14
nov
Seneste opdatering: 28/7-13 kl. 1602
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Roughly 1,000 pupils and left-wing activists who unlawfully occupied Humboldt University (HU) and some of whom destroyed an anti-Nazi exhibition on Wednesday were reacting to the university’s close ties to Israel, the university president has said. Christoph Markschies told The Jerusalem Post that one of the protesters in the lobby of the university said “Damn Israel” when asked by another student to “stop” vandalizing the exhibit “Betrayed and Sold,” about the plundering of Jewish businesses under the Nazis.

“Friendship with Israel is part of the HU’s identity,” said Markschies, adding that “no one can tell me that the exhibit was damaged because it was a mistake.” Markschies had to barricade himself in his office to escape what he called “the mob.” He said that “HU was directly targeted”because of its solid partnership with Israel.  German kids destroy ani-nazi exhibition

Igen, igen: Abdul Wahid Pedersen truer Danmark

Denne mafiøse mandsling har tilsyneladende kun ét kort i kjortelærmet: Hvislede trusler, nu så godt som uindpakkede. Fra det jordanske nyhedsbureau Fact International. (LFPC):

A new Danish book will be published soon containing a new episode of Danish cartoons insulting to Prophet Mohammad (pbuh) and critical of some leading politicians.

The first Islamic reaction to this shameful act came from Muslim scholar Imam Abdel Wahed Pederson [sic] who described the new drawings as part of a (storm) Danish Muslims have been facing for many years. “The storm has been in words and sentences but now it has taken the form of cartoons,” he said.

[…] Imam Abdel Wahed Pederson said the new drawings represent a foolish act.

“This is a foolish action. I did not expect Kurt to make these cartoons and I am very much upset fromthis,” Pederson said in a state to Akhbar.com website. “They are pointless and have no meaning.” “These drawing have disappointed me and killed my hope for a better dialogue in Denmark,” he added.

It seems that Kurt has not learned anything over the past three years. I don’t know how he thinks. Is he really thinking of the safety of the Danish society? Pederson wondered.

In his comments, Westergaard said his drawings are no more than illustrations to further clarify the writer’s ideas. “I have my own ideas. I found it my duty to feature Lars viewpoints” in this book, he said in press remarks.

“We know that Westergaard and Lars have their own agendas to provoke Muslims but it is unreasonable to let those people always take the Danish community as hostages of their ideas and actions,” Pederson said.[…] New Danish Anti-Islamic Drawings to be Published Soon

Pedersen og jordanerne er lovlig hurtige ved havelågen, når de nu ikke  har set bogen. Jeg bladrede tegningerne  igennem en ekstra gang. Ud af 26 , er der højst tre, der med lidt god vilje kan siges at forestille hans krigerbeduin, måske er der slet ingen.  Modtager Pedersen  åbenbaringer? Også en radikal redaktør Bjarke Larsen kloger sig idag på tegninger, han ikke har set. Hvad har de sådan et kissejav for ? Frygter de  vi ikke skal opdage deres fremragende  personligheder, hvis de venter til bogen udkommer ?

“I don’t know how he thinks,”  jo, det ved Pedersen rigtig udmærket. Westergaard tænker, som vi har tænkt om religion i Danmark i over  100 år. Alene det, at Pedersen tror at kunne  ændre det, viser en vakkelvorn realitetssans. Jordan synes at være hans foretrukne pressekanal, han meddeler sig ikke via den internationale presse: Danish Muhammad Cartoonist Returns with New WorkKarikaturen-Streit aufgewärmt, Danemark – Le caricaturiste Kurt Westergaard, menacé de mort pour ses caricatures de Mahomet, s’apprête à en publier d’autres Kurt Westergaard maakt nieuwe Mohammed-cartoons, Muhammed-tegner med ny bok, Kurt Westergaard vuelve a la cargaHz. Muhammed’e hakaret etti! – og svensk presse ? Nope, de skal lige cleare  med HQ først, man skulle  nødigt træde “en udsat gruppe” over tæerne.

