19
maj
Seneste opdatering: 22/9-09 kl. 0732
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Irakere i Brorsonskirken: Ghassan Younis dømt for våben, vold og narko. Hvor mange udviste kriminelle holder den danske folkekirke hånden over? Rigtignok hang Jesus på korset mellem to forbrydere, men han hverken byggede eller forsvarede samfund. Folkekirken derimod lever og dør på samfundets nåde. Man kunne også nemt tilføje: Har danske journalister fået sparet deres Infomedia væk ?

Ghassan fik lejlighed til at græde ud hos en forstående journalist fra Dagbladet Politiken sidste år:

[…] »Jeg mødte de forkerte mennesker, som fik mig ind på en forkert retning«. Siden hen har han ikke været blandt guds bedste børn, erkender han selv. Det sker flere gange med et lille flovt smil, der dukker op i hans mundvige, hver gang han konfronteres med sit synderegister.Når Ghassan ikke selv tog de hårde stoffer, solgte han dem videre. Op igennem halvfemserne fik han rygtet som pusherkonge på Istedgade. […]

Det er lidt tankevækkende at han erkender personlig skyld. Hvor mange har i kontrast hertil nogensinde oplevet muslimer påtage sig skyld og ansvar over for en vantro? Måske ser vi her at den kristne syndsbevidsthed, som jo ikke eksisterer i islam, slår igennem – selv hos en ansigtstatoveret gangster.

»Det er min egen skyld. Jeg har måske også fortjent den udvisning. Jeg har jo lavet en masse lort, det erkender jeg. […]
»Jeg ligner jo ikke en araber. Jeg er kristen og ligner en vesterlænding. Ikke engang min kristne familie vil vide af mig med de her tatoveringer. Irak er et islamisk land, og der vil man slet ikke acceptere mig med tatoveringer. Jeg vil blive henrettet af ekstremisterne, så snart jeg forlader lufthavnen. Måske torturerer de mig. Der er ingen sikkerhed i Irak for nogen som helst endsige mig. Jeg nægter at forlade min celle for at stige om bord på et fly med de her tatoveringer«. Fikré Filali El-Gourfti: Interview: »Jeg har måske også fortjent det« Jeg har måske … [Politiken 28.5.2008]

Med andre ord, venstreekstreme og Gutmenschen ønsker at Danmark skal blive endestation for de værste af de værste, folk hvis eget bagland ikke vil kendes ved dem. På bekostning af værdigt trængende nødstedte (LFPC).

screenshot012

Den uendelige næstekærlighed: Nu også for udvisningstruede pædofile

Klarere kan det vist ikke illustreres at der er én eller anden impuls i vores kultur der er gået i selvsving hos nogle. Jeg ville gerne forstå, rent forstandsmæssigt, hvad der foregår inde i hovedet på dem. Hvis jeg var gået hen og havde spurgt dem henne foran Byretten ville jeg dog sikkert være blevet pandet ned. Vores tid er fuld af paradokser, og lige netop denne konflikt er så påtrængende aktuel og følelsesladet at det ville være et håbløst projekt at afdække, hvis ellers der fandtes en metodik der kunne blotlægge folks etiske overvejelser.

Skal jeg forsøge et halsløst lægmandsgæt, lyder det i dette tilfælde noget i denne retning: Den vestlige verden er gennem flere årtier blevet afkristnet, for så vidt som kristendom er troen på en personlig, guddommelig instans der tilgiver ens synder. Tilbage er imidlertid en rudimentær syndsbevidsthed, hvor ‘den næste’ er den ædle vilde, som er gjort til offer for vores faldne kultur. Kristus er forsvundet som tilgivende instans, og med dette også muligheden for sjælefred i denne onde verden. I stedet er afladet kommet tilbage: Man køber en lille smule tilgivelse ved at give klart og umisforståeligt udtryk for bekendelse til de multikulturelle idealer. Jo mere nidkært og kompromisløst man gør dette (som visse notoriske loonybloggere), og jo mere afskyelig den ædle vilde er (som i denne sag), jo ‘bedre’ er man. Angiveligt (LFPC).

En 38-årig iraker får ikke sløjfet sin udvisningsdom, afgjorde Københavns Byret tirsdag. Han står dermed til tvangsudsendelse af Danmark.Manden er dømt til udvisning oven i en straf på to et halvt års fængsel for seksuelle overgreb på et barn under 15 år.

