat om Durban 2 og serverede igen et af sine Khader-pletskud i går i artiklen “Khaders hemmelige loge“ af Maz Plechinger og Anders Langballe. Men andre mænd beundrer jo Naser Khader, forstå det, hvem der kan.

En hemmelig loge vil flytte sin base fra et fransk vinslot til Danmark og smigrer os ud over alle bredder med, at vi er vant til at være stormomsuste og er det perfekte værtsland.

Det er nemt at forstå, at slotsejeren ønsker interessen fjernet fra ejendommen, og logebrødrene ser også gerne, at basen flyttes til et for dem fjernt land. Skandinavien har længe været udset til specielle muslimske tiltag, så ingen bør i det hele taget undre sig over udviklingen.

For nylig optog man en ny logebror, der er kendt for sin higen mod rampelyset og sin utrættelige indsats for indvandring af trosfæller, Naser Khader.

Nu forsøger Khader med ultrakort varsel at tromle en konference igennem i februar, “Copenhagen Symposium”. Angiveligt til ære for Salman Rushdie, som han derved tager som gidsel. For i samme åndedrag at anmode om 4 mio. kr. til formålet og lægge planer om bl.a. at inddrage Christiansborg slot i stedet for det franske.

Hovedformålet er naturligvis at profilere Khaders hemmelige våbenfæller forud for Durban 2 konferencen i april. Khader aner ikke, om Rushdie kan komme til symposiet, men tillægger det heller ikke væsentlig betydning, det er tydeligt nok ikke Salman Rushdie, der interesserer ham. Omtales i artikel 19 ds. “Rushdie hyldes med konference” i JP (kræver login).

Danmark er blevet for lille for Khader, der i stedet optræder som verdensmand og talsmand for det internationale broderskab, som han kalder islamkritiske frihedskæmpere i en Tredje Verdenskrig. Med sædvanlig logik udtaler Khader: “Vi er ikke ude på at angribe og kritisere islam. Vi skal ikke fornærme nogen, men vi siger, at religion ikke skal blandes med politik, og så siger vi, at folk skal have ret til at kritisere religion” (JP 19/10).

Nå da! Fik I den, alle I, der ude ved kakkelbordene? Eller får mange års fejlinformering stadig et barmhjertigt slør til at sænke sig over selvmodsigende nonsens?

At tale om islamisme kontra islam et bekvemt illusionsnummer under en kolonisering, for så vidt der kun er tale om gradsforskelle i troslivets intensitet og samfundslivets udnyttelsen af det samme potentiale, dvs. islams hellige skrifter. Potentialet er fortsat hævet over moralsk fordømmelse og forkastelse.

“Islamisternes idé om racemæssig eller religiøs overlegenhed er en ny og klokkeklar form for racisme. Det er temaet i vores netværk, hvilket både jeg og Naser Khader har været meget optagede af at sikre”, udtaler Tarek Fatah, en anden af logebrødrene.

Ja, man ser det for sig. Hvordan det har fiflet med ordene for at skjule det åbenbare, der ikke kan skjules. For det er utallige gange dokumenteret, at dette udsagn er direkte usandt, fordi islams hellige skrifter skelner mellem muslimers og ikke-muslimer retsforhold. Førstnævnte tildeles en elitær stilling i forhold til sidstnævnte og mænd ift. kvinder. Det er i ifølge vore menneskerettigheder og Dansk Sprognævns definition oplagt diskriminerende og racistisk.

Som en logisk konsekvens af forholdene har de muslimske lande ikke kunnet anerkende vore menneskerettigheder men har vedtaget deres egne. Og hvad enten man synes om dette eller ej, er det langt mere hæderligt end EU’s patetiske hykleri om universelle værdier.

Slotsherrernes ærinde forekommer således at være forførende, når de påstår, at Durban 2 er en holmgang mellem islamister og Vesten. Realiteterne er langt værre. Durban 2 er orkestreret som en tvekamp mellem muslimer og ikke-muslimer uanset opholdssted og nationale interesser. Ideologi vil blive anvendt mod ikke-muslimer, men dybest set handler det om territorier og magten over dem. Det glemmer “frihedskæmperne” at fortælle.

