17
dec
Seneste opdatering: 18/12-08 kl. 0014
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

så kan man godt downloade sit eksemplar, inden Google / You Tube følger trop

A press release from Gerard Batten MEP:

SHOWING OF THE FILM FITNA BANNED BY ORDER OF THE CONFERENCE OF PRESIDENTS

It is with great regret that I have to announce the cancellation of the showing of the film Fitna at the meeting with Mr Geert Wilders MP today at 2pm.I was informed of this decision today.Nevertheless a press conference will take place at 2pm in room R 3.1 with Mr Wilders and myself.

The banning of this film is a direct attack on free speech. A parliament that constantly talks of freedom, democracy and tolerance has shown once again that these are empty words when it does not agree with what is being said.On the same day that the European Parliament awards the Sakharov Prize to the Chinese freedom campaigner Hu Jia the Conference of Presidents deny free speech to one of its own members.The press conference is open to MEPs and their assistants as well as accredited members of the press.Anyone who wishes to view Fitna before the meeting can do so by going to Live Leak.

Yours sincerely,Gerard Batten MEP
UK Independence Party, Brussels Journal , Radio Netherland og Ingen adgang for “Fitna” i EU-Parlamentet

Hotel Pennsylvania
7 th Avenue, bygget 1919, Lower Manhatten nær Empire State. Tilholdsted for blandt mange andre William Faulkner.

“The hotel is famous for its grandeur and place in the world of jazz musical entertainment. The renowned Cafe Rouge Ballroom (considered one of the most popular nightclubs in New York during the late 1930’s and 1940’s) hosted most of the Big Band Era’s musicians. These included the Dorsey brothers, Fred Waring, Benny Goodman, Count Basie, Duke Ellington and of course, the Glenn Miller Orchestra who regularly broadcast across America, “Live from the Cafe Rouge.” New York’s Hotel Pennsylvania has kept the same telephone number since 1919, which was immortalized in the 1938 Glenn Miller hit “Pennsylvania 6–5000.” This is New York’s, and perhaps the World’s longest continually used telephone number.” (Foto : dec. 2008, Hans Rustad, Document.no)

img_0087

Westergaard, Hedegaard og atombomben

“Nu har makkerparret Lars Hedegaard og Kurt Westergaard provokeret – igen, fristes man til at sige – med deres nye bog, “Groft sagt”. Selvom der ikke er ret meget nyt at hente, så har de i ytringsfrihedens hellige navn set det som deres ret og pligt til at koge suppe på gamle pølsepinde, der desværre stadig opleves som anstødssten, både blandt indvandrere og blandt dem af os, som synes, at ytringsfriheden har været grundigt misforstået i de herrers personlige korstog mod islam . KURT WESTERGAARD SIDDER skjult bag overvågningskameraer, panserglas og -døre og har længe bestemt over Danmarks renommé i verden, Danmarks eksportmuligheder eller mangel på samme, danskernes skattekroner i forbindelse med hans beskyttelse – og til syvende og sidst danskernes liv og lemmer. Lars Hedegaard er nu i samme båd – eller borg, som man vist må kalde det. Lad mig spørge jer: Hvordan mon I har det med det, som I atter roder op i? Har I mon sådan en feel good-fornemmelse, som man jo har, når man har sat noget godt, noget værdifuldt i gang for andre mennesker? For lavinen ruller jo – i den grad.Niels Bohrs forskning i atomenergien udmundede som bekendt i atombomben, hvilket han opdagede for sent. Bomber har det med at have uoverskuelige konsekvenser, når de først er fremstillet, det har Bohr måttet sande – og Westergaard vil nok have den godhed at huske reaktionen i Mellemøsten…….. Dialog er den eneste vej frem, og det, der ses – og sås – af jeres handlinger, er splittelse og ufred, som på sigt kan være jeres ydelse til uønskede handlinger i vores lille og ellers fredelige samfund. Er sagen, jeres indsats, det hele værd? Og frem for alt: Tjener jeres seneste bidrag integrationen i Danmark?”

Maja Arthy, cand.psych. I ytringsfrihedens navn. Er sagen det hele værd?

