1
nov
Seneste opdatering: 2/11-08 kl. 2043
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

 opnået “på falske grunde”. En temmelig uoverskuelig affære Thomas Gür foreslår her. Langt hovedparten af dem, der har gatechrashet Sverige, har ingen lovlig asylgrund overhovedet, hvorfor man også må spørge sig, hvem der i grunden mest har undergravet asylinstitutionen. Gür vil næppe repatriere mellem en og to millioner  mennesker? Allerede idag har de tilvandrede så stor politisk indflydelse, at svenske borgerlige kan kigge i vejviseren efter en ny regeringsperiode. Uanset hvor meget Mona Sahlin ytrer sig offentligt, kan det næppe forhindre at hun bliver statsminister, selvom det går galt hvergang hun åbner munden.  Gür går for at være meget “højre” i Sverige. Han hoppede dog noget i stolen under dette interview med  Lars Hedegaard: Video En tredje muslimsk offensiv mot Europa, min 28:00. Så svensk er Gür blevet. Hedegaard kalder sig forresten venstreorienteret. Det gør vi  også her ind imellem, vi vil bare meget nødigt slås i hartkorn med S , R og SF.

Frågan om villkoren för svenskt medborgarskap ­genom naturalisation återkommer allt oftare i samhällsdebatten. Och förslagen om språktest för medborgarskap och möjligheten att återkalla naturali­sation som erhållits på falska grunder, samt frågan om tiotusentals ”borttappade” svenska pass som ­används av människosmugglare, handlar inte bara om juridik. Man får rösta i svenska riksdagsval och kan dessutom ta arbete inom några få offentliga tjänsteområden som kräver att man är svensk medborgare. Men det finns viktiga utrikes fördelar med ett svenskt medborgarskap, vilka gör naturalisation intressant inte bara som en dekla­ration av solidaritet med det nya hemlandet.

Framför allt handlar det om rätten att erhålla det mycket gångbara och respekterade ­internationella resedokument som ett svenskt pass fortfarande utgör. Dessutom är det skydd i konsulära frågor som Sverige kan bistå sina medborgare med, vida överlägset majoriteten av vad andra länder kan åstadkomma. Och en gång förvärvat, kan ett svenskt medborgarskap aldrig återkallas.Själv har jag träffat åtskilliga personer som har skaffat sig svenskt medborgarskap enbart av dessa anledningar.Öppenhet fordrar skärpta krav

»After the Goldrush«

Jeg skylder Christian Braad Thomsen en del. Jeg bortser naturligvis fra de politiske skriverier.  Først og fremmest Rainer Werner Fassbinder og hans “Drømmefilm – 100 af verdens bedste film“. At tænke sig, hele Danmark i 1980 så den Joyce’ske Berlin Alexanderplatz i TV, og var bevægede og begejstrede. En rigtig levende  historie, filmet af en rigtig kunstner, ikke  af Lars von Slippenskid Reproduktions-Trier. Pøblen er langtfra så dum, som DR og TV 2 nu i fællesskab har gjort den. Skulle jeg vælge mellem TV og pøblen, ville valget være pære-let. Skrot TV, spar milliarderne og giv de  ansatte et ærligt arbejde. Danmark  er tydeligvis heller ikke stort nok til to public service kanaler. –  Men Thomsen hørte også med det samme for 35 år siden, at Dolly Parton er  ægte bag sminken, under parykken og bag….yveret. De fleste kunne ikke  høre  igennem det. Her er de tre store amerikanske kvindestemmer: Emmylou Harris, Dolly Parton og Linda Ronstadt. Også Canadas k.d  lang har sunget Neil Youngs hymne. Hør også de tre “To know him is to love him” – Oj, at være forelsket. I dem, altså. Og være  ganske almindelig og banal i en tid, hvor der som altid snobbes for det særlige, det mystiske, det unikke, som det hedder, udtalt “junik”. En ode til hverdagen, som Dan Turell besang i “Hyldest til Hverdagen“. Jeg mødte ham engang på Andy’s Bar, hvor han lige havde skrevet  denne. Jeg tilbød ham nøglen til min taxi, en MB 220 dieselhakker, der stod udenfor døren og duftede af Wunderbaum, cigaretter, parfume og øl. Heldigvis  takkede han nej, han havde næppe kørekort og  var mere interesseret i…..nja, det er en anden historie. Her ægte årgangs-Americana, det er weekend og politikken og det amerikanske valg må passe sig selv på 20. måned uden os:

‘Iran soon to be able to attack Europe’ 

Skulle Iran opnå dette vil det være være den endelige skillevej for den ulidelige situation vi befinder os i nu: Bærerne af det kulturelle selvhad, den politiske korrekthed og apologien vil blive tvunget til at træde i karakter; var disse holdninger blot attituder som vil vige når det er den nøgne overlevelse for en selv og ens børn der står på spil? Vil sund os-eller-dem-tankegang få en renæssance? Vil begreber som lovlig/ulovlig krig blive inderligt irrelevante?

Så vidt jeg kan skønne bliver perspektiverne disse: Hvis Iran får lov til at kunne true Europa med atomvåben er vores demokrati og vores frihed endegyldigt afskaffet. Måske er dette allerede en realitet nu, hvor voldspotentialet i ghettoerne lægger begrænsninger på f. eks. udenrigspolitikkens frihedsgrader og på ytringsfriheden. Med en bombe hængende over hovedet vil processen sikkert blive accelereret, og vi kan godt glemme alt om at stå fast over for f. eks. muslimske krav om shariastyre i bestemte bydele, og indgreb i disse områder og nedkæmpelse af oprør helt umuliggjort.

