16
dec
Seneste opdatering: 17/12-08 kl. 0008
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

her er hån spot og latterliggørelse for alle pengene. Masser af modificerede serier -og intet er som det skal være.

screenshot003

De græske optøjer, og trådene til Europa og Mellemøsten

Jeg kan dårligt forestille mig ret mange vigtigere artikler end den jeg citerer fra her, men det er nødvendigt at understrege at den præsenteres ‘som beset’. Der trækkes nogle forbindelser og fremsættes alvorlige påstande om undergravende virksomhed begået af europæiske ‘rogue’ elementer i sikkerhedsapparatet, påstande som selvfølgelig kræver behørig dokumentation, uden hvilket artiklen må afvises som blot konspirationsteori. Men som øjenåbner er den uden sidestykke i sin påstand om at autonome grupperinger i Europa kører i tandem med jihadister med det mål at destabilisere Europa, og at den uro vi oplever i denne tid kun er et varsel om endnu værre tilstande.

Som sagt er påstanden om organiserede sammenhænge mellem autonome, jihadister og folk i de europæiske sikkerhedstjenester sensationel, og muligvis uhyrlig. Men det er åbenlyst, at flere forhold vi alle ved selvsyn kan iagttage i medierne kalder på forklaring. F. eks. den passivitet der udvises i forhold til hærgende autonome grupper, fra såvel politisk som fra politiets ledelses side, hvor løsladelser og opgivelse af at sigte anholdte er hverdag. Ungdommeligt medlemsskab af venstreekstremistiske bevægelser betragtes som ren livsstil, og ikke som en belastning i forbindelse med ansættelsesforhold senere i livet. Personligt synes jeg at disse sager stinker, og blot at affeje dem med en henvisning til at journaliststanden nu engang er venstreorienteret er ikke nok. Passiviteten og accepten har også at gøre med hvor alvorligt disse elementer bliver betragtet af politikere og politiledelse. Derfra og til den græske journalists påstande er der selvfølgelig et langt stykke, og det kan kun blive spændende at se om der kommer noget mere håndgribeligt på bordet.

[…] The riots were orchestrated since late summer 2008. There were reports within the Greek police that the riots would commence by the Christmas period at the latest; the location and the justification was not known, but any event could have caused them. This is a copycat case of what happened in France in October 2005.

The culprits in the higher level are Islamic networks in the Middle East, hand-in-hand with corrupted Western officials that are selling their services for the highest bidder.

The purpose is to destabilize Greece, since it is the “Weakest link” of the Eurozone countries. The ultimate goal is the creation of a European space suitable for expansion of the Middle Eastern networks. For the moment the latter use a variety of techniques to bolster their aims […]

There is a great issue nowadays with the existence of more than obvious links between renegade intelligence officers of Western origin with anarchist-radical movements in order to destabilize European countries. […]

The new American Administration should really understand that it has been used for a number of years by Riyad (and others) that has already managed to throw American forces into the Iraqi and Afgani battlefields were the new 21st century Mujahedeen forces are being molded. They will be used against Europe in a few years in a play that surpasses the ability of the Western capitals to deal with this kind of war. […]

Rioting by “Radical youth” will become an everyday reality in the Continent in the coming years and the security forces should look further than their nose when assessing a situation. […] Once more, it has to be stressed that rogue elements of Western security forces protect them and they have to be dealt with as soon as possible [mine fremhævelser, samt enkelte stave- og slåfejl rettet, LFPC] Riots in Greece: The undercover news

Artiklens forfatter Ioannis Michaletos har til en polsk avis givet et højst interessant interview hvor analysen ovenfor uddybes: Interview: Riots in Greece. Jeg savner stadig afklaring mht. spørgsmålet om hvilke motiver de angiveligt involverede efterretningsofficerer skulle handle ud fra. Er der virkelig folk her der sympatiserer med autonome og/eller jihadister, eller bliver disse brugt som ‘patsies’, på samme måde som Gladio-samarbejdet efter 2. verdenskrig, der oprindeligt skulle organisere et sovende netværk af modstand til brug ved evt. sovjetisk invasion af Europa, men som muterede til et redskab for bl. a. belgiske og italienske fascister, med det mål netop at destabilisere demokratierne her? Eller taler journalisten primært om løsgående elementer i mellemøstlige efterretningstjenester? Et virkelig interessant og vigtigt emneområde, så forvent ikke at se det behandlet i mainstreammedierne herhjemme (LFPC).

