30
apr
Seneste opdatering: 4/10-09 kl. 1654
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

– Det kan være, at dem, der er spurgt, har en anden opfattelse end det, man har her i landet af, hvad der er terror. Det kan være, de ikke synes, det er terror, men befrielseskamp, siger han til Radioavisen.”Terrorforsker Jørges Staun, DIIS, DR: Kun 82 procent af muslimerne tager klar afstand fra terror

“Danmark har selv fortjent det, hvis det blir udsat for terror. Jeg mener, at Danmark selv er skyld i terror. Det startede med Muhammedkrisen og muslimer glemmer aldrig. Når de først har fundet ud af land er racistisk, så kan de bare ikke slippe  det.” Leila, Radioavisen, fra min 3:00.

Jeg så i går denne dokumentar fra Erste Deutsche Fernsehen marts i år. Tysklands største terrorjagt nogensinde. De tre, heraf to konvertitter fra Multikultur Center i Ulm, havde i 2007  samlet sprængkraft svarende til 100 gange den, der blev anvendt i London 2005. Ved anholdelsen var tyske muslimer  i fornægtelse, det måtte være forfølgelse og bagttalelse fra den tyske stats side. Hvad var nu dette? Terror, muslimsk befrielsesteologi eller en konspiration fra en strukturel, racistisk tysk stats side ? Hvordan mener DIIS at tyske muslimer opfatter det ? Eller måske rettere, hvorfor reagerede de sådan?  Video, utekstet på tysk i fem dele. (Sagen pågår i disse uger og er fuld af interessante detaljer, hvis man altså ikke lige mener, at main stream media er ét stort komplot mod Islam, og skal have pålagt en anstændighedsklausul: Terroristen erhielten aus Islamabad Ultimatum für die Anschläge, “Sauerland cell” trial opens in Duesseldorf.)  USA har netop idag domfældt tre muslimer livstid og 30 år for terrorplot. Amerikanerne er nok “selv skyld i det”, som radioavisens tyrkiske Leila ville sige. Måske DR sideløbende  med deres serie “Din muslimske nabo” skulle udgive en håndbog, der nærmere specificerer, hvordan man skal opføre sig for at undlade at pådrage  sig muslimsk vold. Det er jo ikke sikkert at Politikens opskrift er 100 % skudsikker.

Jalving anmelder Pittelkows erindringer

Mit liv som dansker indeholder andet og mere end venstrefløjens forlis. Også Socialdemokratiets nedtur, under Anker, Auken og Nyrup, beskrives. Det er et studie i langsomt selvmord, som indtræder, fordi partiet i årevis overser, hvor befolkningens sympatier og antipatier drejer hen under indtryk af massiv indvandring, EU-moralisme og et epidemisk højt skattetryk. En dansker ved navn Ralf, Sappho.

Carsten Agger trækker fascismekortet

Af  LARSHEDEGAARD, FORMAND FOR TRYKKEFRIHEDSSELSKABET

OPSKRIFTEN ER enkel: Har man først beskyldt nogen for at være fascist, behøver man ikke lytte til, hvad de har at sige, og hvis nogen gør det, må de selv være fascister.Carsten Aggers kommentar 23.4. afspejler til fulde niveauet i den danske debat. JEG FLIRTER MED ekstremister, dvs. fascister, fremgår det, og for at ingen af Politikens læsere skal være i tvivl, er indlægget forsynet med en tegning, der viser, at Trykkefrihedsselskabet, som jeg er formand for, er nazister.

Tegneren kender mig fra min tid som chefredaktør på Information, og det er nok der, han har bemærket min forkærlighed for Adolf Hitler, kz-lejre og medicinske eksperimenter på små jødiske børn. Bortset fra det har Carsten Agger jo ret: Trykkefrihedsselskabet flirter med allehånde personer og bevægelser.

Sidste år havde vi besøg af en gruppe kinesiske eksilintellektuelle, der ikke havde meget tilovers for regimet i Peking.

Deriblandt et par tilhængere af Falun Gong – uden at det dog gav anledning til betragtninger om, at vi flirtede med eksotiske religiøse bevægelser.

