7
nov
Seneste opdatering: 9/11-08 kl. 0509
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

De politiske blogs er realistisk betragtet nok i det store hele udgjort af to fløje med et relativt beskedent læsertal, og med fasttømrede uenigheder der blusser op fra tid til anden. Et temmeligt lukket kredsløb, men vi ville ikke bruge vores energi på det hvis vi ikke fra tid til anden erfarede at blogverdenen faktisk gør en forskel, og at vi bidrager med perspektiver og analyser som tydeligvis mangler i mainstreammedierne. Denne post er nok en af de mere incestuøse der blotlægger interne modsætninger, snarere end den bidrager med nyt om verden uden for.

Således oplever man nogle bestemte tilgange fra bestemte skribenter fra ‘den anden’ fløj der i deres manipulation kalder på modsigelse. En af de mere teflonglatte personligheder er skolelæreren Raapil, der i valg af metoder falder sammen med de mere ondsindede med udgangspunkt i venstreekstremisme eller miljøet omkring det hedengangne Faklen – stilmæssigt er han dog nærmere en pæn radikaler. Mine erfaringer med hans indsats som debattør stammer især fra Uriaspostens kommentarer, hvor han især indtil for et år eller to siden dukkede op med mellemrum. Forløbet husker jeg som temmelig konsekvent: Han melder sig i debatten med påvisning af faktuelle fejl uden betydning for substansen af det der diskuteres; forsøg på at debattere denne preller ganske af, og på et tidspunkt hvor der fremlægges lidt for grundig dokumentation for ‘vores’ side af emnet – ja, så fordufter Raapil ‘pist’ fra debatten. Ligeledes er et træk han deler med Carsten Agger at dukke op i samme øjeblik der er en kommentarskriver der kommer med noget der er eller kan læses som højreekstremt – så er, pars pro toto, dette noget der stempler hele Uriasposten (pars pro toto gælder åbenbart ikke for dem selv, eller de venstre-trolls og loonier der også får lov at hærge der). Dette er et godt eksempel på tingenes tilstand i blogverdenen – hey, er ytringsfriheden ikke en dejlig ting, helt uden ‘men’?

Faktuel gendrivelse af mainstreammedierne er som bekendt et centralt tema her på Snaphanen. Derfor er påvisning af fejl eller tvivlsom analyse i vores historier selv sagt også velkommen. Vi kan i sagens natur ikke verificere alt vi gengiver her. Historien fra det italienske nyhedsbureau ANSAmed som jeg gengav for et par dage siden har således nogle højst uklare formuleringer som kalder på opmærksomhed, og som der måske bliver mere klarhed over når rapporten om det arabiske kulturliv (som de formentlig citerer fra ud fra et eksemplar de har fået fat i) udkommer. Hvad der imidlertid allerede nu er velkendt og veldokumenteret, er hovedtrækkene og tendenserne: At kunstnerisk og litterær frihed har højst trange kår i den arabiske verden, og at denne kultur ikke har brilleret med naturvidenskabelige Nobelpriskandidater. Dette er dog ikke Raapils anliggende i hans blogindlæg – derimod direkte belyvning af vores og andres blogs: “de frygteligt ureflekterede islamkritiske blogs”. Sagde altså udenomssnakkeren og debatfordufteren Raapil (LFPC).

Den italienske nyhedsfabrikant, ANSAmed, er klar med mere utroværdig ammunition til de frygteligt ureflekterede islamkritiske blogs:

(ANSAmed) – CAIRO, NOVEMBER 4 – The book-citizen ratio in the Arab world is one to 12,000, a surprising figure compared to Britain (one book for every 500 people) or Germany (on book for every 900), with a percentage of reading lower by 4%. So reveals the “first Arab report on cultural development” to be published soon in Cairo by the Foundation on Arab Thought, led by Saudi prince Khaled Al Faisal […]

Jeg har noteret det før , og denne gang er det Snaphane-Steen , der hopper i med begge ben: […] Som den enlige kommentar til indlægget gør opmærksom på:

En gang imellem ser man en historie, hvor journalisten tydeligvis ikke aner, hvad han har skrevet om. “book-citizen ratio” eksisterer vist ikke som term – og selv om den gjorde – ville de her tal heller ikke passe. Og hvad betyder “access rate to university” – hvis 91 pct af alle sydkoreanere får en universitetsuddannelse, så er der noget galt.

