26
apr
Seneste opdatering: 1/10-09 kl. 0040
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...


Danske muslimer – 89,1% stemmer rødt

Muslimer i Danmark er røde. I hvert fald vil kun en ud af ti muslimer stemme på regeringen og dens støttepartier, hvis der var valg nu. DR har fået foretaget en analyse af analyseinstituttet Capacent blandt muslimer i Danmark, og til spørgsmålet om, hvilket parti de ville stemme på, hvis der var valg nu, løber Socialdemokraterne med 58,3 procent af de muslimske stemmer. Omregnet i mandater svarer det til 103. Samlet set ville den nuværende opposition, Socialdemokraterne, De Radikale, SF og Enhedslisten få 89,1 procent af stemmerne. Regeringen og Dansk Folkeparti får lille opbakning

Muslimerne i Danmark stemmer rødt, Muslimerne er vilde med Helle Thorning, Sådan er undersøgelsen foretaget. Resultatet er ikke  just nogen nyhed, sådan er det overalt i Europa. I Sverige så ekstremt, at hvis 500.000 svenske muslimer og godt 1 million andre indvandrere kunne mobiliseres til at stemme (dem med stemmeret, naturligvis), ville landet ikke få en borgerlig regering mere i overskuelig fremtid, hvis nogensinde. At Alliancen overhovedet kunne vinde med den snævrest tænkelige margin i 2006, var allerede lidt af et mirakel, der ikke ret sandsynlig gentager sig, de seneste meningsmålinger til trods. I det perspektiv er statsminister Reinfeldts uændrede asylpolitik, i realiteten et politisk selvmord i fuld offentlighed. Hele det politiske  billede er parallelforskudt, og trods ringe  idésammenfald med venstrefløjen, er det med til at cementere et  ægteskab mellem de to parter, der har store  konflikter indbygget i sig fra fødslen.

Journalistik under islam

A large majority of Dutch journalists say that they no longer work in certain neighbourhoods because they fear they will be targets for violence, shows a survey held on behalf of journalists’ union NVJ. NVJ asked criminologist, professor Frank Bovenkerk to examine the nature and scale of aggression against journalists on the streets. Of the 691 journalists who filled in Bovenkerk’s questionnaire, 492 said they now avoided certain neighbourhoods when doing their work.

At some time in their career, 374 of the 691 journalists had been confronted with physical aggression or threats. Those working for regional media were most often the victims of violence, in particular cameramen and photographers. A total of 75 journalists reported damage to their equipment or vehicles. There were 36 who reported physical assault, leading to hospital admission in 6 cases.  Vast Majority of Journalists Avoid “Certain Districts”

Nogle nøjes med at henstille verbalt til en “pæn tone”, men danske  journalister kunne sagtens tale med om  mere  håndfaste metoder, hvis de turde (se “»Intern instruks til DR medarbejderne«), men det er tys tys. Som man kan se af de hollandske tal, er journalisterne dér allerede tyranniseret betydeligt på retræten. Nylig var der lignende tal fra Sverige og Norge.  Melanie Phillips skar torsdag i København det valg ud i pap, som heller ikke en fri journalistik kan undslå sig:

“This is the paradox we are facing: A liberal society has to exercise very robust, muscular  and  indeed sometimes  illiberal measures to defend itself. If it does not do that, it will not  survive as a liberal society. That is the paradox of liberalism. If  you don’t  want to do that….fine, it’s your choice sunshine, but  you are gonna have a country that’s going to be engulfed by islamization and violence. Liberalism is in danger  of disappearing up its own backside.”
Hvis man vil følge hvilken vej det libebrale samfund risikerer at gå, kan man følge den rabiate, svenske konvertit Mohamed Omar og hans pågående radikalisering : Den svenske “forfatter og islamist” Mohamed Omar fortsetter sitt oppgjør med det liberale Sverige. Se også hans Mahmoud Ahmadinejad är en hjälte.

