8
jan
Seneste opdatering: 11/8-11 kl. 1302
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Når man vedholdende angriber civilbefolkningen i Mellemøstens mest avancerede militærmagt med peberbøsser og hjemmelavede raketter, så ender det tragisk en dag. Sådan her : Precision Airstrikes on Hamas Terror Targets 7 Jan.  Vi noterede os, at Villy  Søvndal flere gange har kaldt dette for “tæppebombning”. Man ser for sig Dresden, Hamborg og Vietnam. Det er små tæpper, Søvndal har derhjemme:

 Da det imidlertid  langt fra er den første krig i Mellemøsten vi oplever (og langtfra den sidste), er vores fokus  mere på hvad der er sket i Europa i forhold til tidligere : Andrew Bostom : Eurabian Nights (and Days): Rampant Muslim Jew-Hatred, and Absent Jewish “Islamophobia”og Danske palæstinenser-sympatisører taler åbent om vold på lørdag: “Krigen bliver taget herhjem”. –  I Information prøver  Lasse Ellegaard at fremstille DIME bomberene, der er  særligt konstruede til at minimere unødige, civile skader, til et forfærdeligt og “bandlyst” våben.Henrik Krog kommenterer på Information:

– HVEM kalder DIME-bomberne “bandlyste”? Som Lasse Ellegaard selv skriver, så er de ikke forbudte af internationale konventioner. Er det Lasse Ellegaard, der synes de skal være “bandlyste”, og bør han ikke holde sine personlige meninger for sig selv?

– DIME-bomberne er lavet for at efterkomme et krav om, at tab kun forekommer ved det mål, man skyder efter = sprængstykker ikke må flyve langt fra målet. Den dødelige radius af DIME-bombens sprængkraft er ca 4 meter, mens tungsten-pulveret falder til jorden efter ca 8 meter (mindre, hvis det skal gennem feks en mur).Det vi taler om er altså 1) en cirkel med radius 4 meter, hvor folk dør og 2) et bånd på yderligere 4 meter uden om, hvor sprængstykker kan dræbe eller såre. Sidstnævnte bånd ville være en del større, hvis man brugte normale bomber frem for DIME-bomber.

Helt simpelt: Ingen DIME-bomber = flere uskyldige såret af sprængstykker. Sår tæt på målet bliver til gengæld sværere. Lære: lad være med at opholde dig tæt på HAMAS´ terror-infrastruktur.Der bliver ikke brugt “fosfor-bomber” i Gaza. Hvad der bliver brugt er WP (White Phosphorus) lysgranater. Dem har det danske forsvar også, og de er mere end tilladte.

– Det er ikke forbudt at bruge noget som helst våben “i civile områder”. Det er forbudt at bruge dem mod civile mål. Hvis der ligger et hus som Hamas bruger til at opbevare våben i i et boligområde må man altså gerne bombe det alt man har lyst til. Så længe voldsanvendelse altså er proportionel….og det bringer os videre til endnu et mode-ord i denne krig: “proportionalitet”. Nogen (deriblandt vores udenrigsminister, der ikke har set en sag han ikke kunne tage fejl i siden sidst i 1960erne) lader til at tro, det betyder at man skal lade fjenden slå lige så mange af ens soldater eller civilister ihjel som man selv gør af fjendens, eller at man kun må ramme de onde, men på magisk vis ikke de børn han gemmer sig mellem for at du ikke skal tage skuddet.Det er ikke tilfældet.

“Proportionalitet” betyder, at man må bruge akkurat lige så megen vold (under overholdelse af krigens konventioner) som der skal til for at nedkæmpe fjenden, men ikke mere. Hvis det der skal til for at få en given terror-bevægelse til at holde op med feks at bombe ens lands byer med ustyrede missiler er, at atombombe hele Gaza-striben fra ende til anden, ja så er det “proportionel magtanvendelse”. Det er nu næppe det niveau, Israel skal op på, så det ville nok ikke være proportionel magtanvendelse her.Eller kort: “proportionalitet” betyder ikke “når der dør jøder nok, mens de prøver at nedkæmpe en terror-bevægelse.”   Henrik

»Undskyld I overfalder mig«

En lille håndfuld hverdag fra en nabo i frit  fald:

Tre elever på Hagaskolan i Dals-Eds kommun har polisanmälts för att ha sparkat och slagit rektorn på skolan.En av pojkarna ska då ha uppmanat rektorn att gå därifrån.- Jag fick först ett par knuffar. Sedan fick jag fyra knytnävsslag i magen, säger Hans Åkerlundh.”Jag tror att de kände sig trängda” og Eleverna misshandlade rektorn

Ett tiotal mobbare har satt skräck i elever på Bäckbyskolan. Föräldrarna till barnen i en sjundeklass har fått nog av våld, hot, trakasserier och orolig arbetsmiljö. Nu vill de flytta hela klassen till en annan skola.  Ett tiotal elever på skolan mobbar andra elever, stör och bråkar. Främst killar blir utsatta för våld, som knuffar och strypgrepp. Eleverna vågar inte gå ensamma i korridorerna för att hämta sina böcker, utan går alltid minst två och två, beskriver föräldrarna.    Sökes: Skola utan våld och hot.

