7
mar
Seneste opdatering: 7/3-09 kl. 1857
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Jacob Hougaard, Nobody Does It Worse. Få mennesker inkarnerer som integrationsborgmesteren afmagt og let gennemskuelig gliden af over for virkeligheden ved brug af glat floskelsprog: “det er utroligt ærgerligt, at nogle få derude fra ødelægger det for alle andre med en så uacceptabel opførsel” …  “Der er nogle meget frustrerede unge, der kaster med sten og flasker … Vi må ha’ styr på tilbuddene i området”. Jeg synes også det er “utroligt ærgerligt” at københavnerne skal trækkes med denne nullitet. De fleste lægfolk ville kunne fortælle Hougaard at det er ringe kommunikation at bruge disse vendinger, og at det er en fatal udstilling af egen uformåen i denne situation at reagere Pavlov’sk med traditionel socialdemokratisk patentmedicin om “tilbud”. Hougaard, der ikke  bare er  åben homoseksuel, men også antropolog, burde  kunne  udlægge steningen med mere tyngde. (Steen/LFPC).

screenshot020

Indvandrere fra Tingbjerg angreb i går aftes et tv-hold som interviewede Københavns socialdemokratiske integrationsborgmester, Jacob Hougaard.

“Mit budskab i den forbindelse stadig, at det ikke nytter, at vi trækker os og lukker tilbuddene i området. Hverken stoppesteder, sportshaller eller lignende. Jeg forstår godt, at chaufførerne er nervøse, men det er et forkert signal at sende, at samfundet trækker sig og overlader de unge til sig selv. Så bliver det hele bare endnu værre. Vi bliver nødt til at insistere på en dialog med de unge. Og må samtidig vise, at de ikke får noget ud af at kaste med sten og flasker. Og så må vi endnu engang tale med forældre og klubpædagoger om, hvordan vi får styr på tilbuddene i området,” siger Jacob Hougaard. Integrationsborgmester overfaldet af unge indvandrere på direkte tv, video Lorry TV

”Det har blivit lite oroligt”

Svensk journalistik er også forelsket i bagatelliserende  diminutiver, men det kan ikke skjule at det nu kl 14, er på vej til at gå som det plejer og som det er forventet af enhver…nja, bortset fra den kvindelige, danske deltager, der  blev interviewet i TV inden afrejsen igår. Der kastes ligefrem farvebomber mod “dialogpolisen” – det hedder de (!), det står blåt på hvidt på deres uniform.SR Malmø

Kvindediskrimineringens verdenskort

world_map

Over udviklingslande, det der engang hed underudviklede lande. I top  fem kristne lande (Kazakhstan halvt muslimsk, halvt  kristent)

1 – Paraguay, 2 – Croatia, 3 – Kazakhstan, 4 – Argentina, 5 – Costa Rica

I bunden fem muslimske (eller overvejende, Mali er 60 % muslimsk)

98 – Yemen, 99- Mali, 100 – Sierra Leone, 101 – Afghanistan, 102 – Sudan

OECD tracks gender inequality in developing countries, via Angantyr. Tyrkiet og Saudi Arabien er mærkeligt nok undsluppet, hvorimod Kina ser mørkebrunt ud. Se også Nørgaard og Mogensen: Fra karrierekamp til kvindekamp

Seks teser på multikulturalismens kirkeport

Jeg kan godt lide engang imellem at gøre status, og prøve at opsummere hovedpointerne i kulturkonflikten vedr. fredens religion sådan som jeg ser dem. Overskriften er nok lige vel ‘pretentious? Moi?’, men det er bare min behagelige spøg (LFPC).