Ulrik Høy om Lars Hedegaard

 Lars Hedegaard er nationens skarpeste, mest vedholdende og polemiske kritiker af islam, islamisme og islamistisk terror – i nævnte rækkefølge og gradbøjning. Hvad han ikke ved om de dele, er ikke værd at vide, hvorfor Hedegaard da også har været medlem af Berlingskes polemiske panel, »Groft sagt«. Det er et skarpt hjørne i avisen. Her langes der øretæver ud, og jeg bilder mig ind, at andre læsere har det som jeg. »Groft sagt« er det første, de blader op i på morgenkvisten, og nu må vi altså undvære Lars Hedegaard. Den er helt gal! Det er et fejlskøn efter noder, virkelig en brøler, og det svækker avisen.

Når alle reportager er læst til ende, enhver kommentar taget i ed, og Berlingskes leder afstemt med dagspressens øvrige synspunkter, så mangler der noget: den illusionsløse tilkendegivelse, den ærlige og redelige, utilslørede konstatering af, at ægte dialog med islam er en umulighed. Det lader sig ikke gøre, og selv de facile ånder har efterhånden opdaget det. Med islamismen er det værre endnu. Den kan de færreste af os komme overens med, så her er der ingen tvivl om konfrontationen, og hvad islamistisk terror angår, ja så giver det sig selv. Den slags sorterer under politi, militær og efterretningstjeneste.  Lars Hedegaard kommenterer det hele og giver ikke køb på noget. Uanset hvor vi bevæger os i spektret, så øjner han en bevidst hensigt, en bevidst strategi bag den omfattende indvandring til Danmark og Vesteuropa fra de muslimske lande. Det argumenterer han for, det ser han talrige eksempler på, og han serverer det i skarp sovs. Meget vittigt, meget kompromisløst. Det er for meget for nogle, for skånselsløst, for ubønhørligt, for negativt og sortsynet, og mon ikke det er en del af forklaringen på Hedegaards exit fra »Groft sagt«?   [..]

Det ville klæde Berlingske at komme på bedre tanker, men skulle bladet vælge det uklædelige, bør valget gå videre til Politikens Tøger Seidenfaden. Det ville klæde ham mindst lige så godt at ansætte Lars Hedegaard, Politikens læsere ville have godt af det. Hedegaard selv ville få det bedste modspil, og Seidenfadens vej gennem den danske medieverden ville forlenes med et tiltrængt skær af troværdighed og sammenhæng. Weekendavisen  14.11.2008

Arbejdskraftindvandring

Samtidigt med at tusinder svenske jobs forsvinder om ugen, vedtager  Riksdagen er ny lov. Arbjedsløsheden i Sverige er voksende, svenskere opfordres til at søge arbejde i Danmark. Hvilke jobs der  er tiltænkt disse folk udenfor EU, står ikke helt klart. SVERIGE ÖPPNAS FÖR ARBETSKRAFT FRÅN UTANFÖR EU

 Svenske skolebørn på “tolerancerejser” til Saudi Arabien

Svenska skolbarn skickas till Saudiarabien för att lära sig om tolerans. Lars Åberg undrar vad lärare och elever ska lära sig i en diktatur där lärare döms till spöstraff om deras undervisning anses strida mot muslimska normer.