De sædvanlige  skoler er stukket i brand. Her, her, her og den sidste nedbrændte desværre helt. En del vil bare være for sig selv, nu de har erfaret hvor galt det ofte går. Selv når de blir demente, skaldede og tandløse: Etniskt äldreboende en trend.Vi gøres socialt set til skildpadder, som Putnam skrev, de af os der er fra kulturer, hvor man ikke er det i forvejen. Og mens vi er ved at opsamle Sveriges ulyksaligheder: Den lange forhistorie til opsigelsen af Islamiska Kulturföreningens kældermoské i Rosengård, som førte  til optøjerne  for nylig. Islamister financierede af Arbetarnas Bildningsförbund gennem et årti: VEM finansierar jihadismen i Sverige ? Varannan Motalakvinna vågar inte gå ut ensam  Se også Axess: Sverige är ett land där dålig karaktär är förlåtlig, men inte felaktiga åsikter. Detta blev tydligt när Lennart Eriksson fick sparken för sina Israelsympatier.

Mossad i Odense?

Alle lande i verden har efterretningstjenester. Alle disse efterretningstjenester vil, om muligt, indsamle oplysninger i fremmede lande til gavn for deres egen nationale sikkerhed. Når fjendtlige magter indsamler oplysninger i et land kaldes det ‘spionage’. Det er almindeligt at have stiltiende aftaler mellem lande med venskabelige forbindelser om at lade partnerens efterretningstjeneste operere i eget land med henblik på overvågning af en tredjepart. Mossad er mig bekendt særdeles meget omkring sig, så det kunne sagtens være sandt hvad der fremføres her. Israelerne vil benægte det, de danske myndigheder vil benægte det. Det er en del af spillet. Men at “the Israelis’ activities had caught the attention of Middle Eastern youth in Odense” lyder mere suspekt. Mossad er vel topprofessionelle og lader sig ikke afsløre af nogle etageklippede ‘fætre’. Skulle de virkelig have arbejdet i Odense med henblik på overvågning af Vollsmose skal vi kun være glade. Kunne man mon forestille sig at de lader PET få del i indsamlede data fra overvågning som PET ikke selv har lov til at foretage? Hmmm (LFPC).

 

 

 

On December 31, 2008, two Israelis who worked in a hair products kiosk at the Rosengaard Mall in Odense, Denmark, on the island of Funen, were shot and slightly wounded by a Danish assailant who was born in Lebanon and was of Palestinian origin. One of the Israelis owned the kiosk, which sold Dead Sea hair and skin care products, a usual front for Israeli intelligence operations. Apparently, the Israelis’ activities had caught the attention of Middle Eastern youth in Odense days before the shooting and the two Israelis had been harassed. The Danish Security and Intelligence Service was reported to have been notified about the incident by Odense police. The two Israelis, in their 20s, had only been in Denmark for about a week.

Israeli charge d’affaires Dan Oryan said it was disturbing that the two Israelis were targeted merely because they were Israelis. Oryan’s reaction is in keeping with other Israeli denials and obfuscation that their young nationals are engaged in intelligence operations while masquerading as art students, mall kiosk vendors, and moving company employees.  Mossad’s modus operandi exposed — from art students to kiosk operators

Gellerup Kirke – hvor er kejserens rige?

Til en endeløs ønskeliste over assertive og drakoniske tiltag – planken ud for somaliske pirater, bevæbnede vagter på kaserner, kontant håndhævelse af jødiske skolebørns sikkerhed, herut med tuneseren, f. eks. – kan man også tilføje en henstilling til Gellerups gejstlige om at begynde at forholde sig til virkeligheden. Deres evige bagatelliseringer er helt ærligt ved at være for trættende. At fedte rundt om problemernes årsag ved at sige “det er her, hvor børnene og de unge har rigtig meget tid, og måske kommer de til at kede sig lidt, og nogle gange kan der opstå uro og ballade” er ganske enkelt underlødigt, og har konsekvenser for Danmarks situation under ét. Bemærk passivkonstruktionen “nogle gange kan der opstå uro og ballade”, et i disse sammenhænge velkendt sprogligt kendetegn der røber udenomssnakken og berøringsangsten (LFPC).

Det skal være trygt at færdes i Århus Vest om aftenen, og ballademagere skal ikke have frit spil. Det mener en sammenslutning af frivillige og ansatte i forskellige klubber og foreninger i Århus Vest. Derfor udvider de nu natteravnsordningen, som kaldes ” Nabo til Nabo”.

