4
apr
Seneste opdatering: 5/4-09 kl. 2312
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

NOTORIOUS ISLAM HATER TO SPEAK AT CHAPMAN UNIVERSITY TOMORROW

Vores indre grimhed

“Danskerne er blevet grimmere. “Sådan sætter skuespiller og skuespilforfatter Nicolas Bro ord på Danmarks otte år med Anders Fogh Rasmussen. Men forringelsen i danskernes skønhed er ikke knyttet det ydre udseende eller beklædningsvalg.” Danskernes holdninger til omverdenen, medmennesker og alting, der har menneskelig betydning, er blevet grimmere. De er blevet menneskeligt grimmere, og jeg synes, det har været en meget trist periode,” siger Nicolas Bro. Selvom perioden med Anders Fogh Rasmussen nu når sit endeligt, ser skuespilleren ikke, at efterfølgeren, Lars Løkke Rasmussen, vil kunne ændre noget som helst.

“Jeg har ingen forventninger til ham. Og egentlig burde der blive udskrevet valg, for der er ingen, der kan spå om, om danskerne støtter op om Lars Løkke,” siger Nicolas Bro. “Danskerne er blevet grimmere.”

Det er forår og den samlede anstændighed er vågnet til dåd. Hele Politiken segmentet står i kø for at give Fogh karakterer for den kunstneriske udførelse, og det kunstneriske bourgeoisi er ikke mindre væmmede, end det var for syv et halvt år siden. Deres værdidomme skal ses under evighedens synsvinkel, deres bandbuller har noget papalt over sig. Uden at ville være impertinent, så kan man måske godt forstå, hvorfor skuespiller  Bro er så optaget af netop indre skønhed . Vi “støtter dog op” om Bro. Som skuespiller. Folk der kender os, vil vide at nok kan det knibe med garderoben, men vores indre skønhed betragter vi som intakt. Vi var da i al fald ikke på Amalienborg med anstændigheden og chikanere Lars Løkkes besøg hos dronningen:

“Lars Løkkes  tvivlsomme  karakter og blakkede ry”

Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU) ser med skepsis på valget af Lars Løkke Rasmussen som ny statsminister. DSU mener at befolkningen skal have lov til at tage stilling til Lars Løkkes tvivlsomme karakter og hans manglende løsninger på den økonomiske krise, og det markerer de i dag på Amalienborg slotsplads når Lars Løkke udnævnes. DSU net, Vrede over DSU-aktion.

Den rød-grønne alliances soignerede stormtropper

Jeg postede i forgårs et billede fra britiske the Daily Mail af en deling anarkistiske gadesoldater. Stilmæssigt var der øjensynligt også tale om en høj grad af anarki, omend fyren til højre syntes at være ekstra udmajet, og måske en anarkistisk pendant til en Obersturmbannführer, hvis en sådan findes. Det er vistnok dette segment der herhjemme kendes som autonome eller antifa’er, og som gerne vil slå hovedet ned i maven på sådan nogle som os her, alene for at mene noget andet end dem. De er villige til at gå til ekstremer i kampen for multikulturen og ‘åbne grænser’, men ved deres demonstrationer glimrer de tilvandrede tredjeverdensborgere sjovt nok ved deres fravær. Klippet her fra fransk tv viser tilsyneladende nogle andre lag af venstrefløjen i direkte samarbejde med deres arabiske allierede. Supermarkedet sælger israelske varer, og det vil de ikke acceptere. Dette ligner mest en typisk vestlig venstrefløjsaktion, mere end frådende zombiehorder fra ‘the Arab street’. Via Gates of Vienna (LFPC):


Søndag – nye public service smæk til SD

i Kalibers tredelte serie. Man kan dennegang høre en længere introducerende selvretfærdiggørelse fra svensk P 1. Grova felaktigheter i Kaliber“,  Skålade – och sjöng snapsvisa om Palmemordet,SD-politiker mest utsattaGrovkalibrig journalistik skjuter över målet, PINSAMT KALIBER, Även Centern och KD har problem – SD vågmästare.

