18
apr
Seneste opdatering: 19/4-09 kl. 1043
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 

  

Spencer  kommer til Danmark den 12 maj i  år.

Opholdtilladelser 1980 – 2008  

Ialt har 24 % – eller godt 2 mio – deres rødder i udlandet. Næsten ingen asylsøgere der har fået ophold, kan bestyrke deres identitet:

Från år 1980 till 2008 har minst 1.158. 020 uppehållstillstånd beviljats. I den siffran ingår inte tidsbegränade tillstånd för asylsökande eller arbetskraftsinvandrare. Asylsökande saknar ID:

Migrationsverkets presstjänst har gett Fria Nyheter statistik över andelen asylsökande som inte legitimerar sig i Sverige. Andelen asylsökande som saknade passhandlingar vid ansökningstillfället var 95,6 procent år 2008:

2005 91,4%
2006 90,3%
2007 93,9%
2008 95,6%

uppehallstillstand80081

mer på Fria Nyheter.

I Norge øgede asylstrømmen med 63 % i første kvartal 2009 i forhold til samme tid sidste år. 20.000 familiesammenføres i Norge om året. I Danmark blev 3.793 tilladelser givet i 2008. I Sverige var tallet 33.687, men det vil stige dramatisk i 2009.

Tolerance for bødlen

Om forskrifterne for homoseksuelle i tre af sunni-islams fire store lovskoler skriver Robert Spencer:

[…] Among the Sunni schools of Islamic jurisprudence (madhahib), the Hanafi school mandates a severe beating for the first offense, and the death penalty for a repeat offender. The Shafi’i school [Abdul Wahid Pedersens lovskole, LFPC] calls for 100 lashes for an unmarried homosexual, death by stoning for a married one. The Hanbali school requires stoning across the board. Muhammad, the prophet of Islam, directed his followers to “kill the one who sodomizes and the one who lets it be done to him” (‘Umdat al-Salik, p17.3).

In many areas these injunctions are still followed. The Islamic Penal Law Against Homosexuals in Iran calls for the death penalty for sodomy and one hundred lashes for lesbianism for the first three offenses, with death for the fourth offense. Homosexuality is a capital offense not only in Iran, but also in Saudi Arabia, Sudan, Yemen and Mauritania. […] Amsterdam officials commissioning study to determine why Moroccans target city’s gays

Måske er det en overdrivelse at sige at tvivlen kommer Tariq Ramadan og islams homofobi til gode i den aktuelle sag, for i lyset af hvor åbenlyst hadefuld denne religion er over for homoseksuelle, og hvor let det er at finde dokumentationen herfor, er det oplagt at udfaldet var givet på forhånd. Man har vurderet udtalelser fremsagt af Tariq Ramadan, stillet sig tilfredse med hvad man har læst, og så er den potte altså ude. Fraværende er det mindste spørgsmål til hvad islams dogmatik siger om homoseksualitet, og hvad praksis er i muslimske lande.

Hvordan i alverden skulle en så central person som Ramadan kunne være i modstrid med denne dogmatik og praksis? Ville dette ikke fordre en helt markant afstandstagen? Hvor er den? I stedet anses en her-og-nu angiveligt moderat holdning for tilstrækkelig garanti for Hollands fremtid, og ved rutinemæssig anvendelse af ækvivalens med homofobi i vestligt regi lukkes der af for yderligere kritik. Skeptikere udskammes, og det tages uden videre for givet at islam kan sameksistere med vores værdier. Vi står overfor et århundrede med store omvæltninger. Via Gates of Vienna (LFPC):

The Swiss-Egyptian Muslim philosopher Tariq Ramadan, who works as a cultural ‘bridge builder’ in the city of Rotterdam, came under fire in recent weeks for alleged discriminatory statements about women and homosexuals. But now it turns out he never made these statements.

[…] An interesting comment on the whole affair comes from Markha Valenta of the University of Amsterdam, who is in a same sex marriage. In an opinion piece in NRC Handelsblad, she argues that the whole discussion focuses on the question whether Mr Ramadan said that homosexuality is abnormal and not permitted in Islam. But this is beside the point. Even if he said these things, it should not have been an issue. It is not just Muslims, who think homosexuality is unnatural and does not deserve full recognition, large numbers of Westerners do too. So why should we suddenly demand that Muslims say homosexuality is good and natural, even if they don’t think so? argues Ms Valenta.

“What matters is that Muslims recognise the civil rights of homosexuals and lesbians and live their lives accordingly. Something Tariq Ramadan has always done. What a Muslim holds as his personal opinion is none of our business. The pressure on Muslims to publicly deny their personal convictions and beliefs is hypocritical and violates the values of enlightenment and democracy.”