 Under fjolåret halshöggs 158 dödsdömda i Saudiarabien, ofta inför publik. Det är ett land där halva befolkningen i bästa fall tillerkänns halvt människovärde. Dit skickas svenska skolbarn för att lära sig tolerans och förståelse för andra kulturer, och den förening som ligger bakom får mångmiljonstöd av det svenska samhället.
Den konstanta oron för hur det ska gå med det mångkulturella samhället har skapat inte bara en nisch utan en hel marknad för personer och organisationer som försörjer sig på integrationsprojekt. På denna marknad talas ett alldeles speciellt projektspråk och utan signalord som mångfald och mötesplats godkänns få bidragsansökningar. Den som däremot behärskar retoriken kan bli rikligt belönad.
Medan många kulturföreningar kämpar med dålig ekonomi har Spiritus Mundi i Malmö gjort en hejdundrande entré i fräscha, rymliga lokaler mitt i stan och med uppbackning från Arvsfonden, Framtidens kultur, Ungdomsstyrelsen, Malmö stad, Botkyrka kommun, EU – och Saudiarabien. När jag intervjuar initiativtagaren Henrik Melius nämner han “delaktig” elva gånger och “mötesplatser” vid sjutton tillfällen; förmodligen är det detta som skiljer en framgångsrik entreprenör från en fattig kulturarbetare. Han har fått den politiska majoriteten i Malmö att skicka in sjätteklassare i ett skolutbyte med den saudiska diktaturen. Och han har till på köpet sett till att socialdemokraterna, vänsterpartiet och miljöpartiet undviker all debatt i frågan. När kritik ändå luftades i fullmäktige tidigare i år förklarade kommunledningen att utbytet skedde “på barnens villkor”. Politiker, som aldrig skulle ha drömt om att samarbeta med apartheidregimen i Sydafrika, anser inte att det är en politisk fråga när de lierar sig med en shariastat, som i stället för rasåtskillnad praktiserar könsåtskillnad. De tycks inte ens uppfatta att här finns ett problem. Ideologiskt motiverat förtryck av kvinnor och oliktänkande är en icke-fråga.
Och det finns fler som har tagit lätt på föreningens val av samarbetspartner.
– Vi är inte inblandade i just det projektet och har inga synpunkter på det, svarar Hans Andersson, kanslichef hos Arvsfonden, Spiritus Mundis största svenska bidragsgivare. Om syftet vore att stödja regimen skulle vi nog inte gå in. Men här handlar det ju om att lära sig respektera varandras olikheter.

Vid årsskiftet utsågs Henrik Melius av regeringen till ledamot av Ungdomsstyrelsens insynsråd på basis av sina erfarenheter av arbete med ungdomar och kultur. Malin Engstedt, pressekreterare på integrations- och jämställdhetsdepartementet, berättar att det hela gick väldigt informellt till:
– Någon CV eller dokumentation kring hans erfarenheter fick vi inte. Men papper säger inte allt, det handlar om att träffas och få bra kontakt.
Melius, med bakgrund som musiker, marknadsundersökare och yogalärare i USA, har de senaste åren bott en del i Bahrain och säger att han i arabvärlden funnit “ett behov av att mötas”.
– Att ha förutfattade meningar utan att själv ha rest i området är ett misstag jag gjort tidigare och det vill jag inte göra om. En kung behöver inte bara vara kung, han kan också vara människa.
Som kulturförening är Spiritus Mundi lite speciell. I lokalerna hänger shejkporträtt, representanter för en ideologi så långt från gränsöverskridande och mångfald som man bara kan komma. Det dagliga arbetet bygger på arbetsförmedlingspengar och Henrik Melius fakturerar genom sitt eget företag föreningen för sina tjänster. I styrelsen sitter islamologen Jan Hjärpe, som i en debattartikel bagatelliserat den saudiska apartheidpolitiken genom att jämställa den med sin egen tid i gossläroverket. På Spiritus Mundis hemsida finns en logga från stiftelsen Framtidens kultur placerad så att intrycket skapas att föreningen närmast är en underavdelning eller ett dotterbolag till bidragsgivaren.
– Det var originellt. Det brukar vi inte uppmuntra till, säger Jonas Anderson, vd hos Framtidens kultur. Att vi skulle stå som någon sorts finansiär är olämpligt. Deras projekt är avslutade här och deras senaste ansökan gick inte till final hos oss. Vi har noterat att de har ett samarbete med Saudiarabien, men jag har ingen djup kunskap i detta.

Spiritus Mundi fick sina första bidrag för projekt med barn från olika stadsdelar som musicerade tillsammans. I våras stärktes Malmö stads samarbete med Henrik Melius när utbildningschefen i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo på den saudiska regimens bekostnad reste till Riyadh för att förbereda ett utbyte mellan saudiska och svenska grundskolor. Med på resan var utbildningschefens fru, verksam vid lärarutbildningen på Malmö högskola, som ville undersöka om några av hennes lärarkandidater skulle kunna få praktisera i Saudiarabien. Vid hemkomsten rapporterade paret att de hade mött “otroligt stolta och starka kvinnor” och att man där nere hade sagt dem att bilden av den saudiska kvinnan som förtryckt “inte stämmer”.
Frågan är ändå vad svenska skolbarn och lärarstudenter skulle kunna lära sig i ett land där lärare döms till spöstraff om deras undervisning anses strida mot muslimska normer. Inte mycket, menar svenska UD, som avråder från resor dit. I Saudiarabien får kvinnor inte rösta. Deras rörelsefrihet är starkt reglerad. Politiska partier och fackföreningar är förbjudna. Sharialagar råder. Vid rättegångar väger en kvinnas vittnesmål hälften så tungt som en mans. Homosexualitet och konvertering från islam kan leda till dödsstraff. Landet argumenterar i FN för stränga blasfemilagar och reserverar sig mot konventioner om barns och kvinnors rättigheter.
Saudiarabien är en diktatur som finansierar islamism och fundamentalistisk mission. Vill man motverka fördomar bland barn kan man välja samarbete med många andra länder än just ett som har fördomsfullheten som styrande princip. Nu struntas det i stället i att landets kvinnor tvingas in under svarta Ku Klux Klan-kåpor (jo, idéerna är besläktade). Kan oengagemanget hänga samman med en rädsla för att här hemma i Sverige framstå som negativ till muslimer och/eller araber?

