23
nov
Seneste opdatering: 25/11-08 kl. 0008
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

kvinde med barn. (foto © Snaphanen)

Mångfalden” i tal

År 2006 hade hela 105 områden i Sverige en sysselsättning som var lägre än 50 procent medan den för riket var 76,7 procent. Om de utsatta områdenas förvärvsfrekvens vore samma som rikets skulle 65. 246 fler vara i arbete. Det skulle försiktigt räknat innebära 17,5 miljarder mer i kommunala skatteintäkter och arbetsgivaravgifter varje år.
Situationen är särskilt oroande i Malmöområdet Västra Skrävlinge, som omfattar Rosengård – där arbetar bara var sjätte person.
I Angered i Göteborg arbetar var femte person och i delar av Borlänge och Västerås saknar sju av tio arbete. Göteborgsområdena Bergsjön och Angered har 57 procent av befolkningen socialbidrag, exklusive introduktionsersättning. Utanförskapsområdena uppvisar också långt högre siffror för brottslighet än riksgenomsnittet. DN Debatt og Mångkulturen i siffror.

“Gør noget, sats milliarder”, skriver de to. Undskyld mig, 8000 svenskere mister deres job om ugen, ungdomsarbejdsløsheden er i forvejen 20%, Sverige spæder usvækket på med ikke europæiske “flygtninge”, mens de går mod recession. Kortene er delt ud, nu spiller de delvist sig selv. De fleste af disse tusinder og atter tusinder kommer aldrig i arbejde. Hvad det drejer sig om, er at forhindre dem i at starte en krig. Så enkelt er det. Men det kan man ikke sige i det nydeligste af  parlamenter, selvom alle ved at Sverige sidder ovenpå en labil  bombe. (Hvorfor vi sætter “flygtning” i citationstegn, kan man høre her.)

Where Have All the Somalis Gone?

Historien her fortæller om et antal somaliske mænd der uden kendt årsag er forsvundet fra gaderne i Minneapolis og St. Paul, USA. For lidt og for lokalt til at man kan læse en tendens ud af det, men faktum er jo, at dette klan- og krigsherrehelvede af et land er notorisk for dels en endeløs borgerkrig, og senest også med udbredt sørøvervirksomhed mod den internationale skibstrafik. Hvis denne aktuelle sag viser en tendens – også på vore breddegrader – er det derfor en nærliggende antagelse, at udsigten til martyrdøden eller jordisk røvergods virker dragende på denne gruppe, der vist ikke rigtig har formået at skabe sig karrierer uden for de sociale systemer. Endnu meget spekulativt, men værd at holde øjnene åbne. Fra tv-stationen KMSP og Gates of Vienna:

MINNEAPOLIS – Young Somali men are vanishing off the streets of the Twin Cities. More than 20 have left in the last few months, and the community fears they’ve gone back to Somalia to fight in a holy war.

They’re known in the Somali community simply as The Missing. More than 20 young Somali men, between the ages of 17 and 22, who have left the Twin Cities in the last few months, without a single word to their families.

The families and community leaders believe the men have gone back to fight in a bloody civil war, in which Al Qaeda is a major player. […] The Missing: Somali Men Off Twin Cities Streets, Back in Somalia

Herlig konklusion fra Baron Bodissey – ‘scum magnet’ må skrives bag øret:

The article doesn’t make any mention of it, but an obvious possibility is that the young men are being lured back to Somalia by the promise of a career in piracy. If they’ve been watching the news, they know that they and a handful of like-minded fellows can divvy up a cool $15 million if they bag a Saudi supertanker. It’s just like gang violence, only with a much larger payoff. Throw in the warm climate and the fresh sea breezes, and who could resist? […]

So maybe there’s an up side to all this piracy off the Horn of Africa: it’s a scum magnet, sucking away the violence-prone “youths” from the cities of America, and relocating them in a more favorable climate. Where Have All the Somalis Gone?

Men skulle samme tendens vise sig herhjemme må man bare håbe at Morten Østergaard ikke får færten af det og får sendt et flådefartøj ned for at redde dem ‘hjem’ (LFPC).