” Tidligere var denne ordning kun et kriseberedskab, som patruljerede, når der havde været meget ballade. Nu udvider vi ordningen, så gruppen patruljerer i alle skolernes ferier. Det er her, hvor børnene og de unge har rigtig meget tid, og måske kommer de til at kede sig lidt, og nogle gange kan der opstå uro og ballade,” siger Annette Bennedsgaard, som er præst i Gellerup Kirke , der blev forsøgt antændt i december. […] ” Det handler om, at det skal være at færdes i området. Samtidig giver det simpelthen børnene i området mulighed for at tale med en voksen. er børn er velkomne til at tale med og vi vil også besøge de klubber som er i området. Men vi håber da også, at vores tilstedeværelse har en præventiv virkning på ballade og kriminalitet,” siger Annette Bennedsgaard. Hun understreger, at ordningen er præventiv ved at være passive. […] Flere natteravne efter brandforsøg [Lokalavisen Århus Vest, 6.1.2009]

»Asylretsaktivister«

Femtioårige Said Parvin är grundare av den danska organisationen Asylret, som hjälper flyktingar som nekats asyl och vill gömma sig undan myndigheterna.

– I Danmark är allt stöd till gömda kriminaliserat. Om du hjälper någon som lever underground att hitta en bostad är det olagligt. Om du erbjuder dem plats i ditt eget hem är det också olagligt. Detsamma om du hjälper någon att inte följa myndigheternas beslut, säger han. Därför är retoriken så viktig. Officiellt kan Asylrets medlemmar inte säga att de bryter mot lagen. Då skulle myndigheterna stoppa verksamheten direkt.

– En del är rädda för att bli straffade. Andra säger: Vi gjorde det under andra världskriget, så då gör vi det nu också. I Sverige är det inte olagligt att ha gömda sovande hos sig eller att ge gåvor till dem i form av pengar eller mat.

– Vore det olagligt skulle nog fler vara rädda för att engagera sig, precis som i Danmark.

Han [Parvin] kallar sig socialist och är full av hat mot ett system som gör att människor måste gömma sig. Han tycker att regeringspartierna dansar efter Dansk folkepartis pipa.

– Samhället har blivit uppdelat. Nuförtiden är det okej att vara öppet rasistisk i Danmark. Frågar man folk säger de: Ja, jag är rasist, och börjar sedan argumentera för sin sak. De gömdas stödgrupper tar strid mot staten


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Ulla

Posted: 8 januar 2009 - 09:53 - Svar

Danskerne er ikke racister. Vi vil bare ikke længere lade os tyrannisere med prædikatet.
Og svenskerne synes ikke, det skal være ulovligt at hjælpe andre med at begå ulovligheder? Det er måske heller ikke strafbart at køre bankrøverens flugtbil? At aftage indbrudstyvens varme varer? Det må de selv om… Men jeg synes godtnok, de skulle bekymre sig om splinten i deres eget øje…

JensH

Posted: 8 januar 2009 - 10:14 - Svar

Jeg tror disse ‘asylretsaktivister’ får travlt i den nærmeste fremtid. Således ‘hotas’ tusindvis af afviste Irakiske asylansøgere nu med hjemsendning:

http://svt.se/svttext/web/pages/108.html

Men det dog først når deres klagesager er blevet afgjort, så måske ‘aktivisterne’ ikke behøver at skulle på gaderne de første 5-10 år.

Johansen

Posted: 8 januar 2009 - 10:56 - Svar

OT

Så er de islamiske fascister også gået i gang med deres kyniske terrorraketter ind i det nordlige Israel fra Libanon:

http://politiken.dk/udland/article625151.ece

Hvornår kommer de Vestlige lande Israel til undsætning? Skal Israel bare have lov til at sejle i sin egen sø, når de angribes af aggressive, islamistiske terrororganisationer? Vi kan ikke være det bekendt. Og de Vestlige medier prostituerer sig for Vestens fjender.

Islam has bloody borders!

Thomas Bolding Hansen

Posted: 8 januar 2009 - 11:05 - Svar

OT, eller ikke helt, jeg har lavet en post om vores demografiske fremtid, som jeg vil sende til så mange politikere og meningsdannere som jeg overhovedet orker og kan finde email på. Så de ikke får lov til at gå fremtiden så uvidende i møde, eller så de i det mindste går den i møde med velberåden hu.

Hvis nogen har tid og lyst, vil jeg gerne have feedback på denne post, og med det mener jeg ikke feedback på min manglende tro på decideret borgerkrig, eller demokratisk takeover, eller at tallene fra Danmarks statistik ikke passer:)

Nej, jeg mener feedback på om teksten er forståelig og om de demografiske perspektiver ud fra teksten bliver forståelige nok, eller skal udpensles og gentages mere, så selv en radikal har en chance for at forstå det?