Grækenland er fortrængt af andet i danske medier, men det betyder ikke at det hele er  overstået, højest at Stein Bagger er landet og der var jordskælv i morges: Greece: Youths attack Athens police building   ,   Greek protesters occupy state TV, interrupt news  (tirsdag kl 15)  (Steen)

A man seen near a police van damaged during a firebomb attack by masked youths on the riot police headquarters, in Athens, Tuesday, Dec. 16, 2008. Police say some 30 youths hurled stones and petrol bombs at the building, damaging eight vehicles. No injuries were reported. As violence flared up again in Greece after two days of quiet, youths also clashed with police outside a court in the northern port city of Thessaloniki. (AP Photo/Petros Giannakouris)

GREECE RIOTS

2008_12_16t083255_450x291_us_greece_unrest


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Fine Line

Posted: 16 december 2008 - 17:01 - Svar

“Men som øjenåbner er den uden sidestykke i sin påstand om at autonome grupperinger i Europa kører i tandem med jihadister med det mål at destabilisere Europa, og at den uro vi oplever i denne tid kun er et varsel om endnu værre tilstande.”

I 90’erne var der på Nørrebro samarbejde mellem unge udlændinge og autonome. Om udlændingene dengang var islamisk bevidste er måske tvivlsomt.

Magga

Posted: 16 december 2008 - 17:57 - Svar

Vi ved jo, at der allerede er forbindelse mellem vores “de unge” og muslimmer, og at de ved flere offentlige lejligheder har trukket i samme retning. Men hvor meget, der skal lægges i dette, ved vi ikke, og måske ved de det heller ikke selv. Voldsromantik er åbenbart det væsentligste for “de unge”.

Vi ved også, at Banditos i modsætning til HA’erne kan arbejde sammen med muslimske bander.

Kunne også have lyst til at nævne, at jeg fx finder saudiernes nteresse for moskebyggeri ekstra påfaldende, når det gælder det tyndtbefolkede nordlige Skandinvavien, hvor de har været meget generøse. Dette kan næsten ikke forbindes med andet end strategisk planlægning.

Jeg vil tillige gøre opmærksom på noget helt andet, som bør påkalde sig politiets interesse. Som vi alle ved, skal dhimmier betale en særlig skat i de muslimske samfund. Da Norge endnu ikke er blevet muslimsk, tyder meget på, at imamer og deres flok har sørget for, at nordmændene alligevel kommer til at betale, dog ikke frivilligt og åbenlyst, men i form at islamisk legalisering af tyveri, og her tænker jeg ikke alene på det omfattende tyveri af får.

Vi ser i den forbindelse igen, hvordan islamisk jura og religion går hånd i hånd på en måde, som vi ikke kender til.

http://www.rights.no/hrs_skrib_gen/arkiv/hrs_65.60_050522_108.htm

Jeg håber, at en vaks politiker, politimand eller journalist vil tage fat på at undersøge, om lignende forhold praktiseres i Danmark.

steen

Posted: 16 december 2008 - 18:39 - Svar

@Fine Line:

“I 90′erne var der på Nørrebro samarbejde mellem unge udlændinge og autonome. Om udlændingene dengang var islamisk bevidste er måske tvivlsom.”

Jeg så på nært hold de to seneste optøjer på Nørrebro. Jeg er ikke i tvivl om at Nørrebro er i en glidende bevægelse hvad angår vold: autnome > indvandrere.

Ved de seneste optøjer,fik autonome tæsk af indvandrere, fordi de autonome ikke ville gå med på de andres volds-ønsker. Om ti år er er optøjer som det om Ungdomshuset utænkelige, tør jeg godt spå. De vil ha en hel anden karakter.

