16
mar
Seneste opdatering: 17/3-09 kl. 1743
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Time to put a crescent moon on the UN flag?

Sverige som folkemordere

screenshot0031

City Malmø Lund, vittighedstegning. 1) De ensamma flyktningbarn har som regel overskæg og mangler papirer, der kan bekræfte deres indentitet og “barndom”.  2) Myrder amerikanere, og altså indirekte svenskerne,  civillister med  Bofors raketstyr i Irak ? Det skal svenske læsere tro ifølge tegner avisens  Samir.  Asylinvandringen till Sverige, interessante grafikker. Når Sverige ikke topper dem alle, er det fordi de  ikke er udregnet pr. 100.000 indbyggere. Men det er ikke tilstrækkeligt for  Samir og City.se. Avisen ejes af Bonnier og siger om sig selv “Vi tar mer än gärna upp laddade ämnen och är inte rädda för att säga att vi tycker att Malmö och Lund är världens bästa städer.” Javel, ja. Ingen har modtaget flere irakere end Sverige, – pt cirka 100.000, hvoraf de kristne og muslimske er begyndt at bekrige hinanden, – men der er selvfølgelig langt igen, inden alle 28 mio. bor i Sverige.

The rise of fascism in Austria

In Austria’s recent general election, nearly 30 per cent of voters backed extremist right-wing parties. Live visits the birthplace of Hitler to investigate how Fascism is once again threatening to erupt across Europe. […]   Our time is coming again and soon we will have another leader like Hitler

‘Of course I am a racist, but I am a scientific racist,’ he adds, as if this is a justification.  Schweiger’s raison d’être is politics. He was a founding member of three political parties in Austria – the VDU, the banned NDP and the FPO. He has given his support to the current leader of the FPO. ‘Strache is doing the right thing by fighting the foreigner,’ says Schweiger. 

He is now in close contact with the Kameradschaften, underground cells of hardcore neo-Nazis across Austria and Germany who, over the past three years, have started to infiltrate political parties such as the FPO.  Daily Mail

Det ‘moderates’ relativitet

Der er på det seneste faldet brænde ned over Karen Jespersen for at have betegnet Abdul Wahid Pedersen som “ekstremistisk”. Som med så mange andre begreber i denne debat er betydningen af dette ord i bedste fald uafklaret, i værste fald taler opponenter måske ud fra vidt forskellige opfattelser. Den eneste meningsfulde definition må tage udgangspunkt i ‘ekstremistisk’/’moderat’ i forhold til danske og vestlige frihedsbegreber. Hvis ordet ‘moderat’  derimod går på en skala indenfor islam selv bliver det mere speget, for er en ‘moderat’ her et individ der ikke lever op til sin religions drakoniske normer, og derfor er mere spiselig for os, eller antages det at han abonnerer på den mytiske – ikke-eksisterende – moderate islam? En islam der altså tilfredsstiller vores kriterier for moderation, herunder en stadfæstelse af Den Gyldne Regel for troende såvel som for vantro? Mit gæt er at de forargede overhovedet ikke har tænkt så langt, men at det drejer sig om ren og skær moralisme over at ministeren bruger grimme ord om et ugleset mindretal.

Kigger man nu på holdningerne i forskellige islamiske lande forrykkes spekteret yderligere, for når så høje procentandele ønsker drakonisk sharia indført, må de vel pr. definition repræsentere den ‘moderate’ mainstream? (LFPC)

[…] Overwhelming Muslim majorities i.e., better than two-thirds (see the weighted average calculated here) of a well-conducted survey of the world’s most significant, and populous Arab and non-Arab Muslim countries, want these hideous, immoderate outcomes: “strict application” of Shari’a, Islamic Law, and a global Caliphate.

