18
maj
Seneste opdatering: 22/9-09 kl. 0655
50 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Vi lytter til vandrørenes susen, og den fortæller os lige nu at den er god nok, talsmand Taleb Ansari er identisk med Taleb Said Morad Ansari, dømt for forsøg på indsmugling af heroin i 2002.  Som med enhver begivenhed der berører tilvandringen fra de varme lande, bliver reaktionerne på denne mulige kendsgerning noget med perspektiver langt ud over selve den strafbare handling.

Mit gæt, som jeg selvfølgelig gerne ser blive gjort til skamme: De gode og anstændige vil ikke lade sig afficere af konstellationen talsmand for de svage og forfulgte, og så hård narkokriminel. De vil sige at manden har udstået sin straf, og at han skal have en chance for at komme videre. Eller med andre ord: Folkedomstolen ophæver domstolenes mulighed for at idømme udvisning fra Danmark. Justitsminister og politiledelse vil ikke gribe ind med magt. Frygten for voldspotentialet vil medføre at de udviste ikke kommer ud, måske efter endnu en særlov. Via Hodja (LFPC):

På grund af pladsmangel flytter de irakiske flygtninge, der siden fredag har opholdt sig i Københavns Domkirke, Vor Frue Kirke, til Brorsons Kirke i Rantzausgade på Nørrebro i København. Det oplyser en af de irakiske flygtninge, Taleb Ansari, til Ritzau.[…]

Udviste irakere flytter kirke,SF og Socialdemokraterne vil at kirke-irakeres sag skal genoptages

To mænd blev torsdag af et nævningeting i Østre Landsret begge idømt seks års fængsel for forsøg på indsmugling af næsten halvandet kilo heroin.Det drejer sig om den 39-årige iraner Nanuss Berndrou Dizaj Takieh og den 41-årige iraker Taleb Said Morad Ansari. Foruden fængsel vil begge blive udvist fra Danmark for bestandig, når de har udstået straffen.[…] Seks års fængsel til narkosmuglere (17.5.2002)

cid_image001_jpg01c9d7d8

Ghazala Khan: Da der ikke var plads i kirken

Ghazala Khan og hendes kæreste søgte tilflugt og hjælp i en sognekirke i Middelfart, få dage før hun blev dræbt af sin egen storebror i Slagelse.

“Jeg var ved at gøre rent oppe ved orglet ved 15.30-tiden. De lå på en bænk i kirken og sov. Jeg skulle alligevel ned i kirken efter en støvsuger, og jeg bad dem pænt om at tage fødderne ned fra bænken.” Det fortæller en af kirkens medarbejdere om sit møde med Ghazala Khan og hendes kommende mand, som opsøgte Sankt Nikolai Kirke i Middelfart den 20. september 2005. […]

Kirkens kordegn Lars Brønserud fortæller, at Ghazala Khan og hendes mand bad om lov til at overnatte i kirken om natten, fordi de ikke havde nogen penge. “Men det havde jeg ikke beføjelse til, og desuden skal der sættes alarm på, så jeg henviste dem til et motel i nærheden, som var det billigste sted, jeg kunne komme i tanke om,” siger den medarbejder, som var på arbejde. […] Ghazala søgte tilflugt i kirken [TV2Nyhederne Online 27.2.2007]

Tavshed og mystik

“Jeg ved ikke, hvordan de er kommet ind. Jeg har slet ikke været ovre i kirken endnu,” siger Per Ramsdal

Men er der tale om, at kirkens døre er brudt op?

“Det ved jeg ikke. Måske har nogen givet dem en nøgle,” fortæller Per Ramsdal.

Kirkebesættelsen på Nørrebro er et mysterium. Ikke engang kirkens præst Per Ramsdal ved, hvordan besætterne er kommet ind i kirken. Sappho dk

Brorsons: Aben som ingen vil sidde med

Venstre lurepasser og vil ikke så gerne gå ind og hente de udviste. Formanden for Politiforbundet vil gerne sende aben over til menighedsrådet. Og det er vist ikke raketvidenskab at forudsige  eksistensvilkårene for menighedsråd og Brorsons Kirke på Nørrebro, hvis man beder politiet om at få ryddet stedet (LFPC).

Politiet stormer ikke uden videre ind i kirker og andre hellige steder. Traditionelt er ordensmagten tilbageholdende, fortæller formanden for Politiforbundet, Peter Ibsen.

– Jeg tror ikke, at vi kommer af os selv, siger han i forbindelse med sagen om irakerne, der har søgt tilflugt i en kirke på Nørrebro i København.[…]

Så jeg kan godt forestille mig, at man i situationen med irakerne vil afvente menighedsrådets beslutning, siger Ibsen. Politi holder lav profil under kirkeaktion

Taleb Ansari – vand ud af ørerne

Nu krænker Snaphanen jo dagligt den gode tone og anstændigheden, så lidt fra eller til kan vel ikke gøre det store. Men det siges: Konstellationen flygtninge/indvandrere og kvindelige journalister er i de fleste tilfælde rigtig, rigtig skidt. Kommer frøkenerne fra Dagbladet Information eller Kristeligt Dagblad grædes der snot i lange baner. Jeg havde ikke fundet disse referencer på Infomedia, fordi Information kalder mr. pusher man for Taleb Asari, men nu kommer skidtet ud fra krogene:

[…] Tidligere har Taleb Asari arbejdet som pædagogmedhjælper og rengøringsassistent, men en forårsdag i 2001 ringer hans lillebror fra Tyrkiet og beder ham om at hente en fælles bekendt i lufthavnen.