Det kan være jeg tager fejl, men jeg tror det bliver svært for danske islamister at hijakke ret mange autonome til en lokal dansk jihad.- Forresten er ejendomsmarkedet på Nørrebro gået endnu mere i stå end i andre steder i byen. Folk vil ikke bo der. Ikke købe ejer- ikke engang andelslejligheder til deres studerende børn. Jeg gætter på Nørrebro og Nordvest er i en nedadgåënde spiral, det bliver svært at stoppe.

Video og foto fra foråret 2007

Balder

Posted: 16 december 2008 - 19:35 - Svar

Jeg kan godt lide den måde Ioannis Michaletos sluter sin artikel på:

“Once more, it has to be stressed that rogue elements of Western security forces protect them and they have to be dealt with as soon as possible.”

Jeg tror nok at mange af os har nogle stykker i tankerne. Som grundregel kunne man vel anholde alle der går med EU sokker, og underkaste dem nogle grundige forhør!

LFPC

Posted: 16 december 2008 - 23:27 - Svar

Jeg ved ikke nok om situationen i gadehøjde, men mon ikke der ofte er tale om ad-hoc-fællesskaber, bundet sammen af had til det bestående samfund? Hvem der er anarkister og hvem der er socialister er ikke til at blive klog på, og spørgsmålet er vel også om det betyder så meget, og mere skal ses som forskellige måder at legitimere voldelig adfærd.

Deres målsætninger er selvfølgelig også uinteressante for så vidt som de aldrig vil kunne realisere dem. Måske tilstrækkeligt af denne slags optøjer vil kunne skubbe samfundet i retning af anarki, med den lille tilføjelse at det nok ikke har noget at gøre med deres pubertære forestillinger om et anarkistisk samfund, hvor grænserne er nedlagt, og mangfoldigheden trives. Anarki i virkelighedens verden handler selvfølgelig om den stærkes ret, om klaner og krigsherrer osv. Ikke om at være en mager veganer med piercinger i næsen.

Historisk er der selvfølgelig også forbindelsen mellem Blekingegadebanden og PFLP. Igen ved jeg ikke så meget, men er/var PFLP ikke mere socialistisk end islamisk?

Magga

Posted: 17 december 2008 - 01:02 - Svar

Jeg ved ikke, om det giver nogen mening at skelne mellem socialisme og den såkaldte islamisme i en sammenhæng, hvor det alt overvejende handler om territorium og magt til at få det. PFLP skal jo betragtes som en af flere organisationer under PLO-paraplyen, hvor også al-Fatah findes, og dermed er vi hos Yasir Arafat.

Forleden aften sad jeg og nærlæste noget af Helle Merete Brix’ “Mod Mørket” og blev da opmærksom på, at hverken PLO, al-Fatah eller Arafat forekommer i index, derimod meget om Hamas og også om Naser, Hizbollah og Hitzb-ut-Tarir og jo især om den største muslimske organisation Det Muslimske Broderskab. Det undrede mig, især da der synes at have været en ret så intens forbindelse mellem på den ene side Nazityskland og nazister i det hele taget og på den anden side den arabiske verden. Man beundrede Hitler og Mussolini, og det menes, at det var medlememer af broderskabet, der satte rygter i gang om, at Hitler i hemmelighed var konverteret til islam og kaldte sig Hayder, Den tapre (p. 31)
Hodja har en del arabernes stærke interesse for nazismen.

http://hodja.wordpress.com/2006/06/24/einsatz-kommando-i-mellem%C3%B8s ten/

Hvor går grænsen mellem sympati, en vis forståelse og interesse, slendrian til fordel for forbryderne eller direkte korruption, hvis vi ser på de hjemlige forhold?

Der er vel tale om glidende overgange, og umiddelbart vil jeg afvise korruption i større stil indenfor politiet, bortset fra nogle små fisk, som altid vil kunne være til stede. Men at der er slendrian og pladderhumanisme, måske også dovenskab, det indtryk er i øjeblikket vidt udbredt.