Der kommer ikke en opvågnen som følge af denne nyhed. Tidligst når truslen bliver overhængende eller måske en europæisk by er udslettet. Skal vi forlade vores frihed og sikkerhed på et amerikansk missilforsvar – aldrig testet under en virkelig krise – eller skal Europa, USA og Israel slå først, med risikoen for at dette er – ulovligt? (LFPC)

The head of the Pentagon’s Missile Defense Agency said Friday that Iran was not far from attaining the means to use missiles against all of Europe and against the US in five to six years, Israel Radio reported.

Lt. Gen. Henry A. Obering III was speaking in Prague in an effort to convince the Czech Parliament to approve a US missile defense installation in the country’s territory. Obering warned against opposing the plan to build a radar base near Prague as part of a missile shield the US says would counter threats from Iran. But Obering said the US would still build its global missile shield – and has a plan B in hand. “There’s an urgency to getting the schedule on,” Obering said. […]. ‘Iran soon to be able to attack Europe’

Smæk!

Det er godt at vide, hvis man skulle banke én eller anden fremtidig kvinde til sildesalat, at der både er  behandling og absolution. Terapien er en inkorporeret del af “damesagen”, som Lars Otto Kristensen kalder den, vistnok ikke uden ironi. Alle vi voldsmænd, hustrumishandlere, voldtægtsmænd, sadister og mordere, vi ved jo i vores lønkammer, at vi har det ret dårligt psykisk, og har behov for udstrakt forståelse. Hvis ikke vi ved det, er det fordi vi ikke nok læser Politiken og svensk presse:  “Jeg banker dig, og det volder mig stor smerte.”  Papa Freud, Tøger Sideflæsk og Margrethe Velgerning siger selv, det er synd for mig:

Nu kan Borås återigen erbjuda behandling för män som slår sin partner. Behovet för behandling även för de som inte är dömda finns menar Mikael Persson, manssamordnare vid Utväg i Borås. Sedan i somras finns det återigen en mansgrupp, som ger behandling för män som slår sin partner, vid Kvinnofridsprojeket Utväg Södra Älvsborg. Med hjälp av länsstyrelsepengar, drygt 1 miljon kronor har man nu råd med en samordnare i Mikael Persson samt ett nytt behandlingsprogram, där man vänt blicken mot Norge, där grundaren till nordens första behandlingshem för män med våldsproblem. Behandling för våldsamma mänUtväg BoråsSMÆK, Kast dine hæmninger væk.

Tilståelsesskrifter en masse, men ingen tiltale

Man kunne med god ret sige, at med Koranen og de talløse hadith og sira har vi al den dokumentation som hjertet kan begære: Der er en verdensomspændende konspiration mod vores frie samfund som, i modsætning til velkendte falsknerier som Zions Vises Protokoller, bliver bevidnet af religionsstifteren selv. Næste trin i vores dokumentationsarbejde må dog være dertil at vise at disse tekster 1) tages særdeles alvorligt den dag i dag, af 2) voldsparate, 3) solidt finansierede 4) verdensomspændende netværk af jihadister, med 5) et bagland af sympatisører og rekrutteringsemner, herunder indsatte i fængslerne. Dette vil være tilstrækkeligt til at påvise en ‘clear and present danger’, og dermed affærdige de anstændige, de globale, de dialogsøgende og de militante. Det er disse punkter vi og andre dagligt bringer stykkevis dokumentation for.

Men vi ved jo alt for godt at der er et immunforsvar af afværgereaktioner der træder i aktion og forhindrer denne viden i at blive omsat i erkendelse og ført politik. Et skrift som Methodology of Dawah il Allah in American Perspective (1989) af Shamim Siddiqi vil heller ikke blive det dokument der gør op med fornægtelsen. Det burde ellers medvirke til at prikke til den anstændige impuls der siger ‘man skal som udgangspunkt have tillid til sine medmennesker’ og at ‘man ikke skal dæmonisere hele gruppen’. Dette proselytiseringsskrift dokumenterer forstillelsen og fortielsen (taqiyya og kitman) i det billede der søges tegnet af islam blandt ikke-muslimer og konvertitemner. Hvad er argumenterne for at dette ikke kan gøre sig gældende også blandt kendte, medievante muslimske talsmænd og -kvinder herhjemme? (LFPC)

[…] Almost every community has its Imam. He is the virtual leader of the community and all its members are loyal, faithful and obedient to him. Many of these communities have Dawah programs that are strictly restricted to the Afro-American community of America. Normally the Afro-American population of prison is the center of Dawah work. In some localities it is also conducted in Black neighborhoods around the mosques.

Through their Dawah activities, these communities approach the Afro-American people, who are already depressed and deprived, and are in quest of their true ‘identity’. Islam is presented to them. The concept of Tawheed (Oneness of God) is explained to them in an academic fashion without telling what this Kalimah demands from a Muslim. Aqidah is explained without giving the details of the impact of Iman Billah and Iman Bil-Akhirah, and without telling what revolution it must bring in the life of an individual and the society in which he lives.