1. Det handler ikke om hudfarve

2. De eksempler på ækvivalens mellem islam og kristendommen du kommer med er forkerte, og desuden

3. Problemer er problemer, og de forsvinder ikke ved relativering

4. Derfor hjælper det heller ikke noget at henvise til det store moderate flertal. Hold op med det

5. Du antager at islam grundlæggende er moderat, men dette er helt ureflekteret, og noget du ikke kan argumentere for

6. Du kan således ikke udpege en eneste toneangivende mainstreammuslimsk leder der tydeligt og troværdigt bekender sig til demokratiet, og går imod det dogmatisk fastsatte mål om verdensherredømmet

Dæmonisering ?

Hvis man kritiserer islam, risikerer man straks at blive hængt ud for xenofobi, og det der er værre, og der er mange renfærdige kulturpersoner, der burde vide bedre, der påstår at islamkritikere er noget, katten har slæbt ind og har for nylig har forhv. chefredaktør Bent. A. Koch frejdigt påstået, at “mange har fået islam på hjernen og søger at dæmonisere islam”. Ja, det mener han, og da denne gruppe åbenbart også omfatter undertegnede – i hvert fald i Bent. A. Kochs perspektiv – vil jeg gerne forklare min holdning. 

Jeg forsøger ikke at “dæmonisere islam”, som han siger, men jeg genkender dæmoniske i træk i islam på samme måde, som jeg her genkendt dem i nazismen og kommunismen. Dem har jeg selv haft alt for tæt inde på mit eget liv, først som soldat i den røde hær i kamp mod nazismen og senere som politisk fange i kommunismens slavelejre. [..]

Det er efterhånden kommet frem – selv om de vestlige medier har forsøgt at skjule det – at muslimerne var Hitlers allierede under krigen og den dag i dag betragter de Hitler som en helt og et mønstermenneske til efterligning. Det var så den historiske slægtskab, og når man ser på den ideologiske ditto er der også ganske iøjnefaldende ligeheder. Tænk blot på nazismens “ein Reich, ein Volk, ein Führer”, der svarer forbløffende godt til det muslimske umma (folk) statsoverhovedet, Muhammed, og det tilstræbte verdensrige, kalifatet. Tilhængere er i begge tilfælde overmennesker mens alle andre er inferiøre. Dæmonisering?  Leon Nikulin dr. phil

Leon Nikulin, født i Bialystok Polen i 1924. Han var soldat i den sovjetiske hær under Anden Verdenskrig, og senere blev dømt til fem år i Gulag, lejr nr.2 v. Magnitogorsk, for sin kritik af kommunismen og sin støtte til Israel.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Buch

Posted: 7 marts 2009 - 08:00 - Svar

Ser det ikke ud som om Tyrkiet og Saudi-Arabien slet ikke er omfattet af undersøgelsen?

Victor

Posted: 7 marts 2009 - 09:52 - Svar

Interessant – historien kan trække lange spor. At Paraguay kommer i spidsen hører nok mere sammen med efterdønningerne af Trippel-aliance-krigen og Krigen om Chaco i 30´erne end med kristendommen. I begge krige døde en meget stor procentdel af Paraguays mænd, så landet i en lang periode havde et de facto matriakat.

Kakao

Posted: 7 marts 2009 - 10:07 - Svar

Nu ved jeg ikke, hvad nummer Iran ligger på listen over kvindeundertrykkelse. Men der er tilsyneladende ikke megen respekt for kvinder – i hvert fald ikke danske kvinder – i Iran:

“Dansk bryde-kvinde forulempet på hotel i Iran

Hoteltjener arresteret for at trænge ind på hotelværelse hos en kvindelig medarbejder i Danmarks Brydeforbund

Af Rasmus Bech, Iran

Det danske brydelandsholds ophold i den islamiske republik Irans religiøse hovedby Qom har fået et dramatisk efterspil.