Naser Khader opfattelse af demokrati er ikke den samme som min og mine omgivelsers, og jeg anser hans virke for landsskadeligt, for så vidt han bidrager til løgnen om moderate muslimer. Islam er aldrig moderat, og det vil vi alle opleve i de kommende år. Det kræver mod at indse, hvilken gift vi prakkes på i tilforladelig indpakning.

http://jp.dk/arkiv/?id=1489240&eceExpr=khader%20fransk%20vinslot“%20/> &eceArchive=o

HelgeD-H

Posted: 20 oktober 2008 - 09:40 - Svar

Ja! især for Kopterne -Det Kristne mindretal i Ægypten.
Og det værste helvede har de Koptiske kvinder der.
Jeg har læst artikler i Jyllands-Posten, om at mange Koptere er henvist til lortearbejde, som f.eks. skraldindsamlere, og at de skal finde sig i at få lavere løn eller højere skat.
Jyllands-Postan havde også en kronik om Kopternes onde skæbne
siden år 640 A.D.
Kopterne har levet med en kronisk Muhammed-krise i 1400 år.
Ifølge “Danmarks fremtid-dit land-dit valg…”:
Ægypten: Befolkning: 68 Mio. i 2001
Total fertilitet – fødsler pr. kvinde: 3,15 barn.
10 procent af befolkningen er Kristne Koptere, som chikaneres.
Henved 10.000 Koptere konverterer årligt til islam for at slippe for diskrimmination.
Religion: Muslimer 94%, Kristne og andre 6%.
Den onde skæbne lurer i horisonten i fremtidens Eurabia.

Jeg kan heller ikke lide udenrigsministerens fedtspil og andre EU-landes positive holdning til Durban II. Jeg vil også skrive under.
475 underskrivere så jeg her til morges, da jeg ledte efter Johansen blandt underskriverne. Godt gået, og hvis det får konsekvenser for underskriverne må jeg stå imod.

Pølsen

Posted: 20 oktober 2008 - 10:13 - Svar

Angående Naser Khader.

Han vil have tronfølgerloven ændret, så en kommende regent eventuelt kan være muslim. Der er noget dobbeltbundet ved Naser Khader. Han kæmper reelt mod islamismen. Og tak for det. Men han ønsker også at afmontere en masse danske grundstrukturer og øge indvandringen. Naser Khaders tiltag kan, hvis de gennemføres, betyde, at islamismen faktisk får (endnu) større indflydelse, selvom det (angiveligt) ikke har været meningen fra Naser Khaders side.

Jeg ved ikke om, Naser Khader er en farlig mand, naiv eller en (farlig) utopist, men hans løsningsforslag er næppe reelt brugbare som politiske instrumenter i kampen mod islamiseringen.

Pølsen

Posted: 20 oktober 2008 - 10:22 - Svar

Med hensyn til islams højagtelse af kvinder, og mandens ret til at have fire kvinder, støder man på endnu en af ideologien islams sære selvmodsigelser.

I hadith(?) siges det, at kvindens seksualitet er ni gange stærkere end mandens. Men kvinden må ifølge islam ikke tage flere ægtemænd. Flere partnere er en ret mænd har. Men det giver et misforhold, da de fire koner – hver med en ni gange så stærk seksualdrift som deres mand – til sammen har en seksualdrift, der er 36 gange så stor som den stakkels mands, hvis umulige mission det er at tilfredsstille dem.

Brandmand

Posted: 20 oktober 2008 - 10:27 - Svar

Unge brandstiftere:

“Fire drenge anholdt for brand

Offentliggjort 20.10.08 kl. 10:02

Østjyllands Politi har anholdt fire drenge for den brand, der i går aftes hærgede en børneinstitution i Gellerupparken i Århus.”

http://jp.dk/indland/aar/article1490056.ece

Mette

Posted: 20 oktober 2008 - 10:51 - Svar

Pølsen

Enig, der er noget dobbeltbundet ved Naser Khader, og det kommer jævnligt frem, men det er ofte sådan, at folk ikke tør tro deres egne øjnen og ører,når det oplevede står i et modsætningsforhold til det almindeligt antagede.

Jeg vil gå så langt som til at skrive, at Det Muslimske Broderskab må være jublende lykkelige over den danske begejstring for Naser Khader, og jeg føler mig overbevist om, at Naser Khaders liv aldrig har været i fare. Men det har sikkert ikke været svært at overbevise Hans Jørgen Bonnichsen om det modsatte.

Akkaris ord om at futte Khader i luften var tydeligt nok en primitiv spøg af en type, som danskere også kan finde på at bruge, når de befinder sig i selskab med ligesindede. Men i Akkaris tifælde blev han udspioneret, og siden fik den hele armen og mere til i medierne, og det er nok den eneste gang, jeg vil tage ham i forsvar. Khader udnyttede situationen maksimalt.

