17
feb
Seneste opdatering: 17/2-09 kl. 1755
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

 On Al-Jazeera TV, Kuwaiti Prof Suggests a Biological Attack on White House, Prays for Bombing of Nuclear Plant on Lake Michigan. Det er  takken for at befri Kuwait fra Sadddam. Det  forlyder ikke hvad han er professor i. Had og vold, antagelig. Hvordan mon den filmaktuelle Sir David Frost har det med at arbejde for en station, der sender sådan noget ?

 

Islam and the West: Lines of Demarcation

What it is about our civilization that causes such resentment, and why we must defend it.The West today is involved in a protracted and violent struggle with the forces of radical Islam. This conflict is intensely difficult, both because of our enemy’s dedication to his cause, and also, perhaps most of all, because of the enormous cultural shift that has occurred in Europe and America since the end of the Vietnam War. Put simply, the citizens of Western states have lost their appetite for foreign wars; they have lost the hope of scoring any but temporary victories; and they have lost confidence in their way of life. Indeed, they are no longer sure what that way of life requires of them. Roger Scruton, uomgængeligt som sædvanligt.

Imam Wahid spræller i nettet

JPs interview med Abdul Wahid Pedersen er en lidt tynd kop té, men lidt har også ret, og da det nu falder så umanerligt svært for dagens journalister at stille borende, uddybende og kritiske spørgsmål, skal man nok være taknemmelig for hvad vi får her. Jeg tror absolut ikke at Abdul Wahid sælger nogle billetter til Cirkus Islam med sine afglidninger og utroværdige forbehold, tværtimod. Allermest interessant er de sprækker i facaden der afsløres: Nu er dele af pressen kommet så langt, at det kan erkendes, at, hey, det er måske ikke så smart at kalde sig moderat og principielt gå ind for at smadre kvinders hoveder med sten. Tænk på potentialet, hvis de en dag skulle komme dertil, at de stiller yderligere spørgsmål til flg. artigheder: Herrefolksmålet, der er mainstream; drab på homoseksuelle; kvinders mindreværd; nyttemoralen; legitimeringen af slaveri; Muhammed som ‘uswa hasana’ og ‘al-insan al-kamil’, rollemodel og fuldkomment menneske til alle tider, og dertil ‘ægtemand’ til en pige på ni år; legitimering af plyndringer, osv. osv. Medierne har lang vej igen før de begynder at stille overordnede spørgsmål med baggrund i alt dette snavs, og spørger sig selv – findes der overhovedet nogle virkeligt moderate, toneangivende imamer og talsmænd? Men dette er nok det eneste lille optimistiske håb jeg har, nemlig at virkeligheden er så afskyelig, at næsten alle ville indse problemet, hvis de lukkede øjnene op (LFPC).

[…] Abdul Wahid Pedersen, hvad er egentlig dit syn på stening?

»Sharia er det regelsæt, der omgiver islam, som handler om, hvad man spiser, hvordan man beder osv. Jeg opfatter islam som et hele, hvor man ikke kan vælge og vrage mellem de enkelte dele, fordi man så sætter sig over Gud. Når jeg bliver spurgt om stening, bliver jeg nødt til at bekræfte, at der findes stening i islam. Jeg er jo ingen løgnhals. Jeg anerkender, at det eksisterer, og jeg kan ikke ændre på, at stening er en del af det islamiske strafferetssystem. Det bliver til, at jeg “går ind for stening”. Selvfølgelig er jeg ikke begejstret for stening, men det er ikke et spørgsmål om, hvorvidt jeg “går ikke ind for stening eller ej”. At gå ind for, giver jo opfattelsen af, at det er noget, som man finder tiltalende og vil sigte efter at få indført.« […]

Men du kan vel sige, hvad du mener om, at det eksisterer i islam?