En tjener på det hotel, hvor hele den danske delegation var indkvarteret i forbindelse med det venskabsprojekt, der er sat i søen i forlængelse af Muhammed-krisen, er blevet arresteret for at have forulempet en kvindelig medarbejder i Danmarks Brydeforbund.”

http://politiken.dk/sport/article661326.ece

Janne

Posted: 7 marts 2009 - 10:26 - Svar

kakao

Det der skete med den danske kvinder i Iran viser meget godt hvordan hijab og kønsapartheid undergraver kvinders frihedsrettigheder og ligeværd. Derfor skal vi også have hijab væk fra ansatte i offentlige embeder i Danmark. Ja i hele EU.

Kakao

Posted: 7 marts 2009 - 10:41 - Svar

Et iransk brydeeventyr fortalt af Politiken

Først fortæller Politiken den positive historie om en dansk kvinde, der bryder iranernes forbud mod kvinder ved et brydearrangement:

“Dansker bryder kvindeforbud i Iran

Kvinder har ingen adgang til internationalt brydestævne i Iran, men arrangørerne bøjede sig for dansk kvinde.
Af Rasmus Bech, Qom”

http://politiken.dk/sport/article659307.ece

Et par timer senere må samme journalist fortælle denne nedslående historie:

“Dansk kvinde udvist fra iransk brydehal

Medarbejder i Danmarks Brydeforbund fik ikke lov til at se landsmand i aktion ved brydestævne i den hellige by Qom.
Af Rasmus Bech, Qom”

http://politiken.dk/sport/article659433.ece

Et par dage senere kan vi læse, at den danske brydekvinde Jane Sunesen er blevet forsøgt voldtaget til trods for, at hun opholdt sig alene og tilsløret på sit hotelværelse:

“Dansk bryde-kvinde forulempet på hotel i Iran

Hoteltjener arresteret for at trænge ind på hotelværelse hos en kvindelig medarbejder i Danmarks Brydeforbund
Af Rasmus Bech, Iran”

http://politiken.dk/sport/article661326.ece

Heldigvis ender det hele godt (Politiken 06.03.2009 (ikke online)):

“Så godt som det kunne blive

Stor dansk glæde over det sportslige venskabsprojekt i Iran. Trods den krænkelse, som Danmarks Brydeforbunds kvindelige medarbejder var udsat for, og som sender en tjener i fængsel.

Af RASMUS BECH, IRAN

(…)

Og når formand Allan Bo Jakobsen – som i den internationale brydeverden skyder brystet frem og kalder sig »president« – kan smile med en bredde som en standardudgave af et persisk tæppe fra basaren, så skyldes det glæden over den modtagelse, han, bryderne og især venskabsprojektet har fået. Det venskabsprojekt, som skal få Muhammedkrisens toppede bølger til at lægge sig.
»Vi er blevet mødt med meget stor respekt i Iran. Og vi har brugt iranernes nationalsport til at åbne nogle lukkede døre«, lyder det fra formand Jakobsen. »Og jeg vil da ikke lægge skjul på, at vi i brydeforbundet er stolte over at have været med til at kunne føde et sådant venskabsprojekt«. Stoltheden lyser også fra Christian Ankerstjerne fra Sport Event Danmark. »Venskabsbudskabet er kommet ud til iranerne.
Der er blevet skabt kontakt mellem personer, der ellers aldrig ville have mødt hinanden«, siger Christian Ankerstjerne…”
_

Politikens journalist Rasmus Bech har gemt den kedelige episode med voldtægtsforsøget mod brydeforbundets Jane Sunesen langt nede i artiklen:

“Eneste plet på projektet blev sat under opholdet i byen Qom, der er det religiøse centrum i den islamiske republik. Dér blev den kvindelige kommunikationsmedarbejder ved Danmarks Brydeforbund, Jane Sunesen, bortvist fra både træningshallen og selve det internationale stævne, fordi hun er – kvinde.
Men værre gik det, da Jane Sunesen på den anden stævnedag måtte blive alene tilbage på den danske delegations hotel i Qom. Her oplevede hun, at en tjener trængte ind på hendes værelse, rev det påbudte tørklæde af hende og væltede den danske kvinde om på sengen. Det udviklede sig til tumult, og tjeneren forsvandt fra værelset.
Han er senere blevet anholdt, og det iranske politi har meddelt den danske delegation, at tjeneren kan se frem til en fængselsdom på op til 12 måneder. Desuden er hoteldirektøren, der ikke ønskede at hjælpe kommunikationsmedarbejderen og danskerne, blevet fyret.”
_