De styrande i Riyadh är säkert tillfreds med de svenska mötesplatserna och interkulturella dialogerna. Så här sa en av utbyteseleverna i TV4 i augusti:
– Jag visste inget om Saudiarabien innan jag åkte dit. Det var jättekul att få komma dit och jag vill gärna åka dit igen. Alla människor är jättesnälla.
Att barn utnyttjas i politiskt fasadarbete är knappast någon nyhet, men alltid obehagligt. På något konstigt vis lyckas vuxenvärlden dessutom vältra över ett moraliskt ansvar för det mesta från miljöförstöring till diskriminering på barnen; det är de som ska läras att bli av med sina fördomar medan affärerna och politiken och projekten för tolerans mot det oacceptabla fortgår som vanligt.

Lars Åberg  Integration for millioner


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Janne

Posted: 14 november 2008 - 10:09 - Svar

“It seems that Kurt has not learned anything over the past three years.”

Det er da netop det han har. Og det har vi andre også. Tak til Kurt Westergaard og Jyllandsposten for at have gjort os klogere på hvad det er islamisterne har gang i både i Danmark og i andre europæiske lande.

HelgeD-H

Posted: 14 november 2008 - 10:14 - Svar

“Muhammedprojektet” kan man læse om i Politiken.
http://politiken.dk/sport/article597791.ece
Med overskriften: Brydelandsholdet på charmetur til Iran for at læge muhammedsår.
-Hvis muhammedsår? -kan man med rette spørge.
Politiken oser af Politisk Korrekthed,
igen skal man høre om Danmarks blakkede ry i muslimske lande,
og om at man skal forbedre Danmarks image i muslimske lande.
Danmarks Brydeforbund har fået 350.000 offentlige Kroner til
charmeoffensiven i Iran og Ægypten.
Søren Espersen fra DF bakker op om rejsen, og siger: I gamle dage
optrådte vi også på Lenin stadion i Moskva. Al sportsudveksling er glimrende.

Nu må Brydelandsholdet endelig ikke undskylde for de tre år gamle
illustrationer af profeten Muhammed.
-Mekkanerne havde iøvrigt et øgenavn for Muhammed, hvilket er at læse i bogen: Koranen og profeten Muhammeds liv.

Det synes glemt med redaktør Bent Falbert’s udsagn for åben skærm,
at Muhammed-tegningerne var et påskud for muslimerne at foranstalte
uroligheder.
Optakten til at Muhammed-tegningerne blev offentliggjort i Jyllands-Posten den 30. september 2005 synes trængt i baggrunden til fordel for Den Politisk Korrekte version om at karikaturerne
kun havde til formål at provokere, og krænke andres tro, hvilket
blev sagt, og stadig siges, igen og igen af journalister og nyhedsoplæsere i DR1 og TV2.
De fleste politikere synes også at have glemt Ralf Pittelkow’s råd
om ikke at rokke sig en tomme i forsvaret for ytringsfriheden og
danske værdier.

Som revance for Muhammed-tegningerne foranstaltede Præsident Ahmedinejad en plakat konkurrence, om at illustrere Holocaust-løgnen i 2006.
Ahmedinejad fik bare ikke sin tilsigtede satisfaction, fordi
muslimernes krænkelser af Holocaust-jøder ikke fik den forventede
virkning.