Kalibers virkning er umulig at forudse. Der er tre muligheder. 1) ingenting,  2)  øget tilslutning på grund af forargelse over SR´s politiseren,  3)  SD er færdige og kompromitterede. Det vil de i så fald kunne  takke også sig selv for. Dagens program kan høres online  her. Man kan benytte lejligheden til at genkalde sig de lidt større linjer om Sverige og antiimmigration, der ikke er fraveget siden Bruce Bawer skrev dette i 2006:

Sweden Democrats have been the targets of events that recall China’s Cultural Revolution. Staged “people’s protests” by members of the “youth divisions” of other parties have led to the firing of Sweden Democrats from their jobs. A few weeks ago, a junior diplomat was dismissed when it became known that he was a member of the party and had criticized his country’s immigration policy. On several occasions, thugs loyal to the ruling parties have broken up Sweden Democratic meetings and beaten up party leaders. And this is a nation in which a party led by an admitted communist was, in recent memory, part of the ruling coalition.

The Sweden Democrats enjoy considerable public sympathy. But given Sweden’s oppressively conformist political climate, that sympathy is of necessity largely sub rosa. Mr. Friedman has suggested that one reason why the party has no seats in Parliament is that Swedish elections aren’t really secret — other people at the polling place can look at your ballot and see which party you support. The stigma attached to voting for the Sweden Democrats is just that strong. Another reason is that the major parties have worked together vigorously to keep the Sweden Democrats out of the public square. The success of this collaborative effort is reflected in the fact that Sweden is the only major Western European country whose legislature contains not a single representative of a party critical of its immigration policies. Bruce Bawer  While Sweden Slept

Dramatisk vælgerskred i Sverige

I Expressens och Demoskops nya väljarbarometer ökar de med nio procentenheter – och Socialdemokraterna backar nästan lika mycket. Alliansen går nu förbi oppositionen och leder med knappt fem procentenheter.

Mona Sahlin är ett alltför svagt nummer. Skaffar Socialdemokraterna sig inte en ny ledare före sommaren är loppet kört. Sanningen att säga är det nog kört redan i dag – går oppositionspartiet ner i den värsta ekonomiska krisen sen 30-talet har man inte gjort mycket rätt. En ny partiledare före sommaren, Nu är Reinfeldt störst

Det er en meget stor og stabil føring, den siddende regering her  indhenter. Der er flere gunde, men skal man nøjes  med én, hedder den Mona Sahlin. Hun stod som nummer fem i køen, da det nu skulle være en kvinde, og ikke engang dybt troende sossar kan udstå hende. Mon ikke SAP har skudt sig grundigt i amatørfoden der? (Kanske ett historiskt misstag att satsa på kvinnligt ledarskap.)

Og apropos dumpap-opposition: det er ganske irriterende at blive tiltalt af Søvndal, Thorning og Vestager, som om man er idiot. De kunne ikke engang kvinde sig op til at lyde som om de selv troede på det, da de krævede nyvalg efter Foghs udnævnelse i NATO. Endsige gad nogen svare på deres automatreaktion til husarerne. De seneste fem (5) nye  socialdemokratiske statsministre i Danmark, er tilkommet  uden et forudgående folketingsvalg. Begyndende da H. C. Hansen tog over  ved Hedtofts død i Stockholm i 1955, Kampmann da HC døde, Krag da Kampmann blev syg, Jørgensen da Krag gik, Nyrup da Schlüter gik. Så selvfølgelig skal vi ikke have valg før i 2011, når de kan få bank igen. Tillykke til Fogh, forresten. Tænk, at slippe efter 31 år i Folketinget, jeg kan dårligt høre debat i 30 minutter, uden at blive fjern i blikket. Der er viljestyrken til forskel. – Alle  er ude og hyppe deres eget lille kartoffelbed:  David Rehling: På flugt fra PiaEksperter: Fogh bør søge forsoning med muslimer, Jeg tror jeg foretrækker Ulla Lauridsens til Vestager: Og hvad vil du blive husket for, din ynkelige, rethaveriske lille pissevisker?