30-40 aktivister fra initiativet “Stop Udvisningerne” demonstrerede foran byretten. De blev mødt af en politistyrke, som sørgede for, at demonstranterne ikke fik adgang til retsbygningen, der blev låst af. […] Byret: Iraker skal udvises

Tag endelig ikke fejl: De gode og anstændiges perfidi

Fra Uriasposten:

[…] Morten Sabroe, forfatter: Han er sådan en hvor man bare siger – jeg magter det ikke John John – du ved, han er lidt du ved, sådan en man med fordel kunne udstyre med burka og begrænset ytringsfrihed. Det ville jeg gøre – hvis jeg var chef for journalistforbundet, så ville jeg sige – du skal have en burka på, og så skal du have begrænset ytringsfrihed. Lidt ligesom Camre, ik’. Han er en af de politikere, jeg godt kunne tænke mig at se med burka på, og ikke mere (Huxi Bach griner i baggrunden) – og begrænset ytringsfrihed.

Den her ballade der er nu, den er sådan en politisk ballade. Jeg synes egentligt han bare skal se at få ham ind til ham der, hvis jeg må være så venlig, at sige noget venligt om ham – den pms-ramte hystade Lars Hedegaard, som jo er en af de to personer der har dannet det der Trykkefrihedsforbund… […] Morten Sabroe på P3 om “de der typer” som burde have “begrænset ytringsfrihed”

Se også til sammenligning hvordan amerikanske lefties og liberals hykler: All the Rage (“Another Leftist Death Wish: Ho-Hum”) og Like a Pocket Full of Razor Blades (anmeldelse af Jamie Glazovs bog United In Hate: The Left’s Romance with Tyranny and Terror) (LFPC).

Døgnvagt i ghettoen

Skånepolisen har bildat en strategisk grupp med målet att utforma en långsiktig plan för Rosengård.Hur ska vi vara uthålliga, hur löser vi säkerheten för värdetransporter och räddningstjänst? Detta är inget vi fixar över natten, säger polismästare Stefan Syntéus som leder gruppen. Dessutom vill han “känna Malmö stad på pulsen”. Vad kan politikerna göra för att lösa trångboddhet och sociala problem? Polisen kan bara ägna sig åt brandkårsutryckningar.  Polistidningen

Problemerne i Rosengård er ikke sociale. De er  kulturelle og politiske. Der er “ikke problemer i Rosengård” – Rosengård er problemet, ligesom 136 andre “følsomme områder” i landet (2005), og det er skabt af dybt provinsielle Stockholmspolitikere, der i deres hovmod mente, at det var godt for enhver at blive svensk. Og at det var muligt. Derefter blev regningen tørret af på det svenske folk og på poliser og socialarbejdere. Der er postet hundredevis af millioner i bebyggelsen, det er verdens flotteste ghetto. Men det har ikke noget med sagen at gøre, for problemet er indholdet. Det er tanker, vaner og ideer, der bevæger verden, ikke socialingeniører. 1.3 mia mennesker adlyder en fiktion, Muhammed, der næppe nogensinde  har eksisteret. Alligevel er denne fiktive person blevet en kraft, der bevæger verden lige så meget som i Poitiers år 732 og Wien 1683. Livet er en drøm, som en film engang hed. Vi kan ikke vågne af den, men vi vil heller ikke mande os op til tage den alvorligt.

Rosengård er skabt, nu lever det sit eget liv som en Perpetuum mobile, uanset hvad nogen gør eller siger. Sveriges undertallige politistyrke kan stå posteret der uendeligt, med tiden må den endnu mere undertallige svenske hær indkaldes. Rosengårds problem – indbyggerne,  resultatet af den løbende invasion af Sverige, som politikerne har tilladt og opmuntret, forsvinder ikke af den grund. Jo, hvis de  alle bliver svenske i hovedet i vores tip oldebørns tid. Hvis og hvis og det vil næppe ske. Svenskerne accepterer enten at komme i mindretal i deres eget land omkring 2050, eller skaffer sig af med mellem en og to mio. tilvandrere. Det er valget. Politikerne vil havne på en mellemløsning, men det enige, lavkonflikt-land Sverige, er allerede forsvundet for evigt for 15-20 år siden. Det er sket, og det  er der ingen kur for, som Beckett siger i anden sammenhæng. Dystopi? Det 20 århundrede er en lang dystopi. Vi har kun lært lidt, så hvorfor skulle det ikke gentage sig endnu værre?