Men voldtægtsforsøget mod Jane Sunesen får heldigvis ikke lov til at ødelægge den gode stemning. Hverken i Politikens artikel eller hos brydeforbundets formand Allan Bo Jakobsen:

“De gode relationer til den iranske brydeverden, som ikke mindst er kommet til udtryk i Esfahan, hvor danskerne træner sammen med Irans topbrydere, overskygger imidlertid den kedelige episode i Qom, mener den danske formand.
»Bortset fra krænkelsen af vor medarbejder har alt været en succes. I disse dage – og inden truppen rejser videre til det internationale stævne i Egypten – får vore brydere en fantastisk træning. Vi har sagt tak med en invitation til iranerne til at deltage i vores VM-træningslejr i Herning, i øvrigt sammen med det norske landshold«, siger Allan Bo Jakobsen.”

Kakao

Posted: 7 marts 2009 - 11:01 - Svar

Danmarks Brydeforbund fortæller en positiv historie:

“Efterfølgende holdt formanden for den lokale klub (en lokal iransk brydklub i Qom) en lille tale, hvor han fortalte at han var glad for, at vi ville se deres opvisning. En særlig tak rettede han til brydeforbundets kvindelige kommunikationsmedarbejder Jane Sunesen, og fortalte at det var dejligt, at se en kvinde i træningslokalet, hvilket bestemt ikke var hverdag i Qom.”

http://www.wwc2009.dk/Nyheder/Nyheder/Iran/Et%20besøg%20i%20brydninge ns%20vugge.aspx

Men på brydeforbundets hjemmesider er der intet om voldtægtsforsøget mod Jane Sunesen.

Johansen

Posted: 7 marts 2009 - 11:31 - Svar

Hører man ikke altid fra mørkemændene, at kvindetilsløringen hindrer overgreb på kvinder?
At kvinder ikke bliver forulempet ifølge koranen, hvis bare de indpakker sig. Selv inde på hotelværelset bar den danske kvinde hijab, som bare blev flået af hende.

Jo mere de dikterer at kvinder skal indpakkes, des mere sexfixerede bliver mændene i de islamiske lande. Og det betaler kvinderne en høj pris for.
Ubegribeligt at det foregår i moderne tid. Men igen Iran er sat ind i en tidsmaskine efter den islamiske revolution, og er rejst tilbage i tid.

Det med at blive klædt af med øjnene tror jeg de fleste kvinder, der har rejst i Mellemøsten, kan nikke genkendende til. Det er klamt af pommeren til.

Janne

Posted: 7 marts 2009 - 11:40 - Svar

Johansen

Det er koranens blik på kvinder der styrer i Iran og i tilsvarende lande. Dette patriarkalske, religiøse og intolerante blik skal ikke få ben at gå på her i Vesten. Heller ikke selvom islamister og en del af venstrefløjens kvinder er bløde i knæene. Kvinfo og institutionens tørklæderollemodel kampagne har bl.a. travlt med at iscenesætte tørklædets lykkesagligheder. Se det i sammenhæng med de mange kvinder og piger der forulempes hvis de ikke har tørklæde på og endda mange gange selv om de har tørklæde på. For kort tid siden blev en kvinde arresteret i Iran, fordi hun selv kørte i bil. Det var end ikke nok at hun havde tørklæde på. Nej, der er bestemt ingen grund til at romantisere hijab – hverken til kvinder eller piger. Kvinfo svigter kvinders frihedsrettigheder.

