3
apr
Seneste opdatering: 4/4-09 kl. 0050
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Hans kone blev smidt af en bybus i Århus for at bære niqab. I gårsdagens Jyllands-Posten dukker denne oplysning op i Hjørnesparket :

“Kan der mon være tale om samme Mohamed Belgacem, der kom til landet som asylansøger i januar 1994 uden identi-fikationspapirer? Den mand, der ifølge samtidige artikler i B. T. kort efter blev sigtet for flere væbnede røverier, og som undslap Blegdamsvejens Fængsel i København ved at overmande og bagbinde to fængselsbetjente?”

belgacem600dpi-2bilde

(Foto-udsnit fra BT 21/10-94 & Århus Stiftstidende 31/3-09. Der er  15 år imellem billederne, men der ses en vis lighed ved hårgrænsen og en kraftig amorbue på overlæben.)

Fra BT – Asylsøgere bandt fængselsbetjente (21. oktober 1994; ikke online).

“Så skete det igen. Torsdag aften blev endnu en fangeflugt føjet til den efterhånden lange række af undvigelser fra danske fængsler. De fire flugtfanger – alle fra Algeriet – havde tilsyneladende nøje planlagt deres flugt ud i friheden. Torsdag sidst på eftermiddagen var de på gårdtur sammen med fængslet øvrige fanger. Da de andre fanger havde forladt gården og var gået til deres celler, slog de fire algeriere til. Bevæbnet med en jernstang fra fængslets kondirum og en skåret sodavandsflaske overfaldt de fængselsbetjentene…

Politiet betegner de fire fanger som farlige, blandt andet fordi de brugte vold under flugten. Tre af de flygtende afsonede mindre domme for tyverier og butikstyverier. Det er den 30-årige Nami Mihoubi, den 24-årige Isseri Badraddine og den 25-årige Mohammed Tolba. De tre er asylansøgere og er flere gange flygtet fra Sandholmlejren og står til udvisning efter afsoning. Den fjerde fange – 28-årige Mohamed Belgacem – er ekstremt farlig. Han opholder sig også i Danmark som asylansøger og kom til landet i januar 1994 uden identifikationspapirer…

Han sad før flugten varetægtsfængslet sigtet for flere grove væbnede røverier. Den 18. april i år røvede han sammen med flere medgerningsmænd en pengetransport fra Den Danske Bank. Røveriet skete, netop som et bankbud kom ud fra ISO-supermarkedet på Centrumgaden i Ballerup. Bankbudet blev stukket ned med en kniv, og flere tilfældige forbipasserende blev overfaldet med tåregas. I alt syv personer blev kørt til behandling på Amtssygehuset i Herlev efter mødet med røverne. Udbyttet ved røveriet i Ballerup blev 675.000 kroner. Mohamed Belgacem er endvidere sigtet for røveri mod Fakta, Vangede Bygade, Gentofte, den 15. februar 1994, hvor udbyttet blev 54.437 kroner, og for røveri mod Irma, Jægersborg Allé den 3. marts 1994 med et udbytte på 71.861 kroner. Han er også sigtet for et røveriforsøg i Allerød og yderligere et røveriforsøg i Gentofte, hvor et skarpladt oversavet jagtgevær blev smidt ved Gentofte Sø under flugten og fundet af en 10-årig pige, der uforvarende kom til at affyre det farlige våben.“

En algierer af samme navn, også født i 1966, fik i 2007 indfødsret i Danmark.  Det må være af interesse at få af- eller bekræftet, om det er samme mand. Ritzaus Bureau skrev den 22.08.1995:

To udlændinge dømt for voldeligt røveri

To algeriske asylansøgere har i Østre Landsret i et nævningeting fået hver tre og et halvt års fængsel for et voldeligt røveri mod en pengetransport fra Den Danske Bank.Røveriet fandt sted den 18. april sidste år, hvor de to overfaldt chaufførerne på Centrumgaden i Ballerup. En af chaufførerne blev stukket i låret med en kniv og væltet omkuld, hvorefter røverne forsvandt med en værdisæk med 675.000 kr.De to dømte er den 29-årige Mohammed Belgacem og den 25-årige Tayeb Syrabet. Efter afsoningen udvises de af landet for bestandig.