En ting, som det er værd at lægge mærke til, og som andre også har undret sig over i forbifarten, er Naser Khaders danske sprog, især under sidste års valgkamp.

Khaders sprog er påfaldende fattigt på ord, dybde, nuancer, smidighed og andet, der gør en persons sprog levende.

Sproget afspejler bevidstheden, og Khader taler et dansk, der ikke er dansk i “sjælen” men en slags “pidgin” dansk, der minder ikke så lidt om ghettosproget. Det er da underligt, at han taler så barnligt, når man tager hans lange ophold i landet, uddannelse og arbejde i betragtning. Det er som om noget i ham aldrig har lært, som om han kun fysisk er flyttet til Danmark. Og som om han hele tiden skifter mellem at fedte for os og hæve sig over danskerne. Dette skriver jeg uden sympati for Janteloven. Som jeg oplever Naser Khader er han simpelthen ikke ægte.

LFPC

Posted: 20 oktober 2008 - 11:01 - Svar

“jeg føler mig overbevist om, at Naser Khaders liv aldrig har været i fare”

Dette er nok at strække det for meget. Uanset om han bliver betragtet som nyttig af Broderskabet eller ej, kan de ikke kontrollere de eksplosive temperamenter i den etageklippede jordhøjde. Hvis disse tumper opfatter ham som frafalden eller ‘kokosnød’ vil han være i fare, og jeg synes også at kunne huske at der har været flere episoder der kunne være gået galt.

Mette

Posted: 20 oktober 2008 - 11:39 - Svar

Det er nok muligt, at der for år tilbage var nogle få tumper, der truede Khader, fordi han drak øl og dengang ikke var gift med sin samlever. Da tog vi det alle for pålydende, når muslimer skreg efter folk, at de ville myrde dem. I dag ved vi, at de kan finde på det, men at det for det meste blot er den normale måde at skælde ud på i de kredse.

Vi har også fået beviser for, at imamer og klaner kan udøve kontrol helt ned til den enkelte person på gadeplan. Det er just det store problem, der gør det så vanskeligt for politiet. Nogen mener endda, at Khader og hans danske juristkone har fundet det nødvendigt at indgå et shariaægteskab, samtidig med al hans rørstrømske snak om noget, han kalder demokrati. Lyt til ham, luk øjene, hvis det hjælper på koncentrationen.

Men jeg skal undlade at skrive mere om Khader, selv om han hele tiden slipper godt afsted med at trække folk rundt ved næsen på den mest idiotiske måde og ved at høvle nonsens af sig. Blot undrer det mig, at han altid er blevet fremhævet som damernes ven. Jeg er aldrig truffet på en kvinde, som synes om ham, og det er jo hovedsagelig mænd, der har taget ham i forsvar fra først til sidst både indenfor og udenfor partiet.

Jeg tænker, at såvel Gitte Seeberg som Malou Aamund kunne have suppleret mig, men det kommer nok til at vare en rum tid, før de drister sig til at tale ærligt ud om Khader. Muslimske kvinder er derimod meget åbenmundede om hans nedladende behandling af dem, se dokumentarfilmen “Mig og Naser”, hvor det er et gennemgående emne.

steen

Posted: 20 oktober 2008 - 12:23 - Svar

@Johansen: de andre underskrivere ser jeg stadig her:

http://tinyurl.com/6knrva

Mette

Posted: 20 oktober 2008 - 12:32 - Svar

“Dansk udlændingepolitik har fået strammet huden, men der er ikke meget kød på den aftale”

Sådan karakteriserer Liberal Alliances leder Naser Khader den aftale Dansk Folkeparti har indgået med regeringen for at imødekomme Dansk Folkepartis krav om at bremse EU-borgeres ret til at tage ægtefæller med sig, når de flytter til Danmark.

“Retstilstanden er den samme i morgen som i dag. EU’s regler står ved magt, og simpelthen på grund af det større kendskab til reglerne, som presseomtalen har skabt, vil vi i de kommende år opleve et stigende antal familiesammenføringer. Det vil komme helt af sig selv,” siger Naser Khader.

Han kritiserer også, at regeringen på trods af tidligere løfter fra regeringspartierne er gået med til at stramme adgangen til dansk indfødsret.

Han henviser til, at de konservative så sent som i maj måned nedlagde veto overfor Dansk Folkepartis krav om stramninger i indfødsretsprøven med henvisning til, at man ikke ønskede at gøre det sværere at blive dansker.

