18
mar
Seneste opdatering: 18/3-09 kl. 1814
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...


  

For tredje dag i træk, stenkast mod…….fortsæt selv. Kan det være frustration over det norske politikerbesøg eller er det bare mere almindelig pyro-opførsel i søgen efter en  ikke-utilpasset-identitet ? Samme døgn futtede nogen den store scene i Kungsträdsgården af. Det brænder jævnthen, som man kan se, for et par dage siden forsvandt Tantogården på Södermalm. Jeg er ikke helt klar over, om udtrykket “fra asken i ilden” findes på svensk, eller hvornår kedsomhed officielt må kaldes terror. 

FrP koden ikke knækket endnu – partiet Norges største

Noget tyder på den er mindre knækket end nogensinde, og AP kommer for sent ligesom S i Danmark gjorde: Lukker internt slagsmål om islam i Norge:

Det norske Fremskridtsparti står til mere end 30 procent af stemmerne og de borgerlige partier tilsammen til 96 af 169 pladser i Stortinget, viser ny meningsmåling. En fremgang på 6,4 procent gør Fremskridtspartiet til det største norske parti med 30,9 procent af stemmerne, viser en meningsmåling, Opinion har udført for Norges avisnyhedsbureau ANB. Det skriver aftenposten.no.Fortsat borgerlig fremgang i Norge

En løsning til alles gavn

Efter 40 år med konstant stigende problemer med muslimske indvandrere i Europa, er det nu klart for enhver: Integration af muslimer i vestlige samfund kan ikke lade sig gøre. Løser vi ikke problemet, vil de menneskelige, økonomiske og samfundsmæssige konsekvenser være katastrofale for kontinentet. Findes der en løsning, hvor alle indvolverede parter bliver tilgodeset? Ifølge Nationalbanken koster en ikke-vestlig indvandrer i snit 2 mio. kr. Den ene million kan man give til udvandreren som velment hjælp til en sikker og værdig ny start i et land, hvor han/hun føler sig hjemme. Den anden million går til modtagerlandet som goodwill og udviklingsstøtte. Muligheden for at bo i et land, hvor man forstår kulturen og med tilstrækkeligt med penge til at forsørge sig selv og sin familie vil i sig selv bidrage enormt til livskvaliteten for den enkelte. Samtidigt vil de udvandrende muslimer kunne gøre det, som de forhåbentligt alle har et stort ønske om: At forbedre af de samfundsmæssige forhold, som de i sin tid flygtede fra. Hvor muslimske indvandrere i langt de fleste tilfælde er en belastning i vestlige samfund, vil de hver især på en meget fin måde kunne bidrage positivt til de samfundsmæssige forhold, de i sin tid flyttede væk fra. Med vestlig skolegang, et indgående kendskab til velfærdssamfundets mange fortræffeligheder og oplevelsen af velfungerende demokratier og den store tryghed det er at leve under ægte menneskerettigheder, vil de virke som ambassadører for friere og mere demokratiske samfund i den på disse områdre hårdt trængte muslimske verden. Som ansvarlige borgere og politikere skal vi kigge 40-50 år ud i fremtiden, når vi skaber vores samfund. Gør vi det, er ovenstående den eneste løsning, som sikrer, at alle parter får gavn af situationen.

Nicolai Sennels, Psykolog og forfatter til bogen “Blandt kriminelle muslimer. En psykologs erfaringer fra Københavns Kommune.”

“I anus finns ett väldigt faktiskt motstånd”

Det er jo et fortryllende udsagn med stof til refleksion, så det vandt over “bar røv”, “An..us horribilis” m.fl. og andre letkøbte, kunstfjendske vitser:

“Hundanuset blev intressant när jag insåg att det finns i stadsbilden hela tiden men att vi aldrig registrerar det. Jag har arbetat metodiskt utifrån idén om centralperspektiv och hur man bygger upp en bild, och jag vill hitta sätt att göra motstånd mot det. I anus finns ett väldigt faktiskt motstånd – för det kan komma något ur det, avföring. Objektet gör motstånd mot betraktaren.