Fogh ved en skillevej

“Vil komme ind på” – mere ildevarslende ord kan man vanskeligt forestille sig. Betyder det det som man kunne frygte, er det et vink med en vognstang om hvilken vej Obama ønsker at trække Europa. Personligt har jeg absolut ingen illusioner længere om Anders Fogh Rasmussens integritet, og jeg tager det for givet at den snart forhenværende statsminister ryggesløst ville sælge Danmarks assertive stjernestund for denne til ulidelighed omtalte ‘toppost’. Men dolker han os i ryggen på mandag, må hans eftermæle herhjemme være røget på historiens losseplads – og det er forhåbentlig noget der indgår i hans overvejelser. ‘Topposten’ varer ikke evigt, og ønsker han at blive en respekteret forhenværende vil denne parentes i NATO måske vise sig at have været dyrekøbt (LFPC).

Det var tilsyneladende løfter om aktivt at forholde sig til Roj Tv og til Muhammed-sagen – samt et løfte om tyrkisk repræsentation i Natos topledelse – der fik landet til at blåstemple Anders Fogh Rasmussen.[…]

Tredje punkt er Anders Fogh Rasmussens manglende undskyldning efter Morgenavisen Jyllands-Postens Muhammed-tegninger i 2006. Hvordan den danske statsminister vil bære sig af med det nu, står hen i det uvisse, men det ventes, at Anders Fogh Rasmussen mandag i Istanbul vil komme ind på de tre betingelser. Ifølge flere internationale medier har den amerikanske præsident stillet sig som garant for, at løfterne bliver indfriet. Her er prisen for Tyrkiets ja

For forfængeligheden og for Allah

Raymond Ibrahim kommer her med en i og for sig oplagt, men tankevækkende fremstillet, observation i anledning af et islamisk korrekt modeshow til fordel for Gaza (LFPC).

[…] Aren’t we always told that the whole point of the hijab is to preserve female modesty? Conversely, since “fashion shows” are about anything but modesty, having a hijab fashion show goes to prove it’s not about modesty, after all, but rather, as with all things Islamic, fulfilling the letter of the law — sharia law. […] Fashion show for Muslim women hits runway, supports Gaza

Facebook Comments


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

35
Deltag i debatten...

avatar
35 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
BjovulfPeterKHelgeD-HPeter BuchEmeritus Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Bjovulf
Guest
Bjovulf

Der findes altså alligevel en smule kosmisk retfærdighed. Danskerne boykotter i stor stil den pseudointellektuelle Bornedals danskerhadende makværk – gid den samme skæbne må overgå hans ånds(amøbe)fælle Lars fun Trier senere på året 😉 http://kpn.dk/film/article1656720.ece Ole Bornedals nye film “Fri os fra det onde” fik en skidt åbning i biograferne. Kun 5.235 gæster så filmen i den vigtige første weekend, og det er meget skuffende tal for en film, der skal forsøge at indhente et budget på hele 25 mio. kr. [!] Filmen har fået syv mio. kr.[!] i støtte af Det Danske Filminstitut. …. Hmmm, man har altså ikke… Read more »

Janne
Guest
Janne

“Når man ved, hvordan venstreorienteret kunst så ud i 1970’erne, så har jeg meget svært ved at se det venstreorienterede i de tv-serier, der bliver lavet i DR for tiden, siger Tue Andersen Nexø.

Han mener, DR netop er meget opmærksom på at være apolitisk i dag. Politisk musik som fx Røde Mor fra 70’erne ville i dag aldrig finde vej til radiostationerne.”

h t t p://www.dr.dk/P1/Agenda/Udsendelser/2009/0403212500.htm

Til gengæld så har religiøse bands afløst den ekstremt venstrefløjede musik i dag på nogle af Danmark Radios kanaler. Det religiøse – og dermed faktisk også politiske band – Outlandish spilles en del.