Feedback kan smides på posten, eller endnu bedre på min email:

Thomabolding@hotmail.com (Med klar overskrift og ingen tilhæftede filer tak)

JensH

Posted: 8 januar 2009 - 11:35 - Svar

@Thomas Bolding Hansen

En udmærket blog-post du har lavet, dog studsede jeg lidt over en kommentar i begyndelsen af din post:

“Personligt tror jeg ikke på borgerkrigstanken, det er vores samfund for resistent over for”

Du taler altså her om ‘samfundet’ som vi kender det idag, og det er jeg enig i. Men samtidig beskriver du en udvikling som fuldstændig vil forandre det Danske samfund til ukendelighed, og dermed falder din præmis for udeblivelsen af borgerkrig væk. Når du importerer fremmede kulturer så importerer du altså også deres konflikt-niveau, og behøver jeg bare at pege på Mellemøsten for at gøre min pointe klar??? Vi har allerede idag et betydeligt mere voldligt og forrået samfund end for bare 15-20 år siden, og man behøver bare at tage et kig i kriminalstatistikkerne for at se hvilke grupper der er massivt overrepræsenteret når det kommer til mord, vold og voldtægter: Det er indvandrere fra muslimske lande.

Og slutteligt. Jeg kunne se på din blog at du er journalist-studerende. Nu har set adskellige menningsmålinger fortaget blandt journalister og journaliststuderende, og jeg vil foreslå at du ikke ligefrem viser dine medstuderende disse ‘kætterske’ tanker du der gør dig på denne blogpost 🙂

Ernst W. Jensen

Posted: 8 januar 2009 - 12:15 - Svar

@Thomas Bolding Hansen

Har endnu ikke fået læst din blog-post, den ser lidt mere omfattende ud end jeg lige havde regnet med, men jeg snupper den iaften!

Her er iøvrigt en anden interessant artikel fra Kristeligt Dagblad, om det er et blålys eller en slags beroligende pille, kan jeg ikke gennemskue:

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/309671:Kirke—tro–Kristne-indv andrere-stroemmer-til-Danmark

JensH

Posted: 8 januar 2009 - 13:02 - Svar

@Ernst W. Jensen

Med de erfaringer vi har smerteligt har måttet oparbejde siden 1983, så vil jeg mene, at alt andet lige er kristne indvandrere at foretrække. Men dette bertyder absolut ikke at så er alt fryd og gammen. Når araberne er så dårlige til at integrere sig i de vestlige samfund, så skyldes det ikke kun religionen islam. det skyldes også hele den arabiske kultur med alt hvad det indebærer af bl.a. klan- og ærestænkning. I Södertalje (Sverige) er der en meget stor koncentration af kristne Assyriere, og de giver bestemt ikke anledning til færre problemer end de Arabiske muslimer. I Södertalje er disse Assyriere specielt koncentreret bydelene Hovsjö og Ronna, og disse bydele skulle efter hvad jeg har hørt være lige så slemme som Rosengården, Tensta, Rinkeby ect. Så Kristeligt Dagblads artikel er hverken ‘beroligende’ eller et ‘blålys’.

LFPC

Posted: 8 januar 2009 - 13:40 - Svar

Ja, der er også mere generelle førmoderne aspekter der går på tværs af religioner, og som det er en pestilens at få indenfor vore grænser. Der var for nylig denne modbydelige video med stening af en pige fra yazidi-samfundet, vistnok i Irak. Og arabiske kristne skulle også efter hvad jeg har læst i vid udstrækning have optaget den islamiske antisemitisme. Alt andet lige er disse ikke-muslimske grupper selvfølgelig et mindre problem, og at foretrække for så vidt som der ikke er en herrefolksreligion/ideologi der driver værket. Derfor skulle man vel forvente at de er langt mere modtagelige for vestlige værdier, uden at dette skal bagatellisere de problemer som de forårsager.

steen

Posted: 8 januar 2009 - 13:46 - Svar

@ Thomas: “Uanset om vi stopper indvandring i dag eller ej, vil den danske befolkning vokse, som følge af en eksponentiel vækst gennem højere fertilitet hos gruppen af ikke-vestlige indvandrere.”

Interessant post om stort emne. Vi bør begynde med ikke at betale folk for at få seks børn. Du kender DROS?

http://demografi.net/index.html

@ LFPC: Mossad og PET – det tror jeg man har lov at gå stærkt ud fra. Du så hvad der foregår i England ?

CIA tracking 4000 UK terror suspects

http://www.newcriminologist.com/news.asp?nid=2113

LFPC

Posted: 8 januar 2009 - 14:34 - Svar

Dét jeg virkelig gerne ville vide er hvordan PETs og andre europæiske efterretningstjenesters situation er vis-a-vis forholdet til hhv. det stærkt pro-arabiske og multikulturalistiske EU, og til Israel/Mossad. Er de underlagt nogle retningslinjer fra Big Brother Brussels der begrænser deres samarbejde med Mossad og pålægger dem at tolerere arabiske efterretningstjenesters og jihadisters operationer på vores territorium? Dette sidste har der jo været en del skriverier om for nogle sydeuropæiske landes vedkommende, bl. a. noget med nogle underhåndsaftaler Frankrig havde indgået for at undgå terror på egen jord.