Kurt Westergaard accuses BBC of ‘appeasing Muslim fanatics by not showing interview’

The BBC has been accused of appeasement of radical Islam by the artist behind one of the infamous cartoons of Mohammed.Mr Westergaard, 73, gave his first-ever English interview to BBC journalist Malcolm Brabant four weeks ago. It had been expected to go out on BBC World, the BBC News channel, across radio services and on its website. But the corporation has kept the report under wraps amid claims it is frightened that it will ‘inflame’ Muslims around the world.

Mr Westergaard told the Daily Mail last night: ‘I am disappointed on behalf of the freedom of speech. Every time you are afraid I think you make a step backwards. That is depressing me.’ He compared the BBC’s behaviour with the way countries tried to appease Hitler before the Second World War and added: ‘If you have an appeasement policy towards the radical Muslims then you are on a very wrong way and you have to start marching backwards.’ Mail Online

Mikael Jalving: Berlingskes båtnakker

Nu be’r jeg dem fru………det er vist ikke et sprog man taler på den Berlingske Avertissmentstidende. Jeg passerede den også i dag uden at gide åbne den:

Berlingske Tidende er en besynderlig avis. Båtnakker i ledelsen, korrespondenter blottet for format, iltdød og grønne alger på gangene og et hastigt skrumpende antal betalende læsere, der bliver stadig mere fremmedgjorte over for en avis, der graver sin egen grav ved at levere socialdemokratisk pop og propaganda. Så hellere købe Politiken og få den ægte vare – eller se DR. Det véd man da, hvad er. Ny Cavlingpris til Berlingske

Godhedens stormtropper

Daily Mail har infiltreret en gruppe anarkister under planlægningen af demonstrationer i anledning af G20-topmødet. Edderkoppen i dette britiske spind af autonome viser sig at være – en 66-årig underviser i antropologi. Ringen er sluttet. Via Gates of Vienna (LFPC):

godhedensstormtropper[…] A group calling itself the Whitechapel Anarchist Group – or WAG – is using the ramshackle building as its ‘war den’, where tales of violence against the police and capitalist buildings are swapped. It was here that my infiltration began. During the secretive discussions in the shabby building, it soon emerged that this group was central to the violence and incitement which marred yesterday’s protests. At the first meeting, the leader of the bizarre group of misfits – mostly white working class British men in their twenties – revealed that he was taking orders from Chris Knight, a 66-year-old anthropology lecturer.

With his trademark top hat and coattails, Professor Knight has become known as the public face of G20 Meltdown, the umbrella group which represents more than 100 protest factions. While his occasional incendiary remarks have ruffled a few feathers – not least his employers’ – he is unlikely to pick up a chair and hurl it through a bank window, despite his theatrical public protests. He is more content to pull strings behind the scenes and let others do his dirty work.

At each of these anarchist meetings, or ‘war summits’, the leader has stood up to announce the ‘latest orders from Chris Knight’. Dressed in anarchist attire – black hoodie, dark scruffy jeans and trainers – all eyes were on me as I joined their ‘discussion group’ in what I realised was a converted chapel.

As a newcomer, I was told that any police officer or journalist who tried to get into their building would ‘get it’.[…]Their priority, they say, is to leave a calling card – a smashed window, an injured police officer.