Specifically, the World Public Opinion.org/ University of Maryland poll (released February 25, 2009) indicated the following about our erstwhile Muslim ally nations of Egypt and Pakistan: 81% of the Muslims of “moderate” Egypt, the largest Arab Muslim nation, desire a “strict” application of Shari’a, Islamic Law; 76% of the Pakistan’s Muslims-one of the most important, and sizable non-Arab Muslim populations-want this outcome. Furthermore, 70% of Egyptian Muslims and 69% of Pakistani Muslims desire the re-creation of a “…single Islamic state or Caliphate.” Earlier, I detailed the totalitarian impact of these fulfilled Islamic desires -based upon their doctrinal and historical application, across space and time. […] Andrew G. Bostom: Geert Wilders and Totalitarian Islam

Jacob Hougaard klarer ærterne

happyhijab bif-topbanner-integrationashxEt billigt grin er nu ikke at foragte. Vil man endnu engang se bekræftet hvordan Danmark er kløvet i to over ét bestemt emne, kan man kigge på hjemmesiden “Integration i København” som helt ureflekteret skamrider udtryk der på min side af hegnet fremkalder opkastningsfornemmelser og krøllede tæer: “Integration – et fælles ansvar”, “Integrationsrådet inviterer til dialogmøde” og “BIF har fået pris for mangfoldighed”. Billedet af muslimaer der tappert smiler trods den tækkelige indpakning er fra omtalen af en såkaldt “kvindefest” med optræden af indpakkede musikere. Men hånlatteren skal nu ikke forhindre mere alvorlige spørgsmål i at blive stillet: Er det egentlig en offentlig opgave at fabrikere solskinspropaganda for den islamiske kvindeindpakning? Man kan også anmelde hvis man har været udsat for diskrimination. Jeg prøvede at anmelde de mange Korancitater om jøder som vi bragte her forleden, men der var vist desværre ikke mulighed for at medsende tekst i anmeldelsen. Tak til Janne for tippet i kommentarerne længere nede (LFPC).


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Janne

Posted: 17 marts 2009 - 09:27 - Svar

Hvis vi ser til landene i Østeuropa er der mere modernitet og frisind dér end i selveste København, som er gået i hijab og imam menneske- og verdenssyn mode. Det er ulykkeligt og det er ekstremt fremmedgørende og så er det ikke det mindste mangfoldiggørende, men ensrettende i halal og sharia retning. Giv mig mit på én gang gode gamle afslappede og moderne København tilbage!

Janne

Posted: 17 marts 2009 - 09:32 - Svar

Når Københavns Kommune propaganderer med hijabs på hjemmesiden så signalerer kommunen accept af både halal og sharia i kommunalt regi.

Janne

Posted: 17 marts 2009 - 09:43 - Svar

Læg også mærke til hvordan Københavns Kommunes våbenskjold (hedder det vist) på flere af siderne på hjemmesiden (sammen med den øgede mængde af hijabs) beskæres så der kun ses to tårne og ikke tre. To stjerner og en halvmåne bliver dermed til en halvmåne og en stjerne. Det giver en ladet symbolværdi. Ikke i retning af det gamle danske våbenskjold – men til en ny. Hvis det kun var en enkelt gang denne beskæring sås var det ubetydeligt, men i og med at det sker så mange gange på hjemmesiden, så bliver det insisterende og pågående. Se f.eks. her i de farvede felter:

h t t p://www.kk.dk/FaktaOmKommunen.aspx

og her:

h t t p://www.kk.dk/Erhverv.aspx

og her:

h t t p://www.kk.dk/PolitikOgIndflydelse.aspx

JensH

Posted: 17 marts 2009 - 11:39 - Svar

Dette er ganske enkelt en skandale:

http://www.altinget.dk/artikel.aspx?id=91786

Niels H

Posted: 17 marts 2009 - 12:51 - Svar

Ja JensH, dommere og jurister i danmark har fået storhedsvanvid som vi også så i tørklædesagen, de tror at det er dem der bestemmer i det danske samfund

Niels H

Posted: 17 marts 2009 - 13:13 - Svar

OT:

På DDR’s side som de ironisk nok kalder demokratibooster uddanner de nu ungdommen i bla. civil ulydighed:

“Hvordan kan det være demokratisk at bryde loven?