Janne
Guest
Janne

Professionelle tørklædevogtere: “De danske forskere opfordrer til i højere grad at anskue tørklæderne ud fra et diskriminationsperspektiv. Det er en af de anbefalinger, VEIL-projektet også er mundet ud i. Og de så også gerne, at spørgsmålet om tørklæder og kvindediskrimination blev anskuet ud fra minoritetskvindernes adgang til arbejdsmarkedet. Den danske retspraksis er den eneste i Europa, der har tilladt forbud mod tørklæder på det private arbejdsmarked. – Vi synes, at Danmark burde styrke sin indsats ved at udpege et særligt ligestillingsombud i stil med det norske, siger Birte Siim. Og så bør ligestillingsargumentet sættes ind i en mere teoretisk, feministisk… Read more »

Janne
Guest
Janne

PeterK De fire kunstnere gør byen til en åndehul og kultur, men det er fordi de ikke har boet på Nørrebro eller i Tingbjerg – eller har læst bøger af f.eks. Tove Ditlevsen og andre forfattere der malende beskriver skidenheden og det uhumske ved at bo i storbyer – førhen eller i nyere tid. Eller også så har forfatterne ikke læst Paul Auster om den ekstreme tomheds- og fremmedfølelse der kan opsluge bymennesker. Jeg har både boet i byen og på landet og ved at der kan være pragtfuldt og forfærdeligt begge steder, så når der romantiseres for meget eller… Read more »

Janne
Guest
Janne

PeterK

Go’ humor. :o)

Uha, vi må se at få os et kakkelbord her i hjemmet.

Og en amagerhylde haha…

M.h.t. Søren Ulrich Thomsen, så har han ellers begået nogle af de fineste digte i nyere tid. Det gør ikke så meget at han er blevet hellig på sine ældre dage. Han har fylde og kan argumentere uden sentimentalitet.

Hvad Bornedal angår så er han desværre blevet så kedeligt gammel-biskoppelig og uklædeligt fordømmende på sine ældre dage. Trist.

Janne
Guest
Janne

JensH

Tja, nogle af debatdeltagerne på Information har det vist ret svært med den vestlige oplysningstidsinspirerede tanke- og meningsfrihed. Det er lidt underholdende at se hvor gode mange af dem allerede er til at underkaste sig reaktionære religiøse dogmer (og kræve det af andre tillige med), selvom vi bor i et moderne, sekulært og vestligt demokrati.

Som jeg ser det er det ikke borgerlige der længes tilbage til ‘de gode gamle dogme-stive dage’? Det er en stor del af venstrefløjen.

PeterK
Guest
PeterK

Prøv også at læse Weekendavisen sektion samfund side 5, evbentuelt linket nedenunde. Her kan man læse åndsfyrster som Bornedahl, Jens Unmack, Søren Ulrich Thomsen og Frederik Stjernfeldt, vælte sig i fordomme om de fantastiske mennesker der bor i København, kontra det menneskelige affald resten af Danmark er befængt med.
Bryg lige en kop kaffe først, inden du sætter dig til rette foran kakkelbordet og den afsyrede egeskænk iført klaphat og sutter med såler af gamle dæk.

http://www.weekendavisen.dk/artikler/artikel/til-taeskebal-i-jydeland

Janne
Guest
Janne

Emeritus “Det har også undret mig, at de gamle feministers og rødstrømpers kærlighed til Islam og tilhørende sharia må være større end deres kærlighed til deres medsøstre.” Ja, noget kunne tyde på at det forholder sig sådan. Men det er ikke til at vide, for de rød/grønne feminister – f.eks. Kvinfo – siger hverken fra eller til, og så kan vi jo kun gætte os til hensigten med den vedvarende tavshed. På Kvinfo’s hjemmeside kan man til gengæld læse: “Diskussionerne om tørklædet handler mere om retten til at definere den nationale identitet end om ligestilling. Det konkluderer det netop afsluttede… Read more »