Der var jo engang hvor PET og FET blev associeret med stærkt nationalsindede og konservative holdninger, der som en naturlig ting ville se Mossad som en alliancepartner, men jeg har ingen anelse om hvordan det forholder sig i dag. Jeg håber ikke varmluftballonen Bonnichsen tegner en tendens.

Magga

Posted: 8 januar 2009 - 14:55 - Svar

Mon ikke Danmark i det forhold er nok så meget styret af sit forhold til USA.

JensH

Posted: 8 januar 2009 - 15:02 - Svar

@LFPC

Jeg ved ikke om du har læst Hans Davidsen-Nielsens bog om PET, (“I en højere sags tjeneste”) som udkom i 2007??? Ellers skulle du. Den er faktisk glimrende. Men i denne fremgår det ihvertfald, at PET havde et endog meget tæt samarbejde med Mossad. Denne bog handler selvfølgelig om PET under den kolde krig, men allerede i 1970’erne og 80’erne havde Danmark fået ‘det Palæstinensiske problem’ indenfor landets grænser i kraft af herboende Palæstinensere samt deres Danske sympatisører, (ikke kun Blekingegadebanden). Der har faktisk været rejst kritik af at PET var for naive i deres samarbejde med Israelerne, og at PET slet ikke fik nok ud af det samarbejde, d.v.s. PET fik ikke nok til gengæld for det vi gav dem, og stolede for meget på dem, fostået således, at fordi vi reddede de Danske jøder under WWII så troede PET at Mossad ville være så taknemmelige at de bare ville give os alt, (utroligt naivt hvis det er sandt).

At Bonnichsen idag i sin offentlige fremtræden er et naivt tågehorn at høre er vi helt enige om, men det ændrer ikke ved, at Bonnichsen i sin aktive tid sagtens kan have arbejdet meget tæt sammen med Israelerne.

LFPC

Posted: 8 januar 2009 - 15:12 - Svar

Tak for anbefalingen, det lyder lige som den slags baggrund jeg efterlyser. Mht. Bonnichsen har jeg stadig en rest af tvivl om hans pensionistkarriere som snakkehoved til dels er designet til at give PET en platform at sende signaler eller vildledende røgslør fra. F. eks. da Lars Hedegaard forleden kritiserede ham for at afsløre PETs modus operandi, kunne jeg ikke lade være med at spekulere om hvorvidt det netop ikke var det Bonnichsen gjorde – at han tværtimod sendte misinformation ud i de muslimske miljøer. Måske er hans tågehornskarriere en kombination af flere ting?

Magga

Posted: 8 januar 2009 - 15:51 - Svar

Hvorfor skulle Bonnichsen agere pauseklovn? Tavshed er i alle tilfælde langt bedre, også hvis man er ved at tørre op efter en eller anden vandgang. Bonnichsen har jo skadet PETs anseelse ikke så lidt i offentligheden, og det kan ingen være tjent med. I forvejen var tilliden til politiet jo nede på et lavpunkt.

I øjeblikket minder det hele om Ebberød Bank. Senest efterlader røveriet på Antvorskov kaserne det indtryk, at der ikke er grænser for, hvor idiotisk man kan handle i Danmark og slippe godt fra det. Der burde falde langt flere hoveder, i militæret, i politiet, i DR, i ministerier, indenfor undervisningsektoren m.fl.

Det har desværre i mange år været farven på fagforeningsbogen, der tæller ved opstigninger i systemet, og nu holder man hånden over hinanden.

JensH

Posted: 8 januar 2009 - 16:03 - Svar

@Magga

“Senest efterlader røveriet på Antvorskov kaserne det indtryk, at der ikke er grænser for, hvor idiotisk man kan handle i Danmark”

Jeg troede ikke minne egne ører da jeg hørte at Antvortskov kaserne STADIG er en såkaldt ‘åben kaserne’. Jeg tjente selv i Sjællandske Livregiment i 1980’erne, (idag lagt sammen med Garderhusarerne), og allerede dengang forekom dette ‘åben kaserne’-koncept håbløst naivt. Lad gå med, at kasernens haller kan bruges af lokale sportsforeninger om aftenen, men ellers burde kompagni-områderne for længst have været hegnet ind uden adgang for offentligheden.

Antvortskov Kaserne er selvfølgelig et produkt af de ultra-naive 1970’ere, og da den stod færdig i 1975 har dette ‘åben-kaserne’-koncept sikkert passet meget godt ind i ‘tidsånden’. Men allerede i 1980’erne kendte vi til terror i Europa, (RAF, De Røde Brigader, Action Directe, PFLP og andre Palæstinensiske terrorgrupper), og på den baggrund var det utroligt naivt med en ‘åben kaserne’, og at de ikke i det mindste laver det om efter 11/9-2001-angrebene er nærmest kriminel dumhed.