“Det er ganske urimeligt, at indvandrere, der har gjort sig umage med at blive integreret, nu skal forhindres i at blive danskere, fordi Dansk Folkeparti har brug for et figenblad til at skjule deres knæfald i denne sag. Det er for ringe af de konservative, at de ikke har mere gennemslagskraft i regeringen,” siger Naser Khader.

Han slår fast, at familiesammenføringer af svært integrerbare ægtefæller er et stort problem, som der skal tages håndfast fat på, men han mener ikke, at de problemer kan løses med generelle stramninger.

“Der er kun den besværlige vej med demokratisk integration og et konsekvent opgør med arrangerede ægteskaber. Hvis vi fortsætter med blot at stramme de generelle regler, gør vi livet rigtig surt for de mange velintegrerede uden at opnå nogen reelle forbedringer,” siger Naser Khader.

Han pointerer, at det er en forkert indfaldsvinkel, når Dansk Folkeparti får lov til at diktere at selve fænomenet indvandring er det problem, der skal bekæmpes.

“Indvandring er både sundt for samfundet og godt for økonomien. Vi skal blot blive bedre til at tiltrække de rigtige indvandrere. Den diskussion er totalt fraværende, når fokus udelukkende lægges på at holde indvandrere udenfor Danmark og væk fra indfødsretten,” siger Naser Khader.

http://liberalalliance.dk/show/737/Flere_familiesammenfoeringer.htm

Johansen

Posted: 20 oktober 2008 - 12:40 - Svar

Steen

Når jeg klikker på dit link, så ser det meget mystisk ud på min skærm. Det samme som når jeg går ind under øvrige underskrivere på Boykot Durban 2.
Mærkeligt hvad det kan være. Det er ikke nemt at være en computerspasser 🙂

Janne

Posted: 20 oktober 2008 - 12:41 - Svar

Angående endnu en omgang hærværk på en dansk offentlig institution i Århus. Sådan siger en pædagogisk leder:

“Thomas Rodin Jensen, der er leder af flere institutioner i Gellerup er ærgerlig over branden.

“Det er trist hver gang, der sker sådan noget. Det er forfærdeligt, hvis de her drenge har startet branden. Så håber jeg, de får den hjælp, de har brug for senere,” siger han.”

Den udtalelse skal da nok få hærværksdrengene/mændene til at stoppe.

Hvad med børnehavebørnene, hvad med de ansatte og hvad med den bygning og hærværket som skal betales af skattekroner?

steen

Posted: 20 oktober 2008 - 12:54 - Svar

ser du ikke hele stiben ? , begyndende med:

1 Mikael Jalving Selvstændig
2 Mogens Rukov Manuskriptforfatter
3 Kasper Elbjørn
4 Frederik Stjernfelt Professor, Aarhus Universitet
5 Simon de Tusch-Lec Kreativ direktør
6 Kasper Støvring Ph.d.-stipendiat ved Københavns Universitet

LFPC

Posted: 20 oktober 2008 - 13:10 - Svar

“Men jeg skal undlade at skrive mere om Khader”

Ingen grund til at tie bare fordi jeg ikke er helt enig 🙂 . Altid godt for debatten at få argumenterne for alle synspunkter med. Faktisk har jeg ikke rigtig længere nogen afklaret mening mht. ham, men jeg tvivler bare på at man fra statens side ville bekoste årlige millionbeløb på livvagter hvis truslen ikke var reel. Og uanset hvad han reelt står for, har mange af hans udtalelser og indlæg været gode for ‘vores’ side, fordi vi kan pege på ham der har ‘lov’ til at sige det som vi får på puklen for at sige. Hvis han havde haft nogen indflydelse på det politiske landskab ville jeg nok granske hans ord og kropssprog mere end jeg gør, men her og nu prioriterer jeg ham ikke så højt.

Mette

Posted: 20 oktober 2008 - 13:21 - Svar

Janne

Det er den anden børneinstitution i Gellerup, der har været udsat for ildspåsættelse og er blevet ødelagt på mindre en uge. Det spiller ingen større rolle for de muslimske forældre, hvoraf de fleste kvinder alligevel tilbringer dagen foran tv og er på offentlig forsørgelse. Mere end halvdelen af mændene ligeså. De ramte er de danskere, der havde børn i institutionerne, og som skal passe deres arbejde.

