10
jan
Seneste opdatering: 11/1-09 kl. 1605
45 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

på Rådhuspladsen i København. Mobilvideo Søren Espersen (obs, lyden høj i starten). Posten opdateres løbende.

Politiopbuddet var massivt. Der var antagelig flere politifolk end i den lille højrøstede moddemonstration. Politiet vil ikke have flagsvingeri foran rådhuset. Med ét skiftede stemningen til det truende. Klanen afløste civillisationen. Og nu en time efter, er der  gang i sirenerne retning Nørrebro.

10-jan-2008-05210-jan-2008-055dsc_0123

masseanholdelse20090110
 

Se også løbende opdateringer på Zonka  og Sweden: Leading Social Democrats in Rally With Hizbollah Flags…….

Se endvidere Mohamed Omar: Gaza har gjort mig radikal

Mitt svar är tvärtom att bli mer muslim, det vill säga en politisk muslim. Jag vägrar att låta mig demoraliseras. Jag väljer i stället att radikaliseras.De muslimska länderna behöver enas i en federation eller union liknande EU eller USA. För att kunna försvara sina invånare mot kolonialism, exploatering och förtryck från Västvärlden. Därför ansluter jag mig till den världsvida islamistiska rörelsen och därför stöder jag nu Hamas, Hizbollah och Iran.

Jag är en radikal muslim. Och det säger jag med stolthet. Gaza har gjort mig radikal  (på engelsk her)

“Norge har et problem”

skriver  Document.no :

antisemittismeo

Det palæstinensiske selvmål

Fyens Stiftstidende ville gerne have talt med den mandlige demonstrant på billedet. Men via en kilde i det palæstinensiske miljø har han ladet avisen forstå, at han ikke ønsker at tale med pressen. Billedet blev taget under den palæstinensiske fredsdemonstration på Flakhaven i Odense den 2. januar i år.

Palæstinenserne i Danmark er godt på vej til at tabe mediekrigen og danskernes sympati på gulvet. Enkeltstående begivenheder som skyderiet i Rosengårdscentret og demonstranter udklædt som selvmordsbombere overskygger det sikre vinderbillede af et lille statsløst folks frihedskamp mod den velsmurte israelske kampmaskine
Er alle herboende palæstinensere potentielle pistolmænd parate til at dræbe uskyldige israelere?

På mellemfolkeligt niveau blandt menigmand i Danmark, Tyskland, Spanien eller andre vesteuropæiske lande skal man traditionelt se til venstre for at finde entydige sympatisører for palæstinensernes sag. Og de venstreorienterede er som bekendt ikke i flertal.

Det palæstinensiske selvmål,      Hvor er danskernes sympati? .  Gad vidst om dette tog kegler i Norge?  : Norsk-palestinske barn i blodstenkede T-skjorter frontet demonstrasjonen «La Gaza leve» i går. Barna ble med for å hindre at den skulle bli voldelig.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


peterhoej

Posted: 10 januar 2009 - 15:33 - Svar

Mine oplevelser af pro-Israel demonstrationen:

Vi stødte til demonstrationen lidt over klokken et. På selve turen derhen var der en arabisk ung mand/dreng, der spyttede efter én af os, men ellers forløb turen fredeligt. Til selve demonstrationen var der vel et par hundrede (der var svært at bedømme, korriger mig endeligt) fremmødte, kvinder, mænd, børn, unge og gamle (og Arne Melchior så jeg sgu også), mange med det Israelske flag og dannebrog i skøn forening. Stemningen var særdeles rolig og afdæmpet, faktisk nærmest trykket, og mange fremstod lettere ængstelige, men fraset dette var der vel godt humør.

Der var en del taler og sang imellem talerne, bl.a. en medlem fra de konservative (byrådsmedlem fra Frederiksberg?), lederen af dansk Zionistforbund og Søren Espersen. Sidstnævnte holdt en tale i hans altid karakteristiske, velargumenterende stil, og det kunne have været lidt fedt at have optaget den. Mindst én gang takkede talerne politiet for at passe godt på os og alle klappede. Der var nogle venstreorienterede svin, der under demonstrationen forsøgte at overdøve os med kampråb og en megafon (lavede en hyletone), men dem fik politiet relativt hurtigt standset. Der var en hel del politi, men ikke så meget som jeg havde troet. De autonomes moddemo kan man høre i baggrunden (den var vel hundrede meter fra os, men kunne ikke ses) med den karakteristiske aggressive idiot, der har en megafon, og mange kiggede i retning mod den og så bekymrede ud. Den sidste sang var ”der er et yndigt land” og demonstrationen sluttede efter kun 45 minutter, det var vist nok pga. sikkerheden, og måske meget godt, idet at man kunne høre venstrefascisternes moddemonstration nærmere sig mere og mere.

