29
nov
Seneste opdatering: 30/11-08 kl. 1523
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

nu blir der nok telefonstorm hos polisen i Trollhättan. Havde det været en grov voldtægt eller et mord, havde avisen vist det samme billede.  TV 3 Efterlyst er en absolut undtagelse med denne  voldtægtsforbryder fra Tanzania.)

Övervakningskameran fångade rånaren på bild. – Vi tycker att han har en tröja som är lätt att känna igen, berättar Ulf Hansson, spaningsbefäl vid polisen i Trollhättan.Rånarens byte blev kontanter och exklusiva klockor. Vilka märken det rör sig om är ännu inte inventerat.– De butiksanställda är fortfarande chockade, säger Ulf Hansson.Vem är rånaren?

Den canadiske menneskerettighedskommission bag udbredelse af nazipropaganda

Dette er virkelig en historie så bizar at man lige må overveje om man drømmer det hele. Skueprocesserne mod Ezra Levant, udgiveren der trykte Muhammedtegningerne i Canada, og forfatteren og kommentatoren Mark Steyn, har fået vid omtale især i de netbårne medier. At de basale frihedsrettigheder er truet i de vestlige lande af krænkelsesindustrien blev demonstreret til fulde ved disse høringer, der pålagde Steyn og Levant at bevise deres ikke-krænkende hensigter. Nu overgår virkeligheden så tilsyneladende fantasien, idet the Canadian Human Rights Commission ikke blot er et eksempel på samspillet mellem muslimske pressionsgrupper og godhedsindustrien, men oven i købet rummer medarbejdere der har stået for udbredelse af regulær antisemitisme og nazipropaganda på nettet – angiveligt “all in the name of fighting hate”. Via Gates of Vienna (LFPC):

[…] The Lemire case has further discredited the Canadian Human Rights Commission, Levant asserted. Evidence at the hearing showed Commission staff went online to join neo-Nazi organizations where they posted hundreds of bigoted messages. “The CHRC is a leading disseminator of anti-Semitic, anti-black and anti-gay bigotry in Canada. In fact, I believe they’re the largest, and certainly the best-staffed and best-funded, hate group in Canada,” Levant said.

“It’s hard to believe, I know. I only found out about it because the CHRC had admitted to it under oath. “In various Section 13 cases, CHRC employees and ex-employees have testified that they joined neo-Nazi organizations, like the U.S.-based Stormfront and Vanguard.”

Levant said the Tories would find support in all political parties for a move to rescind Section 13. Canadians from all ends of the political spectrum – including most Jews – would back such a move, he said. Late last week, the RCMP declined to lay charges in connection to allegations that the CHRC hacked into an Ottawa woman’s wireless Internet account to surreptitiously post material on extremist websites. No reasons were given. […] Tories vote to annul section restricting free speech se også Ezra Levant: Another dam breaks

»Islams værdier er en trojansk hest«

– Sivilisasjoner som ikke responderer på trusler og utfordringer vil gå under, sa Walid Al-Kubaisi under et møte på Litteraturhuset i Oslo i går kveld. Han viste til historikeren Arnold J. Toynbees* teorier rundt dette, og slo fast at Norge trenger en ny opplysningstid.  Man må respondere ved å produsere argumenter mot islamisme og bekjempe den med disse argumentene, slo Al-Kubaisi fast.

Innvandrerne er vant til mørket:  Al-Kubaisi nevnte det ene eksemplet etter det andre på innvandrere som i utgangspunktet har vært kommunister eller gudløse i hjemlandet, men som begynner med hijab og vender seg til islam etter at de har flyttet til Norge. Hvordan skal man forklare denne overgangen fra sekularitet til religiøsitet? Al-Kubaisi forklarte dette med at frihet ikke er en medfødt verdi, men en livsstil som må læres.

– Det er på mange måter lettere å leve i slaveri og despoti enn i friheten, fordi man i det sistnevnte tilfellet må foreta aktive valg, sa Al-Kubaisi.
– Nordmenns respekt for innvandrere, uansett hvordan de måtte oppføre seg, viser at nordmenn er drevet av en masochistisk drivkraft. Dette kan kalles masochisme fordi muslimske innvandreres annerledeshet er destruktiv. Nordmenn gjør ikke noe med denne destruktive tendensen fordi de er mer opptatt av å respektere og tolerere, enn å forsvare de gode verdiene, mente han. – De islamske verdiene er en trojansk hest som truer oss og våre verdier innenfra.

Mange begynner med hijab først når de kommer til Norge, Al Kubaisi, norsk-irakisk forfatter  og ingeniør og flittig samfundsdebattør i Norge.  (*“An autopsy of history would show that all great nations commit suicide.”)

Wilders: »Our Culture Is Better«

Champion of freedom or anti-Islamic provocateur? Both.