Carsten

Posted: 7 marts 2009 - 12:55 - Svar

Hvad siger Hirsi Ali om emnet:

I in muslim lands

“In Muslim lands, except for a very lucky few, women are denied education, have no job, and are forced into marriage with strangers. In the name of Islam, women are denied the right to their bodies; they cannot choose whether to have children or how many to have. They have no rights to abortion, and often they die trying to get one. They cannot own property, trade, or travel without the risk of robbery or rape. Most women (and men) live in state and religious censorship on what to read (if they can read at all) and what films to watch, and they have hardly any museums or art they can enjoy. Of the 57 Muslim nations that are members of the OIC (Organization of the Islamic Conference), only two are democracies. Both are frail and corrupt, and both face the risk of being overtaken by the agents of pure Islam. Turkey has a safety check in the shape of the army and Indonesia none. In none of these countries –except for the usual show-pieces to delude the West– are women allowed to establish their own political parties, play a meaningful role in one, vote, or run for office.This obsession with subjugating women is one of the things that makes Islam so low. (Hirsi Ali).

Janne

Posted: 7 marts 2009 - 14:01 - Svar

M.h.t. den socialdemokratiske borgmester der vil have at buschauffører fortsætter med at køre i Tingbjerg. Se hvordan borgmesteren under interviewet selv gemmer sig bag journalisten. Han skulle selv prøve at bo i Tingbjerg eller køre som buschauffør i Tingbjerg, skulle borgmesteren! Føj, hvor er han usolidarisk og uempatisk med de mennesker der er ofre for stenkast og chikane rundt omkring i Danmark. Det er altså lidt svært at bevare optimismen med hensyn til borgmesterens utopiske multikultur-fatamorgana.

Janne

Posted: 7 marts 2009 - 14:03 - Svar

Borgmester Haugaard skulle have haft Politikens idealist-pris. Borgmesterens blinde idealisme går ud over helt almindelige menneskers tryghed og frihed.

Mea Culpa

Posted: 7 marts 2009 - 14:34 - Svar

Ærgeligt at rabarberdrengene ikke fik ramt bøsseborgmesteren, for så var virkeligheden måske begyndt at trænge igennem til ham 😉

steen

Posted: 7 marts 2009 - 14:40 - Svar

@Mea culpa- nu tror jeg ikke “de unge” i Tingbjerg ved, at Hougaard er bøsse. Desværre kunne man sige, for så havde man i det mindste haft en håndgribelig årsag. Jeg ønsker ham heller ikke noget ondt, bare at udstille “vores” fuldstændige afmagt. Det er en tankeverden og et helt system, man ser komme ynkekligt til kort, et meget symbolsk lille klip.

Nu er vi efterladt med “den stærke mellemøstlige territoriebevidsthed”, som hverken tolererer fremmede busser eller TV hold. Så må man tage den derfra, i stedet for at begynde at ævle om kommunale tilbud, hvoraf de har brændt et ned, såvidt jeg husker.

morlille

Posted: 7 marts 2009 - 14:57 - Svar

Og øverst i Københavns elendige bystyre sidder den kvindelige pendant til Mugabe: Ritt Bjerregaard!

johansen

Posted: 7 marts 2009 - 15:08 - Svar

Hvis ikke engang et decideret overfald på tv-holdet incl. Hougaard kan få integrationsborgmesteren til at åbne øjnene, hvad kan så?
Det er ren og skær territorieafpisning. En islamisk no-go zone.

Nu må det tilbuds-cirkus ophøre. Andre unge mennesker kan godt finde ud af at opføre sig ordentligt, selv om der ikke lige ligger et værested lige rundt om hjørnet.

Kakao

Posted: 7 marts 2009 - 15:10 - Svar

“Nu er vi efterladt med “den stærke mellemøstlige territoriebevidsthed”…”

Ja, og vi kan ikke engang sætte brydelandsholdet ind. Da Danmarks Brydeforbund betegner en tur, hvor en kvindelig kommunikationsmedarbejder fra brydeforbundet blev forsøgt voldtaget som en succes, hvor man blev mødt med “meget stor respekt”.

