9
maj
Seneste opdatering: 9/5-09 kl. 1621
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Pind: Politiet er bange, Aktivister vil gøre byen til en kampzone.Politiet lod autonome hærge. “Aktivister” ?  Hyskenstræde og Klosterstræde efter i nat. (fotos © Snaphanen, klik f. helskærm)

hyskenstrc3a6de-021

hyskenstrc3a6de-046

hyskenstrc3a6de-015

hyskenstrc3a6de-007

hyskenstrc3a6de-030

hyskenstrc3a6de-0381

hyskenstrc3a6de-028-1

hyskenstrc3a6de-022

hyskenstrc3a6de-011

hyskenstrc3a6de-031

hyskenstrc3a6de-037


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


peter hanghøj

Posted: 9 maj 2009 - 15:47 - Svar

Politiken.dk stiller spørgsmålet ” Hvad synes du om natten aktion?” til sine læsere.
Næsten endnu mere uhyggeligt end selve begivenheden…Alene eufemismen “aktion”

Henrik R Clausen

Posted: 9 maj 2009 - 16:02 - Svar

Kommentarer er vist overflødige…

steen

Posted: 9 maj 2009 - 16:13 - Svar

joh, Henrik. Jeg holder mig også til “don´t say it, show it”. fotografer skal holde deres kæft 🙂

Janne

Posted: 9 maj 2009 - 18:12 - Svar

Hvorfor så overrasket? Hvis I kører en tur gennem det danske landskab i tog og passerer mange banegårde, så ser de da allerede ud som på oven viste fotos. Mange biblioteker og skoler har også flirtet med graffiti og det har mange byer også, hvor der laves et område til graffiti – i tunneller, på husgavle osv. At der nu også males i det indre Københavns gader kan vel ikke overraske. Hvis I tager forbi Kødbyen i København så ligner hele området også oven viste fotos. Hvordan skal autonome vide at de ikke må male i det indre København, når de må male stort set alle andre steder? Mange graffiti malere får oven i købet penge for at male for kommuner og private…

Det var helt surrealistisk at se TV-avisen på DR og TV2 her til aften, hvor værterne med store rynkede bryn gik efter politiets passivitet i stedet for at gå efter dem der havde malet graffiti og brændt containere af samt ødelagt butikker. Hærværksmændene og –kvinderne blev igen og igen blot kaldt for ‘unge’.

Ciska

Posted: 9 maj 2009 - 19:18 - Svar

Det var genialt at politiet forholdt sig passivt. Vi har nu gentagne gange set, at når politiet har anholdt disse venstrefacistiske voldsbøller (“unge”), så bliver de løsladt næste dag. Derefter ser vi mødre mod politivold, Elmquist, Eva Smith m.fl tone frem på skærmen og bedyre deres uskyld, hvorefter de bliver tildelt 800.000 kr i erstatning. Forstår godt politiet har fået nok.
Det værste er dog at ligemeget hvad politiet gør, så er det aldrig godt nok.

Ciska

Posted: 9 maj 2009 - 19:20 - Svar

Troede ellers det skulle være slut med disse optøjer. Var det ikke det den røde blok i København lovede borgerne, da de forærede disse søde rare ‘unge’ mennesker et nyt ungdomshus. Håber vælgerne husker det her til efteråret.

Lars Otto Kristensen

Posted: 9 maj 2009 - 19:24 - Svar

Naar politiet ikke kan eller vil klare den smule pøbeloptøjer, som de burde have kunnet forudse, hvordan skal det saa gaa, naar det gigantiske politiske prestigeprojekt, klimakonferencen, skal afvikles i december.
Der skal bruges 7200 politifolk i København, mens det staar paa, og forinden skal de øve og bagefter afspadsere.
7200, det er da mange, sikken tryghed?
Næppe. De skal bruges til at passe paa de utallige meget meget betydningsfulde politikere, der vil fylde byens gader, hoteller, restauranter, natklubber………… Mange af dem – de fleste? – har af nærliggende grunde brug for masser af beskyttelse, det har de allerede hvor de kommer fra!
Det er politikernes forræderi mod jævne danskers daglige sikkerhed.
Eneste lyspunkt bliver, at det bliver næsten umuligt at faa en fartbøde.

Slyrgraff

Posted: 9 maj 2009 - 19:36 - Svar

Jeg har læst, at der forventes helt op til 30.000 facister, kommunister,islamister, autonome, unge, og andet godtfolk til den stundende konference. 72oo betjente, det bliver morsomt!

