25
dec
Seneste opdatering: 20/12-09 kl. 0751
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det er ærgerligt at fremragende dokumentarprogrammer kan være nogle år om at komme online, men det er bedre end ingenting. Og da DR eller SVT alligevel aldrig ville sende det, er man jo ligeglad med at ens TV er gået i stykker, og alligevel kun kunne tage tre, kanaler hvis det fungerede. Dokumentar i 6 deleWashington Post i samtale med instruktøren Nick Docherty om programmet. Frontline  TV

Thi glæde sig Gellerup: Vellykket bevogtning af julegudstjeneste

Hvis dette ikke er et skoleeksempel på spin, så ved jeg ikke hvad man skal kalde det. Problemet er desværre,  at den skole der skulle have sikret journalistisk nysgerrighed og dybdeboren groft har svigtet sine professionelle forpligtelser. Det er ellers lige til at gå i kast med perspektiveringen: Er dette virkelig en realitet i Danmark anno 2008, at dette kan præsenteres som en succeshistorie? Sådan har det ikke altid været – men nye årgange vokser op som ikke tager dette for givet. Hvad kunne dette varsle om fremtiden, når man tillige perspektiverer med erfaringerne fra andre lande og andre kulturer? (LFPC)

Kirkegængere kunne juleaftensdag gå uforstyrret til gudstjeneste i Gellerup Kirke. Det sikrede to vagter, der også holdt øje med, at ingen begik hærværk på kirken eller indbrud i bilerne på parkeringspladsen. »Lykkeligvis har det hele dagen været stille og roligt her ved kirken. Politiet har været forbi et par gange, og vi glæder os over, at her er roligt juleaften,« sagde Khalid Omari, der, ligesom sin vagtkollega, får løn af kirken for at vogte over den og sognebørnene. […]

Han er muslim med palæstinensisk baggrund, og forhenværende medlem af Fædregruppen, der i en vis udstrækning nyder respekt fra områdets unge ballademagere, der er berygtet for at sprede uro og frygt.[…]

“Før middagen med dejlig andesteg kiggede to betjente fra lokalpolitiet forbi selskabet og hilste sødt på de fremmødte julemiddagsgæster for at markere, at de var i trygge hænder. Det var der mange, der var glade for, « sagde Anne Lindberg […] Vagter juleaften ved Gellerup Kirke

Dhimmi i Tyrkiet

Non-practicing Muslims in Turkey are under pressure to wear headscarves, attend Friday prayers and fast during Ramadan if they want government jobs or promotions, a study has found.
Some secular Turks are changing their way of life to appear in step with Prime Minister Recep Tayyip Erdogan’s ruling Islamic-rooted party, according to the study by the Open Society Institute and Istanbul’s Bosporus University. IHT: Study, secular Turks face discrimination

Progressive Politiken

England……byder shariaprincipperne velkommen. Ærkebiskop Rowan Williams, overhoved for den anglikanske kirke, overraskede mange, da han tidligere i år bød dele af shariaprincipperne velkommen i det britiske samfund – og han fik støtte af Lord Chief Justice, Lord Phillips, lederen af det britiske retssystem. Briterne har turdet satse på at skabe en positiv ramme for sameksistens. Jacob Illeborg : Iagttagelse. Er danskerne blevet sig selv nok? Brussels  Journal: UK 2008  Rund Down

Reaktionære Politiken

Politiken svigter den vestlige verdens frihedsidealer, skriver velfærdsminister Karen Jespersen (V) i dagens debatindlæg   …….Den britiske tænketank ‘Policy Exchange’ udgav for et par år siden en rapport om de progressive, der er blevet reaktionære. Den handler om folk, der kalder sig progressive, men som i realiteten svigter den vestlige verdens frihedsidealer og holder hånden over reaktionære kræfter. Desværre ser vi tilløb til samme tendens i Danmark – blandt andet i Anders Jerichows og Poul Aarøe Pedersens indlæg.