Man forstår den tyrkiske skomager, der efter 40 år her, hellere ville  hjem, end leve i dette limbo, fostret af den svenske elites manglende virkelighedsforankring, deres angst og afsmag for den. “Sweden is fucked”, sagde Fjordman forleden konkluderende på en længere samtale. Han er yngre og mindre af en tvivler end jeg, men han ved hvad han taler om. Det blir økonomien, der vælter læsset, de nøgne daglige kendsgerninger, manglen på alt. Børn og børnebørn skal tage skraldet. Politiken-universet opdager det, den dag det sker. Ups ! De, der så det 20-30 år før, får Enoch Powells skæbne: sandheden er ok, men tidspunktet er alt afgørende. Det handler om timing. For tidligt eller for sent, så er man færdig. Powells intonation er helt central:  “The supreme function of statesmanship is to provide against preventable evils. In seeking to do so, it encounters obstacles which are deeply rooted in human nature.”Eksempel: Churchill vidste i 1935, at en krigen ville  komme. Havde andre turdet indset det, ville  WWII være blevet en lille  krig med få døde, men ingen magtede at forestille sig krig på forhånd. Der havde lige været én. Demokratier har få statsmænd, det ligger i folkestyrets natur, og er dets kroniske  skrøbelighed: Man kan miste det når som helst, de valgte ligner på godt og ondt os, de kan ikke nødvendigvis styre os fri af katastrofer. Den svenske, politiske elite er vor tids eksempel på det par excellence. Jeg har ikke et mere specificeret bud på landets fremtid end “ultra violence“.

Senere tilkomne kan læse Aje Carlboms ” Han flyttade till landet Annorlunda” om antropologen, der flyttede til Rosengård i tre år for at kunne  skrive  afhandlingen “The Imagined versus the Real Other; Multiculturalism and the Representation of Muslims in Sweden” 237 sider pdf, som i modsætning til visse  andre rapporter som Petra Åkessons, har fået lov at forblive online.  The Joy of Rioting, Theodore Dalrymple Malmö känns som ett arabland” :

screenshot0011


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lille Du

Posted: 19 maj 2009 - 13:52 - Svar

Stockholm kommer ALDRIG ändra kurs i invandringsfrågan. Skåne har bara en möjlighet att komma tillrätta med problemen: LÄMNA Sverige och bli självständiga eller ingå någon slags union med Danmark.

Mosemanden

Posted: 19 maj 2009 - 15:00 - Svar

@Ghassan Younis: Endnu en kriminel iraker

Jamen hold da op en forfuldt stakkel , umenneskeligt han ikke har fået asyl forlængst .
Nu mangler vi Osama bin Laden kommer frem bag døbefonden og beder om tilgivelse og beskyttelse .

CKH-8700

Posted: 19 maj 2009 - 15:57 - Svar

Jeg foreslår simpelthen en Facebook-indsamling, hvor en masse velmenende mennesker kan donere 10 kr. I løbet af få timer er der garanteret penge nok til en operation, så den stakkels mand kan få fjernet sine tatoveringer!

dana

Posted: 19 maj 2009 - 17:17 - Svar

Der er flere kriminelle blandt irakerne i Brorsons Kirke.

Pressen og myndighederne skylder offentligheden et svar.

dana

Posted: 19 maj 2009 - 17:31 - Svar

Pædofil iraker:

“Byret: Iraker skal udvises

Offentliggjort 24.06.08 kl. 13:21 – opdateret kl. 17:23

En 38-årig iraker (Mustafa Ahmed) får ikke sløjfet sin udvisningsdom, afgjorde Københavns Byret tirsdag. Han står dermed til tvangsudsendelse af Danmark.

Manden er dømt til udvisning oven i en straf på to et halvt års fængsel for seksuelle overgreb på et barn under 15 år.

30-40 aktivister fra initiativet “Stop Udvisningerne” demonstrerede foran byretten.”

http://jp.dk/indland/krimi/article1377098.ece

Blandt kirkebesætterne?

Mosemanden

Posted: 19 maj 2009 - 18:07 - Svar

@dana

Det må han næsten være da han jo ikke har kunne hjem sendes før nu .

Så ialt indtil nu : en stor smugler , en vold/pusher psykopat og med høj sandsynlighed en pædofil .