Magga

Posted: 8 januar 2009 - 17:24 - Svar

“at de ikke i det mindste laver det om efter 11/9-2001-angrebene er nærmest kriminel dumhed”

Der har været ganske mange JP-læserbreve, hvor mænd fortalte om vagter i deres soldatertid, og ingen har fattet, hvordan forløbet på Antvorskov kunne finde sted. Jeg undrer mig over, hvordan tre kan være på vagt og de to ligge og sove.

Du kan også tage finanstilsynet. Troede vi ikke, at det var skarpe herrer med fuldstændig styr på tingene! Og hvad med Skat og deres evige renden rundt til invandrerkioskerne, hvor der svindles med alt, der kan svindles med. Hvorfor udviser man ikke de kriminelle eller tager deres bevillinger og socialhjælp fra dem, så at de ikke har nogen fremtid her?

At snyde det offentlige er næppe en kunst i dagens Danmark, og hvis man opdager en fejl og laver vrøvl, får man hele systemet imod sig og bliver bekæmpet med næp og klør og endeløse ressourcer, mens papirer forsvinder ud i det blå.

Du kan fx se, hvordan PET bliver ved med at trække tiden ud med aflevering af de papirer, som professor Bent Jensen ønsker at bruge til at forsvare sig med. Den sag er også ren tragikomik, og der er masser af den slags.

JensH

Posted: 8 januar 2009 - 17:55 - Svar

@Magga

“hvordan tre kan være på vagt og de to ligge og sove.”

Det fatter jeg heller ikke en dyt af. I min tid var vi langt flere på hvert vagthold, og mens nogle lå og sov på vagtstuen var der andre der gik vagtpatrulje forskellige steder på kasernen, (man sov et par timer, og så gik man vagt et par timer). Jeg tror vi var omkring 12 vagtfolk, en vagtkommandør samt en vagthavende officer, (som sad et andet sted på kasernen).

Dertil kom at vi når vagten startede fik udleveret skarp ammunition, og under overvågelse af vagt-kommandøren gjorde vores våben klar, og satte magasinet med de skarpe skud i geværet, (vi tog dog ikke ladegreb, men derfra kunne man gøre det i løbet af et splitsekund).

Men dette var selvfølgelig i 1980’erne, og jeg har tænkt på, at dengang havde vi den gamle værnepligtshær, hvilket var en noget større hær end nu målt i antal soldater, og der har måske været flere soldater ‘at tage af’ til vagterne, plus vi værnepligtige ikke fik overarbejdsbetaling for vagterne, (faktisk heller ikke i form af ‘frihed’). Denne meget mere proffesionaliserede hær vi har idag er selvfølgelig meget mindre end værnepligtshæren, og de skal sikkert også have ‘kompensation’ når de har weekend-vagter. Måske derfor var der kun 3 på vagt???

Thomas Bolding Hansen

Posted: 8 januar 2009 - 19:36 - Svar

Uha jensH, sandheden er nogle gange vigtigere end karriere og god stemning. Jeg er lidt gammeldags på det punkt. jeg vil hellere være fattig og alene, eller for den sags skyld død, end at se på en kujon i spejlet hver dag.
Jeg er afklaret med begge dele, det drejer sig ikke om, hvor længe og fedt vi lever. Det drejer sig om, hvordan vi lever.

Hvad angår borgerkrigen, hvorfor jeg ikke rigtig tror på den. Det er der mange årsager til.
Selv med en stor indvandring på 20000 muslimer om året, er der stadig over 50 år før muslimerne når en i mine øjne kritisk masse (2 millioner vs 5) , Den eksponentielle effekt sparker først for alvor i gennem om 3-4 generationer.
Og en stor andel af de 2 millioner vil i første omgang være børn. Generationen efter derimod!

De fleste muslimer er slet ikke interesseret i en borgerkrig, heller ikke i Egypten og mellemøsten. Det er kun de mest hadefulde, sociopatiske, psykopatiske, dumme, elendige blandt dem, som kan få en jihad ud af småting.

Nu ved jeg godt, der er noget som hedder Libanon. Men Danmark er ikke Libanon. Vi er et retfærdigt samfund med en kærlighed for korruptionsfrihed og ro og orden. Det gør os resistente langt hen af vejen.
Vi har ikke været nogle dumme svin for alvor siden Chr.4. brandbeskattede alt som gennem Øresund og bæltene. Vi er ikke blevet rige på grund af Grønland.
Så ingen vaklen her, når det kommer til at kæmpe for, hvad vi har kært. Hvis den dag kommer?

Desuden, kan du nævne et eksempel i moderne tid, hvor islam har klaret sig godt militært, mod vestlige magter? Det er de jomfruhungrende så ganske vist lige glade med. Det er jo ved at dø i kamp, de får 72 af slagsen. Men min holdning er, at vores rygrad er stærkere, end det lige ser ud til, og de er omvendt slet ikke nær så stærke, som de gerne vil udstråle.

Men den allervigtigste årsag, til at jeg ikke tror, vi kommer der til, at der bliver borgerkrig.
Det er netop deres demografi. Deres demografi i Mellemøsten og Nordafrika, Asien og Indonesien.

