9
apr
Seneste opdatering: 10/4-09 kl. 0244
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

3447786819

Marina Edvardsson hade ett par vänner som hade blivit våldtagna och det var då hon började fundera på hur man skulle kunna skydda sig mot överfallsvåldtäkter. I dag, fyra år senare, lanserar hon sin färdiga produkt, våldtäktstrosan.

– Jag hoppas att den ska kunna få tjejer att känna sig tryggare, säger hon till Crime News.

Skyddstrosan är en specialdesignad trosa med syfte att försvåra en våldtäkt. Trosan har inbyggda skärp placerade vid midjan samt vid varje ben och är därför extremt svår att få av. Marina Edvardsson som uppfunnit trosan hade vänner som hade blivit våldtagna och kände att hon ville göra något.

– Man måste ju börja någonstans och jag ville utveckla en självförsvarsprodukt som skulle vara effektiv men samtidigt användarvänlig, säger Marina Edvardsson. Hon hoppas att hennes specialdesignade trosa ska verka brottsförebyggande och skydda kvinnor från våldtäkter.

Svensk designer lanserar våldtäktstrosa,Trosan som ska skydda mot våldtäkt,Våldtäktstrosan ska skydda vid överfall. Ideen er ikke ny. Det er fire år siden et ny-svensk kyskhedsbælte reddede en pige fra voldtægt på Hultsfreds-festivalen. Der må les eller grædes, men Drude Dahlerup har jo ret på sin bagvendte facon: i feministisk henseende er Sverige lysår foran Danmark.

Bertrand Russell: “Kommunismen – det 20 århundredes islam”

Almost immediately after Bolshevism emerged as an important political ideology, with real power, Bertrand Russell understood its similarity to Islam. He made the following comparison between Islam and Bolshevism in his 1920, “Theory and Practice of Bolshevism”:

Bolshevism combines the characteristics of the French Revolution with those of the rise of Islam.

Marx has taught that Communism is fatally predestined to come about; this produces a state of mind not unlike the early successors of Muhammad. Among religions, Bolshevism is to be reckoned with Mohammedanism rather than with Christianity and Buddhism. Christianity and Buddhism are primarily personal religions, with mystical doctrines and a love of contemplation. Mohammedanism and Bolshevism are practical, social, unspiritual, concerned to win the empire of the world.  Frontpage

Lidet kunne Russell, der døde i 1970 ane, at Islam ville tegne  til at blive det 21. århundredes kommunisme. SE også interviewet med Jamie Glazov, der er født i Sovjetunionen, min.  18:00.

Yemens jøder foran fordrivelse

Blogs som Uriasposten, Hodja og Snaphanen beskyldes gerne for selektivt at fokusere på negative nyheder relateret til islam – som det jo indebærer et stort arbejde at opsnuse – for derved at give et fortegnet billede af denne religion med dæmonisering af sagesløse moderate til følge. Denne nyhed illustrerer imidlertid hvorfor fokus på det negative giver mening, mens rigide forsøg på at afbalancere ville være mere misvisende: Her er der tale om en nettokonsekvens af islams tilstedeværelse i Yemen i form af udstødelse af et mindretal som der er massiv konsensus i islam om at hade.

Dette betyder ikke at hver og eneste yemenit er rabiat (i forhold til vores normer) jødehader, eller ønsker at gå til yderligheder korporligt over for dem. Der er utvivlsomt utallige yemenitter der anser jøderne for ligeværdige mennesker – men omvendt er denne kendsgerning bare fuldstændig ubrugelig: Jøderne forlader landet, og slavisk at fremhæve modeksemplerne vil kun forplumre fokus på dette. Hvis vores kritikere kunne udpege en egentlig modstrømning indenfor islam der på dogmatisk grundlag kæmpede jødernes sag, kunne opstilling af positive modeksempler være relevant. Som det er står vi imidlertid med den velkendte konflikt mellem teologisk, dogmatisk tyngde og voldspotentiale, kontra velmenende individer uden disse ting i ryggen. Og ikke overraskende gik de første altså af med sejren her. Jøderne fordrives. Skriften på væggen (LFPC).

