14
jan
Seneste opdatering: 15/1-09 kl. 0426
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Deadline: Dennis Nørmark i debat med Bertel Haarder: “skolen er forkyndende  og indoktrinerende, hvis børnene beder morgenbøn.” Islam er et problem, ergo er al religion et problem. Der er ingen grænser for, hvilke gode  idéer islam kan miskreditere. Denne blogger er agnostiker, men min skolegang i 7 år var med morgensang og morgenbøn hver dag , hos en skolebestyrer, der var teolog. Det gav mig ikke kristelige anfægtelser ét sekund, til gengæld lærte jeg den danske sangskat og min kulturelle baggrund, noget jeg ser yngre misunder mig. Forældre kan påvirke børn i varierende grad, pædagoger langt mindre end de helst vil bilde sig ind. Nørmark går lige så galt  i byen som svenske “humanister” og internetkronikør Pat Condell. Vi har brug for nogle flere kristne, ikke færre. Blot ikke af denne type.   Nørmark  i to dele.

The Danish MSM Wakes Up

Last weekend we posted Ted Ekeroth’s video of the appalling behavior of pro-Hamas demonstrators in Copenhagen. Were it not for the internet, the mainstream media in Denmark and elsewhere would almost certainly have ignored the incident and dropped it down the memory hole. But the dedicated efforts of  Ted and other volunteers like him drew enough attention to force the MSM to address what happened.

Now — after initially ignoring this — our MSM “suddenly” discoveredTed Ekeroth’s video on Snaphanen, Uriasposten, Hodjas Blog, and others of the same ilk. The furor it caused all over the entire blogosphere couldn’t be ignored any longer, so they decided to print some op-eds on the matter. GoV

Hvem ejer gaden ?

Dansk politi kan endnu håndhæve voldsmonopolet, men man skal ikke tage fejl. Andre stræber efter det:

Politiet i Bergen kunne ikke garantere for sikkerheten til Israel-venner som ville gå i fakkeltog. Nå avlyses trolig markeringen. 

– Vi forstår at politiet ikke har ressurser, men i praksis betyr dette at vi som ikke er politisk korrekte, er avskåret fra å ytre oss, sier Birgit Sæle til Bergensavisen. Hun er en av initiativtakerne til fakkeltoget som skulle vært arrangert i Bergen førstkommende lørdag. De planlagte parolene var «Støtte til Israels rett til selvforsvar», «Støtte til ofrene på begge sier» og «Mot terror». – Politiet var bekymret for sikkerheten vår. De hadde vanskeligheter med å kunne garantere for den på grunn av voldelige elementer hos motstanderne våre, sier Sæle. Israel-venner avlyser fakkeltog i Bergen, Politiet kan ikke garantere sikkerheten til Israel-venner:  Avlyser fakkeltog

Muslim Autonomous Zones in the West?    

In “Europe’s Stark Options,” I considered the future of the Muslim-European encounter and conclude there are three possible futures, “harmonious integration, the expulsion of Muslims, or an Islamic takeover.” I then dismissed the first as unrealistic and stated that it is too early to predict which of the latter two unattractive possibilities will come to pass.

For the sake of brevity they will be referred to as ‘microstates,’ that is, autonomous conurbations defined by the Islamic beliefs of their citizens.”  A reader, Chris Slater of Upper Hutt, New Zealand, writes me to predict a fourth outcome as most likely: “larger existing Muslim areas will re-create themselves into independent national entities” and “by the middle of the twenty-first century nearly all western European countries will be riven by the creation of Islamic city states within their borders. For the sake of brevity they will be referred to as ‘microstates,’ that is, autonomous conurbations defined by the Islamic beliefs of their citizens.”     Daniels Pipes, Right Side News

Schweiz schickt kriminelle Ausländer nach Hause

PI.DE

Muslimsk debattør får advarsel 

Foreningen Muslimer i Dialog har givet et bestyrelsesmedlem en advarsel for at deltage i lørdagens demonstration mod Israel. Medlemmer af Muslimer i Dialog kan ikke opføre eller ytre sig, som de har lyst, uden at det får konsekvenser. Det må bestyrelsesmedlemmet Gülay Kocbay sande. Tirsdag fik hun en advarsel af Fatih Alev, som er formand for Muslimer i Dialog. Advarslen kommer, efter at Gülay Kocbay lørdag på Rådhuspladsen i København deltog i en demonstration, som var vendt mod en proisraelsk demonstration samme sted. Demonstrationen endte med, at Gülay Kocbay kom i klammeri med politiet. 