“Pludselig kommer politiet og siger, at manden har narko,” siger Taleb Asari. Han får seks år og en udvisningsdom.

Da han har afsonet sin straf i Vridsløselille statsfængsel,[…] Julie Hjerl Hansen: Jeg har afsonet min straf – hvorfor skal jeg straffes dobbelt?

Hovsa, hvor blev afdækningen af skyldsspørgsmålet af? Lader Julie bare antydningen af et justitsmord passere? Her køres kanonerne vist i stilling for en måneds tid siden – Signe er godt våd (LFPC):

[…] På et andet værelse i Sandholm sidder irakiske Taleb Asari . Han er psykisk syg og har derfor fået sit eget værelse. Også han er på tålt ophold og oplever konsekvenserne af den skærpede lov. Før boede han tæt på sin 79-årige mor, som hverken forstår eller taler dansk. Han hjalp hende med praktiske gøremål og med at tage sin medicin. Nu er han tvunget til at overnatte i Sandholm hver nat og melde sig tre gange om ugen. Med de få lommepenge, han får, har han ikke råd til at betale de 147 kroner, en returbillet til København koster.

“Det her er et åbent fængsel. Jeg sidder herinde det meste af dagen, og tankerne kører bare rundt i hovedet på mig: Hvor længe skal jeg være her,” spørger han, mens armene fægter, og stemmen knækker.

“Den nye lov knækker mit liv og straffer min familie. Jeg har ingen frihed og føler mig ensom. Jeg forstår ikke, hvorfor de gør forskel på, om man har blå eller sorte øjne,” siger Taleb , der helst holder sig inden døre i nærhed af telefonen i tilfælde af, at nogen ringer og fortæller, at hans mor er blevet syg.[…] Signe Rugholt Carlsen: Reportage: En formiddag i Ingenmandsland [Information 11.4.2009]

Ibn Warraq: Inhuman Rights

The UN’s Human Rights Council, friend to Islamists and tyrants everywhere.-  Anyone who tries testifying to the council that the Cairo Declaration, which claims to complement these noble ideals, actually contradicts them—or that it cannot possibly complement them, since it is based on sharia, which affirms the inferiority of women and non-Muslims—will now be silenced.

At the close of World War II, Bertrand Russell observed that the human species was historically unwilling to acquiesce to its own survival. An intellectual accomplice in this ongoing suicide pact is surely cultural relativism, an invention of Western liberalism that non-Western reactionaries have taken up as a license to kill and butcher people in peace and quiet. There has been no worse exemplar of this fatal tendency than the UN Human Rights Council. City Journal

Manipulation som skidt fra en spædekalv

Another day at the office for en journalistklon. En notits som i kompaktform illustrerer alt hvad der er galt med mainstreammedierne.

Prague, May 12 (CTK) – Stickers against the Koran have appeared around the mosque in Brno and in the Prague underground probably with the aim to stir up conflicts and encourage prejudices, Vladimir Sanka, deputy head of the Muslim Communities Centre, told CTK on Tuesday.

– der indledes med en motivfortolkning i klistermærkeopsætternes disfavør. Hvorfor er det “probably” med den hensigt at skabe uro og opmuntre til fordomme, og ikke at oplyse befolkningen om noget der er sandt?

“We know nothing about it. We are not investigating any similar case,” Prague police spokeswoman Eva Miklikova told CTK on Tuesday.

The stickers quote passages from the Koran that are allegedly at variance with the human rights concept in the Western world, which is supported by references to the Human Rights Declaration.

– “allegedly” er et ‘weasel word’ som uden faktuel gendrivelse og uden konkret information sår tvivl om sandheden af teksten på mærkerne.

“The quotes are taken out of the context,” Sanka said, adding that the two texts cannot be compared in this way.

– ingen apologi uden påstanden om ‘ude af kontekst’. Tager man f. eks. Koranen 9:29 med dens bud om at undertvinge de vantro, bliver dette bud i dagens verden og i autoritative ahadith tolket som det det er: Et bud om at undertvinge de vantro. Som altid får vi heller ikke at vide hvilken kontekst der kan ophæve disse ubehagelige kendsgerninger. Journalisten stiller ingen spørgsmål.

The Brnensky denik local daily reported on Monday that similar stickers were displayed near the Brno mosque that became a target of an attack by unknown vandals in the past.

Petra Edelmannova, chairwoman of the ultra-right extra-parliamentary National Party (NS), expressed support for displaying the stickers in the town, she told Brnensky denik.

“Similar events are namely part of our campaign,” said Edelmannova though she did not confirm that her party was behind the stickers.

-så bringes hærværk og et utvivlsomt utiltalende ekstremistparti på banen, uden at det dokumenteres at de har noget med de aktuelle klistermærker at gøre.

The municipal police say the number of racist posters, stickers and sprayed inscriptions has considerably increased in Brno recently. Stickers against Koran displayed in Prague underground, Brno

– og så gøres det til et spørgsmål om “racisme”. Islam er ikke en race. Det kommer som skidt fra en spædekalv fra mainstreammedierne. Indholdet er lig nul, og ingen stiller krav om reel information, undtagen altså os onde bloggere og klartskuende læserbrevsskribenter (LFPC).


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Victor

Posted: 18 maj 2009 - 12:08 - Svar

Hvad fanden!!!! Der er poliosmitte i Oslo. Tak til imamerne i Nigeria, som sikrede sygdommens overlevelse.

