8
dec
Seneste opdatering: 8/12-08 kl. 1609
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Sommeren 2008. Om København, nazister, Shellhuset, Den Franske Skole, Kurt Westergaard og et vist interview jeg transskriberede, som siden har fået sit eget liv:

“AS Western obeisance to Islam deepens, dhimmitude–or, as Islam now begins to exert control over the rap world, I should say, DimE-2d–increasingly seems to be our lot. But there is resistance.
There are stalwarts clanging bells and ringing alarms in a yeoman effort to preserve liberty in the West–an effort, it should be understood, that is complicated and obstructed at least as much by the cultural relativism that afflicts Western elites as by the expansion of Islam.

One such stalwart is Lars Hedegaard of Denmark, who, on the occasion of the publication of a new book, illustrated by Kurt Westergaard, is now drawing jihadist death threats. I first met Lars last summer in Copenhagen, where he took me on a walking tour of that serenely beautiful city. A historian as well as a noted journalist, Lars knew exactly where to find two spots I especially wanted to see in addition to the local tourist splendors.

At the end of A Man Called Intrepid, the biography of WWII spymaster William Stevenson, there is an unforgettable description of a late-war Allied bombing raid on downtown Copenhagen, then under Nazi occupation. The Allied target was a Gestapo prison where key members of the Danish underground movement were being tortured. The fear was that the Danes, under duress, might reveal information that would lead to the destruction of the entire underground network as well as to the diversion of 200,000 German troops to fight American forces. The Allies decided to send in British bombers to destroy that jail along with everyone in it, Danish underground members and Nazis alike.

I’ve written about the stunning success and terrible tragedy of that raid before, and very much wanted to see both the site of the Gestapo prison and the school that was also destoyed in the raid, killing 87 children and 27 teachers and wounding many others.” Postcards from Europe: Fighting Back m. West´s egne fotos.

‘Islamophobia’ or ‘Truthophobia’?

At a time when Jew haters in the Islamic world have become more assertive than ever, Berlin’s Center for Research on Anti-Semitism is concentrating on a different group: the “new enemies of Islam.”

Who exactly belongs to this category is not clear from the center’s latest publication, the “Yearbook for Research on Anti-Semitism.” But the potential danger is supposedly known: “The fury of the new enemies of Islam is similar to the older rage of anti-Semites against the Jews,” writes Prof. Wolfgang Benz, the institute’s director. The center will present its new findings today at a conference in Berlin titled “Concepts of the Muslim Enemy — Concepts of the Jewish Enemy.”

MATTHIAS KÜNTZEL , Wall Street Journal

Första moskén på norska Nordpolen

Saudiarabien sponsrar den första moskén på Arktis med 2,78 miljoner dollar i Norge. En saudisk affärsman med resurser har donerat 2,78 miljoner dollar till den första arktiska moskén i Norge. Över två procent av Norges befolkning betecknar sig som muslimer. Islamiska rådet i Norge får det rejäla bidraget till den nya moskén. Rådet representerar 79 000 av Norges 130 000 muslimer, som nu kan få åtnjuta sin arktiska moské. Moskén kommer att bli den största i norra Norge, skriver Al Arabiya. Al Arabiya. via Nyheter.se

Coke Zero-reklame kendt ulovlig i Sverige

Vi havde fat i ERK igår (gå ind og se deres kendelser, de er ikke kedelige). Her er de igen:

Det er en myte, at mænd generelt kun er interessede i uforpligtende sex, og derfor har et svensk råd imod kønsdiskrimination i reklamer nu erklæret en Coke Zero-reklame ulovlig. Det svenske “Erhvervslivets etiske råd mod kønsdiskrimination i reklamer” (ERK) har erklæret en tv-reklame for læskedrikken Coke Zero ulovlig skriver dn.se. 180 Grader, se filmen.

Er Danmark “besat af islam” ?