I et demokrati er det flertallet der bestemmer. Men hvis flertallet laver love, som krænker etiske principper eller idealer om retfærdighed, så er der mange der mener, at det er ok at bryde loven for at få lavet den om. Det kan være fredsaktivister som blokerer militære anlæg, eller det kan være folk, der nægter at betale uretfærdige skatter. Civil ulydighed er altid meget kontroversielt, fordi den der gør det, mener, at han eller hun har ret til at blæse på loven. Nogle mener, at det er direkte samfundsnedbrydende, mens andre mener, at det er en metode til at gøre demokratiet bedre.”

http://www.dr.dk/Tema/Booster/Boosts/den_ulydige.htm

Måske vi skulle oprette et civilt grænsevagtværn der sørger for at der ikke kommer muslimer ind fra tyskland, så får vi nok støtte af DDR

Johansen

Posted: 17 marts 2009 - 13:42 - Svar

Forherligelsen af kvindetilsløring er kvalmende. Hvad i alverden tænker de på i Københavns kommune?
Formumning af kvinder er regulær islamisk formørkelse og accept af det underkuende kvindesyn. Jeg foragter denne udvisken af kvindelighed.

Janne

Posted: 17 marts 2009 - 13:43 - Svar

“Mit gæt er at de forargede overhovedet ikke har tænkt så langt, men at det drejer sig om ren og skær moralisme over at ministeren bruger grimme ord om et ugleset mindretal.”

Bizart og selvmodsigende at globalisterne ikke tænker globalt når der tales om islam – men næsten kun i en udelukkende dansk national kontekst. Islam er så absolut ikke noget mindretal – globalt set. Tværtimod.

Janne

Posted: 17 marts 2009 - 13:45 - Svar

Johansen

Det er ikke ‘blot’ kvindelighed der hånes med Københavns Kommunes hijab propaganda, det er i lige så høj grad sekularismen i vores samfund og vores tilkæmpede frihedsrettigheder.

LFPC

Posted: 17 marts 2009 - 13:53 - Svar

“Bizart og selvmodsigende at globalisterne ikke tænker globalt når der tales om islam – men næsten kun i en udelukkende dansk national kontekst. Islam er så absolut ikke noget mindretal – globalt set. Tværtimod”.

Perspektivet afpasses opportunt efter situationen. Herhjemme er det et sårbart og forfulgt mindretal. Men globalt er det en milliard mennesker hvis følelser man ikke skal trampe på.

JensH

Posted: 17 marts 2009 - 14:13 - Svar

@Niels H

“Ja JensH, dommere og jurister i danmark har fået storhedsvanvid som vi også så i tørklædesagen, de tror at det er dem der bestemmer i det danske samfund”

Man kan efterhånden begynde at spørge om hvorfor i alverden vi vælgere bliver ulejliget med Folketingsvalg, når dommere og embedsmænd alligevel kører ‘deres områder’ efter forgodtbefindende, uanset hvad et flertal i befolkningen og Folketinget måtte mene.

Johansen

Posted: 17 marts 2009 - 14:26 - Svar

Janne

Jeg er helt enig i dine synspunkter. Hijab-promoveringen er et anslag mod sekularisme, frihedsrettigheder og ligestilling/ligeværd mellem kønnene.
Mumificeringen af kvinder i henhold til religiøs dogmatik er bagstræberisk og et gigantisk tilbageslag for modernitet.

JensH

Posted: 17 marts 2009 - 15:39 - Svar

“Sverige som folkemordere”??!! Tjah, man kan da ihvertfald konstatere, at de Svenske myndigheder nu for alvor er begyndt at forfølge jøder. En 84 årig Auschwitz-overlevende skal nu betale skat af den kompensation hun (omsider) fik for det slavearbejde hun blev tvunget til at udføre for nazisterne under WWII. Ikke nok med hun skal betale skat, men hun får også nedsat sin pension:

http://www.180grader.dk/nyheder/Auschwitz-overlevende_skal_betale_skat _i_Sverige_af_erstatningssum.php

PB

Posted: 17 marts 2009 - 16:45 - Svar

Janne. Gode betragtninger over vor “hovedstad” og dens afvikling, det skærer i hjertet på en der er født .opvokset og formet af den by, vi taler flere generationer.

Ferie i de Baltiske lande, Polen eller Tjekkiet, kan stærkt anbefales, hvis man absolut skal udenbys, der er en forholdsvis intakt befolkning og dertilhørende liv.