Hvis englændere ikke ejer mere end én bog pr. 500 indbyggere, så står det slemt til i Storbritannien. Alene i dette hjem er ‘bog-borger ratioen’ ca. 500 til én, og selvom folk som Snaphane-Steen sandsynligvis scorer markant lavere (vel omkring 2-3 bøger til én), så virker tallene helt ude af trit med virkeligheden. […] Snaphanen og ANSAmed: Utroværdige nyheder

Weimar Reepalu var illa berörd

Der er megen æstetik i politik og fine fornemmelser, selv hos ret små mænd m/k. Det er fordi det er amatørernes legeplads. Selvom jeg er en stor scanofil, og ligesom Saxo anser “Skåne som den vakreste del af Danmark”,  er nu jeg ikke sikker på hvor megen “øresundsintegration”  københavnerne skal  ønske sig med Reepalus “Little Arabia” – Europas mest islamiserede  by, Malmø, et synkende skib på kronisk socialhjælp. En by som indfødte der kunne, er flygtet fra i stort tal i årevis*. Wilmar har aldrig tilgivet den der: Sæt en broklap i Øresundsbroen, han er en lille bitte mand, der heller ikke lider af humor.  Bemærkelsesværdig episode her:

“Mitt under galaföreställningen dök den danska politikern Pia Kjærsgaard upp på en bildskärm för att önska Malmö Arena lycka till. Ilmar Reepalu (s), som var på plats, berördes illa och förstår inte vad den danska politikern hade där att göra. För att markera att arenan representerar och välkomnar folk från hela Öresundsregionen hade arrangörerna bjudit in danska politiker. På scen fanns därför Venstres Bertel Haarder, dansk utbildningsminister och minister för nordiskt samarbete. Under föreställningen dök även en dansk kvinna – lika välkänd som kontroversiell – upp. Det var ledaren för Dansk folkeparti, Pia Kjærsgaard, som i en videohälsning önskade arenan lycka till på en stor bildskärm.

Flera upprörda arenabesökare har hört av sig till Sydsvenskan för att berätta att de tyckte att det var obehagligt och kränkande att Pia Kjærsgaard fick medverka. Under fredagen var debatten het på Sydsvenskan.se. Många besökare har också hört av sig för att istället hylla den danska politikern.

Ilmar Reepalu (s), Malmös kommunstyrelseordförande:
– Det berörde mig illa. Jag satt med Köpenhamnare och de tyckte att det var skandal. De var väldigt förvånade över hennes framträdande. Jag förstår inte vad Pia Kjærsgaard har där att göra över huvudtaget, säger han….. Enligt  Billy Adamsen tillfrågades alla danska partiledare, från vänster till höger, om de ville skicka en videohälsning.”    Kjærsgaards lyckönskning kritiseras av Reepalu

(* nov. 2001:  Malmöbor flyttar bort från invandrarna – 3600 hushåll om året. –  Flyttade på grund av för många invandrare. Barnen höll på att tappa sin rena svenska. ) Tegningen fra Geoffrey Cains: Gensyn med Ondskabens Ikon”. Se  flere  på  “Tonen I”  og “Tonen II” nu vi alligevel er inde på det med  æstetik.

Stuerenhedens pris

Dansk Folkeparti er som bekendt de eneste der forholder sig nogenlunde realistisk til roden af de nyere kriminalitetsproblemer vi kan iagttage eskalere i disse år, og jeg kan af samme grund ikke respektere andre partier, kun enkeltpersoner her. Men i forsøget på at ryste fordommene af sig er DF også bundet på hænder og fødder i forhold til hvor direkte de kan formulere problemerne, og hvilke løsninger de kan foreslå. Hvis partiet som helhed talte så direkte og illusionsløst som Mogens Camre ville de være færdige. Måske er dette grunden til at de efterhånden er blevet så uløseligt forbundet med  diverse overvågningstiltag og andre mere eller mindre håbløse forsøg på symptombehandling? Dette er lidt pinligt (LFPC).