Penge- og arbejdsløs

Var fjärde ungdom står utan jobb i Sverige – 24,3 procent. Det är bara Spanien i hela Europa som har en högre siffra. Ändå har det tills nyligen varit relativt tyst om detta jätteproblem. I teorin lever vi i den mest solidariska av världar. De “svaga” hjälps upp av teoritunga yrkesutbildningar som ger entrébiljett till universiteten, av höga ingångslöner och lagskydd mot lynniga arbetsgivare.I praktiken lämnar vi ungdomar, lågutbildade och invandrare i sticket. Anna Dahlberg: Sveket mot de unga

Hvad  Dahlberg ikke skriver om, for det kan man ikke, er  hvorfra arbejdsløsheden også kommer, og hvor pengene forsvinder  hen, for det er historien om Riksdagens godhedskrig mod den dårligtst stillede del af den svenske befolkning, ikke mindst syge, børn og gamle. Dens “generøsitet” koster trecifrede milliardbeløb,(se også her) men ingen journalist eller forsker, der har sin karriere kær, vil røre ved den historie. Et lille eksempel her fra Fria Nyheters serie om Kommunefakta:

2007 var kostnaden för ekonomiskt bistånd 1049,3 miljoner kronor. Av dessa gick 738,5 miljoner kr till utrikesfödda och flyktingar, vilket motsvarar 70,4 % av det totala biståndet. Andelen utrikesfödda var 21 % den 31 december 2007.

Kommunfakta: Stockholm, men tallene er gennemgående for enhver provinskommune. Bemærk “utrikesfödde”, ikke med udenlandske rødder født i Sverige.

Vestens farligste vandrehistorie

Nicolai Sennels gør op med tidens farligst vandrehistorie: At integrationen går fremad.

Som tidligere psykolog i Københavns Kommune har det altid været mig en gåde, at venstrefløjens og en række borgerlige integrationsministres udokumenterede påstand om integrationens langsomme, men sikre succes, lever så velgående. Denne vandrehistorie har desværre fået samme sandhedsværdi som ordsproget om, at tiden læger alle sår. For det gør tiden jo som bekendt ikke altid: Efter lange skænderier ender mange med at blive skilt, og efter et overbevisende antal trafikuheld bliver fatale vejkryds heldigvis nedlagt. I virkeligheden …………

Her kommer et udpluk fra virkeligheden: LO og Rockwoolfonden er enige om, at parallelle indvandrersamfund knopskyder i en lang række danske byer. Ifølge Københavns Politi steg andelen af indvandrere blandt ungdomskriminelle i hovedstaden med 20 procent i 2008. 2. generationsindvandrere er næsten dobbelt så kriminelle som generationen før. Nationalbanken regnede sig sidste år frem til, at ikke-vestlige indvandrere i gennemsnit koster den danske stat 2 mio. kroner alene grundet manglende deltagelse på arbejdsmarkedet. En Catinét-rundspørge viste i 2006, at kun 14 procent af de herboende muslimer føler sig som danskere og demokrater. Budgettet til socialt arbejde på det urohærgede Nørrebro runder 220 mio. kr. inden jul, og skatteborgerne er allerede blevet varskoet om større udgifter næste år. Og en nylig CEPOS-rapport dokumenterer, at muslimer, der er født og opvokset i Danmark, nærer nøjagtig ligeså stor modstand mod ytringsfrihed og demokrati som muslimske indvandrere, der er født og opvokset i muslimske lande. Hm.

Trods røde tal på alle bundlinjer fortsætter vandrehistorien. Bedraget er desværre godt hjulpet på vej af, at et kor bestående af kommunalpolitikere og en enkelt integrationsminister med deres evige sang, “Det går fremad – send flere penge!”, forsøger at sikre deres egen eksistensberettigelse ved at sælge os kalorietomme håb om lysere tider.

Stærke psykologiske kræfter

Læser man udenlandske aviser, vil man opdage, at disse problemer ikke kun findes i lille Danmark. Kloge og medfølende mennesker i hele Europa med milliarder af euro til deres projekter har ikke kunnet rette op på problemet. Tværtimod. Men hvorfor?

Som tidligere psykolog for muslimer i København vil jeg her give mit faglige bud på den mislykkede integration. Det har nemlig været min klare oplevelse gennem psykologiske samtaler med omkring 150 unge indvandrere med muslimsk baggrund, at deres væsentligt anderledes kultur er helt central for deres identitet og tilhørsforhold. Skal muslimer integrere sig, er de derfor nødt til at lade sig kulturelt konvertere ved at give afkald på værdier, som er afgørende for deres selvforståelse. Rent psykologisk er dette en ekstremt krævende proces, og som i alle andre tilfælde hvor mennesker skal ændre sig selv, er det en forudsætning, at man er særdeles motiveret. Det er der tilsyneladende meget få muslimer, der er. Af samme grund virker omgivelsernes pres på integration som en upassende form for kulturel missionering, hvilket blot skaber endnu mere modstand mod integration og vestlige værdier blandt herboende muslimer.