Looks like one of the oldest Jewish communities in the world is set to become a thing of the past. Rescue operations have started to bring Yemenite Jews to Israel, the UK, and America. Why are they leaving Yemen? Quelle surprise: to escape Islamic persecution.

So Islamic aggression is finally proving too much for this small, intriguing Jewish community. Historians believe that King Solomon’s trading and naval networks brought Jews to Yemen from Judea around 900 BCE. The first evidence of Jewish presence in Yemen can be traced to the 3rd century CE.

Today most of Yemen’s 400 Jews live in Raydah, which is a bout 50 miles north of the capital, Sana’a. They are of all ages, from children to pensioners, and include professional and skilled trade workers. Their languages include Hebrew and Arabic and some have already started learning English. […]

‘It’s a life saving effort,’ said Chanoch Kesselman, executive co-ordinator of the Union of Orthodox Hebrew Congregations. Threats to Yemeni Jews have increased significantly in recent months. Last December, yeshivah teacher Moshe Yaish Nahari was shot dead by extremists. And Jewish homes have also been targeted by local tribesmen who have hurled grenades. […] As Islamic Persecution Forces Yemenite Jews To Flee, The Worldwide Media Couldn’t Care Less – But Still Has Space To Bash Israel

“Obama says that Islam has “changed the shape of America.” We couldn’t agree more”

changedshapeofamericaBillede og overskrift fra The Religion of Peace, hvor tælleren for islamiske terrorangreb og voldshandlinger siden 9/11 nu står på 13.023, og dette er et minimumstal. De seneste tilføjelser til statistikken lyder således:

2009.04.08 (Buner, Pakistan) – Taliban fighters attack a local village, killing five people.
2009.04.07 (Baghdad, Iraq) – Mujahideen blow seven people to bit with a car bomb.
2009.04.07 (Fallujah, Iraq) – A suicide bomber takes out three Iraqis.
2009.04.06 (Mansehra, Pakistan) – Three female aid workers and their driver are brutally murdered by suspected Muslim militants.
2009.04.06 (Mingora, Pakistan) – A village guard is murdered by Islamic gunmen.
2009.04.06 (Khost, Afghanistan) – Taliban bombers take out two local security personnel.

Den komplette optegnelse er også tilgængelig på siten, og den er uhyggeligt lang (LFPC).


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Hanzi

Posted: 9 april 2009 - 21:18 - Svar

Fra David Horowitz, som står bag FrontPage Magazine: http://www.frontpagemag.com/ og Freedom Center.

David Horowitz, der er amerikansk jøde, er i øvrigt selv en gammel venstreradikal fra 60’erne og 70’erne, som nu er blevet en kendt nykonservativ skikkelse i U.S.A. .

Dear Freedom Center Supporter,

As you are probably aware, the Freedom Center is engaged in a battle to roll back the gains made by the radical left.

This is a war on several fronts. In the next two weeks, I will make appearances on several campuses around the country to speak about how the left has substituted hardcore radical indoctrination for education.

Meanwhile, my colleague at the Center, Robert Spencer, one of our country’s most knowledgeable and courageous opponents of radical Islam, will also be appearing on campuses. And so will Nonie Darwish, a former Muslim who grew up in Egypt and has now become an outspoken opponent of Muslim violence against women.

All three of us willingly step into the lion’s den to oppose the left. But our appearances are not without risk. There is an unholy alliance between hardcore left and pro-Islamist groups on our campuses (which is why the three of us are engaged in this campaign) and we face a certain degree of danger every time we set foot in a university.

In fact, tonight I speak at the University of Texas and protests are being planned by Leftist groups.

There are threats to disrupt our speeches or keep them from happening altogether. There are also more serious threats of real violence. I have personally had my speeches stopped by violent protests that threatened to get out of hand and been physically assaulted on campus.

The last thing the Left wants is a free debate and an open exchange of ideas; they want to shut down whoever opposes them. And university administrators, who are all to o often enablers of radicals, not only fail to provide security, but try to force the conservative student groups that sponsor my appearances to pay for security out of their pockets, betting that these groups will be unable to come up with the money and that my speeches will therefore be cancelled.