Dansk Folkeparti vil have videoovervågning af landets mindste byer. Initiativet skal sætte en stopper for det stigende antal hjemmerøverier, der oftest går ud over beboere i småbyerne.

– Byer med 25-40 indbyggere og med kun én indfaldsvej kan videoovervåges. På den måde kan man finde frem til gerningsmændene bag hjemmerøverierne, foreslog Peter Skaarup under dagens finanslovsforhandlinger. […] DF vil videoovervåge landsbyer

“Sharia kan befordre demokrati”

Når man er gennemgående  sympatetisk ovefor kristendommen, er man desværre nødt til at skelne strikt mellem  den, og de selvmordstruede, politiske analfabeter, der befolker store dele af kristenheden. Den har sin egen undergang indbygget i sig. Tilgivelse og forståelse kan drives for vidt, i al fald i det jordiske liv.

The Christian democrats (CDA) conclude in a study that Islam can be a source for fostering democracy. The sharia, or Koran-inspired law, can play a role in this process, the study compiled by Arie Oostlander finds.Oostlander strongly opposes what is known as the secularisation premise, which claims that democratic development benefits from reduced religious involvement. “I take a strong stand against the idea that Islam is incompatible with democracy. This premise plays into the hands of extremist groups. Islam can provide a basis for promoting the democratic constitutional state,” Christian newspaper Nederlands Dagblad quoted him as saying.  CDA Says Islam Can Promote Democracy

Når 74-årige voldtager 14-årige

og slipper afsted med det, så er vi rigtig gættet, i den rige muslimske kulturkreds. “Islamist-journalisten” Huseyin Üzmez (f.1934) slipper for videre tiltale i det moderne Tyrkiet. Ørkenbeduinen Muhamed selv, ville nok have  kaldt den 14-årige for “en moden dame i sin bedste alder.” Der står “rape” nogle steder, andre foretrækker “harassment”, vi konkluderer ud fra islamistens alder, at det nok drejer sig om forsøg på voldtægt, et forsøg man er rigtig glad for, ikke at have  overværet.  Religion no excuse for harassmentÜzmez to avoid time insideChildren, not women.

Immigrationspsykose

A higher risk of psychosis is found in first and second generation immigrants to the United Kingdom, in comparison to white British people, according to a report released on November 3, 2008 in Archives of General Psychiatry, one of the JAMA/Archives journals.  Psychosis Rates Higher In Immigrant Groups In London.  Psychosis Rates Higher In Immigrant Groups In London

I Danmark lider 3,5 pct. af de varetægtsfængslede af skizofreni, mens andelen i befolkningen som helhed kan tælles i promiller. Omkring en femtedel af kriminalforsorgens samlede klientel (dvs. fængslede, prøveløsladte, varetægtsfængslede m.m.) er psykisk syge. Totalt er antallet af retspsykiatriske patienter steget fra 297 i 1980 til 2.058 i 2008 , altså cirka en otte dobling på 25 år. .En femtedel af kriminalforsorgens klientel er psykisk syge (2008).

I 2002 var over 40 % (!) af de retspsykiatriske patienter på Sankt Hans Hospital immigranter.

Black TV Presenter Prefers “White Racists to Moroccan Scum”

Jeg har en svaghed for historier der må give anledning til kognitiv dissonans hos dem vi er uenige med. De er både underholdende og nyttige, som når de anstændige skal finde deres ben at stå på i forhold til Ayaan Hirsi Ali, som jo siger det samme som vi siger. Her må man dog tillige håbe at sagens hovedperson også i længden vil opleve kognitiv dissonans og bevæge sig væk fra at være “a strong advocate of multiculturalism”. Via Gates of Vienna (LFPC):

THE HAGUE, 07/11/08 – TV presenter Prem Radhakishun, himself black and a strong advocate of multiculturalism, now feels safer in the proximity of white racists than among Moroccan teenagers. In an interview on Radio 1 yesterday, he expressed his frustration in a tirade. […]

But in a tirade on Radio 1, Radhakishun said yesterday he has become “sick to death” of “all these Moroccan m*therf*ckers” that he says push him around. “Today I feel a lot safer among white Lonsdale racists” than among Moroccan teenagers. “I may snap soon (…) but if I bash that scum back I will be tried as a racist in a show trial,” he fumed. […]

Earlier, a young kid injured Radhakishun by throwing a full can of cola at him but Radhakishun continued the broadcast with a bleeding head. “Why is the government not doing anything? Damn it, I am simply becoming rightwing from this! And politicians just ask themselves where that ‘feeling of uneasiness’ comes from. This is much more important than the election of President Obama,” according to the avowed Obama devotee. Black TV Presenter Prefers “White Racists to Moroccan Scum”

The Muslim Madonna: Who’s afraid of Islam?