»Jeg bryder mig ikke om stening, og jeg synes, at det er en meget voldsom form for afstraffelse. Men det er en strafform, der er indstiftet af Gud som et vink med en vognstang om, at vi skal holde os fra hinandens ægtefæller. Og så er det absurd at blive ved med at spørge om, hvad jeg eller andre muslimer mener om det. Hvis jeg tog afstand fra stening, ville jeg melde mig ud af islam.« […]

»Det ved jeg ikke. Man bliver ved med at spørge mig om stening, og man blive ved med at gøre mig til bussemand. Hvorfor spørger du ikke en præst i folkekirken om, hvad han synes om korsfæstelser? Skal det så også skrives ud af Bibelen? […] »Jeg kan ikke ændre på, at stening er en del af islam« [Jyllands-Posten 17.2.2009, ikke online]


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Magga

Posted: 17 februar 2009 - 15:09 - Svar

Henrettelse vha. stening er en del af det islamiske lovkompleks shariaen.

Men korsfæstelse er ikke en kristen lov endsige skik. Det var en metode, der anvendtes i antikkens romerrige til henrettelse af kriminelle og slaver og andre lavt stående personer, havde folk romersk statsborgerskab blev de ikke korsfæstet.

Interviewet ligefrem emmer af dumhed, og som sædvanlig stiller Morten Vestergaard ikke de spørgsmål, der burde stilles, og som i dette tilfælde skriger på at blive stillet.

Vestergaard ved sikkert heller ikke noget om korsfæstelse og har ikke gidet at undersøge det. Den slags efterladenhed demonstrerer han næsten dagligt i avisen.

Så selv om vi synes, at Wahid Petersen afslører sig selv for 117. gang, så er jeg alvorligt bange for, at det skal pindes endnu mere ud overfor dem, der ikke bruger lang tid på avislæsning, og det er de fleste.

Wahid Petersens afslutningsreplik viser også hans letfærdighed og dumhed:

»Det teologiske dilemma er det samme (sharia vs. korsfæstelse, magga), og så gør det ingen forskel om det praktiseres eller ej. Man kan som muslim ikke skrive sharia ud af islam, heller ikke selv om vi synes, at stening er møgubehageligt.”

Møgubehageligt! Ja, det var det sikkert for det forstyrrede 13-årige somaliske pigebarn, som 60 mand forleden forlystede sig med at stene i en time, og som skreg og bad for sit liv. Barnet var epileptiker og næppe ansvarlig for noget som helst i sit alt for korte og usle liv.

Man må sige, at Birthe Rønn Hornbech, PET m.fl. har valgt sig en møgubehagelig person som dialogpartner, hvad i himlens navn regner de med at kunne få ud af denne tidliger straffede plattenslager og samfundsundergraver?

Magga

Posted: 17 februar 2009 - 15:13 - Svar

rettelse.

der skulle have stået:

Henrettelse vha. stening er en metode, der indgår i det islamiske lovkompleks shariaen.

Men henrettelse ved korsfæstelse er ikke en kristen metode endsige skik.

morlille

Posted: 17 februar 2009 - 15:15 - Svar

Var det ikke engang, at folk der påstod sådanne ting var psykisk syge og skulle i behandling og ikke som nu, at de kommer i TV og bliver ansat i landets største kommune som udvikler af materiale til undervisning af små uskyldige danske børn? Eller er det mig der husker forkert?

JensH

Posted: 17 februar 2009 - 15:20 - Svar

Så har man set det med. Fogh bakker faktisk Karin Jespersen op i hendes kritik af talsmændene for Muslimernes Fællesråd, Zubair Butt Hussain og Abdul Wahid Petersen:

http://www.berlingske.dk/article/20090217/politik/902170364/

LFPC

Posted: 17 februar 2009 - 15:21 - Svar

“Man må sige, at Birthe Rønn Hornbech, PET m.fl. har valgt sig en møgubehagelig person som dialogpartner, hvad i himlens navn regner de med at kunne få ud af denne tidliger straffede plattenslager og samfundsundergraver?”

