17
nov
Seneste opdatering: 18/11-08 kl. 1721
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

(video, september 2008) – In Britain, criminal gangs of Muslims are finding inspiration to commit robbery and house break-ins, in the name of Islam. This film has as its background music a Muslim Rap by the SMS, South Muslim soldiers, who sing about knocking down doors and going in hard and taking all the stuff for the cause of riding with Bin Laden and “going to the garden” (Islamic paradise). Selling drugs is a new jihad – a chemical jihad. From the poppy fields, to Turkish mafia transporting it, through to the streets of Britain where Muslim gangs are selling smack to the Kafir (non Muslim). This is possible because Mohammad robbed, murdered and raped, and the teaching of the Koran and Hadith justify crimes against the Kafir. These gangs are increasingly involved in funding and organising Terrorist activity. BBC: ‘Muslim’ gangs target vulnerable,

Man kender til det i Sverige: Invandrare “krigar” mot svenskar med rån, men også i Danmark. En pensionist fra Tingbjerg, jeg talte med, var tre gange blevet røvet i –  sin egen lejlighed. (Steen)

Bemærk, at BBC skriver ” ‘Muslim’ gangs”. Det ville være utænkeligt for denne mastodontinstitution der får DR til at ligne Mogens Camre i arrigt humør at udelade anførselstegnene. Og sandt er det jo også at muslimske ledere her tager afstand fra løjerne. Man må altså nu forvente rasende demonstranter på gaden der ønsker disse unge ekspederet over i “the garden”? Vil vi igen se plakater med udsagn som “Behead those who insult Islam”? For hvis grove røverier og tvangskonverteringer in-tet har med fredens religion at gøre, så må dette da vække endnu større vrede end nogle karikaturtegninger i en avis i et andet land, ikke sandt? Spænd sikkerhedsselen, nu bryder optøjerne over krænkelsen af islam ud i lys lue igen (LFPC).

 

One in four prisoners in London is a foreigner

MORE than a quarter of prison places in London are occupied by foreign nationals despite Government efforts to increase deportations.Official figures show 1,953 foreigners are in the capital’s seven jails – accounting for 28 per cent of inmates.

Damian Green obtained the London figures in written parliamentary replies from the Ministry of Justice.He said: “This is a side-effect of the years when immigration has been out of control.”The sheer numbers coming here have meant essential public services, including London’s prisons, are under severe strain. All the tough talk from ministers bears no relation to real conditions.” This is London

Liza Marklunds tryghed

Fra sit hjem i Sydspanien skriver Marklund sine krimier og sine folkeopdragende klummer til socialdemokratiske Aftonbladet. Spørgmålet er hvor megen føling hun overhovedet har med, hvad der foregår i Sverige, landet hvor knap 40 % af kvinderne er bange for at alene på gaden, specielt om aftenen. I Politiken lomme-filosoferer hun lidt:

“Vi skal slet ikke være kede af, at krimier og thrillere er populære lige nu, sagde Liza Marklund, da hun åbnede BogForum. Som læsere svælger vi i vold, død, terrorisme og agentmord. Og det skal vi i virkeligheden være glade for. Det betyder, at vi har rod i et trygt samfund, hvor overgrebene er få og overskuelige, og hvor det værste, vi kan forestille os, er, at nogen dør……….Efter den svenske krimiforfatters mening siger folks læsning meget om, hvad der foregår i samfundet. Hvis samfundet er velfungerende og trygt, spejler vi vores frygt i kriminalromaner og thrillere.”

Politiken, 15.11.2008 ,Liza Marklund: Krimisucces har rod i tryghed (ikke online), Många kvinnor otrygga i eget område, Fyra av tio av unga Stockholmskvinnor är oroliga för att de ska utsättas för en våldtäkt, 34 procent unga kvinnor är oroliga för våld i den offentliga miljön och 43 procent är oroliga för att utsättas för våldtäkt. Nu er sandheden den såre enkle, at multikulturen rammer den sociale top sidst, og Marklund er endog meget velhavende, så set fra hendes indskrænkede perspektiv, er Sverige et trygt land. Det hersker der delte meninger om:

Allt fler villaägare ansöker om att få bygga plank eller murar runt sin tomt. Men kommunerna är restriktiva med att ge tillstånd och anser att planken förfular stadsmiljön. En tredjedel av alla svenskar att de av säkerhetsskäl skulle vilja bo i inhägnat område med kortkod eller lås. Detta enligt rapporten Botrender 08 som nyligen presenterades av konsultbolaget Tyréns Temaplan.Allt fler vill inhägna sin villa – men får nej. DN “Allt fler vill inhägna sin villa – men får nej