Dansk kvinde til unge muslimske: “Kan I så ikke flytte til den anden ende af landet, hvis I vil leve frit?” Ung muslim: “Du forstår ingenting, vi kan slet ikke bo i Europa”. Disse brunskjorter tillader vi at kujonere os:

Sangerinde Deeyah modtog dødstrusler, da fik hun succes som muslimsk popstjerne. Med sit Sisterhood-projekt har hun fået 18 andre muslimske kvindelige rappere, sangere og producere til at gribe mikrofonen i kampen for muslimske kvinders ret til at gøre karriere som musikere. For i modsætning til de mandlige, muslimske kunstnere, der rapper om islam som modsvar til vestlig livsstil, gør kvinderne oprør mod den islamiske kulturs kvindesyn

Hvor stor risiko de kvindelige, muslimske musikere løber, ved Deeyah kun alt for godt selv. Hun blev udråbt til barnestjerne, da hun som 14-årig udgav sit første album i Norge, men måtte senere erkende, at en ung kvindelig popmusiker med pakistansk baggrund var alt for provokerende for det muslimske miljø i Norge. I 1996 valgte hun at forlade landet, efter at hun blev truet på livet under en koncert.

Hendes håb var, at Londons multikulturelle miljøer bedre kunne rumme hendes musikalske ambitioner, men det vidste sig at være forkert. Da musikvideoen til sangen “Plan of my own” kom i ‘high-rotation’ på en britisk asiatisk musikkanal, begyndte chikanen igen.

“Musikken har altid været et tveægget sværd i mit liv. Som musiker bliver jeg nødt til at promovere mig selv, men så snart jeg begynder at give interviews og vække opmærksomhed, får jeg ubehagelige mails og telefonopringninger med meget håndgribelige trusler. Jeg har vænnet mig til meget af det. Jeg kan klare at blive kaldt en luder, eller at en galning siger, at han vil skære min mave op, men jeg kan ikke klare, når de begynder at true min familie,” siger Deeyah, som i en officiel udtalelse fra The Muslim Council i London fik at vide, at truslerne var et smart PR-trick. Som modsvar udsendte hun singlen og musikvideoen “What will it be?” (se  interviewet), som viser billeder af kvinder med tape for munden og Deeyah selv, som poserer i blå burka for dernæst at tage den af og hoppe i vandet kun iført en mikroskopisk bikini. Den video skabte så meget ballade i Storbritannien, at hun valgte at flytte til USA, hvor hun lever under konstant beskyttelse og har nedtonet sine musikalske ambitioner.
Sing it out – muslim sisters


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Victor

Posted: 7 november 2008 - 16:34 - Svar

Sjovt at høre hende tale om Islam. Sådan ville en muslimsk Luther tænke.

Victor

Posted: 7 november 2008 - 16:43 - Svar

I øvrigt taler hun her om sine erfaringer i Norge og UK her:

http://www.youtube.com/watch?v=3oFRG6U8Um0&feature=related

Vagn Henning

Posted: 7 november 2008 - 16:49 - Svar

Dejligt klip, hvis man er blevet lidt mismodig, men den bikini er sgu ikke “mikroskopisk”.

steen

Posted: 7 november 2008 - 16:53 - Svar

Ja, hun er en muslimsk reformist. Hun ville være et lysende håb, hvis hun repræsenterede et stort og højlydt antal, men det kan hun umuligt gøre. Jeg tror ikke på reform af islam. De forsøg, der har været gennem århundrederne, er slået ned. Hvis man kunne re-formere, ville man havne i Koranen igen, og det er ikke noget godt, moderne sted.
Jeg tror heller ikke, at der kan reddes noget om helst af værdi ud af islams hus. Islam er et stinkende kadaver, som Atatürk sagde. Så længe, det er frihedssøgende kvinder, der må flygte, og ikke mandlige lomme-terrorister, har vi valgt side med intimideringen og volden.