HelgeD-H

Posted: 9 maj 2009 - 20:39 - Svar

Udstillelsen af Dansk Politi’s magtesløshed har vel den følge, at det skal påkalde
et politi som kan bruge skrappere magtanvendelse -Eurogendfor.

Vivi Andersen

Posted: 9 maj 2009 - 20:50 - Svar

Er dette politi, Eurogendfor på plads, jamen så skal det da bare hentes herop !

Hvorfor skal byen smadres, folk have deres ejendomme, biler, cykler osv. ødelagt hver gang disse unge finder på at gå bananas ?

Men det er måske ikke sådan noget denne politistyrke skal anvendes til, men mod almindelige europæere der har fået nok af EU og dets projekter – og som vil demonstrere at det er hvad de har ?

Robin_Shadowes

Posted: 9 maj 2009 - 23:34 - Svar

Steen, hoppas du inte har nåt emot om jag lånar denna sida till Exilen. Som du förmodligen vet så har vi ju vår egen klotterfantast där, Antisvensk.

steen

Posted: 9 maj 2009 - 23:42 - Svar

Bara kör på, Robin, men kom ihåg http://www.uriasposten.net/?p=6810. Och tackar som frågar.

PerH

Posted: 10 maj 2009 - 08:46 - Svar

@Ciska
Helt enig.
Politiet har faktisk ikke gjort andet end at efterleve venstrefløjens vedkendte – og må det formodes den borgerlige regerings stiltiende accept af den gældende
humanistiske retspolitik.
Hvvis politiet greb ind, ville det jo hedde sig, at det var politivold og en overtrædelse af menneskerettighederne, at nogle unge kom til at opleve lidt
ubehag. Politiets fremfærd er humanisme drevet til dens logiske konklusion. Selv hærværksmænds liv og førlighed er vigtigere end døde ting, vil venstrefløjen
jo sige, hvorfor det er bedre at lade de unge hygge sig end at udsætte dem for unødig brutalitet.
Jeg håber, at flertallet af dem, som fik ødelagt deres biler så og sige føler de har fået humanistisk valutta for deres politiske valg. Ellers må det sociale
eksperiment jo gentage sig igen og igen. Politiet har kun handlet i overensstemmelse med de humanistiske førsteordenspræferencer, som et flertal godtager
som moralske målestok. Ønsker flertallet, at politiet skal prioritere lov og orden, men ikke at vandalerne skal betale prisen, har de kun sig selv at takke
for resultatet. Politiske valg og humanistisk selvbehagelighed er aldrig gratis.
Eller sagt på en anden måde: There aint no such thing as a free lunch.

Carina

Posted: 10 maj 2009 - 08:59 - Svar

Hvor er det bevist at det er unge fra venstrefløjen, og overhovedet unge fra miljøet omkring ungdomshuset? Den video jeg kan finde derfra ligner bestemt ikke noget fra det miljø.
Jeg er ked af at skuffe jer, men nogle gange er det smart at åbne øjnene og kigge på fakta, før man dømmer en gruppe.

Jeg synes det er en fuldstændig uacceptabel opførsel at smadre byen på den måde, lige gyldigt hvad man vil opnå, om man har et mål, eller bare vil feste. Så er det på ingen måde en ordentlig måde at gøre det på.

Men jeg har også lært at man er ‘uskyldig til det modsatte er bevist’, men som en der har brugt meget tid i miljøet omrking ungdomshuset føler jeg mig ‘skyldig til det modsatte er bevist’.

Jeg befinder mig ikke i Danmark i øjeblikket, men jeg ved at hvis jeg tog en tur ned gennem København ville rigtig store dele af befolkningen se skævt til mig.
Alle bliver skåret over en kam. Jeg har aldrig rørt en spray flaske (I grafiti henseende), brosten eller flasker. Men alligevel er det okay at svine mig til på gaden, for jeg kunne jo have fundet på det.

hans olo

Posted: 10 maj 2009 - 15:20 - Svar

@ Carina

Sludder.

Emeritus

Posted: 10 maj 2009 - 18:25 - Svar

Til tråden.

Man kan også anskue politiets manglende indgriben som en mere elegant og subtil konversationsform med de autonome end tidligere. Politiet antyder selv den forklaring.