Jeg var sgu skuffet over at der ikke var mødt flere op, men trøster mig ved tanken om at rigtigt mange nok gerne ville komme, men var blevet skræmt væk, og det er jo egentligt forståeligt nok. Ude i periferien på Rådhuspladsen stod smågrupper af arabere, med det ufatteligt grimme, men velkendte etageklip og kiggede og fotograferede ind over pladsen og nogle tog sgu også noter (!). Så vidt jeg véd blev ingen overfaldet, men det var udelukkende pga. den korte varighed af demo’en samt det store politiopbud.

Jeg fik desværre ikke kameraet med, men mange havde. Af medier var der et par stykker, men det var kun TV2 Lorry som jeg kunne identificere.

Det er selvfølgelig helt absurd at der skal være et massivt politiopbud for at man i Danmark kan demonstrere for et demokratis ret til at forsvare sig imod angreb fra islamiske terrorister, men sådan er situationen som bekendt i Danmark i 2009. Kunne godt skrive min mening om den håbløse tilstand, men det gør andre bedre end jeg. Ændres situationen ikke radikalt i demokratisk retning er vi i dén grad på røven…

peterhoej

Posted: 10 januar 2009 - 15:36 - Svar

Og tak til Snaphanen for billederne og videoen!

Jeg opdagede faktisk ikke de to pali-arabere med flag, de må have været der før jeg dukkede op..

HelgeD-H

Posted: 10 januar 2009 - 16:39 - Svar

Søren Espersen er en hædersmand, som taler klart. 🙂

Janne

Posted: 10 januar 2009 - 17:15 - Svar

Ja, Søren Espersen (DF) er et mandfolk.

Det er han fordi han med sin deltagelse i pro-Israel demonstrationen viser hele verden at han støtter Israels ret til at forsvare egen befolkning og fordi han står op for vores ytringsfrihed og endelig så viser han med sin deltagelse i demonstrationen hele verden at Danmark IKKE er et land der er fjendtligt overfor jøder og Israel. Han viser klart at han og vi ikke boykotter Israel.

Daniel

Posted: 10 januar 2009 - 17:38 - Svar

Jeg betragter mig selv som dansk patriot og islam-modstander, men jeg er aldeles ikke Israel-ven. Israelere og palæstinensere rager mig en papand. Hvad skal Uriaspostens, SIADs, DDFs og Snaphanens propaganda for Israel egentlig til for? Danske patrioter kan da være ligeglade med de mellemøstlige landes indbyrdes konflikter.

steen

Posted: 10 januar 2009 - 17:58 - Svar

@ Daniel: ikke når de konflikter nu er synlige for enhver i Danmark. Må være det korte svar.

Iøvrigt driver vi ikke propaganda her.

Magga

Posted: 10 januar 2009 - 18:40 - Svar

Daniel. Det er vanskeligt at forstå, hvordan du kan tro, at vi i Danmark kan være ligeglade med, hvad der sker i Mellemøsten. Vi får jo for hver dag problemerne mere ind på livet, hvilket de mange anholdelser i en pro-palæstinensisk demonstration her i dag er et af mange daglige vidnesbyrd om:

“Det internationale samfund må standse sin fordømmelse af Israel og bidrage til en holdbar løsning, som garanterer Israels sikkerhed, for denne blodige konflikt er ikke en lokal foreteelse, men en del af den internationale kamp mod terror og dermed en trussel mod ethvert vestligt demokrati.

Det er i virkeligheden det, som Israel kæmper for i Gaza.”

http://jp.dk/meninger/leder/article1565061.ece

Uslehund

Posted: 10 januar 2009 - 19:01 - Svar

Min første demonstration!
Her gik man og troede at demonstrationer var voldelige og fyldt med gale/vrede unge mennesker, der gerne kaster med sten og brænder diverse ting af…
Men hold da op hvor var det en stille og rolig en idag(1300-1345), ja den var ligefrem smuk, med det dejlige musik og de dejlige unge og ældre mennesker.
En bonus var den store glæde at trykke Hr Hedegaard i hånden, og takke ham for hans store arbejde.(selvom han og hans ven, så lidt skævt til mig først, hehe)
De pæne mennesker som var mødt op kiggede sig dog over skulderen hele tiden, selvom politiet sikrede området på en yderst professionel måde. (så flere enkelt personer som blev hevet væk efter at have råbt allaUsnakbar og sådanne kampråb.)