Nicolai Sennels: Straf og behandling

Roland Durup affyrede på Jyllandspostens debatsider d. 15. november den sæ¦dvanlige svada om, at behandling er bedre end straf, og at politikerne blot øger strafferammerne for at tilfredsstille deres ufølsomme og hævngerrige vælgere. Jeg vil i den forbindelse henlede Durup og hans ligesindede på Socialforskningsinstitutets forskningsrapport “Projekt fokus” fra 2005, som bl.a. undersøger virkningen af straf og behandling. I rapporten fremgår det, at kriminelle unge, som afsoner bag tremmer begår mindre kriminalitet end unge, som har været idømt den såkaldte ungdomssanktionen, en behandlingsdom som inkluderer pædagogisk, uddannelsesmæssig og familiemæssig støtte døgnet rundt for godt 1 million kroner om året i to år. Socialforskningsinstitutet peger på, at 60 procent af de unge, som afsoner bag tremmer begår kriminalitet inden for to år efter løsladelse, og at tallet for de unge, som har modtaget behandling, ligger hjere. DR bekræftede i udsendelsen “Ungdomssanktionen ikke væsentligt forbedret” fra 2007 disse tal, og påpeger, at 80 procent af de unge, som har fået behandling i stedet for straf, begår såaldt grov kriminalitet efter endt behandling. Konklusionen må enten være, at Durups name-dropping og højtragende psykologiske filosoferen står til skamme, eller også er det lykkedes kommunerne at udforme en behandling, som rent faktisk er direkte skadelig for de unges udvikling. (Kilder: Socialforskningsinstitutets rapport (nederst på side 46) og DR: Ungdomssanktionen ikke væsentligt forbedret skrevet til JP, ikke publiceret.)

Hornbech vs. Jespersen

Jeg tror nu nok jeg ville satse alle mine penge på Karen Jespersen og ikke Hornbech, der synes at bygge sine idéer om islam på sit udmærkede kendskab til kristendommen. Det svarer til, når USA´s afgående ambassadør Cain sammenligner muslimsk terrorisme med ETA eller IRA´s, og Amerikas “raceproblemer” i tresserne, med dem Europa nu er på vej ud i. En svært haltende analogi. Men så kom Karen Jespersen da lidt i svensk presse, selvom hun nord for den smålandske grænse er en ikke eksisterende person. Minister eller ikke minister.

Två av regeringens mest profilerade ministrar har hamnat i öppen konfrontation om samhällets inställning till radikaliserade islamister. Det är välfärdsminister Karen Jespersen (Venstre) som ställer sig starkt kritisk till integrationsminister Birthe Rønn Hornbechs (Venstre) dialoglinje för att få bukt med extremistiska muslimer i Danmark. Förutom att skapa ett forum för dialog med radikala islamister vill Rønn Hornbech bland annat bilda muslimska studiegrupper i fängelserna för att med Koranens hjälp få muslimska fångar att bryta med drogmissbruk och kriminalitet.

— Jag är emot flera av förslagen. De bygger på uppfattningen att det i stort sett bara är terrorister som är radikala muslimer. Men problemet omfattar mycket bredare grupperingar som inte stödjer terrorism men likväl har radikala islamistiska inställningar till samhället, säger Karen Jespersen till Jyllandsposten. Öppet bråk på Venstrekanten

Det rutinemæssige skyderi

Vi har så godt som vænnet os til det, i al fald vi der ikke bor der, men bare krydser igennem kvartererne, som regel ved dagstid. 33 skyderier på 92 dage ! (TV 2 talte det til 40), fra 14 august til 16 november. Det er globaliseringen og Marianne og Margrethes kreative underklasse. Skal jeg ekstrapolere ud fra svenske forhold, kan det sagtens blive meget mere kreativt.