Cultural bridge builder can stay in Rotterdam

Ibrahim: What Piracy? This Is the Same Old Jihad

[I]t need be acknowledged that, doctrinally speaking, the jihad has various manifestations; it is not limited to bearded, “Allah Akbar”-screaming mujahidin fighting in Afghanistan and lurking in caves. Along with jihad al-lissan and jihad al-qalam (jihad of the tongue and pen, respectively, i.e., propaganda jihad), one of the most important forms of jihad is known as jihad al-mal – or “money jihad.”

The money jihad is fulfilled whenever a Muslim financially supports the more familiar violent jihad. The Koran itself declares: “Go forth, light-armed and heavy-armed, and strive with your wealth and your lives in the way of Allah! That is best for you if you but knew” (9:41). […] Raymond Ibrahim: What Piracy? This Is the Same Old Jihad

Undercover officers police anti-social bus routes

En succeshistorie? Tja, de involverede vagters fagforening skal være tilgivet hvis de opfatter det på denne måde. Men dette er blot ét lille dræn på Europas ressourcer. Via Gates of Vienna (LFPC):

Amsterdam police say undercover teams of officers and council workers have taken part in patrols on buses to stop secondary school students causing trouble. […]

The officers in civilian dress detained 19 youngsters guilty of vandalism and who threatened passengers who tried to stop them misbehaving. […]

The trial patrols reveal that the students are well behaved when uniformed officers are riding on the buses. However, when they get off, the youngsters revert to their anti-social behaviour. Since the trial patrols, problems on the bus route have been reduced. The Public Transport Safety Team patrols will now be extended to cover other problem bus routes. Undercover officers police anti-social bus routes

Kholghis ansigter

kff-049

Fotos © Snaphanen

kff-062kff-103kff-100kff-079kff-068kff-067kff-062

kff-165kff-167

kff-035

Facebook Comments


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18
Deltag i debatten...

avatar
18 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
EmeritusLFPCElefantenJanneJohansen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Emeritus
Guest
Emeritus

Til Janne. Ja, Farshad hedder han – en slåfejl. Du har ham ret – højere oppe på tråden. Og ja, du har ret i, at det er svært at finde tilbage. Du må have spekuleret på, hvilken tråd det nu var, vi udvekslede tanker om jævnbyrdighed i? – og hvor langt nede på tråden. Jeg burde have henvist præcist til posten, mens Steen eller LFPC burde også hjælpe os lidt og nummerere kommentarerne på trådene. Værktøjet findes. Med lidt henvisningsdisciplin kan vi meget friere bevæge os rundt på Snaphanens udmærkede blog og i det righoldige arkivmateriale – ‘når det gøres… Read more »

Janne
Guest
Janne

Hov han hedder da Farshad – den gæve gut.

Janne
Guest
Janne

Emeritus

Jo, Fashad er et rigtigt mandfolk og det er Helle Merete Brix såmænd også.

Som dig anerkender jeg og sætter stor pris på forskellighed – både mellem kvinder og mænd og mellem kvinder og kvinder og mænd og mænd.

Ang. respons på spørgsmål, så er det bare så hulans besværligt at skulle finde tilbage til indlæg og det tager alt for lang tid, så du kan nok ikke altid regne med respons på dine spørgsmål.

Elefanten
Guest
Elefanten

Religiøs dialog i Vollsmose?
Rabbinere uddrives med stenkast
http://www.bt.dk/article/20010725/nyheder/107250464/

Elefanten
Guest
Elefanten

@olo

Det er rigtigt, at præst og socialdemokratisk byrådsmedlem Torben Hangaard har inviteret en pensioneret imam, der både er jødehader og holocaustbenægter, til dialogmøde i Vollsmose. Omtalt i Snaphanen d. 7. april. Hangaard genopstiller ikke ved det kommende kommunalvalg. Til gengæld fortsætter han som præst i den danske Folkekirke, da Folkekirken er rummelig, tilgivende og tolerant, og da kirkeskatteyderne har masser af penge.
Supplerende kan nævnes, at socialdemokraterne valgte Hangaard og fravalgte Asmaa Abdol-Hamid som byrådskandidater i 2005. Dette var årsagen til imamdatterens partiskifte. Måske valgte socialdemokraterne den forkerte? Imamdatteren ville ikke lave de samme ulykker som Hangaard.