Er det overhoved lovligt for pressen at misinfomere befolkningen på det her niveau ? .

dana

Posted: 19 maj 2009 - 18:08 - Svar

Flygtningenævnet: Iraker kan trygt vende tilbage:

“Men i dag mener Flygtningenævnet, at han (irakeren Ghassan Younis) trygt kan vende tilbage, selv om manden selv mener, at han risikerer at blive slået ihjel.”

http://www.berlingske.dk/article/20080806/danmark/808060365/

dana

Posted: 19 maj 2009 - 18:10 - Svar

@Mosemanden

Hvis den pædofile iraker Mustafa Ahmed virkelig er i Brorsons Kirke, bliver det sgu bare for grotesk.

Janne

Posted: 19 maj 2009 - 19:33 - Svar

Hvis de afviste asylansøgere – der oven i købet i nogle tilfælde har begået grove forbrydelser – får lov til at blive i Danmark, så gør Danmark da i den grad grin med de mennesker, der har accepteret dansk lov og er rejst tilbage til hvor de kom fra. Det kan ikke være rigtigt at Danmark skal belønne mennesker for at bryde dansk lov og det kan heller ikke være rigtigt at den danske folkekirke skal modsætte sig dansk lov. Det er ikke det vi betaler kirkeskat for. Jeg gør i hvert fald ikke.

EAM

Posted: 19 maj 2009 - 22:58 - Svar

Steen, du skriver ofte om provinsielle Stokholmer-politikere og deres arrogance. Jeg tør næsten ikke spørge, men har Medelsvensson lært noget af de sidste 20-30 års indvandringspolitik? En god socialdemokratisk politiker, ville aldrig vende folket ryggen i et sådant omfang, (Pia K, Ole Hyltoft!!!) som de svenske og danske har gjort. Men ville svenskerne ikke kunne fostre en sådan generation endnu engang? Man må da håbe, at nogle at de værste når at få skamstøtter, inden de ender deres nævenyttige virke. Jeg stræber efter, trods ordlyden af denne blog, at se positivt på tingene, men i Sveriges tilfælde er det VIRKELIGT svært. Ak ja,bare gennem de sidste to år er dine skildringer af Sverige blevet mere afklarede og kolde. Væk er indignationen, mens pessimismen og usentimentaliteten er blevet mere klar. Ikke at jeg ikke kan forstå hvorfor….

steen

Posted: 20 maj 2009 - 00:18 - Svar

@EAM: Jeg flere spørgsmål end jeg har svar. Det kommer med mængden af viden, men sikkert også med alderen. Og så er politikere i “løsningsbranchen” (selvom man ikke skulle tro det), men skrivende ligesom kunstnere, stiller spørgsmålene.

Jeg har det med Sverige, som man har det med en kærlighed, man har forladt, hvor begge græd. Det er fortid, men jeg kigger ind, jeg kan ikke lade være. Jeg kommer der i ny og næ, men det er grundlæggende fortid.

Nu har jeg lige været sammen med en del svenskere og nordmænd, og de har kampgejsten og troen, det skal de jo have. Mine egne illusioner svinder ind. Kommer SD i Riksdagen næste år med 10 %, hvad ville det ændre ? Det ville ikke ændre det gjorte, og næppe fremtiden. Hvis jeg var svensk og lad os sige 25, ville jeg forlade landet, ligesom salig Kurt Lundgren skrev for nogle år siden i Aftonbladet: “Om jag varit i 20-årsåldern med livet framför mig hade jag lämnat Sverige i dag.”. Jeg ville ikke arbejde for det, jeg ville ikke betale deres brandbeskatning til det.

Jeg mener at almindelige svenskere er ligesom du og jeg. Det er systemet og traditionen, der er anderledes. Det politiske system er selvkonserverende i stort og småt, bakket op af de medier, der skulle der skulle have kanaliseret en fri diskussion. Nu må de spille med de kort, der ligger på bordet, og det blir ikke nemt. Teknokrater og folk, der i virkeligheden ikke har nogen tillid til folkestyret, overser et enkelt og måske primitivt faktum: folk vil ikke af med deres land. Det har de aldrig villet. Vi er følelsesmæssigt forbundet med det. Det er svært at forklare, uden at blive vammel. Tag til Flensborg og oplev, at det stadig er en dansk by, vi har tabt på et regnebrædt. Med sønderjyske hilsner til det Radikale Venstre.