Snakkede med en eller anden socialkammerat, som dog syntes Hedegaard var ekstrem,
men at Israel ikke kunne finde sig i flere “pap-raketter”, så måske der er lidt håb?

Ja fik da osse grinet lidt over forskellen på den stille og rolige måde DZF afholdt det på, og så de meget gale spontane tilråb der kom over fra hjørnet, hvor politiet henviste folk som ville råbe, hen til.
Jeg skyndte mig dog at daffe hurtigt af kl1345, da 3 unge mennesker, med dreadlocks(flere måneder uden og vaske sit hår) og metal stukket igennem huden, mente at jeg var et oplagt portræt foto(kun af hensyn til mediernes dækning, ellers havde jeg lige snakket lidt med dem).
Observerede mange som tog billeder af folk, ude fra sidelinien, sig mig har enhedslisten en efterretnings-tjeneste?

Tak til alle som var der!

Vruff vrrrr…

Crass Børsting

Posted: 10 januar 2009 - 19:14 - Svar

1. Espersen hævder sig blandt andre folkevalgte som en fornuftig, rolig mand og en god dansker. Tak for denne transmission af hans tale.

2. > Daniel: Tja, tjo, hvis det var en lokal konflikt à la en sydamerikansk fodboldkamp kunne vi være stort set ligeglade med udfaldet. Her er det Israel contra Islam.

Janne

Posted: 10 januar 2009 - 19:21 - Svar

Magga

Og ikke ‘bare’ det. Der har efterhånden været så mange overfald på og chikane rettet mod specifikt jøder og jødisk ejendom i Europa, at det er oplagt at overfaldene ikke udelukkende har noget med Israel at gøre. Vi kan med overfaldene og chikanen se at der forekommer et voksende jødehad i Europa – også derfor skal vi støtte Israel og herboende jøder så godt vi kan.

Daniel

Posted: 10 januar 2009 - 20:09 - Svar

Danske patrioter skal hverken støtte jøderne eller palæstinensererne. En konflikt mellem disse to folkeslag er ikke danskernes problem. Danske patrioter skal alene virke for det danske folk. Så simpelt er det faktisk.

Både jøder og muhamedanske palæstinensere er ikke en del af det danske folk, ja, de er faktisk ikke engang europæere, og vi bør derfor ikke støtte nogen af dem.

Magga

Posted: 10 januar 2009 - 20:16 - Svar

Janne

Ja, det er frygteligt med al den antisemitisme, og det kommer helt bag på mig, at vi nu igen skal i gang med at bekæmpe den. Jeg håber virkelig, at vi kan holde den nede i Danmark, hvor den forhåbentlig kun vinder indpas hos egocentriske og uvidende personer samt typer som Lykketoft, der selv har noget farligt lurende i sit væsen. Nå ja, og så selvfølgelig den højtgearede pastor Auken – det skøre kvindfolk. Hvad de uintegrerbare angår, har jeg efterhånden ringe tiltro til noget positivt fra den kant. Det vildeste, de kan drive det til i form af “tolerance”, er at tie, og det er slet ikke godt nok.

I Norge har der vist været omkring 100 anholdelser ifm. en ny pro-pal demo i dag. Du skulle bare vide, hvor forfærdeligt antisemitismen kunne være i den norske debat. På Aftenposten har de i mange år haft et særligt debatforum vedr. Mellemøsten, og jeg kom der så at sige aldrig, for jeg har flere gange oplevet, at jeg følte mig direkte dårlig, når jeg havde læst der. Hadet var perverst, og debatten gik tilsyneladende uafbrudt 24 timer i døgnet år efter år. Mange norske jøder gik til under krigen, og tyskerne fik god hjælp af nordmænd til det, desværre. Det er en skamplet på landets historie, og det er der mange, der vedkender sig i dag, men alligevel fortsætter det. Vi har heldigvis andre traditioner at trække på:

Her får du en lille historie, som i hvert fald indeholder en dansk national tilkendegivelse, der glæder mig. Man stjæler jo ikke fra mennesker i yderste nød, hvis man er retskaffen.

http://jp.dk/arkiv/?id=1562760&eceExpr=lene%20sofie%20bak“%20/>&eceArc hive=o

“Den jødiske kulturarv i Europa blev det første offer for den nazistiske “Endlösung der Judenfrage” – “den endelige løsning af jødespørgsmålet”. Forud for masseudryddelsen af Europas jøder gik en systematisk ødelæggelse, misbrug og tyveri af jødisk ejendom,” noterer Sofie Lene Bak og henviser til ny forskning, der afslører, at Danmark på dette område var en undtagelse i Europa.

“De offentlige myndigheder, herunder især Københavns Kommune, og privatpersoner – naboer, venner, kollegaer og slægtninge – drog omsorg for, at jøderne kunne vende tilbage til en tilværelse efter Befrielsen i 1945 og en kulturarv at give videre til eftertiden.”

Lad os fortsætte i den ånd!

Emeritus

Posted: 10 januar 2009 - 20:44 - Svar

Til Daniel.

Du er en ligemager. Og det duer ikke. Et karakteristikum ved europæisk tankegang er tværtimod en veludviklet sans for diskrimination. Denne vigtige disciplin er desværre bragt i miskredit i det tyvende århundrede. Men det mindste, man må kunne forlange af dig er dog evnen til at kunne analysere syntetisere og konkludere. Det indebærer, at du kan diskriminere (at du måske, når det kræves, oven i købet hårfint kan se forskel). Om du vil eller ikke vil er forskellen på indsigt eller fordummelse. Når du hævder, at du ikke kan se forskel på skidt og kanel og ikke har brug for nogen af delene, hævder du samtidig retten til at forblive dum. Det er din ret, men du høster ikke megen anerkendelse.

Med venlig hilsen

Højrebladet Komet

Posted: 10 januar 2009 - 20:45 - Svar

Daniel: jaja, den er god med dig. Uslehund: Jeg så flere venner end fjender iblandt fotograferne. Desuden har journalister ofte et lidt ‘slidt’ look. Jeg ville ikke bekymre mig over det, hvis jeg var dig.

Whodares

Posted: 10 januar 2009 - 20:47 - Svar

Jamen det er så ok Daniel, jeg regner mig også som patriot men næppe hvad du lægger i ordet.

Jeg mødte op både for at sympatisere med at Israel trods det ensidige hetzende mediebillede jo altså har al ret i verden for at forsvare sig mod udefrakommende fjender, men sgu ligeså meget for at vise min sympati for de danske jøder som igen er forfulgt OGSÅ i Danmark.

Eller er vore jødiske landsmænd heller ikke “rigtige” Danskere nok for dig ?

Iøvrigt er Israels kamp vores kamp, fronten er jo desvære ved udulige politikere og naive (læs skrupidiotiske) vælgere rykket til Europa !

Whodares

Posted: 10 januar 2009 - 20:51 - Svar

Og Ja Espersen talte godt, mens hans udtalelser om Saudi arabien som vores bedste ven skurer stadig meget meget fælt i ørene, men som sagt han var der som han plejer, så som enkeltperson får han min respekt.

Men partiet næ nej, vendekåber og folk der løber fra løfterne er altså ikke min kop the.

Johansen

Posted: 10 januar 2009 - 21:29 - Svar

Det var en rigtig god og fredelig støttedemonstration for Israel, der blev afholdt i dag. En stor tak til Dansk Zionistforbund, de andre medarrangører, talerne og alle de fremmødte Israel-støtter.
Afslutningen med den israelske og danske nationalsang gav kuldegysninger – på den gode måde. 🙂

Det var til gengæld ikke en rar oplevelse at skulle med bussen efterfølgende fra busterminalen på Rådhuspladsen. En mand råbte Hamas og et eller andet på arabisk efter mig.
Fra busstoppestedet kunne man iagttage de voldsparate fra “Allahs hær”. Der blev råbt “down, down Israel”, “Allah-u-akbar” og “takfir” (erobring). Og så den sædvanllige løftede islamiske pegefinger.
De kulturberigere har vi ikke været for heldige med. Jeg så næsten udelukkende højtråbende, aggressive hankøns-væsener og et par enkelte tilslørede kvinder i periferien af denne islamiske demonstration bag busterminalen. De signalerer på ingen måde fred og fordragelighed.