Som udgangspunkt antager jeg, at der er tale om autonome unge, og at disse unge i stort tal er de autonome GAMLES afkom. Der er i mine øjne tale om en fuldt acceptabel oplæring i klassisk revolutionær tradition fra en generation til den næste.

Det er også en diskussion med ordensmagten som er det synlige bevis på uretfærdigheden og uniformerede forsvarere af de rige røvhuller i samfundet.

Men hvad var det nu lige, de autonome ville bevise i Hyskenstræde, som de ikke kunne få opfyldt?

Hvad er det for åbne døre i samfundet, de bliver ved at sparke ind?

Hvilket samfund er det, de ønsker indført, og som er bedre.

Hvad har de tænkt sig at sætte i stedet for hadet til de ødelagte historiske værdier og tabet af kulturel kvalitet. Hvad vil de sætte i stedet for den foragtelige civilisation, de angriber så hadefuldt?

Hvor var deres FJENDE den nat i Hyskenstræde? – Hvem sloges de med? – Der var jo INGEN i Hyskenstræde!

De autonome angreb døde ting, som ikke med nogen ret kan beskyldes for at være ansvarlige for noget som helst

Hvem er da urimelige her? Samfundet? – Butikkerne? – Hyskenstræde? – Politiet?

Eller er det de autonome selv? Hvem er det, som virkelig er voldsomt usympatiske set i forhold til resten af et ubestridt godt samfund, hvis man sammenligner med resten af Verden?

Jeg anser politiets passivitet for både at være usædvanlig og at være en usædvanligt begavet kommentar til nogle ualmindeligt dumme svins hærgen.

Jeg deler slet ikke kritikken af politiets natlige valg. Javel, de modbydelige optrin gik ud over andre menneskers ejendom. Hyskenstrædes Historiske huse tog skade. Men politiet bliver automatisk rakket ned og hængt ud i medierne, uanset hvad de gør.
Så logisk set kan det være lige meget, om de griber ind eller ej.
Det, de faktisk lod være med at gøre i Hyskenstræde var i virkeligheden taktisk fremragende i den forstand, at manglen på reaktion udstillede vor fælles FJENDE, ungdomsterroristen som værende helt igennem urimelig og det på en måde, som alle uden videre kunne erkyndige sig om gennem kameralinserne.

De autonome opførte sig som ustyrlig pøbel og afslørede sig kun et hanefjed væk fra den terror, som RAF i halvfjerdserne og muslimske ekstremister i årevis har praktiseret. Ideologisk er der næppe heller den store forskel, hvis man lige ser bort fra det religiøse element og det historiske perspektiv.

Ingen overhovedet tævede løs på de stakkels forfulgte atonomes uskyld i Hyskenstræde. De autonome var alene om at tæve uskylden. Ingen uretfærdighed var til stede på de autonomes side, som de kan fremføre i retssalene bagefter. Høyer og Elmqvist står med tomme sagsmapper.

Det eneste, de autonome opnåede, var ødelæggelse for ødelæggelsens skyld. Formålet viste sig at være, hvad det var, provokation gennem hærværk – Det eneste, som hang i luften, var: Vi vil Fande’me’ slås mod NOGET – DET, vi hader. Kom så og slås og bevis vort had.

Større dumhed skal man lede efter. De autonome gik lige i fælden, og enhver, der gider forstå det, kan se det.

De autonome har simpelthen intet at kæmpe for i dette land. Det er deres tragedie. De burde melde sig til FARC, lysende sti, hvadsomhelst, dø for en ærlig sag i stedet for en uærlig og gøre det sammen med deres had meget langt herfra, i stedet for som nu at leve for uærlige sager, som kun gør dem frustrerede og utilpassede. Her har de og deres autonome forældres malplacerede had ingen steder hjemme.

Med venlig hilsen

Robin_Shadowes

Posted: 11 maj 2009 - 00:10 - Svar

Steen: Tack, visste inte att den kom därifrån men ibland är det kul att retas med Antisvensk. Han verkar inte ha alla indianerna i kanoten men i dessa dagar finns det väl många som inte har det.

Carina

Posted: 11 maj 2009 - 09:02 - Svar

@ Hans Olo.
Det var en meget begavet velformuleret og velargumenteret kommentar.
Her var en mulighed for rent faktisk at se tingene fra forskellige vinkler, men i stedet vælger du, som de fleste andre, at lukke øjnene. Det er virkelig modent.