Har du hund?
– Jag hade en hund under en period. Det var då jag upptäckte hur mycket man ser dess anus. Det är som en port, på hundarna kan anus få finnas i vår stadsmiljö, som annars är väldigt censurerad. Hundanus blir konst

Søges: Innovativ apologi

Jeg må indrømme at jeg efterhånden godt kan føle det som tomgang og forudsigelig gentagelse at kommentere på mediernes historier. Det er forlængst fastslået at islam-apologi og kulturelt selvhad bygger på et stærkt begrænset antal virkemidler, uanset om det kommer fra akademisk hold eller fra bunden af bunden, Gutmenschen og venstreradikale i kommentarerne på avisernes blogs. Én af de velkendte manøvrer er at forskyde personlig skyld og ansvar hos jihadister over på de modforholdsregler vi måtte have taget, eller planlægger at tage. Det er altid helt forkert, og vil altid gøre det hele meget værre. Det er ikke ret spændende at trække frem gang på gang, med mindre man da kan belægge afdækningen med ny sarkasme (LFPC).

Når løsladte Guantánamo-fanger bagefter angriber allierede soldater i Afghanistan eller begår terrorhandlinger mod lokale myndigheder eller befolkninger, er det til dels USA’s og dets allieredes egen skyld. Det siger terrorforsker Lars Erslev Andersen fra Dansk Institut for Internationale Studier, efter at det er kommet frem i den britiske avis The Times, at mindst 20 og op til 60 tidligere Guantánamo-fanger nu spiller en rolle i kampen mod de nye regimer i Afghanistan og Irak.

»Det store spørgsmål er, om de var terrorister – eller jihadister – fra starten, eller om de er blevet det, mens de var på Guantanamo «, siger terrorforskeren. »Hvis man bliver taget til fange af soldater og transporteret til Guantánamo og holdt der i op til fire år, er det jo ikke en turistrejse – det er en hårdhændet og forvirrende behandling. Selve situationen kan skabe både vrede og bitterhed mod den bagvedliggende stat«, siger han. […]

Men selv når det gælder fanger, som i forvejen var tilhængere af en voldelig fundamentalistisk tilgang til for eksempel Islam, er det i høj grad USA’s håndtering, som udmønter sig i det nuværende problem. […] Terrorforsker: Guantánamo skaber nye terrorister [Politiken 18.3.2009, ikke online]

Wilders’ vej mod mainstream

Det er klart at et dokumenteret bredt vælgergrundlag bag Geert Wilders ikke i sig selv vil få den refleksagtige medieudskamning til at forsvinde. Hold øje med analyser der prøver at afdække ‘hvad det er der får folk til at stemme på Wilders’. Via Gates of Vienna:

[…] But who really are the supporters of Geert Wilders? As the Freedom Party does not have members, the profile of his followers remains a bit unclear. The stereotype image is that of the low-paid and low-educated inhabitants of poor neighbourhoods who saw their familiar surroundings change beyond recognition by the coming of immigrants.

But a recent poll [TNS NIPO] reveals that the Freedom Party is also attracting increasing numbers of voters with a higher education. Thirteen percent of Mr Wilders’ current followers have received higher education, in contrast to nine percent at the time of the elections of 2006. Also, it turns out that the average Freedom Party supporter is now earning more than before. […]

Ingen tvivl om at det var en taktisk brøler af Wilders at foreslå Koranen forbudt. Drakoniske forslag der hverken er parlamentarisk eller praktisk gennemførlige har kun værdi som statements, ikke som løsninger i virkelighedens verden. Dette forslag bruges rutinemæssigt mod ham, og selv i hans hjemland udelades den vigtige detalje at han blot ville sidestille denne bog med den ligeledes forbudte Mein Kampf (LFPC).