Efterfølgende kaldte Gülay Kocbay på sin blog deltagerne i den proisraelske demonstration for »mordere med børneblod på hænderne«. De debattører, som på bloggen gik i rette med Gülay Kocbay, blev efterfølgende kaldt for »propagandister«. 

Det var i går ikke muligt at få en kommentar fra Gülay Kocbay, men Fatih Alev siger om situationen: 

»Ved at deltage i demonstrationen har hun opført sig på en måde, som ikke er i overensstemmelse med Muslimer i Dialog. Vi skal ikke gå i klammeri med ordensmagten, og vi er heller ikke enige i det, som hun har skrevet på sin blog. Hun har ikke holdt hovedet koldt, og vi kan ikke acceptere, hvad hun har gjort. Men hun fortryder samtidig sin opførsel og har sagt undskyld, inden jeg nåede at give hende advarslen.« Jyllands-Posten  14.01.2009, se  Muslimer i dialog – nu med heilen ,  video Havva Kocbay og Gülay går amok

Disse optrin har ikke haft stor opmærksomhed i vore hjemlige medier og tv-kanaler, men en hurtig rundtur på internettet bekræfter, at antisemitismen lever og har det godt. JP leder

Svenska intellektuella till stöd för Hamas

Det är märkligt att se svenska kulturskribenter som Mohamed Omar och Andreas Malm försvara fascistoida regimer och rörelser, liksom att se hur den svenska kultureliten agerar helt i enlighet med den plan som Hamas nu är på väg att verkställa i syfte att nå sitt mål: utplåning av staten Israel. Axess


Skåret finger: 300 kroner

hvad man får i Sverige for verdens højeste skatter . Se også patientafgifter i Sverige (scroll lidt)

Molotovcocktails mod franske jøder


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


JensH

Posted: 14 januar 2009 - 18:31 - Svar

“Dansk politi kan endnu håndhæve voldsmonopolet,”

Endnu da. Men her er bare endnu et af disse efterhånden dagligdags eksempler på, at venstrefløjen griber til vold overfor politiske modstandere:

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-19812729.html?forside

Just another day at the office I suppose.

Victor

Posted: 14 januar 2009 - 18:46 - Svar

Nå – nu har Gülay Kocbay “beklaget” sin opførsel. Fantastisk – en historiker, der demonstrerer sammen med nazister…

Kakao

Posted: 14 januar 2009 - 18:47 - Svar

Er der mon plads til både jøder og palæstinensere i fremtidens Danmark?

steen

Posted: 14 januar 2009 - 18:47 - Svar

@ Jens – jeg har lyst, men jeg kan desværre ikke gå nærmere ind på mine seneste erfaringer fra gaden. De ville forbløffe nogle.

Janne

Posted: 14 januar 2009 - 19:11 - Svar

OT

Det danske flag ændret næsten til ukendelighed på TV2’s side om VM i håndbold.

h t t p://vmhmanager.tv2.dk/

JensH

Posted: 14 januar 2009 - 19:23 - Svar

@Steen

“men jeg kan desværre ikke gå nærmere ind på mine seneste erfaringer fra gaden. De ville undre nogle.”

Efter i lørdags på Rådhuspladsen, og når man samtidig tænker på de seneste begivenheder i Norge, så ved jeg snart ikke hvor meget der er at forundres over mere. Men jeg håber da du på et eller andet tidspunkt finder det betimligt at offentliggøre disse erfaringer her på bloggen.

andreas

Posted: 14 januar 2009 - 20:02 - Svar

At beherske gaden, er vejen til at beherske samfundet. Som Hitlers stormtropper sang i 20’ernes og 30’ernes tyske byer: Heute gehört uns die Strasse, morgen den ganzen Welt. Det var uhyggeligt tæt på at lykkes for dem.!