Karen Jespersen: Når progressive bliver reaktionære – der også nævner Yvonne Ridleys  “Islamofobikonference”, som vi omtalte for nogle  dage siden. Det kunne  ikke  være  mere betegnende for avisens manglende kritiske sans, at Politikens  chefredaktør også optrådte der. Efterhånden kan der vel ikke komme  flere pinagtige overraskelser fra den avis, eller ? (foto Snaphanen)

kkf2075202008200091

Hellere rød end død og hellere levende end både rød og død

Få har været hårdere ved afviklingen af P 1 som kulturbærende radio, end jeg har. Det skulle da lige  være Georg Metz, som jeg vil gribe denne enestående lejlighed til at være  enig med. P 1 for ti og tyve år  siden, var noget andet end det er idag. Det var lange, dvælende udsendelser med folk, der talte om noget de havde forstand på. Det  var Chistians Stentofts enestående radioessays. Og så videre. Vi har skrevet om det og gider ikke mere. Ikke et ord mere om P 1 s reklamesprog,  coaching på P 1 og Libido på P 1 . I den kommende  tid vil vi høre  Den2Radio online: P 1 som det kunne  have  været, hvis ikke alle  havde for travlt til at ville lære  noget om kunst, videnskab og historie. Politisk  set er vi uenige  med dem om næsten alt, men Christian  Braad Thomsen har forstand på film, Finn Slumstrup på jazz , Kramshøj på rock og Frederik Dessaus slentrende  causerier, er bedre end at gå til lommepsykolog.  Nye lyttere inkl. os, kan begynde  her. Så vender vi tilbage til  vores  nye  radiovane  om et stykke tid for at undersøge om det er flæskesteg og rødvin, der har gjort os helt urimeligt humane og tolerante. Den2 Radio – netradio og podcast


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


HelgeD-H

Posted: 25 december 2008 - 11:51 - Svar

Al Tartushi besøgte norden i år 960, og skildrede Hedeby.
Araberen Al Tartushi var den første historisk kendte araber som satte sin fod på (Dansk) jord.
I vikingetiden handlede arabiske købmænd også med at bytte til slaver -gulhårede med blå øjne
som vikingerne tog som krigsbytte.
Al Tartushi kunne ikke lide de nordiske kvinders frivolitet dengang,
men der var kristne riger imellem de islamiske riger, så han kunne ikke gøre noget ved det.
Nu ser dert ud til at Al Tartushi’s efterkommere, godt 1000 år efter, kommer for at fuldende
missionen. Hvilket er i tråd med Eurabia – Al Qaeda’s new front. -At tage det hele.

Johansen

Posted: 25 december 2008 - 14:18 - Svar

Hatten af for at Karen Jespersen tager bladet fra munden. Det er frihedsidealerne, som helt åbenlyst er under pres fra bogstavtro muslimer.
Værdikampen mellem vestlige og islamiske værdier er i fuld gang. Og alt for mange mennesker i den vestlige verden snorksover incl. fremtrædende meningsdanere.
Værdikampene kæmpes overalt i samfundet. Vi kender det fra de islamiske lovregler, som søges indført i adskillige af vore verdslige samfundsinstitutioner. Vi kender det fra presset mod vor dyrebareste frihedsrettighed, ytringsfriheden.

steen

Posted: 25 december 2008 - 15:35 - Svar

dette er jo fantastisk at skulle læse i det selvproklamerede frisinds dagblad Politiken :

Byder shariaprincipperne velkommen……. Briterne har turdet satse på at skabe en positiv ramme for sameksistens.

Illeborg tror i ramme alvor, han selv kan vælge fra shariapakken, hvad der lige passer ham.. Det kunne Ghofrane Haddaoui, 23 ikke. Hun fik knust kraniet og blev stenet ihjel udenfor Marseilles i 2004 for at afvise en muslimsk drengs tilnærmelser:

Stoned to death… why Europe is starting to lose its faith in Islam

Archbishop, with sharia it’s all or nothing

Stoned to death… in Europe
http://www.youtube.com/watch?v=BscIDSVDzqI

HelgeD-H

Posted: 25 december 2008 - 17:16 - Svar

Samuel Rachlin og Ralf Pittelkow gav det råd, at danskerne ikke måtte vige en tomme for det islamiske pres, også selv om der ikke er sat tommelskruer på endnu i 2006.
Det ser ikke ud til at de toneangivende opinionsdannere har efterlevet dette.
Jeg kan heller ikke forstå danskerne ikke kan finde sammen mod denne omsiggribende “stille”
islamisering som finder sted selv i Danmark.
-Det ser ud til at befolkningen er blevet offer for “del og hersk” strategien.
Nemlig, at nogle danskere finder Pia Kjærsgaards løsningsforeslag for vidtgående, og for inhumane.