We cannot let this happen. I have dedicated my life to pushing back against the left’s takeover of our universities. That is why I, along with Robert Spencer, None Darwish and a handful of others, continue to put ourselves on the front lines. But opposing the campus left is not without cost, just as it is not without risk.

To ensure my safety and the safety of the other speakers it sends into the lion’s den, the Freedom Center has to pay for security out of its own pocket. That is why I am asking you for help as we move into our Spring Offensive against the left. Please make an immediate con tribution to our “Secure Free Speech on Campus” fund to help defray the costs of security so that we can continue the fight for free speech and against Islamo Fascism at our nation’s universities.

We are asking our supporters to make a $50 donation to this “Secure Free Speech on Campus” fund – or whatever you can afford – so that we can keep the campus radicals at bay. Free speech, like freedom itself, isn’t free. It is paid for by people like yourself who know what happens to a society where free speech is stifled.

By ensuring security at the speeches Robert Spencer, Nonie Darwish and I have scheduled, you ensure that these speeches will take place.

Thank you again for all you have done in supporting our fight for freedom, particularly on the crucial battleground of America’s college campuses.

Sincerely,

David Horowitz
President & Founder

——————————————————————————–

If you no longer wish to receive these emails, please follow this link to unsubscribe.

The David Horowitz Freedom Center
14148 Magnolia Blvd. #103
Sherman Oaks, CA 91423
http://www.HorowitzFreedomCenter.org

HelgeD-H

Posted: 9 april 2009 - 21:18 - Svar

Voldtægtstrusser -nutidens kyskhedsbælte, tænk at det skal gå så vidt når der efterhånden er så mange indvander-unge med muslimsk baggrund forgriber sig på
dem de synes er de besejredes kvinder.
Efter Oparation Bagration, da Den Røde Hær trængte ind i Tyskland 1944-45,
fandt en ung tysk kvindelig skuspillerinde på råd ved at sminke sig til at blive gammel og grim, og undgik derved at blive voldtægtsoffer. Eller lod vandet gå af skræk. http://www.youtube.com/watch?v=kCEM3gkM7EE
Det relevante vises fra 3:56 til 7:45 inde i filmen.
Kan i huske at de første (muslimske) indvandrere som kom til Danmark var ydmyge? -Det behøver de naturligvis ikke være mere.
Men Politisk Korrekt vedbliver muslimerne stadig at være ofre for os skrækkelige
danskeres racisme, fremmedhad, og diskrimmination.
Vi skylder en stor TAK til gutmenschen Anker Jørgensen, Poul Nyrup Rasmussen, Marianne Jelved, m.fl. for de tilstande der haves i dag.
Samt de henved tusinde gutmenschen som skrev sig på en helsides annonce
over at de var flove over at være danskere, når befolkningen nærede en “uvilje”
mod flere indvandrere. Blandt dem som var flov over at være dansker var miljøminister Svend Auken.

Skjoldungen

Posted: 9 april 2009 - 21:43 - Svar

Når så kulturberigen omsider har fået trussen af damen og skal til business, kunne han passende løbe ind i denne her.

steen

Posted: 9 april 2009 - 22:13 - Svar

@Helge: Det var jo en af tankerne med denne blog: at vise ved hjælp af Sverige overfor de, der vil så uendeligt godt, at man ikke kan ville det uden også at ødelægge landet for sine efterkommere. Man kan ikke få begge dele, på et tidspunkt må man vælge.

Set med hverdagens øjne foregår ødelæggelsen af Sverige i slow motion, også fordi der er så meget at ødelægge.

Men når historien engang skal bedømme disse årtier, vil den sige: det gik virkelig stærkt. Cirka to generationer. Derfor betragter jeg også denne blog, i den år den nu fungerer, som dokumentationen af en tragedie. Enekelte tror jeg har et horn i siden på Sverige. Overhovedet ikke, jeg sørger over et meget gammelt bekendtskab, sammen med masser af svenskere, i øvrigt, for Sverige når det ikke. Dags dato er den politiske klasse ikke kommet længere end til at diskutere SD, – symptomet på indvandringen – ikke indvandringen selv, og dér er det hele gået i hårdknude.