Den vanvittige eksponentielle vækst vores sølle 341.000 muslimer i et eller andet omfang vil resultere i på langt sigt, er allerede i gang i Nord Afrika og Mellemøsten, Vi taler om 250.000.000 der om 25 år er vokset til 500.000.000. Vi taler om 1.3 milliarder muslimer på verdensplan der er 2 milliarder om 20-25 år og stadigt eksponentielt voksende.
Det er en fuldstændig totalt ubæredygtig absurd hamrende hjernelam befolkningsvækst.
Det er 100 vis af millioner af unge mænd uden fremtid og levebrød.
For mig at se kan det kun resultere i to ting, og der er jeg pessimist. Enten en 3 verdenskrig der får 2 verdenskrig til at ligne småkrig, eller en religion og kultur, der tvinges kraftigt til at se sig selv i øjnene og forkaste sig selv, hvilket er klogere end at tilbagge til en fuser.
Eller alle niveauer af en mellemting.
Islam er en Dinosaur som er vokset alt for stor, og den vil på den ene eller anden briste under sig egen vægt. Og det tidspunkt ligger ikke langt ude i fremtiden.

Nu hører jeg ikke til dem, som tror at der sidder en EU Lobby og ønsker død og undergang for Europa, gennem immigration, og hvis de vil, skal vi nok se, ikke borgerkrig, men civil ulydighed og borgeropstand i den store stil, strejker, demostrationer, rasende masser.

Nej, jeg tror bare vores politikere, for de flestes vedkommende er de bare uduelige og uden overblik. Det har de været og er på mange områder. Selv på simple og områder som kunne sikre dem valg efter valg og en permanent plads i politikernes hall of fame.

Dertil kommer så ideologi-idioti, gennemtraumatiseret følelsesliv (Hvis følelser står over fornuft, hvad gør traumatiske følelser så ikke?). Med det sidste mener jeg Tyskernes skam over nazismen, Svenskernes skam over at skumme fløden mens Europa blødte, Englændernes dårlige samvittighed over Imperie-tiden, Franskmændenes forsmåede følelser over at altid komme second eller third. Så har vi den evige weltschmerz traumatiske samvittighed, den evige følgesvend af dårlig samvittighed over, at vi er rige, mens resten af omverdenen er fattig. Uha, mange har ikke fantasi udover den marxistiske konspirationsteori, at vi er rige, fordi de er fattige.

Jo så der er linet op til en katastrofe på den ene eller anden måde, men Islam er færdig som gårdsanger før dette århundrede er ovre, hvordan skulle den kunne holde sig selv oppe, med sin overdimensionerede krop og sin manglende tilpasnings og bevægelses evne.
Hvordan vil man afholde de 100vis millioner af unge mænd, uden fremtid, fra at enten ty til jihad, eller en total forkastelse af den religion og kultur som har skabt deres elendighed?
Det er snart, mit bud er om mellem 20-30 år længe før mindretallets eksponentielle effekt sparker i gennem her.

Hvis jeg tager fejl der, ja så har vi på langt sigt et alvorligt problem, et problem som kun kan løses ved at stoppe for immigration, kun give børnepenge, tillæg, friplads osv. til to børn. Og ved at smide kriminelle og fundamentalistiske elementer ud med hård hånd.

Hvordan det ser ud med muligheden for det, som det er nu, med menneskerettigheder og pligt til at tage i mod med åbne og naive arme. Det kommer til at forandre sig, om tyve år sparker virkeligheden så hårdt, at det bliver svært at ignorere den.

I øvrigt er min pointe også, at stort set alle former for indvandring er en udgift for os, selv hvis vi lader indvandrere være selvforsørgende, så vil de tage arbejdspladser, som 800000 på overførselsindkomst i den arbejdsdygtige alder, og voksende med 100000 eller 200000 de næste ti år, kunne have taget.
Dertil kommer den demografiske vækst.
Det eneste vi har brug for af immigration er uddannet arbejdskraft på enkelte områder, hvor vi ikke har uddannet nok selv, som er klar med det samme, eller med en kort omskoling, til at gå direkte ind i et hul på arbejdsmarkedet.

Steen, nej, jeg kendte ikke DROS, det var ret spændene.

JensH

Posted: 8 januar 2009 - 19:46 - Svar

@Thomas Bolding Hansen

“Desuden, kan du nævne et eksempel i moderne tid, hvor islam har klaret sig godt militært,”

Hvis du tænker på traditionelle militære styrker, så har de været håbløse. Men som man siger om Arabere: Deres hære er elendige og de er håbløse når det kommer til konventionel krig, men de er derimod fabelagtige til guerilla-krig, og til at holde et oprør kørende indtil den militært set langt stærkere modpart er kørt træt. Det har vi set i.f.m. Algier-krigen fra 1954-62, de Palæstinensiske intifadaer og senest i Irak fra 2003.