Peter Buch

Posted: 11 maj 2009 - 09:41 - Svar

Mandskab og udstyr skal naturligvis kunne bruges når det skønnes fordelagtigt. At få dokumenteret hvem der gjorde hvad, håber jeg, der var personer der fik organiseret så de skyldige senere kan arresteres eller konfronteres med krav om erstatning, når nu det ikke skete nær gerningsstedet.
Er det tekniske udstyr avanceret nok til natfotografering, hvad det naturligvis bør være i situationer som den aktuelle, skulle der såfremt der ikke er tale om ens maskerede uniformerede personer af samme statur lig kloner vel øvede i ens bevægelser, intet stort problem være med hensyn til korrekt sikker identificering.

intel

Posted: 11 maj 2009 - 10:28 - Svar

@Carina

Du kan da ikke med rette forvente, at din apologi fortjener et seriøst svar.

Emeritus

Posted: 11 maj 2009 - 12:25 - Svar

Korrektion:

Endnu engang må jeg erkende, at jeg ved kritisk efterkontrol kan se, at jeg af og til mener noget helt andet, end mine formuleringer kan opfattes som.
Jeg skrev:
‘…Der er i mine øjne tale om en fuldt acceptabel oplæring i klassisk revolutionær tradition fra en generation til den næste…’

Du godeste. Min tanke var: ‘…Der er i mine øjne tale om, at den yderste venstrefløj anser det for fuldt ud acceptabelt at sikre en oplæring i klassisk revolutionær voldstradition fra ældregenerationen til den næste…’

Jeg anser en sådan tradition for syg og uden mening i et samfund som det danske. Nu viser det sig efterfølgende, at politiet synes at have haft mere end en god grund til ikke at gribe ind.

Politiet kommer efter sigende med en forklaring på balladen og den manglende indgriben i dag. Billederne viser, at politiet var ret talstærkt til stede. Men hvis ‘festen’ er støttet kommunalt, er ansvaret vel kommunens. Kan man blande sig i sin arbejdsgivers dispositioner? Uanset hvad der nu lå bag, gik politiet ikke i voldsfælden, men det gjorde de autonome, som blev klædt helt af. Skete der større skade den aften, end der ville, hvis politiet havde grebet ind? – Næppe. Hvad drejer sagen sig så om? At rette smed for bager.

Med venlig hilsen

JK

Posted: 11 maj 2009 - 13:47 - Svar

@intel:

Jo, det kan hun da vel godt. I tør jo tilsyneladende ikke forholde jer til Carinas kritik, men efteraber de medier, I hader, når de skriver noget I ikke tror på. Men tilsyneladende ikke kan vente med at føre til sandhedsvidne, når de skriver noget, der passer ind i jeres forudindtagede holdninger.

Personligt befandt jeg mig på Dortheavej 61, hvor der i den grad var fyldt op med ‘autonome,’ faktisk flere hundrede, som nød aftenens koncert. Så jeg har svært ved at tro, at det skulle være specielt ‘autonome’ personager, der stod for hærværket i Hyskenstræde. Eller at det for den sags skyld skulle være folk omkring huset derude i NV, når nu de var derude alle sammen – og ikke i indre by.

LFPC

Posted: 11 maj 2009 - 14:37 - Svar

Nu er det så at jeg må spørge Carina og JK hvem det så monstro er der har begået hærværket? Det begynder unægteligt at ligne en vaskeægte konspirationsteori med de stakkels uskyldige autonome som sagesløse ofre.

Hvem, oh hvem, har dog begået denne skrækkelige uret mod sagesløse ‘aktivister’? Må vi få sat navn og tilhørsforhold på disse væmmelige niddinge.

hans olo

Posted: 11 maj 2009 - 15:03 - Svar

@ JK

Carina kan ikke forvente svar her, fordi hun akkurat som dig er useriøs.

Du skriver endvidere:

“I tør jo tilsyneladende ikke forholde jer til Carinas kritik, men efteraber de medier, I hader, når de skriver noget I ikke tror på. Men tilsyneladende ikke kan vente med at føre til sandhedsvidne, når de skriver noget, der passer ind i jeres forudindtagede holdninger.”