[…] But Wilders himself wants to prohibit the Qur’an and deny radical Muslim preachers access to the Netherlands.[…] Wilders’ supporters – what do they want?

Lars Hedegaard – En tredje muslimsk offensiv mot Europa Del  1-3

Læsere, der også var med  her i sommeren 2006, har set dette interview fra Axess´ sommerseminar i Avesta 2006. Andre har ikke , og det er først You Tubed  igår. Intervieweren er den udmærkede svensk-tyrkiske  journalist Thomas Gür. Anbefales. Hedegaard är textad till svenska:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Niels H

Posted: 18 marts 2009 - 08:34 - Svar

Haha den anus historie fik mig straks til at tænke på dette billede:

http://i199.photobucket.com/albums/aa69/djrobotmonster/jesus-dog.jpg

JensH

Posted: 18 marts 2009 - 10:23 - Svar

Endnu et fakkeltog demonstration mod bandekrigen på Nørrebro:

http://politiken.dk/indland/article671604.ece

Man ved snart ikke om man skal græde eller le over denne ufattelige naivitet.

Emeritus

Posted: 18 marts 2009 - 12:09 - Svar

‘…Lars Hedegaard – En tredje muslimsk offensiv mot Europa Del 1-3…’

Så kom tallene fra politiet om antallet af bandemedlemmer: 944 aktive kriminelle.
TV I. bragte et indslag både med det tal og med fordelingen mellem rockernes og indvandrernes antal.
Resten af indslaget beskæftigede sig udelukkende med HA og AK81.
Kan det være, fordi rockerne var optalt som lidt flere – eller måske fordi de stakkels indvandrerbander har nok at se til, når de sådan ligger i krig med hinanden.
Indslaget var elendigt.

HA, har vi fået at vide af politiet, er kun i konflikt med én familie. Nemlig den familie lille A og store A tilhører.
AHA!
Den oplysning er nok så interessant i sammenhængen. Familierne er altså faktuelt med (det har vi gættet), men de er ikke talt med! Nu er tallet 944 pludselig ikke længere så vigtigt, når den reelle mængde inkluderer familierne. Tallet inklusive indgifteriet og støtten under bordet er det virkeligt interessante. Hvem er mere med? Hvad er det for et uvæsen, politiet skal have bugt med? De aktive kriminelle? – eller familierne? og hvad med de øvrige skjulte aktører? Kan der virkelig ikke være tale om at skulle få bugt med dem alle?

Først, hvis vi tæller alle med, ved vi jo, hvad vi har i vente, og hvor udbredt voldskulturens vækstlag faktisk er. På det grundlag kan vi meget bedre skønne, om det, vi oplever som ren kriminalitet og skyderier (bandeopgør) i dag, reelt udgør en underliggende, aldrig offentligt røbet del af den tredie muslimske offensiv, en offensiv, der så sagte vil være orkestreret i bunden af det muslimske miljø, og som blot giver sig udslag i isoleret forekommende almindelig vold og narkokriminalitet i ‘SAMFUNDET’.

Stenkasterne og brandstifterne og deres familier hører vel ret beset også med til billedet uden nødvendigvis at være de samme, som lader sig identificere i kraft af tallet 944.

Man skal næppe hæfte sig ved at stenkasterne og pyromanien i februar 08 blev stoppet, fordi det forstyrrede narkosalget.

Man skal næppe heller hæfte sig ved, at banderne udover at sælge stoffer til dumme danskere også sælger stoffer til hinanden.

Konflikten med HA eller de indbyrdes konflikter og bandeopgør er, som jeg forstår det, på ingen måde i modstrid med intifada-mønstret. Det går jo igen alle vegne i Mellemøsten – overordnet og med et højere formål.

Vore egne ‘raske danske drenge’ har desværre kun to helte i offentligheden at se op til: Den ene med tidligere license to kill – og den anden uden licence to kill.

B.S. Christiansen og Jønke.