JensH
Guest
JensH

@Janne Jeg har lige hørt Wilders tale, og den er virkelig glimrende. På en præcis og skarp måde får han opsummeret udviklingen i dagens Europa. Under talen sad jeg faktisk og blev rasende på de Europæiske politkere og medier. Det er fuldstændig gritesk at Wilders, som lever under konstant beskyttelse, er den der bliver udskreget som værende ‘ekstremist’, mens de der truer ham på livet bliver beskrevet som ‘ofre’. Alt Wilders har gjort er at udøve sin ret til at udtale sig frit, og har aldrig opfordret til vold. Det er ganske enkelt en skandale. Men nu vi er ved… Read more »

Emeritus
Guest
Emeritus

Til Janne. Det har også undret mig, at de gamle feministers og rødstrømpers kærlighed til Islam og tilhørende sharia må være større end deres kærlighed til deres medsøstre. At de holder kæft er et paradoks og en underkastelsesdrift, som de burde være de første til at bekæmpe hos sig selv. Især fordi de har bekæmpet driften hos andre. Jeg tror, det var sjovt, dengang de sparkede allerede halvåbne døre i stykker. Islam derimod er risikabel – ‘the real thing’. Mænd skal begære kvinder – ellers er der ikke noget ved det, men voldtægt og pædofili indgår ikke i vort værdisæt.… Read more »

Janne
Guest
Janne

Tak til Wilders for så kraftigt at tage afstand fra religiøse love der giver mænd lov til at voldtage kvinder. Hvor er de gamle betonfeminister henne? Hvorfor hører vi dem ikke tage afstand fra islamiske religiøse love der forbyder kvinder at forlade hjemmet uden en vagt af hankøn og love der tillader mænd at voldtage kvinder? Har rød/grønne feminister ikke nogen mening – eller må de ikke have nogen mening om religiøs undertrykkelse af kvinder?

HelgeD-H
Guest
HelgeD-H

Ball-gagged vantro i overført betydning, det kunne muslimerne tænke sig. At ikke-muslimer skal tie med islam-kritik, og brug af ironi over visse ting hvor logikken halter i islamisk kontekst. Den som tier samtykker. Muslimske despoter som f.eks. Erdogan bruger enhver lejlighed til at vise, at de er krænkede over at danskerne har fornærmet deres profet ved at illustrere ham på 12 tegninger i Jyllands-Posten den 30. september 2005. Maschallah, HerreGud Erdogan det er ikke værre end de kristne kulturmindesmærker i tyrkere ødelægger og jævner med jorden på Nord-cypern og i selve Tyrkiet. Men jeg vil råde NATO-generalsekretær Fogh til at… Read more »

Peter Buch
Guest
Peter Buch

At ønske andre bruger bestemte ord, formuleringer, temaer, betoninger og sætten særlige problematikker frem for andre i deres ytringer er måske lovligt “fromt”- hvilket her bør forstås som ganske urealistisk i denne specifikke Generalsekretærudnævnelses-sammenhæng, “den nyvalgte sekretær møder andre og pressen”.

Emeritus
Guest
Emeritus

Til LFPC. (Posted: 6 April 2009 – 10:35) Jeg er ikke så sikker på, at AFR’s omtale af ytringsfriheden indeholder et kompromis. AFR lader måske nok sin udtalelse fremstå som en imødekommelse af muslimske synspunkter. I virkeligheden giver han blot udtryk for noget fundamentalt i vores daglige omgang med hinanden og ytringsfriheden. Hverken du eller jeg er opdraget til at forlange af hinanden, at vi partout SKAL rakke Islam eller Kristendommen ned, fordi de formaster sig til at være Verdensreligioner. Det står os helt frit for at lade være eller vælge hvilken grad af hensyn, vi agter at udvise under… Read more »

intel
Guest
intel

@LFPC

Fogh gav trods alt ingen indrømmelser. Mere tror jeg, at det vil være urealistisk at håbe på.