Some rituals of religion and traditions of the Muslim Community are explained. A short account of the Prophet’s (S) life is presented, without the revolutionary aspect. When Islam is acceptable to the new entrants in this concocted or abbreviated form, the ceremony of Shahadah is performed with great reverence. A non-Muslim thus becomes a Muslim, obedient to Allah (SWT) alone. The revolutionary aspect of Islam is rarely brought before the new converts, as in most of the cases the Da’ee himself is not conversant with it. […] (pp 70-71) Methodology of Dawah se også Havin’ fun killin’ apostates and missionaries

 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


coldfish

Posted: 1 november 2008 - 10:27 - Svar

Neil Youngs tekst blev desvaerre “politically correct” renset af Dolly Parton and the two other girls
Neil Young singer ” I felt like getting high ” mens pigerne singer ” I felt like I could cry ”
Men ellers rigtigt godt
Tak for det

Asger Trier Engberg

Posted: 1 november 2008 - 11:13 - Svar

Jeg vidste du havde god musiksmag! 🙂

Jeg synes at jeg fornemmer en positiv stemning. Jeg har lagt mærke til at Snaphanen er blevet mere positiv, og der er mange af vores projekter der rent faktisk lykkes.

Det har jeg det sådan lidt blandet med. selvom politiet er ved at komme på banen, og vi siger fra ved Durban II konferencen, så er de grundlæggende forhold stadig utrolig dårlige, og politiets arbejde er kun damage control. Selvom det selvfølgelig er godt de er på vej på banen.

Jeg tror den næste tid vil være stilhed før stormen. Sverige er måske på vej til sit økonomiske kollaps, i England skærpes tonen osv.

Eller også lykkes det politikerne at klare ærterne alligevel, man har vel lov at håbe.

Andersen

Posted: 1 november 2008 - 20:44 - Svar

Apropos den tidligere diskussion om højrehåndede versus venstrehåndede har jeg lyst til at tage et emne op. Det sker ikke uden betænkeligheder, og jeg skynder mig med at understrege, at jeg nærer fuld tiltro til dette websites ejer.

Imidlertid forholder det sig sådan, at vi islamkritiske er ved at være nået dertil, at vi skal tage nogle valg, hvor vi gør op med os selv, hvad vi vil stå inde for – kom regn kom sne.

I et af vore broderlande har den mest læste af de seriøse islamkritiske blogge netop gennemgået en paladsrevolution uden de store falbelader. Hovedskribenten har diskret gjort opmærksom på, at hans holdninger er vendt 180 grader i forhold til det indtryk, hans blog tiligere har efterladt. Samtidig har bloggen fra at være et nonprofit venstrehåndsjob ændret status og er bleve til et aktieselskab. Den udvikling beskrives i få og upræcise vendinger, tilsyneladende uden synderlig vilje til at beskæftige sig med den mest nødvendige information.

I Danmark skal der lægges en halv million på bordet, når man stifter et aktieselskab og 125.000 for et Aps. I Norge findes to former for aktieselskaber, og den ene kræver kun en egenkapital på 50.000 no kr.

Aktierne er i valne vendinger udbudt til salg på bloggen,idet man får aktier, når man støttet bloggen. Hvor mange aktier, der kan købes på den måde, oplyses ikke, ligeson der i det hele taget ikke foreligger noget om antal endsige selskabets bestyrelsesforhold, mål, midler og politikker. I realiteten kan størstedelen eller alt være til salg.

Hvor om alting er, må man skønne, at selskabets aktiver hurtigt kan overses, da man som udgangspunkt må antage, at man ikke kan binde den nuværende arbejdskraft permanent op på en sådan sidebeskæftigelse. Det fremgår heller ikke, om der i fundatsen foreligger nogle begrænsninger for nye ejeres indsigt, men det gør der næppe, og vi må antage, at offentlige myndigheder og revisorer også får den ønskede indsigt og nemmere end før. Her er det væsentligt at gøre opmærksom på, at loggens oplysninger er det eneste mål for, hvor stor succes bloggen har og har haft tidligere.

Måske består aktieselskabet udelukkende af nogle it-aftaler og programmel, der danner rammen om bloggens indhold, herunder den log, der registrerer brugerne og gør det muligt at lokalisere dem.

I Norge findes allerede lovgivning af den rystende udemokratiske art, som UN og andre gerne ser implementeret overalt, og som omhandler rige muligheder for at se “krænkelser” alle vegne. I Norge kan dette føre til domme om meget store erstatninger og måske også andre former for straf. Ønskerne om straf går i samme retning hos UN’s islamiske flertal.

At drive et bladhus er i disse år blevet vanskeligere end nogensinde og kræver stor kapital og annonceindtægter. At konkurrere med et bladhus via en blog kan – hvor dygtigt det end gøres – aldrig blive en lønsom forretning, skønt der kan være tale om en nødvendig og populær informationsniche. Dette må kunne forudses selv af folk uden forretningsans og -erfaring.

Hvilken hensigt er der i så fald med at gøre en blog til et aktieselskab?

Uden indsigt i norsk aktieseloskabslovgivning vil jeg tro, at der dels kan være skattemæssige fordele og dels kan være tale om en ansvarsfordeling, som i givet fald kan blive en uoverskuelig fælde for de personer, der donerer. Desværre kan der også være tale om en hurtig måde at hente en indtægt hjem på ved at give adgang til oplysninger, som brugerne har anset for at være konfidentielle.

Så vidt de norske forhold.

Kan en lignende situation tænkes at opstå i Danmark?

Jeg vil ikke afvise det. På den anden side finder jeg det af flere grund usandsynligt. Især fordi det er mit indtryk fra de danske blogge, jeg har besøgt af slagsen, at her hersker der nogle andre præmisser end i den norske, jeg har i tankerne.