Johansen

Posted: 14 november 2008 - 10:21 - Svar

Muhammedtegningerne har lært os en helt masse om islamisk trusselskultur og voldsparathed. Den har lært os, at formørkede korantilbedere tror, at shariaen også gælder i Danmark, og at vi deraf skulle rette os efter et oldtidslevn om ikke at måtte afbilde Muhammed.
Muhammedtegningerne var aldeles nødvendige og en øjenåbner af dimensioner.
I min optik bør der tegnes langt flere tegninger/karikaturer, som udstiller den globale jihad mod ikke-muslimer som legitimeres i koranen.
Stenings-Pedersen læner sig op ad at være en “værnemager”.

Her er nogle danskere, som mener at vi skal have et bedre ry i den islamiske verden:

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-18032600.html

Danmark har brug for at stå kompromisløst fast på frihedsrettigheder, demokrati og pluralisme. Vores “ry” i den islamiske verden er Danmark uvedkommende.

Janne

Posted: 14 november 2008 - 10:26 - Svar

At Politiken skriver Muhammedsår gør blot en for dem usårlig heltefigur til en svagelig figur. Han pilles ned fra piedestalen hvor han hører hjemme.

Janne

Posted: 14 november 2008 - 10:29 - Svar

M.h.t. bryderforbundet så skulle de se på om kvinder med stigma tørklædet har mulighed for at bryde i forbundet. Hvordan vil bryderforbundet indrette sig efter tørklædepåbuddet for kvinder?

HelgeD-H

Posted: 14 november 2008 - 10:57 - Svar

Danske sportsudøversker skal have Hijab på i Iran, det vil danske sportsforbund fastslå/bestemme sig til.
Hvis Wosniacki skal spille tennis i Iran, er Hijab og heldragt obligatorisk.
Det er meget ensidigt, at islamiske skikke er ikke til diskussion,
men kristne skikke skal nedbrydes og tillempes islamiske skikke.

Forsoning eller tilgivelse i kristen forstand er islamen fremmed.
En forurettet muslim kan kræve at man knæler og kysser hans sko
for at han ikke skal bære nag længere/eller få striden bilagt.

:(

Posted: 14 november 2008 - 11:57 - Svar

Er det muligt at dømme Abdel Wahed Pederson for landsforræderi?

LFPC

Posted: 14 november 2008 - 13:36 - Svar

Nej, ikke på nogen måde. Så skulle han jo have videregivet hemmeligheder eller på anden måde arbejdet i en fremmed magts tjeneste. Der skal langt mere håndgribelige ting til for at blive dømt for landsforræderi, og tendensen herhjemme og i andre vestlige lande er jo at lade slyngler af denne slags slippe hvis man skønner at sagen er for ‘hot’. Vi er slet ikke juridisk udrustet til at håndtere denne form for undergravende virksomhed som jo først er blevet en faktor i de senere år.

Johansen

Posted: 14 november 2008 - 14:15 - Svar

Den fremmede magt er vel islam? En samfundsdoktrin som har til formål at omstyrke menneskeskabt demokrati og lovgivning.

Erdogan har f. eks. udtalt, at islam er islam. Moskéerne er vore kaserner, kuplerne vore hjelme, minareterne vore bajonetter og de troende vore soldater. For ikke-muslimer i Danmark arbejder de bogstavtro muslimer vel så at sige i “en fremmed magts tjeneste”?

Skal det partout være en anden specifik nation, før man kan tale om landsforræderi?

LFPC

Posted: 14 november 2008 - 14:30 - Svar

Det skal det formentlig, og det er bl. a. det jeg tænker på når jeg siger at vi ikke er juridisk udrustet til at tackle den nuværende situation. Og ja, vi kan stille herfra og til dommedag med åbenhjertige erklæringer som den af Erdogan du citerer, og med Koranen, hadith og sira som jo er de rene tilståelsesdokumenter, men intet af dette rokker en tøddel ved virkelighedsfornægtelsen. Alle disse perspektiver bliver refleksagtigt imødegået med henvisning til flinke, moderate individer – at disse individer ikke kan sikre vores fremtid mod den udvikling vi kan henvise til fra andre lande og fra historien (som også bliver fornægtet) er en af de store debathurdler.