“Vi har ekstremt meget fokus på islam og muslimer. Dem vi bedst kan sammenligne os med, er vores skandinaviske søsterlande, og der må man sige, at islam og muslimer også påkalder sig meget opmærksomhed, men Danmark ligger i spidsen,” siger han.

siger Jakob Egholm Feldt, Center for Mellemøststudier til Information fordi islam fylder en fjerdedel af det danske debatstof. Der er Feldt på linje med DN’s kulturredaktør. Nu kan man ikke umiddelbart sammenligne danske og svenske aviser. Dels fylder den folkelige opinion næsten ingenting i svenske aviser, (eks knap én tabloidside i Sydsvenskan mod to-tre helsider i JP eller Politiken), debatten i høj grad af “professionelle”, og dels har den folkelige debat der er, en tendens til at handle om ikke alt for brændbare emner. Norske papiraviser kender jeg desværre ikke. Hvem der er “ekstrem” *, kan altså diskuteres. Information citerer videre Lars Hedegaard:

Han [Hedegaard] siger selv, at det var ham, der startede kampen. Indtil da var den undertrykt og fortrængt af det pæne etablissement. Tidligere ‘Groft sagt’-skribent på Berlingske Tidende, Lars Hedegaard, mener, at han brød tabuet og satte islam på den offentlige dagsorden:

“I Danmark var vi to personer, som gik forrest,” forklarer Hedegaard.

“Det var Helle Merete Brix og mig. Det, som for alvor slog hul på debatten, var udgivelsen af vores bog I krigens hus fra 2003. Indtil da sov man tornerosesøvn, og vi fik jo et møgfald af den anden verden,” siger han.

De sidste fem år er islamdebatten eksploderet i den danske offentlighed. Antallet af artikler og bøger om muslimer er vokset eksponentielt, og religion er i dag det emne, som fylder absolut mest på avisernes debatsider.

“I starten blev det kaldt hatespeech, fascisme, neonazisme og racisme, og det gik der så noget tid med, men efterhånden var der nogle enkelte, som vovede at læse bogen, og noget sank så ind, og siden er der jo heldigvis kommet flere røster til,” siger Lars Hedegaard.

I dag debatteres begreber som ‘tørklæde’ og ‘halal’ heftigt, og spørgsmålet om integration af muslimer har været altafgørende for udfaldet ved de seneste Folketingsvalg. Borgerlige kommentatorer som Niels Krause-Kjær mener, at islamdebatten er løbet af sporet, og at alt efterhånden bliver set som en kulturkamp mellem to civilisationer.

“Men det er da klart”, siger Hedegaard: “Det er jo den helt afgørende og centrale kamp, som vores generation og vores børns generation står over for. Det interessante er, hvor Niels Krause-Kjær står? Hvor står lederne af den danske presse? Hvor står universitetseksperterne? De står på vores modstanderes side. De har taget parti for islamisterne, og de vil give fanden i vores frihed og vores ytringsfrihed. De vil sælge Danmark og danskerne til stanglakrids.” […]

Grundlæggeren af Trykkefrihedsselskabet Lars Hedegaard, som i egen selvforståelse startede debatten, fortæller, at hans interesse for islam for alvor tog fart i år 2000.

“Vi fik at vide, at det var et spørgsmål om tid, så ville de muslimer, der var indvandret hertil, tilegne sig vores normer og blive optaget i samfundet, men der skete jo det modsatte. Jo længere de var her, jo længere fjernede de sig fra vores normer, og jo mere begyndte de at opbygge parallelsamfund og forlange, at vi skulle indrette vores samfund efter deres uendelige krav,” siger Lars Hedegaard.

Han mener, at den stigende samfundsinteresse for islam er naturlig.

“Det ville være et meget, meget mærkeligt samfund, hvis der ikke var nogen, der begyndte at interessere sig for den ideologi, som har til formål at ombringe vores kultur og slavebinde os. Det svarer til, hvis man havde levet i 30’erne og så ikke interesserede sig for nazismen,” siger Lars Hedegaard. Information . dk

(* Indtag af 4-500.000 muslimer i Sverige – det nøjagtige tal kendes ikke -uden en mærkbar folkelig debat, og uden et tydeligt folkeligt mandat. Om det er ekstremt, eller ej, kan enhver bedømme efter behag. Det er under alle omstændigheder et meget tungt ansvar at pådrage sig, hvis det går mere galt end det allerede gør. Ikke at de ligefrem står i kø, for at tage det på sig.)

 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Janne

Posted: 8 december 2008 - 10:01 - Svar

Om Danmark er “besat af islam”?