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=553443

debatten

Posted: 18 maj 2009 - 14:07 - Svar

Ritzaus Bureau 16.05.2002:

“Seks års fængsel til narkosmuglere

To mænd blev torsdag af et nævningeting i Østre Landsret begge idømt seks års fængsel for forsøg på indsmugling af næsten halvandet kilo heroin. Det drejer sig om den 39-årige iraner Nanuss Berndrou Dizaj Takieh og den 41-årige iraker Taleb Said Morad Ansari . Foruden fængsel vil begge blive udvist fra Danmark for bestandig, når de har udstået straffen. Indsmuglingsforsøget fandt sted i maj sidste år, da Takieh rejste fra Istanbul med 1,4 kilo brun heroin i sin kuffert. Planen var at overdrage stoffet til Ansari i København, men det gik galt allerede i lufthavnen i München. Her skulle Takieh mellemlande – men stoffet blev opdaget af tolderne i bagagekontrollen.”

Hvad mon http://www.kirkeasyl.dk/ siger til talsmand Taleb Ansaris narkosmugleri?

JensH

Posted: 18 maj 2009 - 15:06 - Svar

Er denne Taleb Said Morad Ansari på tålt ophold eller hvad?? Hele denne historie om de afviste Irakiske asylansøgere bliver mere og mere bizar.

Mosemanden

Posted: 18 maj 2009 - 16:17 - Svar

@JensH

Ja han er på tålt ophold med meldepligt i center Sandholm da han er udvist for bestandigt .

Læg mærke til han på intet tidspunkt snakker om et personligt asyl krav , men kun om at få hans arbejdstilladelse igen og så asyl til de andre.(asyl vil han aldrig kunne få efter udvisnings dommen)

Arbejds tilladelsen røg også med dommen på 6år og hans tålt ophold kan nu efter hjemsendelsensaftalen kun opretholdes hvis vores bløddyr af nogen politikker laver en ny “perlelov” .

Mosemanden

Posted: 18 maj 2009 - 16:27 - Svar

Her en liste med de 18 på tålt ophold .

Og “bingo”

Taleb, Irak, 48 år. Kom til Danmark i 1984 år. Fik en dom på 6 års fængsel for besiddelse af narko og en udvisningsdom. Har været gift i 8 år, ingen børn. Mor og søster i Danmark, søstre og bror i Sverige. Har været på tålt ophold i 1½ år.

http://www.berlingske.dk/article/20081121/danmark/81121168/

JensH

Posted: 18 maj 2009 - 17:22 - Svar

Tlsyneladende er denne Taleb Asari på ‘tåly ophold’. Han har ihvertfald siddet og grædt snot i Information sidste år. Information æder selvfølgelig offer-retorikken råt:

“Jeg har afsonet min straf – hvorfor skal jeg straffes dobbelt?”

http://www.information.dk/171939

JensH

Posted: 18 maj 2009 - 19:22 - Svar

@Mosemanden

Mange tak for oplysningerne. Jeg havde ikke set dine indlæg før jeg posterede mit eget. Men du skriver, at denne Taleb Asari har en søster og bror i Sverige. Var det så ikke nærliggende at han søgte mod det i forvejen stærkt islamiserede land, hvor han som muslim og kriminel passer perfekt ind miljøet i f.eks. Rosengården, Tensta elller Rinkeby. Hvis han fortæller de Svenske medier hvor forfulgt han i det ‘fremmedfjendske Danmark’ vil de stensikkert køre ‘hans sag’ indtil han får asyl derovre, (d.v.s. max en uges tid). Han kunne jo samtidig tage sin Mor og søster med. De vil sikkert føle sig hjemme blandt de 100.000+ Irakere der allerede bor i Sverige.

JensH

Posted: 18 maj 2009 - 20:10 - Svar

@LFPC

“Justitsminister og politiledelse vil ikke gribe ind med magt. Frygten for voldspotentialet vil medføre at de udviste ikke kommer ud, måske efter endnu en særlov”

Det nu ikke bare justitsministeren og politiledelsen der har fået kolde fødder. Venstre er åbenbart enten blevet skræmte eller også er det ‘bare’ endnu et udtryk for den nye ‘lalle-liberale’ linje under LLR:

“Venstre freder irakere i kirke

Regeringspartiet Venstre ser ingen grund til, at politiet rydder Brorsons Kirke i København for afviste asylansøgere fra Irak.

Det siger udlændingeordfører Karsten Lauritzen, efter at Menighedsrådet for kirken foreløbig har givet de cirka 50 irakere ophold i kirken til midten af august.

“I første omgang er det jo menighedsrådet, der må tage stilling til, om de opholder sig ulovligt i kirken,” siger Karsten Lauritzen om irakerne.

“Hvis de begår ulovligheder, vil politiet skride ind. Men jeg ser ikke noget akut behov for, at politiet går ind i kirken og river asylansøgerne ud,” siger Karsten Lauritzen til Ritzau.”

Karsten Lauritzen har iøvrigt tidligere gjort sig bemærket som en ægte ‘lalle-liberal’ med dhimmi-tendenser. Under Muhammed-‘krisen’ var han med i en såkaldt ‘dialog-delegation’ til den arabiske verden, og ved hjemkosmten i Kastrup optrådte han på slap linje med en arabisk hovedbeklædning. Se billederne her:

http://www.uriasposten.net/?p=3356#comments

Det var iøvrigt også Karsten Lauritzen, der under vinterferie-intifadaen i 2008 foreslog, at ‘de unge’ burde sendes på en uges skatteyder-betalt charterferie i hjemlandet, således de virkelig kunne se hvor godt de havde i Danmark. Og han mente vel og mærke en returbillet. Hvor naiv har mn lov at være!!!