Mea Culpa

Posted: 7 marts 2009 - 15:28 - Svar

@steen – hvis rabarberdrengene vidste at bøsseborgmesterstangen var på b-holdet, så havde de nok voldtaget ham!!!??? Det er jo praksis i mellemøsten, hvis der ikke lige er en kamel eller en hund i nærheden 😉
Jeg ønsker ikke andet ondt for bøsseborgmesterstangen end at ham måtte blive fyret på gråt papir, eller blive permanent overflyttet til gadefejerafdelingen i kommunen. Manden er jo en komplet loonie, og borgmester af navn, men bestemt ikke af gavn……..jo af gavn for fredens religion og islamiseringen af DK. Bøsseborgmesterstangen er ikke borgmester for integration, men for afviklingen af DK, og han gør det ganske fremravende. PS. meget symbolsk clip af fjolset med lukkede øjne – det siger mere en tusind ord.

Janne

Posted: 7 marts 2009 - 16:00 - Svar

steen

Det er nemlig et meget vigtigt lille klip – det klip, der viser hvor grum socialdemokratisk idealisme kan være. Og viser at socialdemokraternes (og socialistisk folkepartis) grumme idealisme nu har sin bitre pris for nogen hver eneste dag i Danmark.

Den socialdemokratiske multikultur-idealisme fører, som vi kan se, mange skidne eksempler på primitiv adfærd og det modsatte af humanisme med sig: F.eks. stenkast mod uskyldige mennesker der bare passer sit arbejde for at forsørge sig selv og sine, knivstikkerier, visitationer i København af helt almindelige borgere, trusler, chikane af politi, skudtrusler mod politi, chikane af journalister, chikane af Falck folk, af viceværter og af ambulancefolk. Hjemmerøverier, ældre overfaldes og frastjæles penge og det samme sker for helt unge. Mad udbringere visiteres og trues. Sygeplejersker, skolelærere og socialrådgivere chikaneres og trues. Massevoldtægt af kvinder og umyndige piger. Kønsdiskrimination og religiøs intolerance forekommer jævnligt og flere steder og udemokratiske religiøse fordomme bruges som regulering af offentlige institutioners mad og arbejdsuniformpolitik. Kønsapartheid, chikane af og udsmidning af grønlændere og ‘bumser’, overfald på hjemmeværnet, chikane af jøder, kønslemlæstelse, tvangsægteskaber, familievold og -drab, tørklædepåbud til kvindeligt ansatte i både butikker og i offentlige embeder. You name it..

Jeg vil gerne have mit gode gamle, frisindede og verdslige (fredelige) Danmark tilbage. Det hjælper socialdemokratiske borgmestres grumme og usolidariske utopier og ismer ikke med. Tværtimod.

Janne

Posted: 7 marts 2009 - 16:11 - Svar

“Koranen er som bekendt ekstremt uvenlig mod jøder…”

Hvorfor er det så vigtigt for så mange så ofte at fortie det forhold?

Janne

Posted: 7 marts 2009 - 16:49 - Svar

I venstrefløjens søge bort fra det hjemlige konforme og rigide har de ironisk nok fundet netop det konforme og rigide i – f.eks. religiøse dogmer fra afrika og mellemøsten. Den københavnske socialdemokratiske borgmester er et rigtig godt eksempel.

h t t p://konflikten.dk/

Bloggere synes at de blogger med hammeren som de skriver, men i grunden siger de bare stort set det samme som borgerlige og især DF har sagt i mange år. Skægt fænomen.