I grunden vil jeg helst tage mit udgang i den naive Hans Jørgen Bonnichsen, fordi jeg som mange andre har fundet hans optræden påfaldende. Både pga. hans upassende åbentmundethed, men også pga. hans insisterende måde at forsvare sig på. Det havde efter min mening været mere nærliggende, om han havde trukket følehornene til sig og havde indset, at han går for langt, når han hele tiden lader sig interviewe. Det er, som om han har et kolossalt og upassende behov for at forsvare sig, og det er sært. Han opfodrede endda til at melde ham til politiet, hvis man mente, at han var gået for langt, og det er en meget overgearet reaktion. Men måske lider han af depression over at være blevet pensioneret.

Stod det til mig, ville jeg under oprydningen indenfor politiet fokusere skarpt på de muslimske rådgivere, man har benyttet, og hvor vi allerede kender navnene på flere, som har skabt sig en hurtig karriere på et meget spinkelt grundlag. De har efter min mening rådgivet elendigt, og hver gang andre konstaterer det eller de selv finder det nødvendigt at påpege et eller andet, trækker det altid i de samme retninger. De styrker deres egen postition og mildner luften for de får, der stod til klipning.

Jeg tror, at såvel politikere som politiet har været alt for villige til at tro på alt, hvad de fik fortalt, måske fordi det var det letteste, altså pga. slendrian og manglende vilje til opfølgning. Det har jo i årevis været tydeligt, at politkerne ikke anede, hvad de talte om, når det gjaldt og gælder islam, eller at de forstiller sig ud i det groteske.

Det kan være praktisk for den højre hånd ikke at vide, hvad den venstre foretager sig, og der synes at være et gennemgående mønster, hvor politikere hele tiden skøjter på overfladen og prioriterer en masse offentlig optræden af forskellig art højere end virkelig fordybelse i det, som de burde fordybe sig i som folkevalgte med store ansvar. Det er tit så uendelig pinligt at høre på dem.

Det har minsandten også været pinlig at opleve Per Larsen som socialpædagog. Politiet burde opgive den holdning og koncentrere sig mere om vi andres interesser end om voldsmænd og andre forbryderes ve og vel. Det har skævvredet opgaverne så meget, at folk har tabt respekt for politiet, og det er en skam for alle parter. Dette har Hesselbjerg, Larsen og Bonnichsen et stort ansvar for, men også diverse politimestre i Århus bør nævnes i den forbindelse.

Jeg vil sige, at der er grænser for, hvor længe politikere kan omgive sig med fiasko-rådgivere uden at afskedige dem. De har passeret det tilladelige i så henseende, synes jeg.

Se fx på Naser Khader, der er på stadig rejse for at finde “stjerner” (hans udtryk) til sit påståede antiislamiske projekt, som om der var tale om et show med ham selv som superstjerne. Han er ganske almindelig partileder for et lille parti, og hvornår har andre partiledere fået et stort beløb på finansloven og carte blanche til at køre sit eget løb for skatteborgernes penge og til skade for sit eget parti?

Den sag lugter ikke godt. Men er det korruption? På grænsen vil jeg mene.

Vivi Andersen

Posted: 17 december 2008 - 01:37 - Svar

Magga 5:57

På sæt og vis betaler danskerne allerede en form for Jizya idet hver eneste slagtet kylling betyder en afgift til den hjemlige islam.

Om det er imamen, der udfører bønnen over kyllingerne, der får pengene eller den moskee han er tilhørende aner jeg ikke.

Magga

Posted: 17 december 2008 - 12:04 - Svar

Gud fri os vel, Vivi Andersen. Det var aldrig faldet mig ind, at imamerne får betaling pr. styk, men det er fordi jeg ikke har den rette tæppehandlertankegang. “Følg Pengene”, det er tit den vej, man skal gå.

Så her er en gåde, som alle kan deltage i at løse.

Hvor mange kyllinger slagtes der i Danmark om året?

Hvormange er halal?

Hvor meget betales der pr. kylling for halallingen?

Hvem får pengene, hvilke moskeer, og hvilke islamiske trosretninger?

Hvilket tal fremkommer, når vi ganger antal med stk. pris?

Hvad bruges pengene til?

Bruges de i Danmark eller sendes de videre?