Som sagt, blogejer. Du har min uforbeholdne tillid, men det er på tide at gøre sig klart, at vi går mod usikre tider. Vi er vel alle klar over, at vi skal færdes med forsigtighed på nettet, men at vore “spor” kan være penge værd, har vi hidtil skudt foran os som et af mange dystre fremtidsperspektiver.

steen

Posted: 1 november 2008 - 21:37 - Svar

@ Andersen: Jeg ved du tænker på Document.no. Hans Rustad er jo professionel journalist, hans blog er også mere et nyhedsmedie, end vi er. Vi har hidtil taget “weblog” bogstaveligt. Altså, som enhver sømand ved, en slags dagbog, og derfor mere spontan , uprofessionel og åben for pludselige indskydelser. De tanker du ellers lufter, er jeg nødt til at tygge lidt på. Måske LFPC har noget.

@ Asger: Vi er kun mennesker, ikke monomane. Der skal noget luft til i ny og næ. Jeg elsker i det hele taget musik. Du vil måske indvie mig i nogle af dine musiskalske kærlighedsaffærer ? Der er jo noget der, med Vallekilde og musik. Det er en tilbagevende frustration, at politiske dyr er så prosaiske, og kunstere som hovedregel er så store politiske idioter.

Brandmand

Posted: 1 november 2008 - 23:37 - Svar

“Endnu en bilbrand i Gellerup

Af MARIE BERING

Offentliggjort 01.11.08 kl. 19:35

En bilbrand ved en institution i Gellerup blev ved 18-tiden slukket. Evt. sammenhæng med tidligere brandepisoder skal undersøges.”

http://jp.dk/indland/aar/article1501637.ece

LFPC

Posted: 2 november 2008 - 00:52 - Svar

“Evt. sammenhæng med tidligere brandepisoder skal undersøges”.

Det står der. Det står der. Mon ikke Rejseholdet nu bliver sat på sagen for at se om de kan finde ‘den rygende pistol’?

Men hvordan er “sammenhæng” defineret her? Dette er ikke helt ligegyldigt. De samme gerningsmænd? Aftalt spil mellem forskellige gerningsmænd? Samme “kedsomhed” og “utilpassethed” der uafhængigt af hinanden slår igennem hos forskellige “utilpassede”? Sociale faktorer der slår ensartet igennem hos alle uanset etnicitet? Generel førmoderne opførsel fra tredjeverdenskulturer uafhængig af etnicitet/religion? Eller velkendte ledsagefænomener hvor Fredens Religion trænger frem?

Man skal ikke gå til mainstreammedierne for at finde refleksion og perspektivering. Men mon ikke der med “sammenhæng” kun tænkes helt enfoldigt på de første to muligheder?

LFPC

Posted: 2 november 2008 - 03:20 - Svar

Andersen: Jeg er ikke sikker på at jeg forstår din pointe mht. blogs som aktieselskaber. Mener du at det fra officielt hold bliver udnyttet som et setup der skal få læserne til at afsløre sig selv? Dette kan jeg slet ikke forestille mig. De elektroniske spor du omtaler har ‘the man’ fuld adgang til allerede. Hvis man vil overvåge eller afsløre folk er det bare at trække på disse oplysninger. Spørgsmålet er bare hvilken lovhjemmel der er til at bruge dem lokalt, og hvilke sanktioner der så kan iværksættes.

Når du skriver “vi islamkritiske er ved at være nået dertil, at vi skal tage nogle valg, hvor vi gør op med os selv, hvad vi vil stå inde for”, så mener jeg altså at vi allerede har taget dette valg i samme øjeblik vi har nedfældet vores tanker i elektroniske medier. Selvfølgelig resulterer dette i en record der evt. kan blive trukket frem og brugt imod os på et senere tidspunkt – enten af nationale myndigheder eller f. eks. af transnationale organisationer som Beate Winklers tankepoliti eller det kommende Eurogendfor, en indsatsstyrke i EU-regi der er under opbygning, eller andre.

Man bør selvfølgelig ikke kaste sig ud som arrig debattør uden at være afklaret med disse forhold, og den usikkerhed det giver anledning til. For mig er sagen klar nok – jeg tror ikke at udviklingen giver nogen muligheder for at putte sig på længere sigt, den der lever skjult lever godt, osv. Jeg er nødt til at få luft for min harme over den aggression vores frie land udsættes for, og formulere den kritik af mediedækningens indskrænkethed og manglende perspektivering.

Jeg ved fra mig selv at man godt kan bevæges til at skifte ståsted ved at blive konfronteret med information der undergraver ureflekteret naivitet og selvgodhed, men – for helt egen regning – jeg har ingen illusioner om at folk som os får vendt katastrofekursen. Vi er oppe imod store, bestemmende faktorer som demografien, EU og Eurabia-aftalerne, og det kulturelle selvhad som kan iagttages overalt i den vestlige verden – de samme automatreaktioner om moralsk ækvivalens som vores argumenter imødegås med.

Derfor er det efter min mening spild af ressourcer at overvåge folk som os, fordi vi ikke udgør en realistisk trussel mod EU eller det multikulturelle projekt, og vi heller ikke benytter os af samfundsundergravende metoder – vi ønsker faktisk at bevare samfundet og ikke få Europa gjort til en blindtarm af den tredje verden. Men selvfølgelig ønsker ‘man’ – Beate, OIC, eller hjemlige myndigheder – at have fuldt indblik i hvem vi er eller hvilke tankeforbrydelser vi gør os skyldige i, ingen tvivl om det. Men vi har altså de facto besluttet at gøre os til tankeforbrydere med den risiko og usikkerhed dette medfører. Så vi kan lige så godt fortsætte nu.