Det siger nok noget om valgmulighederne. En ufrivillig afsløring. Beggars can’t be choosers.

Magga

Posted: 17 februar 2009 - 15:50 - Svar

“Beggars can’t be choosers”

HA!

Du har et problem, kære Birthe Rønn, men det vidste du jo i forvejen, og der var ikke grund til svejse det ud i jern.

Og til Brian Mikkelsen. Få dog ryddet op i PET, det nuværende spil er alt for farligt, og tiden går og går.

Men der er da håb, for man kan jo vende LFPC’s fantastisk rammende replik om og spørge, om det muslimske fællesråd repræsenterer de særligt dårligt kørende muslimer, siden de ikke har kunnet finde noget bedre end Wahid Petersen og Zabair Butt Hussain? Førstnævnte er uddanet i at nedlægning af kloakrør 🙂 , og Huasain præsentere sig som “samfundsdebattør”. 🙂

Johansen

Posted: 17 februar 2009 - 16:13 - Svar

Uhyrligt at Københavns kommune samarbejder med en person, som ikke vil tage afstand fra den barbariske sharia-straf, stening. Det er galematias. Selv Venstres Pia Allerslev støtter samarbejdet. Dømmekraften må siges at være sat ud af spil.

Københavns kommune er langt ude på et skråplan. Som det tidligere er nævnt, så minder Københavns kommune efterhånden om en halal kommune.
Også alle skoleeleverne må underkaste sig islamiske lovregler, som er indført på bespisningsområdet.

Rolf Krake

Posted: 17 februar 2009 - 16:20 - Svar

Sygt, men ikke overraskene, i Sverige, Svensker (han hedder bestem ikke Jönsson) frikendt for at sende penge til hamas, gennem foreningen Al Aqsa, der er alt andet end velgørenhed.

Men advokaten Laue Traberg Smidt udtalelse er direkte sygelig, nu kan arbejdet med at sende penge til børn fortsætte,,,, Hvilken fuldstændig sygelig tankegang, men fatter det ikke:

>>>>>Den 44-årige mands danske advokat Laue Traberg Smidt er tilfreds med frikendelsen.

– Dette er godt. Nu kan arbejdet med at sende penge til børn fortsætte, siger han.<<<<<

jp.dk/indland/article1604988.ece
Svensker frikendt for at støtte Hamas
Offentliggjort 17.02.09 kl. 14:09

En 44-årig mand fra Malmø, der i årevis har støttet Hamas i Gaza med penge, blev i dag frikendt for at have gjort noget ulovligt.

Chefanklageren havde anklaget manden for brud mod den såkaldte finansieringslov eller sanktionslov, hvor det er forbudt at yde økonomisk støtte til terrorgrupper eller omgå eventuelle sanktioner mod terrorgrupper.

Manden har via foreningen al-Aqsa samlet penge ind til udsatte børn i Gaza og på Vestbredden. Pengene er gået til organisationer, som ifølge anklageskriftet har koblinger til Hamas, der er stemplet som en terrororganisation af EU og USA.

Men byretten i Malmø konstaterer i en kort dom, at forholdet mellem Hamas og Israel er krigslignende. Det har derfor ingen betydning for sagen, at Israel har forbudt organisationer, som støtter den palæstinensiske bevægelse. Domstolen betegner desuden anklagerens bevismaterialer i form af avisartikler, bøger og enkelte hjemmesider som “meget dårligt”.

Den 44-årige mands danske advokat Laue Traberg Smidt er tilfreds med frikendelsen.

– Dette er godt. Nu kan arbejdet med at sende penge til børn fortsætte, siger han.

Ritzau

Janne

Posted: 17 februar 2009 - 17:04 - Svar

“Hvis jeg tog afstand fra stening, ville jeg melde mig ud af islam.” – siger en imam der samarbejder med Københavns Kommune.

Har Københavns Kommune samme holdning som imamen, siden kommunen samarbejder med imamen, eller kan og vil Københavns Kommune godt tage afstand fra stening af mennesker?

