3
mar
Seneste opdatering: 4/3-09 kl. 1307
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Når fagfolk, der forventes at have en særlig høj etisk standard, for eksempel læger, går i offentligheden med følsomme og kontroversielle emner, så går det gerne sådan, at de mødes af offentlig tavshed fra deres fagfæller, men modtager mængder at støttende og rosende privatmails. Jeg ved ikke  om det samme er  overgået Nicolai Sennels, men jeg kunne forestille mig det. Når man læser Københavns Kommunes Værdigrundlag, som Sennels fik en påtale efter af borgmester Warming, så forekommer det én, at han netop optrådte som en borger i København måtte ønske sig det af en offentlig ansat. Han stiller ærligt sin specialviden til rådighed, vel vidende at det kunne koste ham. De første ord der  falder én ind, er “samvittighedsfuld” og “civilcourage”, men man kunne  finde på andre. Facit er, at Københavns Kommune står tilbage, og ser ikke ret godt ud, men Warming kan være ligeglad, han bliver jo valgt igen og millionerne han bruger til ringe nytte, er ikke hans egne. Sagens  gang i systemet er  beskrevet her.  Se også Kronik: De skadelige integrationsmyter

(Denne video har haft en tornet vej. Først glemte jeg min strømforsyning på stedet, og nu hvor den endelig er uploadet, ser jeg at lyd og billede er håbløst  ude af sync., beklageligt. Et forslag: nøjes med at høre  lyden. Vi uploader måske et andet sted.)

Dialog med djævelen

Måske er dette blot trivielle gentagelser af velkendt udenomssnak, suicidal afståelse af autoritet og fjogede banaliteter.  En vigtig funktion for en blog som Snaphanen er imidlertid at dokumentere og fremhæve aspekter og perspektiveringer som mainstreammediernes reportager lader passere ubemærket. Netop i kontrasten med Nicolai Sennels’ modige afdækning af en ubehagelig, men påtrængende virkelighed, står citater som disse som en skamstøtte over deres ophav, og viser med al ønskelig tydelighed hvordan fronterne i dagens Danmark hhv. forholder sig og ikke forholder sig til noget som også de sidstnævnte før eller siden kommer til at se i øjnene (LFPC).

[…] [Københavns Politis efterforskningsleder] Henrik Svindt forstår ikke, hvorfor den anspændte situation på grund af opgøret mellem indvandrerbander og rockere går ud over madchaufførerne. »Jeg tror, det beror på en misforståelse, at det netop er dette firma, som man har set sig sure på, og som er blevet truet. Det er jo helt vanvittigt, at de ældre ikke kan få mad«, siger efterforskningslederen, der nu forsøge at tale indvandrerbanderne til fornuft. »Der er jo også ældre danskere med udenlandsk baggrund, som sidder og venter på mad. Men nu vil vi forsøge at komme i dialog med de mennesker for at rette trådene ud«.[…] Ældremad skal bringes hemmeligt ud

[…] Enkelte elementer har erklæret krig mod hele samfundet, fordi de er paranoide og føler sig presset, vurderer cand.pæd. Ahmet Demir, der rådgiver kommuner om sociale problemer med unge.[…]

Men de unges taktik er slet ikke klog for deres egen virksomhed, mener sociolog ved Aalborg Universitet Michael Hviid Jacobsen

– Det er voldsomt uklogt, for bandekriminalitet har det bedst, når offentlighedens søgelys ikke retter sig mod dem. Hvis de unge vil forhindre folk i at udføre deres arbejde og tager ældre som gidsler, så vil det få befolkningen op af stolene og tvinger politikerne til at tage drastiske midler i brug. […] Ekspert: Bandekrigere er paranoide

Dialog med voldskultur

Det måtte jo komme. Til orientering er sociolog Hviid Jacobsen “dødsforsker”. Så passer  pengene.

Mens efterladte sørger, pæne borgere holder sig inden døre, og gamle mennesker får bragt deres mad med politieskorte, fremsætter sociolog Michael Hviid Jacobsen fra Aalborg Universitet sit forslag til en løsning på bandekrigen i København: Der skal være dialog. Der skal være konfliktråd………..