Jeg kender godt kuren imod det , hun oplever : repatriér efter summarisk proces, enhver muslim der gribes i vold eller trusler om vold i Europa. Uden nogen undtagelse. Det ville kræve en “diskriminerende” Lex Islam – Men da vi netop er i Europa, vil den aldrig blive vedtaget. Vi vil hellere lade kræftbylden vokse til vores efterkommere. Tænk f.eks. på krisecentrenes cirka 50 %muslimske, voldsramte, en uhyrlig overrepræsentation. De mænd, der leverer ofre til dem på samlebånd, vil vi tilbyde “behandling”. Kan man behandle muslimsk klankultur ud af hovedet på folk ? Den eneste effektive behandling, er en gratis flybillet ud af Europa, pronto. Hvis de ikke kan leve efter europæiske værdier i europa, hører de til et andet sted. Jeg er helt enig med Geert Wilders på det punkt.
Vil vi forsvare vores værdier ? Nja, ved festlige lejligheder, og hvis det ikke koster for meget. Gi dem en stormoske, så falder de forhåbentlig ned, det er vores rationale. Med andre ord: vi har fortjent den fremtid vi får, som vi allerede for en stor del har.

“erfaringer i Norge og UK ” – bemærk vreden over at hun optræder med “black people”.

Johansen

Posted: 7 november 2008 - 18:38 - Svar

Man kan konstatere, at kvindefrigørelsen indenfor islam har særdeles hårde odds.
Det er svært at sætte sig ind i, at andre mennesker vil og mener sig berettigede til at bestemme over, hvad man som kvinde kan gøre/ikke gøre, og hvilket tøj man skal gå i. Den personlige frihed hvad angår kvinder indenfor islam er næsten ikke-eksisterende.
Dette miserable kvindesyn hører hjemme i den mørke middelalder.

Torben S. Hansen

Posted: 7 november 2008 - 22:59 - Svar

Der er stadig demokrati her i landet – herunder politiske partier med forskellige målsætninger. I praksis er mange politikere – i folketinget og kommunalbestyrelserne – uvidende og hjælpeløse med hensyn til de trusler, fanatiske muslimer ganske frit og ustraffet retter mod frihedselskende muslimer. Fanatikerne prøver hele tiden grænser af, og de bliver sædvanligvis imødekommet og serviceret af de folkevalgte. At skrive advarende indlæg i medierne og på blogs er tydeligvis ikke noget, der gør større indtryk. Men hvis borgere i større omfng går ind i partierne og omtaler de evindelige trusler og repressalier, bliver det lidt sværere for politikerne at negligere islamiseringen. Når der i ét væk tales om tolerance, integration og “plads til alle”, er det trods alt vanskeligt at give Pia Kjærsgaard skylden for forfølgelsen af selvstændige, frihedssøgende muslimske kvinder. Det er kedeligt at være menigt partimedlem, men af og til opstår åbninger, hvor politikerne kan konfronteres med en ny dagsorden – selv i København! Journalister og behandlere vil altid gerne tale om ofre. Indtil videre har de hovedsageligt opmuntret og støttet bødlerne. Her er masser af sager om ægte muslimske ofre, som ignoreres og svigtes. På grund af blindhed og ond betragtes de kun som individuelle skæbner. Men en nøgtern betragtning viser et mønster, som de folkevalgte igen og igen skal konfronteres med i deres eget bagland!

HelgeD-H

Posted: 7 november 2008 - 23:58 - Svar

Hatten af for Deeyah.
Med sit sisterhood-projekt gør hun, samt 18 andre sangerinder
oprør mod den islamiske kulturs kvindesyn.

Kronprins ! Deres Majestæt burde blive vild med Deeyah frem for
OutLandish, hvor to af sangerne med muslimsk baggrund repræsenterer
reaktionær islam, og desuden ikke kan tåle en norsk sangerinde
med bare arme.