Og så vil jeg gerne sige noget principielt om bloggen. Det er på tide, eftersom den snart fylder fem år: Den er ikke noget orakel, den prøver at formidle ting, vi synes er væsentlige , som ikke er løgn og som ikke står på forsiden af enhver dansk avis. Og det vi skriver selv er spontant, ikke poleret genem ugen og afleveret til en redaktør om fredagen. Jeg skriver ikke engang kladde, som min lærde kollega. Jeg retter smutterne online, styger det hele, hvis jeg synes dagen efter. Og så er vi ikke “eksperter” i ret meget, Gud fri mig vel. Jo, jeg kunne måske blive Danmarks mester i karry-retter…….

Altså, weblog – netdagbog. Ikke et nyhedsbureau, det ville vi ikke gide tords mediets spontaneitet. Tager jeg et aktuelt foto, kan det være blogget på under 5 min. uanset hvor jeg er. Det er dagens skud fra hoften, nogle må ramme ved siden af. Vi har alle gode og dårlige dage.

Fjordman som jeg referede til, er uhyre sort. Man må sandelig håbe for Sverige, at det skyldes hans ungdom, for det skyldes i al fald ikke, at han er dårligt informeret.
Iøvrigt mener jeg, at det e r enhver kommende dansk regerings forbandede pligt, at sørge for at vi ikke bliver en labil krudtønde som Sverige, England eller Holland-Belgien. I Den henseende er jeg ikke det ringeste tryg ved den opposition, vi trods veldokumenterede fakta, har idag.

Thomas Bolding Hansen

Posted: 20 maj 2009 - 00:39 - Svar

Problemerne stiger, men endnu har de et omfang som undviger erkendelse, men sådan bliver det ikke ved.

Når der er omkring 180, eller måske flere voldtægter i Malmø om året, i øvrigt opadstigende og næsten fordoblet bare siden 2000, og en undersøgelse blandt de unge, viser at kun 1 ud af 7, som bliver udsat for voldtægt faktisk anmelder den.
Så taler vi om 1260 om året, eller 12.600 på et årti, som primært Malmøs unge piger og kvinder, af svensk herkomst, et antal på omkring måske 40.000, skal bære hovedparten af.

Det tænker man ikke på.
At 180 voldtægter bliver til 1800, og i gennem 20 år, 3600. At de anmeldte voldtægter kun er en mindstedel af de faktisk begåede. Og at voldtægter sikker vil fordobles endnu en gang de næste ti år.
At det bliver værre og mange bække små løber til en flod, der til sidst går langt, langt over dens bredder.
Det tænker man ikke over før alle i ens omgangskreds kan komme med de samme historier i et omfang, så man ikke længere kan tro, det er tilfældigt.

Det har jeg skrevet en post om:

http://logisksnit.blogspot.com/2009/05/er-indvandring-lig-med-mere.htm l

steen

Posted: 20 maj 2009 - 01:02 - Svar

@ Thomas – det er godt. Og det er et svært område, det ville det være i forvejen, selvom der ikke fandt statistisk mørkelægning sted.

Personrøverierne i Malmø er faldet lidt, men de er stadig langt hyppigere i Malmø end i København.

Ivørigt har jeg det problem, at jeg ikke ved hvornår jeg skal getage en oplysning. Har folk glemt den efter et eller tre år ? Tilsyneladende havde alle glemt Janne Josefssons valgstuge videer, som jeg genpostede for nylig.

Hvor langt tilbage rækker vores hukommelse ? 2004 ?

Thomas Bolding Hansen

Posted: 20 maj 2009 - 01:12 - Svar

Jeg tror, det er vigtigt at gentage kerneoplysninger konstant, for hukommelsen er kort, og selv om man kan huske hovedpunkter, glemmer man som regel præcise tal.

I øvrigt, jeg søger tit på din blog, efter noget jeg kan huske blev nævnt en gang, for at finde links.

Tager man foreksempel og skriver Malmø og gaderøverier i søgefunktionen her på bloggen, kommer der ikke rigtig noget op.

Hvis man til gengæld går ud i Google, vælger “avanceret søgning” kun på domænet http://snaphanen.dk. Så skriver malmø og gaderøverier, så dukker der meget op.

Danskeren

Posted: 20 maj 2009 - 06:27 - Svar

Nu er det ikke underligt at der ikke bliver anmeldt så mange forbrydelser, begået af udlændinge, i Sverige. Det kan man nemlig, rent faktisk, blive straffet ganske hårdt for hvis forbryderen føler sig krænket.
I al sin politiske korrekthed udgør landet en grotesk forvrængning af ret og rimelighed.
Man er nået så langt at man faktisk har kriminaliseret selve det at være født svensk.