Erdogan synes tiden er inde til at gøre op med Kemal Atatyrk’s 80 år gamle doktrin om et sekulært Tyrkiet, og Tyrkiet er lovet medlemsskab af EU i 2015.

steen

Posted: 25 december 2008 - 17:21 - Svar

Helge: Samuel Rachlin og Ralf Pittelkow – hvor og hvornår ? det er jo hele humlen, at islam desværre lærer os en ny og uvant “sameksistens”, nemlig modstandens og dominansens og ikke den vi er vant til:den jævnbyrdige samtale. Og jo før vi lærer det vilkår , desto bedre for alle parter. Så kan de muslimer, der stadig vil dominere, terrorisere og intimidere vores måde at leve på, fordufte med det samme, mens resten kan nyde godt af vores måde at leve på. I fred.

Johansen

Posted: 25 december 2008 - 17:23 - Svar

Det er ufatteligt, at en kvinde er blevet stenet ihjel i Europa. Tænk at en så barbarisk afstraffelsesmetode er blevet anvendt på det europæiske kontinent i moderne tid.
Sharia-lovgivningens bestialske afstraffelsesmetoder er gudgivet barbari. Der er kun én vej i opgøret med den menneskefjendske lov.
Forbyd shariaen i Europa!

Johansen

Posted: 25 december 2008 - 17:39 - Svar

Steen

Er billedet af Karen Jespersen fra Kvinder for Friheds debatmøde i landstingssalen tilbage i maj måned? Debatmødet om forbud mod tilsløring af umyndige piger.
Jeg kan se, at Karen Jespersen holder Chahdortt Djavanns bog “Kast sløret!” og det gjorde hun netop ved dette møde, hvor jeg deltog. Det var samme møde, hvor Christine Antorini svinede Søren Krarup til.

steen

Posted: 25 december 2008 - 17:42 - Svar

@ Johansen – ja, det er det. En mængde fotos, jeg aldrig har brugt, men der er også videojeg tog, og det er jo bedre:

http://www.kvinderforfrihed.dk/?p=265

Det er ikke Landstingssalen, men en anden derinde, som jeg aldrig har set før.

Johansen

Posted: 25 december 2008 - 18:36 - Svar

Jeg vidste ikke, at det var dig, der havde optaget videoen ved dette arrangement. Så kan jeg bedre forstå, at Landstingssalen så noget anderledes ud, da jeg var på Christiansborg for en måneds tid siden. Den sal hvor Kvinder for Frihed afholdt debatmøde var meget større end Landstingssalen.
For øvrigt et godt møde. Ærgerligt at der ikke var flere til stede, da dette lidt kontroversielle emne skulle drøftes.
Det var et supergodt oplæg af Karen Jespersen. Modsat forholdt det sig med Christine Antorini alias “Jeg er en katolsk ateist”.

HelgeD-H

Posted: 25 december 2008 - 20:32 - Svar

@Snaphaner
-Kan i forestille jer et EU anbefale deres unionsborgere, at stemme »Ja« til at islam skal være
statsreligion i hele EU ?
Jeg har tidligere skrevet, at EU er skræddersyet til at være et kalifat.
Det EU som vil fremstå som en supermagt som modvægt til USA,
men bliver bløde i knæene overfor arabiske topledere, og endda hjælper med
til at fremskynde de arabiske toplederes ønsker, så man helt krummer tæer derved.

EUs gennemtrumfen af Metock-dommen d.22. september var for mig, at skulle sluge en kamel.
Da stod det klart, at nationale regler ingen betydning havde hvis de ikke var forenelige med
EU-reglerne, og at den lille rest selvstændighed er illusorisk.
-Bestemt et dilemma for DF.

@Steen
Samuel Rachlin, Ordet og Sværdet i Dagbladet Børsen d. 26. sep. 2006, jeg havde klippet ud.
Og det råd Ralf Pittelkow gav i JP i 2005 og 2006, som jeg også har udklip af.