Med venlig hilsen

JensH

Posted: 18 marts 2009 - 13:16 - Svar

@LFPC

Du har jo ofte herinde skrevet om det kulturelle selvhad man desværre finder her i Danmark (og resten af vesten). Et selvhad der gør, at ‘den ædle vilde’ konstant bliver sat i offerrollen og hvide vesterlændinge per definition er ‘de onde’. Her er et lille dagligdags eksempel på dette fænomen.

Her til morgen havde Politiken en historie om, at Løsladte fanger fra Guantánamo-lejren begår når ny terror. Denne lille trivelle historie harmonerer jo absolut ikke med, at det er Bush og vestens skyld der findes terrorisme, så Politiken bare et par timer efter har tøgers pamflet selvfølgelig fundet en ‘forsker’, som kan geoprette virkelighedsbilldet, og berolige Politken-segmentet med, at “når løsladte Guantánamo-fanger bagefter angriber allierede soldater i Afghanistan eller begår terrorhandlinger mod lokale myndigheder eller befolkninger, er det til dels USA’s og dets allieredes egen skyld:

http://politiken.dk/udland/article671844.ece

Så er mit spørgsmål: Hvordan skulle vi nogensinde kunne vinde kampen mod islamismen når de tone-angivne kredse i vesten er så smækfyldte med selvhad og skyldfølelse. Denne gang var det Politken, som er ‘styg’ i den henseende, men dette fænomen med at piske sig selv med skorpioner kan også observeres i såkaldt borgerlige aviser som eksempelvis Berlingske Tidende. Og ikke bare medierne er problemet. Den Britiske regering og Obama-administrationen har valgt at lade som om, at vesten slet ikke er i krig. Ordet ‘krig’ må overhovedet ikke bruges i sammenhæng med islam i regeringskontorerne i Washington og London mere!!! Det er jo den totale virkelighedsfornægtelse, og hvordan skal vesten nogensinde kunne vinde over denne ‘tredje muslimsk offensiv’ såfremt vi ikke engang kan kalde ‘en spade for en spade’???

LFPC

Posted: 18 marts 2009 - 14:21 - Svar

JensH:

Takker, jeg ser faktisk først din post efter at have lavet min egen!

JensH

Posted: 18 marts 2009 - 14:37 - Svar

@LFPC

Okay, selv tak.

“Én af de velkendte manøvrer er at forskyde personlig skyld og ansvar hos jihadister over på de modforholdsregler vi måtte have taget, eller planlægger at tage.”

Ak ja, disse jihadister eksisterer i ‘de anstændiges’ verden udelukkende som produkter af al vestens (påståede) ondskab.

Vivi Andersen

Posted: 18 marts 2009 - 14:42 - Svar

JensH

Det er bl.a. også derfor det er så vigtigt at bloggerne standhaftigt fortsætter deres oplysningsarbejde.

Når vores egne politiske ledere ikke vil omtale virkeligheden som den er, men i stedet har indført Nysprog, og når vores medier ligger under for pres fra f.eks. EU og UN er det op til befolkningerne selv at søge sandheden om det som foregår, bl.a. via bloggerne.

Befolkningerne kommer også på et tidspunkt til at indse at skal der udøves modstand mod islamiseringen bliver det op til dem selv at samle sig omkring denne og føre den ud i livet.

Billedet af vestlige ledere der i praksis undsiger deres egne befolkninger, til fordel for islamiseringen, træder tydligere frem alt som tiden går.

Det er en frygtelig erkendelse af nå frem til og jeg kan sagtens forstå de af os der havner i mismod bl.a. ved udsigten til Euromed´s indførelse fra 2010.

For så bliver der sandsynligvis sat turbo på islamiseringsprocessen af de europæiske lande ved hjælp af de kolossalt store antal af unge Mellemøst- muslimer, der får mulighed for at rejse ind i EU.