Mine professionelle erfaringer siger mig, at mange ganske enkelt undervurderer betydningen af disse psykologiske og kulturelle kræfter. I stedet forklares problemet med det fantasifulde stigmatiseringsargument om, at problemerne forsvinder, hvis bare vi lader være med at tale om dem: “Tryk avler modtryk”, er lommepsykologernes udokumenterede forklaring på hele miseren. Argumentet udstiller en katastrofal mangel på menneskekundskab, for selvfølgelig har opdragelse, kultur og religion langt større indflydelse på vi menneskers adfærd, end hvad fremmede folk mener om os. Den kulturelle kløft, som i øvrigt er hverken vesterlændinges eller muslimers skyld, eksisterer, uanset om vi læser om den i aviserne eller ej.

Jeg vil her indskyde en kort kommentar til de mange, som nu kaster deres håb på de muslimske piger, fordi de har vist sig at være væsentligt mere interesserede i at uddanne sig end deres brødre og fædre. Er det ikke lidt optimistisk at tro, at dette er tilstrækkelig modgift mod de stærke psykologiske og kulturelle kræfter, som ligger bag den stigende indvandrerkriminalitet, de stadigt mere selvstændige muslimske parallelsamfund og den øgede trussel fra muslimske fundamentalister? Ikke mindst når man tænker på, hvilken plads kvinden har i den muslimske kultur og religion? Og hvem siger, at uddannelse er lig med integration? Der er stadigvæk katastrofal mangel på danske undersøgelser på området, men en undersøgelse fra det tyske indenrigsministerium peger på, at ekstremistiske følelser netop trives bedst blandt landets mest veluddannede muslimer. Desuden viser en større undersøgelse blandt muslimske universitetsstuderende i England, at 32% anser drab i islams navn som helt i orden, og at hver tredje ønsker sharia-lovene indført i hele verden. Så meget for uddannelsen som halmstrået, der skal redde os fra civilisationernes sammenstød.

Demografisk hasard

Hvad nu hvis det viser sig, at integrationsoptimisterne tager fejl (hvilket ovennævnte liste af undersøgelser tyder på)? Hvad nu hvis det har vist sig, at de med fine ord og unødvendigt komplicerede forklaringer har solgt os en drøm, som ikke har hold i virkeligheden? Så vil vi stå med et Danmark og et Europa, bestående af to kulturer med vidt forskellige værdier på afgørende områder. Og man behøver ikke skue langt tilbage i historien (København i uge 7, 2008, og jævnlige muslimske oprør i bl.a. Frankrig, England og Holland er friske eksempler) for at se, hvilken etnisk krudttønde, dette meget vel kan blive. Hvorvidt man i så tilfælde kan trække de politikere i retten, som trods alle fakta og bekymrede formaninger fra store dele af befolkningen har spillet demografisk hasard med vores samfund, vil vise sig.

Tiden læger ikke alle sår, og tingene ender ikke nødvendigvis lykkeligere af, at man går grueligt meget igennem. Nogle gange går det bare rigtig galt: Nogle mennesker skulle aldrig have giftet sig, og nogle vejkryds burde aldrig være blevet bygget. På samme måde er der kulturer, som har det bedst af at leve hver for sig. Vandrehistorien om, at integrationen går støt og roligt fremad, kan vise sig at være Vestens farligste af slagsen, og derfor er det på tide, at vi gør op med den. Integrationsoptimisterne har ikke belæg for deres påstande, men ved at fremføre dem gør de sig skyldige (på grænsen til det kriminelle) i en sprængfarlig udvikling, hvor den eneste fredelige løsning kan blive, at vi betaler dårligt integrerede indvandrere for at udvandre.

Kilder til oplysninger i kronikken:

Politiken, d. 31. august 2008, “Unge nydanskere fylder op i Dommervagten”.

Nyhedsavisen, d. 19. januar 2008, “Unge efterkommere er de mest kriminelle”.

Weekendavisen, 26. september 2008, “Nationalbanken om indvandring: Sats på superindvandring”.

Demokratiske Muslimer, 2006, “Nyhedsbrev 3”.