De kommuner der har indført obligatorisk halal mad i skoler og børneinstitutioner, er i hvert fald besat af islam. De skoler og børneinstitutioner og arbejdspladser der har fjernet svinekød er besat af islam. De arbejdspladser der har fjernet gris og alkohol til julefrokoster er besat af islam. De supermarkeder der kun sælger halal kyllinger er besat af islam. Det er sygehuse og andre offentlige arbejdspladser som har indført hijab som en del af kvinders arbejdsdresskode også. Københavns kommune er besat af islam i og med at kommunen nu fejrer halal fest på et ellers verdsligt rådhus. Svømmehaller der laver baderegler der er halal er også besat af islam. De stormagasiner der fjerner vestlige julesymboler af er også besat af islam.

Hvis der ikke var så mange rigide og strikse halal regler der efterhånden kræves overholdt i Danmark, så var der ikke så meget interesse for halal. Vi danskere reagerer naturligvis på urimelig og provokerende magtdemonstration.

Janne

Posted: 8 december 2008 - 10:08 - Svar

“Saudiarabien sponsrar den första moskén på Arktis med 2,78 miljoner dollar i Norge.”

Og det mens ikke-muslimer ikke må betræde Mekka. Det siger en del om Norge at de accepterer den ordning.

Johansen

Posted: 8 december 2008 - 11:04 - Svar

Coke Zero reklamen benytter sig af det, der kan øge profitten:
Sex sælger!

Janne

Posted: 8 december 2008 - 11:24 - Svar

Jeg kunne godt tænke mig at se samme reklame hvor det er en kvinde der drikker en Coke Zero.

Johansen

Posted: 8 december 2008 - 11:27 - Svar

Danske samfundsinstitutioner er desværre nogle steder allerede underkastet islamisk regulering, som også Janne beskriver.

Når offentlige sygehuse begynder at indkøbe islamiske uniformer (hijab), så burde alarmklokkerne ringe. Offentlige institutioner skal ikke fremme islamisk segregation og intolerance, heller ikke mod kvinder.

Når verdslige institutioner stiller religiøs mad, tørklæder til rådighed og indretter seperate baderum/badeforhæng, halal svømmetider for kvinder, etc. så islamiseres der i praksis. Dvs. danske institutioner er direkte medvirkende årsag til at øge islamiseringen af Danmark. Samfundsinstitutionerne agerer islamiseringsfremmende.
Det er forkasteligt og fuldstændig utåleligt!

Johansen

Posted: 8 december 2008 - 11:30 - Svar

Janne

Jeg kunne også vældig godt tænke mig at se samme reklame, hvor en kvinde drikker en Cok Zero. Så ville det være rart at have indflydelse på, hvilke mænd der medtages i reklamen 🙂

EH

Posted: 8 december 2008 - 13:27 - Svar

Det er befriende at høre på Lars Hedegård. Det er klar tale, lige ud ad landevejen. Ikke noget med `man må formode eller man kunne måske forestille sig at….´.
Nej, Niels Krause, Seidenfaden, et større antal politikere (naturligvis ikke mindst de som er ansvarlige for denne udvikling), mange studerende og lærere, hovedparten af MSM og journalister og sågar en tidligere PET chef har sat GPSén på katastrofekurs. Niels-Krause er træt af at høre om Muhammed, vi har fået islam på hjernen, mener han. Der er så sandelig ikke meget modstandskraft i den overvurderede kommentator. Spillet er faktisk slet ikke rigtigt begyndt endnu. Håber ikke denne `vandmand´ tegner folkesjælen. Patetiske Bonnichsen, som i sin vrangforestillingsverden og med tårer i øjenkrogen fortæller om sine redningsaktioner foretaget i skøn samdrægtighed med de mest radikale islamister. Læs Katrine Winkelholsm indlæg om denne herre (07/12) Hvad skal man mene om en mand som gør sig klog på en bog, som han indrømmer aldrig at have læst???
Hvad går denne overvejende akademiske øvelse egentlig ud på? Det kan da ikke dreje sig om naivitet alene. Hvad er motivet? Hader de den danske monokultur så intenst? Den kultur som gav os et trygt land med høj social standard, højt uddannelsesniveau, verdens største indkomstudligning, stor lighed mellem kønnene og ytringsfrihed? Alt skabt på fundamentet af et af verdens ældste demokratier. Er denne udvikling så indforstået og indlysende at den er katalogiseret under `Store naturvidenskabelige landvindinger´. Er disse personer, som ellers fører sig frem med stor verdensindsigt og forståelse, så blinde at de slet ingen fornemmelse har af at det drejer sig om en relativ skrøbelig konstruktion, som er sat under angreb for gud ved hvilken gang? Svaret blæser mildest talt i den stærkt tiltagende blæst.