Tålt, men utåleligt ophold og utålelige konventioner

Dette er min helt egen vurdering, men jeg kan ikke se andet end at de ting vi beskæftiger os med her er ved at glide os helt af hænde, måske i sidste ende i en grad hvor det at ‘handle lokalt’ bliver en narresut. Én ting er at vise assertivitet i det daglige, men hvis overstatslige rammer alligevel underminerer alt i sidste ende … hvad skal det nytte? Svaret er nok alligevel ikke resignation og passivitet, men i det mindste at have øjnene mere åbne (dette gælder også mig selv) for at de små tiltag og sejre ikke skal forlede én til at glemme at vores selvstændighed og handlefrihed undergraves af regler og konventioner fra en anden tid. Presset burde lægges maksimalt på det suicidale i den fortsatte tilslutning til vanvittige konventioner, men som jeg skrev i går sker der nok ikke noget før et af de store lande går forrest og siger stop (LFPC).

Uanset i hvilken form lovforslaget om at stramme reglerne for udlændinges tålte ophold bliver vedtaget, så står den første advokat klar til at køre en sag ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. […]  Tålt ophold for menneskeretsdomstol

Immigrants behind two out of three attacks on Amsterdam gays

People from immigrant backgrounds are behind a wave of attacks on homosexuals in the Dutch capital, a new study has found. But researchers also discovered that religious views play no part in the attacks. The research, which was carried out by the University of Amsterdam, said that there were between 250-1,000 attacks on homosexuals in the capital during 2007. They also found that two out of three perpetrators were from immigrant backgrounds.

Police say that there were 67 reports of physical violence against homosexuals in Amsterdam last year. The researchers claim, however, that the actual figure is much higher, because 75 to 95 per cent of the victims do not go to the police.

White Dutch people are responsible for 36 per cent of the violent incidents in Amsterdam. Moroccans, who form 16 per cent of the population of the capital city, are also responsible for 36 per cent. The other 28 per cent of the attacks were committed by people from other ethnic backgrounds.

The researchers explained the over-representation of Moroccans by the fact that they frequently hang about the streets. Religious motives played practically no role in anti-gay violence, they claimed. ReligiousIntelligence.com

Altså: 64% af volden mod homoseksuelle i Holland begås af små 15% af befolkningen, “fordi de opholder sig mere på gaden”. Det argument kan enhver selv bedømme. Min gæt er, at det er et universitært aflad, for at have fundet så nedslående og prekære kendsgerninger frem. Hvad vil kollegerne ikke tænke……………………………….

Smørhullet Danmark og genopdragelse af akademikere i ….. USA

Man ville forvente at denne form for ydmygende genopdragelse og indoktrinering hørte hjemme under den kinesiske kulturrevolution, men dette er blot en af de daglige historier fra et USA i den politiske korrektheds jerngreb, i hvert fald i den akademiske verden. Man ville også forvente at denne påtvungne ydmygelse og mistænkeliggørelse var utænkelig i et land der sætter personligt ansvar så højt. Har vi noget lignende herhjemme? Ikke mig bekendt. Via Gates of Vienna (LFPC).

Four years ago, the governor signed Assembly Bill 1825 into law, requiring all California employers with more than 50 people to provide sexual harassment training for each of their employees. […] But I didn’t. I am a professor of molecular biology and biochemistry at UC Irvine, and I have consistently refused, on principle, to participate in the sexual harassment training that the state and my employers seem to think is so important.

[…] Then the university began warning me that my supervisory responsibilities would be taken away if I did not promptly comply. Last month, the university finally followed through, sending me a letter announcing that my laboratory and the students I oversaw were to be immediately turned over to other university officials and faculty. […] Alexander McPherson: The sham of sex harassment training – It’s little more than politically correct indoctrination


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Anonym Københavner

Posted: 24 november 2008 - 03:05 - Svar

Jeg vil tro at en dansk venstreorienteret gennemsnitsakademiker ikke vil holde det mod Muslimerne. Jeg tror først de vågner op, når de eller deres kære selv får bank, så i den henseende er det blot et spørgsmål om tid inden de vågner.

Johansen

Posted: 24 november 2008 - 07:54 - Svar

“But researchers also discovered that religious views play no part in the attacks”

Aha, ser man det.
Enhver med sin sunde fornuft i behold og viden om islam ved, at det udsagn ikke er sandfærdigt.