Kunderne tør ikke handle sent, og gæs­terne forlader værtshusene på Ydre Nørrebro ved mørkets frembrud. Det er den seneste tids skyderier, der har skabt frygt blandt borgerne på Nørrebro.”Vi er stoppet med at patruljere om aftenen af sikkerhedshensyn,” siger Kate Klokkerholm, uddannelsesvejleder på Rådmandsgades skole og en del af gadeteamet. Hun forklarer, at nogle af medarbejderne ikke har følt sig trygge…………….”Jeg er begyndt at lukke tidligere. Jeg tør ikke gå ud efter klokken fire, og mine kunder tør ikke handle sent. De er angste og ringer og spørger, hvordan det ser ud på Nørrebro i dag. For går man ud, kan man blive ramt,” siger indehaveren med alvor i blikket, da Ritzau besøger hendes forretning. For nylig blev der fundet syv patroner tæt på hendes butikslager.På et værtshus i området tæt på Mjølnerparken kan servitricen mærke, at skyderierne påvirker gæsterne. “Der er meget at lave om dagen, og om aftenen er der stille og roligt. Folk fortrækker, når det bliver mørkt. Og de taler meget om skyderierne,” siger hun.

Skyderierne skræmmer, Sidste år blev der registreret 20 skyderier i København. Søndag aften nåede tallet op på 55 i år, da der blev igen blev skudt på Nørrebro. Man kan roligt fastslå, at kontrollen med skydevåben er gledet politiet fuldstændigt af hænde, og at det naivt at forstille sig, de nogensinde vil genvinde den.

Guantanamo, we hardly knew ye

Hvad der måske er det bedste amerikanske produkt i mange år, med en international kundekreds der afspejler en globaliseret verden i rivende vækst, nærmer sig desværre en præmatur afslutning. Butikken lukker og slukker, og kundekredsen sendes på gaden. Lyder Tora Bora, Grozhnyj eller Mosul ikke som attraktive substitutter, fortvivl ikke, for en (tør man sige?) hær af gode, retskafne mennesker står i kø for at tilbyde en ny butik med ta’ selv bord og tilskud for børnerige familier: Danskerne betaler gladeligt.

OK, lad mig lige rekapitulere – og dette sortsyn står helt for denne snaphanes egen regning: Der er ikke noget for kynikere som os at komme efter. 1) Denne – kan man roligt sige – anglen efter at importere bistandsklienter med fjendtlig indstilling til demokratiet er forløbet helt efter bogen; vælgerne kunne have valgt andre politikere, men 2) det gjorde vælgerne ikke, vælgerne vil aldrig gøre det, så 3) den lemmingkurs vi og Vesten er på kommer til at køre hele linen ud. Selvmordet vil forløbe helt efter bogen (LFPC).

[…] Amnesty International opfordrer konkret Danmark til at tage imod tre eller fire navngivne fanger; en libyer, en russer og to usbekere, som de amerikanske myndigheder ikke længere mistænker for medvirken til terror. Fangernes to advokater er i disse dage i Danmark for at finde en løsning.

“Der er tale om folk, som ikke er dømt for noget som helst, og som har tilladelse til at forlade Guantánamo. De har bare ikke noget sted at rejse hen, fordi de ikke kan tage hjem. Ingen andre lande vil tage imod dem,” siger den amerikanske forsvarsadvokat Allison Lefrak, der sammen med advokat Michael Mone taler de fire fangers sag. […]

Herhjemme har oppositionen flere gange opfordret til, at EU-landene sammen finder en anstændig løsning på problemet. Henrik Dam Kristensen (S) understreger dog, at Guantánamo er amerikanernes eget problem, som Danmark aldrig har støttet op om. “Men hvis Obama ønsker, at vi skal tage en del af ansvaret, så må USA anmode om det, og så må vi se på deres argumenter,” siger den socialdemokratiske ordfører.

Liberal Alliance, Enhedslisten og SF er mindre kritiske. “Når vi gerne vil være med til at lukke Guantánamo, må vi være samarbejdsvillige i Europa, hvis den nye administration i USA beder os om hjælp. Det er en fælles europæisk opgave,” siger SF’s udenrigsordfører, Kamal Qureshi og fortsætter:

“Som udgangspunkt er det et amerikansk problem. Men det er skabt af Bush og ikke af Obama. Det er ikke rimeligt at blive ved med at bære nag. Vi skal selvfølgelig være med til at løse det,” siger han. SF kalder nu udenrigsministeren i samråd om sagen. […] Danmark opfordres til at tage imod Guantánamo-fanger


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


JensH

Posted: 17 november 2008 - 20:59 -

Her er en ide. Hvorfor arrangerer de gode cenrum-venstre borgere på Nørrebro ikke bare et fakkeltog mod skyderierne 🙂

li

Posted: 17 november 2008 - 21:26 -

Ha..ha.. god ide JensH
MEN så krænker de politiske korrekte nok deres ynglings ofre de rettroende.
Så kunne det jo være de fik en kugle i hoved, så de selvgode bliver hjemme og spekulere over hvad de har gjort galt, for de rettroede kan ikke være skyld i noget!
Nej, de godtroende fakkelbærer kan ikke forholde sig til virkeligheden, så hellere jage racist-spøgelser!