Janne

Posted: 8 december 2008 - 13:28 - Svar

Johansen

Det religiøse politi har kronede dage i Danmark. Hvor stor en rolle det religiøse politi nu spiller, kan ses på de mange områder og steder hvor der nu er indført halal dogmer på dansk jord.

Janne

Posted: 8 december 2008 - 13:31 - Svar

Johansen

“Jeg kunne også vældig godt tænke mig at se samme reklame, hvor en kvinde drikker en Cok Zero. Så ville det være rart at have indflydelse på, hvilke mænd der medtages i reklamen”

Ja klart. 🙂

Janne

Posted: 8 december 2008 - 13:34 - Svar

Johansen skribler

“en kvinde drikker en Cok Zero”

Var det lige en forskrivelse eller hvad? 🙂

Johansen

Posted: 8 december 2008 - 13:44 - Svar

Janne

Bestemt. Jeg må have tænkt på noget andet. 🙂
Staves det forøvrigt ikke med c midt i ordet?

Janne

Posted: 8 december 2008 - 13:55 - Svar

Johansen

Det ved jeg søreme ikke. (har himmelvendte øjne) :o)

JensH

Posted: 8 december 2008 - 14:21 - Svar

@LFPC skriver:

“Må vi så få den nødvendige nedsmeltning af et europæisk land, så virkeligheden kan komme frem i lyset, én gang for alle.”

Har vi ikke allerede haft nogle af dem?? I efteråret 2005 brød der oprør (intifada) ud i alle ghettoerne omkring de Franske storbyer, og det tog de Franske myndigheder 3-4 uger at slå dem ned. Alle Europæiske mainstream medier og politkere fastslog over en kam, at dette var udtryk for ‘sociale problemer’, og intet skete mht. at få gjort op med islamiseringen af Europa. Et par måneder siden brød Muhammed-‘krisen’ ud, og stort alle i den Europæiske elite fik travlt med at fordømme JP, og appease islamisterne.

Sålænge den brede Europæiske middelklasse ikke for alvor mærker de negative sider af den islamiske invasion af vort gamle kontinent, så kommer der ikke et opgør med den Europæiske elite og dens multikulturelle projekt. Den (velbjærgede) middelklasse er per definition mod konfliktsky, sålænge den trygt kan nyde sin egen velstand. Indtil denne brede middelklasse bliver truet på sin ‘livskvalitet’ sker der intet nyt.

LFPC

Posted: 8 december 2008 - 14:36 - Svar

Jo, og alle disse begivenheder viser sig alligevel ikke at være nok. De enkelte episoder ebber ud, og fornægtelsen sænker sig så igen. Hvis man læser daglige nyheder om disse emner fra USA kan man se at selv 9/11 ikke har sat noget i gang – klimaet er lige så polariseret som her, og det er vel også bl. a. berøringsangst og ønsketænkning der har fået dem til at vælge ‘the ‘O’ man’

Når jeg efterlyser en regulær irreversibel nedsmeltning er det selvfølgelig kynisk og i bevidstheden om at det er at ønske sig noget dårligt skal tilstøde andre lande. Men jeg tror bare ikke andet kan sætte noget i gang der betyder noget – stuerent eller ej. De to alternativer er, så vidt jeg kan se, at enten går det rigtig galt ét sted, og så vågner kontinentet måske op og begynder f. eks. at udvise antidemokrater og folk med terrorsympatier, eller også kvæles vi alle langsomt ved at salamiskiver bliver skåret af vores samfund, til der intet er tilbage af det vi er vokset op med.

Jeg ved godt hvilket af de to alternativer jeg ville foretrække. De der vogter over forekomsten af uanstændige tanker på blogs som denne misser pointen, hvis de tilskriver disse scenarier udtryk for en eller anden politik. Jeg tror netop ikke det er noget vi eller andre kan gøre fra eller til i forhold til. Sker det, så sker det, ligesom Muhammedkrisen skete lige pludselig. Det mindste onde ville så være hvis det skete i et af de lande der har udvist massiv eftergivenhed og dæmonisering af de der råber vagt i gevær, og her er Holland vist dem med førertrøjen lige nu. I ‘bedste’ (mindst onde) fald kunne dette blive et pædagogisk lærestykke.