JensH

Posted: 18 maj 2009 - 20:11 - Svar

Hov, jeg glemte linket til historien om, at Venstre nu freder de Irakiske kirkebesættere:

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-22434573.html?forside

Jutta

Posted: 18 maj 2009 - 20:24 - Svar

Hey, danske venner, jeg pröver at sende prozessen om irakerne til den störste tyske blog. Vi oplever jo her helt det samme: kirkerne og hvad vi kalder “Gutmenschen” samler sig for at islamisere vores lande. Tak for jeres nyheder, jeg sender dem alle til
http://www.pi-news.net/2009/05/iraker-und-autonome-besetzen-daenische- kirche/

Er det rigtig, at vi nu skal vente til August for en “Irakerlov”?

LFPC

Posted: 18 maj 2009 - 20:51 - Svar

JensH:

Ja, ingen tvivl om at der også vil blive hældt meget vand ud af ørerne når det skal begrundes hvorfor der ikke skal bruges magt.

Elefanten

Posted: 18 maj 2009 - 22:05 - Svar

Det er ikke alle, som kirken vil beskytte. Ghazala Khan søgte tilflugt i en kirke få dage før hun blev æresdræbt af sin bror. Hun blev vist bort, da personalet skulle holde fyraften.

LFPC

Posted: 18 maj 2009 - 22:19 - Svar

Takker. Blogget.

kitman

Posted: 18 maj 2009 - 23:14 - Svar

Så er det vigtigt at huske på hvor galt det kan gå hvis man ikke griber ind overfor den slags. Her er et link til Pierre Rehovs “christians in Peril”. Om bethlehems kirken, der også fik ubudne muslimske gæster.

http://www.liveleak.com/view?i=b33_1239102579

Allerede på nuværende tidspunkt har deres indtrængen haft mindre kultur-ødelæggende konsekvenser…
“Kommer Til Dig!” er inskriptionen på skulturen af jesus, og den tror jeg ikke slipper uden om nogle uheldige associationer i fremtiden.

LFPC

Posted: 18 maj 2009 - 23:30 - Svar

Apropos hvad jeg skrev om at Demokraterne i USA alt andet lige ville være dem der kaster Israel for ulvene. Fra Jihad Watch:

PLO Ambassador to Lebanon Abbas Zaki said this last month: “With the two-state solution, in my opinion, Israel will collapse, because if they get out of Jerusalem, what will become of all the talk about the Promised Land and the Chosen People? What will become of all the sacrifices they made – just to be told to leave? They consider Jerusalem to have a spiritual status. The Jews consider Judea and Samaria to be their historic dream. If the Jews leave those places, the Zionist idea will begin to collapse. It will regress of its own accord. Then we will move forward.”

…After meeting Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu in Washington, Obama said it was in the interests of both Israel and the Palestinians “to achieve a two-state solution”.

steen

Posted: 18 maj 2009 - 23:42 - Svar

Jeg har altid støttet forlkekirkeordningen, selvom jeg ikke er troende.

Hvis IKKE Brorsonkirken anmelder disse lovbrydere, besættere og gatechrashers til politiet, er tidspunktet kommet hvor jeg melder mig ud af kirken, og det med den fulde forklaring til min lokale præst. Så er det slut. Det har været slemt nok i de forgange år, men det bliver dråben.

En kirke, der ikke bare støtter sine egne fjender (som illustreret på det mest udpenslede i video ovenfor), men også Danmarks, er ikke min. Det er en kællingeforsamling for selvmordstruede half wits, der vil trække mig med i faldet. De samme, der efterhånden har gjort en ond karrikatur ud af enhver asylpolitik og enhver menneskerettighed. Der er sikkert andre end mig, der er parate til at skide højt og flot på begge dele idag, takket været flere generationers Arne Melchior og Fledeliussers eklatante misbrug af vores godmodighed og grundlæggende næstekærlige natur. Det er trist, men det er facit. Mit land, skabt gennem tusind års møje og kamp, rangerer langt, langt over kønne paragraffer og radikale politikere som “lægesønnen Morten Østergaard.”

Apropos “Lægesøn” -min røv flækker på tværs – som nu med vandalen fra Hyskestræde forleden. “Lægesøn”, å wa ? Er de født med penicillin i blodet ? Enhver der har været tæt på standen hele sit liv, ved at læger er nøjagtigt alle andre. Ikke så sjældent langt værre. Tak og lov man ikke blev journalist, det stod i kortene engang: Olof Palmes Allé i Århus – , men jeg slap takket være DFDS og ØK, også kaldet EAC og mange andre nyttige foretagender,.

Vivi Andersen

Posted: 19 maj 2009 - 00:46 - Svar

Jamen Steen, du kan lige så godt se at få gang i den udmelding !

Kirkefolkene kunne ikke drømme om at melde disse muslimer – de er jo gode kristne!

At de går islams ærinde ænser de ikke da de er syltet ind i det de kalder humanisme.

At Arne Melchior gik og går Islams ærinde VED han ganske udemærket og han vil givetvis påstå han er humanist.

Jeg meldte mig ud for flere år siden

Fik dengang ganske enkelt nok af Middelfart kirkes, Sct. Nikolaj, sogneråds og præsters økonomiske og selvfede adfærd :

vores nye sognegårds designer-inventar kostede det hvide ud af øjnene, men julehjælp til de fattigste og besøg hos de alene, gamle der ikke af sig selv kunne bevæge sig ud blev afslået, idet der ikke kunne blive råd til julepakker med lidt godt og man havde ikke tid til hjemmebesøg

Senere kom så Palæstinenser-sagen og MO-historien . Og i kølvandet på disse sager kom præsterne jo op i omdrejninger- og havde jeg ikke allerede meldt mig ud af Folkekirken havde jeg gjort det på dette tidspunkt !