PeterK

Posted: 17 november 2008 - 22:47 -

Oh!, her er så forklaringen på at der, ifølge politiets talsmand Per Pink, ikke er så mange der kommer til skade ved at færdes på gaden om aftenen: Folk bliver indendøre – fordi det er for farligt at bevæge sig ude på gaden om aftenen.

Lad os få nogle flere våben i omløb, hver muslim sin egen AK47 og dynamithabit, og fri levering af brosten i handy sgtørrelse til “de unge”. Så er gaderne helt mennesketomme efter mørkets frembrud, og der er slet ingen der kommer til skade. Da der hverken er biler, cyklister eller fodgængere, og buschaufførerne nægter at køre uden politibeskyttelse hvilket politiet kun tør hvis de kan stille med mindst 20 mand, så er der heller ikke nogen trafikulykker.

Hvorfor har vi dog ikke tænkt på det noget før? Bompenge Ritt? Glem det, “indvandrerne” og “de unge” løser problemet. De løser også boligproblemet i København, hvem kunne dog finde på at slå sig ned der?

Janne

Posted: 18 november 2008 - 09:39 -

Med den holdning Marklund har så skal hun jo sige at vores samfund er trygt, ellers sælger hun ikke flere bøger.

Jeg synes hun lyder perfid.

Johansen

Posted: 18 november 2008 - 09:59 -

Liza Marklund er helt ude af trit med virkelighedens Sverige.
Hvorfor kommenterer hun ikke på den eksplosive voldtægtsrate i Sverige? Det er da kvindeundertrykkelse, så det basker. Er det ikke det, hun går så højt op i?
Hvorfor rabler hun kun op en tarvelig feminisme?

Hun har selv skrevet bogen “Forelskede sig til mareridt”. En glimrende bog. Har hun selv glemt, hvad hun har skrevet?
Det var jo en autentisk historie om den voldskultur, som den muslimske mand var en eksponent for. Den svenske kvinde lever i dag i landflygtighed i USA.

Liza Marklund kunne opleves live i søndagens Deadline kl. 22.30:

http://www.dr.dk/odp/player.aspx?uniqueid=&mt=livetab&st=liveTab_1&fur l=/odp/live/live_DR2.html%3Fintermissionbg%3Danbefalede.jpg%23c0&surl= http%3A//simulcast.dr.dk/index.php%3Furl%3Dmms%3A//drcluster.jay.net/D R2

Johansen

Posted: 18 november 2008 - 10:06 -

Endnu en gang må jeg konstatere, at jeg er enig med Karen Jespersen:

http://jp.dk/indland/indland_politik/article1517056.ece

Vi skal ikke have dialogfora med islamiske mørkemænd. Man kan ikke lære at afholde sig fra vold ved at læse koranen. Det er jo at vende tingene på hovedet, når man erfarer hvor mange voldsforherligende suravers, der eksisterer.
Vi skal derimod have udvist langt flere mørkemænd, som udøver vold i Danmark.

HelgeD-H

Posted: 18 november 2008 - 10:31 -

At modtage Guantanamo-fanger til Danmark er helt ud i hampen.
-Også selv om foreslaget kommer fra kommende U.S. præsident Obama.
Fordi Obama siger det, vil oppositionen gladeligt give asyl til
Guantanamo-fanger.
Oppositionen lagde også pres på VK-regeringen for at få frigivet
den danske Guantanamo-fange Slimane Hajd Abderrahmane, da det blev
offentligt kendt, at der var interneret en dansk halvblod dér.
(Dansk mor og Algiersk far)
Frigivne Slimane var hævngerrig, og sagde for åben skærm, at han ville tage til Tjetjenien og kæmpe dér.
Senere kom Slimane i fængsel for dankort-tyveri d. 31.okt.2007
I dag har Slimane et dansk navn, men ulykkeligvis har han ikke
fået en dansk tro.
http://dansk-svensk.blogspot.com/2006/01/expressen-publicerer-muhammed .html
Ingensinde mere skal danske soldater involveres i fredsskabende
militærmissioner i muslimske lande, hvis Danmark også skal påtage sig ansvaret for muslimske flygtninge, samt modtage muslimske
(flygtninge) som bod.
Tro ikke på Politisk Korrekt version om Guantanamo-fanger som
ydmyge grøntsager (torterede) som skal have asyl.
Guantanamo-fangerne til Danmark er tværtimod Hævngerrige og hævnlystne. De kan give samfundet flere problemer, end dem vi allerede har. Og vi har mere end nok mørkemænd.