Janne
Guest
Janne

“Danskernes holdninger til omverdenen, medmennesker og alting, der har menneskelig betydning, er blevet grimmere. De er blevet menneskeligt grimmere…” Nogle danskeres holdninger er blevet grimmere. Kvindesynet er med tørklædet i arbejdsdresskode blevet grimmere. At parallelsamfund nu tillades i Danmark er udtryk for et grimt menneske og samfundssyn. At vi har ghettoer er udtryk for et grimt menneske- og samfundssyn. At der nu finder kønslemlæstelse sted i Danmark, systematisk kønsapartheid, arrangerede ægteskaber, giftermål med piger under 18 år, tilsløring af helt små piger og at der laves kunstige mødomme er udtryk for et nyere og meget grimt menneskesyn i Danmark. Et… Read more »

JensH
Guest
JensH

@LFPC

Hvis Fogh havde undskyldt for JP’s tegninger ville han jo fuldstændig have ødelagt sit eftermæle, som i høj grad vil være knyttet til værdikampen, ikke mindst hans ageren under Muhammed-‘krisen’. Derfor var jeg helt overbevist om, at han ikke ville undskylde for tegningerne, men blot nøjes med at hælde lidt (feel-good) vand ud af ørene. Jeg tror absolut heller ikke, at Merkel og de øvrige Europæiske ledere har bedt ham om at gøre noget sådant. De var faktisk ret irriterede på Tyrkerne p.g.a. deres obstruktion under NATO-mødet.

LFPC
Guest

Her er så det kompromis han landede på: “Mange tyrkere havde forventet, at tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen på et dialogmøde i Istanbul her til formiddag ville sige undskyld for Morgenavisen Jyllands-Postens Muhammed-tegninger. Den undskyldning fik de ikke. “Min position var klar før, under og efter krisen. Jeg fordømmer enhver handling, der demoniserer folk på baggrund af religion eller etnisitet. Jeg respekterer islam som en af verdens store religioner ligesom deres symboler. Jeg respekterer andre menneskers religiøse følelser, og jeg ville aldrig selv tegne nogen religiøs figur, heller ikke profeten Muhammed, så folk bliver sårede.” ” Ingen undskyldning fra Fogh… Read more »

LFPC
Guest

“Jeg synes det fremstår af det du skriver, som om du mener en statsleder skal sige det han tænker, men det er vel ikke dit alvor ? […] Lad os antage at han vidste det samme om islam som for eksempel Spencer, Bostom, Hans Janssen eller Bat Ye Or, – så ville han i kraft af sit job alligevel ikke kunne tale om det frit fra leveren, undtagen der rådede åben krig”. Men det er det jeg skriver, at mit udgangspunkt ikke er politikerens, men at min dagsorden er at få virkeligheden gjort til udgangspunktet. Vi kommer slet ikke i… Read more »

Vivi Andersen
Guest
Vivi Andersen

LFPC Lad os forudsætte at Tyrkiet kommer med ind i EU. Men en del år forud for dette blev de arabisk-islamiske Middelhavslande Partnerlande til EU med de rettigheder som bl.a. EUs Fire Fundamentale Frihedssøjler giver. Søjle 4 får masser af unge muslimer til at rejse ind i EU-landene jvf. arbejdskraftens frie bevægelighed. Så kommer Tyrkiet til som EU-land og historisk set har der aldrig været venlige forhold mellem Osmannerne og andre muslimer og arabere. Hvilke problemer dette kan give tør jeg ikke tænke på. Og da slet ikke at uvenskaberne sagtens kan komme til at udspille sig på europæisk jord.… Read more »