Vi har jo i øvrigt også Grundlovens mulighed for at opløse foreninger der strider mod den offentlige orden eller sædeligheden, men ingen ville drømme om (eller turde) tage den i bestemmelse.

Og så er det jo også et sigende faktum at debatten kører rundt og rundt om ligegyldigheder som Søvndals “skrid ad helvede til”, eller om tuneserens ve og vel. Dette er nogle af de perspektiver handlingslammelsen ift. Ellemann-protegéen Abdul Wahid skal ses i.

Janne

Posted: 14 november 2008 - 14:39 - Svar

Sådan udlægges et religionskritisk spørgsmål af liberalister:

“Odenses konservative borgmester er for venskabeligt indstillet i forhold til byens muslimske indbyggere, så nu vil Dansk Folkeparti ikke længere bakke ham op.”

h h t p://www.180grader.dk/nyheder/DF_vil_ikke_l_ngere_st_tte_konservativ_bo rgmester_i_Odense.php

Tænk hvis liberalisterne kunne holde sig til den pricipielle debat.

Johansen

Posted: 14 november 2008 - 14:42 - Svar

De venstreekstremistiske stormtropper (eufemisk kaldet aktivister) kan lige så godt først som sidst slå sig sammen med nationalsocialisterne. Det er to alen ud af et stykke!
Tænk at ødelægge en anti-nazistisk udstilling. Så er man virkelig langt ude på et skråplan.

Janne

Posted: 14 november 2008 - 14:47 - Svar

Og det er sket før:

“Der bør ikke herske tvivl om, at Dansk Folkeparti er et antimuslimsk parti…”

h t t p://www.180grader.dk/leder/Leder_Antimuslimsk_folkeparti.php

Liberalisterne har svært ved at skille tingene ad og holde sig til den vigtige principielle debat om sammenblanding af politik og religion.

Johansen

Posted: 14 november 2008 - 14:56 - Svar

Janne

Ærgerligt at man ikke kan skrive kommentarer til 180 graders forvrængninger af virkeligheden.
Nu skal man jo huske på, at moskéen på Ørbækvej ikke er hvilken som helst moské. Her kom de terrordømte fra Vollsmosesagen, salafister og det er Islamisk Trossamfunds moské. Islamisk Trossamfund som dolkede Danmark i ryggen under Muhammedkonflikten og sammen med 10 andre islamiske “foreninger” stævnede Jyllands-Posten med talskvinden Asmaa Abdol-Hamid i front. Fra Islamisk Trossamfund i Odense kommer bl. a. imamen Abu Bashar, som var en del af den delegation, der rejste rundt i Mellemøsten med falske tegninger af Muhammed og opildnede til had mod Danmark.

En borgmester der støtter Islamisk Trossamfund, er noget helt andet end at være kulturmuslimers borgmester. Islamisk Trossamfund er ikke noget almindeligt trossamfund, som vi kender det fra andre trossamfund i Danmark. De har politisk islam på dagsordenen.
Det “glemmer” 180 graders ignorante skribenter at medtage og forholde sig til. Vor herre bevares til borgerlig netavis!

Janne

Posted: 14 november 2008 - 15:15 - Svar

Johansen

Jeg kan godt se hvad du mener. Desuden undlader liberalisterne (og mange andre) meget bekvemt at komme ind på at det er muligt at mødes med alverdens trossamfund – på neutral grund – dvs. f.eks. på rådhuset eller et andet neutralt sted. Men i stedet for vælger liberalisterne altså at smudse demokratiske DF til. Liberalisterne gør i øvrigt det samme som Politiken og mange andre. Går efter budbringeren i stedet for det rejste problem.
Men at de fejer problemet med at politik og religion i stigende grad blandes sammen, gør ikke problemet mindre. Med mindre man altså ønsker sig at bo i et land der ikke er sekulært. Man skulle bare være journalist der igen og igen kan tillade sig ikke at gå ind i den debat – uden at det har konsekvenser. Hvis man går ind i den debat, så sendes man ud i kulden, som det er set med Lars Hedegaard der blev gået på damebladet Berlingske Tidende.
Det bekræfter mig bare i at bloggene er vigtige for demokratiet – for den demokratiske debat – for de vover at gå ind og se på den stigende sammenblanding af politik og religion og de vover at kritisere problemet.