Enkefru Hansen

Posted: 14 januar 2009 - 20:56 - Svar

Kan i huske dengang hun kom med tips og gode råd til at omgå den danske lovgivning, hvis man ønskede sig islamisk flerkoneri?

http://hoejrebladetkomet.files.wordpress.com/2008/03/2.jpg

Muslimer i Dialog er blot et Minhaj-ul-Quran organ, det er ufatteligt at folk ikke har forstået det endnu. Asmaa sad også engang i bestyrelsen!

Johansen

Posted: 14 januar 2009 - 21:18 - Svar

Steen

Nu bliver man helt interesseret i at høre om dine erfaringer på gadeplan. 🙂

Victor

Posted: 14 januar 2009 - 21:30 - Svar

andreas: Get your facts straight – Heute gehört uns die Strasse, morgen den ganzen Welt er helt, helt forkert. Sloganet var “Heute gehört uns Deutschland und morgen die ganze Welt” – det kommer fra sangen “Es zittern die morschen Knochen”.

steen

Posted: 14 januar 2009 - 21:34 - Svar

@Johansen: det må nok vente til vi ses, beklager. Man kan ikke smide alt på nettet.

LFPC

Posted: 14 januar 2009 - 22:02 - Svar

Historien fra TV2 om den 14-årige terrorist-wannabe bekræfter en tendens jeg synes at kunne iagttage – at vor tids venstrefløjsekstremister nok er mindre drevet af ideologisk gods og læsning af knastørre marxistiske værker end ekstremisterne i 1970’erne. Vor tids venstreloonier virker mere som om de først og fremmest er bøller og sociopater der bare lige behøver et par slagord at hænge deres lyst til vold op på. Prøv også at se billeder af de sortklædte horder af antifa-zombier. Kedelige, kedelige bølletyper, forhærdede fjæs. I det mindste havde munkemarxisterne i 1970’erne skriftligt belæg for hvorfor diverse voldshandlinger var ønskværdige 🙂 .

LFPC

Posted: 14 januar 2009 - 22:07 - Svar

“Man kan ikke smide alt på nettet”

🙂

andreas

Posted: 14 januar 2009 - 23:40 - Svar

til Victor: Det er dog irriterende med folk, der ved mere end een selv, og dermed ødelægger en god pointe.
Selvfølgelig har du ret. Mit citat kan jeg ikke få verificeret sådan umiddelbart ved opslag på Google, men jeg er overbevist om, at jeg har set det i en eller anden sammenhæng. SA’s opgave var jo at erobre gaden og dermed hindre andre i på demokratisk vis at ytre afvigende synspunkter og bane vejen for die Machtergreifung. Det er et probat politisk magtmiddel at erobre gaden.

Johansen

Posted: 15 januar 2009 - 00:19 - Svar

Steen

Jeg vil se frem til, at alt bliver smidt in real life. 🙂

Victor

Posted: 15 januar 2009 - 00:42 - Svar

andreas – jeg ved godt, hvad du mener. Men jeg er nødt til at lægge faktuelle fejl som denne døde inden en eller anden får ødelagt sin troværdighed ved at slynge citatet ud.

I øvrigt er grunden til at du ikke kunne google det sikkert, at du gav Welt forkert køn – og så står søgemaskinen af.

barfbag

Posted: 15 januar 2009 - 00:52 - Svar

Off topic.
I stedet for reelt kun at udbrede agitation og propaganda burde alle disse skatteyder- og licens- og abonnementsbetalte akademikere (fx. Jørgen Bæk Simonsen), journalister og øvrige meningsdannere og vidensarbejdere/symbol- analytikere som de klassiske græske filosoffer kun holde sig beskæftiget med én ting: “to discern the essence of every significant thing and to name it properly.” Brussels Journal: Naming Things by their Right Names: http://www.brusselsjournal.com/node/3739

Janne

Posted: 15 januar 2009 - 09:57 - Svar

“Vi har brug for nogle flere kristne, ikke færre.” Ja, ideelt set måske. Men for det første er der utrolig stor forskel på kristne – paven er f.eks. kristen – og som tingene er i dag så bruges netop kristendommen f.eks. til at få flere sexistiske tørklæder på skolelærere, sygeplersker, pædagoger, læger, socialrådgivere etc. og til at indføre sekterisk halal kultur i folkeskoler, på uddannelsessteder, højskoler, arbejdspladser etc. og til at få flere bederum op at stå i offentlige institutioner.