LFPC
Guest

“Kan det tænkes, at Nato landene netop har valgt en mand som Fogh, fordi han vil være i stand til at sætte hårdt mod hårdt, når det gælder islamisterne”. Svar til flere i denne tråd: Min bekymring går på noget der ikke er sket, og forhåbentlig heller ikke kommer til at ske. Måske er det bare traditionel overbudsretorik fra de tyrkiske medier, med henblik på de volatile temperamenter i folkedybet. Så hvad lige denne sag – dolker han os i ryggen ved at sige undskyld mandag? – gælder er det enten/eller, og det får vi måske snart afgjort. Men mine… Read more »

Henrik Petersen
Guest
Henrik Petersen

At ‘The usual Suspects’ (Vestager,Søvndal, Thorning) har været ude med krav om nyvalg, kan vel ikke komme bag på nogen. Sjovt nok ikke Enhedslisten, hvilket muligvis skyldes, at partiet har læst meningsmålingerne….. Blot er det således, at Danmark har dén variant af parlamentarisme, hvor en regering kan blive siddende, med mindre den har et flertal imod sig. Andre lande har den anden variant, at en regering skal have et flertal for sig. VK regeringen og dens støtteparti opfylder begge varianter, i modsætning til adskillige mindretalsregeringer gennem årene. Tydeligst i 70’erne, hvor Anker Jørgensen og også Poul Hartling var regeringsledere. @… Read more »

Jutta
Guest
Jutta

Undskyld, men Anders Fogh Rasmussen har gjort alt for at vaere en meget god Dhimmi.
Som tysker har jeg skrevet ham et tillykkebrev for hans holdning til ytringsfreden/karikaturen-strid. Jeg fik et answer, hvor han takkede for opbakning.
Siden den tid har EU arbejdet med ham og paa ham: doed eller slav. Han er nu en slav! Hele EU er det!
Men jeg laver ferie paa Fanoe!

Henrik Petersen
Guest
Henrik Petersen

For så vidt angår Nicolas Bro: En fremragende skuespiller, men det gør ham vel ikke til orakel med hensyn til politik?? Hans forestillinger om, at der burde have været udskrevet valg, er ikke just betegnende for politisk intelligens: Dels er det lang fra unormalt, at statsministerposten overgår uden valg (det mest kendte eksempel var vel Jens Otto Krags overgivelse af posten til Anker Jørgensen umiddelbart efter EF-afstemningen 2. oktober 1972). Hvad er det i øvrigt, der gør, at skuespillere og forfattere konstant føler sig kaldet til at lufte deres – sjældent særligt interessante – politiske synspunkter, og at de får… Read more »

Menig 442
Guest
Menig 442

Hvad gavn har de andre lande i NATO i grunden af Tyrkiet i dag? Det kunne være Anders Fogh Rasmussens første opgave at få udredet.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

“The ugly and the stupid have the best of it in this world. They can sit at their ease and gape at the play. If they know nothing of victory, they are at least spared the knowledge of defeat.”
Oscar Wilde

Stiller kunstnere op til valg vælger danskere Jakob Haugaard. Er andre kunstnere valgt inden for de sidste mange år?
Peter Buch

hans olo
Guest
hans olo

Ny vinkel:

Kan det tænkes, at Nato landene netop har valgt en mand som Fogh, fordi han vil være i stand til at sætte hårdt mod hårdt, når det gælder islamisterne.

Limewoody
Guest
Limewoody

Vi gi´r lige Landhvalen og hans hylklere en Asterix:

§ 266 b.
Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, nationale eller etniske oprindelse, straffes med bøde, hæfte eller fængsel indtil 2 år.