:(

Posted: 14 november 2008 - 15:39 - Svar

@LFPC

Landsforræder-begrebet er vel flydende.

Efter 2. verdenskrig indførte man det med tilbagevirkende kraft(?).

Måske er noget lignende muligt med denne landsskadelige person.

Magga

Posted: 14 november 2008 - 15:47 - Svar

“mafiøse mandsling”!

Hvilket pragtfuldt og præcist udtryk. En mediedarling og quisling, der omtales som “scholar”, skønt han mig bekendt ikke har lært andet end at lægge kloakrør ned, og hvad han fik ud af selvstudier i fængslet, da han sad inde for hård narkokriminalitet.

Reino Petersen var en forhutlet samfundstaber, indtil han blev opfundet af nogen, der er på linie med ham. Så blev Reino til Abdul og er vel siden blevet underholdt af sine klokkefår.

Det er takket være EU’s islampolitik og personer som denne tidligere narkohaj og mediernes tagen ham alvorligt, at vi sandsynligvis snart må regne med, at vore pc’er kan blive invaderet og overvåget, så snart vi er online.

I en artikel, som kræver login, beskriver Jyllands-Posten i dag, at tysk polti får lov til at anvende skjulte kameraer og mikrofoner og hemmelig adgang til folks computere, og at de selv må vurdere, om oplysningerne er relevante.

http://jp.dk/arkiv/?id=1513287&eceExpr=wolfgang%20wieland“%20/>&eceArc hive=x

Janne

Posted: 14 november 2008 - 16:23 - Svar

Så kan vi læse følgende på en Politiken blog:

“Men regeringen må nu indregne det mentale skred der kan komme i vælgerbefolkningen, som følge af valget af Obama. Sagt lige ud, så bliver det interessant at se, om danske vælgere til den tid er lige så skræmte over bl.a. muslimer, som de har været siden systemskiftet i 2001.”

h t t p://blog.politiken.dk/mogensen/2008/11/10/obama-kan-udhule-muslimkorte t/

Endnu en mand der går efter budbringere og ikke går ind i debatten om det stigende problem med sammenblanding af religion og politik i både Danmark og mange andre europæiske lande.

Jeg har ikke noget imod muslimer. Jeg mener ikke at man kan sige at forskellige grupper er skræmmende. Det afhænger af handling og holdning hvor vidt nogen er skræmmende eller ej. Jeg er til gengæld kritisk overfor alle former for sammenblanding af religion og politik og jeg er kritisk overfor alle former for angreb på mit sekulære, ligestillede og demokratiske samfund.

Sådan vil jeg sikkert også have det til næste valg og ser mig derfor nødsaget til at stemme på et parti der vægter sekularisme, demokratiet og vores frihedsrettigheder højt. Et parti der viser religionsfriheden respekt.

Jeg kunne aldrig drømme om at stemme på en politiker ud fra køn, hudfarve, seksualitet, religion eller andet. Jeg stemmer efter demokratisk sindelag, efter holdning og handling og efter hvor meget respekt en politiker/parti har for vores frihedsrettigheder og demokrati.

Janne

Posted: 14 november 2008 - 16:27 - Svar

Jo mindre ytringsfrihed vi får her i Danmark, jo mindre religionsfrihed følger der.

Johansen

Posted: 14 november 2008 - 16:32 - Svar

Stenings-Pedersen får uhørt meget taletid i de danske medier:

http://jp.dk/kultur/boger/article1514067.ece

Hvorfor bliver den salafist ikke udgrænset?

steen

Posted: 14 november 2008 - 17:36 - Svar

“samlingskraften” – har han nu røget for meget fjolle tobak igen ? Det hedder vel “Skamlingsbanken”……:-)

Janne

Posted: 14 november 2008 - 17:58 - Svar

Johansen

At han får så meget taletid er ikke så ringe endda, da det giver et meget godt eksempel på at hvis man er religiøs i en eller anden forstand (bare man ikke kommer fra Faderhuset), så bliver der stadigvæk i høj grad lyttet og givet taletid i danske medier selvom der ud af den religiøse mund kommer en masse fornuftresistent pludder.