LFPC
Guest

Jeg er sikker på at det har været en dansker. Ellers havde der været tale om en hel flok. JPs version lyder også mere som en tumpet dansker:

“En ung mand på 22 år fra Højbjerg var fredag aften ud at køre i bus i Århus. Han begyndte at skændes med buschaufføren, og det endte med, at chaufføren fik en spytklat i ansigtet.

Østjyllands Politi blev tilkaldt og anholdte den 22-årige mand. Han var påvirket af både stoffer og alkohol og blev derfor taget med på stationen for at sove rusen ud”.

hans olo
Guest
hans olo

Århus Stiftstidende:

“Buschauffør spyttet i ansigtet

Det er ikke altid lige rart at være buschauffør hos sporvejene i Århus. En sporvejschauffør blev på Ravnsbjergbakke spyttet i ansigtet fredag aften af en ung mand.

Den 24-årige mand fra Højbjerg kom op at diskutere med chaufføren, der fik en regulær spytklat i ansigtet.”

http://stiften.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090418/AAS/729566125/10 03/rss-section

Emeritus
Guest
Emeritus

Føj for en statistik I har kunnet fremvise på det seneste her på Snaphanen.

Mene, mene tekel ufarsin (el. farsin).

Med venlig hilsen

Emeritus
Guest
Emeritus

Kære Janne (en anelse off topic) På en tidligere tråd krydsede vi (ikke klinger), men vore tanker om, hvorvidt der stadig var rigtige mænd til. Ham, Kholgi er der da stadig lidt mand over, skulle jeg mene. Du mente på tråden, at vi skulle være ligeværdige. Det fik jeg aldrig svaret på, men vi var selvfølgelig overhovedet ikke uenige i det synspunkt, selv om jeg udfordrede dig lidt. Det gør du selv, så man kan få det indtryk, at du engang har været en rigtig kønskriger. De, der ikke kan se den store forskel på kønnene har jeg imidlertid ikke… Read more »

hans olo
Guest
hans olo

@ Elefanten

Præsten i Vollsmose, der for få dage siden mødtes med en palæstinensisk jødehader i Odense, er også medlem (og byrådskandidat?) af Socialdemokraterne.

Sikke et Socialdemokrati odenseanerne har fået sat sammen. Sprængfyldt af jødehadere.

Elefanten
Guest
Elefanten

Johansen skal have tak for oplysningerne. Til gengæld opstiller ”boykot Israel” skoleinspektør Olav Nielsen fra Vollsmose til kommunalvalget for det gamle arbejderparti.
Gæt selv om der er jødiske elever på Olavs skole? Og om kødet kommer fra slagtedyr, der er ombragt efter muslimske ritualer?

Janne
Guest
Janne

Ja, tak til Farshad for at tale mørkemænd og -kvinder midt imod. Knus til Farshad herfra. :o)

Johansen
Guest
Johansen

Elefanten

El-Mousti blev for nylig ikke valgt på socialdemokraternes liste til det kommende valg til borgerrepræsentationen. Den muslimske socialkammerat i Københavns Borgerrepræsentation, som deltog ved Hiz-ut-Tahrir møde, blev lykkeligvis heller ikke valgt. Så er to mørkemænd foreløbig ude af BR ved valget i indeværende år.

Elefanten
Guest
Elefanten

For 4 år siden forsøgte det socialdemokratiske medlem af Københavns Borgerrepræsentation, Hamid El Mousti, at fjerne Farshad Kholghi som optrænede på Frederiksbergs Integrationsdag. Formentlig en form for socialdemokratisk berufsverbot.
Vi får se, om Frank Jensen bliver valgt til borgmester med Hamid El Moustis støtte.

hans olo
Guest
hans olo

Farshad Kholghi er en af de ypperste kritikere af islamismen.

Johansen
Guest
Johansen

Flot fotoserie af en mand med civil courage. Stor tak til Farshad Kholghi for at tale de islamiske mørkemænd midt imod og råbe vagt i gevær over for den islamiske fundamentalisme.

Ayatollah Khomenis islamiske revolution i Iran for 30 år siden har ført Iran ind i formørkelse og middelalder. Og det trækker beklageligvis i dag spor ind i hjertet af Europa, af Vesten.

synopsis-olsen
Guest

Har man engang hørt Kholgi tale engageret med nerve og patos om sin opvækst og liv i dagens Danmark er man solgt! Flot, billedserie. At han så ydermere har modet til at sige sin mening trods de problemer som han har fået påført gør hans indsats mere prisværdig.

Anna Lyttiger
Guest

Fantastisk dramatik! Min søster var skuespiller, så jeg har noget at sammenligne med.