‘If a copper has to die to get our point across then so be it,’ an anarchist known as Seth said. ‘I’m happy if the filth get sent crashing to the floor and don’t get up – then we’ve had a good day out.’ Undercover with the anarchist mob: How the Mail infiltrated the group at heart of the violence

CEPOS: Tilliden mellem danskere og indvandrere

Tillid mellem mennesker opfattes normalt som et samfundsmæssigt gode. Den gensidige tillid er høj i Danmark, men ofte ses dette som truet af indvandringen. På denne baggrund har Danmarks Statistik i oktober til december 2007 lavet en undersøgelse for CEPOS, hvor etniske danskere og indvandrere/efterkommere med oprindelse i muslimske lande spørges, hvor stor tillid de har til hinanden. Konklusionen er, at hele 90 pct. af de etniske danskerne har tillid til danskere i almindelighed, mens tilliden er væsentligt lavere til muslimer i Danmark (55 pct.). De adspurgte indvandrere og efterkommere fra muslimske lande har generelt lavere tillid, men der er ikke stor forskel mellem deres tillid til danskere i almindelighed og deres tillid til muslimer. En meget interessant pointe er, at den indbyrdes tillid mellem etniske danskere og indvandrere faktisk er meget højere, end grupperne tror. Indvandrerne har betydeligt højere tillid til danskerne, end de tror, og etniske danskerne har større tillid til de muslimske indvandrere, end de tror.

screenshot002

Konklusion:

Tillid opfattes af mange samfundsforskere i dag som et af det helt afgørende træk ved et samfund. Der fokuseres ofte på indvandringens betydning for tillid, da man ofte ser, at mennesker har mere tillid til personer, der ligner dem selv. Da Danmark har været et meget homogent land, og ligger højt placeret med hensyn til tillid mellem individer, er det interessant at se på, hvorledes indvandringen kan påvirke tilliden.

På baggrund af undersøgelsen resultater kan man konkludere, at:

Både indvandrerne der deltager i undersøgelsen og danskerne tror, at den anden gruppe har mindre tillid til dem, end den anden gruppe rent faktisk angiver at have. Eller med andre ord: Ali har mere tillid til Svend end Svend tror, og Svend har mere tillid til Ali end Ali tror.

På basis af resultaterne må man dog konkludere, at Indvandringen alt andet lige vil medføre noget mindre tillid i den danske befolkning som et hele. Årsagen til dette er dels, at danskerne har mindre tillid til muslimske indvandrere end til danskere i almindelighed, og dels at de adspurgte indvandreres tillid – både til danskere i almindelighed og til muslimer – er mindre end tilliden danskerne har til hinanden. Se  hele dokumentet fra konferencen den 29.3,  fem sider pdf.

(Man kunne tilføje: I det at begge grupper  i den grad fejlvurderer tilliden til hinanden, ligger  der i sig selv en grad af mistillid. Snaphanen)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


174-3

Posted: 3 april 2009 - 18:20 - Svar

Mohamed Belgacem:

“Han (Mohamed Belgacem) er også sigtet for et røveriforsøg i Allerød og yderligere et røveriforsøg i Gentofte, hvor et skarpladt oversavet jagtgevær blev smidt ved Gentofte Sø under flugten og fundet af en 10-årig pige, der uforvarende kom til at affyre det farlige våben.”

(“Asylsøgere bandt fængselsbetjente”, B.T. 21. oktober 1994)

Hvis der er tale om den samme Mohamed Belgacem, er det en ualmindeligt usympatisk person, Århus Stiftstidendes journalist Ole Jessen, Ritzau og en stribe andre medier fremstiller som offer.

Victor

Posted: 3 april 2009 - 18:36 - Svar

Elefanten

Posted: 3 april 2009 - 21:34 - Svar

Det var muligvis Mohammed Belgacem, der forsøgte at forklæde sig i muslimsk kvindetøj og der blev “afsløret” af en opmærksom togfører.

LFPC

Posted: 4 april 2009 - 00:21 - Svar

Nej, det var vist et andet medlem af storfamilien Mohammed:

For første gang siden terrorangrebene 11. september 2001, udleverer Danmark nu en person, der anklages for at være terrorist.

Justitsminister Lene Espersen (K) oplyser, at Justitsministeriet 3. august har »truffet afgørelse om, at der kan ske udlevering af en person til Frankrig til straffuldbyrdelse af en dom afsagt i 1999 vedrørende deltagelse i en kriminel organisation med forberedelse af terrorhandling og overtrædelse af våbenlovgivning i forbindelse med terrorvirksomhed«.