Johansen

Posted: 18 november 2008 - 10:53 -

OT

Dagens kronik: Fascinationen af totalitarismen:

http://www.fyens.dk/article/1122284:Kronik–Fascinationen-af-totalitari smen

JensH

Posted: 18 november 2008 - 11:02 -

Hvorfor i alverden skulle Danmark tage imod Guantanamo-fanger?? Sidst jeg tjekkede et atlas var USA en del større end Danmark, og som sådan har USA meget bedre plads til dem. Men dette er så åbenbart mediernes og godheds-industirens nye sutte-klud. Er de blevet trætte af de AFVISTE asylansøgere i Sandholm-lejren?? Eller tog valgresultatet i 2007 ligesom luften ud af den kampagne??

HelgeD-H

Posted: 18 november 2008 - 11:12 -

Politisk Korrekthed er Commme il Faut = Comme il Fogh.
Jyllands-Posten har dags dato (18.nv.2008) en artikel om
uenigheden mellem Karen Jespersen og integrationsminister
Birthe Rønn Hornbech. Integrationsministeren påberåber sig
at tiltagene er en del af regeingsgrundlaget.
Man må dæmpe sit sprogbrug, og ikke kalde islamiske ekstremister
for ekstremister.
Hvor er det synd Karen Jespersen ikke blev udnævnt som
integrationsminister Rikke Hviilshøjs efterfølger.
Det ser ud til at Karen Jespersen ikke må føre sig for meget
frem i Venstre heller.
Det havde været bedre Karen Jespersen blev DF medlem.
Jeg har selv et fromt ønske om Søren Pind gik over til DF.

JensH

Posted: 18 november 2008 - 11:35 -

@HelgeD-H

Nu vi er ved DF, så tager Pia Kjærsgård skarpt afstand fra Rønn Hornbechs handlingsplan for dhimmificering af Danmark:

http://politiken.dk/politik/article599262.ece

Du har ret i, at Karen Jespersen burde have valgt DF, men omvendt er det ikke dårligt der internt i Venstre og regeringen er en stemme som taler imod disse naive hattedame-‘borgerlige’. Mht. Søren Pind så har han på det seneste givet udtryk for nogle ganske fornuftige syspunkter på værdipolitiken, som vel egentlig ligger tættere op ad DF end Venstre. Men man skal aldrig glemme, at det Søren Pind virkelig brænder for er en mere liberalistisk økonomisk politik, og på det område står han i lodret opposition til den mere socialdemokratiske linje DF står for.

Johansen

Posted: 18 november 2008 - 11:51 -

JensH

Det luner én om hjertet, at Pia Kjærsgaard nok en gang træder i karakter.
Nej til dialog med islamiske mørkemænd. Nej til dhimmificering. Nej til øget islamisk indflydelse. Ja til at køre en islamisk dagsorden ud på et sidespor.

Hvad er det mon for embedsmænd, som har udformet en så underdanig handlingsplan? Det er simpelthen – undskyld udtrykket – potensløst!

JensH

Posted: 18 november 2008 - 12:03 -

@Johansen

“Hvad er det mon for embedsmænd, som har udformet en så underdanig handlingsplan”

Disse ‘Danske’ embedsmænd er sikkert meget inspireret af nogle anbefalinger fra EU, der bl.a. andet tager sit tåbelige udgangspunkt i, at man kan bekæmpe islamisk ekstremisme ved at indføre et helt ny sprog i bedste Geroge Orwell ‘1984’-stil. Man kan virkelig kun tænke den slags tåbelige tanker hvis man sidder i et elfansben-tårn totalt isoleret fra virkelighedens verden.

Men tankerne er blevet meget ‘hotte’ i de Europæiske eliter, og de ‘mode-bevidste’ danske embedsmænd vil selvfølgelig ikke holde sig tilbage i forhold til deres kolleger i andre lande. Kolleger som de snadsynligvis føler sig langt mere på bølgelængde med end de bondske og provensielle Danskere.