JensH

Posted: 19 maj 2009 - 05:34 - Svar

Så er SF og Sicialdemokratiet blevet enige om, at “Kirke-irakeres sag skal genoptages”:

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-22441467.html?forside

“SF’s Meta Fuglsang understreger, at partiets udgangspunkt er, at afviste asylsøgere skal sendes hjem.

“Men vi taler her om mennesker, der har været i Danmark i rigtig mange år, og som Danmark har et meget stort medansvar for – både som krigsførende nation i Irak og i forhold til den behandling, vi har givet asylansøgerne, mens de har været her,” mener Meta Fuglsang, som ud over en undersøgelse af irakernes sager også kræver svar på, hvordan de irakiske myndigheder konkret vil garantere de afviste asylsøgeres sikkerhed, inden Danmark sender dem hjem.”

Som LFPC ganske rigtigt skriver:
“Hvis man havde muligheden for at spørge dem om de virkeligt ville lade alle i verden få asyl i Danmark, ville flere formentlig afvise dette – men i konkrete sager må ingen altså udvises.”

Poul Højlund

Posted: 19 maj 2009 - 08:13 - Svar

Mail sendt til kirkens præst:

“Kære Per Ramsdal,

Vi kender ikke hinanden, men jeg henvender mig for at opfordre dig til at give kejserens, hvad kejserens er.

Havde en morder i dybeste afmagt søgt asyl i din kirke, ville du have overtalt manden til at melde sig selv, og du ville have handlet ret.

Dine kirkebesættere er ikke i dybeste afmagt, – og de søger ikke den kristne tilgivelse. De er ganske enkelt bange for at loven endelig skal ske fyldest for deres vedkommende, og derfor spiller de endnu engang offerkortet.

Talsmanden er narkodømt og udvist, og alle har sager, der for længst er afgjort af vore myndigheder.

Hvis du og dit menighedsråd undlader at bede politiet om hjælp, blander du dig i den verdslige myndigheds område.

Det er ikke kristen praksis at lade sig afpresse af mennesker, der ikke vil stå det verdslige samfund til regnskab.

Når du tøver, gør du din og min folkekirke stor skade.

Venlig hilsen

Poul Højlund”

Gunnar Biering

Posted: 19 maj 2009 - 08:23 - Svar

Hvis de kirkebesættende irakeres asylsager skal undersøges igen-igen, burde man også genoptage de sager, hvor udlændinge faktisk har fået asyl. Nå ja, ikke alle x hundrede tusinde, de fleste er vel også nu forældede. Men de sager, hvor en asylmodtager bliver dømt efter straffeloven. Hvis vedkommende har fået asyl på falske oplysninger (hvilket ifølge Stoltenberg og alle andre eksperter er mindst 80%), bør opholdstilladelsen, evt. det danske statsborgerskab, annulleres. Altså en selektiv udvidelse af udvisningsadgangen for kriminelle indvandrere.

JensH

Posted: 19 maj 2009 - 08:35 - Svar

@Poul Højlund

Et glimrende mail du har sendt til Per Ramsdal. Jeg overvejer faktisk seriøst at melde mig ud af Folkekirken.

Poul Højlund

Posted: 19 maj 2009 - 08:57 - Svar

@ JensH

Tak. Man skal altid true med at blive, ikke med at gå!

JensH

Posted: 19 maj 2009 - 09:51 - Svar

@Poul Højlund

Uenig. Jeg har fået nok af denne politiserende Folkekirke, som jeg betragter som en integreret del af det politiske centrum-venstre. Iøvrigt, som protestant behøver jeg ikke at være medlem af en ‘organiseret’ kirke.

JensH

Posted: 19 maj 2009 - 09:53 - Svar

@Steen

““Lægesøn”, å wa ? Er de født med penicillin i blodet ? ”

Nej, det er vi ikke, og der trods alt nogen af os som ikke er mentalt forvirrede som de to eksempler du der nævner.

dana

Posted: 19 maj 2009 - 10:07 - Svar

@LFPC

“De vil sige at manden (Taleb Ansari) har udstået sin straf, og at han skal have en chance for at komme videre.”

Irakernes talsmand Taleb Ansari har netop IKKE udstået sin straf. Efter heroinsmugleriet blev Taleb Ansari udvist af Danmark for bestandig. Det var en del af straffen. Men denne del er uvist af hvilken grund ikke blevet effektueret. Det er ikke en retsstat værdig, at det juridiske systems afgørelser ikke tages til efterretning.

Desuden overholder Taleb Ansari sandsynligvis ikke sin meldepligt i Center Sandholm. Noget, der kan give to års fængsel.

JensH

Posted: 19 maj 2009 - 10:16 - Svar

Så kan det næsten ikke blive mere kvalmende:

“Svend Auken skriver i et åbent brev til integrationsminister Birthe Rønn Hornbech, at vi i sagen om de afviste irakiske asylansøgere bør opføre os som den barmhjertige samaritaner. Der er situationer, hvor man umuligt kan smyge sig uden om det kristne budskab. Og buddet om næstekærlighed er radikalt.”

http://www.berlingske.dk/article/20090518/kommentarer/705180061/

Janne

Posted: 19 maj 2009 - 10:22 - Svar

Nu sidder afviste asylansøgere så på Nørrebro – har besat en kirke – hvis beboere selv mener at de har hjertet på det rette sted. Men hvad så med de ‘bumser’ som fik deres værested fjernet fra Nørrebro? Og hvad med de hjemløse, som bliver overfaldet, hvis de vover at lægge sig til at sove på en bænk på Nørrebro? Både Nørrebro og folkekirke dér virker meget selektive med deres godhed. Det samme gælder for Dansk Røde Kors i øvrigt, som holder en lille gruppe afviste asylansøgere på 1. klasse i Danmark, mens mange andre slet ikke får chancen for at få hjælp i nærområder, fordi så mange penge, tid og viden bruges på få mennesker i Danmark.