#

Posted: 8 december 2008 - 15:01 - Svar

Forfatter og foredragsholder Lean Waage Beck kalder Kurt Westergaard en kujon og beklager, at Westergaard kan gemme sig i “PET’s skørter”:

“Disse nutidige personers egentlige ærinde med deres unødige provokationer, er at tilfredsstille deres egocentriske behov for medieopmærksomhed med udspredelse af løgne og med kujonagtig sikkerhed at kunne gemme sig bag politiet og PET ‘s skørter – en offentlig udgift, betalt af skatteyderne.”

Kristeligt Dagblad 03.12.2008

JensH

Posted: 8 december 2008 - 15:01 - Svar

@LFPC

“Jeg ved godt hvilket af de to alternativer jeg ville foretrække”

Vi er sådan set ikke uenige. Jeg er også nået til den konklusion, at der skal en virkelig “nedsmeltning” i et af de (vest)Europæiske lande. Men en sådan “nedsmeltning” skal altså være en, der kommer til at ramme den brede middelklasse der hvor ‘det gør ondt’. Hvis det ‘bare’ foregår i og omkring ghettoerne, hvor kun den Europæiske underklasse (igen) er alene om at betale prisen, så vil middelklasse atter engang ty til fortrængelsens nådige verden.

Jeg er enig i at Holland er at ‘foretrække’ frem for eksempelvis Sverige, (en anden sandsynlig kandidat), da Holland trods alt ligger noget mere centralt i Europa. Men jeg skulle ikke glemme at fryde mig, hvis Belgien, (herunder Bryssel), blev scenen for en virkelig ‘nedsmeltning’. Men nu må vi jo se hvor dybt den nuværende recession stikker. Går vi over i en egentlig global depression vil det blive svært for de (vest)Europæiske at opretholde deres kostbare velfærdsstater med de massive forpligtelser de har påtaget overfor de ikke-vestlige (læs: overvejende muslimske) indvandrere. Det kan meget vel gå hen og blive en ‘interessant’ tid vi lever i…….

Magga

Posted: 8 december 2008 - 15:08 - Svar

LFPC skrev:

“De enkelte episoder ebber ud, og fornægtelsen sænker sig så igen.”

Ja, det er rigtigt, men jeg synes, at jeg ser tegn i sol og måne og stjerner på, at fornægtelsen bliver mere og mere anstrengt og vanskelig at opretholde. Det var det, jeg forsøgte at indkredse i går ved at skrive om et af tidens tegn.

For det er hævet over enhver tvivl, at vi har mange historiske erfaringer med, at når der sker store ændringer i et samfund, opstår der en uro i folkedybet, som kan manifestere sig på mange måder. F.eks. får alskens overtro, religiøse sekter og bevægelser typisk vind i sejlene pga. en diffus frygt.

Klædedragten ændrer sig også, og for den, der vil se, er der i det hele taget allerede mange små og store tegn, der peger i samme retning. Økonomien skranter, og der er også noget udpræget dekadent i tiden, som i 1930’ernes Berlin. Dette er Politikens nye annonce for sig selv et storartet eksempel på:

http://politiken.dk/politik/article609103.ece

En blog som denne vil jeg betegne som en sund modreaktion.

Magga

Posted: 8 december 2008 - 15:10 - Svar

Nå, nu er Politikens annonce for sig selv erstattet af en bogannonce, men den kommer sikkert tilbage i al sin vulgære tarvelighed.

Magga

Posted: 8 december 2008 - 15:19 - Svar

Danmark trænger til lidt gammeldags pli og omhu.

http://jp.dk/jptv/serier/article1536985.ece

LFPC

Posted: 8 december 2008 - 15:55 - Svar

“Men jeg skulle ikke glemme at fryde mig, hvis Belgien, (herunder Bryssel), blev scenen for en virkelig ‘nedsmeltning’”.

Du har ret, Belgien, det ville være drømmescenariet. Enten nedsmeltning eller løsrivelse af Flandern. Så taber EU al autoritet. Det bliver ligesom i Lord of the Rings hvor hende prinsessen hugger hovedet af det flyvende monster.

Janne

Posted: 8 december 2008 - 16:23 - Svar

Magga

Politiken har da ikke gjort noget forkert med den annonce med en kvinde der spreder ben lige op i ansigtet på læserne. Det er jo bare en kvinde der ikke har tildækket sit hår. Hun må forvente at blive udstillet sådan, ikke sandt. Hun er selv ude om evt. dårlig behandling så længe hun ikke dækker håret til. Som bl.a. flere imamer har sagt.