Det nærmeste man kan illustrere (tegne) Allah’s vrede er afbildet i JP-kronik af Ole Hasselbalch
dateret den 8. februar 2006.
Det er synd illustrationen ikke er farvelagt. Jeg ved ikke om du kan finde det, og finde deres link.

Det er helt tilbage til 2006, og der er sket et skred i den mellemliggende tid.

@Steen
Hvad er Facebook for en størrelse ?
Ikke fordi jeg agter at bruge det selv, det får lynhurtigt flere brugere, fra 300.000 danskere primo 2008 til 500.000 i september 2008.
Jeg kan se at mine gamle skolekammeraters og parallelklassekammeraters venskaber
stadig består gennem facebook (med rigtige navne).
Israelske soldater blev frarådet at bruge MySpace af deres overordnede thi palæstinenserne
kunne bruge kendskabet mod dem.
Med venlig hilsen.

steen

Posted: 26 december 2008 - 00:15 - Svar

Helge :Hvad er Facebook for en størrelse – jeg er næppe den rigtige at spørge. Men jeg ser at vi om tre år, alle er på den. Jeg a n e r ikke hvad det er, kun at de vil ha en masse personlige oplysninger, som de så kapitaliserer i reklameøjemed. Det blir uden min assistance ! Men der er nok andre der ved det. Jeg har overvejende mine venner i “real life”.

Johansen

Posted: 26 december 2008 - 18:22 - Svar

HelgeD-H

Ang. facebook så kan du spørge mig. Jeg var umiddelbart noget skeptisk inden jeg stiftede bekendtskab med bemeldte i hedengange efterår.

Facebook er hvad man gør det til. Jeg bruger det primært til at kommunikere med mine kollegaer enten på chatten nede i højre hjørne eller under den private kommunikation, som så “ryger ind” på mailen.
Desuden kan man bruge facebook til at lægge f. eks. sine trykte debatindlæg ud eller linke til vigtige artikler, så flere læser dem.
Man kan også være medlem af flere støttegrupper såsom nej til stormoské i Odense, stop Eurabia, stop female genitile mutilation, etc.

Facebook er måske lidt popsmart, men det lever jeg med. Jeg har dog bevaret mine venner også i “real life”. Og det er jo langt at foretrække. 🙂

HelgeD-H

Posted: 26 december 2008 - 19:50 - Svar

@Johansen
-Mange tak for dit svar om Facebook, det lyder til at være uskadeligt socialt netværk
som ikke bliver misbrugt.
Endnu er håndteringen af Facebook mig stadig fremmed, og jeg har læst forbrugerstyrelsen
opfordre til 7 grunde til at tænke sig om inden man “submit” kontrakt.
På den anden side er Facebook fantastisk genialt.
Det begyndte med at se Sognepræsten som var ven(ner) med en eller to af mine gamle
klassekammerater, og derfra kunne man se at de stadig havde forbindelse med deres
gamle klassekammerater. Navnene vil jeg ikke give her.

Nu ser det ud til IDF (Israeli Defence Forces) skal til den igen, for at forsvare landet.
-Nu er det nok.Hamas må stoppes, og det vil vi gøre, sagde Tzipi Livni, hvilket var at læse i
dagens EkstraBladet på side 43.
Det er bedre at slå end at blive slået af HAMAS fra rottereden Gaza på størrelse med
Langeland og med 1½ mio. urostiftere fra spæd til olding.
Gaza fik selvstyre på betingelse af ikke at beskyde Israel.
-Og se, araberne ødelagde vandingsanlæg til plantagerne der kunne brødføde dem,
huse og synagogerne -det er en dyd for dem.
Det ser bare ud til at blive stedse sværere for IDF. 🙁
-For der bliver stedse flere arabere i Gaza.
http://www.youtube.com/watch?v=PbrvJr6pgn4
Jeg er blevet vild med denne smukke Pat Boone -Exodus sang. 🙂 🙂 :o)

Jeg vil gerne skrive under på “Nej til stormoské” og “Stop EUrabia”, e.t.c. .
Med venlig hilsen.

Leave a Comment