Der er ingen hjælp at hente noget sted, den socialdemokratiske borgmester er et skvat, og de skyldige og deres familier slipper nemt, medmindre man tager sig sammen og smider dem ud af boligforeningen.

I dag kunne man i JP læse et langt læserbrev, hvor en museumsleder gik i rette med biskop Kjeld Holm, Århus stift for hans medvirken til fremme islams sag og gøre byen utryg. Han er totalt ligeglad.

Sådan vil det fortsætte. Politikerne genmmer sig bag en finanskrise, der dels skyldes folks og bankernes grådighed og dels kan henføres til aqngst for fremtiden.

Sådan vil det også gå med Durban 2, politikerne vil undskylde deres fejhed med hensynet til krisen og lade som om, de ikke ved, at den fra nu af kan blive permanent. Vi satte kineserne til at arbejde for os, men Kina mærker allerede, at vi ikke mere har råd til at købe varerne, så nu er Kina også på vej ud i en økonomisk nedtur.

Jeg har opgivet håbet om, at det vil gå fremad bortset fra en kort bemærkning. Man undlod at vise rettidig omhu, og nu er man for fej og slap til at erkende, hvad det har ført til.

To us the poet of the gales sings.

LFPC

Posted: 20 oktober 2008 - 13:27 - Svar

Bloggeren Erich, som jeg først lige er blevet gjort opmærksom på gennem kommentarerne på Gates of Vienna, har nogle interessante overvejelser om dynamikken mellem terrorisme/den voldelige jihad, og så stealth/stille jihad, som berører hvad jeg skriver om omkring apologien for brandstifterne:

4) Then we must add to the mix the mainstream dominance of Politically Correct Multi-Culturalism (PC MC) throughout the West, by which the stubborn belief that Islam and the vast majority of Muslims are harmless and any attempts to link them to the violence perpetrated, and planned, by Muslims is not permitted in the light of public discourse and analysis—indeed, is positively vilified as “bigoted” at best. In this context, there is a perverse dynamic at work that aids and abets the cooperation of Stealth Jihad and violent Jihad: every new terrorist attack, and every new terrorist plot uncovered, arouses in the PC MC mindset a reflex reaction against linking those attacks and plots to Islam—for there is an implicit, semi-consciously anxious avowal that such data is, in fact, a disturbing indicator of something amorphously brewing among Muslims: and this semi-conscious anxiety, among PC MC people, then triggers the need to suppress the rational thought process that leads one from the data to questions about our prevailing axioms about how peaceful Islam must be, and how harmless the vast majority of Muslims must be. With each new terrorist attack, and each new terrorist plot uncovered, then, the PC MC people become perversely more, not less, susceptible to the seemingly sugarcoated deceptions of the Stealth Jihadists who are, you see, simply wanting their rightful piece of the Western pie like all the other “ethnic” minorities enjoy in our wonderful multiculturalist culture.

Johansen

Posted: 20 oktober 2008 - 13:28 - Svar

Steen

Jo, jeg ser de første 4 kolonner sluttende med Leif Davidsen. Men når jeg vil se yderligere underskrivere, bliver det volapyk:

MIME-Version: 1.0
X-Document-Type: Workbook
Content-Type: multipart/related; boundary=”—-=_NextPart_01C92AF5.41774760″

Dette dokument er en webside i én fil. Det kaldes også en webarkivfil. Hvis du ser denne meddelelse, skyldes det, at webbrowseren eller editoren ikke understøtter webarkivfiler. Hent en webbrowser, der understøtter webarkivfiler, f.eks. Windows® Internet Explorer®.

Nu har jeg vist fundet forklaringen.

steen

Posted: 20 oktober 2008 - 13:43 - Svar

@Johansen: Du skal nok opdatere din Flash Player:

http://sikkerhed.tdconline.dk/publish.php?id=18952

jeg kan iøvrigt meget anbefale denne til at spotte programmer, der trænger til opdatering:

http://secunia.com/vulnerability_scanning/personal/

Mette

Posted: 20 oktober 2008 - 14:09 - Svar

LPFC

Det er smukt af dig, at du har så høje tanker om statens økonomiske dispositioner og deres relevans til virkeligheden. 🙂

For mange danskere og politikere er Naser Khader et symbol på noget vellykket og derfor mere investeringsværdig end de fleste af os andre, hvis små fortrædeligheder som indbrud osv. politiet giver en god dag i. Man bilder sig ind, at Khader er blevet dansker med hud og hår, for det vil man så gerne tro på.