Magga

Posted: 17 december 2008 - 14:52 - Svar

Politiets Efterretningsvæsen er i søgelyset, ingen tvivl om det. Hvorfor afstod man i sin tid fra at blande sig i Blekingebandens palæstinensiske forbindelser, da muligheden forelå? Og hvad er det med ham Bonnichsen, tidligere PET-chef, der har så umådelig svært ved at tie stille?

Som om det ikke var rigeligt med en af slagsen, har en anden pensioneret PET-chef meldt sig på banen, og først tænkte jeg, at nu blev det rigtigt pinligt med endnu et sludrechatol, men jeg har ændret mening.

Så velkommen til et indlæg, der bygger på udtalelser fra juristen Ole Stig Andersen, der var chef for PET 1975-1984 og Folketingets direktør 1995-2000. Ganske vist lægger han ud med noget af en overdrivelse, idet han fremstiller situationen, som om han har været tavs og holdt sig væk fra medierne indtil nu, men det er ikke helt rigtigt. I april 2007 var han allerede ude i Information, hvor man kunne læse dette:

”Den nye terrorlovgivning svækker retssikkerheden, mener tidligere PET-chef Ole Stig Andersen og advarer om, at efterretningstjenestens øgede beføjelser alt for let kan misbruges. Politikerne tror, at når bare der skal indhentes en dommerkendelse, er den hellige grav velforvaret Men det er desværre ikke tilfældet, siger han.”

http://www.information.dk/138448

Dags dato er Ole Stig Andersen rigtigt i vinden i Jyllands-Posten. Først på forsiden og derefter på side 4 i artiklen ”Tidligere chef for PET kritiserer terrorlovgivning” og endelig har han skrevet dagens kronik og bebuder, at fortsættelse følger i morgen.

Det glæder jeg mig til, for endelig, endelig, endelig, på et tidspunkt hvor jeg spurgte mig selv om alle offentligt ansatte i store stillinger er vege og undvigende tågehorn, upålidelige med bilag som f.eks. Rigspolitichef Torsten Hesselbjerg, der netop er blevet fyret, osv. får vi her en velskrevet kronik af en mand, der har noget på hjerte og fremlægger det i klart sprog.

Hvad dette skal ende med, er ikke nemt at sige, men Herregud hvor er det befriende at erfare, at vi også har haft skarpere hjerner involveret i PET.

Hvem der holder med hvem i sidste ende, vil jeg dog sætte et spørgsmålstegn ved, den nuværende PET-chef er indtil videre usynlig, og det samme gælder ham, der var ved roret, da beslutningerne om Blekingegadebanden blev truffet i 1980’erne.

Kronikken indledes med en lidt overbærende humoristisk kommentar til Bonnichsens hyppige tv-optrædener. Men så kommer der et forsvar, for Andersen mener, at Bonnichsen på det sidste har haft fat i noget væsentligt, når han plæderer for dialog med de muslimske miljøer. Og så skriver han:

”Noget andet er så, at det måske i dagens Danmark er uklogt at benytte ordet dialog, som dog kun betyder samtale. Man kan måske få det indtryk, at Bonnichen ved at anvende dette ord sigter mod at opnå en eller anden form for indforståelse eller ligefrem aftale gennem en kontakt med de muslimske miljøer. Dette er næppe hans hensigt.

Alt dette får mig til at mindes følgende citat fra de amerikanske professorer Ian Burumas og Avishai Marglits bog ”The West in the eyes of its enemies”: »At forstå er ikke at undskylde, ligesom det at tilgive ikke er at glemme, men uden at forstå dem, der hader Vesten, kan vi ikke gøre os håb om at hindre dem i at ødelægge menneskeheden«.”

Vel talt, og havde vi dog blot en snert af fornemmelse af, at vore politikere og embedsmænd har erkendt dette. Har de det, holder de det i hvert fald godt skjult. Siden forklarer Andersen om sin nye åbenhed overfor pressen:

”For det første er jeg blevet påvirket af, at det forhold, at Justitsministeriet fik nedsat en Undersøgelseskommissionen vedrørende PET.