Janne

Posted: 17 marts 2009 - 18:02 - Svar

Åbenbart mener venstrefløjs kvinderne i Socialistisk Folkeparti og Socialdemokratiet ikke at det er et problem at der er kvinder der ikke kan tale og skrive dansk. Åbenbart mener de ikke at det er et problem for de mange kvinder der dermed ikke kan deltage i vores demokrati på lige fod med mænd og andre kvinder. Åbenbart mener de ikke at det er væsentligt at også indvandrerkvinder har ligestilling med danske kvinder og får samme muligheder (uddannelses- og jobmæssigt) og har nogen der viser modstand mod religiøs diskrimination af kvinder, og er i stand til at hjælpe egne børn med lektier og skolearbejde i øvrigt.

“- Hun (Karen Jespersen) er den svageste ligestillingsminister, Danmark har haft. Hun er ikke til at få i tale, og hun forsømmer sit arbejde, siger SF’s ordfører for ligestilling, Pernille Vigsø Bagge, til avisen.”

h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/317236:Danmark–Kritik-af-Karen-J espersen-som-minister-for-ligestilling

Godt der er en modig og progressiv VKO regering med Karen Jespersen som velfærds- og ligestillingsminister, der forsøger at give indvandrerkvinder (og børn) de samme muligheder og frihed som de danske venstrefløjskvinder (og børn) har.

Venstrefløjen skal passe på med ikke at gøre indvandrerkvinder en bjørnetjeneste, når fløjen med sin politik, kort- og snæversyn skaber u-lands forhold og vilkår i Danmark – for en del af befolkningen – særligt indvandrerkvinder og for hele områder af Danmark.

Venstrefløjen er vendt på en tallerken i forhold til i 1960’erne og 1970’erne, hvor man (primært kvinder) kæmpede for ALLE kvinders rettigheder og muligheder og ikke kun de velstilledes, dem der kan tale og skrive dansk og for dem der i forvejen klarer sig godt på arbejdsmarkedet og med uddannelse. Den røde knyttede hånd i et kvindetegn er i dag med god grund at finde blandt borgerlige politikere. F.eks. Karen Jespersen – som har taget den med da hun med god grund og fornuften i behold forlod socialdemokraterne. På venstrefløjen – som i dag viser sig mere og mere reaktionære og formørkede – ser vi i stedet for at politikere af begge køn dyrker at flere og flere kvinder pakkes ind i sexistisk, religiøs, hæmmende og usund beklædning/symboler og i rollen som vogter af religiøse reaktionære og fordomsfulde dogmer. Frihedsrettigheder og humanisme får desværre trangere og trangere kår på den nu reaktionære venstrefløj, som også har indført religiøse halal regler omkring mad og kønsopdeling af elever og tørklæder til piger og kvindelige skolelærere. Sig religion – islam – til det meste af venstrefløjen – og al kritik eller undren over religiøs praksis og sammenblanding af politik og religion forstummer. Og tale om konsekvenserne af religion/islam for vores samfund og for den enkelte myndige borger og for børn – er det nærmest blevet tabu at tale om. Det er venstrefløjens store og fatale Akilleshæl i dag. De tør (eller ønsker) ikke at diskutere om religion og ”farisæisk lovfetichisme” (det skønne udtryk har jeg lånt af en fra Uriasposten – husker ikke lige navnet på vedkommende) er godt eller skidt for mennesker og for vores samfund og kultur – altså med mindre det handler om Faderhuset, Jehovas Vidner eller nu også hinduisme. Senest er Khader forståeligt nok også flyttet til et BORGERligt parti. Et parti der sjovt nok på flere områder efterhånden er mere progressivt og moderne end det meste af venstrefløjen til sammen. Se bare hvordan venstrefløjen i stigende grad kører særligt Københavns Kommune efter religiøse (halal) dogmer.

Karen Jespersen er ligestillingsminister og i dag handler ligestillingsarbejde i høj grad om at vise religiøs macho kultur modstand dér hvor den breder sig og det gør den faktisk rigtig mange steder i dag. Både i private hjem og i mange offentlige institutioner som hospitaler, skoler, fritidsklubber, ungdomsklubber, rådhuse (som det københavnske rådhus f.eks.) osv.