Johansen

Posted: 14 november 2008 - 19:31 - Svar

Problemet er, at jeg møder for mange danskere, som er helt ukritiske i forhold til Abdul. De synes, han virker som en flink fyr.

Han er så islamiseret, at han ikke længere kan finde ud af, at det hedder sammenhængskraften. Jeg synes, at han er træls – og en lumsk demagog. Folk bliver vildledt af hans offer sniksnak.

HelgeD-H

Posted: 14 november 2008 - 20:51 - Svar

B.T. havde om Abdul Wahid Pedersen, engang i foråret eller
i forsommeren 2008, hvor B.T. spurgte kendte personer:
‘Hvad vil du gøre hvis du bliver statsminister?’
Abdul Wahid Pedersen udtalte til B.T. :
24-års reglen, og den stramme indvandringspolitik skal bortfalde.
Og fødevarekrisen kan løses ved at rive vinstokkene op, og erstatte områderne med kornmarker.
B.T. burde ikke have spurgt ham, for nu har Abdul Wahid Pedersen
sikkert fået Kalif-drømme om at herske i Muhammedanien.
Det er sandelig godt jeg ikke behøver købe B.T. , men kan læse B.T.
som låneavis.

li

Posted: 14 november 2008 - 21:28 - Svar

Jeg forstår ikke mandslingen Stenings-wanvid-Pedersen kan blive provokeret, måske han skulle skifte tro, så?
Satiren fremstiller jo bare iSLAM som den fungere.
Jeg som kvinde har derimod god grund til at blive provokeres over iSLAM, som i det virkelige liv undertrykker og mishandler kvinder.
Enhver kvinde burde bekæmpe iSLAM.

Magga

Posted: 14 november 2008 - 22:12 - Svar

Enig. Enhver fri kvinde må bekæmpe islam, og derfor kan jeg ikke have et neutralt forhold til dem, der støtter eller måske ligefrem elsker og tilbeder islam. Det ville være hykleri.

Kulturminister Carina Christensen drog forleden til FN-konference i New York for at deltage i endnu et underlødigt talkshow med repræsentanter fra 79 lande. Konferencen er kommet i stand på initiativ af Saudi-Arabien og handler om religiøs tolerance.

Alle vandrer som katten rundt om den varme grød og plaprer løs for et syns skyld uden at sige noget. Den mafiøse mandslings navnebror, saudernes kong Abdullah, talte om “fred og harmoni”.

Hvad har dette ikke kostet i spildte ressourcer! Flyrejser, CO2-udslip, indkvartering, forplejning, adminstration osv. Den sædvanlige pseudodialog til ingen verdens nytte. Her refereret fra dagens Jyllands-Posten, Udland, side 13 via ritzau.

Magga

Posted: 14 november 2008 - 22:27 - Svar

Så har man set det med, og det handler igen om ytringsfrihed.

Svenske myndigheder beskytter dansk nynazist mod udlevering til Tyskland.

Danske myndigheder er indtil videre samarbejdsvillige i lignende sag.

http://politiken.dk/indland/article598320.ece

Robin_Shadowes

Posted: 15 november 2008 - 01:16 - Svar

Har ni vägarna förbi Lund den 30: November kan ni ju titta in på detta lilla vernisage.

http://www.bonton.se/sv/index.htm

.

Posted: 15 november 2008 - 09:33 - Svar

@li

Stenings-Pedersen var hindu, før han blev islamist.

Kometen

Posted: 15 november 2008 - 12:25 - Svar

Factjo International er ikke et nyhedsbureau.

steen

Posted: 15 november 2008 - 16:45 - Svar

Tack Robin, jeg er fan af Lindström !

Robin_Shadowes

Posted: 16 november 2008 - 04:50 - Svar

Steen, märkligt att han inte blivit mer uppmärksammad av mohamedanerna. Dom teckningar som handlar om Mohammed, närliggande ämnen som självmordsbombare och invandrare från mellanöstern är ju betydligt giftigare än Vilks rondellhundar.

steen

Posted: 16 november 2008 - 07:54 - Svar

måske dt kan nås endnu. Har du set GoV´s tegning af Tariq Ramadan? Fra Jyllands Posten fredag

http://gatesofvienna.blogspot.com/2008/11/mr-euro-islam-tariq-ramadan- capitulates.html

Leave a Comment