21
nov
Seneste opdatering: 22/11-08 kl. 1551
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Debatmøde om antiamerikanismen – med Bruce Bawer, Henryk Broder, Carl Pedersen og Edward Ashbee. Den 28 oktober i Trykkefrihedsselskabet, Dansk Forfatterforening, Strandgade 6 på Christianshavn. Indeholder oplæg Bawer, oplæg Broder + debat……..og historien om Broders slips (min. 7:00). © Snaphanen & Trykkefrihedsselskabet. (kræver  Adobe Flash 10)

(det kan være nødvendigt at køre volumeskyderen en tur op og ned, før der er lyd)

Grøn afgift

Når Højesteret siger, at en terrormistænkt tuneser ikke skulle have været fængslet, og måske har krav på erstatning, må både politikere og borgere tage det til efterretning. Samtidig er det egnet til at vække forundring, at et bestemt trossamfund – muslimerne – uanfægtet kan påføre samfundet enorme omkostninger til opretholdelse af terrorberedskab og terrorbekæmpelse. Islams farve er som bekendt grøn. Så måske burde politikerne overveje at pålægge alle muslimer en særlig grøn afgift til delvis dækning af de med religionen forbundne omkostninger for samfundet. Det bemærkes, at en sådan afgift vil være i fuld overensstemmelse med kernen i islam, idet Koranen faktisk foreskriver særlig beskatning af anderledes troende.
Morten J. Lintrup , læserbrev i Berlingske Tidende

Europe a ‘hobbled giant’ by 2025, predicts US intelligence report

Bemærk den meget sigende vinkling af bekymringen over ‘integrationens’ fallit: “resort[ing] to narrow nationalism … as happened in the past”. Ikke hvad konsekvenserne bliver for de europæere der har opbygget de attraktive samfund der har virket som en magnet på disse indvandrere. Vi, kære læsere, bliver betragtet som en farlig femtekolonne i vores egne lande, her set ud fra amerikanske interesser som det nok vil være naivt at tro til tid og evighed er sammenfaldende med Europas – og slet ikke med de oprindelige europæiske befolkninger. USA ser for mig ud til at ville sælge os som en goodwillgestus over for Tyrkiet, og derved den muslimske verden. Hvis dette ikke er en holdbar konklusion hører jeg gerne fra mere kompetente læsere end jeg, men jeg kan ikke se andet end at vi europæere er blevet en lus mellem to negle, USA og EU, og at vi ingen støtte har nogetsteds til vores selvfølgelige interesse i at bevare vores samfund fri for islamisering.

By 2025, the European Union will be a “hobbled giant” crippled by internal bickering and a eurosceptic citizenry. Eastern European organised crime could dominate one or more member state governments, and the bloc will likely be kowtowing to Moscow after having failed at all attempts to wean itself from Russian energy supplies. The document goes on to say that integrating immigrants, particularly from Muslim backgrounds will become an acute challenge in a difficult economic climate and frets about Europeans “resort[ing] to narrow nationalism … as happened in the past.”

Bemærk truslen her – hvis vi ikke siger ja til Tyrkiet kommer de rigtigt slemme efter os. Damned if we do, damned if we don’t (LFPC):

Moreover, the question of Turkey’s ultimate EU membership will be “a test of Europe’s outward focus between now and 2025. Increasing doubts about Turkey’s chances are likely to slow its implementation of political and human rights reforms.”

“Any outright rejection risks wider repercussions, reinforcing arguments in the Muslim world – including among Europe’s Muslim minorities – about the incompatibility of the West and Islam.” […]

Indeed, organised crime is the dark heart of this European dystopia, with the report describing the already substantial problem as the continent’s largest concern. “Crime could be the gravest threat inside Europe as Eurasian transnational organisations – flush from involvement in energy and mineral concerns – become more powerful and broaden their scope. EU-Observer [hobbled=lam, haltende, bickering=skænderier]


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Janne

Posted: 21 november 2008 - 22:25 -

retter lige de væreste stavefejl, hvis I gider at slette første udgave. Tak.