Janne

Posted: 8 december 2008 - 16:26 - Svar

Magga

Husk på at Politiken er en minaret-avis.

Bjovulf

Posted: 8 december 2008 - 16:27 - Svar

Dette forklarer måske sagen ang. Frk. Lean ? 😉

http://foredrag.kristeligt-dagblad.dk/605:Lean-Waage-Beck:Hvor–Hvordan –Hvorfor-blev-jeg-muslim

Men det generer altså åbenbart ikke Frk. Lean, at danske skatteborgere UFRIVILLIGT skal betale for importen af uintegrerbare, uforskammede, ekstremt krævende og fanatiske ballademuslimer i 100,000-vis, uden nogensinde at være blevet adspurgt eller bare informeret om omfanget – at vi skal finde os i deres endeløse, vanvittige krav og indrette os efter deres barbariske normer og værdier ( halal, sharia, “æresdrab”, omskæring, tvangsægteskaber, forbud mod jul og alkohol etc, ) – forhold som de i øvrigt skal forestille at være flygtet fra og nu altså har den mageløse frækhed at kræve indført for fuld musik her, fordi vi har en flok uansvarlige, slappe vatnissepolitikere, der ghm. tillader dem det, og en dybt naiv PK-“elite” og selvgod venstrefløj, der stadig overhovedet intet har fattet, og som bare ønsker at pudse glorierne på de jævne danskeres bekostning som sædvanligt.

Ytringsfrihed, danske/vestlige værdier og retten til at bevare et “dansk” Danmark betyder øjensynligt ingenting for hende og vennerne. Sikke dog en selvoptaget, bundnaiv gimpe !

JensH

Posted: 8 december 2008 - 16:51 - Svar

@LFPC

“Så taber EU al autoritet”

Prøv at forstil dig et scenarie, hvor den Belgiske hær har måttet ligge en jernring af panservogne rundt om Berlaymont-bygningen for at beskytte EU-pingerne mod det totale kollaps af lov og orden der hersker overalt i Bruxelles. Jeg gad godt se de Europæiske politikere og medier bortforklare den med sangen om ‘sociale problemer’.

Magga

Posted: 8 december 2008 - 17:00 - Svar

Nu er du altså streng Janne.

Det overså jeg, fordi jeg var så fascineret af den gamle JP-film om et husmoderleksikon i tre bind, og om hvordan man – hvis man ikke formår at slæbe de polstrerede møbler ud i det fri – skal lægge et klæde over dem og banke dem “med en let og venlig hånd”.

Det havde jeg end ikke overvejet, men det var måske en idé til de mange hjemmegående muslimske husmødre med deres kæmpesofaer, fløjlsdraperier og forgyldte møbler. Bank går de jo i alle tilfælde ind for. 🙂

Janne

Posted: 8 december 2008 - 17:43 - Svar

Magga

Synes du at jeg er streng?

Det er ikke mig der kun udstiller kvinder uden tørklæde med spredte ben. Det er Pølletiken.

Jeg påpeger bare at Politiken med sin annonce fint udstiller sine to kvindesyn. Et der gælder kvinder i hijab og et der gælder for resten.

Magga

Posted: 8 december 2008 - 18:15 - Svar

Janne, du skar den dekadente pointe ud i pap, og det er helt fint.

Dobbeltheden skal understreges for at latterliggøre.

Vi kan også vælge en anden vinkling med samme dobbelthed. Politikens forhold til ytringsfrihed. Man er knipske og fordømmende, når det gælder ord, men for at demonstrere sin uendelige “tolerance” og frigjorthed bringer man i stedet en masse petit journalistik og reklamerer på vulgær måde for sig selv.

Den konstante dobbelthed er et af tidens tegn, og JP har også meget af den. På den ene side er man forarget over Co2-udslippet, og på den anden underholder man læserne med endeløse henvisninger til de ti “mest sexede bountyøer at holde ferie på” og de ti byer, som er mest på vej op, og som man endelig ikke må snyde sig selv for at opleve i 2009. Eksempelvis Shanghai, Buenos Aires, Vancouver og andre steder i nabolaget.

Men mest idiotisk var alligevel den ekspert og coach, der blev sat til at udtale sig om, hvorfor en række danske uddannelsesinstituioner for mellemlange uddannelser i katastrofal grad mangler ansøgere. Hvad tror du, han svarede? Det kan du med garanti ikke gætte.