Jeg har under et foredrag i folkekirkelig regi hørt kristne – folk der sidder i menighedsråd – tale varmt for at islam skal sidestilles med kristendom på alle planer i Danmark. Også i grundloven. Den slags kristne mener jeg ikke vi har brug for flere af.

Johansen

Posted: 15 januar 2009 - 10:14 - Svar

Janne

Helt enig. Jeg er også meget betænkelig. Der findes mange kristne dhimmier.
I modsætning til disse har vi heldigvis Islamkritisk netværk i folkekirken og Tidehverv. De kristne kunne jeg tænke mig kunne vinde langt mere indflydelse, så vi kunne få dhimmi-præsterne ud på et sidespor, hvor de hører hjemme.

Jeg var fornylig til gudstjeneste, og jeg synes at en del af det, var en multi kulti prædiken. Det er i hvert fald ikke noget for mig. Plusordet rummelighed, fint nok, til en vis grænse. Men når det kammer over i tossegodhed, så skal det modarbejdes.
Det er min opfattelse, at alle disse plusord mangfoldighed, rummelighed, frisind, tolerance, etc. misbruges til at implementere islamisk kultur. Og det må jeg klart afvise.
Jeg husker tydeligt indoktrineringen fra min egen uddannelse. Der var plusordet “containment” i vælten, som de forsøgte at banke ind i hovederne på os. Heldigvis er vi nogle, som kan tænke selv og ikke sluger pladderhumanismen råt. 🙂

JensH

Posted: 15 januar 2009 - 10:25 - Svar

@LFPC

“Vor tids venstreloonier virker mere som om de først og fremmest er bøller og sociopater der bare lige behøver et par slagord at hænge deres lyst til vold op på.”

Jeg har selv tænkt den tanke flere gange når jeg har hørt disse ‘kadrer’ blive interviewet på TV. De virker ganske enkelt ikke som de skarpeste knive i skuffen.

Janne

Posted: 15 januar 2009 - 10:45 - Svar

Johansen

Jeg tager hatten af for de præster der ikke er bange for verbalt at høvle kristendommen og andre præster og menighed igennem uden pludder og våde øjne – hvis det er nødvendigt. På forunderlig vis er jeg ikke-troende altid løbet ind i interessante og dejlige troende mennesker – både her i Danmark og i udlandet, så jeg er ikke en der ser et problem i alle troende, al religion og religiøs praksis, men når kristne (med frelste motiver) bruger kristendommen og religionsfrihed til netop at indføre fordomsfulde dogmer, religiøs sexisme og diskrimination og intolerance (opdeling i rent/urent) i offentlige institutioner, så må jeg sige fra.

Magga

Posted: 15 januar 2009 - 11:16 - Svar

Dennis Nørmark har ikke meget styr på sine sympatier. Først gik han med Ny Alliance, og nu er han med i bestyrelsen for Simon Emil Ammitzbølls “Borgerligt Centrum”.

Det er forresten lige før, jeg ønsker mig et fjernsyn, så at jeg kan kikke på Simon Emil, for han er noget af det morsomste, jeg kan tænke mig, jeg er flad af grin, hver gang han skrider ind på scenen med en air af kejseren af Kina og Paven hængende umiskendeligt omkring sig. Han kan simpelthen få mig til at sidde og glane, som fx den gang han udtalte, at han og hans mand “ikke planlægger børn i øjeblikket”. Af en eller anden grund har jeg ikke spor svært ved at se lille Simon Emil for mig iført ventetøj, og maven har han jo allerede.

Men når disse perfiditeter er udspyet, skal det altså også med, at jeg ikke så sjældent har været enig med Ammitzbøl, og så skal det jo ikke lægges ham til last, at han er så morsom, for det kan ikke siges om ret mange af hans kolleger.

Ang. sang og bøn, så har denne agnostiker, der både er døbt og konfirmeret, sunget morgensang hver morgen i de tolv år, jeg gik i skole, og jeg har stadig salmebogen og Danmarks Melodibog inde i hovedet. Morgensang gav perspektiv og fælleskab.