Men man håber selvfølgelig der er tilstrækkelig mange, der lader sig afskrække og ikke parotut skal se det lige foran deres egen næse først.

Våldtäktsmän i Södertälje inför rätta

http://www.youtube.com/watch?v=FfIxMkeQycs

Hanzi

Posted: 10 april 2009 - 00:40 - Svar

SD svarer på kritik i svensk TV. Prøv at høre introduktionen til programmet! Det er programlederen, der introducerer partiet, ikke en eller anden politisk modstander. Jeg gad vide, hvordan han ville “introducere” Pia Kjærsgård. Det minder mig om et svensk valg for nogle år siden. Nogle småpartier udenfor Riksdagen skulle præsentere deres partiprogrammer i TV. Efter nogle minutter siger studieværten i SVT: “Det her lyder useriøst”, og henvendt til nogle af de andre partiledere: “Skal vi ikke stryge dem her af listen?” Og så måtte de træde ned fra podiet i TV-studiet og kom ikke til at præsentere deres partiprogram. Afvist med en håndbevægelse af en journalist i en direkte udsendelse!
Læg i starten af udsendelsen også mærke til, hvordan programlederen prøver på at undgå, at næstformand i SD Bjørn Søder fortæller, at udsendelsernes mest centrale “kilde”, som man får indtrykket af, er et centralt placeret medlem af SD i dag, blev eksluderet i begyndelsen af 90’erne.
http://svtplay.se/t/103450/debatt

Johansen

Posted: 10 april 2009 - 15:02 - Svar

Voldtaegtstrusser er grotesk symptombehandling. Man skal have fat ved naeldens rod.
Det miserable islamiske kvindesyn, og de “logiske” konsekvenser for kvindek’nnet, naar dette kvindesyn bliver dominerende.

Stop for al islamisk tilvandring til de euroaeiske lande. Det bliver europaernes undergang, saafremt denne massekolonisering fra Dar al-islam ikke bringes til oph’r. Saa bliver vi ogsaa til Dar al-islam, som de er sket for saa mange nationer uden for den arabiske halvoe.

HelgeD-H

Posted: 10 april 2009 - 16:46 - Svar

Godt Johansen bidrager med kommentar, jeg var ved at savne kommentar fra
Janne, Vivi, Mette og flere gæve ♀ .
I fortsættelse af mit tidligere link fra sidste kommentar haves dette link som er en fortsættelse heraf, og som i de første 48 sek. beskriver det frygtelige det er at skulle skjule sig fra overgreb :
http://www.youtube.com/watch?v=KtKLKV8HLYo
Hankøns indvandrerunge opdrages, efter min mening, forkvaklet til at udvise karakterafvigende adfærd, og jo flere der kommer hertil jo værre.

I dag, langfredag, var jeg til Gudstjeneste. Hvor passer de trangere tider til
Vesten : Salme nr. 176 og salme nr.187
Se, hvor nu Jesus træder hen til den morderstad,
endog man ham bereder så grumt et blodebad.
Endog med Guddoms-øje sit fængsel, kors og nød
forud han skuer nøje, ja, ser sin visse død.
Dog vil han fri i sinde mod sine fjender gå;
han ved, han skal dem binde og evig sejer få.

Rettens spir det alt er brækket,
kærlighed er blevet kold,
al retfærdighed er svækket,
uskyld lider last og vold;
løgn er ført i sandheds dragt,
sandhed er i støvet lagt,
uret klæder dommens sæde,
stene må derover græde.

@Johansen
-Du ønskes glædelig Påskeferie i Israel.
Du har vel fået en netbook- mini bærbar, til at komme i forbindelse med snaphanerne ? 🙂

Vivi Andersen

Posted: 11 april 2009 - 20:39 - Svar

Kære Helge D-H

Nej, nej, jeg forsvinder sgutte frivilligt fra posten !

Batterierne er blot lidt flade- det er det hele!

Påskekram til kaptajn, styrmand og hele besætningen på Snaphanen

Leave a Comment