Jyllands-Posten, d. 5. marts 2009, “Skyderier trods massiv indsats”.

Jyllands-Posten, d. 11. februar 2009, “Muslimer vil forbyde religionsangreb”.

Ugebrevet A4, d. 15. august 2005, “Danske ghettoer knopskyder”.

Rockwool Fonden, juni 2006, “Danskerne bor stadig socialt blandet”.

180 Grader – Nicolai Sennels er psykolog og forfatter til bogen “Blandt kriminelle muslimer. En psykologs erfaringer fra København”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Es

Posted: 26 april 2009 - 17:05 - Svar

http://www.youtube.com/watch?v=z2W5rbF8hLU

“A video tape smuggled out of the United Arab Emirates shows a member of the country’s royal family mercilessly torturing a man with whips, electric cattle prods and wooden planks with protruding nails.
An investigation into a savage torture by a royal family member of a close ally.”

HelgeD-H

Posted: 26 april 2009 - 21:05 - Svar

Muslimsk vælgerpotentiale -Det er også derfor Villy Søvndal og Helle Thorning Schmidts partier er så sejrssikre på forhånd, at de har udarbejdet ministerlisten
for den nye regering.
Jo flere muslimske flygtninge/indvandrere som får stemmeret desto mere sikkert
er en centrum-venstre regeringsmonopol.
-Lige indtil muslimerne er mange nok til at danne et islamisk Folkeparti udenom
rød stue.
-Tak for at give os magten nyttige idioter!

JensH

Posted: 26 april 2009 - 21:12 - Svar

“Din muslimske nabo”. En kvalmende overskrift DDR har valgt til deres seneste Multikulti-propagandafremstød. Specielt taget i betragtning af, at Danskere og muslimer generelt ikke bryder sig om at dele kvarter med hinanden.

Men angående menings-undersøgelsen, så viser den jo med al ønskelig tydelighed hvorfor centrum-venstre har så stor en interesse i at få gen-optaget den massive indvandring fra den muslimske verden. Det eneste jeg savnede var en oplysning om, hvor mange af de adspurgte muslimer, som rent faktisk havde i sinde at stemme. Hvis denne procentsats er høj vil det ænde det politiske landkort i Danmark på mellemlang sigt, (afhængig af om hvor meget Mettoch-dommen genåbner for kædeindvandringen fra de muslimske lande).

Johansen

Posted: 26 april 2009 - 21:16 - Svar

Den rød-grønne alliance fornægter sig ikke. Ikke mærkeligt at venstrefløjen i folkemunde benævnes islam-fløjen.

JensH

Posted: 26 april 2009 - 21:17 - Svar

@HelgeD-H

“Muslimsk vælgerpotentiale -Det er også derfor Villy Søvndal og Helle Thorning Schmidts partier er så sejrssikre på forhånd,”

Ja, det er jo i denne forbindelse værd at erindre, at både Soc. og SF var meget forargede, da regeringen og DF strammede op for kravene for opnåelse af statsborgerskab. Specielt var de to partier meget oprørte over prøverne, da disse jo ville udelukke “svage indvandrere fra at kunne få statsborgerskab”. Begrebet “svage indvandrere” betyder selvfølgelig her analfabeter fra den muslimske verden, der er tensikre livstids-klienter i velfærdsstaten, og derfor også stensikre røde vælgere.

steen

Posted: 26 april 2009 - 21:19 - Svar

Hold øje med Søvndal. Partiet kan ikke helt finde ud af, om de bedst kan få deres præ-2001 vilje og underløbe Danmark ved at fastholde deres modstand mod den stramme asylpolitik, eller ved helt at omgå Folketinget ved hjælp af fælles EU regler. Men de skal nok finde en vej. I sin tale på landsmødet, nævner Søvndal ganske klogt ikke disse ting med ET ord :

Villys tale til landsmødet 2009

Det er her VKO skal sætte kniven ind mellem S og SF/ R i en valgkamp. Så er der ballade i fuldt flor.