Det undrer mig ikke at Socialistisk Folkeparti og Socialdemokraterne nu vil have genoptaget de afviste asylansøgeres sager (og bruge en masse skattekroner på det), da de to partier givet vil få flere vælgere fra den gruppe. Vi ved allerede nu at indvandrere fra mellemøsten primært stemmer på den danske venstrefløj, der er islam-konservativ.

Svend Aukens måde at henvende sig til integrationsministeren på er direkte ulækker. Kirke- og integrationsministerium skal skilles ad! Hvis det ikke hjælper må kirke og stat skilles ad.

Peter Br.

Posted: 19 maj 2009 - 10:34 - Svar

Det her er dybt deprimerende for det virker som om de ovennævnte “the usual suspects, guten Menschen” absolut intet har lært eller forstået af den kulturkamp vesten befinder sig i og de ting der er foregået i de senere år.

Hvis disse Irakere får held med dette forehavende,ved hjælp af danske håndlangere så må jeg indrømme at jeg har tabt troen på Danmarks og den sags skyld, Vestens overlevelse som civilisation.

Man kunne self. spørge disse “Feelgood’ere” om en cost-benefit analyse, med hensyn til hvor mange mord, voldtægter,røvererier osv de er pararte til at acceptere i kølvandet på en “kirke Irakerlov”, og man kunne self. i sine vildeste fantasier forestille sig en moddemostration, under parolen, hjemsendelse nu!

Poul Højlund

Posted: 19 maj 2009 - 10:39 - Svar

JP dækker med interessante oplysninger her: http://jp.dk/indland/article1697691.ece

Artiklen citerer en adjungeret professor i kirkeret for, at hun ikke kan mindes, hvornår politiet er trængt ind i en kirke. Jeg har sendt journalisten lidt baggrund i form af nedenstående:

Fra Thisted Dagblad, 1. september 1970:

15 aktivister blev røget
ud af Hjardemål Kirke

”Den lokale befolknings utvetydige og voldsomme reaktion udløste en politiaktion med et opbud på 75 politifolk fra Århus, Aalborg og Thisted, som fik den dobbelte opgave at få aktivisterne ud af kirken og at gøre det, uden at de led overlast. Før politiet dukkede op, havde stemningen nået kogepunktet og var stærkt på vej fra indignationens fase til regulær lynchstemning. Efter at have været forskanset i kirken siden nattetimerne dukkede 15 slukørede og tavse aktivister op én efter én og blev håndfast ført til “salatfadet” – en af Tinggaards rutebiler – gennem et espalier af stålhjelmklædte politibetjente. – Kun anvendelse af tåregas formåede at få dem til at overgive sig. De førtes til arresten i Aalborg, og i dag fremstilles de i grundlovsforhør.”

Denne sag tegner til at blive så gennemført øllebrødsulækker, så det trodser enhver beskrivelse samt fordom.

@ JensH: enig, protestanter behøver ingen institutionel kirke, knapt nok en ditto religion

dana

Posted: 19 maj 2009 - 10:42 - Svar

DR skriver, at den narkodømte talsmand Taleb Ansari trækker sig:

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/05/19/091106.htm

Peter Buch

Posted: 19 maj 2009 - 10:47 - Svar

In-sti-tu-tio-na-li-se-ring –
gir´det mon en ret vurdering.
Eller skal vi hellre´ sige-
at vi helst vil være- frie.

LFPC

Posted: 19 maj 2009 - 11:11 - Svar

Mission accomplished, sagen er i mainstreammedierne, hvad enten det var bloggenes fortjeneste, eller journalisterne til en afveksling havde været vakse ved havelågen.

Poul Højlund

Posted: 19 maj 2009 - 11:12 - Svar

@ Peter Buch: Piet Hein værdigt!

Peter Buch

Posted: 19 maj 2009 - 11:37 - Svar

Tak for det hr. Højlund!

Det er fra først i 1990erne og blev betalt sat i Sønddagsavisen K & Ø under Nærkontakt. Sammen med flere andre og det blev dyrt da nogle oder var noget længere end ovennævnte.

steen

Posted: 19 maj 2009 - 12:05 - Svar

LFPC: Har danske journalister ikke Infomedia ? De var over et døgn bagud fra Hodjas søgning. Det er fire klik på et tastatur.

Hvor meget andet finder de heller ikke ud af ?

li

Posted: 19 maj 2009 - 12:51 - Svar

Nu kunne jeg godt tænke mig, at bare en enkelt tude-historie uddannet “journalist” fulgte op på historien om den ‘på utåligt ophold’ Taleb Ansari videre skæbne.

Forbliver idioten Taliban Ansvarsløs fortsat i Danmark på trods af udvisningen? Får idioten stadig lov til at gå frit omkring og misligeholde sin mødepligt i sandholm lejren? Får det nogen som helst følger for den kriminelle kirke vandalist Talib det kirke-stund han har medvirket i?