Johansen

Posted: 18 november 2008 - 12:20 -

JensH

Jeg kan næsten ikke tro mine egne øjne, når jeg læser disse ord fra embedsmandsgruppen:

“Der skal anvendes et afdæmpet sprogbrug over for ekstremister, at der skal laves et dialogforum med muslimer med ekstremistiske synspunkter”

Det er jo himmelråbende naivt. Hvilken planet kommer folk med sådanne synspunkter dog fra. Ikke den samme som jeg.

Vi skal ingen lunde anvende afdæmpet sprogbrug over for ekstremister. Vi skal tværtimod kalde en spade for en spade og en skovl for en skovl.
Vi skal ikke lave noget dialogforum med muslimer med ekstremistiske synspunkter.
Vi skal tværtimod i gang med at udvise muslimske ekstremister, som ønsker at omvælte vores samfundsorden og som bekæmper vor levevis, frihedsrettigheder, kønsmæssig ligestilling, etc.
Et liberalt demokrati skal kunne beskytte sig selv ved at kunne skille sig af med dets åbenlyse fjender. Islamisterne må retur til de islamiske diktaturstater. De hører ikke hjemme her, hvor de kun ønsker at destruere vores åbne samfund.

Magga

Posted: 18 november 2008 - 12:23 -

Integrationsministeriet er stærkt påvirket af PET-ånden fra den bundløst naive Hans Jørgen Bonnichsen (Pittelkows udtryk). Mage til tåbeligt sludrechatol skal man lede længe efter.

Minsandten om denne eks-PETchef nu ikke påberåber sig sin ytringsfrihed og opfordrer til at undersøge, om han har begået noget kriminelt. Velvidende at det har han ikke i et land med så enfoldig en holdning til landets sikkerhed og på alle måder næsten fuldstændig mangel på henyntagen til nationale interesser.

Hvorfor skal indvandrere f.eks. ikke gennemgå en helbredsundersøgelse og vaccineres mod tuberkulose? Det ville da ellers være et fint tilbud.

Hvorfor er det godhed at udsætte befolkningen for at blive smittet med tuberkulose og at give denne manddræber visum til at slå danskere ihjel? Vi har allerede sagesløse skolebørn, der er blevet smittet.

Pli, konduite, god opdragelse, hensyntagen – overlappende begreber for god og i det mindste tålelig sameksistens – er skrottet af de toneangivende kredse. Mandlige og kvindelige ludere har åbnet op til alle sider, for nu at blive i den tone, der blev anslået her for nogle dage siden i en særlig anledning. Vi må håbe, at den sigtende havde de rette på sigtekornet og ikke hører til de forførte, som husbond og jeg længe har haft kvalme over. Faktisk i flere år, hvor satire var spildte gudsord på ballelars.

Hold kæft hvor er jeg led ved alle de loonier og perverterede tendenser, som vi får serveret, hvor vi end kigger hen. Humor har de ikke meget af, for den er farlig, og vidste man det ikke i forvejen, belærte blandt andre Eco os om det i “Rosens Navn”.

Men intet er så dårligt, at det ikke er godt for noget. I dag fik vi både Lars Hedegaards og Katrine Winkel Holms skarpe og kloge vid serveret til morgenkaffen, og ja Katrine det var et tilpas spark i bolledejen. Hjertelig velkommen til vort morgenbord. 🙂

Johansen

Posted: 18 november 2008 - 12:32 -

Ang. “dialog” med rabiate muslimer

http://jp.dk/indland/indland_politik/article1517352.ece

Der spørges, om man er til dialog eller konfrontation med rabiate muslimer.
Jeg må svare for mig selv. KONFRONTATION. Rabiate muslimer skal bekæmpes.
Går man også i dialog med nazister, eller forsøger man at udgrænse dem?
Rabiate muslimer skal udvises fra Danmark. Har de fået tiltusket sig et dansk statsborgerskab, så skal det fratages.

.

Posted: 18 november 2008 - 12:41 -

Trist.

Læserbrevsskribenterne er klar til at ofre Kurt Westergaard. Det ser sort ud, hvad angår vores nationale modstandskraft:

“Er Westergaard ikke ved at være lidt for meget?

Af Niels Vissing

Hartkorn: Allerførst vil jeg slå fast med syvtommersøm, at vi skal værne om ytringsfriheden her i Danmark, og det uanset hvad det koster!

Men er tegneren Kurt Westergaard ikke ved at være lidt for meget? Han optræder – og ser ud til at nyde det – på tv i tide og utide efter min mening.

Nu er det jo sådan, at har politiets efterretningsvæsen desværre fundet det nødvendig at beskytte ham mod eventuelle terrorister.