‘Utilpassede’ unge pakistanere

Vi må prøve at nå dem inden de bliver radikaliseret (for sent) … fritidsaktiviteter er vejen frem (koranskole) … foreningslivet er nøglen til integration (moskeen). Via Jihad Watch (LFPC):

INDIA-MUMBAI/PAKISTANStudents from schools run by Islamic charity organization Jamaat-ud-Dawa chant slogans during a protest in Karachi, December 17, 2008. Pakistan has cracked down on suspected Islamists since the Mumbai attacks, detaining scores of people, many of them members of the Jamaat-ud-Dawa, an Islamic charity that India says is a front for a militant group it blames for the Mumbai attacks last month.

Knytnæven der smadrede tolerancen overfor de fremmede

Dybt ulykkeligt forældrepar sender dette åbne brev til de drenge, der overfaldt og røvede deres søns kammerater sidste fredag ved Parkbovej ( Kgs Enghave Bladet) :

Vi har altid forsøgt at opdrage vores søn til tolerance, til at være åben overfor “de fremmede” for “de anderledes”, fordi vi mente det var vigtigt at lære at give videre, hvis verden skal være et ordentligt sted at være for os alle sammen. Så sker det for anden gang på et år, at vores søn bliver udsat for røveri . Første gang bliver han selv overfaldet og frarøvet sin knallert og anden gang bliver han vidne til et groft og hensynsløst overfald på to af sine kammerater.

Deres helligbrøde? De hyggede sig sammen på deres knallerter , som de har brugt timer på at shine op ved hjælp af deres egne sammensparede penge fra bl.a. deres weekend jobs. Så kommer I – en bande på 4-5 indvandrerdrenge hvor en af jer via sin mobiltelefon får trommet en flok sammen, med det ene formål, at nu skal I stjæle vores drenges knallerter .

Det jeg som mor står tilbage med bagefter og som er uforståeligt er: Når du kommer hjem med dit “jagttrofæ”, er du så stolt over, det du har gjort? Føler du dig så som “en stor mand”, eller har du bare et gran af skyld og dårlig smag i munden over dig selv og din opførsel? Hvis dine forældre vidste, hvad du havde gjort den aften, ville de så være stolte af dig? Hvis du selv havde en søn, der blev udsat for den adfærd, du bød vores drenge den aften, hvordan ville du så selv reagere? Ser du nogensinde dine ofres bange øjne for dig om natten, når du skal sove

Mere end en knytnæve

Fredag aften for halvandet uge siden fik du smadret langt mere end en knytnæve i ansigtet på et af vores børn, du fik smadret noget der er meget mere dyrebart: troen på vores medmennesker, på deres personlige integritet og dennes ukrænkelighed, på deres tolerance overfor de “fremmede”. Det mest smertelige er, at jeg må se på, at al hans barnelærdom er faldet til jorden den aften, og – jeg forstår ham så inderligt godt.

P.S.: Af frygt for repressalier i forhold til vores drenge, ønsker vi ikke vores navn, adresse eller lignende offentliggjort. Men navn og adresse er redaktionen bekendt.

Kgs Enghave Bladet 10.12.2008

Unge berøves på stier i Vejlby

Jellebakkekvarteret plages af gaderøvere, der truer sig til unges mobiltelefoner, kontanter, jakker og scootere. Fritidsklub er lukket på grund af røverierne.

Unge i 13-15 års alderen i Jellebakkekvarteret er i flere tilfælde den seneste tid blevet passet op på stierne omkring skolen, klubben og ved tanken og frarøvet deres scootere, jakker, mobiltelefoner og kontanter. Det har bl.a. fået en fritidsklub til midlertidigt at lukke.

»Det har vel stået på i området i en måneds tid, hvor vores unge er blevet passet op og truet til at udlevere værdier. Jeg synes, det er slemt, hvad vi oplever,« siger skoleinspektør på Jellebakkeskolen , Torben Antonsen, der har valgt at informere åbent på skolens hjemmeside om røverierne.

Røverier om aftenen

Han tilføjer, at røverierne ikke er sket, når eleverne går til og fra skole, men typisk om aftenen kl. 17-23, når de bevæger sig til og fra fritidstilbud og ungdomsklub.

»Røverne ved, hvor de unge holder til, og så holder de dem op på stisystemet.«

Som formand for skoledistriktssamarbejdet har Torben Antonsen kontakt med SSP-medarbejdere, klubberne og politiet, der alle er gået ind i sagen.