VI HAR OGSÅ inviteret og haft besøg af Hans Jørgen Bonnichsen, Jørgen Bæk Simonsen og Tøger Seidenfaden (som desværre forlod mødet tidligere, end vi havde håbet).

Alligevel er der ikke en sjæl, der har beskyldt os for utilbørligt tætte forbindelser med de herrer. 2. maj holder vi konference med tre russiske intellektuelle, der vil give deres bud på ytringsfrihedens vilkår i Putins Rusland. Måske er der en af dem, hvis moster har kendt en fascist. Det har vi slet ikke undersøgt.

Agger skal være hjerteligt velkommen til mødet.

Det var han for resten også til vores møde med Filip Dewinter og Frank Vanhecke fra Vlaams Belang, men så vidt jeg ved, var han der ikke trods sin store interesse for belgisk historie.Det er jo ærgerligt, for så havde han haft lejlighed til at få sine spørgsmål til de indbudte besvaret.

Imodsætning til Carsten Agger er jeg ikke ekspert i belgisk historie, og i stedet for at skrive en historisk udredning nøjedes jeg derfor med at poste et kortfattet journalistisk referat af, hvad de to indledere have sagt på sappho. dk.

Her har vi også anbragt videooptagelser af de to taler i deres helhed.JEG GAV MIT referat overskriften ‘ En øjenåbner’, og jeg må indrømme, at det gibbede i mig, da belgierne afspillede en video, der viste, hvordan vallonsk politi 11. september 2007 overfaldt en fredelig demonstration i Bruxelles. Og da Dewinter og Vanhecke fortalte om de særprægede metoder, hvormed den belgiske statsmagt i mange år har prøvet at knægte Vlaams Belang og stække partiledernes ytringsfrihed.

Men ifølge Agger består VB, der opnår en fjerdedel af stemmerne i Flandern, jo af fascister – derfor skal de ikke have ytringsfrihed, men tæsk.

Og enhver, der giver dem en talerstol, må følgelig selv være Hitlertilhænger og gå ind for etniske udrensninger. Desværre er der ikke plads til, at jeg her kommer ind på 179 års belgisk sprogog skolehistorie.

MEN KORT FORTALT: Indtil 1930 kunne ingen hollandsksproget elev over 12 modtage undervisning på sit modersmål, bortset fra perioden under den første tyske besættelse 1914-1918.

Og hvad angår VB’s påståede krav om »etnisk udrensning« i Bruxelles’ forstæder, så har VB krævet, at de vallonske til-flyttere til dette oprindeligt flamsktalende område skulle lære at tale flamsk.Det er næsten ligesom i Danmark, der jo også forlanger, at tilflyttere lærer dansk.

Hvis Politiken gerne vil have en længere udredning om Belgiens komplicerede nationalitetshistorie siden 1830, skriver jeg gerne om Kronik om emnet.Jeg har nemlig læst et par bøger om det.

Politiken, 30.04.2009

(Per Marquard Otzens  tegning, som der  henvises til, viser Vlaams Belang i en gynge som Lars Hedegaard skubber til. Gynger er ophængt i Adolf Hitlers udstrakte højre arm. Snaphanen)

dewinther-108-1


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Thomas Bolding Hansen

Posted: 30 april 2009 - 18:56 - Svar

Moderaterne og SD i Malmøs byråd foreslår udgangforbud for de unge under 18 efter klokken 21.

http://www.berlingske.dk/article/20090430/verden/90430121/

Janne

Posted: 1 maj 2009 - 07:37 - Svar

Man kan være uenig eller enig med Lars Hedegaard og Trykkefrihedsselskabet, men det er da evident at selskabet og Hedegaard peger på nogle meget principielle problemer og tematikker vedrørende ytringsfrihed i vores samtid – både nationalt og internationalt. Mærkeligt at Politiken og ligesindede ikke vil prøve at forholde sig til det, men i stedet for agerer automat pilot-agtigt. Ærgerligt.

Carsten D

Posted: 1 maj 2009 - 08:42 - Svar

@Janne

Jalving har en fin klumme i JP dags dato, hvor han kommer ind på det samme som du påpeger.

”Man må prøve at leve”
http://jp.dk/morgenavisen/meninger/article1679670.ece

steen

Posted: 1 maj 2009 - 09:12 - Svar

@Carsten – tak, det er fremragende! Politiken er en provinsiel ynk.