Kakao

Posted: 7 marts 2009 - 17:49 - Svar

@Janne

Jeg tror, at vi kan koge det ned til:

“Koranen er som bekendt ekstremt uvenlig…”

Johansen

Posted: 7 marts 2009 - 18:30 - Svar

Socialdemokratiet manifesteret ved “islamiseringsborgmester” Hougaard viser med al ønskelig tydelighed, hvor langt ude på et skråplan dette parti er havnet.
Hougaard samarbejder med en mørkemand ved navn Abdul Wahid, som ønsker forbud mod religionskritik og som ikke vil tage afstand fra shariadødsstraffen, stening.

Hougaard vil ikke se, endskønt han næsten selv blev ramt af sten og flasker, at Tingbjerg i realiteten som Nørrebro er tæt på at være no-go zoner for ikke “rettroende”.

Jeg glemmer heller aldrig den socialdemokrat i Silkeborg, som plæderede for at indføre kønsapartheid-svømning for at de muslimske kvinder også kunne komme i svømmehallen. Som om der var nogen andre end kampestenen på vejen, islam som forhindrede dem i at gå i svømmehallen. Så skulle mænd f. eks. diskrimineres og holdes ude af svømmehallen, fordi nogle bogstavtro kvinder skulle have særbehandling.
Kønsapartheid er noget fanden har skabt.

Fritz

Posted: 7 marts 2009 - 18:42 - Svar

Ja, det havde været guld værd, hvis narrehatten Jacob Hougaard havde fået et par (velfortjente) flade.

Kakao

Posted: 7 marts 2009 - 23:17 - Svar

Pia Allerslev (V) har både tillid til Jakob Hougaard og Abdul Wahid Pedersen:

Jp.dk 11.02.2009:

“V-borgmester undsiger Karen J.

Venstres leder i København mener, at partifællen Karen Jespersen bør blande sig uden om kommunens brug af Muslimernes Fællesråd. Karen Jespersen fastholder sin kritik.
Nogenlunde sådan lyder beskeden fra Venstres leder i København, kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev, til partifællen, velfærdsminister Karen Jespersen.
Reaktionen kommer, efter at Karen Jespersen i går i Morgenavisen Jyllands-Posten kritiserede Københavns Kommunes samarbejde med Muslimernes Fællesråd repræsenteret ved imam Abdul Wahid Pedersen og Zubair Butt Hussain; folk, der i Karen Jespersens øjne er ekstremister, og som kommunen derfor ifølge ministeren ikke bør samarbejde med.
»Jeg synes, at det er helt forkert, at hun nu siger, at vi ikke må søge dialog med muslimerne i København. Det er en meget uhensigtsmæssig udmelding, hun kommer med. Jeg kender Abdul Wahid Pedersen som en moderat muslim, som man får meget ud af at tale med. Karen Jespersens hårdnakkede udmelding sender et uheldigt signal, og nu skal vi i Københavns Kommune ud og forklare vores samarbejdspartnere, at vi altså stadig ønsker dialog. Karen Jespersen tror åbenbart, at dialog er ensbetydende med, at vi her i København bøjer nakken. Sådan er det selvfølgelig ikke,« lyder det fra Pia Allerslev, som undrer sig over partifællens udtalelser.

(…)

Giver Karen Jespersens kritik anledning til, at I vil se nærmere på, hvad Muslimernes Fællesråd står for?

Tillid til kollega
»Det er en paraplyorganisation, som repræsenterer mange tusinde mennesker, og nogle af dem har givet ekstreme holdninger, men jeg stoler trygt på, at min borgmesterkollega Jakob Hougaard (socialdemokratisk integrationsborgmester i København, red.), kan vurdere, hvem kommunen bør samarbejde med,« siger Pia Allerslev.
Karen Jespersen ønsker ikke at kommentere Pia Allerslevs kritik, men fastholder sin holdning til Københavns Kommunes samarbejde med Muslimernes Fællesråd.