Desværre tror jeg ikke på, at sådanne relevante oplysninger kommer i medierne, da de ‘rød-skolede’ journalister kun forstår sig på forfølgelse af tysk skønsang i grøften! ligegyldigt sladder splatter historier…

LFPC

Posted: 19 maj 2009 - 13:02 - Svar

“LFPC: Har danske journalister ikke Infomedia ? De var over et døgn bagud fra Hodjas søgning. Det er fire klik på et tastatur.

Hvor meget andet finder de heller ikke ud af ?”

Vist har de Infomedia, men at bruge denne forudsætter et minimum af lyst til at grave i en historie og begå noget originalt.

Peter Buch

Posted: 19 maj 2009 - 13:07 - Svar

Link til :
http://kritiskfornuft.blogspot.com/

Samt uddrag af tekst der nævner hvordan fredhellighed er praktiseret tidligere i et andet land ganske vist – taget fra et andet link end ovennævnte:
John Wyclif, Wycliffe / Wycliff / Wicliffe levede fra 1330 til 31/12 1384. Han var født i Yorkshire og studerede i Oxford, ordineret præst, lærer ved universitetet fra 1360 og næsten resten af livet. Doctor of Divinity fra 1372. Trak sig 1381 tilbage til et præstekald, som han siden 1374 havde haft i Lutterworth i Leicestershire.
Han var kritisk over for det overdådige liv, som nogle prælater havde tillagt sig, og modstander af kirkens indblanding i politiske sager, men han stoppede ikke her, men angreb også visse religiøse doktriner, bl.a. hovedtesen om, at kun syndfrie kunne udøve »dominion« over gods, og da »kirken« var syndig, skulle den afgive gods og blive evangelisk fattig igen, og det var disse kirkespørgsmål, der resulterede i hans ekskommunikation.

I dag huskes John Wyclif måske bedst som den, der satte skub i oversættelsen af Bibelen til engelsk, selv om det er tvivlsomt, om han selv deltog i oversættelsesarbejdet. Hans tilhængere kaldtes Lollarder [opr. et hol. ord: lollen = mumle, brugt om religiøse ekscentrikere]. Kirken viste langmodighed med gruppens kritik, indtil den i 1400-tallet gik til modangreb, og over 100 lollarder blev brændt på kætterbålet. Wyclifs ideer vandt aldrig gehør hos flertallet, men hans tanker var med til at bane vejen for reformationen, og han kaldes også for The Morning Star af den engelske reformation.

Ved en bestemt lejlighed talte han for, at kongemagten skulle kunne hente en kriminel ud af kirkens område, hvor der ellers var fredhelligt for alle. Dette udløste fem pavelige buller mod ham, men de engelske myndigheder overhørte dem.
Wyclif troede på prædestination og talte imod nadverens transsubstantiation. Hans værker blev efter The Peasant’s Revolt i 1382, hvor bl.a. ærkebiskop Simon af Sudbury blev myrdet?, på en synode i London censureret og forbudt.
Wyclif’s eller the Lollard Bible er overleveret i to versioner. Den første tilskrives Nicholas Hereford, den anden tilskrives John Purvey. Der kendes ca. 180 manuskripter med teksterne fra Vulgata.

PerH

Posted: 19 maj 2009 - 13:41 - Svar

@JensH
Jeg forstår ikke, at jeres desillusion over Folkekirken først er slået igennem nu. Tegnene i sol og måne har været der i mange år. Jeg er personligt for en adskillelse af stat fra kirke, da den ordning vi har i Danmark giver os det værste fra begge verdener.

PerH

Posted: 19 maj 2009 - 13:50 - Svar

På den ene side betaler vi præster for at prædike evangeliet, tiltrods for at mange af dem ikke er rigtigt kristne. Samtidig giver vi dem en komfortabel ansættelsestryghed, der giver dem mulighed for at prædike økomenisk humanisme istedet for kristendom. Jeg har derför i mange år ment, at folkekirkeordningen i praksis kun var en valgkampsstøtte til centrum venstrefløjen. Mange af folkekirkepræsterne er ikke kun naive men optræder faktisk direkte landsskadeligt og i modstrid med kristendommens interesser. Det eneste kristne bud, de for alvor forsøger at efterleve er økomenisk tolerance for selv de værste mørkemænd og kriminel´le. At åbne kirken for lovbryderne er blot den llogiske konklusion på årtiers humanistisk selvflagellation.
På den anden side gør Folkekirkens resourcer det effektivt umuligt for nogen konkurrerende kirke at hævde sig over for den dhimmificerede centrum venstrefløjs magtmonopol. Hvis Folkekirken var adskilt fra staten, måtte præsterne selv betale for deres destruktive selvflagelation. Derfor bør stat og kirke adskilles så hurtigt som muligt. Lad de islamvenlige præster betale for deres egne præsteboliger.
Kirkebesættelser ville ikke blive accepteret, hvis den aktive kristne menighed selv skulle betale for at lægge hus til supremacistiske muslimer og kriminelle på tålt ophold.

JensH

Posted: 19 maj 2009 - 14:40 - Svar

@PerH

“Jeg forstår ikke, at jeres desillusion over Folkekirken først er slået igennem nu”

Det er den faktisk heller ikke. Allerede under ‘Fodnote-politiken’ i 1980’erne kom tanken om udmeldelse første gang. Men denne gang bliver den effektueret. Jeg har fået nok.