JensH

Posted: 26 april 2009 - 21:49 - Svar

@Steen

“Det er her VKO skal sætte kniven ind mellem S og SF og R i en valgkamp”

Nu er problemet jo, at VKO ikke ligefrem fremtræder som en samlet blok når det kommer til EU regler/domme, som undermininerer den Danske udlændingepolitik. Behøver jeg at minde dig om forløbet i forbindelse emd Mettoch-dommen, hvor daværende Fogh Rasmussen fik talt sig helt op i det hysteriske leje, og truede alle der ikke ville følge EU-domstolen kritikløst “ville blive sat i fængsel”. Og desværre valgte DF ‘at bide til bolle’, og acceptere MEttoch-dommen mod at få nogle symbolske indrømmelser mht. opnåelse af statsborgerskab, (skærpede prøver ect). Det kan godt være VKO hos den brede vælgerbefolkning stadig har en smule forspring i.f.t. oppositionen når det kommer til emnet ‘stram udlændingepolitik’, men accepten af Mettoch-dommen har godt nok indsnævret dette forspring betragteligt.

Ud over at accepten af Mettoh-dommen har kostet VKO på troværdigheds-kontoen, så kan det også få den konsekvens, at nogle af de vælgere DF har mobiliseret, (som ellers ville have været sofa-vælgere), simpelthen bliver hjemme på valgdagen “da det kan være ligemeget om man stemmer eller ej, eftersom det alligevel er EU-retten der er afgørende”. Der er ingen tvivl om, at når Danmark ikke har set den nedgang i stemmeprocenten som resten af Europa, så skyldes det i høj grad, at det er lykkedes DF at overbevise det Danske sofavælger-segment om, at det rent faktisk nytter at stemme.

Hvis ovennævnte sker ser vi de facto de første alvorlige tegn på, at vi for alvor er på vej fra folkestyre til domtolsstyre. Som mediernes yndlings-ekspert udi EU så ‘smukt’ formulerede det i TV2Knuzz da debatten om Mettoch-dommmen var på sit højeste sidste år:

“I Danmark har vi den underlige holdning, at demokrati er noget med at flertallet bestemmer”

Journalisten stod selvfølgelig og jublede med, og drømte ikke om at stille mod-spørgsmålet: Hvad skulle demokrati ellers være?? At mindretallet bestemmer??

Anonum

Posted: 26 april 2009 - 22:06 - Svar

Jeg nyder at læse Snaphanen hver dag, jeres høje neveau på bloggen er beundringsverdig, jeg forstår at Steen er gammel sømand, selv tog jeg to gange på langfart med Basra fra ØK da jeg var 15 år gammel, det gav hår på brystet.

Jeg glemmer aldrig LFPC første kommentar på polemikken, du troede du var alene, det er du ikke.

Elefanten

Posted: 26 april 2009 - 22:09 - Svar

Din muslimske nabo er Glistrup-tilhænger

Hvis man i min ungdom tilsluttede sig Glistrups visioner om en lavere skat og en mindre offentlig sektor, gjorde man sig til målskive for en massiv moralsk fordømmelse og afstandstagen.

Ifølge DR viser en undersøgelse fra Danmarks Statistik, at en stor del af vore nye medborgere indtager lignende standpunkter.

http://www.dr.dk/P1/P1Morgen/Udsendelser/2008/04/03/110132.htm

Skulle man placere dem partipolitisk, måtte det være i Glistrups hedengangne skattenægterbevægelse. Irakerne topper listen, hvor 66% ikke vil betale til den fælles kasse.

Af en eller anden grund bliver de tilrejste skattenægtere ikke udsat for samme moralske fordømmelse som hjemmefødte skattenægtere.

Men det er lidt af et paradoks, at de partier, der ønsker øgede offentlige udgifter og som i sin tid fordømte Mogens Glistrup på det kraftigste, også har travlt med at fylde landet op med skattenægtere fra fjerne lande og kulturer.

HelgeD-H

Posted: 26 april 2009 - 22:26 - Svar

Den rød-grønne alliance = islam-fløjen. Mange TAK for dette tip 🙂
Jeg tager dette folkemunde-begreb til mig med kyshånd.
Jeg kan med min bedste vilje ikke forstå hvorfor mange fra den jævne befolkning
stadig er partitro gode socialdemokrater fordi deres forældregenerationer også stemte på socialdemokratiet, og som basher DF uopholdeligt, når partiets top
laver tiltag som hjælper muslimerne i Danmark.
For et par dage siden kørte A christel.dk forbi på hovedgaden i min by.
Sikke en flot luksusbil.
Min tidligere parallelklassekammerat, og markant DSU medlem.
Vedkommendes poliitiske overbevisning er diamentralt modsat min.
Som Europaparlamentariker må de være fuldt vidende om EuroMediterranean
aftalen, og alle andre aftaler man har indgået med den islamiske verden.