»Den pågældende har ikke ønsket at indbringe Justitsministeriets afgørelse for domstolene«, hedder det i et svar til Frank Aaen fra Enhedslisten.

Røvede bank på Frederiksberg

Ifølge Ritzaus oplysninger er der tale om den 37-årige algerier Mohammed Bettayeb, der i 2001 – sammen med to andre udlændinge – var med til at begå et væbnet røveri mod den Jydske Bank på Falkonér Allé på Frederiksberg.

Udbyttet var 103.000 kroner, men politiet var lige i hælene på dem.

En betjent blev ramt af skud i låret, og én af de tre røvere, franskmanden Thierry Civelly, anholdtes mens de to andre, Mohammed Bettayeb og en anden algierer Ismail Debboub, slap væk.

Forklædte sig med burka

Ismail Debboub blev kort tid efter pågrebet i Paris, mens Mohammed Bettayeb blev taget i Fredericia. På det tidspunkt forsøgte han at flygte ud af Danmark i en burka – en muslimsk kvindedragt, der dækker ansigtet.

Men i toget mod Hamburg fattede en DSB-mand mistanke til “kvinden”, som politiet anholdt på banegården i Fredericia.

I 2002 blev Mohammed Bettayeb og Ismail Debboub begge idømt 10 års fængsel for røveri og drabsforsøg. [….]

Danmark udviser terrorist til Frankrig [Politiken 7.10.2005]

Ulla Lauridsen

Posted: 4 april 2009 - 13:17 - Svar

Det er et reelt fund, det her, Snaphane – kender du ikke en journalist der kan finde ud af, om denne mand, der er dansk statsborger, er identisk med ham, der blev udvist for bestandig?

li

Posted: 4 april 2009 - 13:30 - Svar

Efterhånden begynder jeg at tro, at vi har med en meget følelsesmæssig ustabil person at gøre.
Skal offerrolle-historien nu forties af de politiske korrekte medier, hvis den følelses iskolde islamist muhamed belGALcem er den samme muhamed belGALcem.
Jeg syntes vi vantro godt kan forlange en forklaring på, hvordan det hænger sammen, at en dybt tudefærdig følelsesladet belGALcem kan fremture med påstande om krænkede følelser, hvis belGALcem’s tidligere iskolde volds adfærd mønster åbenbart ikke påvirkede hans følsomme sind!
Jeg forstår simpelthen ikke, vi skal have medlidenhed med belGALcem, og bekrafte ham i hans ofrerolle, hvis han selv er en følelsesløs iskold voldskriminel bøddel. Vi kan da ikke overse hans behov for hjælp til at styre sine følelser!
Er han blevet radikaliseret i sin moske, og opfordret til at sagsøge og jagte den uheldige chauffør.

Nu har belGALcem udlevet offerrollen på forsiderne, lad os så få et troværdigt dementi på, at mohamed belgacem ikke er den volds forstyrrede følelsesløse kriminelle mohamed belgacem.

Ellers har vi et problem, hvis den radikaliserede islamist ikke får styr på sine iskolde følelser, det kan senere få alvorlige konsekvenser, hvis han ikke stoppes og får behandlings hjælp.

hans olo

Posted: 4 april 2009 - 14:42 - Svar

Leder: Maskerade i bussen

I det store udland findes de særeste skikke, og nogle af dem kommer også her til landet, f.eks. denne her som byder visse muslimske kvinder at tildække sig selv fuldstændig, så man kun lige kan se deres øjne. (Pas på med at klikke på linket, for man kan blive helt forskrækket ved synet af sådan et spøgelse – og så endda på Fyn!) Befordrende for tilliden til sine medmennesker er det i hvert fald ikke, hvis trenden med at gemme sit udseende bort skulle vinde større indpas end i dag.

http://www.180grader.dk/leder/Leder_Maskerade_i_bussen.php

Leave a Comment