Magga

Posted: 17 februar 2009 - 17:36 - Svar

Fogh var for længe om det, men her kom endelig en klar stillingtagen til de to åndspygmæer, der behandles fyrsteligt af danske myndigheder, Politiets Efterretningstjeneste, Københavns kommune og desværre også vor fromme integrationsminister, skønt jeg er sikker på, at hun har det hårdt med Wahid Petersens sidestilling af korsfæstelsen af Jesus og sharialovens påbud om stening.

“Kommunens samarbejde vil jeg ikke kommentere, da jeg ikke kender det konkrete indhold. Men jeg deler Karen Jespersens undring over talsmandens udsagn vedrørende kvinder og stening. Jeg betragter stening som det mest modbydelige, man kan forestille sig, og jeg mener, at det burde være nemt for Abdul Wahid Petersen at tage afstand fra stening. Jeg må så konstatere, at det ikke har været muligt at få en klar afstandtagen fra stening, og derfor deler jeg Karen Jespersens holdning, siger Anders Fogh Rasmussen.”

http://tiny.cc/L4cXA

ERGO SIGER LANDETS STATSMINISTER SOM KARENS JESPERSEN, AT DE TO KANUTTER ER EKSTREMISTER.

Magga

Posted: 17 februar 2009 - 18:15 - Svar

“To italienere har i al ubemærkethed gjort, hvad hverken den danske regering eller danske medlemmer af Europa-Parlamentet har gjort over for parlamentet for at ændre EU’s omstridte opholdsdirektiv, som lemper den stramme danske udlændingepolitik”

http://jp.dk/indland/indland_politik/article1605236.ece

synopsis-olsen

Posted: 17 februar 2009 - 21:01 - Svar

Læg lige mærke til disse udtalelser af den kuwaitiske islamiske lærde Nabeel al Awadhi der skrev i avisen Al Watan, den 8.02.09:
“Vi arabiske muslimer burde tænke på at producere atombomber. Vi kan finansiere dette med vore petrodollars og benytte de ægyptiske eksperter for at drømmen kan blive virkelighed. Vor profet Muhammed, må fred være med ham, beordrede os til “at forberede os på alle måder til at bekæmpe de vantro” (her menes kristne, jøder, hinduer, buddhister mv.). Disse mennesker forstår kun magtens sprog. Vi vil fortælle verden: “Aslem Taslam” (enten underkaster du dig Islam eller du må dø.)
Videre sagde han ved besøg i en moske på Hawaii: ved en fredagprædiken, 09.02.09. “Det er ikke sandt at amerikanerne befriede Kuwait i 1991. Det var Allah. Han benyttede blot amerikanske tropper til at befri vort land. Derfor skal vi takke Allah og ikke amerikanerne.”

LFPC

Posted: 17 februar 2009 - 23:15 - Svar

“Og til Brian Mikkelsen. Få dog ryddet op i PET, det nuværende spil er alt for farligt, og tiden går og går”.

Jeg tror dette er helt utænkeligt, desværre, så længe dialog-paradigmet er gældende i USA og Storbritannien. Det var ikke realitetssansen der var i højsædet under Bush, og med Obama ser de ud til at slå massivt ind på appeasement og mere ‘dialog’. Danmark kan næppe gå enegang og begynde at kalde tingene ved deres rette navn – jihad, jihad, jihad – når dem over os siger at det er der ikke noget der hedder.

Der har været visse tegn på at realismen er ved at slå igennem hos FBI, således er Council of American-Islamic Relations (CAIR) efterhånden så godt og grundigt kompromitteret som Hamas- og Broderskabs-filial at FBI har droppet dem som samarbejdspartnere. De stod bl. a. for (grib ud efter brækposen) ‘sensitivity training’ af agenterne. Men som jeg plejer at hævde, så skal der sikkert ske noget ekstremt ubehageligt og voldsomt et eller andet sted i verden, så der kommer andre boller på suppen, fordi fortielsen og fornægtelsen har spillet fallit. Hvis USA og UK vågner op, gør de sikkert også inde i PET-bunkeren. Slut med citronmåne og automatkaffe til Abdul og Fatih.