Heller ikke jeg synes, at Khader er interessant som person, han er jo så tung og selvglad, at det blafrer om ham. Det er hans symbolværdi jeg angriber, fordi jeg finder den fejlplaceret og derfor til mere skade end gavn.

For eksempel har Khader igen tilranet sig opmærksomhed ved bl.a. overfor Jersild på DR1 at påstå, at det er ham, der har stiftet det hemmelige broderskab til at bekæmpe det, som han og andre kalder islamisme, fordi de ikke vil indrømme, at det er islam, vi er oppe imod.

Men JP har for længst gennemskuet Khader, og latterliggjorde ham i et særligt tillæg, hvor man lod en svensk fotograf tage billeder af ham, mens han gik i vandet – bogstaveligt talt – iført bowler og en fin mørk habit. Derefter lod man Khader pladre løs og modsige sig selv i et tilhørende interview, og det var ondt, men fortjent.

Denne gang har JP haft fat i flere af de hemmelige klubkammerater, som der er et par håndfulde af, og de har fortalt, at Khader blot er den sidst tilkomne, og at de andre har holdt sammen i længere tid.

Khader tager altså “æren” for de andres indsats og får vel lov til det, hvis han til gengæld kan få de enfoldige danskere til at punge ud med 4 mio. kr. til deres mødevirksomhed eller i det mindste låne dem Christiansborg til formålet.

Deraf konkluderer jeg, at alting tyder på, at Khader endnu engang tages i luskeri og løgn, og den slags personer har jeg intet til overs for.

Alt, hvad den mand har rørt ved er endt i fiasko eller noget der ligner, selv konens karriere er blevet ødelagt og endte med en retssag, og den var ellers flot og på skinner.

Alligevel genlanceres Naser Khader gang på gang som den perfekte indvandrer. De interviews med ham, som jeg har læst i JP i den seneste uge, har atter været fulde af hans pral og en selvglæde, der er helt ude af proportion.

Det er også helt ude af proportion, når Khader på sit partis vegne skriver på hjemmesiden, at det er sundt for landet med indvandring, bl.a. økonomisk, og at vi blot skal tiltrække de rigtige indvandrere. Ovenover har han netop gjort opmærksom på sin glæde over, at vi er nødt til at rette os efter EU’s kommandoer vedr. indvandring. Derfor ved Khader også, at vi ikke har en kinamands chance for at regulere tilstrømningen af nye socialklienter og samfundsødelæggere.

Han er falsk, og jeg håber virkelig, at det snart går op for folk, så at vi ikke skal trækkes med ham i flere valgkampe end den næste. At han ønsker at indføre i Tronfølgerloven, at en muslimsk regent kommer på tronen, fortæller også om mandens mangel på takt og fiksering af islam.

Mette

Posted: 20 oktober 2008 - 14:31 - Svar

LFPC

Jeg hæftede mig også ved det, som du nu citerer fra Erich og Gates of Vienna. Det er jo det, jeg forsøger at gøre opmærksom på i dansk sammenhæng. Og har forsøgt på i laaaang tid efterhånden.

Jeg læste et JP-interview forleden med en mand, der ved meget om Mellemøsten og bor i USA, han var vist selv muslim eller havde været det, husker ikke navnet. Denne mand udtalte, at Vesten ikke vil opnå noget ved at sende fredsbevarende styrker til Libanon, der går mod sin opløsning på traditionel islamisk vis. Vesten er for blød og veg. Syrien vil derimod kunne magte Hizbollah, fordi den syriske hær besidder den fornødne hensynsløshed.

Hensynsløshed er vor eneste redning, og den modbydelige egenskab kommer ikke åbenlyst på programmet, førend vi allerede ligger ned og forstår, hvad vi er oppe imod, og at vi ikke har mange åndedrag tilbage, hvis vi undlader at forsvare os lige så ryggesløst, som vi bekæmpes.

Jeg har flere gange citeret et digt af Pär Lagekvist om, at ophøre med at gruble over det anstændige i at gribe til våben, og at man i stedet skal indse, at man har ret til det, og at det var fjenden, de valgte våben. Når nogen ønsker at kolonisere mit land og indføre islam og islamisk tronfølge, er de mine fjender. Jeg mener at være i min gode ret til at afsky islam.