Carina fremfører ikke kritik, men postulater. Med hensyn til medierne, tror jeg ikke Snaphanen og kommentatorerne her på bloggen “hader” dem (i øvrigt en underlig unuanceret verden du opererer i, hvor man tilsyneladende enten hader eller elsker; virkeligeheden er en smule mere nuanceret). Vi er derimod interesserede i sandheden, og her oplever man ulykkeligvis ofte, at de etablerede medier fortier sandheden, når det drejer sig om multikulturens belastning af vores samfund.

Jeg vil gerne som LFPC spørge dig: Hvem tror du, der står bag det omfattende hærværk i København, når det nu ikke er “autonome”?

JensH

Posted: 11 maj 2009 - 15:09 - Svar

Gud, hvor tingene dog ‘kører i ring her i landet’. Nu regner journalisterne med, at den første store foragelse over disse autonome vandalers seneste ‘stunt’ har lagt sig en smule, og så begynder mediernes operation ‘det er samfundets skyld’ og disse ‘unge’ reagerer blot naturligt på et undertrykkende samfundssystem. Her har JP fundet en virkelig Loony i forfatter og journalist Peter Grønlykke, som åbenbart selv har en fortidig karriere som ‘grafittimaler’ og som derfor får betegnelsen ‘ekspert’ af JP.DK:

http://jp.dk/indland/krimi/article1689215.ece

Når denne mediekampagne har kørt en uge gad vide hvad politkerne så skal forære disse ‘utilpassede unge’ . Sidst var det et skatteyder-betalt ‘ungdoms’-hus, så denne gang kunne det vel passende være 5 års forbrug af grafiti-maling.

LFPC

Posted: 11 maj 2009 - 15:28 - Svar

Udtrykket “ekspert” er også gået i selvsving på det seneste, synes jeg man kan fornemme.

Peter Br.

Posted: 11 maj 2009 - 18:54 - Svar

“Personligt befandt jeg mig på Dortheavej 61, hvor der i den grad var fyldt op med ‘autonome,’ faktisk flere hundrede, som nød aftenens koncert. Så jeg har svært ved at tro, at det skulle være specielt ‘autonome’ personager, der stod for hærværket i Hyskenstræde. Eller at det for den sags skyld skulle være folk omkring huset derude i NV, når nu de var derude alle sammen – og ikke i indre by.”
Ja naturligvis og der var de self. blevet selv når sms’erne ville være begyndt at indløbe om politiets forventede “overgreb”.
Det skete ikke, så nu er medierne ved at udnævne politiet til skurkene. Politikerne er som sædvanlig gået på scenen med div. “forargede” kommentarer/selvpromovering, ja selv picolinen fra EL kunne hykle “forargelse” i tv .

LFPC

Posted: 11 maj 2009 - 19:26 - Svar

Den hemmelighedsfulde gruppe der konspirerede mod de altid forfulgte autonom-pus har sør’me også taget fusen på Dagbladet Information. Systemets nedrighed kender da heller ingen grænser!

“Gadefesten har varet en times tid, da en gruppe unge fyre hanker op i en lille rød Peugeot. Menneskemængden deler sig, så de kan halvt skubbe, halvt bære bilen op ad Hyskenstræde. Under stor jubel bliver den placeret på hjørnet af Strøget mellem flammerne, hvor folk giver sig til at kaste øldåser og flasker efter den.

[…]

I løbet af eftermiddagen har Information haft lejlighed til at tale kort med en af arrangørerne af den ulovlige gadefest. Han ønsker at være anonym, og efter festen vil han ikke udtale sig.

“Byrummet i Indre by er så trimmet og pænt. Men vi vil lave noget uorden og ravage. Vi vil yde forædlingen modstand. Der skal være fest og graffiti,” siger han og tilføjer:

“Det handler om at forstyrre. Vi håber på, at vi kan holde festen gående et par timer og rigtig få rusket op i gaden.”

Men på et eller andet tidspunkt vil politiet nok stoppe festen, forudser han.

“Deres funktion er at opretholde den fine facade. Derfor vil vi altid være i konfrontation med politiet,” siger han.

[…]

‘Der er ingen pointe. Det er pointen’

Emeritus

Posted: 11 maj 2009 - 20:14 - Svar

Hyskenstræde!
Det var et fejlskøn, siger politiet, når de nu bebrejdes, at de ikke greb ind. – Og? Gu’ var det ej.
Når man ser bort fra de sagesløse, som det desværre er gået ud over, må jeg stadig fastholde, at der er tale om det mest fremragende fejlskøn i ti år, og det fortjener stor ros af to grunde. For det første, fordi politiet beredvilligt påtager sig skylden for ikke at gribe ind. To fordi vi har fået lov til at se, at der er tale om ren og ensidig provokation og umotiveret ødelæggelse.