JensH

Posted: 19 maj 2009 - 14:49 - Svar

Den såkaldt borgerlige avis, Berlingske Tidende, videreformidler ukritisk de afviste kirkebesætteres propaganda:

“De afviste irakiske asylansøgere vil samle penge sammen til integrationsminister Birthe Rønn Hornbech, så hun kan rejse til Bagdad. Hvis hun altså selv tør.”

http://www.berlingske.dk/article/20090519/danmark/90519110/

Og her stiller de LLR alle de kritiske spørgsmål de ikke kunne drømme om at stille de kriminelle kirkebesættere:

“Vil du stå her og afvise at sagerne bliver genåbnet?”

http://www.berlingske.dk/article/20090519/politik/90519083/

PerH

Posted: 19 maj 2009 - 15:08 - Svar

@JensH
Det tænkte jeg nok. Men hvad mener du om det problematiske i, at folkekirkeordningen faktisk fungerer som en velfinansieret lobby for centrumvenstre? Det er jo kun blevet et problem, fordi præstelønninger, præsteboliger og alt andet finansieres af staten.
Præster er fordi de har tryghed i ansættelsen lige så tilbøjelige til at lade sig bøje af overfladiske humanistiske holdninger.

JensH

Posted: 19 maj 2009 - 16:31 - Svar

@PerH

“at folkekirkeordningen faktisk fungerer som en velfinansieret lobby for centrumvenstre? at folkekirkeordningen faktisk fungerer som en velfinansieret lobby for centrumvenstre? ”

Som jeg før har skrevet, så ser jeg idag Folkekirken som en integreret del af det politiske centrum-venstre. Helt på linje med DR som bliver finansieret ved hjælp af tvangs-licens. Og på samme måde som jeg ønsker en privatisering af DDR, så ønsker jeg også en ‘privatisering’ af Folkekirken, d.v.s. en adskillelse mellem kirke og stat, hvor ‘Folke’-kirken har de indtægter medlemmerne indbetaler. Nul statsstøtte, (bortset fra det fradrag alle andre religiøse samfubnd har). Sker det tvivler jeg på, at præsterne vil føre sig så farisærisk frem som de gør idag.

JensH

Posted: 19 maj 2009 - 17:52 - Svar

Jeg skal love for, at Berlingske Tidende har travlt. Nu har de også fået fat i Lars Normann Jørgensen fra Amnesty Criminal:

“Danmark burde have givet irakerne opholdstilladelse langt tidligere. Så ville vi slet ikke have stået i denne situation. Det er uacceptabelt, at både børn og voksne har henslæbt så mange år i et asylcenter, siger Lars Normann Jørgensen.”

Jeg vil nu sige vi burde have tvangshjemsendt disse afviste asylansøgere for mange år siden. Så ville vi slet ikke have stået i denne situation.

http://www.berlingske.dk/article/20090519/danmark/90519150/

Men så har vi altså fået godheds-industien på banen. Så er det vel bare at vente på Dansk Flygtningehjælp, Folkekirkens Nødhjælp og Røde Kors kommer på banen. DR og TV2Knuzz kan godt begynde at reserve sendetid til at alle disse godheds-apostle uimodsagt og gratis kan køre endnu en kampagne for nationens undergang.

JensH

Posted: 19 maj 2009 - 21:49 - Svar

Så lykkedes Berlingske Tidende at finde et par ‘eksperter’ som mener, at det styrker Folkekirken at den accepterer at afviste asylansøgere besætter kirken:

http://www.berlingske.dk/article/20090519/danmark/705190080/

“At give ophold til afviste asylansøgere passer udmærket ind i den kristne tankegang om barmhjertighed. Det styrker folkekirken, at den har plads til disse mennesker, fordi det signalerer, at den er åben for alle,« siger Christine Lind Ditlevsen, som ikke synes, at kirken bør tøve med at medvirke til politisk debat:

»De skal ikke være bange for at træde i karakter og sætte en dagsorden.« ”

Nuvel, men jeg skal love for at Berlingske Tidende har gang i en ‘amnesti-til-de-afviste-asylansøgere’-kampagne, der vel ikke står tilbage for den kampagne Politken kørte mod Regeringen og ytringsfriheden under Muhammed-‘krisen’.

LFPC

Posted: 19 maj 2009 - 22:18 - Svar

Sikke en klæg gang propaganda. Ordet ‘ekspert’ er så skamredet at det er til at kaste op af, og når ordet ‘løsning’ bruges som det gør her er det double speak for ‘eftergivenhed’:

“Biskop i Københavns Stift, Erik Norman Svendsen, hæfter sig ved, at menighedsrådet ønsker en fredelig løsning for alle parter”.

I en debat på Tanten flyder det over med loonismer:

peter kocsis 31 minutes ago
Selvfølgelig skal kirken være åben for folk, der er uretmæssigt forfulgte af
af regeringens og DF´s-sadister
.

TDKE72 54 minutes ago
det er skræmmende med den overflod af næstekærlighed der flyder i denne debat…. Tænk engang at være så bange, for at miste muligheden for at købe den næste forbrugsgode. At man ikke engang har råd til at give nogle stakkels skæbner ly. Hverken økonomisk eller menneskeligt. I burde skamme jer”

Har Danmark nogensinde været så delt som det er i disse år?

JensH

Posted: 19 maj 2009 - 22:32 - Svar

@LFPC

“Har Danmark nogensinde været så delt som det er i disse år?”

Nej, men der er også utroligt meget på spil. Hvis ‘die gut-menschen’ får indført fri indvandring bare for en periode på 4-6 år så vil landet for alvor være forandret til ukendelighed, og det vil være irreversibelt. Indsatsen er utrolig høj i dette ‘spil’, og det er ‘winner takes it all’.

Leave a Comment