CS-453

Posted: 2 november 2008 - 10:34 - Svar

@Andersen

Du kan da muligvis have ret. Men hvad er alternativet? At lukke helt ned og lade Politiken og det, der er værre, styre debatten og informationsstrømmen.

Det er faktisk bedre, at så mange som muligt lufte deres bekymring i forhold til den stigende islamisering af Europa. Og hvis sporene endelig skulle blive anvendt, som du beskriver, ved vi, hvor vi står. Så står vi med en stat, vi ikke længere kan have tillid til.

CS-453

Posted: 2 november 2008 - 10:47 - Svar

“Så vi kan lige så godt fortsætte nu.”

VI FORTSÆTTER

Asger Trier Engberg

Posted: 2 november 2008 - 14:05 - Svar

Har vi musik på Vallekilde?

Joda 🙂 Vi har en lang tradition for jazz. Der er ikke så meget af traditionen tilbage, her på det sidste har vi vendt os imod kommunikation. Yderligere er vi på Vallekilde ved at vende tilbage til rødderne, specielt min tipoldefar Ernst Trier står klart på nethinden. Du ved folkeoplysning, det hele menneske, gymnastik og det frie ord.

Der er selvfølgelig lidt forskellige holdninger på skolen, men det er altså min holdning.

Jeg synes i øvrigt at det er skarp reflektion du har ang. politikere og kunstnere og de forskellige verdner de lever i. Men er det ikke lidt sådan at energien er den samme? Jeg mener energien i det politiske er idealismen, og tilsvarende med kunsten. Sjælen ligger i retfærdighed og oplysning.

Typisk er det også de korrupte kunstnere og politikere der er de idiotiske, selvom det selvfølgelig ikke gælder altid. Men guderne skal vide, at det er let at lade sig korrumpere når alle pengene flyder imod “integration”.

Anyway, jeg synes stadig der er mange kunstnere og politikere der har bevaret deres integritet her i Danmark. Det står værre til i mange andre lande.

Min personlige erfaring er at man i øvrigt sagtens kan få de fleste kunstnere og politikere til at se at der er noget galt, hvis man bare forklarer det ud fra et perspektiv de kan forstå.

Det er op ad bakke, men vi har en verden at vinde, hvis vi holder fast.

Jeg havde i øvrigt en snak med Helle Brix i telefonen, og som sagt, jeg støtter Trykkefrihedsselskabet 100% – og med det har i også Vallekildes støtte.

I øvrigt mht. musik så har jeg lige udgivet cd nummer to. Den mødte desværre en arg modstand fra flere sider, da jeg skældte islamisterne ud – og oh gys! Fortalte om min kærlighed til Danmark, ovenikøbet med et citat af Grundtvig: “Dannevang du engles blide sang”. Det var næsten lige så farligt som; “Dag og dåd er kæmperim!” Nå never mind.

Pladen er indspillet med flere af det jyske slæng omkring Peter Sommer. Og du ved, de er ret vilde med Niel Young derover 🙂

HelgeD-H

Posted: 2 november 2008 - 15:36 - Svar

Hvis jeg er tankeforbryder, kan jeg lige så godt fortsætte med at skrive til, eller på, denne blog.
Alea Jacta est. -Jeg har krydset Rubycon, herfra er der ingen vej tilbage.
Før jeg begyndte at skrive min første kommentar på snaphanen.dk
frarådede mit horoskop i B.T. at skrive blog.
Men skorpioner må have en trodsighed i sig.
Jeg kan ikke holde tanken ud bare at tilhøre “Det tavse flertal”,
når jeg kan se samfundsudviklingen går den gale vej.

Hertil er at sige, at LFPC’s kommentar af 2. nov. 2008 @3:20 am
er rigtigt godt skrevet. -Bedre end jeg kunne formulere det.

Det kommende Eurogendfor huer mig ikke. Tak for dit tip.
Der er sat navn på det fremtidige para-militære korps som skal protester og optøjer fra ikke-muslimer i det kommende EUrabia.
Den Europæiske Union kan med så mange medlemslande ikke holdes
sammen uden at blive/være et diktatur.
Eurogendfor = European Gendarmerie Force.
http://www.eurogendfor.org
http://www.regionalnews.bnp.org.uk/beware-eurogendfor-eu-stormtroopers _1739.html
http://uriasposten.net/?p=5166
Kommentar #13 Tirsdag d. 8. nov. 2007
Jeg savner Vivi Andersen kommentere på snaphanen.dk og uriasposten.
net .
Den første leder for Eurogendfor bliver fra Det franske Gendarmerie
General Gerard Deanaz.
Det er planen, at der skal mobiliseres 1½ million gendarmer.

Overtaler medierne og de danske politikere et flertal af vælgerne til at fjerne retsforbeholdet, som omfatter
rets- og politisamarbejdet, til valget d. 9. juni,
bliver følgen sikkert at Danmark bliver medlem af Eurogendfor.
Eurogendfor omfatter Frankrig, Italien, Holland, Portugal og Spanien.
Tyrkisk deltagelse i Eurogendfor lurer i horisonten.

Jeg forestiller mig det kan være en gang i fremtiden,
at islamiserede europæere sammen med Tyrkiet skal invadere
og nedkæmpe Tyrkiets arvefjende i et ruslandsfelttog.