Og igen er nødt til at påpege, at det noget idylliserede billede du tegner af Danmark passer måske nok i en vis udstrækning på Danmark af idag, men hvordan ser det ud mht. ‘samfundsmoralen’ om 5,10,15,20,25 år??

Tonny

Posted: 8 januar 2009 - 19:53 - Svar

Bemærk at der ang Gaza er et protest optog imorgen fredag den 9. januar kl 15 fra Nørrebro Station til Sank Hans Torv. Arr. af Hizb-ut-Tahrir. 🙁

Kakao

Posted: 8 januar 2009 - 19:58 - Svar

@Thomas Bolding Hansen

Interessant initiativ.

Kakao

Posted: 8 januar 2009 - 20:00 - Svar

Annette Bennedsgaard er i øvrigt den præst fra Gellerup Kirke, der i sin tid blev slået ned af en ung mand, der trængte ind i kirken.

Ulla

Posted: 8 januar 2009 - 20:03 - Svar

Jeg har været til kursus med en mand fra PET (i hjemmeværnet) og mit indtryk var, at de er komplet uinteresserede i politik og meget interesserede i politiarbejde. De ansatte kommer fra politiet, og de arbejder med kriminalitetsbekæmpelse. På de højere planer er der naturligvis et politisk element, men mit indtryk var, at hovedfokus simpelthen var at finde de potentielt kriminelle og forhindre forbrydelser.

HelgeD-H

Posted: 8 januar 2009 - 21:14 - Svar

Jeg har bankoverført ligeligt til Snaphanen, UriasPosten, og Den Danske Israelindsamling (og skrevet ♥ hjertet med IDF i posteringstekst) dags dato.
Jeg håber det er til mere end bare symbolsk støtte. 🙂

@JensH
Jeg er fuldstændig enig med dig i at muslimerne er fabelagtige til guerilla-krig
/partisan-krig. Det vil blive svært for den Vestlige verdens efterkommere at
håndtere denne form for asymmetriske krigsførelse.

Er fordoblingstiden for muslimer 20 år ?
I 1984 havde islam (kun) 700 mio. tilhængere. Og ca. 351 mio. tilhængere i 1970

@Johansen
Jeg kan til min gru forestille mig Hezbollah i nord stå på spring til at invadere
Israel nordfra når Hamas i Gaza bliver trængt af IDF.
Det kan være koordineret arabisk planlægning. Og vises til eksempel til
dhimmi-EUs politikere til skræk og advarsel til når EU står for tur.
Det er en januar med bekymring for de gæve israelere dernede.

Thomas Bolding Hansen

Posted: 8 januar 2009 - 21:19 - Svar

Gaza, til eksempel, har fordoblet sig selv på 14 år, men generelt er demografien i den muslimske verden faldende, så fordoblingtiden er noget længere.

Frikapitalist

Posted: 8 januar 2009 - 21:57 - Svar

Dime bomben er dødelige op til 4-8 meter og er symbol på jødedommens fuldkomne ondskab.

HamaSS nyeste raketter er dødelige op til 100 meter og er blot en papraket…

“The standard high explosive (RDX-based) warhead can be enhanced with the ZDB-2 blast fragmentation warhead, comprising high explosive charge, containing reduced RDX-based explosive charge, over 4,000 steel ball matrix liner and prefabricated fragmentation sheath, extending lethal effect over a radius of about 100 meters.”
http://blog.wired.com/defense/2008/12/hamas-chinese-a.html

Gad vide hvordan Eric Fosses malende beskrivelse lyder når effekten af 4 000 stålkugler på kroppen skal beskrives?

LFPC

Posted: 8 januar 2009 - 22:06 - Svar

“Hvorfor skulle Bonnichsen agere pauseklovn? Tavshed er i alle tilfælde langt bedre, også hvis man er ved at tørre op efter en eller anden vandgang. Bonnichsen har jo skadet PETs anseelse ikke så lidt i offentligheden”

Jeg forestillede mig i hvert fald for et par år siden, at denne pauseklovn-persona kunne være designet til at skabe indtryk af tilforladelighed i muslimske kredse. Som fratrådt leder befinder han sig i et grænseland mellem at være insider og troværdig udenforstående analytiker. De luftige udmeldinger kunne så, når behovet var der, tilsættes signaler til disse miljøer, eller regulær misinformation. F. eks. i sagen jeg nævnte hvor Hedegaard kritiserede ham for at røbe PETs modus operandi mht. hvor de fik deres informationer fra. Hvad nu hvis dette enten var direkte forkert, eller at ideen var at skabe paranoia?

Efterhånden må jeg nok tro at Bonnichsen faktisk mener meget af hvad han siger, så det er nok ikke rent rollespil. Men deri bliver det måske mere effektivt? Smoke and mirrors?

Det eneste jeg føler mig ret sikker på er at han umuligt kan handle i modstrid med sin gamle arbejdsgivers ønsker. Det lyder helt, helt uprofessionelt. Der må foreligge nogen grad af aftaler og løbende koordinering.

Leave a Comment