Benjamin

Posted: 18 marts 2009 - 14:48 - Svar

@JensH:

Det er en sammensværgelse mellem feministerne og muslimerne i at smadre europa og nedsænke vores højtudviklede civilisation i en evig, muslimsk stenalder.

Uddybning?

Den muslimske masseindvandring til Europa startede på det værst tænkelige tidspunkt; i 1970’erne, hvor feministerne og venstreorienterede havde formået at smøre offentligheden og medierne ind i den politiske korrekthed offermentalitet, som vi kender den stadigvæk den dag i dag overalt. Den hvide mand er et egoistisk, racistisk, kvindeundertrykkende svin. Den sorte mand og den hvide kvinde er evigt uskyldige ofre for den ulækre hvide mands brutalitet. Med kvindernes såkaldte “oprør” i 1970 (som mændene i øvrigt selv havde muliggjort for dem) skulle man(d) lige pludselig føle sig som et dumt svin, hvis ens hud var hvid og der hang noget mellem benene.
Ikke underligt at femi’erne begyndte at gå hånd i hånd med de nye muslimske “ofre”, der var kommet til landet, uden at tage hensyn til (eller ignorere) disses kvindesyn.
Kvinderne ville smadre alt hvad mændene havde opbygget af mindreværdskompleks over ikke selv at have skabt det og af penismisundelse.
Muslimerne var liderlige efter at fuldføre Muhammeds gamle drøm om at smadre Europa og gøre det til muslimsk underlagt territorium. Og hvis de ikke kunne gøre det i krig, sådan som koranen ellers foreskriver, så i det mindste “ad bagdøren” ved at alliere sig med de urene “kuffar” ludere, der jo tilsyneladende var på deres side.

Dine betragtninger er (desværre) sande. Det er ikke en muslimsk overtagelse af europa, det er mere et europæisk selvmord, startet af kvindelig offermentalitet. Muslimer er ikke i stand til andet end hvad koranen befaler dem, derfor burde det ikke komme som en overraskelse hvad de er i færd med. Men netop pga. offermentaliteten og den deraf følgende skyldfølelse hos de europæiske folk, er vi ved at smadre det, som vores forfædre kæmpede hårdt for at opbygge, altimens man ikke må skrive om det pga. censur. Det er ikke blevet acceptabelt at nævne at “voldtægtsmanden var muslim” eller “mørklødet” på trods af at 70% af alle voldtægter i Danmark foretages af muslimer. Men denne sandhed ville jo kunne “forstyrre” danskernes opfattelse af masseindvandringen som noget positivt.

Hvis Danmark (og Europa) skal reddes, kræver det at vi får genindført de mandlige dyder; standhaftighed, sammenhold, disciplin osv. muslimer bruger vores egen uenighed og indbyrdes mudderkastning imod os selv. Desuden bemærkelsesværdigt, hvordan muslimerne formår at bruge menneskerettighederne som et våben til at få islam ind ad bagdøren. Muslimerne har aldrig selv overhold menneskerettighederne og har heller ikke tænkt sig at gøre det, den dag Europa er omdannet til forskellige små kalifater, styret fra Saudi Arabien.

JensH

Posted: 18 marts 2009 - 15:11 - Svar

@Vivi Andersen

“kolossalt store antal af unge Mellemøst- muslimer, der får mulighed for at rejse ind i EU.”

Jeg er enig med dig i at alle EU’s planer om ‘integration’ med en den Arabiske verden, (herunder EUROMED), skal blokeres. Men det er imidlertid ikke nok bare at standse den muslimske indvandring til Europa. Vi skal have gang i repartriering af en stor del af dem der er kommet hertil gennem de seneste cirka 40 år. Som Nicolai Sennels ganske rigtigt skriver,

“Efter 40 år med konstant stigende problemer med muslimske indvandrere i Europa, er det nu klart for enhver: Integration af muslimer i vestlige samfund kan ikke lade sig gøre”