Når venstrefløjen så voldsomt vægrer sig imod ligestillingsarbejdet blandt indvandrerkvinder og piger, er det så fordi venstrefløjen i så fald bliver nødt til at erkende sit ideologiske nederlag og at venstrefløjens multikultur utopi simpelthen ikke er god for kvinder og piger og for vores fri og demokratiske samfund? At venstrefløjens multikultur (hvor det skal respekteres hvis nogen kvinder ikke vil lære at læse og skrive og lære at forsørge sig selv for det er en del af deres kultur) skader kvinder og børns ligeværd, muligheder og rettigheder? Noget kunne godt tyde på det. Det er noget af et etisk dilemma at stå i for venstrefløjen. Solidariteten går på u-lands- og religiøse kulturer og dogmer – ikke på det enkelte (kvindelige) individs behov og rettigheder.

Janne

Posted: 17 marts 2009 - 18:03 - Svar

PB

Tak :o)

Janne

Posted: 17 marts 2009 - 18:07 - Svar

PB

Som København køres (ned) i dag vil Danmark blive søgt kørt (ned) hvis vi får en SF, S og Enhedsliste og R regering – spår jeg. Håber dog ikke at jeg er profet. ;o)

Johansen

Posted: 17 marts 2009 - 18:18 - Svar

En glædelig meddelelse i dag. Statsadvokaten i Vibor anker dommen om gruppevoldtægten af den 14 årige pige på Vorbasse marked til landsretten:

Statsadvokaten anker voldtægtssag
Vorbasse, tirsdag /ritzau/

Statsadvokaten fra Viborg anker dommen over fire unge irakere, der sidste sommer voldtog en 14-årig pige på Vorbasse Marked. Statsadvokaten vil have straffen over irakerne skærpet og kræver dem udvist af Danmark, skriver JydskeVestkysten.
Forbrydelsen blev for nylig takseret til fængselsdomme på mellem to et halvt år og tre år og tre måneders fængsel ved Retten i Kolding. Mændene fik desuden en betinget udvisning fra Danmark, men den skal altså gøres ubetinget i landsretten, siger Anne-Mette Wiese fra Statsadvokaten i Viborg.
Den 14-årige pige blev voldtaget i to omgange. Først af den 20-årige Abdullah Maayuf Al-Badri, der trak hende om bag en campingvogn. Derefter tvang alle fire pigen hen til et tennisanlæg, hvor hun blev holdt fast over en træbom, mens de voldtog hende vaginalt, analt og i munden. Inden de forlod hende, stjal de hendes mobiltelefon.
/ritzau/

Nu må retfærdigheden ske fyldest. De fire irakere skal udvises af Danmark for bestandigt!

Johansen

Posted: 17 marts 2009 - 18:22 - Svar

Janne

Dit indlæg kl. 18.02 er så glimrende, at du burde sende det som indlæg til Kristeligt Dagblad, som genmæle til den artikel, du linker til.

steen

Posted: 17 marts 2009 - 20:09 - Svar

Johansen – forsvaret anker også:

Med anken fra statsadvokaturen kommer hele sagen til at gå om igen, for med anken fra statsadvokaten får forsvarerne for de fire dømte mulighed for at kontra-anke, og forsvarer for én af de dømte, Mette Grith Stage, siger:

– Min klient ønsker at anke med påstand om frifindelse.

http://www.jv.dk/artikel/626670

ligegyldigt hvad, så bliver Abdullah Maayuf Al-Badri, Hussein Maayuf Al-Badri og Abdulaziz Khazar Jebir et kostbart bekendtskab for Danmark.

Fritz

Posted: 17 marts 2009 - 20:51 - Svar

Vi er fortabt, kulturdhimmier og politiske landsforrædere, har foræret vores land væk til koran barbarerne som stadig famler rundt i middelalderen.

LFPC

Posted: 17 marts 2009 - 22:19 - Svar

Sagen fra Vorbasse er godt nok en af de sager hvor man ikke skriver alt hvad man tænker. Og ville ønske.

Johansen

Posted: 17 marts 2009 - 23:27 - Svar

LFPC

Jeg har sendt to debatindlæg afsted. Der har jeg skrevet næsten alt, hvad jeg tænker og ønsker. Bortset fra kastration af disse kryb. De kan passende blive kastreret, når de returnerer til Irak. Og de kan tage deres respektive familier med på repatrieringen.