steen

Posted: 26 april 2009 - 22:33 - Svar

ØK´s MS Basra for fuld skrue i 1962 – video af den her. Jeg har været ombord på den på besøg i Hamborg engang. Forholdene var ikke luksuriøse 🙂 men det er et smukt skib. Fra den tid hvor man stadig sejlede med bager, ikke? Vi havde frossent brød med, mælk lavede vi af pulver og vand. Men det er præ containeralderen – det gør den helt store forskel.

Tak for de venlige ord.

@ Jens : Jeg fattede mig i korthed, V og K er selvfølgelig mange ting som jeg dog alt i alt foretrækker for S, SF R (Enhl.)

Universalgeni

Posted: 26 april 2009 - 23:07 - Svar

Når muslimer stemmer rødt, er det fordi, det er et pålæg fra imamer. Jeg poster dokumentation i en post nedenunder, for spamfilteret æder det nok – det er link. Den norske artikel har oplysningen i bunden af teksten.

(Yes, long time no see…..?)

JensH

Posted: 26 april 2009 - 23:20 - Svar

@Steen

“V og K er selvfølgelig mange ting som jeg dog alt i alt foretrækker for S, SF R (Enhl.)”

Det er til enhver tid at fortrække VKO frem for det sammenrend af indebrændte socialister og forsmåede kulturradikale. Men jeg føler ikke ikke længere nogen politisk entusiasme omkring VKO-‘projektet. Nu skyldes min støtte udelukkende, at alternativet er meget, meget værre. Det var ikke som da Fogh kaldte ‘kulturkamp’ mod det herskende kulturradikale parnas. Det var noget helt nyt at det borgerlige Danmark ligefrem turde udfordre den herskende socialistiske/kulturradikale menings-elite, der så længe jeg kan huske havde haft monopol på at definere hvilke holdninger der var ‘god tone’, og hvilke holdninger der var udtryk for ‘højre-ekstremisme’.

Poul Schlüter havde i 1980’erne blot koncentreret sig om den økonomiske genopretning, og overladt værdipolitiken til den herskende centrum-venstre-elite, måske også i erkendelse af, at hn på disse områder havde et flertal imod sig i Folketinget, (Rad, Soc, SF og VS). De sidste år af Schlüters tid var hans regering faktisk bare tilfredse med at administrere, og skulel absolut ikke nyde noget af ‘borgerlige offensiver’. Det forekommer mig lidt, at VK regeringen er kommet lidt ind i denne ‘bare-glade-for-at-være-i-regering-og-administrere’-fase. Men vi må jo se hvad Lars Løkke Rasmussen har i ærmet når han har fået ‘konsolideret’ sig i statsministerstolen. Regeringen trænger ihvertfal til en ‘re-vitalisering’.

Anonum

Posted: 26 april 2009 - 23:48 - Svar

Tusind tak for det fede link til Basra, det er gemt for evigt.

Thomas Bolding Hansen

Posted: 27 april 2009 - 01:17 - Svar

Offtopic:

Jeg har startet et projekt – Den sorte bog om Islamisk Imperialisme.

Fordi jeg er træt af at diskutere frem og tilbage omkring Islams blodige fortid og det forhold at radikal Islam er ikke noget nyt fænomen.

Bidrag er velkomne, højst velkomne, med litteraturhenvisning, og det gælder alt fra hærgen i middelhavsregionen og Balkan, Anatolien, massakrer på vej til Wien og Indien.

Jeg forestiller mig at på et tidspunkt, at give denne sorte bog sin helt egen blog, som andre bloggere gernem må linke til. Og hvor andre bloggere naturligvis også kan få skriveadgang, hvis det skulle ønskes.
På sigt kan det oversættes til en engelsk version.

http://logisksnit.blogspot.com/2009/04/den-sorte-bog-om-islamisk-imper ialisme.html