Peter Buch

Posted: 20 maj 2009 - 06:33 - Svar

Generelt er hukommelsen kort. Der var dog også historien om ham russeren med den fotografiske hukommelse der ord for ord kunne gengive værker han havde læst plus oplysningen om hvornår han havde læst det!
En del for at forbedre hukommelse og dermed perspektivering kan gøres med specifik træning, og det er jo ikke altid det, der er øverst på dagsordenen.

En “Snaphanen anbefaler” med dagens ret eller ugens menu i et eller flere link, kunne eksempelvis lade en ny side dukke op ved klik på link, hvorpå få eller mange just prioriterede overskrifts-link eller på anden vis opsatte emner kunne dække de hungrige massers aldrig svigtende behov.
Let orientering og ikke skræmmen for mange læsere grundet opsætningen bedes dog stadig iagttaget.
Forslag hermed givet.

Jeg må hellere spise morgenmad!

Danskeren

Posted: 20 maj 2009 - 08:17 - Svar

@ Peter Buch. Ja spis du hellere morgenmad. Dit blodsukker syntes at have nået et kritisk punkt. I al fald er dit indlæg ganske uforståligt for normale hjerner. Kom nu godt med sukker på havregrøden

dana

Posted: 20 maj 2009 - 09:53 - Svar

Birthe Rønn Hornbech siger:

“De forfulgte, kristne irakere har allerede fået asyl, siger hun.”

Men påstår Ghassan Younis ikke, at han er kristen?

JensH

Posted: 20 maj 2009 - 10:27 - Svar

@dana

“Men påstår Ghassan Younis ikke, at han er kristen?”

Mon ikke Ghassan Younis er parat til at sige hvad somhelst for at ikke blive smidt ud af smørhullet Danmark, hvor han kan blive forsørget på livstid uden at skulle røre en finger?? Under alle omstændigheder er dømt for narko-, volds- og våbenkriminalitet, og er blevet udvist for bestandigt af Danmark. så uanset hvilken tro han tilhører skal han bare ud af røret, og det kan kun gå for langsomt.

    esther

    Posted: 4 december 2009 - 23:51 - Svar

    jeg kan kun sige manden taler sandt han er kristen og jeg ved at han kom i den forkert gruppe da han kom til landet .. men manden er ikke som de beskrive ham.. kærlig omsorgsfuld og alle kan begå fejl

LFPC

Posted: 20 maj 2009 - 10:35 - Svar

Jeg kan ikke se nogen grund til at tvivle på at han er kristen. Det er jo ikke i sig selv en garanti for asyl, og Rønn Hornbech siger også “de forfulgte, kristne…”. Det var lidt interessant hvad han sagde om at han ville blive slået ihjel bl. a. på grund af tatoveringer. Umiddelbart kan jeg heller ikke komme i tanke om muslimer med tatoveringer. Hvis disse er haram kan man godt forestille sig at selv de mest hårdkogte betænker sig, fordi de ved hvor svært de kan gøre det for sig selv senere.

Peter Buch

Posted: 20 maj 2009 - 10:43 - Svar

Danskeren

Kommentaren er mest rettet til steen og hr. Bolding Hansen.
Den indeholder først noget om hukommelse som jeg aldeles uden belæg forudsætter forståeligt. Er det ikke det?

Samt kommentar om at der på Snaphanens blog på forsiden, kunne opsættes link, til et eller flere af redaktionen aktuelt prioriterede emner. Dette udført et andet sted end i rækken af de sidst indlagte kommentarer, overskrifter, og rækken af links skulle gøre det tydeligt, at der i det jeg kalder “Snaphanen anbefaler” var tale specielle ting som redaktionen ønsker at gøre opmærksom på.

Jeg håber det er mere tydeligt nu.

Med venlig hilsen Peter Buch

jannie

Posted: 20 juni 2009 - 11:16 - Svar

nu kender jeg ghassan younis,og han er en rigtigt dejlig mand .han skal ha lov at være her

turkish

Posted: 13 april 2011 - 01:07 - Svar

Mine og Ali de elsker hianden så fuck jer alle sammen 😀

Vivian

Posted: 13 april 2011 - 15:13 - Svar

@steen

Er det slut med at klikke ‘Bravery’ og få texten indenfor rammerne?

Leave a Comment