Kakao

Posted: 10 januar 2009 - 21:39 - Svar

@Johansen

På Uriasposten er der en debat om betydningen af ordet takfir.

Ved du, hvad det betyder?

Emeritus

Posted: 10 januar 2009 - 21:48 - Svar

Til Magga.
Mange jøder overlod nøglerne til deres ejendom til nogen, de kendte og stolede på, før de flygtede til Sverige. Hensigten har vel været at nogen holdt øje med lejligheden, vandede blomsterne, små ting, der ikke fik boligen til at se alt for forladt ud, og som forhindrede at tyve fik øje på den.

Mange jødiske familier kunne vende hjem efter krigen, bede om nøglerne, låse sig ind og erfare, at deres bolig stod, som de forlod den. Jeg husker stadig tiden, og at de voksne talte både om det og om, hvordan flugten blev organiseret.

Med venlig hilsen

PB

Posted: 10 januar 2009 - 22:02 - Svar

Herfra skal der også kun lyde anderkendelse af en god demonstration, med gode taler, god musik og en fin stemning.
Politiet var ved sin meget professionelle tilstedeværelse et dæmpet men trygt element, der sikkert var med til at det forløb på en god måde.

På Uriasposten er der en debat om betydningen af ordet takfir.

Ved du, hvad det betyder?

Øh nej og helt ærlig,who gives a fuck, vi ved hvad der menes, så drop flueknepperiet! Det er kun med til at afspore fokus.

Thomas Bolding Hansen

Posted: 10 januar 2009 - 22:10 - Svar

Daniel, der findes noget andet som mangler et ord, nemlig et stærk binding og følelse til den vestlige civilisation og demokratiet, altså til noget som ikke ender i Padborg.

Thomas Bolding Hansen

Posted: 10 januar 2009 - 22:14 - Svar

Slå det op, “takfir wiki” i google.

Jutta

Posted: 10 januar 2009 - 22:41 - Svar

Kaere venner i Danmark
jeg er jo (desvaerre tysk).
Jeg er lige kommet hjem fra en demonstration FOR Israel men ogsaa imod islamiseringen af Tyskland/Europa i Köln/Cologne
Det er bare saadan, at det var en meget besvaerlig demonstration beskyttet af politi imod hvad vi kalder det rödlakerede brune Antifanten( venstre, syg ungdom) i en demonsteration, som sker hver anden lördag in maaneden imod en Stormoskee og til forbehold af den Armeniske Genocid gjort af Türkerne, som negter det. Armenierne i Köln , de var jo indbudt, turde ikke at vise sig

Efter en vellykket ikke for stor (det var meget koldt) demonstration beskyttet af politi körte vi til Kölner Dom Vorplads, hvor der foregik en pro palaestinenser Demonstration lige under den hellige Dom af Köln. Det var bare skraemmende!
Jeg har ikke set saa mange Pinguiner og Törklaeder og maend i STORE bukser med skaeg skrigende Allahu Akbar og Israel Krig og kvinderne og Familierne maatte da vaere med (Antallet)

Det helt slemme var, at tyske Dhimmier fordelte Flyere om de slemme Israelire, at der var en flag fra Peace. Jeg spurgte Tourister fra Japan og Singapure – de var disgusted just like me! Jeg har sagt til dem:” saa maa vi komme til jer, naar EU er ferdig? de har sagt Yes – saa det er jo en mulighed for vores Börn? -Jeg har fem!- De har bare frydet sig.

Jutta

Posted: 10 januar 2009 - 22:44 - Svar

Undskyld, i har saa mange billeder.
Jeg skal have billeder fra Köln og Berlin, de ligner hinanden saa meget, i morgen.
Vi er lige kommet hjem til Hamborg.
Vi sees, hvis i vil

Vagn Henning

Posted: 10 januar 2009 - 22:49 - Svar

Tantens udlægning:

http://www.berlingske.dk/article/20090110/danmark/90110015/

En person der måtte bero alene på Berlingeren som kilde til sine nyheder, ville nok få et forkert indtryk af hvem der lavede balladen.

Et par citeater:

“I alt 75 blev anholdt, heraf 22 mindreårige, da der opstod uroligheder i forbindelse med en proisraelsk demonstration.”

“Anholdelserne udsprang af en støttedemonstration på Rådhuspladsen i København til fordel for Israel, arrangeret af Dansk Zionistforbund og andre proisraelske foreninger.”