Paradoksalt at i de lande hvor politisk islam hersker, der hænges homoseksuelle i byggekraner eller de mister hovedet på den store åbne plads i Riyad. Intolerancen mod homoseksuelle i islam er åbenlys.
I moskéer i Storbrittanien (Channel 4: Undercover Mosque) har man sågar diskuteret, hvad straffen skulle være for homoseksualitet. Et af forslagene var, at homoseksuelle skulle kastes ud fra høje bjerge. Jo, barbariet trives glimrende indenfor islam.
Lige efter undertrykkelsen af homoseksuelle kommer undertrykkelsen af kvinder og anderledes troende, som også jagtes, terroriseres og holdes i et jerngreb.
Selvfølgelig er der religiøse motiver bag angrebene på homoseksuelle i Amsterdam. Se på hvorledes man behandler bøsser (vi hører ikke så meget om lesbiske) i de islamiske lande, og man ved, hvor katten ligger begravet.

Johansen

Posted: 24 november 2008 - 08:07 - Svar

Kronogårds gänget, 2008

Brødre for altid.
Det minder mig om afsnittet, brødre i islams tjeneste i Helle Merete Brix´ bog “Mod mørket”. Det muslimske broderskab er brødre i islams tjeneste.
Man har i Vesten givet grønt lys for import af en kultur og mentalitet, som er så fremmedartet og hvor værdierne strider direkte mod vestlige værdier. Konfrontationerne er allerede temmelig åbenlyse, og vi har kun set begyndelsen.
Stop al indvandring fra de islamiske lande. Vi kan ikke rumme mere. Europa vil brække midt over.

.

Posted: 24 november 2008 - 11:41 - Svar

JensH

Posted: 24 november 2008 - 11:53 - Svar

@Anonym

“Jeg vil tro at en dansk venstreorienteret gennemsnitsakademiker ikke vil holde det mod Muslimerne”

At mange akademikere er islam-apologeter fik man virkelig bekræftet ved at se DR2’s “Efter Deadline” igår aftes. Her sad pop-præsten Fleming Pless frejdigt og sammenlignede Kurt Westergårds Muhammed-tegning med den dæmonisering af jøder som fandt sted i Nazi-Tyskland, og som i sidste ende førte til Holocaust.En fuldstændig grotesk sammenligning som burde få konsekvenser for Fleming Pless’ fremtidige virke som sognepræst i København.

Janne

Posted: 24 november 2008 - 12:54 - Svar

“Tariq Ali mener, at det i høj grad er Vestens egen skyld, at vi er blevet ramt af terror. Jes Stein Pedersen besøger sammen med Ali de steder i London, hvor unge britiske muslimer dræbte 52 og sårede 700 d. 7. juli 2005.”

23.00 Ordet og bomben: Tariq Ali DR2

h t t p://www.dr.dk/tjenester/programoversigten/w3c/epg.asp

Janne

Posted: 24 november 2008 - 13:30 - Svar

På TV2 News er TDC og Santa “herretræt” af julemusik.

Vivi Andersen

Posted: 24 november 2008 - 17:59 - Svar

Johansen 7:54

Det vildt paradoksale ved dette er, at mandlige muslimer lystigt bruger hinanden sexuelt og det fra drengeårerne.

Voksne mænd bruger drengebørn og unge voksne mænd bruger hinanden.

De voldsomme udfald mod bøsser kan være en reaktion mod den åbenlyshed som bøsser lægger for dagen.

Man vil ikke at den sexuelle brug hankønnene imellem eksponeres – præcist som man ikke vil have fokus på voksne mænds sexulle brug af småbørn, af begge køn, frem i dagslyset.

Men begge former for misbrug er præcist så gamle – og accepterede i den islamiske verden – som Muhammed.

For han var den der indførte disse skikke fordi Allah, selvfølgelig, havde bestemt det sådan.

Benægtigelser og løgn omkring dette er lige så selvfølgelig som der skal føres Jihad mod Vantro og deres lande.

Løgnene omkring Jihad er også lige så selvfølgelig som påstandene om, at Vantro fejlfortolker og/eller hiver ud af kontekst, når vi citere diverse Sura – som f.eks. Sværdversene – som forklaring på den islamiske adfærd overfor ikke-muslimer og ikke-islamiske lande.

Løgn, bedrag, manipulationer, vold og røveri er en udadskillig del af den arabisk/islamiske mentalitet.

Hvilket Vestens lande og befolkninger dagligt kan erfare – selvoplevet.

.

Posted: 24 november 2008 - 23:39 - Svar

Kvinde med barn.

Hvilket smukt motiv.

Leave a Comment