Det drejer sig om mennesker, der er rundet af en voldskultur, hvor vrede anses for styrke og udtryk for ære, og hvor vold gælder som anerkendelsesværdigt argument. Det drejer sig om mennesker, som ikke anerkender de danske værdier, herunder det danske retssystem og reglerne for almindelig god opførsel, men som til gengæld får deres væsentligste åndelige føde fra mellemøstlige satellitkanaler, som ikke hylder demokratiske værdier. Disse uomgængelige kendsgerninger kan aflæses af kriminalitetsstatistikkerne, og talrige politikeres og øvrige meningsdanneres tidligere lovprisning af det kommende multikulturelle samfunds velsignelser har fået en grum efterklang. Vi ser i disse dage resultatet af blandt andet radikal benovelse over den kulturelle berigelse, som de fremmede spåedes at ville bringe hertil. JP Leder

Muslimske jenter uten hijab får juling *

De 30 g stof, igen – igen. Vores apologetiske modstandere har desværre tørklæder viklet stramt om ører og øjne, så oplysninger som disse vil ingen virkning få på debatten (LFPC).

Muslimske jenter som ikke bruker hijab til enhver tid, blir banket opp, sier daglig leder Gerd Fleischer i Selvhjelp for innvandrere og flyktninger (Seif). – På mitt kontor har kvinner grått sine modige tårer over å måtte gå med hijab. Utallige unge jenter har fortvilet fortalt meg at hvis de ikke har hijaben på seg til enhver tid, får de juling. Disse våger ikke å stå fram i den offentlige debatten, sier Fleischer til Vårt Land.

Hun er opprørt over at unge muslimske kvinner står fram og sier de har frihet til å velge om de vil gå med hijab. – De stolte velutdannede kvinnene som står fram med hijaben, vet også at medsøstre blir tvunget. Men de snakker lite om det. Jeg mener det bør være en del av deres kvinnefrigjøring å også støtte dem. Tvangen mange kvinner opplever, blir bare nevnt i en bisetning, sier Fleischer. […] – Muslimske jenter uten hijab får juling  (*juling =pryl, bank, tæsk)

Den sande ‘uproportionalitet’ i Mellemøstkonflikten

drc-dar-isr[…] Stealth Conflicts has a neat graphic representing the relative death tolls of recent conflicts in the world. I modified it to show three conflicts at once: (h/t Backspin)

Yet if a similar graphic would be shown on how much money the world has spent on these three conflicts, you could probably just swap the Israel-Palestine and DRC labels and it would still be pretty accurate. […] Would you call this…disproportionate?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Buch

Posted: 3 marts 2009 - 22:06 - Svar

Ikke for at gøre Steens ulæste bunke større, men fandt dette minder lidt om noget af Holberg:

http://www2.kb.dk/elib/lit//dan/holberg/moralske.dkl/14.htm

Udklip derfra:
“…Paa andre faa Mænds Vidnesbyrd, skiøndt de ere autoriserede til at give Vidnesbyrd, kand den høyere Øvrighed derimod ikke tilforladeligen grunde nogen Dom, saasom Underretningen kand komme fra Embedsmænd, der enten af U-videnhed eller Interesse give falske Portraits…”.

Magga

Posted: 3 marts 2009 - 22:08 - Svar

Krigere og Mørke i Frankrig og tyrkisk Veto mod Fogh.

Det her handler ikke om Sennels erfaringer, men om nogle af de dugfriske resultater af af indvandringen i Frankrig. Dødstrusler til Sarkozy med ministre og om endnu et resultat af Muhammedkrisen.

Vi kan endnu en gang konstatere, at det er et muslimsk speciale at hade og hævne til evindelig tid.

http://politiken.dk/udland/article661287.ece

http://politiken.dk/politik/article661312.ece

steen

Posted: 3 marts 2009 - 23:17 - Svar

Nu fik Magga lokket mig ind på Politiken, hvor jeg ellers ikke kommer af egen drift. Det er en oplevelse. I kronikken skriver Søvndal og Bo Asmus Kjeldgaard, der har forsynet os så rigeligt med små amatør jihadister, at – suprise:Lov og orden sejler under de borgerlige.

I Berlingske Tidende har øh- Ritt øh også fundet ud af, at øh det skrupelløse skyderi i København, øh er regeringens skyld.Bandevold er regeringens skyld. Surprise.