Gruppevoldtægtsforbryderne fra Irak hører ikke hjemme i et civiIiseret land. Tilbage til middelalderen med dem. Det kan kun gå for langsomt. Vi bør ikke koste en krone mere på dem.

Johansen

Posted: 18 marts 2009 - 07:01 - Svar

Steen

Ja, man tror det er løgn, at voldtægtsforbrydere ønsker frifindelse. Jeg kunne aldrig være forsvarsadvokat.
Der er kun én vej for disse fire irakere, og det er ud af Danmark for bestandigt. Vi skal ikke samle på udenlandske voldtægtsforbrydere.

HelgeD-H

Posted: 18 marts 2009 - 10:27 - Svar

Tatovering af Kains-mærke på arabisk fortjente de fire irakiske voldtægtsforbrydere som forgreb sig på en kun 14 årig pige på Vorbasse marked, og staksudvisning synes jeg personligt er passende og fair.
Der er bare den hage, at udviste tager til Danmark igen, hvilket jeg har læst i TekstTV. Det er komplet uforståeligt, at sådanne (muslimske) personager tager tilbage til det de synes er et “Fucking Lorteland” og et “Fucking hvide Luder-land”, samt til et land som efter deres mening har fornærmet deres Profet.
Og det kan vi takke Schengen-samarbejdet og hovedparten af vore nuværende
og tidligere politikere for.

JensH

Posted: 18 marts 2009 - 10:51 - Svar

@HelgeD-H

Selvom disse 4 Irakiske psykopater skulle blive dømt til udvisning efter endt afsoning, så får det jo nok næppe effekt i virkelighedens verden. La dos antage for et øjeblik, at retsstaten levede op til sit ansvar for lovlydige Danske borgere, og rent faktisk blev idømt en udvisningsdom, så skal de jo altså naturligvis først lige afsone deres dom på et par år, (alt for mild straf i sig selv). Når der er gået et par år, og de så skal udvises, så fungerer det desværre på den måde, at den første bølge af offentlig vrede har lagt sig, og samtidig vil hele indvandrer-lobbyen i det politiske centrum-venstre træde i aktion. Medierne vil med det samme iværksætte en kampagne mod disse ‘inhumane udvisninger’, og menneskerettighedslobbyen vil sammen med politikere fra Soc, SF, Rad. og Enhedslisten nærmest have fri adgang til medierne med deres forargelse samt krav om amnesti for de udvisningsdømte Irakere. Vi har efterhånden set dette særprægede spil ufatteligt mange gange.

Sidder der på det tidspunkt stadig en VK-regering vil det ende med, at disse voldtægtsforbrydere vil få ‘tålt ophold’, og sidder der en S-SF-Radikal regering vil de slet og ret får amnesti.

Det der egentlig bemærkelsesværdigt er, at det er kun når det er udviste fra muslimske lande vi oplever disse hysteriske ‘amnesti-nu’-kampagner. Når det drejer sig om udvisnings-dømte fra øst-Europa er der fuldstændig tavshed fra denne alliance af medier, menneskeret-industri samt politkere fra centrum-venstre, (med mindre de udviste kommer fra Albanien, Kosovo eller Bosnien). Hvad er det der gør muslimer så specielle for disse ‘gut-menschen’??

Janne

Posted: 18 marts 2009 - 11:27 - Svar

Johansen

“Ja, man tror det er løgn, at voldtægtsforbrydere ønsker frifindelse.”

Derfor kan man også frygte at de vil gentage den forbrydelse, som samfundet ikke har sanktioneret noget videre imod. Og de fire mænd har voldtaget en mindreårig pige i fællesskab og nu mener de i fællesskab at de skal frifindes for forbrydelsen. Det lader til at deres forbryderiske fællesskab prioriteres højere end alt andet.

intel

Posted: 18 marts 2009 - 12:20 - Svar

@Abdullah Maayuf Al-Badri, Hussein Maayuf Al-Badri og Abdulaziz Khazar Jebir

Uriasposten har også en interessant postering om de fire irakere. I den lokale avis, Fyens Stiftstidende, omtales de fire irakere som fynboer:

http://www.uriasposten.net/?p=6598#comments

Er der nogen, der ved om irakerne har forbindelse til de irakiske tolke, der kom til Danmark for nogen tid siden?

Leave a Comment