Frihed i fare
»Hvis man ikke siger fra, risikerer vi, at frihedsrettighederne i vores samfund indskrænkes. Abdul Wahid Pedersen og andre opfatter Koranen bogstavtro, og de går ind for et samfund efter Koranens love og regler. Hvis vi giver anerkendelse til mennesker med ekstreme holdninger, risikerer vi, at deres holdninger breder sig til andre muslimer. Derfor mener jeg, at Jakob Hougaard svigter de moderate muslimer, når han samarbejder med Muslimernes Fællesråd,« siger Karen Jespersen.
»Dette er en del af en værdikamp. Som rødstrømpe har jeg i mange år kæmpet mod kvindeundertrykkelse, uanset hvem det drejer sig om. Abdul Wahid Pedersen støtter en opfattelse af kvindens rolle, hvor hun er underordnet manden, og det er det, der får mit blod i kog,« siger Karen Jespersen.

(…)

Ifølge integrationsborgmester Jakob Hougaard har man netop besluttet at invitere Muslimernes Fællesråd til at være medarrangør af en kampagne og et arrangement i anledning af FN’s antiracismedag den 26. marts.

478.000 kr. i støtte
Integrationsministeriet har via satspuljemidler givet i alt 478.000 kr. til netop Muslimernes Fællesråd. Dén støtte ønsker Karen Jespersen ikke at kommentere, da hun ikke kender de to projekter, som Muslimernes Fællesråd har fået penge til.”

Kakao

Posted: 7 marts 2009 - 23:24 - Svar

Jakob Hougaard beder Karen Jespersen om at stikke piben ind. Unge voldsparate demokratifornægtere og steningsvillige imamer undskylder han:

Jp.dk 04.03.2009:

“Det sagde Abdul Wahid Pedersen

Jakob Hougaard, beskæftigelses- og integrationsborgmester (S), København

Jeg har ganske rigtigt konfronteret imam Abdul Wahid Pedersen med hans syn på stening. Det gjorde jeg, fordi jeg ikke vil tage mod råd eller samarbejde med ekstremistiske mennesker.
Helt konkret skrev vi, sidst Ka ren Jespersen forsøgte at begå karaktermord på ham, sådan her til ham: »Tak for et godt møde. Imidlertid har vi en bekymring. I et debatindlæg fra Karen Jespersen og Brian Mikkelsen refereres til et ældre indlæg fra dig, hvor du forsvarer stening som en gudgiven straf for utugt. Det er et problem for os at have en samarbejdspartner, som forsvarer en så brutal straf.«

Et prompte svar
Wahid Pedersen svarede prompte: »Jeg er naturligvis selv meget ked af, at det gang på gang kommer til at fremstå i medierne, som om jeg forsvarer stening. Eller endda “går ind for stening”, som det også somme tider kommer til udtryk. Det er dog ingenlunde tilfældet.«
Det svar er tilfredsstillende for mig. Men jeg ved godt, at Karen Jespersen ikke er så let at stille tilfreds.
I “Go’morgen Danmark” (19/2) blev hun spurgt, hvad Wahid Pedersen skulle sige, for at hun var tilfreds. »Han skal sige, at islam er en personlig religion, det er ikke ideologisk politik, som vi skal indrette vores samfund efter. Han skal sige, at vi går ind for ligestilling af kvinder, vi skal ikke rette os efter de formuleringer, der er i Koranen om, at kvinder er underordnet manden, og kvinder skal adlyde manden.«
Wahid Pedersens svar faldt uden betænkeligheder: »Alt det har jeg slet ingen problemer med at sige ja til lige her på stedet, Karen . Alt det er fuldstændig i overensstemmelse med alt, hvad jeg mener og synes og tænker.«
Dette burde faktisk føre til, at Karen Jespersen gav Abdul Wahid Pedersen oprejsning – eller i det mindste stak piben ind.”

AN

Posted: 8 marts 2009 - 08:21 - Svar

Europa har fået EUrabies!

Rolf Krake

Posted: 9 marts 2009 - 13:33 - Svar

Somalia, Indonesia og Saudi Arabien…. Som ikke kvindeundertrykkene…

Leave a Comment