I Deadline havde man håbet at få diskuteret Venstre nye lovpakke, men det kom ikke på tapetet, da Ritt, Mohammed Aslam og en politimand diskuterede “socialpædagogiske tiltag” mod amatør jihadisterne. De kunne vel have inviteret en Venstre mand ? Ingen af de tre, har forstået halvdelen af hvad der foregår i København. Det har de om ti, senest tyve år. – Det er sent. Jeg må være blevet irritabel. Ser også at de har for lidt dialog og for få ungdomsklubber i Berlin:

Angriffe auf Berliner Polizisten steigen dramatisch

Pfefferspray, Schutzwesten und neue Schlagstöcke wurden angeschafft. Die Berliner Polizei hat stark aufgerüstet in den vergangenen Jahren. Trotzdem gibt es in Berlin so viel gewalttätigen Widerstand gegen Polizisten wie sonst nirgendwo in Deutschland. Traurige Spitzenreiter in der Liste der Angriffe sind Neukölln, Wedding und Kreuzberg.
924 Polizisten wurden in Berlin im vergangenen Jahr bei Einsätzen verletzt,

Berliner Morgenpost

Dette blir´ det næste hit på Nørrebro. Believe you me! Jeg hører allerede friskfyren Per Larsen for mine ører : “områder, hvor der erfaringsmæssigt er lidt for meget knald på” ………….

PS: Hvor længe er det snart siden er det Erdogan har sat en fod rigtigt ?

ph

Posted: 4 marts 2009 - 01:55 - Svar

og i tal :

– 50,000 Tajikistan, 1992-96 (secularists against Islamists)
– 40,000 Chad, 1982-90
– 25,000 Jordan government vs. Palestinians, 1970-71 (Black September)
– 20,000 Syria, 1982 (against Islamists in Hama)
– 10,000 South Yemen, 1986 (civil war)
– 16,000 Western Sahara, 1975-present
– 75,000 Iraq, 2003-present (domestic)
– 80,000 Iran, 1978-79 (revolution)
– 100,000 North Yemen, 1962-70
– 140,000 Kuwait War, 1990-91
– 150,000 Lebanon civil war, 1975-90
– 150,000 Liberia, 1989-97
– 300,000 Iraq, 1970-2003 (Saddam against minorities)
– 300,000 Kurds in Iraq, Iran, Turkey, 1980s-1990s
– 400,000 Somalia, 1991-present
– 200,000 Algeria, 1991-2006 (between Islamists and the government)
– 1,000,000 Iran-Iraq-War, 1980-88
– 1,100,000 Nigeria, 1966-79 (Biafra); 1993-present
– 1,900,000 Sudan, 1955-72; 1983-2006 (civil wars, genocides)

Og skal det bekræftes af en video :

http://www.youtube.com/watch?v=zJFF-2WvzhM&eurl=http://barenakedislam. wordpress.com/2009/02/16/you-want-to-talk-genocide-lets-talk-muslim-on -muslim-genocide/

Janne

Posted: 4 marts 2009 - 07:06 - Svar

“Der er hverken brug for dialog, forståelse eller påståede offerroller. Der er brug for fasthed, konsekvens og nultolerancepolitik. Der er ikke nødvendigvis brug for længere fængselsstraffe, for deres værdi har vist sig tvivlsom. Men der er brug for fasthed, beslutsomhed og hurtig sagsbehandling hos politi og retsvæsen.”

Hanne B. Hansen og politi samarbejder med imamer og det gør Ritts kommune også. Er dette faktum en del af problemet? At det er to kvinder – i hvert fald den ene socialdemokrat – der ikke er i stand til både at have tæt samarbejde med imamer og samtidig tage vare på lovlydige borgeres sikkerhed og tryghed. De autonome fik af den socialdemokratiske dame et hus efter vold og hærværk i gaderne. Det fik indvandrerunge også; eller rettere sidstnævnte fik væresteder. Er det feminiseringen (skabt af både mænd og kvinder) af København og politi der er en del af problemet og ikke løsningen?

Janne

Posted: 4 marts 2009 - 07:14 - Svar

“I kronikken skriver Søvndal og Bo Asmus Kjeldgaard, der har forsynet os så rigeligt med små amatør jihadister, at – suprise:Lov og orden sejler under de borgerlige.”

Det er ikke de borgerlige der har bystyret i København. Det er venstrefløjen med Ritt Bjerregård i spidsen og det er venstrefløjen der indfører udemokratiske religiøse halal dogmer i offentlige institutioner og det er venstrefløjen der samarbejder med religiøse foreninger der bliver ved med at kræve flere særrettigheder i kommunen. Sidst at kommunen holder religiøs fest på rådhuset. Store dele af venstrefløjen giver efter for religiøse kræfter som ikke anerkender vores normer og kultur og værdier og slet ikke ligestilling. Det er venstrefløjen der med de valg skaber kaos og konflikter.