Mette

Posted: 20 oktober 2008 - 14:38 - Svar

Nye Våben

Stryg grubleriet fra din pande
og gå i striden ud
at volden overmande
din tankes strid er slut.
Hvor ånd alene fægter,
ej nogen sejr vindes,
mod den som blindt benægter,
at nogen ånd findes.
Barbaren vælger våben,
du vælge må som han.
Står rovdyrflaben åben,
ej tanken tale kan.
Løft mægtigt åndens sværd,
byd truslerne imod.
Knus giftslangernes hær
med menneskedyrets fod.
Kun tåber tror en god
er fri for sværdets spil,
når ondskab vil se blod
og søle verden til.”

Pär Lagerkvist, 1939. Afskrevet fra den danske undertekst til en svensk film om agent Hamilton.

Brandmand

Posted: 20 oktober 2008 - 16:44 - Svar

Nyt ord: “brandepisoder”

De påsatte brande i Gellerups institutioner omtales nu som “brandepisoder”.

“Skarp afstandtagen til børnehavebrand
Af JACOB HAISLUND RASMUSSEN

Offentliggjort 20.10.08 kl. 15:11

Magistraten i Århus Kommune tager skarp afstand fra den seneste tids brandepisoder i Gellerup.”

http://jp.dk/indland/aar/politik/article1490232.ece

Erwin Neutzsky-Wulff

Posted: 20 oktober 2008 - 16:57 - Svar

Ytringsfrihed i Danmark? Nej, de trykte medier kræver, at man kan skrive. Satans også, ikke?

falkeøje

Posted: 20 oktober 2008 - 17:00 - Svar

Vedr. Durban 2
Vor statsminister har taget afstand fra den dagsorden.
Vor udenrigsminister er så naiv, at han mener, man kan tale fornuft med muslimer.
Der er kun at håbe på, at han ikke er så indladen, at han giver dem indrømmelser.

falkeøje

steen

Posted: 20 oktober 2008 - 17:03 - Svar

@Erwin: Ja, det gør de da, de trykte medier. Nu er jeg ikke helt sikker på hvad du mener med “at kunne skrive”. Jeg opfatter det i første omgang (mht aviser), som at have noget på hjerte af relevans for andre overhovedet. Dernæst selvfølgelig, at kunne trykke sig ud. Det sidste mener jeg nok vi kan klare. Mht. det første – det er lidt op og ned. Det er jo ikke Raskolnikov vi skriver, men snarere en logbog, tør jeg godt sige som gammel sømand. Men jeg vil give dig det – når man skal skrive og læse meget avis hver dag, så er der egtl. ikke tid nok til at læse alle de bøger, man burde. (Jeg har selv skrevet kronikker- jeg ved godt hvordan de skal se ud, bla. meget strammere end dette.)

Erwin Neutzsky-Wulff

Posted: 20 oktober 2008 - 17:06 - Svar

Som din egen kommentar til min kronik vist tydeligt demonstrerer, er blogs kun frustrationer og skældsord …

Brandmand

Posted: 20 oktober 2008 - 17:14 - Svar

Politimand ved, hvem, der står bag påsat brand i Gellerup. Men folk vil ikke vidne:

“Hårdere gruppe

Jens Esbensen (der er leder af politiet i Gellerup, red.) har flere gange i ugens løb understreget, at han ikke er i tvivl om, hvem der står bag branden i børnehaven Viben. Men han mangler de beviser og vidneudsagn, der kan berettige en anholdelse.

Selvom han mener, at lokalsamfundets forskellige reaktioner i de to brandsager ikke skyldes frygt, vedkender han, at der er tale om to vidt forskellige grupper.

“Ved branden i går var der ikke tale om en gruppe som sådan. Den gruppe, jeg er sikker på stod bag branden i Viben, er meget kendt af politiet. Det er ikke tilfældet med brandstifterne ved Mudderkliren,” forklarer han.”

http://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article1490262.ece

Pølsen

Posted: 20 oktober 2008 - 17:18 - Svar

Tillykke med den ny læser, Steen.

At Erwin Neutzsky-Wulff, Rune Engelbreth Larsens discipel, læser med hos Snaphanen er da fornemt.

HelgeD-H

Posted: 20 oktober 2008 - 17:32 - Svar

@Steen.
Hvordan kan man se om ens egen medunderskrift er registreret,
og accepteret til stop Durban II ?
Jeg har sendt mit navn, mail-adresse, og profession til deres
mail-adresse, lige efter Kl. 9:40, efter Johansen.
Tak for dine tips med links.