Stk. 2.
Ved straffens udmåling skal det betragtes som en skærpende omstændighed, at forholdet har karakter af propagandavirksomhed.

polinos
Guest
polinos

Gåde nummer 1: Hvorfor er det altid sådan, at “de anstændige” taler om dette lands beboere i flertal, “vi”, “danskerne”, når de så åbenlyst mener “i” og “de danskere, der stemmer til højre for SF”? Gåde nummer 2: Hvad er det for en mærkværdig selvovervurdering, der får skuespillere – om hvem Hitchcock så rigtigt sagde: “Actors are cattle” – til at tro, at deres ligegyldige, aldrig overraskende, altid overfladiske betragtninger skulle være af interesse for offentligheden – og medierne til at mene, at deres lommefilosofi er værd at rundkringkaste. Gåde nummer 3: Hvordan kan en mand med et udseende som… Read more »

erik pedersen
Guest

Samme prædikat fik vi af fhv.chefredaktør Arne Notkin der efter den salut blev fjernet fra BT. efter en ultrakort karriere som chefredaktør. Nu ved jeg ikke om denne “skuespiller” er i familie med ovennævnte,-men denne håbefulde person udtaler sig bestemt ikke på mine vegne! 2001 var året hvor man endelig tog fat om det stor problem mht.til den vanvittige politik hvor døren var åben som en ladeport og re- striktioner blev sat i værk mht.begrænsninger overfor den uhæmmede trafik til landet(læs) såkaldte indvandring/flygtninge trafik.Det ønskede vælgerne i 2001 at sætte stop for,og har siden ved de eftervølgende folketingsvalg bekræftet at… Read more »

hans olo
Guest
hans olo

@LFPC

Fogh kommer til at udtrykke sig MEGET diplomatisk. Han ved, at hans ord vil blive vejet på en guldvægt. Mit bud er, at han ikke giver mange formelle indrømmelser til tyrkerne. Og hvorfor skulle han også det.

Tyrkerne ved på den anden side, at de ikke skal stramme buen. De er godt nok islamister, men de er ikke blevet totalt idioter endnu, og de foretrækker alt andet lige vestens sikre havn fremfor islamismens frådende hav.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

27. november 2001 til dags dato 100.000 danske i militær tjeneste i udlandet? Næppe. På omkring 7,5 år ville det jævnt fordelt over årene kræve en hær noget større end den eksisterende efter de oplyste tal. Efter hukommelsen er/var der maximum 600 på Balkan, 1.200 i Irak og 500 i Afghanistan, plus andre scener medregnet som 300 – flåden på togt Grønland/Færøerne/ud for Somalia, træning i udland o.s.v. – ikke alle samtidigt udsendte. Brug af Tordenskjolds soldater i beregningene tæller en mand flere gange hvis han er to gange på orlov fra tjeneste i udland bliver han til tre mand… Read more »

Vivi Andersen
Guest
Vivi Andersen

Det der med NATO som udgangspunkt for forsvaret for vores, Vestens landes, frihed i forhold til Islam – ja, det er også en tanke jeg har haft. Ovre på Uriasposten var den een der kom ind på hvad der mon er sket, siden NATO-landene minus Tyrkiet ønskede Fogh, Danmarks statsminister som kommende leder af NATO . For NOGET har rykket sig, siden det blev MO-tegningens fædreland der skulle være leverandør af den nye NATO-leder . Jeg ville sådan ønske vi kunne grave mere i dette her, for det er virkelig betydningsfuldt at finde ud af . Jeg, og givetvis mange… Read more »

Hanboen
Guest
Hanboen

-> LFPC: Du tænker alt for lavt om statsministeren (jo, han har ikke i skrivende stund været hos dronningen) – begrunder du det i et svigt i forhold til det liberale arvegods i Venstre, eller har du andet i tankerne? Jeg tolker ham faktisk helt anderledes: Han sagde allerede meget tidligt, at detaillovgivning ikke flyttede noget for alvor; derimod skulle der flyttes hildninger og værdier. Det er dels sket gennem offentlig debat – husk på opgøret med samarbejdspolitikken, husk på stålsatheden omkring Irak og Afghanistan, husk på hans ageren under karrikaturkrisen, – og dels gennem den såkaldte aktivistiske udenrigspolitik, der… Read more »