Janne

Posted: 4 marts 2009 - 07:35 - Svar

En lille alvorlig spøg:

Det lader til at de to offentligt ansatte chef kvinder i Københavns Kommune har taget følgende til sig.

“Profeten Muhammed (Guds fred med ham) tjener som det ypperste eksempel for muslimske KVINDER og mænd,” ;o)

h t t p://www.religion.dk/artikel/313732:Spoerg-om-islam–Profetiske-kostraad

JensH

Posted: 4 marts 2009 - 10:27 - Svar

@Steen

Svensk politi frygter at bandekrigen er ved at rykke til Malmø:

http://politiken.dk/indland/article661472.ece

Det kan godt være tingene ser slemme ud på Nørrebro, men i den by ligger der i sådan bandekrig et virkelig potentielt sprængstof.

LFPC

Posted: 4 marts 2009 - 10:44 - Svar

Profetiske kostråd:

Cyklon-B-Safia nævner ikke lige Muhammeds anbefaling af at drikke kamelurin.

Emeritus

Posted: 4 marts 2009 - 10:51 - Svar

Ros til Snaphanen:

Den nærmest udfordrende enkle røde cirkelgrafik, I har fundet hos Stealth Conflicts er virkelig på én gang begavet folkeoplysning og førsteklasses formidling.
Tillægsspørgsmålet om, hvad der er ‘disproportionate’ åbner associativt for et mylder af overvejelser, paradoksale tilstande og indre korrektioner. Glimrende.

Vedr.
‘…Dialog med voldskultur…’ I den rubrik henvises til JP’s leder (ons. d. 4.3.09). – Samme leder, ‘Håbløs dialog’ rummer en vidunderlig formulering i relation til snik-snak kulturen: ‘…Måske går det på dette tidspunkt an forsigtigt at nærme sig det faktum, at i hvert fald en del af balladen kan hænge sammen med banditternes etniske herkomst…’

Lederen slutter forudsigeligt og obligatorisk med at lægge en beskyttende faderarm om de mange muslimer i dette land, der intet har med konflikten at gøre. Naturligvis og fuldt berettiget. Problemet består imidlertid. For det vil være naturligt med et tillægsspørgsmål, som mig bekendt aldrig er blevet besvaret tilfredsstillende: Vil deres børn heller ikke blive en del af konflikten, eller vil de opponere mod forældrenes integrationsvillighed?

Med venlig hilsen

Magga

Posted: 4 marts 2009 - 11:19 - Svar

Jo, Emeritus, der foreligger et svar på dit spørgsmål. De såkaldt moderate får ofte ikke-moderate børn og børnebørn – sikkert også oldebørn og tipoldebørn osv., for jo flere de bliver jo større bliver det islamsike gruppepres, der allerede siges at være stort. Så meget ved vi allerede.

Jeg føler mig efterhånden dybt provokeret af, at politikere og journalister bestandigt henvidser til alle de velfungerende muslimer. De kan da umuligt være så velfungerende i en dansk kulturel kontekst, siden de tager så tavst på alle de ulykker, som deres trosfæller begår. Der er mange veluddannede muslimer i dette land, og de burde hjælpe os andre med at dæmme op for ulykkerne, men det gør de ikke, og det er just det forfærdelige. Moderate eller ej, muslimer trækker i samme retning.

Vivi Andersen

Posted: 4 marts 2009 - 11:28 - Svar

Emeritus

De muslimer som JP beskyttende lægger en faderarm om aner vi ikke hvordan vil reagerer mod Infidele og den vestlige form for demokrati som vi anvender her i landet, når demografien har arbejdet yderligere nogle år til fordel for Islam.

Det kan jo være der venter nogle os nogle mindre behagelige overraskelser.

Hvad angår de børn du omtaler, så der det præcist lige så umuligt at besvare spørgsmålet du stiller som at besvare OM de faderarms-omfavnede muslimer vil rette ind efter ummaen eller efter de danske regler og love.

Vi kan kun med spænding afvente begivenhedernes gang.

Men disse får garanteret også en tur med efterbrænderen, når Euromed går i sving fra 2010.

LFPC

Posted: 4 marts 2009 - 11:35 - Svar

Ja, virkeligheden kan nogle gange illustreres meget tydeligt med enkel grafik. Dette satellitbillede af Israel og de omgivende arabiske lande taget om natten siger også mere end mange ord. Denne lille stribe land skal vi altså tro på er helt afgørende for ‘palæstinenserne’.