Det er virkelig trist og forfærdeligt at se at kvindelige medicinstuderende nu har fået sexistisk og diskriminerende religiøs uniform på.

Kan man så få et skilt på sygehuset hvor der står at Gud/Allah ikke findes? For sådan et skilt vil jeg have med når jeg på et tidspunkt får brug for et offentligt dansk sygehus. Det er utrolig provokerende og dybt krænkende at sygehuspersonale stikker sådan en religiøs mundering lige op i ansigtet på patienter på danske sygehuse.

“Ifølge en ny undersøgelse fra Rockwool-fonden er det først og fremmest prestigeuddannelser som medicin, ingeniør, og jurastudiet, der tiltrækker de unge med anden etnisk baggrund end dansk.”

h t t p://www.urban.dk/article/20081110/uddannelse/711110008/

Johansen

Posted: 21 november 2008 - 22:43 -

Janne

Ja, patienterne de betaler prisen for den feje eftergivenhed over for islamiske særkrav. Sygehusene siger ikke fra.
Det gør Dansk Sygeplejeråd ej heller. Tværtimod så mener de, at man skal komme de religiøse krav i møde. Det er forkasteligt, at Dansk Sygeplejeråds formand, Connie Krukow mener vi skal imødekomme kvindediskriminerende uniformer:

http://www.sygeplejersken.dk/sygeplejersken/default.asp?intArticleID=1 4304

Det er en interesseorganisation for den stærke part, som åbenlyst ikke spekulerer på patienternes krav på at møde sygehuspersonale, der fremstår neutrale og professionelle. Men hvad, det er jo også bare patienter.
Beklager min tilbagevenden til denne diskussion, men jeg er oppe i det røde felt over dette helt essentielle emne på daglig basis.

HelgeD-H

Posted: 22 november 2008 - 00:15 -

Lige noget for Lykketoft med anti-amerikanisme i Europa.
Dette er resultatet af Politisk Korrekt holdningsbearbejdning
af både politiske ledere, og befolkningerne i Europa.
Jeg priser mig lykkelig for, at Nyrup-regeringen ikke blev
genvalgt i november 2001.
Det ville være ulideligt med Mogens Lykketoft som fortsættende
udenrigsminister.
Dennne kontrære, kantede, socialdemokrat på politisk konfrontationskurs mod U.S.A. og Israel.

Iøvrigt: Ham tuneseren med fornavnet Slim, er jeg overbevist om,
vil sagsøge staten for de 8½ måneders varetægtsfængsel, umiddelbart efter han har fået sin erstatning efter domstolens
(delvise) frifindelse.
Tuneseren har øget sit pointforspring, på grund af myndighedernes
dumhed:
Tuneseren 2, Taslima Nasreen 0 .

Janne

Posted: 22 november 2008 - 10:32 -

Johansen

Jeg ser ikke noget problem i at du holder gryden i kog, da der kan komme nye læsere til. Det gør der forhåbentligt. :o) I øvrigt vokser problemet med at offentlige institutioner reklamerer med religiøs kønsdiskrimination.

Kimpo

Posted: 22 november 2008 - 10:36 -

USA lider jo også under dumme 68-akademikere som gør uendeligt meget mere skade end gavn. Efterretningstjenester er også styret af akademikere, ligesom alt andet og derfor vil deres udmeldinger være lige så forkerte som andre samfundsakademikeres. Man skal ikke tage rapporter som disse for andet end gylp fra en forkælet baby.

Vi skal have tal og facts – Mht. vurderinger må befolkningerne oprette parallelle systemer. Tidens akademiske systemer kan kastes på møddingen i vidt omfang. De kloge er desværre ikke længere dem som har klogskabens stempel.

(ikke fordi jeg tror jeg er en mere kompetent læser, men I får min mening alligevel)