Måske er omtale af Eurogendfor lige så meget TABU at omtale i læserbreve til (mainstream)aviserne som Euro-Med.
Men derfor skal man ikke forsømme enhver lejlighed til at skrive
læserbreve om Eurogendfor.

Slutteligt har jeg et nærmest uopfyldeligt fødselsdags-
og juleønske: Giv os Danmark tilbage.

LFPC

Posted: 2 november 2008 - 16:49 - Svar

Det vil være fint hvis du har mod på at skrive læserbreve om disse emner, men jeg kan næsten garantere dig at du ikke får et eneste optaget. Jeg har personligt hørt om flittige læserbrevsskribenter der løber panden mod en mur når de nævner Euromed.

Jeg checkede lige Infomedia:

56 hits på Euromed – samtlige danske medier i alle år. En del har intet med unionen med Middelhavslandene at gøre, andre er notitser om gymnasieelever der har mødt andre studerende, atter andre notitser om møder i Euromed-regi.

0 hits på Eurogendfor – samtlige danske medier i alle år.

Blackoutet er totalt, og det drejer sig om vores alle sammens fremtid. Der er noget der lugter, ikke? I EU-udgivelsen Dialogue between peoples and cultures in the Euro-Mediterranean area (medforfatter: Tariq Ramadan) kan man læse om hvordan de europæiske medier skal bruges i det multikulturelle oplysningsprojekts tjeneste. Hænger disse ting sammen?

HelgeD-H

Posted: 2 november 2008 - 17:28 - Svar

@LFPC
-Mette og Vivi har prøvet at skrive læserbreve om Euro-Med. gang på gang,
som der er at læse på snaphanen.dk af 26. sep. 2008 i kommentarerne
til indlægget “Farmand er chokeret”.
Vedholdenhed eller folkeligt overtryk i trykkogeren må få
Eurogendfor for en dag. Det midterste link fra British National Party viser sig ikke at virke, men det findes fortsat på mellemsiden som resultat af Googlesøg: Eurogendfor.
Igen er det meningen, at Eurogendfor først skal blive officielt
måske en gang i 2010, når det er for sent at protestere mod, og som et fait accomplit.
Selvfølgelig må jeg gøre mit til at udbrede budskabet om Eurogendfor.

steen

Posted: 2 november 2008 - 19:12 - Svar

@ Asger, Vallekilde – jeg har været der en del, da jeg havde en ven der underviste der. Jeg holdt særligt af den fantastiske gymnastiksal og den lokale kirke, der er en af Danmarks ældste. Det var da Lasse Ratnov var forstander. En flink fyr.

Højskolebevægelsen var ikke et valgslægtsskab for mig, det blev bare sådan: Jeg kender nu flere højskoler ganske godt: Krogerup, Kunsthøjskolen i Holbæk, Rødding, Vallekilde og Askov. – Krogerups flirt med islamisterne, er nu særligt beskæmmende. Hal Koch ville ikke have brudt sig om det. Da jeg kom på Askov i starten af firserne sammen med Svend Wiig Hansen, levede Knud Hansen endnu som olding og spadserede rundt på terrænet . Hans Kierkegaard og den menige mand, er en af de bedste bøger om Kierkegaard, jeg har læst.

Andersen

Posted: 3 november 2008 - 02:07 - Svar

Steen.
”Vi har hidtil taget “weblog” bogstaveligt. Altså, som enhver sømand ved, en slags dagbog, og derfor mere spontan , uprofessionel og åben for pludselige indskydelser.”

Som sømand ved du, at du skal passe på logbogen. Hvis du afhændede bloggen, ville du så ikke føle et ansvar overfor dem, der har brugt den som kommentatorer og dermed vist dig tillid, og ville du ikke forsikre dem om din ansvarlighed? Det ville jeg gøre. Det er jo ikke alle bloggere, man har lyst til at besøge og lægge en masse dokumentation hos, og hvis I begynder at handle med jeres logbøger, er det min mening, at I ødelægger blogningen for andre, fordi folk mister tilliden til mediet som helhed.

For mit vedkommende skelner jeg ikke mellem mere eller mindre professionelt redigerede weblogge. Skellet går efter min mening mellem dem, der på den ene side er tilknyttet en virksomhed, et politisk parti eller en anden interesseorganisation med økonomiske, ideologiske og religiøse interesser involveret og på den anden side de private nonprofit blogge, der alle under en eller anden form kan læses som udtryk for private holdninger og højst modtager lidt frivillige bidrag fra sympatisører uden indflydelse på indholdet.
En blog kan ikke i sig selv være noget værd i handel og vandel med undtagelse af, hvis der skulle være lidt hardware med i spillet.

Det ville undre mig meget, hvis man i den sammenhæng kan tale om handel med goodwill, for der er sandsynligvis kun røde tale på bundlinien, når man tager jeres store ulønnede arbejdsindsats i betragtning, og ingen blog har et mere enestående koncept, end at det kvit, frit og hurtigt kan kopieres af andre, bortset fra det personlige touch mange af jer formår at lægge i arbejdet, og som ikke behøver at have noget med professionalisme at gøre. Sommetider er det lige modsat og det, der gør bloggen vedkommende for andre, journalister er normalt ikke i høj kurs i den islamkritiske blogverden. Men ingen sætter vel sig selv til salg, og derfor undrer jeg mig.

LFPC
Det er nemmere at diske op med en passende lovhjemmel, hvis du kan gå den lige vej og har fået folks hoveder serveret på et sølvfad.