Ifølge Per Kromand er flere unge gået rundt med grimme oplevelser om røverier uden at turde sige det til andre, fordi de er blevet truet på liv og helbred.

»Derfor er det først ret sent gået op for os, at det er så galt fat i området,« siger Per Kromand. Arhus Stiftstidende


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


JensH

Posted: 17 december 2008 - 15:30 - Svar

“Vi opfordrer forældrene til at tale med deres børn om, hvordan man færdes mest hensigtsmæssigt, når man går ud om aftenen. Og vi opfordrer forældre og unge til at anmelde alle røverier, som har været meget hårde og truende”

Oversat til almindeligt Dansk:

Med andre ord, så skal disse vantro unger ikke tro at de bare kan bevæge sig frit omkring i det nye herrefolks områder. Og så skal de og deres vantro forældre ikke kommende rendende til Politiet og anmelde almindelige og ligeyldige gaderøverier. Den slags dagligdags trivialiteter har politiet simpelthen ikke tid til. Det er kun hvis der også er udøvet grov vold politiet (måske) har tid til at kigge på sagen. Men forvent ikke på forhånd at politiet kan gøre ret meget ved sagen!!!

steen

Posted: 17 december 2008 - 15:43 - Svar

dette synes jeg er langt det værste:

du fik smadret noget der er meget mere dyrebart: troen på vores medmennesker, på deres personlige integritet og deres ukrænkelighed

og jeg fatter simpelthen ikke at man ikke tager meget mere håndfast på det. Nu ved vi fra Sverige, hvilken landeplage det kan blive og hvor mange liv det forpester. Vil man stoppe det i opløbet med drakoniske straffe, eller vil man ikke ? Man vil ganske givet ikke, – hvis jeg var forælder, ville jeg gøre kort proces: udstyre mine børn, så de kan forsvare sig med de fornødne midler, herunder belære dem og hvem de skal tage sig i agt for. – Når de så bliver voksne, kan de altid lære hvilke politikere de har at takke for det. Spredes den viden til de unge, kan S, SF og R lige så godt lukke butikken idag som i morgen.

JensH

Posted: 17 december 2008 - 17:39 - Svar

Maja Arthy har et helt anderledes afslappet forhold til ‘krænkelser’ af de kristnes følelser. I anledning af en vis pastor Benny Blumensaat opfordring til boycot af filmatiseringen af “Da Vinci Mysteriet” mysteriet skrev hun følgende i et læserindlæg i Katolsk Orientering:

“Men jeg må indrømme, at da der kom en opfordring fra pastor Benny Blumensaat i Kristeligt Dagblad (16.
maj) til at boykotte filmen, blev jeg grumme nysgerrig. For sådan er det jo med forbud: De virker stik modsat hensigten.”

Og senere i indlægget skriver hun:

“”Kristne,” skal han have sagt, ”bør være mere opmærksomme på at tilbagevise usandheder om
kirken og troen”. Men hvordan er det nu lige, at man kan boykotte eller tilbagevise noget, man ikke har
sat sig ind i og selv har set?”

Og hun slutter af med:

“Skulle det virkelig forholde sig sådan, som pastor Benny skriver, at ”de fleste troende er lette ofre for antikristen propaganda”? Jamen, det er vi da blevet bombarderet med fra tidernes morgen, endda med bål og brand til følge. Hvad er det, der gør ”Da Vinci Mysteriet” så speciel – er underholdning blevet farligere?”
Virkelig, kunne man ikke have sagt de nøjagtig samme ting til muslmerne i.f.m. JP’s tegninger?? Er det bare mig, eller er Maja Arthy en stor hykler???

http://www.katolskorientering.dk/fileadmin/BILLEDER/PDF_UDGAVER/2006/j uni/samlet_red.pdf

steen

Posted: 17 december 2008 - 19:44 - Svar

jeg ved ikke, men KrD indlægget er så ufrivilligt morsomt, at jeg ikke nænnede at kommentere det. Det står meget godt og taler for sig selv, ikke ? Hvad mon Niels Bohr ville ha sagt ?

Janne

Posted: 17 december 2008 - 20:52 - Svar

Cand. psych. Arthy arter sig som en rigtig velopdragen dhimmi. Stockholm syndrom tillige?

Leave a Comment