(…)

Men er det nu absolut nødvendigt med de nye tegninger, som Westergaard er i gang med at lave? De ligner jo til forveksling dem, som gjorde muslimer over hele verden rasende.

(…)

Som jeg før har skrevet her i avisen, så var det jo direkte tåbeligt at optræde og tegne bomber på Dansk Folkepartis landsmøde, og ligeså tåbeligt er det, at han står med knaldrøde bukser og taler med nogle af de mest højreekstreme, vi har her i Danmark.

Men naturligvis har Kurt Westergaard ret til at gøre som han vil, men sikke dog mange ressourcer vi skal bruge for det – men det er jo demokratiets vilkår, når man nu ikke tør føre en retssag.”

http://amtsavisen.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081118/RAM/808331757  /1043/debatnet

synopsis-olsen

Posted: 18 november 2008 - 12:46 -

Jannes kommentar om Liza Marklund er lige på kornet. Det gælder om, at sælge bøger. Et par eksempler vil måske sætte gang i hukommelsen. Bonnichsens vanvidsbetragninger i sin nye bog. Tidligere DR-direktør’s bog om DR-byen og anklagerne om censur fra regeringen. Måske Connie Hedegårds nye bog om klimaet? Eksemplerne er mangfoldige. Husk det er snart jul og noget skal der findes på for at fylde kassen hos forlagene og forfatterne, sandheden og realiteterne kommer i anden eller fjerde række.

.

Posted: 18 november 2008 - 12:47 -

Omar Marzouk håner Kurt Westergaard og sidestiller Dansk Folkeparti med saudi arabiske ekstremister i en klumme i dagens MetroXpress:

“Grunden til, at dette er min (Omar Marzouks, red.) sidste Kurt Westergaardklumme, er, at det er gået op for mig, hvor stor en tosse manden i virkeligheden er, og at det er på tide, at vi boykotter tosserne. Lige fra Kurt Westergaard til hans ligesindede i Dansk Folkeparti og tosserne i det saudiarabiske kongehus, som rejser verden rundt og prædiker religiøs tolerance i et land, hvor man bliver stenet for selv den mindste overtrædelse af religiøse regler. Boykot tosserne i den offentlige debat. Punktum”

JensH

Posted: 18 november 2008 - 12:51 -

@Johansen

“Det er jo himmelråbende naivt. Hvilken planet kommer folk med sådanne synspunkter dog fra. Ikke den samme som jeg.”

Som sagt, så er det ikke noget den Embedsmandsgruppe selv har fundet på. EU har udsendt disse anbefalinger/guidelines til alle medlemslandene, og bl.a. i Storbritainien har deres home-office sendt pålagt alle de Britiske myndigheder at følge disse dhimmi-guidelines. Jeg tror også andre Europæiske lande har gjort noget tilsvarende, (sågar vistnok også i USA).

Dhimmitude er på allerhøjeste mode i de herskende klasser i Europa.

.

Posted: 18 november 2008 - 13:52 -

Manglende støtte til Kurt Westergaard hos læserbrevsskribenterne. Her et par eksempler (Westergaard kaldes racist, fascist osv.):

B.T. 18.11.2008:

“Debat: Din mening

Tegninger

Berit Eberhard, Næstved

Jeg mener ikke Kurt Westergaard har noget at frygte. Men skal ret ske
fyldest, er det vel mere på sin plads at straffe tegneren for
landsskadelig virksomhed og bede ham tilbagebetale, hvad det har
kostet danske virksomheder, at han har misbrugt ytringsfriheden med
sine racistiske tegninger.”

Politiken 18.11.2008:

“Ytringsfascisme

Jørgen Hartvig Andersen:

Jeg foreslår, at man lader tegneren og ytringsfascisten Kurt
Westergaard passe på sig selv.

Hvis man gentagne gange groft forhåner det, der af andre anses for
helligt, blot fordi man ikke kan få eksponeret sit arbejde på normal vis, må man være parat til at tage konsekvenserne heraf.”

Ekstra Bladet 17.11.2008:

“Debat: Tak, Karen

Karen Thisted taler bestemt ikke for højt i klummen om Kurt
Westergaards tåbelige tegninger.

(…)

Kurt Westergaard må stoppe nu. Hvordan skal skolerne kunne lære eleverne ikke at mobbe og svine hinanden til, når børnene ser voksne såre og ydmyge anderledes tænkende i provokerende tegninger. Det er på tide, at vi begynder at opføre os som ordentlige mennesker.