Han svarede, at navnene på institutionerne ikke var tilstrækkeligt “sexede”. Det drejede sig bl.a. om navne på uddannelsessteder for sygeplejersker, og man havde givet dem et swung ved at kassere deres danske navne og give dem engelske i stedet. Det er jo muligt, at folk ikke har begrebet, hvad uddannelseerne står for, og det kan man vel ikke fortænke nogen i. Men det er nok en eller ande EU-idé om at vi skal være globale og uddanne andre landes unge. Det gør vi ellers i rigelige mængder i forvejen, og det betaler sig ikke. De rejser alligevel hjem eller et andet sted hen, når danske skatteydere har betalt deres kostbare studieår.

Janne

Posted: 8 december 2008 - 18:18 - Svar

Ekstrabladet er gået hen og blevet bornert. I hvert fald denne kvindelige journalist der skriver om Messerschmidt og kæreste og ikke lader til at være særlig rummelig:

“Det bizarre, danske kendispar har nemlig i anledning af julen udgivet en cd med et håndplukket udvalg af både engelske, franske, spanske, italienske og danske julesange.”

h t t p://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/article1095398.ece

johansen

Posted: 8 december 2008 - 18:29 - Svar

Vi har endnu til gode at se samarbejds-Politiken reklamere for deres menighedsblad via en hijab-kvinde med spredte ben. Den avis kan ikke tages alvorligt, før man viser alle kvinder og ikke blot vi med håret i fri dressur.
Det andet er hykleri.

Magga

Posted: 8 december 2008 - 18:48 - Svar

Politiken kan jo også vælge mandlige modeller. Ikke at jeg tror, at den slags sælger aviser til kvinder, men man må jo tage hensyn til bøsserne.

Magga

Posted: 8 december 2008 - 19:16 - Svar

Eller hvad med en harem-version.

Er harem den bedste lokkemad til europæere?

http://washingtontimes.com/news/2008/dec/07/westerners-welcome-harems/

HelgeD-H

Posted: 8 december 2008 - 20:22 - Svar

Ligesom den Irakiske tolk som fik sine to hustruer med herop til Danmark, hvilket gav en del politisk fnidder.
»Jeg ikke forstå, hvorfor mig ikke må have begge koner.«

Zonka

Posted: 8 december 2008 - 21:45 - Svar

@magga & johansen,
Det ville da være befriende at se en mandlig model iført hijab med spredte ben, det ville jo være en kærkommen gave til Poletikens kernesegment ifølge deres egen selvopfattelse… to fluer med et smæk, bøsser og muslimer og måske tre hvis fyren med de spredte ben og hijab får lidt kærlige smæk samtidigt 🙂

Morten - - -

Posted: 9 december 2008 - 03:01 - Svar

@ LFPC

“eller også kvæles vi alle langsomt ved at salamiskiver bliver skåret af vores samfund, til der intet er tilbage af det vi er vokset op med.”

Nej. Det kommer til at foregå meget mere harmonisk, end som så. Vi vil være oldgamle, eller døde, når det virkeligt sker, og vores børn vil forlængst have lært at acceptere det, som noget naturligt.

Vi, der faktisk kan huske noget andet, forsvinder bare. Der er ikke lang tid til – kortere, end du tror. Ungdommen har allerede helt andre erfaringer, end vi. Der er tale om en regulær generationskløft.

Vi forsvinder bare … helt naturligt og harmonisk, som løv, der faldt i fjor.

– – –

Magga

Posted: 9 december 2008 - 06:35 - Svar

Morten

Det er meget sandsynligt, at du har ret, men der kan ske uventede ting, hvis økonomien dejser, og de yngste generationer opdager, at de stegte duer ikke pr. automatik flyver ind i munden på den.

Måske skulle man bare nyde livet og glæde sig over det, der fungerer. Avisen kom for en halv time siden. Rundstykkrne luner i ovnen, og snart er kaffen klar.

Morgensang med lidt dårlig lydkvalitet men smukke billder.

http://www.youtube.com/watch?v=39WkwQUve3o&feature=related

LFPC

Posted: 9 december 2008 - 09:11 - Svar

Jeg tror også at langsom afgivelse af friheden bliver en af komponenterne, og allerede nu er det vel helt utænkeligt at opvoksende skolebørn kan sige ting som ‘dette er vores land’. Det hører en anden tid til, og undervisningen skal sikkert få trukket den slags ‘forkerte’ tanker ud af dem, hvis de skulle opstå.