Janne

Posted: 1 maj 2009 - 09:16 - Svar

Carsten

Det kan umiddelbart godt undre at dele af centrum-venstre giver religion (islam) sådan en almagt. Det har undret mig længe. Det ligner slet ikke centrum-venstre at sætte religion og religiøse dogmer op på så høj en piedestal. Men efterhånden kan vi se at det giver og har givet centrum-venstre visse fordele at sætte islam og Muhammed op på en (udemokratisk) piedestal.

Vi kan nu se at det er muligt at bruge religion og religiøse dogmer og religiøse figurer politisk. Og det gør særligt venstrefløjen lige nu. Muhammed er trådt i Maos sted for dele af venstrefløjen som er gået hen og er blevet islam-konservative. De islamiske tabuer, forbud og påbud passer dele af venstrefløjen meget godt, for hvis alle a priori skal respektere dem, så er der et bekvemt og behageligt helle for bestemte holdninger og handlinger – som ikke er til debat.

Alle der ikke respektere disse holdninger og handlinger og religiøse tabuer kan man så kalde for islamofobiske eller behandle råddent som det er sket med f.eks. Kurt Westergaard, Redeker, Wilders og Hirsi Ali etc.

Profeter må ned af den politiske piedestal som Mao kom det. Alt skal kunne diskuteres på demokratisk vis – også religion og religiøse dogmer, forbud og påbud.

Steen

Haha.. ’forhudsforsnævrede verdensbillede’. Meget malende udtryk. Den var go’. Politiken og segment må så at sige se at få hovedet ud af busken… oplyses – finde frem til oplysningstidens værdier og frigørelse.

Janne

Posted: 1 maj 2009 - 09:43 - Svar

Desuden…

Det forekommer mig at dele af venstrefløjen agerer inhumant som islamister i og med at de ikke reagerer på at flere og flere mennesker trues og chikaneres for at sige sin mening (f.eks. Westergaard, Redeker, Hirsi Ali, Wilders etc.), men de reagerer prompte hvis bestemte profeter og religiøse tabuer, forbud og påbud kritiseres. Vi ser at store dele af venstrefløjen hypper hijabs og niqab og halal dogmer i stedet for mennesker.

li

Posted: 1 maj 2009 - 09:43 - Svar

@ Carsten D
Tak for linket.
Jeg er 100% enig med Jalving, dejligt der findes et dansk mandfolk der kan tale dhimmi kryblingene midt imod og så med så overbevisende dokumenteret beviser, fremfor de bange dhimmi kryblinges udokumenterede ‘følerier’ , de må med tiden få en dårlig smag i munden over deres ‘følelsesløse’ iSLAM underkastelse, der udsætter deres medmennesker for stening til døden og forståelse for terrorister der springer uskyldige civile borgere i luften.

Janne

Posted: 1 maj 2009 - 09:59 - Svar

Meget apropos:

“Islamister vil kun lytte til religiøse argumenter”

h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/322398:Debat–Islamister-vil-kun- lytte-til-religioese-argumenter

Dele af venstrefløjen er blevet for tilbøjelig til at lytte for meget til religiøse argumenter og sætte fornuft, kritisk sans og saglighed i skammekrogen.

mackety

Posted: 1 maj 2009 - 16:04 - Svar

Hvis Agger ikke kan lide Trykkefrihedsselskabet, så er det på tide, at jeg melder mig ind i trykkefrihedsselskabet, for en bedre anbefaling end Aggers modvilje, kan næppe tænkes.

Thomas Bolding Hansen

Posted: 1 maj 2009 - 18:41 - Svar

Jeg har forsøgt at melde mig ind, ved at sende en email, men fik aldrig svar 🙁

Peter Buch

Posted: 1 maj 2009 - 19:04 - Svar

Det koster 400 kr.
http://www.trykkefrihed.dk/bliv-medlem.htm

Du kan gratis betragte dig som medlem af Selskabet til Indførelse af Ytringsfrihed i Danmark og Resten af Verden, hvis hovedpunkter er fjernelse af blasfemi- og racismeparagraffen i Danmark.

Leave a Comment