Indtil videre er det nu ikke de nationale myndigheder, der bekymrer mig. Jeg ved ikke, om du har prøvet at opholde dig i længere tid i et land, hvor du er under overvågning, lad os sige et af de yderligtgående muslimske lande. Hvis svaret er ja, vil du vide, at der ikke findes fortrydelsesret og tilgivelse for selv bagateller eller mindre lovbrud begået i forståelig affekt, og hvis du læser de islamiske forslag til konventions- og lovændringer, har du måske lagt mærke til, at man ofte opererer med “synder”, der har ubegrænset tilbagevirkende kraft. Det virker, som om du er klar over det, og at du har det i tankerne, når du skriver, at man tager et valg fra første færd, når man går ud i de elektroniske medier med sin kritik.

Steen mener øjensynligt, at det gør en forskel, om en blog opfattes som professionelt drevet eller ej. Det er en vestlig tankegang, som vi ikke kan løbe an på. De modstandere, jeg har i tankerne, er ligeglade med den slags og vil slå det hele i samme hartkorn. For dem er det ”effekten” af eventuelle hævntog, der er det væsentlige, og der kan selv ubetydelige små menneskers skæbne sprede stor rædsel. Vi behøver end ikke at gå så langt. På de fleste mennesker virker det stærkt truende, hvis nogen lader dem vide, at de har noget på dem. Derfor er der trods alt så relativt få islamkritikere.

”Men vi har altså de facto besluttet at gøre os til tankeforbrydere med den risiko og usikkerhed dette medfører. Så vi kan lige så godt fortsætte nu.”

Derom kommer diskussionen til at stå i de næste dage i dette hjem, så meget er jeg klar over.

CS-453
”Men hvad er alternativet? At lukke helt ned og lade Politiken og det, der er værre, styre debatten og informationsstrømmen. Det er faktisk bedre, at så mange som muligt lufte deres bekymring i forhold til den stigende islamisering af Europa. Og hvis sporene endelig skulle blive anvendt, som du beskriver, ved vi, hvor vi står. Så står vi med en stat, vi ikke længere kan have tillid til.”

Min tillid til den danske stat er på forhånd stærkt undergravet af min store mangel på tillid til EU. Forhåbentlig har du ret i, at I gør en forskel. Der foreligger også den mulighed, at EU-lokomotivet tromler videre hen over jer, og at lynafledningen udelukkende fungerer som personlig kriseterapi for resultaterne af de forhold, Danmark hovedløst har kastet sig ud i. LFPC synes at mene det sidste.

steen

Posted: 3 november 2008 - 03:48 - Svar

@Andersen:

Hvis du afhændede bloggen, ville du så ikke føle et ansvar overfor dem, der har brugt den som kommentatorer og dermed vist dig tillid, og ville du ikke forsikre dem om din ansvarlighed?

Det hypotetisk. Vi afhænder ikke bloggen, og de mailadresser og IP numre, vi ser, er ganske vel forvarede. Og hvis der er én ting jeg har lært gennem de sidste fire år, er det at holde på de hemmeligheder, de forskellige vil. Nogle vil optræde på foto uden navn, nogle omvendt, og f.eks Fjordman og El Inglés – ingen af delene. Det hele er fuldstændigt sikkert bevaret her. Der er ingen grund til at frygte noget. Hverken vi eller vores viden er til salg for noget overhovedet. Og vi er ganske uafhængige af såvel penge, foreninger og partier. To borgere. Hverken mere eller mindre.

Asger Trier Engberg

Posted: 3 november 2008 - 10:18 - Svar

@ Steen

Ja, højskolen er mange ting. Vallekilde har i selv forandret sig meget igennem tiden. Mit projekt har været at give et højskolebud på konflikten med islamismen. Det er så i diamentral modsætning til Krogerups, hvilket som vi er enige i er helt langt ude. Jeg synes simpelthen at det er uanstændigt overfor Hal Koch det de har gang i på Krogerup, men det understreger vel bare den krise socialdemokraterne er i. Man kan være politisk uenige, men jeg synes det er lidt trist at se socialdemokraterne rode sig ud i hele det islamistiske projekt. Jeg håber snart at de vågner op.

Og så Kierkegaard, åh ja. Det var nu et eller andet ved ham. Jeg går sådan med planer om, at min næste bog skal handle om kærlighed. Det skal være et symposium, hvor de forskellige filosoffer giver deres bud på hvad kærlighed er; Sokrates, Platon, Aristoteles, Kirkegaard og Løgstrup. Historien imellem Regine Olsen og Kirkegaard er efter min mening et af de smukkeste dramaer i dansk historie, det vil være fedt at få den frem igen 🙂

JensH

Posted: 3 november 2008 - 11:10 - Svar

“Skulle Iran opnå dette vil det være være den endelige skillevej for den ulidelige situation vi befinder os i nu: Bærerne af det kulturelle selvhad, den politiske korrekthed og apologien vil blive tvunget til at træde i karakter; var disse holdninger blot attituder som vil vige når det er den nøgne overlevelse for en selv og ens børn der står på spil? Vil sund os-eller-dem-tankegang få en renæssance? Vil begreber som lovlig/ulovlig krig blive inderligt irrelevante?”