Men som Magga skriver så ligger der også nogle spændinger gemt i det økonomiske. Når nu så mange er på overførselsindkomskter, hvad sker der så hvis vælgerne siger stop til at poste penge ned i et bundløst hul for at bevare lidt af roen, eller økonomien simpelthen umuliggør velfærdsstaternes fortsættelse? Andre scenarier kunne være bydele eller område der løsriver sig som selvstændige enklaver, men stadig forventer at få leveret overførselsindkomster, vand, el, osv. Er dette holdbart i ret lang tid? Sådan en sharia-enklave kan umuligt blive selvforsørgende, men er afhængig af dynamiske, liberale økonomier.

Der ligger derfor i forholdene nogle faktorer (der er selvfølgelig mange flere end disse) der kan udløse spændinger. Og skulle det ske, så viser historiske erfaringer mig bekendt at disse spændinger løber langs etnisk/kulturelle brudlinjer. Det bliver ikke spor sjovt, og jeg håber bare at jeg ikke er her til at overvære det til den tid.

HelgeD-H

Posted: 9 december 2008 - 09:39 - Svar

Tak for linket, Magga.
Her vil jeg gerne supplere med “Dejlig er Jorden” på YouTube.
Dejlig er Jorden – julekoncert i Vejlefjordkirken
http://www.youtube.com/watch?v=UgzOmdLTrko&feature=related
Og i den svenske udgave: Härlig är jorden
http://www.youtube.com/watch?v=bOEjALMk1Gs&feature=related
Hvilken nydelse at prise livet.
Og som ikke-muslim være stolt over at være på et højere kulturelt stade.
Jeg takker min Gud for at være født i frihed, før Danmark blev meldt ind i EF.
Ligeledes takker jeg min Gud for, at muslimerne havde en svaghedspeiode på omkring 300 år, hvor Europa kunne udvikle sig
i fred for muslimsk tilstedeværelse.
Herligt som børnene og de unge kan synge igennem på Dejlig er Jorden, jeg har ondt af dem, for den fremtid som lurer i horisonten, og som de så lykkeligt er uvidende om, og som politikerne har et ansvar for.

Hvis de givne URL ikke fungerer, beklager jeg meget.
For så må man taste overskrift, eller tags ind i søgefeltet.

Med venlig hilsen.

Morten - - -

Posted: 9 december 2008 - 10:40 - Svar

Det er præcis dér, vores “lyssprække” findes! Fraværet af bæredygtighed i kolonien. Den stadigt mere massive systemafhængighed i især det segment.

Derfor er dét, jeg beskriver, kun en tendens – og jeg gad ikke skrive det, hvis det ikke netop var for at fremprovokere analyser, som dem, du her kommer med.

Fremtiden tilhører den enklave, der først udvikler en bæredygtig livsstil på dansk grund. Bæredygtig betyder i denne sammenhæng blot fremtidssikret.

En sådan selvberoende livsstil – der i realiteten kræver, at pizza skiftes ud med dansk rugbrød – vil også hæmme den fremmedgørelse, der er årsag til, at de nye generationer ikke med sindsro kan sige: “Dette er mit land”.

Selvfølgelig har vi en fremtid, hvis vi vil. Vi skal bare stille og roligt udvikle os, sammen med andre (det kan ikke være et helt ensomt projekt), til at blive det kim, der skal blive det danske samfund på dansk grund. Så kan vi lade den gamle eg gå ud med større fred i sjælen, thi vi bærer dens gener. Og vi er livsduelige.

Lær jer selv og jeres børn basale færdigheder, så de og I bliver livsduelige. Det gør jeg! Kampen er startet …

– – –

HelgeD-H

Posted: 9 december 2008 - 10:53 - Svar

Når krybben er tom bides hestene.
Hvordan kan en stormufti tro et samfund kører bedre uden renter, og med sharia-banking ?
Ingen vil låne penge ud til andre, uden at få en økonomisk gevinst som modydelse.
I middelalderen var man også modstander af at give, eller få renter. Derfor gav man denne bankdrift til jøderne, fordi man ikke selv ville have med rentepenge at gøre.

Magga

Posted: 9 december 2008 - 16:41 - Svar

Selv tak Helge, dine videoer var også dejlige at lytte til. Meget engageret sang fra Vejlefjord kirke. 🙂

Ligeledes med venlig hilsen

Leave a Comment