Magga

Posted: 4 marts 2009 - 11:41 - Svar

“På Hells Angels’ hjemmeside er det væltet ind med mange hundrede indlæg, der blandt andet indeholder opmuntringer som: “I er Danmarks drenge” og “Synes bare, I skal klø på – fuld opbakning herfra”.

En mor på 40 skriver, at “Vi vil have HA tilbage på gode gamle vilkår”, og en 51-årig kvinde siger: “I skal vide, at også os lidt ældre støtter jer 100%”.

Sorterer i gæstebogen
Hells Angels siger selv, at de kun lader en fjerdedel af indlæggene gå gennem nåleøjet og skiller de mest hadske og racistiske fra, og at de lige nu sidder med så mange, at de slet ikke kan nå at offentliggøre alle i samme takt, som de kommer ind.”

http://jp.dk/indland/krimi/article1621554.ece

Vi er flere, der i et stykke tid har skrevet om, at denne bizarre udvikling ville indtræffe.

Magga

Posted: 4 marts 2009 - 11:46 - Svar

Når forfatterinden til “Medinas Juvel” har diskuteret i Ridehuset i Århus med Steningspetersen, tror jeg, at Trykkefrihedsselskabet glæder sig over, at hun ikke blev deres “bord”.

http://politiken.dk/kultur/article661594.ece

Janne

Posted: 4 marts 2009 - 12:28 - Svar

Magga

M.h.t. HA så ser vi ikke at de bruger en masse energi og magtudøvelse på at regulere vores samfund og offentlige institutioner efter fordomsfulde og apartheidfremmende religiøse dogmer. Vi ser heller ikke at de forhindrer madudbringere i at når frem til ældre og sårbare mennesker med mad og vi ser heller ikke at HA opdeler mennesker, dyr og mad i rent og urent eller kræver at kvinder og piger skal have religiøse uniform på.

Men ja det er da ret bizart det der sker nu. Personligt tager jeg naturligvis stærk afstand fra HA’s kriminelle aktiviteter.

Janne

Posted: 4 marts 2009 - 13:51 - Svar

Utroligt hvor tørklædevogtere af alle slags i Norge formår at køre rundt med den venstreorienterede regering.

Regeringen godkendte angiveligt hijab til politikvinder længe før spørgsmålet havde været til offentlig debat:

h t t p://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=548430

Magga

Posted: 4 marts 2009 - 15:29 - Svar

Ja, ja, det var rent diktatur i Norge, men går den så går den.

Den gik, da man vedtog den såkaldte dhimmilov med omvendt bevisbyrde, der trådte i kraft 1. januar 2006. Fra da af har man kunnet få pålagt at bevise, at man ikke diskriminerer, og hvordan man skal bevise, at man ikke har gjort noget, kan sikkert blive et stort problem for mange. Mislykkes man med at løfte bevisbyrden, vil det efter sigende kunne føre til store bøder, folk har skrevet, at de ikke tør være med i debatten, fordi de frygter at blive ruineret. Der er jo nogen, der ser diskrimination alle vegne.

Vores Integrationsminister har en solstrålefortælling som kronik i dagens JP. Jeg vil nøjes med at skrive, at det er trist at opleve, at denne tidligere så klarttænkende og ofte hårdtslående politiker i den grad er flyttet til en anden verden. Jeg tvivler ikke om, at hun arbejder hårdt, men hun har intet fattet og burde udskiftes.

Så er der to læserbreve, der ligefrem skriger til himlen, og jeg håber, at debatredaktionen modtager rigtigt mange rasende bemærkninger til dem.

Det første er Jakob Hougaards “Det sagde Abdul Wahid Petersen”, der ender med at opfordring til Karen Jespersen om give Steningspetersen oprejsning eller i det mindste stikke piben ind. Hougaard er enten en meget hyklerisk, uvidende eller dum mand. Måske det hele på en gang.

http://jp.dk/arkiv/?id=1620904&eceExpr=wahid%20petersen“%20/>&eceArchi ve=x

Derefter er der et ubehjælpeligt indlæg skrevet af en muslim, der også angriber Karen Jespersen. Lige efter bogen.Hvor hun dog svigtes af sine partifæller.

http://tiny.cc/cWxF1

Janne

Posted: 4 marts 2009 - 16:15 - Svar

Magga,

Jeg citerer fra den artikel du henviser til fra JP. Artiklen er skrevet af en ligesindet til konvertit imamen. Religion forhærder helt klart nogle mennesker:

“Hvis dette er Karen Jespersens formål, så vil det uden tvivl lykkes hende.
Hvis hendes formål er at forbedre dialogen, integrationen og tolerancen, så vil hun med den valgte strategi mislykkes.
Hendes fokusering på et hypotetisk spørgsmål og hendes fokus på en lillebitte del i sharia, som hverken gør forskel i det store billede eller på det praktiske plan, er yderst kritisk og vækker mistanke.”