Du taler om bloggernes ‘oplysningsarbejde’. Det er jeg enig i, og jeg selv deltager da også i alle de internet-debatter vedrørende islam jeg kan komme i nærheden af, hvilket jeg har set du også gør. Det vi gerne skulle medvirke til er, at det i mainstream-debatten bliver bliver ‘legitimt’ (eller ‘stuerent’), at diskutere forskellige former repatrierings-ordninger, som ikke bare indbærer frivillig repatriering, men også ordninger der har elementer af tvang i sig. Det jeg mener er selvfølgelig ikke en eller anden form for ‘etnisk udrensning’ af Europas muslimer, men alle dem som ikke ‘er faldet til’ her på kontinentet bør -som jeg opfatter Nicolai Sennels forslag- have ‘an offer they can’t refuse’. D.v.s. de selvfølgelig ikke bliver sendt tomhændet hjem, men at de enten tager imod en generøs hjemsendelses-ordning, og hvis de ikke ønsker det, så må de regne med at de ikke længere kan blive i Europa på de samme betingelser som hidtil, da de ikke længere skal regne med at blive forsørget af værtslandet. D.v.s. de vil være nødt til at arbejde hvis de skal overleve i Europa, og dermed er vi inde på den amerikanske model: Swim or sink. Skulle de søge at skaffe en levevej via kriminalitet ryger de tilbage til hjemlandet med tvang -uden ‘godtgørelse’.

li

Posted: 18 marts 2009 - 15:18 - Svar

@JensH
Vil du ikke nok holde op med at kalde Berlinske Tidende for borgerlig, på forhånd tak 🙂 fordi das Frau diliTANTE DDR Goebbles Knudsens eneste hensigt med den nu tandløse berlinske pamflet, er at køre den konkurs med socialist propaganda uhyrligheder. Der er hun nemlig “ekspert” i….
Jeg er helt enig med Vivi Andersen, især den med nysprog og sandheden skal søges på div blogge i fremtiden, da vores nyheds medier er “besat” af klynkende politiske korrekte dhimmier, der for enhver pris(løn) vil beholde deres overlønnede jobs!
For hver dag der går, takker jeg for internettet og mine muligheder for at få oplysninger om den virkelige verden og ikke misinformeres af statsbetalte medier, herunder også dagbladene, der også ufrivilligt modtager mine støtte penge.
Hermed også en tak til snaphanen for ulønnet godt arbejde, også til kommentatorne, der gør et godt stykke arbejde. TAK

JensH

Posted: 18 marts 2009 - 15:56 - Svar

@li

“Vil du ikke nok holde op med at kalde Berlinske Tidende for borgerlig”

Nu plejer jeg at skrive den SÅKALDT borgerlige avis Berlingske Tidende eller også sætter jeg ordet Borgerlig i anførselstegn. Jeg betragter ikke Berlingske tidende som værende en borgerlig avis.

JensH

Posted: 18 marts 2009 - 16:12 - Svar

@Benjamin

“Men netop pga. offermentaliteten og den deraf følgende skyldfølelse hos de europæiske folk, er vi ved at smadre det, som vores forfædre kæmpede hårdt for at opbygge,”

Jeg ved ikke om du har læst Morten Uhrskov Jensens blog-indlæg på JP.dk, hvor han under overskriften “Vestens undergang?” hvor han bl.a. skriver:

“Og så er vi tilbage ved begyndelsen på denne klumme. På trods af at den vestlige verden fortsat er alle andre kulturer økonomisk og derfor militært overlegen, insisterer vi på at tillade fortsat muslimsk masseindvandring, skønt enhver udstyret med almindelig sund fornuft kan se, at det fører os ud i en stedse værre eksistenskamp. Plager Fanden os, kunne man spørge. Hvorfor har vi overgivet os til en kulturrelativisme, hvorefter vi bilder os ind, at blot vi udjævner alle skel, så forsvinder forskellene? Hvorfor er den vestlige verden udartet til at tro, at den kan overleve ved at bilde sig selv ind, at alt er lige, eller alternativt, at stort set alle nytilkomne af hjertet ville indse, at vores måde at leve på var den eneste rigtige?