Hvor tilfældet Deeyah ligner episoden “Farmand er chokeret”
fra den 26. september.
Selvstændige kvinder født ind i islamiske lande vil gerne ud af islam.
Men paradoksalt nok vil ikke-muslimer i vesten som konverterer
hellere end gerne have islams disciplin, tyrani, og ensretning
ligesom Jehovas vidner.

Robin_Shadowes

Posted: 8 november 2008 - 01:08 - Svar

Jag skulle föredra om hon blev apostat då jag aldrig litar på en muslim.

Jacob A

Posted: 8 november 2008 - 02:44 - Svar

Jeg har skrevet lidt om damen her på den nu “dead but dreaming” weblog mrandersson og co.

http://www.holocaust-info.dk/weblog/?id=981

Venlig hilsen
Jacob

steen

Posted: 8 november 2008 - 08:21 - Svar

Du har nok en pointe der, Torben. Vi forlader os fornsidigt på at kommunikere med politikerne gennem medierne. Og ved krydset egang imellem.

Jeg har altid synes det var en styrke at være partiløs, fri til at sige og stemme hvad som helst, men jeg skulle må tage det op til overvejelse. Og du kan lige bilde mig ind ind, at der er kedeligt. Jeg tar dog min tørn i diverse foreninger, og det er ikke lige sjovt alt sammen, specielt ikke for os der foretrækker korte møder………………..I øvrigt tak for at skære dette ud i pap:

MH lægger selv op til at sammenligne Franco med kommunismens tyranner. Det tager ikke mange sekunder at opgøre dette regnskab: Hvad efterlod Stalin og Ceausescu? Et gigantisk fallitbo med elendighed og kriminalitet – helt på linje med Castro og de andre røde helte. Autoritære, borgerlige diktaturer – som Pinochets Chile og Francos Spanien – afviste derimod det totalitære vanvid og respekterede privatejendommen.

Derfor efterlod de kapitalisme og demokrati. Det er den reelle baggrund for akademiske utopisters personangreb på afvigere som Moa og Gress.

http://jp.dk/meninger/breve/article1506536.ece

Limewoody

Posted: 8 november 2008 - 09:33 - Svar

“Why is the government not doing anything? Damn it, I am simply becoming rightwing from this! And politicians just ask themselves where that ‘feeling of uneasiness’ comes from.

Som man siger: En kulturradikal er blot en, der ikke er blevet ovenfaldet, endnu.

Limewoody

Posted: 8 november 2008 - 09:56 - Svar

->Steen.

Noget der illustrerer dette er også visse mediers dækning af begivenheder, der udspiller sig lige under næsen på én. Jeg hørte det stærkt venstresnoede program “P1 Orintering”, hvis selvglæde kun står mål med med dets stupiditet (Niels Lindvig kalder sig selv “politisk junkie” f. ex.).

Nå, men igår berettede man i et længere om katastrofen i Zimbabwe. Hyperinflation, hungersnød, vold. Volden og den racistiske etniske udrensning af de hvide farmere blev beskrevet som “at de hvide ejede det meste jord og infrastrukturen”. Robert Mugabe blev beskrevet som diktator.

Men én lille ting manglede. Et lille ord. Der måske kunne have forklaret alt.
Det var ordet marxist/kommunist. Men det var totalt fraværende.

Det er jo lidt morsomt, når man betænker samme programs stigmatisering af den “modsatte” side som “højreekstremistiske”, “stærkt konservative”, “det højreorienterede”, osv. osv.

Janne

Posted: 8 november 2008 - 12:16 - Svar

OT

Så fimse delikat kan man pludre om grusom stening af mennesker:

h t t p://www.religion.dk/artikel/303388:Spoerg-om-islam–Danske-imamer-har-p roblemer-med-stening

barfbag

Posted: 8 november 2008 - 14:34 - Svar

Janne
Dine indlæg er altid glimrende. Dog skal du ikke bruge mellemrumstasten, når du skriver ‘http’ i begyndelsen af et link, for så linker det ikke.