Stening en lillebitte del af sharia?

Jeg er sikker på at de mange mennesker der på verdensplan stenes ihjel med hjælp fra en lov hentet i en politiserende religion islam, ikke mener at stening bare er en ‘lillebitte del’. Men på den anden side, det kan de ikke sige deres mening om når de er stenet ihjel, vel.

Desuden; hvordan kan socialdemokrater og medlemmer af socialistisk folkeparti og andre i Københavns Kommune have så svært ved at tage afstand fra en person, der ikke kan tage afstand fra den ‘lillebitte del af sharia’, der bruges til at slå mennesker ihjel med på en langsom og ekstrem barbarisk måde flere steder i verden? Det er mig en gåde.

Kære Karen Jespersen! Stå fast på humanismen og vores vestlige værdier.

Vi skal ikke have religiøs barbari i Danmark.

Magga

Posted: 4 marts 2009 - 18:52 - Svar

Janne

Se lige de tilhyllede konvertitsmåpiger og deres mors fanatiske blik.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article2959254.ece

Magga

Posted: 4 marts 2009 - 19:04 - Svar

Citat fra ovenstående link:

“Unge muslimske jenter sier de opplever mest press fra voksne, ikke fra jevnaldrende. Jenter i 15-16-årsalderen har opplevd at voksne kvinner og menn ber dem ta av dem hijaben og spør om de ikke har hår. En kvinne med hijab fikk kommentarer fra en mann som gjorde at hun valgte å gå på andre siden av gaten, sier Raya Klab.

– Jeg kjenner også en kvinne i Oslo som er blitt spyttet etter den siste måneden, tilføyer Oksvold.”

———

Vi har også hørt om nogen, der er blevet spyttet på, det sker hele tiden, og det der er værre.

Nuvel, min mand og hans familie var trøndere, og jeg undrer mig derfor ikke over, at følelserne koger over deroppe. Det er langt fra Oslo til Trondhjem, man skal over Dovre.

Da jeg var unge og smuk (for nu lige at citere Steen) ), var jeg med hele familien på et af Norges dengang mest fashionable hoteller i Trondhjem. Der var en palmehave, hvor vi spiste, og hvor der var dansegulv. På et tidspunkt kom en fremmed mand hen og inklinerede for mig, og jeg skred ud på gulvet med ham under larmende tavshed fra familien, som jeg havde ferieret med under primitive forhold i tre uger og ikke havde noget imod at komme på afstand fra nogle minutter.

Vi dansede nydeligt rundt, hvorefter jeg blev ført pænt tilbage til bordet. Der var tavsheden vokset til tordenvejr, og jeg fik at vide – jeg alt for afslappede dansker – at jeg havde opført mig upassende. Vist ikke så meget, fordi jeg havde danset, men, fordi jeg havde indvilget i at danse med en fremmed mand uden at denne først havde fået min svigerfars tilladelse. Min mand sad og så så underligt dum ud, han havde boet i udlandet i flere år.

Janne

Posted: 4 marts 2009 - 20:56 - Svar

Magga

Fru hijab siger at hun fik en krænkende kommentar af en mand. Jeg føler mig krænket af hendes hijab og det at hun også giver sin helt unge datter hijab på. Hun krænker kvinder med sin demonstrative kønsdiskriminerende holdning.

Magga

Posted: 5 marts 2009 - 11:18 - Svar

Konvertitter er tit meget ømtålige som fru hijab, og de er også tit fundamentalistiske. Vi behøver blot at tænke på Yvonne Ripley.

Der var vist lovelig meget understatement i mit foregående indlæg. Det, jeg mente at sige, er, at når der først begynder at gå hul på bylden, kan vi forvente os kraftige udladninger i de mere landlige distrikter i Norge. Også i Sverige, tror jeg.

Godt man ikke er muslim.

Leave a Comment