Lige dele selvopgivelse og stupid arrogance har vel så nogenlunde bragt os dér, hvor vi er nu. For at begynde med det sidste så har vi en nærmest infantil tro på, at vi kan bringe de universelle menneskerettigheders lykke til alle folkeslagene, hvad enten vi er pacifister eller tilhængere af krig i Irak og Afghanistan. Samtidig tror vi hjemme at bringe harmoni ved at fornægte vor egen arv og ved i stigende grad at give efter for særkrav fremsat af religiøse grupper, der udgør antitesen til det vestlige.”

http://blogs.jp.dk/setfrahoejre/2009/03/07/man-undres/

Benjamin

Posted: 18 marts 2009 - 16:43 - Svar

En udmærket artikel. Dog er der stadigvæk betydningsnuancer. Jeg synes det er vigtigt at påpege, at det ikke er “os selv” der ødelægger Europa ved at tillade muslimsk indvandring.

1) Jeg har aldrig “tilladt” muslimsk masseindvandring til mit land. Af den simple grund at jeg, på samme måde som de andre borgere i Europa, aldrig nogensinde har haft et valg om hvorvidt en muslimsk masseindvandring var noget jeg ønskede. Beslutningerne bliver foretaget hen over hoverderne på os, uanset hvilket parti vi stemmer på.
2) Det er EU, der er én af hovedårsagerne til islams truende vækst i styrke sammen med feministernes offermentalitet. Hvem er det, der laver Euro-Mediterannian aftalen med gedehyrderne og oliesheikerne? Er det “os”, de europæiske befolkninger? EU blev presset til at modtage arabisk/afrikansk fødsesloverskud, mod til gengæld at sænke oliepriserne igen ovenpå oliekrisen i 1970’erne. Det er EU, der sørger for tilskud til de politisk korrekte islamstudier og arabiskstudier på europæiske universiteteter, som skal give urbefolkningerne det “korrekte” billede af islam, så islamiseringen glider lettere ned.

Derfor er det alligevel ikke helt korrekt, det med at “det er os selv, der gør det”. Der er NOGLE, der gør det for os, på vores vegne. Sælger vores lande til pædofile analfabeter uden først at spørge om lov.
I et såkaldt “demokrati” som det danske: Spørg dig selv om hvornår du sidst har set denne folkeafstemning: “Ønsker du at betale mange milliader kroner for at få dit land omdannet til arabisk/afrikansk shariazone, med daraf følgende nedgang i den personlige frihed, kvinders rettigheder og økonomiske velstand?”
(sæt kryds)
Ja Nej Ved ikke

AN

Posted: 18 marts 2009 - 18:31 - Svar

@Benjamin: “Den muslimske masseindvandring til Europa startede på det værst tænkelige tidspunkt; i 1970′erne, hvor feministerne og venstreorienterede havde formået at smøre offentligheden og medierne ind i den politiske korrekthed …”

Mon startskuddet til olieafpresning og invasion også var, at araberne i 1970-erne med forbløffelse så Vesten svække sig selv med væg til væg make-love-not-war, børnemagt & kvindemagt, flower power og bløde mænd med sødt tøsehår, unisex tøj, hash, militærnægtere, gruppesex og trekanter, radio, fjernsyn og aviser fyldt med “Lorteland!” og “Ham gud han er eddermame svær at” osv. og i det hele taget nedbrydning af samfundet på alle områder. Et tøset og vattet landområde lige til at overtage for nationer med rigtige mænd føj!!

AN

Posted: 18 marts 2009 - 18:52 - Svar

– altså set fra udlandet. Det hele kunne virke opmuntrende på angribere, hvad også skete.

Peter Buch

Posted: 18 marts 2009 - 18:54 - Svar

Hvad er udover genoptagelsen af gamle dyder da opskriften på modstand mod idiotien, mod jammerdalens ekko?

