21
apr
Seneste opdatering: 5/7-14 kl. 0301
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...Vlaams Belang, demokratiet og ytringsfrihedens vilkår i EUs hjerte,  Lørdag den 18. april, Vartov, Farvergade, København K.,Lars Hedegaard: Belgien på vej mod opløsning,Vlaams Belang in Copenhagen.Vanhecke omtaler nogle  gange begrebet Cordon sanitaire, læs om det her.

Belgien…………….

Der er et andet Belgien end Bryssel, Antwerpen, Gent og Brügge, nemlig de vidunderlige Ardenner, så jeg vil fejre dagen hvor et IT geni på Amager har reddet min ældste og mest slidte laptop og 2000 uerstattelige fotos. Disse fra Bastogne 2007 er nogenlunde ubrugte, og som det ses har de ikke  glemt 101 Airborne der. Regimentet var med fra D-dag og frem til kapitulationen, var det der led  flest tab af alle amerikanske enheder og de holdt undertallige det belejrede Bastogne under the Battle of the Bulge, indtil undsætningen omsider nåede frem. Det var ved den lejlighed gen.Mc Auliffe besvarede det tyske overgivelsestilbud med de berømte ord: “NUTS!” Spielbergs  Band of Brothers er en hyldets til 101 airborne. – Jeg kan anbefale hotel Collin på torvet tv. for Sherman tanken, jeg har boet der tre gange.

bryssel-oktober-2007-3-075bryssel-oktober-2007-3-015bryssel-oktober-2007-3-038bryssel-oktober-2007-3-061bryssel-oktober-2007-3-068bryssel-oktober-2007-3-049bryssel-oktober-2007-3-065bryssel-oktober-2007-3-057

og så det robuste belgiske provinskøkken:

bryssel-oktober-2007-3-123


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


HelgeD-H

Posted: 22 april 2009 - 07:45 - Svar

Ynkeligt EU ikke siger “NUTS!” overfor den snigende islamisering i (Vest)Europa.
Hellere end gerne vil EU-Toppolitikerne og EU-eliten have Tyrkiet med som fuldgyldigt EU-medlemsland.
Bah, vi oprindelige europæiske nationers befolkninger er bare nationalpatrioter og racister med et forkvaklet menneskesyn.
Det jeg savner, og har som ønsketænkning, er at den tids soldater genopstår og
sammen kæmper indædt mod jihad-krigerne vi har i Europa.
Ligeledes savner jeg en statsmand af samme format som Winston Churchill.
Herligt museumsbesøg, og velbekomme til det solide belgiske måltid :-

Leave a Comment