HelgeD-H

Posted: 27 april 2009 - 06:32 - Svar

@Thomas Bolding Hansen.
-Hvad med Glistrups dokumentationsmateriale ? Blandt Glistrups efterladte papirer
havde Glistrup skrevet noget med 9.000 sider dokumentation om muslimernes
ugerninger, og forbrydelser mod menneskeheden.
Man kan også finde dokumenteret kilde-materiale og facts fra “Den Danske Forening”. F.eks. islamernes fremmarch langs Silkevejen fra omkring år 638 AD
til år 750 AD. Den Persiske Konge Yesdegerd faldt i kamp mod Jihadkrigerne.
Og da Jihadkrigerne på erobringstogtet nåede til Indus floddeltaet
blev tilfangetagne Maharajaer aflivet ved at en elefantfod skulle mase Maharajaernes hoveder. Dette er noget man kan se illustreret i denne tegneserie : Walthery : “Natascha og den gale Maharajah”.
Historien kan gentage sig med muslimernes optrappede grusomhed om nogle år frem i tiden.

JensH

Posted: 27 april 2009 - 08:27 - Svar

At Nicolai Sennels har fuldstændig ret i sin analyse af den totalt fejlslagne ‘integration’ kommer der meget aktuelt et klart eksempel på i dag. En undersøgelse, som Capacent har lavet for Danmarks Radio, viser at et klart flertal af herboende muslimer ønsker et forbud mod religionskritik:

http://www.180grader.dk/nyheder/Flertal_af_muslimer_vil_forbyde_religi onskritik.php

“De Konservatives integrationsordfører, Helle Sjelle, er rystet over resultatet”

Den lader vi lige stå et øjeblik!!! Hvorefter vi så går videre og forudsiger, at Helle Sjelle om nogle dage, når denne undersøgelse er gledet i baggrunden, igen vil synge med på den falske melodi om “at det går bedre med integrationen”. En ting er centrum-venstres totale virkeligheds-fornægtelse, men mindst lige så skadelig for landet er de borgerliges pænhed og berøringsangst.

Janne

Posted: 27 april 2009 - 08:55 - Svar

Både SF og socialdemokraterne fremstår mere og mere som islam-konservative partier. (Tænk bare på den skoleleder socialdemokraterne stiller op i Odense). Det kan derfor ikke undre at så mange islam tilhængere stemmer på de to partier. Her stortrives religiøs konservatisme. Og se hvordan det går i det københavnske. Vores gamle hovedstad plastres desværre til med islamiske tabuer, forbud og påbud. Det islam-konservative ses bl.a. ved at SF og resten på ’venstrefløjen’ går ind for halal regulering af mad i offentlige institutioner og accepterer religiøse kønsuniformer til kvinder ansat i det offentlige og under SF’s landsmøde her i weekenden så vi at SF heller ikke tør at vise hele det danske flag. Kun en rød og hvid kollage. Man skulle jo nødigt støde nogen… men dermed støder SF netop nogen og noget fra sig…f.eks. vores kulturs og histories flag og så er der desuden profet muhammed underdanigheden (tegneforbud og dæmonisering af ytringsfrihed etc.) på dele af venstrefløjen som skurer fælt i et par moderne, frihedselskende og sekulære øren.

Jeg har det som steen: ”Jeg fattede mig i korthed, V og K er selvfølgelig mange ting som jeg dog alt i alt foretrækker for S, SF R (Enhl.)” – Den røde del af det politiske spektrum er – som jeg har nævnt – alt for islam-konservativ, hvilket gør at den borgerlige fløj fremstår forfriskende frisindet, tolerant og moderne.

Der er dog undtagelser. I går læste jeg en fantastisk hele to siders artikel i Politiken om Tage Voss, som vist nok er gammel kommunist, hvilket jeg ikke bryder mig om, men han er en gammel gæv gut der åbenbart ikke lader sig forføre af religiøs pludder og sundhedisme. Den (kun fysisk) gamle 90-årige mand er et dejligt forfriskende og moderne menneske at stifte bekendtskab med. Hans storhedstid var før jeg begyndte at interessere mig for samfundsforhold og politik, men en del af det han siger i dag, kan jeg godt bruge, bl.a. hans liberale holdning til nydelsesmidler inkl. cigaretter og så har han så vidt det fremgår af artiklen været med til at hjælpe jøder til Sverige, hvilket jeg sætter stor pris på. I skulle prøve at finde artiklen. Den er bare skrevet så godt at noget af det der handler om Tage Voss kommer til at stå lidt i baggrunden. Journalister kan være så fabelagtige skribenter, at de kommer til at skygge for det de skriver og gerne vil fortælle om. Men det er et lille ’minus’ som gerne tages med her. Det skal siges at jeg ikke ved meget mere om Tage Voss end det, der stod i artiklen, så jeg tager selvfølgelig forbehold og forholder mig kun til den artikel som jeg har omtalt, når det gælder Tage Voss.