Er det bedste stadig ikke et mindre eksempel andre ville ønske, de var del i?

Når nu det er ganske svært at få ændret større eksempler- som hele samfund?

JensH

Posted: 18 marts 2009 - 20:48 - Svar

@Steen

Angående brande i Sverige, så havde SVT nyhederne faktisk et indslag om det her til aften. Alene siden 2000 er antallet af påsatte brande steget fra 9.151 til 11.448 sidste år. Det er en stigning på 26 procent, og politet opklarer kun i 5 % af tilfældene:

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22620&a=1485824&lid=puff_1485964 &lpos=rubrik

Vivi Andersen

Posted: 18 marts 2009 - 22:00 - Svar

JensH

Helt enig !

Men jeg kan godt bekymres ved tanken om det greb EU har om os .

Jeg ved ikke nok til at kunne sige om det er os muligt eller ej at lave nogle love herhjemme der vil give os adgang til f.eks. at repatriere muslimer der ikke vil integreres og/eller modarbejder os med henblik på Khalifatets oprettelse og implementeringen af Shariaen.

Forøvrigt læste jeg eet og andet sted i dag, at for de rettroende drejer det sig her og nu om i hvert fald at få implementeret dele af Shariaen i modtagerlandets lovgivning, idet dette er af en vis betydning sammen med dette, at man opretter rene, islamiske områder .

Man må sige, at det der med at få etableret islamiske områder ser ud til at gå ganske godt.

Allerede tilbage i oktober 2001 fremkom der en skrivelse til islamiske friskoler og kulturforeninger på Nørrebro om at få gjort Nørrebro til en islamisk bydel gennem overtagelser af så mange forretninger og lejligheder som muligt.

Desværre for forfatterne af brevet, som var Tariqua = sufierne, røg et enkelt af disse breve fejlagtigt til en ikke-muslimsk skole.

Dansk Kultur fik på den måde viden om brevet og dets indhold.

Gunnar Biering

Posted: 19 marts 2009 - 11:27 - Svar

@ Benjamin
skriver om “1970′erne, hvor feministerne og venstreorienterede havde formået at smøre offentligheden og medierne ind i den politiske korrekthed offermentalitet” som årsag til bl.a. indvandringspolitikken.

Man kunne også – på sand marxistisk vis! – inddrage materialistiske faktorer som forklaring. I de sidste 50 år er de vestlige samfund gået fra at være industri- til service/buraukrati-dominerede. I industrisamfundet råder de traditionelle borgerlige arbejderdyder, baseret på retfærdighed – man får løn som forskyldt, tydeligst med akkordaflønning. Her var ikke så meget pjat, heller ikke på udlændingeområdet.
I servicesamfundet dominerer funktionærmentaliteten, baseret på godhed (se evt. mit indlæg her i Snaphanen d. 26. februar 2009). Man får sin månedsløn, uanset om man er lidt syg, og uanset om man laver lidt mindre i en periode. Alle skal helst have deres behov dækket.
Dette smitter så af på alle politikområder, incl. udlændingepolitikken.

Det skal nok passe, at funktionærmentaliteten passer bedre til kvinder. De har mere omsorgsgen, i stedet for at konkurrere vil de hellere tisse sammen, osv. (groft sagt!). Men det er vel ikke dem, der har opfundet samfundsudviklingen.
Desværre har funktionær/kvinde-mentaliteten så slået ekstra kraftigt igennem i de administrative, undervisende og medie-klasserne, som har domineret politikudformningen. Men mændene er her skam stadig, de har bare travlt med at arbejde på mande-facon i erhvevslivet.

Hvor mange arbejdere er der i partiernes ledelser? De sidste socialdemokratiske arbejderledere var Hedtoft og H.C. Hansen. Dengang var der heller ingen pjat! Det begyndte med akademiker-lederne. Anker Jørgensen er en historie for sig selv.

Leave a Comment