Må Berlingeren gå i opløsningen før den fylder 261 år…

Uslehund

Posted: 10 januar 2009 - 23:13 - Svar

http://www.youtube.com/watch?v=owPvATzxI8U

har lavet en lille film(bare en lille hurtig en, bedre kommer nok snart), husk og klik på “watch in HD” nedeunder skærmen, ellers ser det elendigt ud!

@HB Komet: ja du har nok rat, kan dog ikke lade vær med og værer på vagt, “better safe, then sorry” 😉

Ps, jeg undskylder for mit dårlige skrevne sprog, men da jeg gik i skole, lærte vi mest om :
hensyn til minoriteter,sociale kompetanser, osv bla bla BAAAH… de gad ikke lærer os dansk, matematik, og andre “ligegyldige” fag… Heldigvis lærte jeg lidt fra min Farmor (fred være med hende) inden hun sov ind.

Svensken

Posted: 10 januar 2009 - 23:56 - Svar

I Sverige demonstrerade socialdemokraternas ledning mot Israel tillsammans med Hizbollah-anhängare. Det är nästan overkligt.

Mosemanden

Posted: 11 januar 2009 - 00:37 - Svar

De er godt nok nogen fuldblods børnenemassakre volds psykopat typer de der
Zionazister eller hvad de nu hedder .

Det er sku da for meget det der .

Viste faktisk ikke at så mange af de forfulgte pærkerstinenser der var hvide ? ?
Er det så sådan en man kalder en anden reaktions dansker eller hvad ?
Og hvorfor pokker har de DF´s og jødernes flag med ?

LFPC

Posted: 11 januar 2009 - 00:53 - Svar

Daniel:

Er du ham nynazisten med samme navn der har optrådt flere gange i medierne? Så ville det klæde dig at melde klart ud.

Fritz

Posted: 11 januar 2009 - 08:55 - Svar

Uslehund, det er et fint lille klip du har lavet, du fik enda arne melchior med på klippet, selvsamme mand som har været med til at lave danmark om til en bananrepublik.

Ernst W. Jensen

Posted: 11 januar 2009 - 09:46 - Svar

@Fritz

Sandt nok, samme person udtalte til Berlingske Tidende 19/8/1990:

“Der findes i Danmark én muslim pr. 99 ikke-muslimer. Hvad er det for nogle sløve padder de 99, hvis de er bange for den ene muslim.”

Hvad mon han siger i dag?

Kakao

Posted: 11 januar 2009 - 11:53 - Svar

“Thomas Bolding Hansen

Posted: 10 January 2009 – 22:14

Slå det op, “takfir wiki” i google.”

Jeg har slået det op. Men jeg synes ikke, at det fremgår helt tydeligt om, ordet også betyder ekspansion, erobring i en lebensraum-agtig betydning at ordet.

Kakao

Posted: 11 januar 2009 - 11:53 - Svar

…af ordet.

Kakao

Posted: 11 januar 2009 - 11:57 - Svar

@Mosemanden

Slå nu over på pornokanalen igen.

LFPC

Posted: 11 januar 2009 - 12:41 - Svar

Kakao:

Takbir, ikke takfir. Takfir er en der ikke er rigtig muslim. Hvis Osama bin Laden var blevet erklæret takfir af ledende muslimske autoriteter ville dette have været ensbetydende med at man havde slået hånden af ham og delegitimeret ham, en indirekte opfordring til at dræbe ham. Det har de som bekendt ikke gjort. Det kan også være en ‘sovende’ jihadist der udadtil lever et vestligt liv, som Mohammed Atta i Tyskland. Korrektioner modtages gerne hvis dette er upræcist.

Ole

Posted: 11 januar 2009 - 15:51 - Svar

Voffor er der en hvid pil (med teksten “soft ice”) ned til en kutteklædt hun-terrorist på et af bil’derne.

Mosemandens syntaktiske og semantiske sammenbrud er typisk for skizofrene…

Magga

Posted: 11 januar 2009 - 16:06 - Svar

Emeritus

Uddrag fra en ung, dansk dames dagbog, som er i min besiddelse. Notaterne er skrevet indenfor de tre uger, hvor begivenhederne fandt sted:

“Jeg føder i Krigens værste Fase. Få dag før er der sket mange uhyggelige Ting omkring i vort Nabolag, og dette jeg nu beretter er ikke just Børnelekture, men jeg synes, at vore Børn skal vide, hvad der skete, og hvor nemt deres Far kunne have mistet livet. De skal vide, at de har Grund til at være stolte over deres Far.