Jeg har måttet stille op til mange afhøringer, og jeg er derved blev tvunget til at vandre tilbage til fortiden ad tilgroede stier.

Dette har givet mig anledning til mange refleksioner af mere principiel karakter, og jeg kan ikke undgå at foretage sammenligninger mellem truslen mod Danmark under Den Kolde Krig og truslen i dag mod vores samfund på grund af terror.”

Dette er en mand, der læser bøger, og da der utvivlsomt hentydes til en bog af ældre dato, skal jeg ikke undlade at gøre de yngre årgange opmærksom på, at da den verdensberømte norske forfatter Knut Hamsun efter Anden Verdenskrig skulle stå til regnskab for sit forhold til nazismen, blev han indlagt på et psykiatrisk hospital og fik den tvivlsomme diagnose, at han led af varigt svækkede sjælsevner, populært sagt ikke var tilregnelig. Dette var en bekvem diagnose, idet Norge på den måde undgik en rettergang mod den førhen så fejrede nobelpristager, Men Hamsun skrev ikke desto mindre en bog, som modbevidste diagnosen, som kan betragtes som et forsvar, og som fik titlen ”Paa gjengrodde Stier”. Så hvor vil Andersen hen med den parallel?

http://www.netleksikon.dk/k/kn/knut_hamsun.shtml

Andersen vil igen advare mod terrorlovgivningen og om, at ingen har de rigtige svar, men at det er blevet tungere for politikerne end under Den kolde krig at bære ansvaret for en eventuel terror, og at lovgivningen skal ses i det lys, men at vi ikke befandt os på stenalderstadiet i så henseende, førend ”terrorpakkerne”.

Hvem der besluttede dem, og hvem der rådgav oplyses ikke, men der var tale om en tværministeriel arbejdsgruppe. Som jeg ser det, er sidste afsnit i denne lange kronik ikke det mindst interessante, for det er et emne jeg selv har tværet rund i i en sådan grad, at jeg følte mig som den sidste mohikaner – muligvis på vildspor. I forrige afsnit har Andersen skrevet, at økonomien ikke er afgørende for politikernes beslutninger:

”Det er problematisk, at krigen mod eller frygten for terror har medført en større lukkethed i vores demokrati samtidig med, at PET lægger beslag på flere og flere ressourcer. En bodyguard døgnet rundt er en bekostelig affære. Vi taler om 24 timer, der skal dækkes ind, hvortil kommer ferie, helligdage, sygdom, afspadsering, barselsorlov, efteruddannelse, kursusdeltagelse m.v. Jeg mener at kunne huske, at en vagt døgnet rundt ”kostede” otte årsværk eller 16 årsværk, såfremt man var to sammen.

Siden hen må dette resultat være vokset væsentligt, hvortil kommer, at frygten for terror har medført, at der er brug for flere og flere bodyguards. (…) Bodyguards beskytter i øvrigt ikke imod den professionelle morder, men alene mod amatører, og mentalt forstyrrede personer, som har et utæmmeligt behov for – f. eks. ved at hælde maling over statsministeren – at protestere over for systemet ved brug af grænseoverskridende og altså også ulovlige metoder.

http://jp.dk/meninger/kronik/article1545669.ece

Magga

Posted: 17 december 2008 - 15:11 - Svar

“Blekingegadebanden stjal rampelyset, men var ikke ene om at have kontakt til palæstinensiske TERRORGRUPPER i 1980erne. Fra Danmark planlagde Yassir Arafats elitekorps »Force 17« attentater i København, Oslo og Tel Aviv, og

Af Bent Blüdnikow og Kasper Krogh og Morten Frich
Sidst opdateret Lørdag den 15. marts 2008, 20:40

Alarmen kom direkte fra Politiets Efterretningstjeneste (PET) og tikkede ind hos lufthavnspolitiet i Kastrup midt på eftermiddagen 5. april 1989: En gruppe på 12 terrorister, angiveligt af palæstinensisk ophav, var på vej fra Damaskus til København for at udføre en flykapring i et af de skandinaviske lande. Samme alarm gik ud til Oslo, Stockholm og Helsingfors.”