Der er en skribent der ihvertfald ikke kan huske den kolde krig. Selvom om Sovjet-imperiet var udstyret med nok atom-våben til at udslette hele kloden 10 gange, så var gav det ikke anledning til, at det Europæiske centrum-venstre så dette ‘ondskabens imperium’ som nogen trussel mod vest-Europa. Nej, skurkene for alle disse Sovjet-apologeter var naturligvis USA, som ved at stå fast overfor Sovjet, blev anset som værende meget farlig for ‘verdensfreden’. Ja faktisk, jo mere skræmmende og intimiderende Sovjet optrådte, jo mere var det Europæiske centrum-venstre parat til at appease gammel-stalinisterne i Kreml. Hvis Iran får atom-raketter, der kan nå Europa, (og det er højst sandsynligt), så vil Europæerne på stedet søge i retning af at appease præste-styret, og USA vil sammen med Israel blive udråbt til at være de store skurke.

LFPC

Posted: 3 november 2008 - 12:52 - Svar

“at lynafledningen udelukkende fungerer som personlig kriseterapi for resultaterne af de forhold, Danmark hovedløst har kastet sig ud i. LFPC synes at mene det sidste”.

Ikke “udelukkende”. Så har jeg udtrykt mig dårligt. Det er forkert hvad der foregår. Det vil være forkert ikke at tage til genmæle mod aggressionen mod os og forræderiet fra egne rækker.

Men som jeg tit skriver så kommer dette ikke til at blive afgjort ved stigende modstand fra de europæiske befolkninger, hvor vi forhåbentlig har medvirket lidt til at sætte lys på det fortiede og tabuiserede. Forløbet afgøres af den dynamik der bl. a. ligger i demografien og i EUs planer hen over hovedet på os. Det kulturelle selvhad er så gennemtrængende, helt ned i ordvalget i nyhederne, at det vil være naivt at tro at vi kan oplyse os til værdsættelse af de vestlige værdier.

Dette betyder selvfølgelig ikke at det er ligegyldigt om vi står fast i konkrete situationer og modsætter os at nye salamiskiver bliver skåret af vores samfund. Det ville være forkert ikke at reagere.

Andersen

Posted: 3 november 2008 - 15:00 - Svar

Steen

Hypotetisk i dit tilfælde men ikke i andres. Siden jeg skrev i aftes, har jeg fået at vide, at den anden af de store norske blogge længe har været til salg. Hvem der ejer den, vidste min kilde ikke. Den blev drevet under et navn, der skulle være velkendt fra litteraturen, hvor det betegner en drukfældig og holdningsløs forfatter, clearingmord og sex. Den oprindelige ejer har fralagt sig alt ansvar, og nu ligger det hele derude på nettet, herreløst men alligevel til fals, mange tusinde indlæg fra engagerede islamkritikere. Flere har budt ind men ikke nok.

Bonnie & Clyde har længe haft for kronede dage, og hvor juraen befinder sig i det computerspil for beregnende voksne eller voksne børn er ikke godt at vide. Godt at du tager dit ansvar anderledes alvorligt. Jeg havde nu heller ikke ventet mig andet.

Andersen

Posted: 3 november 2008 - 15:24 - Svar

LFPC

Rigtigt. Det ville være helt forkert. Lad os holde fast i, at uden moral og mod til at sige fra mister vi alt inklusive os selv.

Der er pokker til forskel på en sådan holdning og alle de fiksfakserier man støder ind i på nettet, hvor Bonnie & Clyde optræder forklædte, misbruger dårligt beskyttede netværk, og hvad de ellers finder på og føler sig som verdensmestre i.

En høj grad af gensidig tillid er både en uvuderlig force og en svaghed i den danske befolkning. Man bliver hårdere i filten, når man har boet der, hvor jeg har boet. Beklager, hvis jeg har trådt på jer, det var ikke meningen, jeres blog er et fint eksempel på dansk åbenhed og mod.

Janne

Posted: 3 november 2008 - 17:28 - Svar

Steen

“Det hypotetisk. Vi afhænder ikke bloggen, og de mailadresser og IP numre, vi ser, er ganske vel forvarede. Og hvis der er én ting jeg har lært gennem de sidste fire år, er det at holde på de hemmeligheder, de forskellige vil. Nogle vil optræde på foto uden navn, nogle omvendt, og f.eks Fjordman og El Inglés – ingen af delene. Det hele er fuldstændigt sikkert bevaret her. Der er ingen grund til at frygte noget. Hverken vi eller vores viden er til salg for noget overhovedet. Og vi er ganske uafhængige af såvel penge, foreninger og partier. To borgere. Hverken mere eller mindre.”

Måske disse ord skal fremgå mere tydeligt af jeres blog. Hvis det ikke allerede putter sig et eller andet sted. Måske det kan få flere til at vove at deltage i den vigtige og nødvendige debat.

steen

Posted: 3 november 2008 - 18:14 - Svar

@ Janne og Andersen: Jeg forstår godt i gør jer de tanker. Selvfølgelig. Jeg troede du mente Document, der du er blevet a/s, men han i al fald ikke ” en drukfældig og holdningsløs forfatter”, og han er den eneste nordmand jeg kender udover HSR og Honest Thinking.

Det kunne godt være, Janne, at vi skulle have sådan et brevhoved. Det ville ligne Informations, det må vi leve med. Uden daglig diskretion, kunne dette ikke lade sig gøre. Jeg husker kun en gang, jeg har jokket meget lidt i spinaten. “Troværdighed” er vigtig, den virker også begge veje. Hvis vi f.eks. bringer en anonym kronik eller et interview, et indlæg under pseudonym, er det også vigtigt for os, at læsere kan fæstne lid til det skrevne. Det er også sket, vi har gengivet anonnyme svensk artikler, af nolge vi ikke kender. Det hviler så på vores skøn : er det vigtigt nok, og er det troværdigt.

Leave a Comment