Jytte Wisborg”

Ekstra Bladet 17.11.2008:

“Debat: Nu må det stoppe

Jeg forstår simpelthen ikke grunden til, at Kurt Westergaard igen, i ytringsfrihedens navn, vil provokere med sine tegninger. Man skulle tro, han havde gjort skade nok og skabt frygt og foragt i rigelige mængder.

(…)

Så kære gamle mand, stop nu med at genere andre mennesker. Det er ikke morsomt mere.

Fie Søgaard, 15 år”

Ekstra Bladet 17.11.2008:

“Debat: En farlig mand

Kære Kurt Westergaard , nu har du fået bevist, at vi har trykke- og
ytringsfrihed her i Danmark. Er det ikke snart nok?

(…)

Der er noget, der hedder ‘under ansvar’, men den vending tiltaler dig tilsyneladende ikke? Hvis jeg var din kone, skred jeg. Ingen er jo fredet i dit nærvær.

Else Lindh”

Politiken 16.11.2008:

Debat: Læserne

“Nu er det nok

Niels Vissing:

Naturligvis skal vi værne om vor ytringsfrihed – og det er en af de
friheder, der i et demokrati er allervigtigst. Ingen som helst tvivl om det! Men jeg synes faktisk, at nu må det være nok med hensyn til, at tegneren Kurt Westergaard bliver ved at tegne billeder, som kan genere muslimerne!

(…)

Jeg synes ærlig talt, at nu er det nok med det, Kurt Westergaard går og laver. Han beslaglægger enorme ressourcer i politiet, men mit indtryk er, at Westergaard faktisk nyder den mediebevågenhed, han nu får.”

Magga

Posted: 18 november 2008 - 14:00 -

Dette er uden for emnet men alligevel midt i det. Det handler om viljen til forsvar og en dansk indsats, som sikkert koster det hvide ud af øjnene men alligevel er det hele værd og tillige værd at være stolte over.

Forleden sad vi i klitterne ude ved Nordsøen og så dansk tv, hvilket er sjældent for os begge. På skærmen blev formanden for Dansk Rederiforening interviewet om pirateri ved Afrikas Horn, og vi talte videre om de “piraterier”, som vi selv havde oplevet i debatten.

Men først bed vi især mærke i noget, som formanden sagde, og som er relevant i den skandinaviske debat. Han beklagede den ansvarsforflygtigelse som store søfartsnationer længe har gjort sig skyldige i og opfordrer til at ændre på dette svigt.

Formanden nævnede Grækenland og verdens største søfartsnation Norge som fraværende.

Herre Jemini, har han ikke fattet, hvor ene Danmark er blevet i Skandinavien! Jo, mon ikke. Forleden betalte Norge 6.5 mio kr. til somaliske pirater, og det er kun et greb i bugnende lommer. Man kunne ønske, at forsvarsviljen var lige så redebon, f.eks. i Afghanistan. Men det er den ikke.

Lad os glæde os over vore gæve sømænd både her og hisset, selv Politiken gør det. 😉

http://politiken.tv/nyheder/udland/absalontv/article599165.ece

JensH

Posted: 18 november 2008 - 14:03 -

Er det her ikke hvad man kalder symptom-behandling:

http://www.berlingske.dk/article/20081118/danmark/81118060/

Der findes ingen løsning på det problem, og det ved de ansvarlige politiske ledere også. Men ved hele tiden at opfinde nye ‘initiativer’ giver de befolkningen indtryk af, at det problem de har påført landet via den uansvarlige udlændingepolitik kan løses, og at de rent faktisk gør noget ved det. Og folket vil åbenbart bedrages, ellers havde danskerne kastet denne politiske elite på historiens mødding for længst

.

Posted: 18 november 2008 - 14:03 -

Fornuft i Nordjyske (“Mindre tålt ophold”, 17.11.2008):

“Moralsk kan man altid have ophævelser over for tålt ophold, der
forvandles til noget væsentligt mindre tålt – især fordi det er opgør med tesen om, at enhver er uskyldig, indtil det modsatte er bevist.
Omvendt er der en foruroligende barsk ironi i, at flere af de
politikere og instanser, som meget ivrigt gør opmærksom på, at
tuneserens menneskerettigheder bliver krænket, ikke har haft de samme betænkeligheder i forhold til de krænkelser, som Muhammed-tegneren er, har været eller risikerer at blive udsat for.”