Ingen andre vil tør bære ansvaret. Ballademagerne er sunket i jorden, arrangørerne vasker hænder og den glade sponsor med tyve tusinde kroner til arrangementet kaldet en festival, kommunen repræsenteret af Nanna Friis, ungdomskulturudvalget vil støtte igen, hvis en ansøgning af samme kvalitet bliver afleveret på rådhuset. Optøjerne tog hun selvfølgelig på det kraftigste afstand fra. Den slags kan man jo ikke forudse vil ske.

Hvem sidder for gud ved hvilken gang med aben? Politiet.
Hvem har skylden og ansvaret? Kommune, arrangører og ballademagere.

Men for en gangs skyld kan politiet nøjes med en næse pga. en besindig leder som risikerer degradering, men skånede en hel etat, og med sin ikke-reaktion sørgede for at etaten slipper for lange opslidende retssager, hvor etaten må bruge oceaner af tid og kræfter og penge på at forsvare sine hårdt prøvede betjente fra udsatte kampzoner.

Men selvfølgelig skal politiet gribe ind, det ved enhver.

Hvor er den politiske courage, som giver mening, entydig klarhed og gør politiets utaknemlige arbejde værd at udføre?

Med venlig hilsen

hans olo

Posted: 12 maj 2009 - 15:15 - Svar

@ JK og Carina

Da I ikke har pli nok til at svare på LFPC’s og mine spørgsmål angående hvem, der stod bag det omfattende hærværk i København, er det oplagt at bidrage med sit eget bud.

Kunne det tænkes blandt andet at være Valdemar Markussen, som Dansk Folkeparti ønsker anholdt efter det omfattende hærværk?

http://www.bt.dk/article/20090512/krimi/90512068/

Valdemar Markussen, der deltog i “Undoing the city”, er i øvrigt tilknyttet projekt “Flydende By”, på Nørrebro. Om “Flydende By” har andel i hærværket, kan I måske udrede?

hans olo

Posted: 12 maj 2009 - 15:27 - Svar

Valdemar Markussen i B.T.:

“I B.T. bliver Valdemar Markussen blandt andet spurgt, hvorfor han er så begejstret for vandaliseringen af gaden.

– Det er fordi, det kapitalistiske samfund ikke kører særlig godt. Markedskræfterne fungerer tydeligvis ikke, det har vi jo set konsekvenserne af. Og der synes jeg, at man som almindelig person godt kan se butikkerne og det ekstreme overforbrug som symbolet på det. I lørdags mødte jeg folk, som aldrig ahvde været til gadefester før, men som stod og dansede på taget af biler. Så der var helt klart en masse frustrationer. Det handler vel om, at man er nået til en grænse, siger Valdemar Markussen.”

http://www.bt.dk/article/20090512/krimi/90512068/

hans olo

Posted: 12 maj 2009 - 15:35 - Svar

Mere Valdemar Markussen i B.T.:

“Valdemar smadrede en gade: Jeg nød det

21-årige Valdemar var med natten til lørdag, da hundredvis af unge gik amok i en hærværksrus i det indre København. Hans kommentar: Jeg nød det.

12. maj 2009, 0:34 Af Morten Eggert

Han er vokset op blandt bøgetræer i Silkeborg. Han har lyttet til musik og hørt om biodynamik og lært at forstå og synge sange på en Rudolf Steinerskole.
Han hedder Valdemar. Er 21 år.

Og lørdag nat var han med til at smadre København.

– Jeg nød det, siger han.

– Jeg nød at se på det … det var forløsende at se destruktionen af alle de fine store butikker, som tjener frygteligt mange penge. De er jo et billede på kapitalismen.”

http://www.bt.dk/article/20090512/krimi/90512005/

Regningen for den unge mands hærværk kan passende sendes til hans kapitalist-forældre i Silkeborg.

steen

Posted: 12 maj 2009 - 16:52 - Svar

“tjener frygteligt mange penge.” ? altså, den eneste kæde butik jeg så smadret, var Matas. De andre tjener nok mindre end biodynamiske Valdemar tror.

Leave a Comment