Bøn bad vi ikke, men det gjorde vi til gengæld på det uddannelsesssted for vordende mødre, husmødre, hustruer og værtinder, hvor jeg tilbragte et halvt år sammen med andre borgerdøtre iklædt lyseblå uniformer og med stivede hvide kapper på hovedet. En abbedisse-agtig ældgammel dame indledte dagen med andagt klokken syv, og det var meget fredfyldt og dejligt og det eneste, der er værd at huske, undtagen at jeg blev rasende upopulær blandt de mest religiøse lærere, fordi jeg skrev og iscenesatte en rockmusical, som helt tog pippet fra dem. Heldigvis fandt de ikke ud af, at jeg kravlede ude og ind ad vinduerne for at gå ud at danse med min vordende husbond, som de ikke kunne stå for. Ingen måtte forlade stedet efter klokken ni om aftenen. Det overlevede vi også, og de andre borgerdøtre har med garanti ikke glemt, når jeg klatrede op på skuldrene af min kæreste, og de skulle hive mig ind gennem vinduet på første sal. 🙂

Steen, jeg har set en film, som din gamle skolebestyrer skrev manuskriptet til: “Giv Gud en chance om søndagen”. Den var anderledes men god, husker jeg. En ven af mig, der er sognepræst, siger, at man “skal give Gud en lillefinger”, og hans kone siger, at alle mennesker har et religiøst instinkt. Det er ikke dumt sagt, og jeg er helt uenig med Nørmark, når han hælder til den anskuelse, at mennesker fødes som ikke troende. Jeg tror helt bestemt, at mennesker fødes med nogle åndelige/spirituelle behov, som kan komme til udtryk på mange måder, fx helt oplagt i forholdet til kunst.

Janne

Posted: 15 januar 2009 - 13:51 - Svar

Magga

“Jeg tror helt bestemt, at mennesker fødes med nogle åndelige/spirituelle behov, som kan komme til udtryk på mange måder, fx helt oplagt i forholdet til kunst.”

Jeg er helt enig i dit synspunkt. Her får du noget der i den grad vækker både åndelighed og dyb spiritualitet hos mig. Prøv at se videoen uden lyd og prøv også at høre videoen med lukkede øjne. Hvad er næsten bedst. Den skønne musik – eller musikerens ansigtsudtryk og blik. Først var det musikken der fik det til at risle ned af ryggen på mig – siden violinistens indlevelse og musiske selvforglemmelse.

Jeg ved ikke hvad jeg ønsker mest. Måske at være violinen. 🙂

h t t p://www.youtube.com/watch?v=SKd0VII-l3A

Magga

Posted: 15 januar 2009 - 21:59 - Svar

Kære Janne, violinen passer godt til dig, og David Oistrakh var jo en vidunderlig kunstner. Jeg ser månelys brede sig ud over en rolig vandflade. Man kan efterhånden finde mange perler på nettet. Steen postede ved juletid en video med noget af Sibelius’ violinkoncert, som jeg ikke fik gemt, men må tage mig tid til at genfinde en dag. Jeg hørte den mange gange.

Her kommer noget sydamerikansk kirkemusik af Ramirez, som jeg ville have postet til ju.. Jeg har selv en indspilning med José Carreras, men jeg synes næsten at denne er bedre, fordi det ferske er gået endeligt af hans stemme. Dronningen er meget glad for denne creolske messe, og engang fik hun den foræret af Århus Byråd, der fik sydamerikanske kunstnere til at opføre deni Århus domkirke. Det var aldeles pragtfuldt. Jeg sad i sideskibet, og jeg elsker det de steder, hvor folkemusikken bryder igennem. Den kom rullende som et jordskred under hvælvingerne, det var overordisk smukt.

http://www.youtube.com/watch?v=8AfWgDW9z_Y

Magga

Posted: 15 januar 2009 - 22:00 - Svar

der skulle have stået “jul”.

steen

Posted: 15 januar 2009 - 22:09 - Svar

Magga

Posted: 16 januar 2009 - 10:34 - Svar

Steen.

Tak, og nu er den gemt.

Leave a Comment