I Villaen ved Siden af bor en ret betydningsfuld Mand. Gestapo er ude efter ham, og to Gange efter hinanden er der Attentat imod ham med paafølgende Revolverkamp. Kuglerne hvisler forbi vore Vinduer, og vi tør ikke rejse os af Skræk for at bliver ramt. Nede på Gaden holder de Nattevagten op mod et Træ, medens det hel staar paa, men den ulykkelige Mand slipper dog uskadt derfra.”

———-

I virkeligheden er dette en behersket beskrivelse af en frygtelig nat, hvor skribenten troede, at hun var ved at føde og ikke kunne få hjælp. Hun følte sig fanget, gik i voldsom panik og ville løbe ud af huset.

Da dette blev skrevet, var der stadig krig, og det er formodentlig derfor, der ikke specificeres nærmere. Naboerne var et ægtepar med et jødisk efternavn, og de havde et stor herskabshjem. De kendte kun deres unge naboer overfladisk fra lidt hyggesnak over hækken, men kort før dette skete, havde de betroet dem, at de var på vej til at gå under jorden og havde båret deres mest kostbare ting ned i deres del af den fælles garage (der havde to forskellige porte). Ingen fattede mistanke, de kom hjem til et intakt hus og indbo, og det havde været en helt selvfølgelig sag at udvise diskretion.

———

Dagbogen fortsætter:

“Fjorten Dage senere, da jeg netop har født, lyder der en Nat et øredøvende Brag. Vi springer ud af Sengen, Glasskaar klirrer omkring os, Børnene skriger og Huset gennemrystes. Jeg styrter ind i Værelset, hvor babyen ligger sammen med Sygeplejersken, begge er bogstavelig talt syltet ned i Glasskaar, Ruder og Sprosser er revet ud af vinduerne og ude møder os et frygteligt Syn. Nabovillaen (der var tre etager, Magga) brænder i lys Lue, og hele øverste Etager er revet af, høje flammer slikker op, og vi hører forfærdelige Rædselsskrig derovre fra. Marias Legekammerater springer ud af Flammerne fra Husets første Sal, hun får et lille Chok og vil løbe ud til dem, men jeg får hende ind i min Seng, og der ligger hun og græder lige så stille. Over hele Huset ligger splintret Glas, vi har ingen Vinduer, Dørene er trykket ind, Gardinerne flænget og midt i det hele ligger vores unge Pige besvimet, og der er ved at gå Ild i Huset, Brandvæsenet ankommer og begynder at overøse Huset med Vand. Tagstenene er flået af vort Hus og hos alle Naboerne.”

Herefter følger en bevæget historie om at sætte livet på spil for at redde liv, og efter flere sider afsluttes med:

“Det var Hipomænd, der forøvede denne Ugerning. De fik senere Dødsstraf.”

Mon de yngste generationer ved, at hipomænd var danske quislinge?

PB

Posted: 11 januar 2009 - 20:23 - Svar

PS. Undskyld til “Kakao” ,jeg var lidt for hurtig før i tråden. Self. er det da relevant hvad der bliver råbt.

Zonka

Posted: 11 januar 2009 - 21:41 - Svar

Hvad blev der af youtube videoen af Søren Espersens tale???

steen

Posted: 11 januar 2009 - 23:12 - Svar

@Zonka : Video er da nr 1 på Ekeroths blog ?

Matti från Finland

Posted: 11 januar 2009 - 23:23 - Svar

Steen , en off-topic fråga :

Vart har Tina Magaard tagit vägen ? Det här är personlig hemsida http://www.tinamagaard.dk/ , och när man klickar vidare till http://person.au.dk/da/tm@teo blir det svar “Person ikkke fundet”

Har hon fått sparken eller ? Någon som vet ? Kim Möller vet , kanske ?

Mads Gregersen, Albertslund

Posted: 14 juli 2009 - 12:24 - Svar

Den fra den yderste venstrefløj, skal bekæmpes med magt. Personligt hader jeg dem. Jeg har fuld sympati for den politimand der samlede oplysninger og dem, fra den yderste venstrefløj, altså havde en database med svinene fra det ydreste venstre. De skal smage deres medicin.

Leave a Comment