LFPC

Posted: 8 november 2008 - 15:08 - Svar

Janne bruger vistnok mellemrummene for at undgå at havne i spamfilteret. Jeg gør det samme på Uriasposten, fordi det kan være enerverende at ville svare på et andet indlæg og det så ikke går igennem. Man må så fjerne mellemrummene eller copy/paste adressedelen ind i browseren.

Arild Ejsing

Posted: 8 november 2008 - 15:31 - Svar

Man kan dårligt få et bedre billede af, hvor langt man i Sverige allerede har fjernet sig fra den demokratiske ide, end den ophidsede mishagsreaktion Malmøs socialdemokratiske kommunestyrelsesordfører Ilmar Reepalus offentligt fremturede med, da illedet af Pia Kjærsgård lykønskende tonede frem på storskærmen ved indvielsen af Malmøs nye Arena. “Hvad havde hun dog at gøre der?”, tja, vi er ikke længere i tvivl om, hvad Reepalu gør der, og det burde fremkalde langt stærkere reaktioner end mishag.*

steen

Posted: 8 november 2008 - 16:49 - Svar

Det er rygmarvsrefleksen. I Sverige man ikke “et normalt, demokratisk parti”, hvis man kritiserer indvandringen. Så kan DF nok så meget være Danmarks 3 største parti, og alle partiledere være nok så meget inviterede.

Janne

Posted: 8 november 2008 - 17:44 - Svar

LFPC

Nemlig. Tak for dit svar. :o)

M.h.t. den svenske socialdemokrat der føler sig krænket over at Pia Kjærsgaard imødekommende toner frem og lykønsker, så tegner det ikke godt hvis vi af hensyn til nogen som ham fremover kun skulle kunne sende invitationer til politikere som vi er enige med. Han viser med sin yderst ubehagelige udtalelse hvor vigtigt det er at netop Dansk Folkeparti er en del af dansk politik.

Jonny

Posted: 8 november 2008 - 20:15 - Svar

“Flera upprörda arenabesökare har hört av sig till Sydsvenskan för att berätta att de tyckte att det var obehagligt och kränkande att Pia Kjærsgaard fick medverka.”

Suck! Jag avskyr Reepalu som politiker – och som (offentlig) person – men jag skulle aldrig komma på tanken att känna mig kränkt över att han medverkade i något evenemang. Vad är det för fel på dessa människor?

steen

Posted: 9 november 2008 - 00:05 - Svar

LFPC: “to fløje med et relativt beskedent læsertal” – liiige med den hale, at ingen af de såkadt “venstreorienterede” blogs, på noget tidspunkt har været på over en femtedel af de såkaldt “højreorienterede”. I over fire år. Hvad det skyldes, det må andre afgøre.

Lige den her historie, har jeg på grund af tingenes tilstand pt. ikke læst. Men Raapilen kunne måske benyttet anledningen til at skelne mellem, hvem af os der skriver hvad.

Peter Buch

Posted: 9 november 2008 - 08:14 - Svar

At gøre opmærksom på problemer som nogle blogge gør er efter min mening fint.

At de færreste derpå i indlæg eller kommentarer som løsninger på skildrede problemer præsenterer andet end kendte ikke reelt realistiske løsningsforslag er for mig at se noget af det virkelig beklagelige.

Steens nævnen af en “Lex Islam” har som skrevet ikke muligheder for vedtagelse som tingene ser ud, hr. Hansens opfordring om tilslutning til partier er uden stor reaktion fra vælgerne. Min egen nævnen af oprettelse af afspærrede områder og organisering giver små resultater ved bedre overvågning og tale om reform i politireformen. Uden jeg tror det er mig der har påvirket meget ved min nævnen af problematikken og mulige løsninger.

Der må være andre muligheder end det totale sammenbrud samfundet er på vej imod – selv uden at nævne opfordringer til modstand her og nu og altid!

HelgeD-H

Posted: 9 november 2008 - 22:41 - Svar

@Peter Buch
-Jeg er selv frustreret over, at fremsatte løsningsforslag fra bl.a. Glistrup, Dansk Folkeparti, og nationalkonservative myndighedspersoner gennem årene, gang på gang skydes i sænk,
og betegnes som for vidtgående.
I yderste konsekvens skal ondt med ondt fordrives.

Leave a Comment