Højrebladet Komet

Posted: 20 oktober 2008 - 17:34 - Svar

Pølsen: De er begge ubrugelige levn fra fortiden… Lad dem drukne i årtusindeskiftets velsignede glemsel. Deres æra er forbi, og tiden er blevet vores. Det er pysse-nysseligt nok, at Wulff har fået internet-opkobling og et spritnyt Web 2.0 kørekort, men hvorfor skal hele nationen plages med hans nødskrig om opmærksomhed?

Brandmand

Posted: 20 oktober 2008 - 17:56 - Svar

De konservative kræver handling:

“K kræver svar om indsatser i Gellerup

Af JONAS HVID | MARTIN JOHANSEN

Offentliggjort 20.10.08 kl. 17:12

»Den fortsatte urolighed og terror i Gellerup er en katastrofe,« lyder det fra de konservative.”

http://jp.dk/indland/aar/politik/article1490438.ece

Brandmand

Posted: 20 oktober 2008 - 18:04 - Svar

@LFPC

Børnehavebranden kaldes uforsætlig i Berlingske:

“Uforsætlig leg med ild bag brand i Gellerup

Fire mindreårige drenge er tilbageholdt efter ny brand i børneinstitution i Gellerup. De erkender at være involveret i branden, som politiet kalder uforsætlig.”

http://www.berlingske.dk/article/20081020/danmark/810200357/

Erwin Neutzsky-Wulff

Posted: 20 oktober 2008 - 18:27 - Svar

Quod erat demonstrandum …

Mette

Posted: 20 oktober 2008 - 19:31 - Svar

Nææh, det eneste, der er bevist er en stigende magtesløshed.

item

http://jp.dk/indland/krimi/article1490552.ece

Peter Buch

Posted: 20 oktober 2008 - 19:57 - Svar

Jeg mener, det er på mindst 3 blogge hos Berlingske Tidende hr. Ellemanns, hr. Jalvings og hr. Mchangamas jeg har kommenteret Durban2. Jeg aner ikke hvor mange der læser kommentarer på bloggene, og fortsatte ufortrødent med at ytre, at jeg synes repræsentanten for Danmark hvis vedkommende alligevel var i byen under konferencen skulle tale for ytringsfriheds indførsel i hele verden og eventuel ytringsfriheds udvidelse ligeså overalt.
Skulle dagsordenen på Durban2 være fastlagt således, at det bliver umuligt at fremføre dette nævnte vil en anden konference for ytringsfrihed kunne planlægges og afholdes, hvor der da bliver mulighed for at fremføre ytringsfrihedens pris.
Der er vel fra Danmarks side ingen grund til boycot- det er nogle andre, der ikke vil høre om ytringsfrihed, der ønsker at boycotte/udelukke ytringer og begrænse ytringer, så vidt jeg forstår problematikken.

Pølsen

Posted: 21 oktober 2008 - 07:25 - Svar

@Højrebladet Komet

Der er selvfølgelig ingen, der tager Erwin Neutzsky-Wulff alvorligt længere. Han er vel bogstaveligt talt kørt på historiens mødding. Men Wulffs mentor Rune Engelbreth Larsen skriver ofte klummer i Politiken, så ham har vi nok ikke set og hørt det sidste til.

Emeritus

Posted: 21 oktober 2008 - 12:14 - Svar

‘Bloggen – det virtuelle svar på en lokumsvæg
Satanisten som hr. Suresen – han kan ikke li´dagens vægaviser.’

‘…Det er dette klientel, bloggeren tålmodigt underholder i det forfængelige håb, at et intelligent menneske en dag vil gå ind på hans blog. Men intelligente mennesker spilder ikke deres tid på et forum uden nogen form for kvalitetskontrol, mere end de læser lokumsvægge…’ (Erwin Neutzky-Wulf)

Erwin er en skjælm. Først anbringer han os på tønden. Så kravler han selv ned i den. Han skal være så hjerteligt velkommen hernede, hvor han mener, vi leger med vore egne og andres verbale fækalier. Det tjener ham bestemt til en vis ære, at han ikke kun har foragt til overs for os, men ubesværet optræder hernede som en af dem, han foragter. Erwin har nu altid været elitær.

Hvis Erwin også var inteliigent, ville han selvfølgelig ikke spilde sin tid på et forum som dette uden nogen form for kvalitetskontrol!

Med venlig hilsen
Emeritus.

Erwin Neutzsky-Wulff

Posted: 2 december 2008 - 02:26 - Svar

It’s called “slumming” …

Leave a Comment

Facebook kommentarer (41)