På den baggrund var det ganske “flot” at give Arafat en delt Nobels fredspris i 1994.

http://www.berlingske.dk/article/20080315/kultur/703150026/

Og lad os heller ikke glemme Palæstinenserloven af 1992, der var en ren Pandoras æske:

“Umiddelbart efter vedtagelsen valgte over halvdelen af palæstinenserne at tage tilbage til Libanon for at fejre opholdstilladelsen i Danmark – på trods af at de havde påstået at de havde været forfulgte i Libanon. Ugen efter kom det yderligere frem at 312 af de 321 angiveligt forfulgte palæstinensere havde rejst frem og tilbage mellem Danmark og både Libanon og Syrien i løbet af 1990 og 1991, mens de havde søgt asyl i Danmark.

I 2005 viste en undersøgelse at omkring 42% (135) af palæstinenserne i de efterfølgende år har været involveret i og dømt for kriminalitet og at 74% (238) var på passiv forsørgelse. Af de 110 børn født af gruppen af 321 palæstinensere havde 56% (62) været involveret i kriminalitet.”

http://da.wikipedia.org/wiki/Pal%C3%A6stinenserloven

Fine Line

Posted: 17 december 2008 - 19:47 - Svar

Palæstinenserne har i en ny undersøgelse også vist sig at være de mest kriminelle.

Og de var vel også for en stor dels vedkommende indblandet i had-kampagnerne mod Danmark i kølvandet på Muhammed-tegningerne?

Det burde undersøges og efterprøves, hvor udlændinges loyalitet ligger, da en stat kan ikke rumme et uendeligt antal af individer, der ikke er loyale overfor staten.

HelgeD-H

Posted: 17 december 2008 - 20:31 - Svar

@Fine Line
-Nemli! Kan du huske under Muhammed-krisen, at der i de Palæstinensiske områder var razzia, eller klapjagt efter danskere
i området ?
Kun tilfældigheder gjorde, at danskere som opholdt sig i de Palæstinensiske selvstyreområder slap ud, da Palæstinenserne var
efter danskere.
Gidseltagning af danskere ville have kompliceret situationen
på Christiansborg.
Denne februar 2006 vil jeg aldrig glemme. At muslimsk had var kastet på Danmark, på linje med U.S.A., Israel og U.K. .
Jeg håber der i februar 2009 skrives mange kommentarer med relation til Muhammed-krisen.
For det med at flere udenlandske fulgte efter med Muhammed-illustrationer, som f.eks. Charlie Hebdo m.fl. -det blev slået ned.
Jeg har gemt udklip fra JyllandsPosten fra februar 2006.

Vi ved udlændindenes loyalitet ikke ligger i Danmark.
Men hvad undersøgelsene og efterprøvningerne viser
afhænger af hvilken instans som foretager undersøgelsen.

Magga

Posted: 18 december 2008 - 00:30 - Svar

Naser Khaders ven Fathi rejser rundt på danskernes regning i Mellemøsten og sender af og til læserbreve, der er hvidglødende af had. Han er Hamas og Hitzbollah sympatisør og tager sig ikke af, at der er tale om terrororganisationer. Hvorfor skulle han da også gøre det, når pengene kommer så nemt til ham, og alle øjensynligt er ligeglade med, hvad han laver og blot stikker ham pengene?

Hvorfor gør de egentlig det? Er Danmark også blevet Hamas og Hitzbollah sympatisør?

http://ms.smartlog.dk/_Fathi_El-Abed_-_demokratisk_muslim-post63125

Hvor Khader rejser rundt, ved vi ikke, kun at han hele tiden er på farten og ikke passer sit arbejde. Det er meget hemmeligt, hvad Khader laver, men også i den forbindelse er det os, der betaler.

Rejser Khader mon med et hof af bodyguards?

Har Venstre bevilget rejsepengene som beskæftigelsesterapi og i håb om, at Liberal Alliance går nedenom og hjem?

http://avisen.dk/demokratiske-muslimer-blev-irriterede-paa-khader_6318 5.aspx

Leave a Comment