Janne

Posted: 27 april 2009 - 09:01 - Svar

JensH

I koranen findes en hel del religionskritik (af anderledes og ikke-troendes overbevisninger) og så må vi formode at det også skal forbydes…

JensH

Posted: 27 april 2009 - 09:02 - Svar

@Janne

Nej, når muslimer ønsker ‘forbud mod religionskritik’, så skal det oversættes til ‘forbud mod kritik af islam’.

intel

Posted: 27 april 2009 - 09:19 - Svar

@ Janne

Koranen er ekstremt religionskritisk. Koranen er en kritik af alt, hvad kristne (og jøder) har teologisk kært.

Muslimer ønsker derfor ikke et forbud mod religionskritik. Muslimer ønsker et forbud mod kritik af islam. Kritik af alle andre religioner ønsker de ikke forbud imod.

li

Posted: 27 april 2009 - 11:36 - Svar

Nå, men hvis de zombi hjernedøde tilhængere af destruktions idelogien iSLAM ikke vil have kritik, nuvel, så må vi jo bare grine af dem og deres primitive latterlige koran-adfærd.
Med et stort grin spørge dem om de stadig tror jorden er flad, for skodbogen koranen er jo allahs sande uforandrelige ord,ik?
Jo,der er nok af latterlige ting, de godtroende muslimer kan spørges om. Faktisk er koranen en stor tragisk/komisk bog.
Alle bliver glade

Johansen

Posted: 27 april 2009 - 11:41 - Svar

JensH

Ja, regeringen trænger i den grad til at revitalisere kulturkampen. Og det skulle gerne smitte af på lokalpolitikken.

I Odense er de konservative ude på et skråplan.
De støtter modermålsbaseret undervisning i folkeskolen, forsvarer en offentligt finansieret ramadanfest og går til fredagsbøn i islamisk trossamfunds moské. Forstå det, hvem der kan.

PeterK

Posted: 27 april 2009 - 12:24 - Svar

Thomas Bolding Hansen,

Foreningen Dansk Kultur har også udgivet en række bøger der dokumenterer islams fremfærd gennem tiderne, du kan sikker finde inspiration og yderligere oplysninger der..

JensH

Posted: 27 april 2009 - 12:28 - Svar

@Johansen

Odense får jo næsten Ritts København til at fremstå som en fornuftig og veldrevet kommune. Hvad siger de ‘almindelige’ Odense-borgere til at deres by er ved at blive omdannet til del af kalifatet?? Vi mangler jo bare at Jan Boye udnævner Riyadh til venskabsby!!!

LFPC

Posted: 27 april 2009 - 12:37 - Svar

Thomas Bolding Hansen:

Andrew Bostoms blog er en vigtig ressource til det historiske:

http://www.andrewbostom.org/blog/

ole burde

Posted: 27 april 2009 - 20:49 - Svar

Johansen :
“Forstaa det hvem der kan” — Det er faktisk ikke saa svaert . De fleste af ” de nyttige idioter” tror mer eller mindre paa , at de er paa “englenes side”. Multikulturalismen er en PSEUDORELIGION ,kristendommens uaegte afkom. Set ojektvt/udefra er multikulten et haabloest makvaerk af selvmodstridende dogmer, men set INDEFRA er medlemsskab i multikulten naturligvis den eneste maade et FLOKDYR kan foele et legitimt tilhoerselsforhold til kongerigets dominerende tankespind.
Maaske har det noget at goere med den maade boernehaverne fremelsker gruppementalitet ??

Universalgeni

Posted: 28 april 2009 - 14:20 - Svar

Steen, luk lige min kommentar ud af spamfilteret. Det ligger dokumentationen for, hvorfor muslimer stemmer rødt.

LFPC

Posted: 28 april 2009 - 14:52 - Svar

Hm, jeg kan ikke finde den der. Kunne jeg bede dig gensende den?

Universalgeni

Posted: 28 april 2009 - 18:09 - Svar

Så er kommentaren sendt ige. Og den ligger endnu engang i spamfilteret. 😀

Leave a Comment