Men ét er jo hvordan problemerne bliver formuleret udadtil af politikere og efterretningstjenester. Noget andet er jo om de opererer under disse naive antagelser i den hemmelige del af deres virke. Historierne fra de seneste dage om massive CIA-operationer i Storbritannien, og om hjælp til israelerne i hemmelige operationer mod Iran, antyder i hvert fald at det ikke bare handler om kaffe og sniksnak. Hvad nu hvis forholdet mellem USA og Storbritannien lider skade, fordi flytrafikken bliver uacceptabelt risikabel som følge af sidstnævntes jihadister? Hvordan kunne man tackle sådan en situation og bevare bluffen og selvbedraget?

Magga

Posted: 18 februar 2009 - 10:32 - Svar

LFPC du skrev:

“Men som jeg plejer at hævde, så skal der sikkert ske noget ekstremt ubehageligt og voldsomt et eller andet sted i verden, så der kommer andre boller på suppen, fordi fortielsen og fornægtelsen har spillet fallit. Hvis USA og UK vågner op, gør de sikkert også inde i PET-bunkeren. Slut med citronmåne og automatkaffe til Abdul og Fatih”.

Det kan vi godt blive enige om, ligesom vi også kan blive enige om, at en efterretningstjeneste meget vel – sandsynligvis – arbejder i flere “lag”, hvoraf nogle er usynlige for så at sige alle.

Når jeg opfodrer Brian Mikkelsen til at rydde op, er det for at luge ud i den værste enfoldighed, som jeg mener er direkte angstprovokerende i offentligheden. Hvad er det hun hedder, hende “forskeren” fra Syddansk universitet, Anja et eller andet? – den slags typer, der minder om Bonnichsen.

For mig ser det grangiveligt ud, som om Obama med ekspresfart og alle os andre på slæb er på vej ud i en hårrejsende situation.

Pakistan og Afghanistan er ved at fusionere for de nordvest pakistanske egnes vedkommende, og den pakistanske regering har i dette område givet tilladelse til anvendelse af shariaen.

Denne del af Pakistan glider efterhånden i ét med Talebans sfære, og lad mig lige nævne det en gang til, det er til dette område Norge i 2007 besluttede kvit og frit og uden kontrol at sende 150 mio. kr. til koranskolernes arbejde, dvs. til brug i de måske værste terroristreder i verden.

Men ikke nok med det, USA sender milliarder til støtte for den pakistanske regering, der hele tiden taber terræn – både bogstaveligt talt og mentalt set. Og det er ikke alene blandt de primitive masser men også på universiteterne, hvor jorden er ved at blive flad af bare religiøsitet.
Og det værste er, at landet bugner i den grad af atomvåben, at man har eksporteret dem.

Af samme grund er det rablende vanvid, at vi i menneskerettighedernes og EU’s hellige navn bliver ved med at importere muslimer. En vis procentdel af dem vil meget hurtigt gå ind i det arbejde, der allerede er på skinner for at destruere fred og demokrati, og jo flere af dem, der kommer til udefra og bliver født her, jo flere tier eller støtter op om dem. Det er ikke tale om ligefrem proportionalitet, det er langt værre, det er på samme tid en politisk eksploitation og åndelig eksplosion, der tromler henover over os i et infamt selvforstærkede tempo, som lever højt på, at mange mennesker er nemme at skræmme.

Det er muligt, at Fogh som en person med diplomatisk snilde og ikke alt for mange distraherende nuancer på paletten lige netop er den rette mand til at stå i spidsen for Nato, men som Pittelkow i dagens klumme, fatter jeg det ikke, hvis det er hans ønskejob. Desuden har vi selv brug for ham.

Leave a Comment