Having his own party liberates Mr. Wilders to speak his mind. As he sees it, the West suffers from an excess of toleration for those who do not share its tradition of tolerance. “We believe that — ‘we’ means the political elite — that all cultures are equal,” he says. “I believe this is the biggest disease today facing Europe. . . . We should wake up and tell ourselves: You’re not a xenophobe, you’re not a racist, you’re not a crazy guy if you say, ‘My culture is better than yours.’ A culture based on Christianity, Judaism, humanism is better. Look at how we treat women, look at how we treat apostates, look at how we go with the separation of church and state. I can give you 500 examples why our culture is better.”

He acknowledges that “the majority of Muslims in Europe and America are not terrorists or violent people.” But he says “it really doesn’t matter that much, because if you don’t define your own culture as the best, dominant one, and you allow through immigration people from those countries to come in, at the end of the day you will lose your own identity and your own culture, and your society will change. And our freedom will change — all the freedoms we have will change.”  Wall Street Journal interview

De sagtmodige skal alligevel ikke arve verden

det skal Mona Sahlin og Nalin Pekgul. Nalin som flygtede fra forstaden Tensta, fordi der alligevel var for  stygt. Der tænkes  dybt i SAP, jeg tror Pekgul har en minister i maven. Man længes allerede efter den snu Göran Persson. Hellere en provins-Machiavelli end forkvinden for den svenske Barbie klub. Skulle “gamle hvide mænd” virkelig have  indset, at SAP i årtier ikke har repræsenteret deres interesser?

De s-medlemmar som tycker att felet med dagens samhälle är att en karl inte kan försörja sin familj känner sannolikt inte längre igen sitt parti. Det är dags att de inser att tiden då den vite gamla mannen styrde och ställde är faktiskt förbi. Socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin står för något nytt och är en modern ledare. Hon utmanar det gamla och är snabb på att uppfatta förändringarna i samhället. – Det är så uppenbart att Mona Sahlin väcker hopp. På det sättet liknar hon Olof Palme, Anna Lind och Bengt Westerberg. För många invandrare är Mona Sahlin bryggan över till det svenska samhället. Av dagens aktiva politiska ledare är det bara Mona Sahlin som kan samla människor kring ett hopp om förändring.  Äldre vita män lämnar s därför att Sahlin står för något nytt.

Ikke-journalistik

Skolinformation mot bränder har snarare haft motsatt effekt. Skolor har börjat brinna efter räddningstjänstens besök. Men nu byter räddningstjänsten strategi. Målet är att kunna kväva mordbränder i sina lindor. Var tredje dag tänder någon eld på en bil i Malmö. En oroväckande utveckling menar räddningstjänsten som ser att 2008 verkar bli ett rekordår. 2008 kan bli rekordår för mordbränder

“Et rekordår” fortæller Sydsvenskan. Nå, fra hvad til hvad ?  Åbenbart fra ingenting til ingenting. Vi ved fra Svenska Brandskyddsföreningen at der  er  10.000 pyromanbrande i Sverige om året. Halvdelen påsættes af “unge”. De koster  cirka en milliard kroner. Over 500 skoler er inkluderet. Og så ved vi, at jo værre  statistikken bliver, desto sværere er den at finde  i en svensk avis. Men vi skal nok huske at lede ude i krogene i begyndelsen af januar.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Johansen

Posted: 29 november 2008 - 09:29 - Svar

Enig med Wilders i at vestlige værdier er bedst. Vestlige værdier er bedre end islamiske værdier.

Tolerance er bedre end islamisk intolerance.
Seksuel frihed for begge køn er bedre end at ingen seksuel frihed for kvinder i islam.
Anerkendelse af homoseksuelles rettigheder er bedre end homofobi.
Oplysthed er bedre end religiøst mørke.
Menneskeskabte love er bedre end gudgivne love.
Demokrati er bedre end teokrati.
Frihed er bedre end slaveri og trælbinding til religiøse påbud og dogmatik.
Et moderne samfund er bedre end et middelalderligt samfund.
Den vestlige kulturkreds er bedre end den aggressive, patriakalske islamiske kultur.
Ligestilling og ligeværd er bedre end undertrykkelse af kvinder og anderledes troende.
Personlig frihed er bedre end adfærdsmæssig kontrol

Janne

Posted: 29 november 2008 - 10:21 - Svar

“Socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin står för något nytt och är en modern ledare. Hon utmanar det gamla och är snabb på att uppfatta förändringarna i samhället. – Det är så uppenbart att Mona Sahlin väcker hopp.”

Så er det her Snaphanen skal vise et stort foto af Sahlin i religiøst, klonende og sexistisk tørklæde fra da hun besøgte en moske.

Janne

Posted: 29 november 2008 - 10:24 - Svar

Johansen

Ja, og sekularisme er bedre end teokrati.

Religionsfrihed er bedre end religionstyranni.

At alle er lige for loven er bedre end sharialov og lign.

Janne

Posted: 29 november 2008 - 10:32 - Svar

“Vi ved fra Svenska Brandskyddsföreningen at der er 10.000 pyromanbrande…”

Hvor ved man fra at det er pyromaner der har været på spil? Er der lavet diagnoser?

Leave a Comment